Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

Løber du i en sport-bh med lav eller middelhøj støtte, så kommer du til at få en aha-oplevelse, hvis du tester én af disse modeller. Vi har testet sport-bh'er med høj støtte!

Som regel skal du lægge lidt flere penge på en sport-bh med høj støtte sammenlignet med en med lav støtte. Trods det kan det være svært. En god sport-bh er A og O til i princippet med al træning med høj intensitet. Vores testpanel har løbet i nogle af sæsonens modeller. Her er deres vurdering!

Test af:  

Adidas sportbh dk

Findes i farven: 

Vejledende pris: 649 kroner.

Skål og polstring: For dig som allerede ved, at Adidas PrimeKnit er en skålløs model, vil det her ikke komme som nogen overraskelse. Ligesom resten af kollektionen er bh'en sammenvævet af et og samme materiale, uden hverken sømme eller bøjler. Lux har desuden en mindre polstring end sine konkurrenter herunder, men den opleves ikke for tynd af den grund. 

Omkreds & pasform: Bh'en lukkes med hægter på ryggen, men hverken omfang eller skulderremmene kan justeres. Trods det er materialet så tilpas blødt og fleksibelt at det spiller en mindre rolle. Bh'en sidder som smurt med en omkreds der er true to size! 

Komfort: Modellen er helt sømløs og stoffet er på alle måder testens mest behagelige. Bedre end det her bliver det ikke! 

Design: Lige den her model fra Adidas er ganske stilren og enkel, men ikke desto mindre en fed model. Designet er simpelt, men det bliver aldrig kedeligt, da den reddes af de diskrete, grå detaljer. 

Støtte: Selvom testpanelet elsker den her sport-bh, så giver den bare en mellemgod støtte. Måske bør den ikke blive brugt til træning med skarpe vendinger eller start og pludselige stop. Ellers duer den yderst godt til landevejsløb for dig med en lille til mellemstor barm. 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Testens første prøveklud er en af to bh'er som indgår i Adidas nye PrimeKnit-kollektion. Når det gælder komfort er der absolut ingen anmærkninger. Testpanelet imponeres med det samme af materialet, som er i den absolutte særklasse af testens blødeste og mest fleksible model. Trods de gennemgående positive anmærkninger, giver testpanelet et lille minus for støtten, som kun fungerer til mellemintensive træningsformer og lettere jog. For hårdere intervaller og en større barm kræves mere støtte end der tilbydes her. 


Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven: .

Vejledende pris: 329 kroner. 

Skål og polstring: Modellen har lidt mere polstring end hvad en bh i løbegenren normalt har, men uden at det ekstra materiale føles som en belastning. Bh'en er også beriget med normalstore skåle som vil passe til dig med en mellemstor barm. 

Omkreds & pasform: Pasformen i den her model er næsten perfekt, og at man kan tage polstreringen i skålene ud, ja det gør bare det hele endnu bedre. Omkredsen er true to size og du kan købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'en sidder udmærket på kroppen! Intet gnaver eller gør ondt og da skulderremmene sidder nær halsen, aflastes skuldrene på en værdsat måde. 

Design: Ligesom med Adidas' bh for løb varianten, så er Nikes version også meget stilren og begge modeller minder om hinanden. Ligesom PrimeKnit Lux har Swoosh Surf to Sports Bra en bryderryg som passer til trøjer med samme snit samt en stilren front med nogle få (men fine) detaljer. 

Støtte: Bh'ens skåle og ekstra polstring holder alt på plads under yoga såvel som gym- og løbetræning. Mere kan man ikke sige om den her model, den gør præcis dét, den skal! 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Tro det eller ej, men testpanelet har faktisk svært ved at komme med negative bemærkninger, når det gælder Nikes stilrene Swoosh Surf to Sports Bra. Udover et smart, omend lidt enkelt design, så giver bh'en også en næsten perfekt støtte til barmen. Det er kun testdeltagerne med en meget stor barm som foretrækker en model med endnu mere støtte. Der findes ingen gnavende dele eller irriterende sømme som forstyrrer og bh'en gør nøjagtigt det, som du forventer af den, når det gælder fugttransport og friskhedsfølelse. 


Test af: ,

Stay in Place bh dk

Findes i farven:

Vejledende pris: 549 kroner. 

Skål og polstring: Det er den bh i testen med allermest polstring. Foretrækker du hellere lidt mere end for lidt, så er det her modellen for dig! Når det gælder skålstørrelsen, så er High Support Sports Bra gavmild og passer bedst til dig med en stor barm. 

Omkreds & pasform: Modellen har stort set en perfekt pasform, da både skulderremme og omkreds kan justeres - det takker testpanelet for! Der er risiko for at størrelsen kan blive et problem, hvis du ikke er påpasselig med valget af størrelsen. Eftersom bh'en har store skåle, kan det være en god ide at tilbringe lidt ekstra tid ved størrelsesguiden som hjælper dig godt på vej. 

Komfort: High Support Sports Bra har et extra tight stykke mellem brysterne, hvor de to hægter mødes og under den første løbetur oplevede enkelte af testdeltagerne at det gnavede. To eller tre runder senere forsvandt følelsen og kom ikke tilbage igen. 

Design: Designet er et af de få punkter hvor Stay in Place modellen ikke helt imponerer. Bh'en er lidt kedelig på det punkt, konstaterer testpanelet, som gerne så lidt flere detaljer. 

Støtte: Når det kommer til støtte for din barm, så gør bh'en præcist dét den udgiver sig for at kunne gøre. Modellens justerbare skulderremme, polstring, skål og hægter medvirker alt sammen til at barmen virkelig vil "stay in place". 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderne og rundt om brystkassen. 

Opsummering: Den her model er helt klart skabt til kvinder med en stor barm. High Support Sports Bra har både polstring samt hægter ligesom en normal bh, hvilket giver en god effekt. Partiet mellem brysterne går en smule op, hvilket giver en god støtte og sørger for at sport-bh'en bliver hvor den skal, når du løber. Selv med det, er det bedste ved modellen at både omkreds og skulderremme kan justeres efter smag og behag. Minus? Den er lidt kedelig. Testpanelet ville gerne have haft lidt ekstra i form af lidt farver eller detaljer. 

Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven:  

Vejledende pris: 379 kroner.

Skål og polstring: Selvom Nike modellen her ikke er specielt polstret, så undgår den med en god marginal at give en følelse af at være nøgen. Impact Bra har ingen skåle, men materialet er heller ikke helt formløst, da det følger barmens konturer med forstærkninger på udvalgte steder. 

Omkreds & pasform: Pasformen er næsten helt perfekt, forudsat at du har valgt den rette størrelse. Ligger du mellem to størrelser, bør du vælge den største. Bh'en er ikke syet i et særligt medgørlig materiale og kan godt blive noget tight, hvis du fx satser på en lidt for lille størrelse. 

Komfort: Impact Bra er den type af bh som du ikke mærker noget til, når du træner. Den holder alt på plads, uden egentlig at gøre noget særligt stor væsen af sig. Ingen gnavende søm, ingen vaskevejledningsmærker irriterer. 

Design: Det her er faktisk testens mest farveglade model, men lad dig ikke snyde af det. Det eneste som adskiller Impact Bra fra sine konkurrenter er en diskret grøn stribe som løber langs rygraden. Testpanelet giver et ekstra plus for detaljen, som er smagfuld omend lidt lille. 

Støtte: Virkelig god støtte! Impact Bra fungerer fejlfrit også selv til de mest højintensive løbepas, hvor du kan køre alt fra hurtige intervaller til skarpe retningsskift. Intet problem for dig med en lille til mellemstor barm!

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Selv med et meget stilrent design er Impact Bra testens mest farveglade. Bh'en har desuden en bryderryg og passer godt til toppe. Udover at den giver god støtte dig med en mellemstor barm, og selvom skålene faktisk savnes, så er stoffet ikke formløst. Impact Bra lykkes med kunsten at give en god støtte uden at mase barmen. Modellen har relativ lidt polstring sammenlignet med sine konkurrenter, men ingen grund til at bekymre sig om, om uønskede konturer skal træde frem - bh'ens materiale giver tilstrækkelig med modstand. En perfekt model til dig som vil have en høj støtte, men ingen indbyggede skåle. 

Test af: ,

Salming sport-bh dk

Findes i farverne: og .

Vejledende pris: 549 kronor.

Skål og polstring: Ligesom Nikes Impact Bra har modellen fra Salming en relativ lille polstring, men heller ikke her findes der grund til bekymring. Materialet er tyndt, men giver ikke en nøgen følelse. Grit Support Sports Bra har heller ingen skåle, men helt formløs er den ikke. I stoffet findes der forstærkninger som formes efter barmen. 

Omkreds & pasform: Salmings model har hægte på ryggen som gør, at omkredsen kan justeres. Yderst værdsat af samtlige i testpanelet!

Komfort: Trods den justerbare omkreds er testpanelet ikke helt tilfredse med Salmings model, hvis skulderremme kan føles lidt til den smalle side, specielt til dig med en tung barm. Der findes en risiko for at remmene skærer sig ind i huden ved skuldrene. 

Design: Heller ikke Grit Support Sports Bra overrasker når det gælder designet, som i alle henseender er ganske stilrent. Trods det, er testpanelet glædeligt overrasket og tildeler modellen et ekstra plus for bh'ens skulderrem kan laves om til bryderryg, når du skal træne i en top med samme snit. 

Støtte: Salming-modellen giver desværre kun et middelhøjt støtte iflg. testpanelet, som mener at det kræver en højere støtte for at være en rigtig løber-bh. Fungerer super fint til alt, bortset fra de rigtigt højintensive pas, da den sidder tight uden at stramme til. 

Justerbare remme: Ja, både i omkreds og ved skulderremmene. 

Opsummering: For dig med en lille til mellemstor barm sidder den her model perfekt. Bh'en er skåret relativt lav, hvilket smigrer barmens former og konturer. Du får en mellemhøj støtte som passer perfekt til dig med en mellemstor barm. Behøver du mere støtte end det, så bør du kigge dig om efter en anden model, i hvert fald til de mest højintensive pas. Også når det gælder komfort ønsker testpanelet sig lidt mere. Skulderremmene er til den smalle side og risikerer at skære ind i skuldrene til dig med en tung barm. På plussiden er det faktum, at du kan variere mellem normal ryg og bryderryg, hvilket værdsættes. Det bedste med modellen er fugttransporten som holder dig tør hele passet igennem. 


Test af: ,

Abecita

Findes i farven: 

Vejledende pris: 549 kroner.

Skål og polstring: Selvom bh'en har meget lidt polstring, så undgår den at give en nøgen følelse. Modellen har skåle og giver ekstra støtte, men dele af testpanelet noterer sig, at de er lige lidt til den mindste side.

Omkreds & pasform: Abecita Dynamic har en normalstor omkreds og du kan uden problemer købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'ens bedste egenskab er de superbløde skulderremme som løfter uden at gnave. Du som har en tung barm vil værdsætte følelsen af, at remmene ikke skærer ind i huden på skulderne.

Design: Nja, det er vel ikke direkte for designet at du køber den her bh, men på den anden side spiller det måske ikke nogen rolle? Når komforten er så høj som den er her, så er det svært ikke at blive charmeret af dens fordele. 

Støtte: De polstrede skulderremme bidrager med meget til karakteren af bh'ens helhedsindtryg når det kommer til støtten. At remmene er så bløde muliggør, at du uden problemer kan stramme bh'en lidt ekstra. 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderremme og omfanget. Ligesom bh'en fra Salming, kan Abecitas version også transformeres fra normale skulderremme til bryderryg.  

Opsummering: Det her er en rigtig skøn sport-bh som også føles solid med sine brede og superbløde skulderremme. Modellen har hægter på ryggen, hvilket gør at omkredsen kan justeres i tre forskellige længder. Risikoen med hægterne er, at de ofte kan gnave, men det er ikke aktuelt i den her bh. Når det gælder fugttransport kan Dynamic desuden kåres som testens vinder. Mellem brysterne findes en ventilationsdel som slipper luft ind og dermed holder dig tør og frisk hele passet igennem. Det er faktisk kun designet, som testpanelet havde forventet lidt mere af, men trods det så konstaterer deltagerne at Abecita Dynamic allerede er en ny favorit til passet! 

SHOP HER: 

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

4 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

4 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

Nikes måske bedste løbesko nogensinde er netop blevet udgivet i en ny udgave. Sådan her tænker vores løbeambassadør om den nye Nike Air Zoom Pegasus 37 - mere dæmpet end nogensinde!

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

En træningstop til løb skal ikke kun være smart. Den skal også sidde godt og sørge for at holde dig nedkølet på løbeturen. Her er de toppe som er bedst i test!

04 jun 2020