DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture. 

Præcis som med løb laver mange den fejl at klæde sig for varmt på når de står langrend. Du skal fryse lidt lige når du kommer ud og afsted. Når du så kommer igang bliver varmen perfekt. 

Lad gerne det første lag være et sæt skiundertøj i syntetisk materiale, med funktion der gør du får varme når du er kold samt ventilerer når du er varm. Syntetisk materiale suger også fugt op meget effektivt, så du kan svede igennem uden problemer. Vores testpanel har haft vores mest populære modeller med på tur!

FOr hende (scroll ned for herre)

DK_ODLO.jpg

Test af: Odlo, +  

Vejledende pris: 699 kroner/del 

Materialer: 79% polyamid, 16% genanvendt polyester og 5% elastan 

Bedst for: Til den hurtige der står tit og ofte.

Testpanelets kommentarer: 

Funktionaliteten er i fokus når det kommer til Odlos skiundertøj. Modellen har en sømløs konstruktion og 3D- zoner hvor der fokuseres på varme mens der er ekstra ventilation. 

– Jeg skal ikke have for tykke lag på når jeg står på langrend og det her skiundertøj er derfor perfekt. Det føles let og tyndt. Du kan svede ordentligt i det uden at blive alt for varm.

 Et minus er designet ved trøjen maveparti der ikke føles helt som det skal. Det have været bedre hvis mønstret gik hele vejen rundt. Et plus er den figurtætte pasform.

– Den er så skøn! Hvis jeg kunne gå i spagat ville det ikke have været et problem i den her model. måden det følger kroppens bevægelser og materialet får 11 ud af 10! Siger en af personerne i testpanelet.

DK_CRAFT_BASE.jpg

Test af: Craft,

Vejledende pris: 299 kroner 

Materiale: 100% polyester  

Bedst for: Hvis du står et par gange om året.

Testpanelets kommentarer:

Præcis som navnet hentyder til er det et basic sæt skiundertøj alle burde have i garderoben. Ingen detaljer der stikker ud, men det er bare super funktionelt. Der er paneler i materialet der hjælper med fugttransporten.

– Skiundertøj har en mere lige pasform, hvilket jeg, som ikke vil have det skal side alt for stramt på kroppen, virkelig elsker, siger en kvinde i testpanelet.

Skiundertøjet er normalt i størrelsen med en tætsiddende halsudskæring. Designet er enkelt og flot for dem der godt kan lide lidt farve. Modellen findes også i  og .

– Det bedste ved skiundertøjet er prisen, du får rigtigt meget for pengene. Det værste er at der ike er meget stræk i det og det føles godt mod huden som andre modeller med elastan i, siger en anden af testerne.

DK_WYTE_INEZ.jpg

Test af: Wyte, +  

Vejledende pris: 319 og 309 kroner. 

Materialer: 65% nylon, 30% polyester og 5% spandex

Bedst for: Til rigtigt kolde vejrforhold.

Testpanelets kommentarer:

Et sømløst design sammen med en supertight pasform i Inez Top og Pants fra Wyte, og det giver fuldt op på point! Dette skiundertøj sidder som smurt.  

–Elsker pasformen der følger kropsformen og minder om kompression. Det eneste jeg ville ønske at trøje havde været lidt længere, men siliconen længst nede forhindrer modellen i at kravle op, siger en af testerne.

Stoffet er noget tykkere end andre modeller i testen og gør sig derfor bedst når det er rigtigt koldt udendørs. Ventilation savnes dog da det er så tykt.

– Det her er ikke et sæt skiundertøj jeg ville tage på når det er lige omkring nulpunktet men så snart det bliver minusgrader ryger det på! Plus for kraven med zip som varmer halsen, siger en anden tester.

DK_WEAR.jpg

Test af: Wear Colour, +  

Vejledende pris: 299 kroner/del 

Materialer: 94% polyester og 6% spandex

Bedst for: Til vinterens kolde dage. 

Testpanelets kommentarer: 

Materiale med masser af stræk og normal længde i ærmer, men dog lidt korte i benene. Er du høj vil du her få et par tights der slutter ved anklerne.

– Jeg elsker at sættet sidder tæt omkring ben og arme samtidigt som det er noget rummeligere ved maven. Det passer perfekt til langrend da jeg har fuld bevægelsesfrihed.

Wear Colours hurtigt tørrende materiale SwiftDry kommer virkelig til sin ret i den her model og transporterer effektivt fugt væk. Med sit lidt tykkere stof og høj fugttransport er det her et sikkert hit på årets koldeste dage. Selv designet hyldes!

– Coolt mønster! Den her model vil jeg også have på selv efter jeg er færdig på langrend og sidder ned og nyder en kop varm kakao, siger en fra testpanelet. DK_CRAFT_FUSEKNIT.jpg

Test af: Craft,  +

Vejledende pris: 229 kroner/del.

Materialer: 67% polyester, 31% polyamid og 2% elastan 

Bedst for: Løberen der planlægger at holde sig igang hele sæsonen. 

Testpanelets kommentarer: 

En tætsiddende model der krammer dine lår og arme. Det gør du godt kan mærke lidt modstand fra sættet ved store bevægelser. Til langrend passer det dog perfekt.

– Modellen er lidt små i størrelserne og har en stram pasform. Jeg ligger mellem S og M, men valgte M og den sad perfekt! Siger en af testpersonerne.

At Craft har arbejdet med funktionaliteten kan mærkes. Du kan svede ordentligt uden at det bliver vådt når du træner i Fuseknit Comfort Top og pant. Samtidigt anpasses materialet din temperatur ved at varme eller ventilerer din overskudsvarme bort. 

– Så snart jeg ser modellen tænker jeg kvalitet. Det her sæt går ikke i stykker lige med det samme og har alle funktioner jeg behøver for at kunne nyde min træning, siger en anden af pigerne fra testgruppen.


DK_WYTE_AGNES.jpg

Test af: Wyte, +  

Vejledende pris:  219 og 269 kroner.

Materialer: 70% nylon, 22% polyester og 8% spandex 

Bedst for: Højintensivt langrends løb.

Testpanelets kommentarer: 

Figurtæt pasform som sidder som limet på. Et blødt og behageligt sæt der hverken gnaver eller på anden måde irriterer. Materialet har godt med stræk og følger din krops bevægelser og passer derfor også de fleste kropstyper.

– Jeg elsker designet, den himmelblå farve liver op enhver  

– Jeg elsker designet, den himmelblå farve liver en grå hverdag op. Jeg vil have det på så snart jeg kommer hjem og hygge i det, siger en fra testpanelet.

Modellen ånder fint og transporterer fugt super effektivt. Materialet er noget tykkere og varmer skønt.

– Jeg troede ikke denne modelskulle varme så meget som den gjorde. Perfekt at have på til skituren når det er lidt koldere, eller hvis du skal på længere ture i et mere roligt tempo, siger en anden. 

FoR Ham

DK_WYTE_JULIUS_HERR.jpg

Test af: Wyte,

Vejledende pris: 359 kroner 

Materialer: 95% polyester og 5% elastan 

Bedst for: For dig der står et par gange om året. 

Testpanelets kommentarer: 

Er du ude efter et sæt skiundertøj, men står kun på langrend 1-2 gange om året? Så er den her prisvenlige model præcis hvad du skal have. Julius Set er et klassisk sæt med en lige pasform. Det er lidt stort i størrelsen, så ligger du mellem to kan du vælge den mindre af dem.

– Bukserne føles som et helt almindeligt sæt skiundertøj. Den har en skøn elastik og sidder super godt på. Trøjen er noget større i det med en løs pasform. Jeg elsker derimod ikke alle sømmene så meget, siger en fra testpanelet.

Et minus er komforten, materialet er ikke ligefrem det blødeste i testen. Det følger dog kroppens bevægelser super godt og det bedste ved modellen er prisen og fugttransporten, Her kan du svede så meget du vil uden at føles alt for våd. 

– Det her er en perfekt model at have på derhjemme også, siger en af herrene fra testpanelet.

DK_DÆHLIE_HERR.jpg

Test af: Bjørn Dæhlie, +

Vejledende pris: 479 kroner/del.

Materialer: 91% polyester og 9% elastan 

Bedst for: Træningsnørden.

Testpanelets kommentarer: 

Et let og elastisk sæt skiundertøj i syntetisk materiale der er perfekt til de mest svedige aktiviteter. Modellen har meshpaneler under armene samt over brystet og ryg der slipper overskudsvarme ud, så du konstant holder en behagelig temperatur.

– Det her skiundertøj er lavet til langrend. Det er meget avanceret og du kan svede ordentligt i det uden at blive våd eller for varm, siger en tilfreds tester.

Trøjen går et stykke ned og rumpen for at forhindre sne og kulde i at krype ind mellem jakke og buks. Skiundertøjet er true to size og har en stram pasform som sidder tæt til på ben og arme.

– Det bedste ved denne model er at den sidder rigtigt godt til. Jeg får fuld bevægelsesfrihed i dette sæt. Et minus er de blå blokpartier på trøjen. Jeg havde foretrukket et mere diskret design, siger en anden tester.

DK_CRAFT_FUSEKNIT_HERR.jpg

Test af: Craft, +  

Vejledende pris: 229 kroner/del 

Materialer: 67% polyester, 31% polyamid og 2% elastan

Bedst for: Langrends entusiaten der står hele sæsonen.

Testpanelets kommentarer: 

Enkelt design og holdbart materiale er synonym med Crafts vellidte skiundertøj. Materialet er lige så tyndt som andre men opleves strammere og mere kompakt. Hvilket resulterer i en kompressionlignende pasform. 

– Fantastisk pasform! Det føles nærmest som at blive krammet det det har godt med kompression. Jeg kan virkelig godt lide det her sæt, siger en af fyrene fra testpanelet.

Fugttransporten er også helt i top, det her er med andre ord en model du kan svede i. Testpanelet har svært ved at finde noget minus, det skulle dog være at det ikke sidder lige så godt på dig med en mere kurvet kropstype. 

– Det passer perfekt på det fleste. En super model som jeg kommer til at bruge heletiden, siger en af de andre testere.

DK_WEAR_HERR.jpg

Test af: Wear Colour, +  

Vejledende pris: 299 kroner/del 

Materialer: 94% polyester og 6% spandex 

Bedst for: Vinterens koldeste dage.

Testpanelets kommentarer: 

Skiundetøj i polyster med masser af stræk der effektivt transporterer fugt bort. Modellen er lidt større i størrelsen og du kan gå en størrelse ned for en strammere pasform.

– Jeg plejer vanligtvis at have L, men vælger altså M i denne model og den sidder som smurt på. Skiundertøjet både sidder godt og ser godt ud, siger en person i testpanelet.

Det her er ingen model du har på når det er plusgrader. Materialet er varmt og gør sig beste når det er koldt undendørs.

– Lækkert design. Dette sæt er til de modebevidste som, udover langrend, vil bruge det som hjemmehygge tøj, siger en af testerne.

DK_CRAFT_BASE_HERR.jpg

Test af: Craft,  

Vejledende pris: 299 kroner 

Materialer: 100% polyester  

Bedst for: Dig der står et par gange om året.

Testpanelets kommentarer: 

Et blødt sæt skiundertøj i klassisk kanalsyet syntetisk materiale. Pasformen er noget lige i det og løsere end de andre modeller i testen.

– Perfekt for dig som ikke vil have et strammere sæt skiundertøj. Modellen er blød og herlig, men du mærker ikke at det er et funktionsmateriale som vil booste træningsoplevelsen, siger en af mændene i testpanelet.

Tøjet har flade sømme som følger kroppens bevægelser. Derimod ønsker testpanelet der havde været færre sømme da specielt dem ved underarmene føles overflødige.

– Det her er en model som jeg køber for dets praktiske funktioner og ikke for designet. Samtidigt skal jeg jo have det under mit skiudstyr så designet er jo heller ikke så vigtigt, siger en anden fra testpanelet.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
more news
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020