Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

Høje, hvide sneakers, hvide Nike sneakers eller chunky hvide sneakers? Alt er en smagssag, men én ting er helt sikkert - her er sko til alle!

Følelsen af at pakke et helt nyt par hvide sneakers ud er ubeskrivelig. Det betyder ikke noget, hvad du matcher dem med - jeans, kjoler eller træningstights - der vrimler med mulighed, når det kommer til hvide sko! Her har vores kvindelige testpanel taget er nærmere kig på pasform, design og størrelser på 9 af sæsonens mest stilfulde modeller.

En høj sneaker med en vis edge 

palladium sneaker

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: De er perfekte til dem, der leder efter et par sneakers med højt skaft!

Konklusion: Dette er en stilfuld og klassisk lærredsko. Ved tæerne er skoen forstærket med gummi, hvilket er godt, da det ofte er der, hvor stofsko først viser tegn på slidtage. 

- Dette er en temmelig grov sneaker, både med sålen men også med forstærkningerne, der giver et mere robust indtryk, siger en testdeltager. 

Mange stofsko kan føles lidt ustabile på overdelen, men det gælder ikke denne model fra Palladium. Hælkappen er forstærket, hvilket hjælper med at fastgøre din fod i skoen. Sålen har stor komfort og har overraskende meget dæmpning til denne type sko. Mønsteret på sålen er ru, hvilket giver en vis kant på designet.

- For at være en høj sneaker er den relativt cool. Jeg kan bestemt forestille mig at have den på selv om sommeren, når det bliver varmt udenfor.

Klassisk lav sko fra Vans

Vans asher

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Designet med det diskrete rudedesign på overdelen.

Konklusion: Et par lave sneakers med diskret design. Dette er en slip-on model, som du nemt kan glide ind og ud takket være elastik på pløsen. 

- Jeg har en stor svaghed for for alle Vans-sneakers og kan godt lide skater-stilen! fortæller en testdeltager. 

Sålen med denne model fra Vans er flad og ikke særlig ergonomisk. På trods af dette er skoen relativt behagelig og sidder blødt rundt om hele foden.

- Jeg, der har høje fodbuer, havde først lidt problemer med at få skoen på, da de elastiske bånd i begyndelsen var lidt stive i det. De gav sig dog lidt, når du først begynder at bruge dem. 

Ellers får designet lov til at tale for sig selv med denne model. Testpanelet giver det 8 ud af 10 mulige point, da skoen passer til de fleste stilarter og outfits. 

Komfortabel tykt sneaker

svea sneaker

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Designet og det lidt frække udtryk!

Konklusion: Denne sneaker ser klodset ud ved første øjekast, men så snart testpanelet pakker den ud af æsken, bliver de glædeligt overrasket. 

- De vejer jo slet ingenting, udbryder en testdeltager. 

Selvom dette er en meget tyk sneaker, føles den let på foden, meget på grund af hvor lidt den vejer, men også takket være t overdelen der sidder stramt og nærmest krammer foden.

- Snøringen er næsten unødvendig. Skoen sidder som en sok.

Skoens snørebånd er en af de dele, der løfter et ellers helt hvidt design til noget lidt ekstra - de farverige snørebånd og det lyserøde bånd, der sidder bagpå hælen for at gøre det lettere at sætte din fod i skoen, er to fine detaljer, der går direkte hjem hos testpanelet. Endelig, så ønsker testdeltagerne også at gøre opmærksom på, hvor høj sålen er, især under hælen. Det bidrager til lidt ekstra dæmpning.

Moderne sneaker med plateau

buffalo sneaker

Test: ,

Det bedste ved skoene: Hvor moderigtige de er netop nu! 

Konklusion: Det kan ikke blive mere chunky end dette. Sålen på denne model er ekstremt høj, næsten så høj, at du kan kalde det plateau. Testpanelet elsker det og drømmer sig tilbage til slutningen af 90'erne.

"Disse sko føles meget in netop nu, ungdommelig og moderne," siger en testdeltager. 

Komforten er høj, da sålen bidrager til meget stødabsorbering. Denne sneaker er også den i testen, der er mest smuk indeni, med meget bløde materialer i hælkappen og overdelen. 

- Den er lidt varm i det, hvilket er min eneste bemærkning, siger en testdeltager. 

Ovenpå skoene er der et meshstof, hvor den overskydende varme kan komme ud, og det hjælper derfor skoens ventilationsevne. Skoen er også forstærket med læderimitation på siderne for at gøre den mere holdbar.

Komfortabel og chunky sneaker

ellesse

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Komforten!

Konklusion: Denne model er lidt stor i størrelsen og bred i sålen, men hvis du går en halv størrelse ned fra den, du normalt har, så sidder den som smurt og er super flot på foden.

- Enden er det, jeg bedst kan lide. Den er højt og har en masse dæmpning, hvilket betyder, at du kan gå i dem en hel dag uden at skade dine fødder!

Den øverste del af læderimitation er holdbar og kan modstå moderat fugt i form af regn og sprøjt fra vådt asfalt. Desværre gør det den lidt varmere end de andre modellerne i testen, der har et stykke med meshstof, men for at være en faux lædersko er den ikke særlig varm, men behageligt overraskende.

- Den duer til både sommer, efterår og forår, vil jeg sige, forudsat at det ikke er over 30 grader varmt, afslutter en i testpanelet.

En fin-klædt-på sko

starlily sneaker

Test:

Den bedste ting ved skoene: Dæmpningen og den ergonomiske sål.

Konklusion: Dasia er kendt for sin komfort, og det gælder også denne model. Skoens sål er blød og det gør skoene behagelig at have på, siger en af testdeltagerne, men dette er faktisk ikke den første ting som testpanelet bemærker. 

- I modsætning til den anden slip-on-model i testen, har denne sko en meget større åbning ved ankelen, siger en testdeltager. 

Den store åbning betyder, at du muligvis bliver nødt til at tænke over valget  af strømpe, ellers er der en risiko for, at de kan ses oppe over skokanten. Ellers bidrager de jo til et mere detaljeret udtryk, forudsat at du matcher med den rigtige strømpe.

- Jeg kan nemt forestille mig, at jeg bruger denne model ved mere formelle sommerbegivenheder, måske på kontoret eller til sommerens studenterfester. 

Den hvide overdel er lavet af ægte læder, hvilket tilføjer den en lidt mere eksklusiv fornemmelse, hvilket gør dette til en fin sneaker med stor komfort.

Tidløshed fra Björn Borg

björn borg sneaker

Test: ,

Det bedste ved skoene: Tidløshed.

Resumé: Dette er den type sneaker, du køber, og så kan du have i mange år, da det aldrig rigtig er ikke moderen.

- Der er intet som at ikke lide med denne type sko. Det er stilfuldt, stilfuldt og matcher alle stilarter, lejligheder og tøjvalg, siger en tester.

Ellers er mellemsålen ganske flad og ikke så tykt som mange andre sko i testen. Komforten er høj takket være bløde materialevalg på indersiden af skoen.

- Hælkappen er lidt hård til at begynde med, men du kommer hurtigt ind i den! Derefter er den meget behagelig og holder foden på plads på en god måde.

Et stort plus er, at Björn Borg-skoen er relativt holdbar og kan modstå en vis fugtighed. Dette gør det muligt at bruge det godt ind i efteråret også.

Blød som en drøm

adidas korr

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Ingen tvivl her: komforten!

Konklusion: Denne Adidas sneaker er meget blød, både med overdelen og sålen, som er meget behagelig og giver fin dæmpning. Det føles som at have en hjemmesko på. Desværre er der nogen der oplever en prinsessen-på-ærten-effekt.

- Hvis jeg tilfældigvis træder på en lidt større sten, kan jeg føle det gennem sålen. Men ellers er dæmpningen virkelig på toppen!

Med andre ord er dette et godt valg for en dag i byen, men markant værre, hvis du skal vandre rundt på en grusvej dagen lang. 

- Den øverste er meget blød og fleksibel, hvilket er godt, for selvom det ikke ligner det, regner jeg denne sko som en slip-on model.

Med andre ord, du skal ikke lade dig narre af, at der er snøring. Disse sko fra Adidas behøver ikke at blive snøret overhovedet, men er stramtsiddende som de er. Derudover får de plus for, at de vejer meget lidt, hvilket også bidrager til den skyhøje komfort. Testpanelet synes faktisk, at det ikke kunne have været smukkere trods prinsessen-på-ærten-effekten. Derfor får denne sko 10 ud af 10 mulige point for komfort!

Vores bestseller sneaker

Nike Tanjun

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Komforten og designet!

Konklusion: Tanjun er en sand klassiker hos Sportamore - faktum er, at vi har solgt den lige siden vi først åbnede butikken for ti år siden. Selv efter mange år på bagen, så er Tanjun aldret med værdighed.

- Der er en masse løbesko i denne Nike-sko, selvom det er en sneaker. Sålen er hoppende og behagelig, den øverste del er åndbar, siger en testdeltager. 

Overdelen på denne sneaker er lavet af mesh, hvilket betyder, at den frigiver overskydende varme - hvilket er perfekt til sommeren. Som mange andre Nike-sko, så er Tanjun lidt mindre i størrelsen.

- Jeg går normalt mellem en hel til halvanden størrelse op, når jeg køber sko fra Nike. I denne model gik jeg op en halv, og så sidder den perfekt.

Ellers er Tanjun perfekte til de dage, hvor du skal gå meget, fordi komforten derefter kommer til sin fulde ret, mens den stadig er tilstrækkelig stilfuld til at have på for eksempel på kontoret en arbejdsdag.

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

3 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
more news
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

3 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

Endelig! Det behøver ikke at være en helt videnskab for at finde et par prisvenlige tights der samtidig ikke er gennemsigtige. Vi byder her den nye træningskollektion fra Blacc varmt velkommen i Sportamore sortimentet!

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Tid til at hæve træningen til nye niveauer med et par nye træningssko til indendørsbrug. Her er sæsonens træningssko til ham - nemlig, dem, der er bedst i test!

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, holdtræning og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at udvælge de bedste til dig!

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

Træningssko Nike Metcon har taget fitnesscentret med storm - takket være det faktum, at den er fleksibel nok til træning med høj intensitet, men også stabil nok til at klare de tunge løft. Sig goddag til Nike Metcon 6!

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad 2020 har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

Nu bliver Metcon endnu bedre! Her tester vores træningspanel den 6. udgave af Nikes populære træningssko.

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test: Her prøver vi de bedste af sæsonens modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på padelbanen!

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

At Kari Traa er kendt for deres skiundertøj er ikke noget nyt. I år lancerer de endnu en spand spændende nyheder. Her er alt, hvad du vil vide om efterårets undertøj i uld og syntetisk.

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

Speedroll - det er, hvad Saucony kalder teknologien, der vil revolutionere deres løbesko i 2020. Lær alt om Endorphine Pro, Speed og Shift, lige her!

13 aug 2020