test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

Meget eller lidt støtte, til en stor eller lille barm? Her er de 6 bedste sport-bh'er i efterårets sortiment! 

At finde den rette sport-bh kan nogen gange føles som at lede efter en nål i en høstak, selvom valgmulighederne er uendelige! I Sportamores sortiment findes modeller med alt fra klassisk design til dem som minder mere om en crop top og alt fra dem med superstøtte til de krævende løbeture til blødere variationer til yoga. Desuden har noget til alle størrelser. Har du lige fundet din nye favorit her? 

,

stay in place dk

Vejledende pris: 399 kroner. 

Passer til: Middel- til højintensiv træning, afhængig af bryststørrelsen.  

Omkreds & størrelse: Ligesom med Sandi Soft Top herover er den her sport-bh true to size, og du kan derfor købe den størrelse, som du plejer. 

Polstring & skåle:  har ingen skåle og polstringen er minimal, på grænsen til ikke-eksisterende. Trods det, så er materialet på forsiden af Zip Bra så tilpas stift i sin struktur at ingen uønskede konturer træder frem. 

Pasform: Den her model har en fed pasform, selvom den savner skåle og polstring. Ingen anden bh i testen får højere point for hvordan den føles på, også selvom størstedelen af modellerne kommer tæt på. 

Fugttransport: Også når det kommer til fugttransporten præsterer Zip Bra godt, men i den her testgruppe hvor alle modellerne ligger tæt, findes der mange sport-bh'er som kan konkurrere med Zip Bra på det her punkt. 

Komfort: I begyndelsen var nogle af testdeltagerne lidt skeptiske og mistænkte, at den synlige lynlås på bh'ens forside ville komme til at genere ved fx burpees, men det er ikke tilfældet. Hverken lynlåsen eller andre elementer irriterer eller forstyrrer. 

Støtte: Ligesom de fleste modeller fra Stay in play så giver også denne sport-bh en god støtte, uanset hvilke øvelser og aktiviteter du giver dig i kast med. 

Opsummering: Det her er ikke en bh som du vil bruge, når du går rundt derhjemme - Zip Bra sidder tight til kroppen og krammer godt til for at sikre, at alt holdes på plads. Når du derimod skal begive dig ud på et hårdt træningseventyr, så er Zip Bra et klokkerent valg, takket være den gode støtte! Udover det så bliver lynlåsen, som sidder foran, hurtigt et værdsat indslag som gør at du kan tage bh'en af og på uden at skulle anstrenge hverken skuldre eller nakke. Skulderrremmene er desuden tilpas behagelige og på den måde slipper du for at de skærer ind i huden, når du træner. 

,

nike everyhting camo dk

Vejledende pris: 279 kroner. 

Passer til: Middelintensiv til højintensiv træning, afhængig af bryststørrelsen. 

Omkreds & størrelse: Den her sport-bh er, til forskel fra den ovenstående modeller, lidt stor i omkredsen. Hvis du er mellem to størrelser, kan det være godt at købe den mindre.  

Polstring & skåle:  har relativ lidt polstring, men mere end hvad modellen fra Stay in place tilbyder.

Pasform: Ligesom med de to andre modeller, så findes der stort set intet at klage over når det kommer til pasformen. Den her bh fra Nike sidder præcis som den skal.

Fugttransport: Everything Camo Bra er lavet i Nikes eget Dry-Fit-materiale og ligesom navnet på dette antyder, så holder denne sport-bh dig tør, selv under virkelig tunge træningspas. 

Komfort: Præcis som de andre modeller, er det her en behagelig sport-bh og også her findes der trendy vibes som minder om en crop top. Hvis du synes om at bh'en går lidt længere ned, så vil du værdsætte den her!  

Støtte: Everything Camo Bra giver middel til høj støtte, afhængig af din bryststørrelse. De i testpanelet som har en lidt større barm oplever, at den ikke rigtigt gør hvad den skal ved løb, mens den derimod fungerer særdeles udmærket til et normalt træningspas. 

Opsummering: Også Everything Camo Bra fra Nike minder lidt om en crop top, hvilket giver høje trends-point. Udover det, ja så er den mere en ren sport-bh end hvad modellen fra Björn Borg fx er det. En af mange egenskaber med Everything Camo Bra er, at den er sidder så godt til foran, at du kan stå i planken og andre horisontale øvelser uden at skulle bekymre dig om hvordan det ser ud ved udskæringen. Det eneste minus testpanelet kan finde ved denne model er den lave udskæring ved armene, hvilket gør at man godt kan føle sig en smule bar. 

,

asics dansk bh

Vejledende pris: 329 kroner. 

Passer til: Middelintensiv træning som gym eller gruppetræning.

Omkreds & størrelse: Når det kommer til størrelsen, så er den her anden version af normal. Køb den du plejer at bruge. 

Polstring & skåle: Det her er en bh uden skåle, med en normal mængde polstring som sport-bh'er plejer at have - hverken mere eller mindre.

Pasform: Color Block Bra sidder godt til, men uden at føles for stram. Under de virkelig intensive pas vil du kunne få pulsen op, uden at bh'en hæmmer dine åndedrag og det er Asics lykkedes med. 

Fugttransport: Efter både hårde løbepas og kamp med skivestangen i gymmet, så er den her sport-bh stadig tør på indersiden, hvilket er et stort plus! For det får Color Block Bra hele 10 ud af 10 mulige point! 

Komfort: Det allerførste som testpanelet fanger her, er at det er en virkelig behagelig sport-bh og den følelse forstærkes bare jo mere den anvendes. Color Block Bra har desuden polstring der kan tages ud. hvis du skulle få behov for det. 

Støtte: Den her model giver en god støtte og den kan derfor anvendes til spandevis af forskellige træningsformer - hverken løb eller x-fitpas er et problem, i hvert fald ikke hvis du har en normalstor barm. Hvis du har større bryster, kan det derimod være en god ide at lede efter en model med endnu mere støtte, eksempelvis den fra Stay in place. 

Opsummering: Color Block Bra fra Asics er hele vejen igennem en god og mangfoldig sport-bh, som passer til dig med mellemstor til stor barm. Da den giver en god støtte, fungerer den til de fleste træningsformer, hvilket altid er et plus! Testpanelet vil derudover gerne gøre opmærksom på bh'ens evne til at holde dig tør, uanset hvor store mængder du sveder. Så sammen med et sprødt design we Color Block Bra et supergodt valg. At der desuden findes et par matchende  du kan kombinere sport-bh'en med, ja det gør jo bare det hele endnu bedre!

,

Brilliant Basic Bra dk

Vejledende pris: 249 kroner. 

Passer til: Normale mellemintensive træningspas og roligere træninng som ikke kræver så meget støtte.

Omkreds & størrelse: fra Adidas er en anelse stor i størrelsen, både når det kommer til omkreds og plads foran.

Polstring og skåle: Heller ikke den her sport-bh har nogen skåle, men stoffet på bh'ens forside er heller ikke helt formløst. Når det kommer til polstringen, så er Brillaint Basic Bra udrustet med forholdsvis lidt, det er bare dobbeltlag.

Pasform: Pasformen i den her sport-bh er en anelse anderledes. På bh'ens forside findes en helt del stof, hvilket gør at du med en lille barm kan behøve at gå en størrelse ned - ellers risikerer du at bh'en bliver for løs ved udskæringen. 

Fugttransport: Lige nøjagtigt som det føles med den her sport-bh vil du have det skal føles hver gang under et rigtigt svedigt træningspas. Med Brilliant Basic Bra er alt stadig stort set tørt, trods udfordringen. 

Komfort: Den her b fra Adidas får fulde point for sin komfort! Det brede bånd under er hemmeligheden til bekvemmeligheden, ifølge testpanelet.

Støtte: Udover crop toppen fra Björn Borg er det her den bh i testen som giver mindst støtte, men trods det så er den helt klart godkendt og klarer normal gymtræning med bravour!

Opsummering: Det her er sport-bh'en som du med en stor barm skal kigge lidt ekstra på! I og med at forsiden sidder så godt til, skal du ikke bekymre dig over at det er en model uden skåle. Adidas har sørget for godt med plads til fylde, uden at den opleves som bustig! Har du derimod en normalstor til mindre barm, så kan det være værd at gå en størrelse ned for at undgå at den gaber nogen steder. Udover det så er Brilliant Basic Bra velsignet med en smal bryderryg, hvilket gør at den forsvinder helt under en normal træningstop. Med det sagt, så er toppen knap nødvendigt, match bh'en med et par høje tight og Brilliant Bra er supersprød uden noget over. 

,

ua bh dk

Vejledende pris: 259 kroner. 

Passer til: Middelintensiv træning, fx gym eller holdtræning. 

Omkreds & størrelse: Den her sport-bh er true to size og du kan ganske enkelt klikke den størrelse hjem som du plejer at bruge. 

Polstring & skåle: savner helt skåle og polstringen er mildest sagt minimalistisk. 

Pasform: Det her er en sport-bh som sidder helt perfekt. Selvom den sidder godt til og samtidig har en smal top nederst, så hverken gnaver eller klemmer den. 

Fugttransport: Det er kun sport-bh'erne fra Asics og Adidas som gør et bedre mjob med at holde dig tør. Mid Keyhole Graphic har en åbning i ryggen som slipper velsignet luft ind og det tynde stof er næsten magisk, når det kommer til at håndtere fugten. 

Komfort: Den her Under Armour-model er som sagt lavet i et virkelig tyndt stof så du næsten ikke mærker, at du har noget på. Derfor tildeler testpanelet bh'en 9 ud af 10 point for komforten. 

Støtte: Selvom materialet i Mid Keyhole Graphic er så tyndt giver den en supergod støtte - det er kun Stay in place som er lykkes med at skabe en mere holdfast konstruktion. 

Opsummering: I sin enkelhed er Mid Keyhole Graphic en rigtig god sport-bh som holder alt på pldas, uden at gnave. Det klassiske design er en anelse kedeligt, men på den anden side så er det her ikke en model som du skal gå rundt i uden at have en trøje over. Til forskel fra størstedelen af de andre sport-bh'er i testen, så følger Under Armour ikke crop top-trenden, men Mid Keyhole Graphic får høje karakterer alligevel! Frem for alt, hvis man tænker på hvor godt den klarer højintensiv træning - ja, måske endda så godt, at du med en mellemstor barm kan finde på at løbetræne i den.

,

adjustable tommy sport

Vejledende pris: 729 kroner. 

Passer til: Middelintensiv til højintensiv træning, afhængig af hvor tung din barm er. 

Omkreds & størrelse: Den her iøjenfaldende sport-bh fra Tommy Sport er også true to size, så du kan købe den samme størrelse som du plejer. 

Polstring & skåle: Hverken skåle eller særlig meget polstring findes her, men materialet på forsiden er heller ikke så tilpas tyndt at uønskede konturer træder frem. 

Pasform: får gode karakterer for sin pasform, men helt ukompliceret er den ikke. Båndet omkring taljen er ikke særlig elastisk og i stedet findes der er et spænde, hvor tanken er at du skal kunne stramme den til. Desværre er spændet lidt svært at komme til, og det er besværligt at spænde bh'en uden hjælp - ikke helt optimalt. 

Fugttransport: Når det kommer til fugttransport, så er sport-bh'en fra Tommy Sport godkendt, men ikke så meget mere end det. Den gør lige nøjagtigt det den skal, helt uden omsvøb. 

Komfort: Alt i alt er det her en skøn bh, men det noget stive bånd omkring brystkassen måtte gerne have været en smule mere fleksibelt. 

Støtte: Adjustable Sport giver en høj støtte som næsten er så god, at den kan tage kampen op med modellen fra Under Armour, men sport-bh'en fra Stay in Place kommer den ikke i nærheden af. 

Opsummering: At Tommy Sport jo er et designermærke, og ikke et sportmærke, er desværre rimelig tydeligt med den her bh. Designet er cool og ser lækkert ud når den kommer på, men at komme i selve bh'en er ikke så simpelt. Det problematiske spænde bagpå er et topersoners job, og det elastiske bånd omkring brystkassen er stift og gør bare bh'en endnu mindre samarbejdsvillig. Trods dette, så er det ellers en god bh med en mere end godkendt støtte. Designet er et stort plus, og det kan ikke understreges nok, at når du har fået den på, så præsterer den præcis som den skal!

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020