test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

Meget eller lidt støtte, til en stor eller lille barm? Her er de 6 bedste sport-bh'er i efterårets sortiment! 

At finde den rette sport-bh kan nogen gange føles som at lede efter en nål i en høstak, selvom valgmulighederne er uendelige! I Sportamores sortiment findes modeller med alt fra klassisk design til dem som minder mere om en crop top og alt fra dem med superstøtte til de krævende løbeture til blødere variationer til yoga. Desuden har noget til alle størrelser. Har du lige fundet din nye favorit her? 

,

stay in place dk

Vejledende pris: 399 kroner. 

Passer til: Middel- til højintensiv træning, afhængig af bryststørrelsen.  

Omkreds & størrelse: Ligesom med Sandi Soft Top herover er den her sport-bh true to size, og du kan derfor købe den størrelse, som du plejer. 

Polstring & skåle:  har ingen skåle og polstringen er minimal, på grænsen til ikke-eksisterende. Trods det, så er materialet på forsiden af Zip Bra så tilpas stift i sin struktur at ingen uønskede konturer træder frem. 

Pasform: Den her model har en fed pasform, selvom den savner skåle og polstring. Ingen anden bh i testen får højere point for hvordan den føles på, også selvom størstedelen af modellerne kommer tæt på. 

Fugttransport: Også når det kommer til fugttransporten præsterer Zip Bra godt, men i den her testgruppe hvor alle modellerne ligger tæt, findes der mange sport-bh'er som kan konkurrere med Zip Bra på det her punkt. 

Komfort: I begyndelsen var nogle af testdeltagerne lidt skeptiske og mistænkte, at den synlige lynlås på bh'ens forside ville komme til at genere ved fx burpees, men det er ikke tilfældet. Hverken lynlåsen eller andre elementer irriterer eller forstyrrer. 

Støtte: Ligesom de fleste modeller fra Stay in play så giver også denne sport-bh en god støtte, uanset hvilke øvelser og aktiviteter du giver dig i kast med. 

Opsummering: Det her er ikke en bh som du vil bruge, når du går rundt derhjemme - Zip Bra sidder tight til kroppen og krammer godt til for at sikre, at alt holdes på plads. Når du derimod skal begive dig ud på et hårdt træningseventyr, så er Zip Bra et klokkerent valg, takket være den gode støtte! Udover det så bliver lynlåsen, som sidder foran, hurtigt et værdsat indslag som gør at du kan tage bh'en af og på uden at skulle anstrenge hverken skuldre eller nakke. Skulderrremmene er desuden tilpas behagelige og på den måde slipper du for at de skærer ind i huden, når du træner. 

,

nike everyhting camo dk

Vejledende pris: 279 kroner. 

Passer til: Middelintensiv til højintensiv træning, afhængig af bryststørrelsen. 

Omkreds & størrelse: Den her sport-bh er, til forskel fra den ovenstående modeller, lidt stor i omkredsen. Hvis du er mellem to størrelser, kan det være godt at købe den mindre.  

Polstring & skåle:  har relativ lidt polstring, men mere end hvad modellen fra Stay in place tilbyder.

Pasform: Ligesom med de to andre modeller, så findes der stort set intet at klage over når det kommer til pasformen. Den her bh fra Nike sidder præcis som den skal.

Fugttransport: Everything Camo Bra er lavet i Nikes eget Dry-Fit-materiale og ligesom navnet på dette antyder, så holder denne sport-bh dig tør, selv under virkelig tunge træningspas. 

Komfort: Præcis som de andre modeller, er det her en behagelig sport-bh og også her findes der trendy vibes som minder om en crop top. Hvis du synes om at bh'en går lidt længere ned, så vil du værdsætte den her!  

Støtte: Everything Camo Bra giver middel til høj støtte, afhængig af din bryststørrelse. De i testpanelet som har en lidt større barm oplever, at den ikke rigtigt gør hvad den skal ved løb, mens den derimod fungerer særdeles udmærket til et normalt træningspas. 

Opsummering: Også Everything Camo Bra fra Nike minder lidt om en crop top, hvilket giver høje trends-point. Udover det, ja så er den mere en ren sport-bh end hvad modellen fra Björn Borg fx er det. En af mange egenskaber med Everything Camo Bra er, at den er sidder så godt til foran, at du kan stå i planken og andre horisontale øvelser uden at skulle bekymre dig om hvordan det ser ud ved udskæringen. Det eneste minus testpanelet kan finde ved denne model er den lave udskæring ved armene, hvilket gør at man godt kan føle sig en smule bar. 

,

asics dansk bh

Vejledende pris: 329 kroner. 

Passer til: Middelintensiv træning som gym eller gruppetræning.

Omkreds & størrelse: Når det kommer til størrelsen, så er den her anden version af normal. Køb den du plejer at bruge. 

Polstring & skåle: Det her er en bh uden skåle, med en normal mængde polstring som sport-bh'er plejer at have - hverken mere eller mindre.

Pasform: Color Block Bra sidder godt til, men uden at føles for stram. Under de virkelig intensive pas vil du kunne få pulsen op, uden at bh'en hæmmer dine åndedrag og det er Asics lykkedes med. 

Fugttransport: Efter både hårde løbepas og kamp med skivestangen i gymmet, så er den her sport-bh stadig tør på indersiden, hvilket er et stort plus! For det får Color Block Bra hele 10 ud af 10 mulige point! 

Komfort: Det allerførste som testpanelet fanger her, er at det er en virkelig behagelig sport-bh og den følelse forstærkes bare jo mere den anvendes. Color Block Bra har desuden polstring der kan tages ud. hvis du skulle få behov for det. 

Støtte: Den her model giver en god støtte og den kan derfor anvendes til spandevis af forskellige træningsformer - hverken løb eller x-fitpas er et problem, i hvert fald ikke hvis du har en normalstor barm. Hvis du har større bryster, kan det derimod være en god ide at lede efter en model med endnu mere støtte, eksempelvis den fra Stay in place. 

Opsummering: Color Block Bra fra Asics er hele vejen igennem en god og mangfoldig sport-bh, som passer til dig med mellemstor til stor barm. Da den giver en god støtte, fungerer den til de fleste træningsformer, hvilket altid er et plus! Testpanelet vil derudover gerne gøre opmærksom på bh'ens evne til at holde dig tør, uanset hvor store mængder du sveder. Så sammen med et sprødt design we Color Block Bra et supergodt valg. At der desuden findes et par matchende  du kan kombinere sport-bh'en med, ja det gør jo bare det hele endnu bedre!

,

Brilliant Basic Bra dk

Vejledende pris: 249 kroner. 

Passer til: Normale mellemintensive træningspas og roligere træninng som ikke kræver så meget støtte.

Omkreds & størrelse: fra Adidas er en anelse stor i størrelsen, både når det kommer til omkreds og plads foran.

Polstring og skåle: Heller ikke den her sport-bh har nogen skåle, men stoffet på bh'ens forside er heller ikke helt formløst. Når det kommer til polstringen, så er Brillaint Basic Bra udrustet med forholdsvis lidt, det er bare dobbeltlag.

Pasform: Pasformen i den her sport-bh er en anelse anderledes. På bh'ens forside findes en helt del stof, hvilket gør at du med en lille barm kan behøve at gå en størrelse ned - ellers risikerer du at bh'en bliver for løs ved udskæringen. 

Fugttransport: Lige nøjagtigt som det føles med den her sport-bh vil du have det skal føles hver gang under et rigtigt svedigt træningspas. Med Brilliant Basic Bra er alt stadig stort set tørt, trods udfordringen. 

Komfort: Den her b fra Adidas får fulde point for sin komfort! Det brede bånd under er hemmeligheden til bekvemmeligheden, ifølge testpanelet.

Støtte: Udover crop toppen fra Björn Borg er det her den bh i testen som giver mindst støtte, men trods det så er den helt klart godkendt og klarer normal gymtræning med bravour!

Opsummering: Det her er sport-bh'en som du med en stor barm skal kigge lidt ekstra på! I og med at forsiden sidder så godt til, skal du ikke bekymre dig over at det er en model uden skåle. Adidas har sørget for godt med plads til fylde, uden at den opleves som bustig! Har du derimod en normalstor til mindre barm, så kan det være værd at gå en størrelse ned for at undgå at den gaber nogen steder. Udover det så er Brilliant Basic Bra velsignet med en smal bryderryg, hvilket gør at den forsvinder helt under en normal træningstop. Med det sagt, så er toppen knap nødvendigt, match bh'en med et par høje tight og Brilliant Bra er supersprød uden noget over. 

,

ua bh dk

Vejledende pris: 259 kroner. 

Passer til: Middelintensiv træning, fx gym eller holdtræning. 

Omkreds & størrelse: Den her sport-bh er true to size og du kan ganske enkelt klikke den størrelse hjem som du plejer at bruge. 

Polstring & skåle: savner helt skåle og polstringen er mildest sagt minimalistisk. 

Pasform: Det her er en sport-bh som sidder helt perfekt. Selvom den sidder godt til og samtidig har en smal top nederst, så hverken gnaver eller klemmer den. 

Fugttransport: Det er kun sport-bh'erne fra Asics og Adidas som gør et bedre mjob med at holde dig tør. Mid Keyhole Graphic har en åbning i ryggen som slipper velsignet luft ind og det tynde stof er næsten magisk, når det kommer til at håndtere fugten. 

Komfort: Den her Under Armour-model er som sagt lavet i et virkelig tyndt stof så du næsten ikke mærker, at du har noget på. Derfor tildeler testpanelet bh'en 9 ud af 10 point for komforten. 

Støtte: Selvom materialet i Mid Keyhole Graphic er så tyndt giver den en supergod støtte - det er kun Stay in place som er lykkes med at skabe en mere holdfast konstruktion. 

Opsummering: I sin enkelhed er Mid Keyhole Graphic en rigtig god sport-bh som holder alt på pldas, uden at gnave. Det klassiske design er en anelse kedeligt, men på den anden side så er det her ikke en model som du skal gå rundt i uden at have en trøje over. Til forskel fra størstedelen af de andre sport-bh'er i testen, så følger Under Armour ikke crop top-trenden, men Mid Keyhole Graphic får høje karakterer alligevel! Frem for alt, hvis man tænker på hvor godt den klarer højintensiv træning - ja, måske endda så godt, at du med en mellemstor barm kan finde på at løbetræne i den.

,

adjustable tommy sport

Vejledende pris: 729 kroner. 

Passer til: Middelintensiv til højintensiv træning, afhængig af hvor tung din barm er. 

Omkreds & størrelse: Den her iøjenfaldende sport-bh fra Tommy Sport er også true to size, så du kan købe den samme størrelse som du plejer. 

Polstring & skåle: Hverken skåle eller særlig meget polstring findes her, men materialet på forsiden er heller ikke så tilpas tyndt at uønskede konturer træder frem. 

Pasform: får gode karakterer for sin pasform, men helt ukompliceret er den ikke. Båndet omkring taljen er ikke særlig elastisk og i stedet findes der er et spænde, hvor tanken er at du skal kunne stramme den til. Desværre er spændet lidt svært at komme til, og det er besværligt at spænde bh'en uden hjælp - ikke helt optimalt. 

Fugttransport: Når det kommer til fugttransport, så er sport-bh'en fra Tommy Sport godkendt, men ikke så meget mere end det. Den gør lige nøjagtigt det den skal, helt uden omsvøb. 

Komfort: Alt i alt er det her en skøn bh, men det noget stive bånd omkring brystkassen måtte gerne have været en smule mere fleksibelt. 

Støtte: Adjustable Sport giver en høj støtte som næsten er så god, at den kan tage kampen op med modellen fra Under Armour, men sport-bh'en fra Stay in Place kommer den ikke i nærheden af. 

Opsummering: At Tommy Sport jo er et designermærke, og ikke et sportmærke, er desværre rimelig tydeligt med den her bh. Designet er cool og ser lækkert ud når den kommer på, men at komme i selve bh'en er ikke så simpelt. Det problematiske spænde bagpå er et topersoners job, og det elastiske bånd omkring brystkassen er stift og gør bare bh'en endnu mindre samarbejdsvillig. Trods dette, så er det ellers en god bh med en mere end godkendt støtte. Designet er et stort plus, og det kan ikke understreges nok, at når du har fået den på, så præsterer den præcis som den skal!

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

6 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

6 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

Hvorfor bliver du egentlig følelsesløs i tæerne, når du står på ski, og hvad er egentlig et flexindeks? Her fortæller eksperten om K2 dig alt om, hvordan dit skiudstyr skal sidde!

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019