Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig. 

En tynd dunjakke, eller linerjakke som den også kaldes, er virkelig et smart stykke tøj. Den varmer, men er stadig tynd og let at have på. Den er optimal at have under en skaljakke eller en tynd parka, men er også glimrende bare i sig selv. Her er sæsonens bedste liners til kvinder! 

For den aktive kvinde 

DK_8848_Theresia_Primaloft.png
Model:
,

Bedste egenskaber: Materialet i denne linerjakke er fleksibelt og let at bevæge sig i. Stoffet er mat, og under armhulerne og hele vejen ned til bunden af jakken består af stretchstof, så den er derfor skabt til at bevæge sig og være aktiv i. Det kan også mærkes på jakkens evne til at ånde! Eksempelvis kan du have den her tynde dunjakke på, når du træner om vinteren. I slutningen af ærmerne er jakken ekstra blød, hvilket værdsættes af testpanelet. Huen sidder godt til og slipper ikke det mindste vindpust ind. 

Det kunne have været bedre: Modellen er en smule lille i størrelsen, og føles tight over skuldrene, så vælg eventuelt en størrelse større end normalt, hvis du ved, at du har brede skuldre. 

Opsummering: En blød linerjakke som du kan være aktiv i. Designmæssigt er den stilren og let at matche til det meste! 

Til den som vil stikke ud 

DK_WearColour_Cub_Jacket.png
Model:
,

Bedste egenskaber: Lækkert mønster, dét er det første testdeltagerne retter opmærksomheden mod med Cub Jacket. Leopard- og dyremønster er stadig hot, og er fint på en jakke. Det er endda ekstra godt, at dyremønstret på denne jakke ikke stikker for meget ud. Også herligt at den ikke er sort, så du stadigvæk kan stikke lidt ud fra mængden! Ved enden af ærmerne findes der herlige håndledsvarmere i et syntetisk materiale som føles bløde mod håndledene. 

Et diskret og pyntende reflekslogo er desuden synligt længst nede på jakken. Stoffet er virkelig blødt og føles fleksibelt, når testdeltagerne bevæger sig med jakken på. Et andet positivt aspekt med Cub Jacket er, at den tiltagne længde på ærmerne, siger en af testdeltagerne, som er lidt højere end gennemsnittet. Huen kan spændes ind og dermed undgår du at få vind ind. 

Hvad kunne have været bedre: Én af testdeltagerne er lidt bekymret for, at stoffet på ydersiden ikke er slidtstærkt nok. 

Opsummering: En robust jakke til dig som vil stikke lidt ud af mængden, men ikke for meget. 

Til den som vil bevæge sig 

DK_Haglofs_Essens_Mimic_Hood.png
Model:
,

Bedste egenskaber: Essens Mimic Hood er isoleret med syntetisk materiale som har samme varmeegenskaber som dun, men stadig holder tæt når det er vådt udenfor, hvilket en testdeltager bekræfter efter at have testet jakken i regnvejr. Jakken har en klar rød farve med vinrødt inderstof, hvilket giver pluspoint. Udover det, så er lommerne store og rummelige så de kan nemt opvarme kolde hænder. Under armhulerne på den her tynde dunjakke findes der indslag af stretchstof og jakken ånder derfor godt. Den er altså derfor perfekt til aktiviter, hvor du skal bevæge dig meget! Huen har desuden et spænde hvor du kan spænde huen godt til omkring hovedet, så ingen kolde vinde kan trænge ind! 

Hvad kunne have været bedre: Komforten ved halsen kunne have været noget bedre, da Essens Mimic Hood er høj i halsen og ikke er særlig fleksibelt lige dér. 

Opsummering: En praktisk og holdbar jakke til den aktive, som søger efter flere valgmuligheder når det kommer til pasformen. Essens Mimic Hood kan bruges til både den ene og den anden begivenhed. 


Til den som vil lave burpees 

NO_Wyte_Astrid_II.png
Model:
,

Vejledende pris: 799 kroner. 

Bedste egenskaber: Jakken her er så blød og fleksible at en af testdeltagerne udråber den til en jakke, som man kan lave burpees i! De andre deltagere i testen er enige i, at den er virkelig behagelig og nem at bevæge sig i. På jakkens yderside findes to lommer med lynlås, så de kan lukkes ordentlig. Et diskret logo findes på forsiden af jakken, længst nede i bunden af jakken, hvilket er en fin detalje. Til forskel fra resten af testens jakker, så har den her jakke ikke nogen hue, hvilket gør den perfekt til at have indeunder andet tøj. Den tynde dunjakke fra Wyte er også meget prisvenlig sammenlignet med andre jakker i testen, hvilket altid er en fordel. 

Det kunne have været bedre: Designet kunne godt have haft det ekstra, men på den anden side er det en fordel at den kan matches med alt. 

Opsummering: En utrolig prisvenlig, tynd dunjakke som er meget fleksibel og behagelig. Perfekt til dig som leder efter noget at have under skaljakken, regnjakken eller din parka. 

Til den som gerne vil have topkvalitet 

DK_Peak_Argon_Light.png
Model:
,

Bedste egenskaber: Det her er en rigtig luksusjakke, det kan både ses og mærkes. Argon Light Hood har en lysende, orange farve som gør at du stikker ud i det grå vejr. Lynlåsen er tapet, og huen kan spændes ind omkring halsen, så den sidder tættere til omkring hovedet og dermed slipper ingen vind, regn eller sne igennem. På jakkens forside findes store, rummelige lommer som varmer hænderne på en herlig måde. Desuden har jakken to store inderlommer, hvor der er plads til det meste. 

Det kunne have været bedre: Flere af testdeltagerne synes at Argon Light Hood er noget ret i pasformen ift. at være en damemodel. Hvis du er bred over hofterne, så risikerer du at den her dunjakker sidder en smule tight. 

Opsummering: Dette er valget til dig som gerne vil have en jakke med en rigtig høj kvalitet og komfort. Selvom prisen er høj, så er Argon Light Hood fra Peak Performance værd hver en krone. 

Til den eventyrslystne 

DK_Helly_Lifaloft.png
Model:
,

Bedste egenskaber: Jakken er lavet til at være et ekstra lag til den, som synes om at være aktiv og i fuld bevægelse. Lifaloft Hybrid Insulator er proppet med et materiale der hedder Lifaloft og som isolerer varmen på en god måde. Den nederste del af jakken er lavet i et stretchstof for at du skal kunne bevæge dig bedre i den, hvilket flere af testdeltagerne synes fungerer udmærket. Materialet er i øvrigt blødt og skønt. Det gør også at den her dunjakke fungerer godt til vinterløb. Jakken kan endda strammes ind i bunden, hvilket er godt til dig som leder efter en god og optimal pasform. 

Hvad kunne have været bedre: Designet er ikke helt i top, og er derfor måske ikke den jakke som du vil bruge til en tur i byen, mener en af testdeltagerne. Til gåturen i skoven er den derimod perfekt.  

Opsummering: En linerjakke til dig som ved at du skal på eventyr, og behøver et ekstra isolerende lag og som samtidig værdsætter stor bevægelsesfrihed. 

Til den som vil føle sig så let som en fjer 

DK_Peak_Helium_Hood_Jacket_W.png
Model: 

Bedste egenskaber: Den her jakke lever op til sit navn - Helium! Den er nemlig ultralet, og det føles knapt som om man har den på, siger én af testdeltagerne. Designet er klassisk, lækkert og passer til de fleste begivenheder. Den ånder også godt, er fleksibel og blød. Peak Performance får også et ekstra plus i bogen for, at jakken findes i flere cool farver, hvis du ikke vil vælge den klassiske sorte. Helium Hood strammer desuden heller ikke nogen steder, ifølge vores kræsne testpanel. 

Hvad kunne have været bedre? Håndledsvarmerne i slutningen af ærmerne måtte gerne have været lidt længere. Hvis du er høj, risikerer du at opleve dem som lidt korte i det. 

Opsummering: En cool og utrolig let jakke som er en ren drøm at have på. Ligesom den anden jakke fra Peak Performance, så er den her model heller ikke helt gratis. Spørgsmålet er - er den stadig det værd? Testpanelet er enige: det er den! 


LÆS MERE: 

SHOP HER: 

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

5 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

5 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

Hvorfor bliver du egentlig følelsesløs i tæerne, når du står på ski, og hvad er egentlig et flexindeks? Her fortæller eksperten om K2 dig alt om, hvordan dit skiudstyr skal sidde!

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019