TEST: Træningstøj i lyserød

Elsker du lyserød? Så er denne test lige noget for dig. Vi har svedt i 8 skønne favoritter, så du kan finde nuancen og modellen der passer dig bedst!

Lyserød er på vej frem i træningscentret men af en eller anden grund er det ikke den mest almindelige farve at ser her. Think Pink ladies, siger vi! Her er 8 favoritter i forskellige nuancer af lyserød fra nogle af vores største varemærker. 

DK_UA.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Muscle Tank Girl Boss

Vejledende pris:  299 kroner

Kommer i farverne og 

Pasform:  Et stykke træningstøj i løst fit med dybe skæringer i siderne. Den skal sidde løst og se se godt ud, har man ikke så store bryster sidder den lidt vel løst.

Komfort:  Super skøn! Du kan røre dig helt uhindret takket være de dybe skæringer og stoffet føles blødt mod kroppen. Da det er 57% bomuld kan det blive lidt vådt når man træner og sveder.

Design: Du käber den her på grund af trykket. Det er lidt vulgært og fedt! Sølv og lyserød passer rigtigt fint sammen med trykket i kombination med den høje halsring og de dybe skæringer i siden bliver det hele lidt mindre sødt at se på. 

Konklusion:

Et bekvemt stykke tøj som tørrer relativt hurtigt når du sveder, mend en høje procent af bomuld  gør den ikke optimal til varm sommertræning i høje temperaturer. Vi kan godt lide den blanding af at vise lidt hud samtidigt med den forsat dækker en del og hvem kan ikke lide trykket! Det er lidt et cool stykke tøj! Efter en gangs vask bliver stoffet en del blødere og man kan let have det på bare til at hænge lidt i sofaen. Det er dog lidt bredt over brystet og kan se lidt boxet ud på et par af testerne.

DK_reebok.jpg

Mærke: Reebok

Model: Les Mills Tank

Vejledende pris: 259 kroner

Kommer i farven: 

Pasform: En løsere pasform, men føles ikke poset. præcis som det skal være.

Komfort: Herligt og skønt materiale som ikke sidder for tight men følger kroppens bevægelser fint. Det luftige design gør det superskønt nu i varmen.

Design: Lækkert og smart design med en dyb skæring i siderne samt ryg. Alle typer af sports-bh`er er fine at have på under, hvilket er et plus. Fin nuance. 

Konklusion:

Et enkelt men perfekt design hvis du leder efter et fedt stykke tøj at træne i til forskellige aktivoiteter. Super bekvem og smigrende pasform der sidder godt på de fleste kropstyper.Også fin farve! Da det er et blandingsmateriale af bomuld og polyester så synes sved der hvor det sidder lidt stramt til , specielt henover brystet, men det er ikke sådan man mærker noget til det under træningspasset. Udover det sidder den lige i skabet. En fuldtræffer!

DK_björn.jpg

Mærke: Björn Borg

Model: Dakota 

Vejledende pris: 299 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: En loose-fit top som ellers er normal i størrelsen. Den virker dog lidt mere nedringet end de fleste andre i testen. 

Komfort: Der er svært ikke at føle sig bekvem i den her top. Det føles skønt mod kroppen og strammer til der hvor det skal, henover brystet, for så at blive løsere nedad.Ekstra fedt at det er en lidt længere model. Polyester- og elastanblandningen transporterer fugt super godt og man føler sig tør under træningen. 

Design:  Her er der virkelig en reel skrigende lyserød! Vi kan godt lide den løse model og pasform. Den er rigtig fed på ryggen.

Konklusion

Den ligger under kategorien "træningstøj" men Björn Borg syntes selv den hører til under afslapningstøj eller til de rolige træningspas. Hvis du er til loose-fit kan du uden tvivl ha det på selv under de svedige træningspas, eftersom det bløde materiale er godt til at transporterer fugt. For yoga, pilates eller hjemmedag er det et skønt stykke tøj i en herlig farve.

DK_ADIDAS.jpg

Mærke: Adidas

Model: Logo Tank

Vejledende pris: 219 kroner

Kommer i farverne: ,  og 

Pasform: Rimeligt tight træningstop som er lidt små i størrelserne, men sidder super. Perfekt længde.

Komfort: Det glider ikke rundt når du træner eller løber og e lavet i et superlet og blødt materiale der giver en super komfort. Derimod bliver det gennemblødt af sved efter et træningspas i varmen. 

Design: Så fedt! Klassisk top der er velgjort og i høj kvalitet. Det sidder så godt og har et cool sportweardesign at vi også sagtens kan have det på til hverdag.

Konklusion:

Til en svedig løbetur i 32 grader blev det helt gennemblødt af sved. Det passer med andre ord bedre til lidt roligere aktiviteter, eller til træningscentret. Men det fede design og fantastiske pasform gør at det er et foretrukket stykke tøj. Det har den cool sportwear følelsen over sig samtidigt med det er super funktionelt. Plust det er lavet i 50% genanvendt polyester

DK_PUMA.jpg

Mærke: Puma

Model: Spark Tank

Vejledende pris: 199 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: De dybe armhuller måtte gerne være lidt mindre dybe.Stoffet har nemlig en tendens til at stikke ud derunder istedet for at følge kroppen. Udover dette sidder det som det skal over brystet og nedad.

Komfort: Materialet er gjort med små ventilerende huller som gør det ekstremt luftigt. Det tynde materiale er stretchy og hverken gnaver eller slidder overtaget. De her to features gør det super skønt her i sommer varmen. Fugttransporten og ventilationen er i top.

Design: Et coolt allround stykke tøj som går at bruge til det meste og på de fleste kroppe! Blød lyserød nuance som går fint sammen med et par sorte tights. Den har også en "almindelig" ryg der gør du kan anvende defleste sports-bh`er.

Konklusion:

Er du på udkig efter en luftig top er den her noget for dig. Trods rigtig rigtig varme løbeturer i 30 graders varme, følte testpanelet sig ventileret og tørre selvom sveden rendte af dem. Det takket være de små lufthuller i stoffet! Det er en super lækker top med et cool logo og en fed nuance af lyserød. Vi kunne også godt lide at man får et rigtig anvendeligt stykke tøj uden man skal have den helt store pung frem.

DK_NIKE.jpg

Mærke: Nike

Model: Pro Deluxe Tank

Vejledende pris:  279 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: En slankende og tætsiddende top der er præcis så lang og stram så det passer. perfekt i størrelsen. 

Komfort: Materialeter er både blødt og ventilerende, selv i 30 graders varme, ja du bliver svedig og varm men fugten og varmen ledes optimalt bort. Her er komfort vinderen. Super kvalitet. 

Design: Hvis vi skal være helt ærlige er denne nok mere vinrød end lyserød, men uanset kulør er er det en utrolig cool top. Stilrent på den måde der har gjort Nike til et af verdens største brands indenfor sportstøj. Rigtig fint meshparti og Nike Pro-logo på ryggen. 

Konklusion:

Den her top er luksus! Meterialet er blädt, skinner en smule og er super ventilerende samtidigt som det sidder som smurt på kroppen. Den suveröne pasform i kombination med de små detaljer, som mesh i ryggen, giver en professionel følelse. Man bliver næsten smidiger og hurtigere bare af at have den på! Det at den bare koster 279 kroner gør Pro deluxe tank til et uhørt godt køb!

DK_KARI.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Mathea Top

Vejledende pris: 349 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: Den her sidder stramt! Denne top er virkelig ikke stor i størrelsen. Der er virkelig lagt fokus på Slim fit. Vælg gerne en størrelse større hvis du gerne vil have lidt plads. 

Komfort: Det er virkelig en stram top, men sidder egentlig ok. Det er takket være materialet er så blødt, ventilerende og behageligt. Selv i de varme temperaturer kan du svede ordentligt igennem uden at stoffet klæber til kroppen.

Design: Super fint og skønt med en top der er lidt længere. Den har et basalt design med meshdetaljer der hvor man har brug for ekstra ventilation. Ingen wow-følelse, men en fin og suveræn allround top.

Konklusion:

Hvis du kan lide en top der sidder stramt til kroppen og følger kroppens bevægelser er denne noget for dig. Den sidder vældigt stramt. Stoffet er dog godt ventileret og man mærker ikke man sveder så det kan bestemt bruges til de hårdeste og mest svedige træningspas. Designet stikker ikke ud, det er vældigt clean udført og kan bruges i mange sæsoner.

DK_WYTE.jpg

Mærke: Wyte

Model: Elina Tech

Vejledende pris: 99 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform:  Selvom det er en luftig model syntes vi det er lidt stort i størrelsen. Specielt over brystet. det kan få det til at se meget "kasset"  ud, men fungere godt hvis man er bred over skuldrene.

Komfort: Eftersom det er  løst siidder det super skønt. Inget der gnaver eller irriterer men en bomuldtop bliver fugtig når man sveder i det, selvom det føles blødt mod huden. Det anbefales til indendørstræning eller bare til hverdag.

Design: Enkelt og stilrent sportswear-top med klassisk, sporty logo over brystet. lækre kanter rundt om ærmerne.  

Konklusion:

Det her er den perfekte hverdags top til dig der har en sporty  og afslappet stil. Den går godt til et par jeans eller træningstights. Du kan selvfølgelig træne i toppen, men eftersom det er lavet i 100 procent bomuld skal der ikke svedes for meget i den. Med tanke på at prisen er under en 100lap så får du meget for pengene. Super til prisen!

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

15 timmar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

3 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

3 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
more news
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

14 timmar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

3 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

3 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019