Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

Høje, hvide sneakers, hvide Nike sneakers eller chunky hvide sneakers? Alt er en smagssag, men én ting er helt sikkert - her er sko til alle!

Følelsen af at pakke et helt nyt par hvide sneakers ud er ubeskrivelig. Det betyder ikke noget, hvad du matcher dem med - jeans, kjoler eller træningstights - der vrimler med mulighed, når det kommer til hvide sko! Her har vores kvindelige testpanel taget er nærmere kig på pasform, design og størrelser på 9 af sæsonens mest stilfulde modeller.

En høj sneaker med en vis edge 

palladium sneaker

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: De er perfekte til dem, der leder efter et par sneakers med højt skaft!

Konklusion: Dette er en stilfuld og klassisk lærredsko. Ved tæerne er skoen forstærket med gummi, hvilket er godt, da det ofte er der, hvor stofsko først viser tegn på slidtage. 

- Dette er en temmelig grov sneaker, både med sålen men også med forstærkningerne, der giver et mere robust indtryk, siger en testdeltager. 

Mange stofsko kan føles lidt ustabile på overdelen, men det gælder ikke denne model fra Palladium. Hælkappen er forstærket, hvilket hjælper med at fastgøre din fod i skoen. Sålen har stor komfort og har overraskende meget dæmpning til denne type sko. Mønsteret på sålen er ru, hvilket giver en vis kant på designet.

- For at være en høj sneaker er den relativt cool. Jeg kan bestemt forestille mig at have den på selv om sommeren, når det bliver varmt udenfor.

Klassisk lav sko fra Vans

Vans asher

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Designet med det diskrete rudedesign på overdelen.

Konklusion: Et par lave sneakers med diskret design. Dette er en slip-on model, som du nemt kan glide ind og ud takket være elastik på pløsen. 

- Jeg har en stor svaghed for for alle Vans-sneakers og kan godt lide skater-stilen! fortæller en testdeltager. 

Sålen med denne model fra Vans er flad og ikke særlig ergonomisk. På trods af dette er skoen relativt behagelig og sidder blødt rundt om hele foden.

- Jeg, der har høje fodbuer, havde først lidt problemer med at få skoen på, da de elastiske bånd i begyndelsen var lidt stive i det. De gav sig dog lidt, når du først begynder at bruge dem. 

Ellers får designet lov til at tale for sig selv med denne model. Testpanelet giver det 8 ud af 10 mulige point, da skoen passer til de fleste stilarter og outfits. 

Komfortabel tykt sneaker

svea sneaker

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Designet og det lidt frække udtryk!

Konklusion: Denne sneaker ser klodset ud ved første øjekast, men så snart testpanelet pakker den ud af æsken, bliver de glædeligt overrasket. 

- De vejer jo slet ingenting, udbryder en testdeltager. 

Selvom dette er en meget tyk sneaker, føles den let på foden, meget på grund af hvor lidt den vejer, men også takket være t overdelen der sidder stramt og nærmest krammer foden.

- Snøringen er næsten unødvendig. Skoen sidder som en sok.

Skoens snørebånd er en af de dele, der løfter et ellers helt hvidt design til noget lidt ekstra - de farverige snørebånd og det lyserøde bånd, der sidder bagpå hælen for at gøre det lettere at sætte din fod i skoen, er to fine detaljer, der går direkte hjem hos testpanelet. Endelig, så ønsker testdeltagerne også at gøre opmærksom på, hvor høj sålen er, især under hælen. Det bidrager til lidt ekstra dæmpning.

Moderne sneaker med plateau

buffalo sneaker

Test: ,

Det bedste ved skoene: Hvor moderigtige de er netop nu! 

Konklusion: Det kan ikke blive mere chunky end dette. Sålen på denne model er ekstremt høj, næsten så høj, at du kan kalde det plateau. Testpanelet elsker det og drømmer sig tilbage til slutningen af 90'erne.

"Disse sko føles meget in netop nu, ungdommelig og moderne," siger en testdeltager. 

Komforten er høj, da sålen bidrager til meget stødabsorbering. Denne sneaker er også den i testen, der er mest smuk indeni, med meget bløde materialer i hælkappen og overdelen. 

- Den er lidt varm i det, hvilket er min eneste bemærkning, siger en testdeltager. 

Ovenpå skoene er der et meshstof, hvor den overskydende varme kan komme ud, og det hjælper derfor skoens ventilationsevne. Skoen er også forstærket med læderimitation på siderne for at gøre den mere holdbar.

Komfortabel og chunky sneaker

ellesse

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Komforten!

Konklusion: Denne model er lidt stor i størrelsen og bred i sålen, men hvis du går en halv størrelse ned fra den, du normalt har, så sidder den som smurt og er super flot på foden.

- Enden er det, jeg bedst kan lide. Den er højt og har en masse dæmpning, hvilket betyder, at du kan gå i dem en hel dag uden at skade dine fødder!

Den øverste del af læderimitation er holdbar og kan modstå moderat fugt i form af regn og sprøjt fra vådt asfalt. Desværre gør det den lidt varmere end de andre modellerne i testen, der har et stykke med meshstof, men for at være en faux lædersko er den ikke særlig varm, men behageligt overraskende.

- Den duer til både sommer, efterår og forår, vil jeg sige, forudsat at det ikke er over 30 grader varmt, afslutter en i testpanelet.

En fin-klædt-på sko

starlily sneaker

Test:

Den bedste ting ved skoene: Dæmpningen og den ergonomiske sål.

Konklusion: Dasia er kendt for sin komfort, og det gælder også denne model. Skoens sål er blød og det gør skoene behagelig at have på, siger en af testdeltagerne, men dette er faktisk ikke den første ting som testpanelet bemærker. 

- I modsætning til den anden slip-on-model i testen, har denne sko en meget større åbning ved ankelen, siger en testdeltager. 

Den store åbning betyder, at du muligvis bliver nødt til at tænke over valget  af strømpe, ellers er der en risiko for, at de kan ses oppe over skokanten. Ellers bidrager de jo til et mere detaljeret udtryk, forudsat at du matcher med den rigtige strømpe.

- Jeg kan nemt forestille mig, at jeg bruger denne model ved mere formelle sommerbegivenheder, måske på kontoret eller til sommerens studenterfester. 

Den hvide overdel er lavet af ægte læder, hvilket tilføjer den en lidt mere eksklusiv fornemmelse, hvilket gør dette til en fin sneaker med stor komfort.

Tidløshed fra Björn Borg

björn borg sneaker

Test: ,

Det bedste ved skoene: Tidløshed.

Resumé: Dette er den type sneaker, du køber, og så kan du have i mange år, da det aldrig rigtig er ikke moderen.

- Der er intet som at ikke lide med denne type sko. Det er stilfuldt, stilfuldt og matcher alle stilarter, lejligheder og tøjvalg, siger en tester.

Ellers er mellemsålen ganske flad og ikke så tykt som mange andre sko i testen. Komforten er høj takket være bløde materialevalg på indersiden af skoen.

- Hælkappen er lidt hård til at begynde med, men du kommer hurtigt ind i den! Derefter er den meget behagelig og holder foden på plads på en god måde.

Et stort plus er, at Björn Borg-skoen er relativt holdbar og kan modstå en vis fugtighed. Dette gør det muligt at bruge det godt ind i efteråret også.

Blød som en drøm

adidas korr

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Ingen tvivl her: komforten!

Konklusion: Denne Adidas sneaker er meget blød, både med overdelen og sålen, som er meget behagelig og giver fin dæmpning. Det føles som at have en hjemmesko på. Desværre er der nogen der oplever en prinsessen-på-ærten-effekt.

- Hvis jeg tilfældigvis træder på en lidt større sten, kan jeg føle det gennem sålen. Men ellers er dæmpningen virkelig på toppen!

Med andre ord er dette et godt valg for en dag i byen, men markant værre, hvis du skal vandre rundt på en grusvej dagen lang. 

- Den øverste er meget blød og fleksibel, hvilket er godt, for selvom det ikke ligner det, regner jeg denne sko som en slip-on model.

Med andre ord, du skal ikke lade dig narre af, at der er snøring. Disse sko fra Adidas behøver ikke at blive snøret overhovedet, men er stramtsiddende som de er. Derudover får de plus for, at de vejer meget lidt, hvilket også bidrager til den skyhøje komfort. Testpanelet synes faktisk, at det ikke kunne have været smukkere trods prinsessen-på-ærten-effekten. Derfor får denne sko 10 ud af 10 mulige point for komfort!

Vores bestseller sneaker

Nike Tanjun

Test: ,

Den bedste ting ved skoene: Komforten og designet!

Konklusion: Tanjun er en sand klassiker hos Sportamore - faktum er, at vi har solgt den lige siden vi først åbnede butikken for ti år siden. Selv efter mange år på bagen, så er Tanjun aldret med værdighed.

- Der er en masse løbesko i denne Nike-sko, selvom det er en sneaker. Sålen er hoppende og behagelig, den øverste del er åndbar, siger en testdeltager. 

Overdelen på denne sneaker er lavet af mesh, hvilket betyder, at den frigiver overskydende varme - hvilket er perfekt til sommeren. Som mange andre Nike-sko, så er Tanjun lidt mindre i størrelsen.

- Jeg går normalt mellem en hel til halvanden størrelse op, når jeg køber sko fra Nike. I denne model gik jeg op en halv, og så sidder den perfekt.

Ellers er Tanjun perfekte til de dage, hvor du skal gå meget, fordi komforten derefter kommer til sin fulde ret, mens den stadig er tilstrækkelig stilfuld til at have på for eksempel på kontoret en arbejdsdag.

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

14 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

14 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020