Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

Løber du i en sport-bh med lav eller middelhøj støtte, så kommer du til at få en aha-oplevelse, hvis du tester én af disse modeller. Vi har testet sport-bh'er med høj støtte!

Som regel skal du lægge lidt flere penge på en sport-bh med høj støtte sammenlignet med en med lav støtte. Trods det kan det være svært. En god sport-bh er A og O til i princippet med al træning med høj intensitet. Vores testpanel har løbet i nogle af sæsonens modeller. Her er deres vurdering!

Test af:  

Adidas sportbh dk

Findes i farven: 

Vejledende pris: 649 kroner.

Skål og polstring: For dig som allerede ved, at Adidas PrimeKnit er en skålløs model, vil det her ikke komme som nogen overraskelse. Ligesom resten af kollektionen er bh'en sammenvævet af et og samme materiale, uden hverken sømme eller bøjler. Lux har desuden en mindre polstring end sine konkurrenter herunder, men den opleves ikke for tynd af den grund. 

Omkreds & pasform: Bh'en lukkes med hægter på ryggen, men hverken omfang eller skulderremmene kan justeres. Trods det er materialet så tilpas blødt og fleksibelt at det spiller en mindre rolle. Bh'en sidder som smurt med en omkreds der er true to size! 

Komfort: Modellen er helt sømløs og stoffet er på alle måder testens mest behagelige. Bedre end det her bliver det ikke! 

Design: Lige den her model fra Adidas er ganske stilren og enkel, men ikke desto mindre en fed model. Designet er simpelt, men det bliver aldrig kedeligt, da den reddes af de diskrete, grå detaljer. 

Støtte: Selvom testpanelet elsker den her sport-bh, så giver den bare en mellemgod støtte. Måske bør den ikke blive brugt til træning med skarpe vendinger eller start og pludselige stop. Ellers duer den yderst godt til landevejsløb for dig med en lille til mellemstor barm. 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Testens første prøveklud er en af to bh'er som indgår i Adidas nye PrimeKnit-kollektion. Når det gælder komfort er der absolut ingen anmærkninger. Testpanelet imponeres med det samme af materialet, som er i den absolutte særklasse af testens blødeste og mest fleksible model. Trods de gennemgående positive anmærkninger, giver testpanelet et lille minus for støtten, som kun fungerer til mellemintensive træningsformer og lettere jog. For hårdere intervaller og en større barm kræves mere støtte end der tilbydes her. 


Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven: .

Vejledende pris: 329 kroner. 

Skål og polstring: Modellen har lidt mere polstring end hvad en bh i løbegenren normalt har, men uden at det ekstra materiale føles som en belastning. Bh'en er også beriget med normalstore skåle som vil passe til dig med en mellemstor barm. 

Omkreds & pasform: Pasformen i den her model er næsten perfekt, og at man kan tage polstreringen i skålene ud, ja det gør bare det hele endnu bedre. Omkredsen er true to size og du kan købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'en sidder udmærket på kroppen! Intet gnaver eller gør ondt og da skulderremmene sidder nær halsen, aflastes skuldrene på en værdsat måde. 

Design: Ligesom med Adidas' bh for løb varianten, så er Nikes version også meget stilren og begge modeller minder om hinanden. Ligesom PrimeKnit Lux har Swoosh Surf to Sports Bra en bryderryg som passer til trøjer med samme snit samt en stilren front med nogle få (men fine) detaljer. 

Støtte: Bh'ens skåle og ekstra polstring holder alt på plads under yoga såvel som gym- og løbetræning. Mere kan man ikke sige om den her model, den gør præcis dét, den skal! 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Tro det eller ej, men testpanelet har faktisk svært ved at komme med negative bemærkninger, når det gælder Nikes stilrene Swoosh Surf to Sports Bra. Udover et smart, omend lidt enkelt design, så giver bh'en også en næsten perfekt støtte til barmen. Det er kun testdeltagerne med en meget stor barm som foretrækker en model med endnu mere støtte. Der findes ingen gnavende dele eller irriterende sømme som forstyrrer og bh'en gør nøjagtigt det, som du forventer af den, når det gælder fugttransport og friskhedsfølelse. 


Test af: ,

Stay in Place bh dk

Findes i farven:

Vejledende pris: 549 kroner. 

Skål og polstring: Det er den bh i testen med allermest polstring. Foretrækker du hellere lidt mere end for lidt, så er det her modellen for dig! Når det gælder skålstørrelsen, så er High Support Sports Bra gavmild og passer bedst til dig med en stor barm. 

Omkreds & pasform: Modellen har stort set en perfekt pasform, da både skulderremme og omkreds kan justeres - det takker testpanelet for! Der er risiko for at størrelsen kan blive et problem, hvis du ikke er påpasselig med valget af størrelsen. Eftersom bh'en har store skåle, kan det være en god ide at tilbringe lidt ekstra tid ved størrelsesguiden som hjælper dig godt på vej. 

Komfort: High Support Sports Bra har et extra tight stykke mellem brysterne, hvor de to hægter mødes og under den første løbetur oplevede enkelte af testdeltagerne at det gnavede. To eller tre runder senere forsvandt følelsen og kom ikke tilbage igen. 

Design: Designet er et af de få punkter hvor Stay in Place modellen ikke helt imponerer. Bh'en er lidt kedelig på det punkt, konstaterer testpanelet, som gerne så lidt flere detaljer. 

Støtte: Når det kommer til støtte for din barm, så gør bh'en præcist dét den udgiver sig for at kunne gøre. Modellens justerbare skulderremme, polstring, skål og hægter medvirker alt sammen til at barmen virkelig vil "stay in place". 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderne og rundt om brystkassen. 

Opsummering: Den her model er helt klart skabt til kvinder med en stor barm. High Support Sports Bra har både polstring samt hægter ligesom en normal bh, hvilket giver en god effekt. Partiet mellem brysterne går en smule op, hvilket giver en god støtte og sørger for at sport-bh'en bliver hvor den skal, når du løber. Selv med det, er det bedste ved modellen at både omkreds og skulderremme kan justeres efter smag og behag. Minus? Den er lidt kedelig. Testpanelet ville gerne have haft lidt ekstra i form af lidt farver eller detaljer. 

Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven:  

Vejledende pris: 379 kroner.

Skål og polstring: Selvom Nike modellen her ikke er specielt polstret, så undgår den med en god marginal at give en følelse af at være nøgen. Impact Bra har ingen skåle, men materialet er heller ikke helt formløst, da det følger barmens konturer med forstærkninger på udvalgte steder. 

Omkreds & pasform: Pasformen er næsten helt perfekt, forudsat at du har valgt den rette størrelse. Ligger du mellem to størrelser, bør du vælge den største. Bh'en er ikke syet i et særligt medgørlig materiale og kan godt blive noget tight, hvis du fx satser på en lidt for lille størrelse. 

Komfort: Impact Bra er den type af bh som du ikke mærker noget til, når du træner. Den holder alt på plads, uden egentlig at gøre noget særligt stor væsen af sig. Ingen gnavende søm, ingen vaskevejledningsmærker irriterer. 

Design: Det her er faktisk testens mest farveglade model, men lad dig ikke snyde af det. Det eneste som adskiller Impact Bra fra sine konkurrenter er en diskret grøn stribe som løber langs rygraden. Testpanelet giver et ekstra plus for detaljen, som er smagfuld omend lidt lille. 

Støtte: Virkelig god støtte! Impact Bra fungerer fejlfrit også selv til de mest højintensive løbepas, hvor du kan køre alt fra hurtige intervaller til skarpe retningsskift. Intet problem for dig med en lille til mellemstor barm!

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Selv med et meget stilrent design er Impact Bra testens mest farveglade. Bh'en har desuden en bryderryg og passer godt til toppe. Udover at den giver god støtte dig med en mellemstor barm, og selvom skålene faktisk savnes, så er stoffet ikke formløst. Impact Bra lykkes med kunsten at give en god støtte uden at mase barmen. Modellen har relativ lidt polstring sammenlignet med sine konkurrenter, men ingen grund til at bekymre sig om, om uønskede konturer skal træde frem - bh'ens materiale giver tilstrækkelig med modstand. En perfekt model til dig som vil have en høj støtte, men ingen indbyggede skåle. 

Test af: ,

Salming sport-bh dk

Findes i farverne: og .

Vejledende pris: 549 kronor.

Skål og polstring: Ligesom Nikes Impact Bra har modellen fra Salming en relativ lille polstring, men heller ikke her findes der grund til bekymring. Materialet er tyndt, men giver ikke en nøgen følelse. Grit Support Sports Bra har heller ingen skåle, men helt formløs er den ikke. I stoffet findes der forstærkninger som formes efter barmen. 

Omkreds & pasform: Salmings model har hægte på ryggen som gør, at omkredsen kan justeres. Yderst værdsat af samtlige i testpanelet!

Komfort: Trods den justerbare omkreds er testpanelet ikke helt tilfredse med Salmings model, hvis skulderremme kan føles lidt til den smalle side, specielt til dig med en tung barm. Der findes en risiko for at remmene skærer sig ind i huden ved skuldrene. 

Design: Heller ikke Grit Support Sports Bra overrasker når det gælder designet, som i alle henseender er ganske stilrent. Trods det, er testpanelet glædeligt overrasket og tildeler modellen et ekstra plus for bh'ens skulderrem kan laves om til bryderryg, når du skal træne i en top med samme snit. 

Støtte: Salming-modellen giver desværre kun et middelhøjt støtte iflg. testpanelet, som mener at det kræver en højere støtte for at være en rigtig løber-bh. Fungerer super fint til alt, bortset fra de rigtigt højintensive pas, da den sidder tight uden at stramme til. 

Justerbare remme: Ja, både i omkreds og ved skulderremmene. 

Opsummering: For dig med en lille til mellemstor barm sidder den her model perfekt. Bh'en er skåret relativt lav, hvilket smigrer barmens former og konturer. Du får en mellemhøj støtte som passer perfekt til dig med en mellemstor barm. Behøver du mere støtte end det, så bør du kigge dig om efter en anden model, i hvert fald til de mest højintensive pas. Også når det gælder komfort ønsker testpanelet sig lidt mere. Skulderremmene er til den smalle side og risikerer at skære ind i skuldrene til dig med en tung barm. På plussiden er det faktum, at du kan variere mellem normal ryg og bryderryg, hvilket værdsættes. Det bedste med modellen er fugttransporten som holder dig tør hele passet igennem. 


Test af: ,

Abecita

Findes i farven: 

Vejledende pris: 549 kroner.

Skål og polstring: Selvom bh'en har meget lidt polstring, så undgår den at give en nøgen følelse. Modellen har skåle og giver ekstra støtte, men dele af testpanelet noterer sig, at de er lige lidt til den mindste side.

Omkreds & pasform: Abecita Dynamic har en normalstor omkreds og du kan uden problemer købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'ens bedste egenskab er de superbløde skulderremme som løfter uden at gnave. Du som har en tung barm vil værdsætte følelsen af, at remmene ikke skærer ind i huden på skulderne.

Design: Nja, det er vel ikke direkte for designet at du køber den her bh, men på den anden side spiller det måske ikke nogen rolle? Når komforten er så høj som den er her, så er det svært ikke at blive charmeret af dens fordele. 

Støtte: De polstrede skulderremme bidrager med meget til karakteren af bh'ens helhedsindtryg når det kommer til støtten. At remmene er så bløde muliggør, at du uden problemer kan stramme bh'en lidt ekstra. 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderremme og omfanget. Ligesom bh'en fra Salming, kan Abecitas version også transformeres fra normale skulderremme til bryderryg.  

Opsummering: Det her er en rigtig skøn sport-bh som også føles solid med sine brede og superbløde skulderremme. Modellen har hægter på ryggen, hvilket gør at omkredsen kan justeres i tre forskellige længder. Risikoen med hægterne er, at de ofte kan gnave, men det er ikke aktuelt i den her bh. Når det gælder fugttransport kan Dynamic desuden kåres som testens vinder. Mellem brysterne findes en ventilationsdel som slipper luft ind og dermed holder dig tør og frisk hele passet igennem. Det er faktisk kun designet, som testpanelet havde forventet lidt mere af, men trods det så konstaterer deltagerne at Abecita Dynamic allerede er en ny favorit til passet! 

SHOP HER: 

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

6 dagar sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

6 dagar sedan
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

6 dagar sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

6 dagar sedan
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019