Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

Løber du i en sport-bh med lav eller middelhøj støtte, så kommer du til at få en aha-oplevelse, hvis du tester én af disse modeller. Vi har testet sport-bh'er med høj støtte!

Som regel skal du lægge lidt flere penge på en sport-bh med høj støtte sammenlignet med en med lav støtte. Trods det kan det være svært. En god sport-bh er A og O til i princippet med al træning med høj intensitet. Vores testpanel har løbet i nogle af sæsonens modeller. Her er deres vurdering!

Test af:  

Adidas sportbh dk

Findes i farven: 

Vejledende pris: 649 kroner.

Skål og polstring: For dig som allerede ved, at Adidas PrimeKnit er en skålløs model, vil det her ikke komme som nogen overraskelse. Ligesom resten af kollektionen er bh'en sammenvævet af et og samme materiale, uden hverken sømme eller bøjler. Lux har desuden en mindre polstring end sine konkurrenter herunder, men den opleves ikke for tynd af den grund. 

Omkreds & pasform: Bh'en lukkes med hægter på ryggen, men hverken omfang eller skulderremmene kan justeres. Trods det er materialet så tilpas blødt og fleksibelt at det spiller en mindre rolle. Bh'en sidder som smurt med en omkreds der er true to size! 

Komfort: Modellen er helt sømløs og stoffet er på alle måder testens mest behagelige. Bedre end det her bliver det ikke! 

Design: Lige den her model fra Adidas er ganske stilren og enkel, men ikke desto mindre en fed model. Designet er simpelt, men det bliver aldrig kedeligt, da den reddes af de diskrete, grå detaljer. 

Støtte: Selvom testpanelet elsker den her sport-bh, så giver den bare en mellemgod støtte. Måske bør den ikke blive brugt til træning med skarpe vendinger eller start og pludselige stop. Ellers duer den yderst godt til landevejsløb for dig med en lille til mellemstor barm. 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Testens første prøveklud er en af to bh'er som indgår i Adidas nye PrimeKnit-kollektion. Når det gælder komfort er der absolut ingen anmærkninger. Testpanelet imponeres med det samme af materialet, som er i den absolutte særklasse af testens blødeste og mest fleksible model. Trods de gennemgående positive anmærkninger, giver testpanelet et lille minus for støtten, som kun fungerer til mellemintensive træningsformer og lettere jog. For hårdere intervaller og en større barm kræves mere støtte end der tilbydes her. 


Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven: .

Vejledende pris: 329 kroner. 

Skål og polstring: Modellen har lidt mere polstring end hvad en bh i løbegenren normalt har, men uden at det ekstra materiale føles som en belastning. Bh'en er også beriget med normalstore skåle som vil passe til dig med en mellemstor barm. 

Omkreds & pasform: Pasformen i den her model er næsten perfekt, og at man kan tage polstreringen i skålene ud, ja det gør bare det hele endnu bedre. Omkredsen er true to size og du kan købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'en sidder udmærket på kroppen! Intet gnaver eller gør ondt og da skulderremmene sidder nær halsen, aflastes skuldrene på en værdsat måde. 

Design: Ligesom med Adidas' bh for løb varianten, så er Nikes version også meget stilren og begge modeller minder om hinanden. Ligesom PrimeKnit Lux har Swoosh Surf to Sports Bra en bryderryg som passer til trøjer med samme snit samt en stilren front med nogle få (men fine) detaljer. 

Støtte: Bh'ens skåle og ekstra polstring holder alt på plads under yoga såvel som gym- og løbetræning. Mere kan man ikke sige om den her model, den gør præcis dét, den skal! 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Tro det eller ej, men testpanelet har faktisk svært ved at komme med negative bemærkninger, når det gælder Nikes stilrene Swoosh Surf to Sports Bra. Udover et smart, omend lidt enkelt design, så giver bh'en også en næsten perfekt støtte til barmen. Det er kun testdeltagerne med en meget stor barm som foretrækker en model med endnu mere støtte. Der findes ingen gnavende dele eller irriterende sømme som forstyrrer og bh'en gør nøjagtigt det, som du forventer af den, når det gælder fugttransport og friskhedsfølelse. 


Test af: ,

Stay in Place bh dk

Findes i farven:

Vejledende pris: 549 kroner. 

Skål og polstring: Det er den bh i testen med allermest polstring. Foretrækker du hellere lidt mere end for lidt, så er det her modellen for dig! Når det gælder skålstørrelsen, så er High Support Sports Bra gavmild og passer bedst til dig med en stor barm. 

Omkreds & pasform: Modellen har stort set en perfekt pasform, da både skulderremme og omkreds kan justeres - det takker testpanelet for! Der er risiko for at størrelsen kan blive et problem, hvis du ikke er påpasselig med valget af størrelsen. Eftersom bh'en har store skåle, kan det være en god ide at tilbringe lidt ekstra tid ved størrelsesguiden som hjælper dig godt på vej. 

Komfort: High Support Sports Bra har et extra tight stykke mellem brysterne, hvor de to hægter mødes og under den første løbetur oplevede enkelte af testdeltagerne at det gnavede. To eller tre runder senere forsvandt følelsen og kom ikke tilbage igen. 

Design: Designet er et af de få punkter hvor Stay in Place modellen ikke helt imponerer. Bh'en er lidt kedelig på det punkt, konstaterer testpanelet, som gerne så lidt flere detaljer. 

Støtte: Når det kommer til støtte for din barm, så gør bh'en præcist dét den udgiver sig for at kunne gøre. Modellens justerbare skulderremme, polstring, skål og hægter medvirker alt sammen til at barmen virkelig vil "stay in place". 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderne og rundt om brystkassen. 

Opsummering: Den her model er helt klart skabt til kvinder med en stor barm. High Support Sports Bra har både polstring samt hægter ligesom en normal bh, hvilket giver en god effekt. Partiet mellem brysterne går en smule op, hvilket giver en god støtte og sørger for at sport-bh'en bliver hvor den skal, når du løber. Selv med det, er det bedste ved modellen at både omkreds og skulderremme kan justeres efter smag og behag. Minus? Den er lidt kedelig. Testpanelet ville gerne have haft lidt ekstra i form af lidt farver eller detaljer. 

Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven:  

Vejledende pris: 379 kroner.

Skål og polstring: Selvom Nike modellen her ikke er specielt polstret, så undgår den med en god marginal at give en følelse af at være nøgen. Impact Bra har ingen skåle, men materialet er heller ikke helt formløst, da det følger barmens konturer med forstærkninger på udvalgte steder. 

Omkreds & pasform: Pasformen er næsten helt perfekt, forudsat at du har valgt den rette størrelse. Ligger du mellem to størrelser, bør du vælge den største. Bh'en er ikke syet i et særligt medgørlig materiale og kan godt blive noget tight, hvis du fx satser på en lidt for lille størrelse. 

Komfort: Impact Bra er den type af bh som du ikke mærker noget til, når du træner. Den holder alt på plads, uden egentlig at gøre noget særligt stor væsen af sig. Ingen gnavende søm, ingen vaskevejledningsmærker irriterer. 

Design: Det her er faktisk testens mest farveglade model, men lad dig ikke snyde af det. Det eneste som adskiller Impact Bra fra sine konkurrenter er en diskret grøn stribe som løber langs rygraden. Testpanelet giver et ekstra plus for detaljen, som er smagfuld omend lidt lille. 

Støtte: Virkelig god støtte! Impact Bra fungerer fejlfrit også selv til de mest højintensive løbepas, hvor du kan køre alt fra hurtige intervaller til skarpe retningsskift. Intet problem for dig med en lille til mellemstor barm!

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Selv med et meget stilrent design er Impact Bra testens mest farveglade. Bh'en har desuden en bryderryg og passer godt til toppe. Udover at den giver god støtte dig med en mellemstor barm, og selvom skålene faktisk savnes, så er stoffet ikke formløst. Impact Bra lykkes med kunsten at give en god støtte uden at mase barmen. Modellen har relativ lidt polstring sammenlignet med sine konkurrenter, men ingen grund til at bekymre sig om, om uønskede konturer skal træde frem - bh'ens materiale giver tilstrækkelig med modstand. En perfekt model til dig som vil have en høj støtte, men ingen indbyggede skåle. 

Test af: ,

Salming sport-bh dk

Findes i farverne: og .

Vejledende pris: 549 kronor.

Skål og polstring: Ligesom Nikes Impact Bra har modellen fra Salming en relativ lille polstring, men heller ikke her findes der grund til bekymring. Materialet er tyndt, men giver ikke en nøgen følelse. Grit Support Sports Bra har heller ingen skåle, men helt formløs er den ikke. I stoffet findes der forstærkninger som formes efter barmen. 

Omkreds & pasform: Salmings model har hægte på ryggen som gør, at omkredsen kan justeres. Yderst værdsat af samtlige i testpanelet!

Komfort: Trods den justerbare omkreds er testpanelet ikke helt tilfredse med Salmings model, hvis skulderremme kan føles lidt til den smalle side, specielt til dig med en tung barm. Der findes en risiko for at remmene skærer sig ind i huden ved skuldrene. 

Design: Heller ikke Grit Support Sports Bra overrasker når det gælder designet, som i alle henseender er ganske stilrent. Trods det, er testpanelet glædeligt overrasket og tildeler modellen et ekstra plus for bh'ens skulderrem kan laves om til bryderryg, når du skal træne i en top med samme snit. 

Støtte: Salming-modellen giver desværre kun et middelhøjt støtte iflg. testpanelet, som mener at det kræver en højere støtte for at være en rigtig løber-bh. Fungerer super fint til alt, bortset fra de rigtigt højintensive pas, da den sidder tight uden at stramme til. 

Justerbare remme: Ja, både i omkreds og ved skulderremmene. 

Opsummering: For dig med en lille til mellemstor barm sidder den her model perfekt. Bh'en er skåret relativt lav, hvilket smigrer barmens former og konturer. Du får en mellemhøj støtte som passer perfekt til dig med en mellemstor barm. Behøver du mere støtte end det, så bør du kigge dig om efter en anden model, i hvert fald til de mest højintensive pas. Også når det gælder komfort ønsker testpanelet sig lidt mere. Skulderremmene er til den smalle side og risikerer at skære ind i skuldrene til dig med en tung barm. På plussiden er det faktum, at du kan variere mellem normal ryg og bryderryg, hvilket værdsættes. Det bedste med modellen er fugttransporten som holder dig tør hele passet igennem. 


Test af: ,

Abecita

Findes i farven: 

Vejledende pris: 549 kroner.

Skål og polstring: Selvom bh'en har meget lidt polstring, så undgår den at give en nøgen følelse. Modellen har skåle og giver ekstra støtte, men dele af testpanelet noterer sig, at de er lige lidt til den mindste side.

Omkreds & pasform: Abecita Dynamic har en normalstor omkreds og du kan uden problemer købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'ens bedste egenskab er de superbløde skulderremme som løfter uden at gnave. Du som har en tung barm vil værdsætte følelsen af, at remmene ikke skærer ind i huden på skulderne.

Design: Nja, det er vel ikke direkte for designet at du køber den her bh, men på den anden side spiller det måske ikke nogen rolle? Når komforten er så høj som den er her, så er det svært ikke at blive charmeret af dens fordele. 

Støtte: De polstrede skulderremme bidrager med meget til karakteren af bh'ens helhedsindtryg når det kommer til støtten. At remmene er så bløde muliggør, at du uden problemer kan stramme bh'en lidt ekstra. 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderremme og omfanget. Ligesom bh'en fra Salming, kan Abecitas version også transformeres fra normale skulderremme til bryderryg.  

Opsummering: Det her er en rigtig skøn sport-bh som også føles solid med sine brede og superbløde skulderremme. Modellen har hægter på ryggen, hvilket gør at omkredsen kan justeres i tre forskellige længder. Risikoen med hægterne er, at de ofte kan gnave, men det er ikke aktuelt i den her bh. Når det gælder fugttransport kan Dynamic desuden kåres som testens vinder. Mellem brysterne findes en ventilationsdel som slipper luft ind og dermed holder dig tør og frisk hele passet igennem. Det er faktisk kun designet, som testpanelet havde forventet lidt mere af, men trods det så konstaterer deltagerne at Abecita Dynamic allerede er en ny favorit til passet! 

SHOP HER: 

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

3 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi kommer til at elske de nye Nemeziz 19.1. En let, eksplosiv og virkelig fed sko for den offensive spiller. Her er testpanelets mening om den nye fodboldstøvle fra adidas.

3 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019