test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

Meget eller lidt støtte, til en stor eller lille barm? Her er de 6 bedste sport-bh'er i efterårets sortiment! 

At finde den rette sport-bh kan nogen gange føles som at lede efter en nål i en høstak, selvom valgmulighederne er uendelige! I Sportamores sortiment findes modeller med alt fra klassisk design til dem som minder mere om en crop top og alt fra dem med superstøtte til de krævende løbeture til blødere variationer til yoga. Desuden har noget til alle størrelser. Har du lige fundet din nye favorit her? 

,

stay in place dk

Vejledende pris: 399 kroner. 

Passer til: Middel- til højintensiv træning, afhængig af bryststørrelsen.  

Omkreds & størrelse: Ligesom med Sandi Soft Top herover er den her sport-bh true to size, og du kan derfor købe den størrelse, som du plejer. 

Polstring & skåle:  har ingen skåle og polstringen er minimal, på grænsen til ikke-eksisterende. Trods det, så er materialet på forsiden af Zip Bra så tilpas stift i sin struktur at ingen uønskede konturer træder frem. 

Pasform: Den her model har en fed pasform, selvom den savner skåle og polstring. Ingen anden bh i testen får højere point for hvordan den føles på, også selvom størstedelen af modellerne kommer tæt på. 

Fugttransport: Også når det kommer til fugttransporten præsterer Zip Bra godt, men i den her testgruppe hvor alle modellerne ligger tæt, findes der mange sport-bh'er som kan konkurrere med Zip Bra på det her punkt. 

Komfort: I begyndelsen var nogle af testdeltagerne lidt skeptiske og mistænkte, at den synlige lynlås på bh'ens forside ville komme til at genere ved fx burpees, men det er ikke tilfældet. Hverken lynlåsen eller andre elementer irriterer eller forstyrrer. 

Støtte: Ligesom de fleste modeller fra Stay in play så giver også denne sport-bh en god støtte, uanset hvilke øvelser og aktiviteter du giver dig i kast med. 

Opsummering: Det her er ikke en bh som du vil bruge, når du går rundt derhjemme - Zip Bra sidder tight til kroppen og krammer godt til for at sikre, at alt holdes på plads. Når du derimod skal begive dig ud på et hårdt træningseventyr, så er Zip Bra et klokkerent valg, takket være den gode støtte! Udover det så bliver lynlåsen, som sidder foran, hurtigt et værdsat indslag som gør at du kan tage bh'en af og på uden at skulle anstrenge hverken skuldre eller nakke. Skulderrremmene er desuden tilpas behagelige og på den måde slipper du for at de skærer ind i huden, når du træner. 

,

nike everyhting camo dk

Vejledende pris: 279 kroner. 

Passer til: Middelintensiv til højintensiv træning, afhængig af bryststørrelsen. 

Omkreds & størrelse: Den her sport-bh er, til forskel fra den ovenstående modeller, lidt stor i omkredsen. Hvis du er mellem to størrelser, kan det være godt at købe den mindre.  

Polstring & skåle:  har relativ lidt polstring, men mere end hvad modellen fra Stay in place tilbyder.

Pasform: Ligesom med de to andre modeller, så findes der stort set intet at klage over når det kommer til pasformen. Den her bh fra Nike sidder præcis som den skal.

Fugttransport: Everything Camo Bra er lavet i Nikes eget Dry-Fit-materiale og ligesom navnet på dette antyder, så holder denne sport-bh dig tør, selv under virkelig tunge træningspas. 

Komfort: Præcis som de andre modeller, er det her en behagelig sport-bh og også her findes der trendy vibes som minder om en crop top. Hvis du synes om at bh'en går lidt længere ned, så vil du værdsætte den her!  

Støtte: Everything Camo Bra giver middel til høj støtte, afhængig af din bryststørrelse. De i testpanelet som har en lidt større barm oplever, at den ikke rigtigt gør hvad den skal ved løb, mens den derimod fungerer særdeles udmærket til et normalt træningspas. 

Opsummering: Også Everything Camo Bra fra Nike minder lidt om en crop top, hvilket giver høje trends-point. Udover det, ja så er den mere en ren sport-bh end hvad modellen fra Björn Borg fx er det. En af mange egenskaber med Everything Camo Bra er, at den er sidder så godt til foran, at du kan stå i planken og andre horisontale øvelser uden at skulle bekymre dig om hvordan det ser ud ved udskæringen. Det eneste minus testpanelet kan finde ved denne model er den lave udskæring ved armene, hvilket gør at man godt kan føle sig en smule bar. 

,

asics dansk bh

Vejledende pris: 329 kroner. 

Passer til: Middelintensiv træning som gym eller gruppetræning.

Omkreds & størrelse: Når det kommer til størrelsen, så er den her anden version af normal. Køb den du plejer at bruge. 

Polstring & skåle: Det her er en bh uden skåle, med en normal mængde polstring som sport-bh'er plejer at have - hverken mere eller mindre.

Pasform: Color Block Bra sidder godt til, men uden at føles for stram. Under de virkelig intensive pas vil du kunne få pulsen op, uden at bh'en hæmmer dine åndedrag og det er Asics lykkedes med. 

Fugttransport: Efter både hårde løbepas og kamp med skivestangen i gymmet, så er den her sport-bh stadig tør på indersiden, hvilket er et stort plus! For det får Color Block Bra hele 10 ud af 10 mulige point! 

Komfort: Det allerførste som testpanelet fanger her, er at det er en virkelig behagelig sport-bh og den følelse forstærkes bare jo mere den anvendes. Color Block Bra har desuden polstring der kan tages ud. hvis du skulle få behov for det. 

Støtte: Den her model giver en god støtte og den kan derfor anvendes til spandevis af forskellige træningsformer - hverken løb eller x-fitpas er et problem, i hvert fald ikke hvis du har en normalstor barm. Hvis du har større bryster, kan det derimod være en god ide at lede efter en model med endnu mere støtte, eksempelvis den fra Stay in place. 

Opsummering: Color Block Bra fra Asics er hele vejen igennem en god og mangfoldig sport-bh, som passer til dig med mellemstor til stor barm. Da den giver en god støtte, fungerer den til de fleste træningsformer, hvilket altid er et plus! Testpanelet vil derudover gerne gøre opmærksom på bh'ens evne til at holde dig tør, uanset hvor store mængder du sveder. Så sammen med et sprødt design we Color Block Bra et supergodt valg. At der desuden findes et par matchende  du kan kombinere sport-bh'en med, ja det gør jo bare det hele endnu bedre!

,

Brilliant Basic Bra dk

Vejledende pris: 249 kroner. 

Passer til: Normale mellemintensive træningspas og roligere træninng som ikke kræver så meget støtte.

Omkreds & størrelse: fra Adidas er en anelse stor i størrelsen, både når det kommer til omkreds og plads foran.

Polstring og skåle: Heller ikke den her sport-bh har nogen skåle, men stoffet på bh'ens forside er heller ikke helt formløst. Når det kommer til polstringen, så er Brillaint Basic Bra udrustet med forholdsvis lidt, det er bare dobbeltlag.

Pasform: Pasformen i den her sport-bh er en anelse anderledes. På bh'ens forside findes en helt del stof, hvilket gør at du med en lille barm kan behøve at gå en størrelse ned - ellers risikerer du at bh'en bliver for løs ved udskæringen. 

Fugttransport: Lige nøjagtigt som det føles med den her sport-bh vil du have det skal føles hver gang under et rigtigt svedigt træningspas. Med Brilliant Basic Bra er alt stadig stort set tørt, trods udfordringen. 

Komfort: Den her b fra Adidas får fulde point for sin komfort! Det brede bånd under er hemmeligheden til bekvemmeligheden, ifølge testpanelet.

Støtte: Udover crop toppen fra Björn Borg er det her den bh i testen som giver mindst støtte, men trods det så er den helt klart godkendt og klarer normal gymtræning med bravour!

Opsummering: Det her er sport-bh'en som du med en stor barm skal kigge lidt ekstra på! I og med at forsiden sidder så godt til, skal du ikke bekymre dig over at det er en model uden skåle. Adidas har sørget for godt med plads til fylde, uden at den opleves som bustig! Har du derimod en normalstor til mindre barm, så kan det være værd at gå en størrelse ned for at undgå at den gaber nogen steder. Udover det så er Brilliant Basic Bra velsignet med en smal bryderryg, hvilket gør at den forsvinder helt under en normal træningstop. Med det sagt, så er toppen knap nødvendigt, match bh'en med et par høje tight og Brilliant Bra er supersprød uden noget over. 

,

ua bh dk

Vejledende pris: 259 kroner. 

Passer til: Middelintensiv træning, fx gym eller holdtræning. 

Omkreds & størrelse: Den her sport-bh er true to size og du kan ganske enkelt klikke den størrelse hjem som du plejer at bruge. 

Polstring & skåle: savner helt skåle og polstringen er mildest sagt minimalistisk. 

Pasform: Det her er en sport-bh som sidder helt perfekt. Selvom den sidder godt til og samtidig har en smal top nederst, så hverken gnaver eller klemmer den. 

Fugttransport: Det er kun sport-bh'erne fra Asics og Adidas som gør et bedre mjob med at holde dig tør. Mid Keyhole Graphic har en åbning i ryggen som slipper velsignet luft ind og det tynde stof er næsten magisk, når det kommer til at håndtere fugten. 

Komfort: Den her Under Armour-model er som sagt lavet i et virkelig tyndt stof så du næsten ikke mærker, at du har noget på. Derfor tildeler testpanelet bh'en 9 ud af 10 point for komforten. 

Støtte: Selvom materialet i Mid Keyhole Graphic er så tyndt giver den en supergod støtte - det er kun Stay in place som er lykkes med at skabe en mere holdfast konstruktion. 

Opsummering: I sin enkelhed er Mid Keyhole Graphic en rigtig god sport-bh som holder alt på pldas, uden at gnave. Det klassiske design er en anelse kedeligt, men på den anden side så er det her ikke en model som du skal gå rundt i uden at have en trøje over. Til forskel fra størstedelen af de andre sport-bh'er i testen, så følger Under Armour ikke crop top-trenden, men Mid Keyhole Graphic får høje karakterer alligevel! Frem for alt, hvis man tænker på hvor godt den klarer højintensiv træning - ja, måske endda så godt, at du med en mellemstor barm kan finde på at løbetræne i den.

,

adjustable tommy sport

Vejledende pris: 729 kroner. 

Passer til: Middelintensiv til højintensiv træning, afhængig af hvor tung din barm er. 

Omkreds & størrelse: Den her iøjenfaldende sport-bh fra Tommy Sport er også true to size, så du kan købe den samme størrelse som du plejer. 

Polstring & skåle: Hverken skåle eller særlig meget polstring findes her, men materialet på forsiden er heller ikke så tilpas tyndt at uønskede konturer træder frem. 

Pasform: får gode karakterer for sin pasform, men helt ukompliceret er den ikke. Båndet omkring taljen er ikke særlig elastisk og i stedet findes der er et spænde, hvor tanken er at du skal kunne stramme den til. Desværre er spændet lidt svært at komme til, og det er besværligt at spænde bh'en uden hjælp - ikke helt optimalt. 

Fugttransport: Når det kommer til fugttransport, så er sport-bh'en fra Tommy Sport godkendt, men ikke så meget mere end det. Den gør lige nøjagtigt det den skal, helt uden omsvøb. 

Komfort: Alt i alt er det her en skøn bh, men det noget stive bånd omkring brystkassen måtte gerne have været en smule mere fleksibelt. 

Støtte: Adjustable Sport giver en høj støtte som næsten er så god, at den kan tage kampen op med modellen fra Under Armour, men sport-bh'en fra Stay in Place kommer den ikke i nærheden af. 

Opsummering: At Tommy Sport jo er et designermærke, og ikke et sportmærke, er desværre rimelig tydeligt med den her bh. Designet er cool og ser lækkert ud når den kommer på, men at komme i selve bh'en er ikke så simpelt. Det problematiske spænde bagpå er et topersoners job, og det elastiske bånd omkring brystkassen er stift og gør bare bh'en endnu mindre samarbejdsvillig. Trods dette, så er det ellers en god bh med en mere end godkendt støtte. Designet er et stort plus, og det kan ikke understreges nok, at når du har fået den på, så præsterer den præcis som den skal!

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

6 dagar sedan
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

6 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
more news
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

6 dagar sedan
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

6 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

Endelig! Det behøver ikke at være en helt videnskab for at finde et par prisvenlige tights der samtidig ikke er gennemsigtige. Vi byder her den nye træningskollektion fra Blacc varmt velkommen i Sportamore sortimentet!

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Tid til at hæve træningen til nye niveauer med et par nye træningssko til indendørsbrug. Her er sæsonens træningssko til ham - nemlig, dem, der er bedst i test!

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, holdtræning og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at udvælge de bedste til dig!

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

Træningssko Nike Metcon har taget fitnesscentret med storm - takket være det faktum, at den er fleksibel nok til træning med høj intensitet, men også stabil nok til at klare de tunge løft. Sig goddag til Nike Metcon 6!

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad 2020 har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

Nu bliver Metcon endnu bedre! Her tester vores træningspanel den 6. udgave af Nikes populære træningssko.

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test: Her prøver vi de bedste af sæsonens modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på padelbanen!

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

At Kari Traa er kendt for deres skiundertøj er ikke noget nyt. I år lancerer de endnu en spand spændende nyheder. Her er alt, hvad du vil vide om efterårets undertøj i uld og syntetisk.

18 aug 2020