Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

Løber du i en sport-bh med lav eller middelhøj støtte, så kommer du til at få en aha-oplevelse, hvis du tester én af disse modeller. Vi har testet sport-bh'er med høj støtte!

Som regel skal du lægge lidt flere penge på en sport-bh med høj støtte sammenlignet med en med lav støtte. Trods det kan det være svært. En god sport-bh er A og O til i princippet med al træning med høj intensitet. Vores testpanel har løbet i nogle af sæsonens modeller. Her er deres vurdering!

Test af:  

Adidas sportbh dk

Findes i farven: 

Vejledende pris: 649 kroner.

Skål og polstring: For dig som allerede ved, at Adidas PrimeKnit er en skålløs model, vil det her ikke komme som nogen overraskelse. Ligesom resten af kollektionen er bh'en sammenvævet af et og samme materiale, uden hverken sømme eller bøjler. Lux har desuden en mindre polstring end sine konkurrenter herunder, men den opleves ikke for tynd af den grund. 

Omkreds & pasform: Bh'en lukkes med hægter på ryggen, men hverken omfang eller skulderremmene kan justeres. Trods det er materialet så tilpas blødt og fleksibelt at det spiller en mindre rolle. Bh'en sidder som smurt med en omkreds der er true to size! 

Komfort: Modellen er helt sømløs og stoffet er på alle måder testens mest behagelige. Bedre end det her bliver det ikke! 

Design: Lige den her model fra Adidas er ganske stilren og enkel, men ikke desto mindre en fed model. Designet er simpelt, men det bliver aldrig kedeligt, da den reddes af de diskrete, grå detaljer. 

Støtte: Selvom testpanelet elsker den her sport-bh, så giver den bare en mellemgod støtte. Måske bør den ikke blive brugt til træning med skarpe vendinger eller start og pludselige stop. Ellers duer den yderst godt til landevejsløb for dig med en lille til mellemstor barm. 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Testens første prøveklud er en af to bh'er som indgår i Adidas nye PrimeKnit-kollektion. Når det gælder komfort er der absolut ingen anmærkninger. Testpanelet imponeres med det samme af materialet, som er i den absolutte særklasse af testens blødeste og mest fleksible model. Trods de gennemgående positive anmærkninger, giver testpanelet et lille minus for støtten, som kun fungerer til mellemintensive træningsformer og lettere jog. For hårdere intervaller og en større barm kræves mere støtte end der tilbydes her. 


Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven: .

Vejledende pris: 329 kroner. 

Skål og polstring: Modellen har lidt mere polstring end hvad en bh i løbegenren normalt har, men uden at det ekstra materiale føles som en belastning. Bh'en er også beriget med normalstore skåle som vil passe til dig med en mellemstor barm. 

Omkreds & pasform: Pasformen i den her model er næsten perfekt, og at man kan tage polstreringen i skålene ud, ja det gør bare det hele endnu bedre. Omkredsen er true to size og du kan købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'en sidder udmærket på kroppen! Intet gnaver eller gør ondt og da skulderremmene sidder nær halsen, aflastes skuldrene på en værdsat måde. 

Design: Ligesom med Adidas' bh for løb varianten, så er Nikes version også meget stilren og begge modeller minder om hinanden. Ligesom PrimeKnit Lux har Swoosh Surf to Sports Bra en bryderryg som passer til trøjer med samme snit samt en stilren front med nogle få (men fine) detaljer. 

Støtte: Bh'ens skåle og ekstra polstring holder alt på plads under yoga såvel som gym- og løbetræning. Mere kan man ikke sige om den her model, den gør præcis dét, den skal! 

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Tro det eller ej, men testpanelet har faktisk svært ved at komme med negative bemærkninger, når det gælder Nikes stilrene Swoosh Surf to Sports Bra. Udover et smart, omend lidt enkelt design, så giver bh'en også en næsten perfekt støtte til barmen. Det er kun testdeltagerne med en meget stor barm som foretrækker en model med endnu mere støtte. Der findes ingen gnavende dele eller irriterende sømme som forstyrrer og bh'en gør nøjagtigt det, som du forventer af den, når det gælder fugttransport og friskhedsfølelse. 


Test af: ,

Stay in Place bh dk

Findes i farven:

Vejledende pris: 549 kroner. 

Skål og polstring: Det er den bh i testen med allermest polstring. Foretrækker du hellere lidt mere end for lidt, så er det her modellen for dig! Når det gælder skålstørrelsen, så er High Support Sports Bra gavmild og passer bedst til dig med en stor barm. 

Omkreds & pasform: Modellen har stort set en perfekt pasform, da både skulderremme og omkreds kan justeres - det takker testpanelet for! Der er risiko for at størrelsen kan blive et problem, hvis du ikke er påpasselig med valget af størrelsen. Eftersom bh'en har store skåle, kan det være en god ide at tilbringe lidt ekstra tid ved størrelsesguiden som hjælper dig godt på vej. 

Komfort: High Support Sports Bra har et extra tight stykke mellem brysterne, hvor de to hægter mødes og under den første løbetur oplevede enkelte af testdeltagerne at det gnavede. To eller tre runder senere forsvandt følelsen og kom ikke tilbage igen. 

Design: Designet er et af de få punkter hvor Stay in Place modellen ikke helt imponerer. Bh'en er lidt kedelig på det punkt, konstaterer testpanelet, som gerne så lidt flere detaljer. 

Støtte: Når det kommer til støtte for din barm, så gør bh'en præcist dét den udgiver sig for at kunne gøre. Modellens justerbare skulderremme, polstring, skål og hægter medvirker alt sammen til at barmen virkelig vil "stay in place". 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderne og rundt om brystkassen. 

Opsummering: Den her model er helt klart skabt til kvinder med en stor barm. High Support Sports Bra har både polstring samt hægter ligesom en normal bh, hvilket giver en god effekt. Partiet mellem brysterne går en smule op, hvilket giver en god støtte og sørger for at sport-bh'en bliver hvor den skal, når du løber. Selv med det, er det bedste ved modellen at både omkreds og skulderremme kan justeres efter smag og behag. Minus? Den er lidt kedelig. Testpanelet ville gerne have haft lidt ekstra i form af lidt farver eller detaljer. 

Test af: ,

Nike Swoosh bh dk

Findes i farven:  

Vejledende pris: 379 kroner.

Skål og polstring: Selvom Nike modellen her ikke er specielt polstret, så undgår den med en god marginal at give en følelse af at være nøgen. Impact Bra har ingen skåle, men materialet er heller ikke helt formløst, da det følger barmens konturer med forstærkninger på udvalgte steder. 

Omkreds & pasform: Pasformen er næsten helt perfekt, forudsat at du har valgt den rette størrelse. Ligger du mellem to størrelser, bør du vælge den største. Bh'en er ikke syet i et særligt medgørlig materiale og kan godt blive noget tight, hvis du fx satser på en lidt for lille størrelse. 

Komfort: Impact Bra er den type af bh som du ikke mærker noget til, når du træner. Den holder alt på plads, uden egentlig at gøre noget særligt stor væsen af sig. Ingen gnavende søm, ingen vaskevejledningsmærker irriterer. 

Design: Det her er faktisk testens mest farveglade model, men lad dig ikke snyde af det. Det eneste som adskiller Impact Bra fra sine konkurrenter er en diskret grøn stribe som løber langs rygraden. Testpanelet giver et ekstra plus for detaljen, som er smagfuld omend lidt lille. 

Støtte: Virkelig god støtte! Impact Bra fungerer fejlfrit også selv til de mest højintensive løbepas, hvor du kan køre alt fra hurtige intervaller til skarpe retningsskift. Intet problem for dig med en lille til mellemstor barm!

Justerbare remme: Nej.

Opsummering: Selv med et meget stilrent design er Impact Bra testens mest farveglade. Bh'en har desuden en bryderryg og passer godt til toppe. Udover at den giver god støtte dig med en mellemstor barm, og selvom skålene faktisk savnes, så er stoffet ikke formløst. Impact Bra lykkes med kunsten at give en god støtte uden at mase barmen. Modellen har relativ lidt polstring sammenlignet med sine konkurrenter, men ingen grund til at bekymre sig om, om uønskede konturer skal træde frem - bh'ens materiale giver tilstrækkelig med modstand. En perfekt model til dig som vil have en høj støtte, men ingen indbyggede skåle. 

Test af: ,

Salming sport-bh dk

Findes i farverne: og .

Vejledende pris: 549 kronor.

Skål og polstring: Ligesom Nikes Impact Bra har modellen fra Salming en relativ lille polstring, men heller ikke her findes der grund til bekymring. Materialet er tyndt, men giver ikke en nøgen følelse. Grit Support Sports Bra har heller ingen skåle, men helt formløs er den ikke. I stoffet findes der forstærkninger som formes efter barmen. 

Omkreds & pasform: Salmings model har hægte på ryggen som gør, at omkredsen kan justeres. Yderst værdsat af samtlige i testpanelet!

Komfort: Trods den justerbare omkreds er testpanelet ikke helt tilfredse med Salmings model, hvis skulderremme kan føles lidt til den smalle side, specielt til dig med en tung barm. Der findes en risiko for at remmene skærer sig ind i huden ved skuldrene. 

Design: Heller ikke Grit Support Sports Bra overrasker når det gælder designet, som i alle henseender er ganske stilrent. Trods det, er testpanelet glædeligt overrasket og tildeler modellen et ekstra plus for bh'ens skulderrem kan laves om til bryderryg, når du skal træne i en top med samme snit. 

Støtte: Salming-modellen giver desværre kun et middelhøjt støtte iflg. testpanelet, som mener at det kræver en højere støtte for at være en rigtig løber-bh. Fungerer super fint til alt, bortset fra de rigtigt højintensive pas, da den sidder tight uden at stramme til. 

Justerbare remme: Ja, både i omkreds og ved skulderremmene. 

Opsummering: For dig med en lille til mellemstor barm sidder den her model perfekt. Bh'en er skåret relativt lav, hvilket smigrer barmens former og konturer. Du får en mellemhøj støtte som passer perfekt til dig med en mellemstor barm. Behøver du mere støtte end det, så bør du kigge dig om efter en anden model, i hvert fald til de mest højintensive pas. Også når det gælder komfort ønsker testpanelet sig lidt mere. Skulderremmene er til den smalle side og risikerer at skære ind i skuldrene til dig med en tung barm. På plussiden er det faktum, at du kan variere mellem normal ryg og bryderryg, hvilket værdsættes. Det bedste med modellen er fugttransporten som holder dig tør hele passet igennem. 


Test af: ,

Abecita

Findes i farven: 

Vejledende pris: 549 kroner.

Skål og polstring: Selvom bh'en har meget lidt polstring, så undgår den at give en nøgen følelse. Modellen har skåle og giver ekstra støtte, men dele af testpanelet noterer sig, at de er lige lidt til den mindste side.

Omkreds & pasform: Abecita Dynamic har en normalstor omkreds og du kan uden problemer købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Komfort: Bh'ens bedste egenskab er de superbløde skulderremme som løfter uden at gnave. Du som har en tung barm vil værdsætte følelsen af, at remmene ikke skærer ind i huden på skulderne.

Design: Nja, det er vel ikke direkte for designet at du køber den her bh, men på den anden side spiller det måske ikke nogen rolle? Når komforten er så høj som den er her, så er det svært ikke at blive charmeret af dens fordele. 

Støtte: De polstrede skulderremme bidrager med meget til karakteren af bh'ens helhedsindtryg når det kommer til støtten. At remmene er så bløde muliggør, at du uden problemer kan stramme bh'en lidt ekstra. 

Justerbare remme: Ja, både ved skulderremme og omfanget. Ligesom bh'en fra Salming, kan Abecitas version også transformeres fra normale skulderremme til bryderryg.  

Opsummering: Det her er en rigtig skøn sport-bh som også føles solid med sine brede og superbløde skulderremme. Modellen har hægter på ryggen, hvilket gør at omkredsen kan justeres i tre forskellige længder. Risikoen med hægterne er, at de ofte kan gnave, men det er ikke aktuelt i den her bh. Når det gælder fugttransport kan Dynamic desuden kåres som testens vinder. Mellem brysterne findes en ventilationsdel som slipper luft ind og dermed holder dig tør og frisk hele passet igennem. Det er faktisk kun designet, som testpanelet havde forventet lidt mere af, men trods det så konstaterer deltagerne at Abecita Dynamic allerede er en ny favorit til passet! 

SHOP HER: 

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

6 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

6 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

Hvorfor bliver du egentlig følelsesløs i tæerne, når du står på ski, og hvad er egentlig et flexindeks? Her fortæller eksperten om K2 dig alt om, hvordan dit skiudstyr skal sidde!

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019