Herr - Trailtest.jpg

Bedst i test: Trailsko til ham

Endelig, endelig, endelig er det tid til at løbe trail! Her er vores bedste trailsko fra Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming og Hoka One One.

For at du kan få det mest mulige ud af dit trailløb, så kræves det at dine trailsko præsterer på højeste niveau! Vores løbeglade testpanel har fået mulighed for at løbe i skoven med sæsonens bedste terrænløbesko på fødderne. Scroll videre for at opdage, hvilke trailsko der er bedst i test! 

Klar til at shoppe? 

Test af: 

Herr - New Balance FreshFoam Hierro.jpg

Det bedste ved skoene: Designet og snøringen! 

Konklusion: Man kan næsten ikke undgå at lægge mærke til designet på den her trailsko som noget af det allerførste. FreshFoam Hierro Boa har en høj ankel, futuristisk snøring og klare farver som er synlige på flere kilometers afstand.  

– Mit første indtryk er, at skoene ser helt vanvittig ud, yderst futuristisk - på den gode måde. Jeg vover at give den fulde point for designet, siger en af testdeltagerne.

Den høje ankel er derimod lidt af et problem i starten, da den gør det svært at tage skoen på. Når den så kommer på, er den derimod som en drøm. 

– Snøringen er fantastisk. Hvorfor har alle sko ikke den her løsning? Jeg vil aldrig mere binde knuder med snørebånd igen, siger en forelsket testdeltager. 

Sålen på de her trailsko er til den høje side, hvilket i starten kan føles en smule ustabilt. Fortvivl ikke, den fornemmelse forsvinder så snart, at testpanelet når skovbrynet. For ude på løbestien får den brede sål alle rødder, sten og ujævnheder til at fordufte som dug for solen. 

– Det er som at løbe et jævnt asfaltunderlag, bare i skoven! Den er virkelig behagelig. 

Også grebet opnår gode point af testpanelet, også i et vådt terræn. Overdelen holder desuden testpanelet fødder tørre og skoene kan nemt blive tørret rene bagefter. Lækkert! Sidst men ikke mindst er det nævneværdigt at pasformen nemt kan justeres, takket været snøringen, og at skoene er helt true to size. 

Test af: 

Salming trail

Det bedste ved skoene: Ventilationen som gør Trail 6 til det soleklare valg om sommeren.  

Konklusion: Den sprøde overdel på den her trailsko er det første plus af flere, da den gør dig yderst synlig i et grønt terræn. Det er dog ikke den eneste fordel med denne fede trailsko fra Salming, hvis man spørger vores testpanel.

– Trail 6 modellen har sikret Salming en helt del fuldtræffere på pointkontoen. Designet er lækkert og det svenske flag på fløsen er en sjov og diskret reference til Salming mærkets svenske ophav.  

En anden fordel er kvaliteten. Trail 6 føles meget robust, med forstærkninger i den forreste del af skoen. Testpanelet mener derfor, at du vil kunne støde ind i sten, uden at sko får mærker af det - dog vil din fod inde i skoen måske ikke blive så glad for sammenstødet. 

– Grebet, ja det vil jeg beskrive som number one, når det kommer til trail. Her slår Salming døren ind og viser, hvordan det skal gøres. Modellen her har desuden et mindre aggressivt mønster på sålen end f.eks. Speedcross har, siger en testdeltager. 

So far har Salming helt sikkert overrasket testpanelet, og nogle vildere, negative egenskaber byder modellen ikke på, men den er noget besværlig når det kommer størrelsen.  

– Faktisk synes jeg at den gerne måtte have siddet en smule strammere på foden, så man opnår en mere fleksibel og kompakt fornemmelse med skoen på, siger en testdeltager som, trods skostørrelse 47, oplevede Trail 6 modellen som rummelig. 

Test af: 

nike pegasus herr

Det bedste ved skoene: Komforten. Er du fan af Nikes normale Pegasus-sko, så vil du også elske den trailversionen. 

Konklusion: Man opnår cirka samme fornemmelse af at løbe i Pegasus 36 som man får med de normale Pegasus-løbesko. Selvfølgelig går det direkte hjem hos vores testpanel, som normalt gennemfører alle deres maratons i netop den Nike model. 

– Den er virkelig rar at løbe i. Dæmpningen er god, og jeg synes, at man får et godt greb med den på, konstaterer en testdeltager, allerede efter den første runde er fuldendt. 

Pegasus 36 Trail er en god begyndersko til dig som vil give dig i kast med trailløb, men som måske endnu ikke helt har vovet sig ud i det hårdeste terræn. Knopperne på undersiden er ydmyge sammenlignet med andre modeller. 

– Skal du løbe i et ekstremt terræn, så vil du nok have en grovere sål end denne model har, men når det kommer til fortorvs og lettere trailstier, så er Pegasus for vild! 

Ellers kan det tilføjes til sagaen om Pegasus, at den er true to size, hvilket er ganske utypisk for Nike. Pasformen er også normal, men ligesom med mange andre testsko, så har Pegasus en noget bred tåboks, da foden skal have plads til at kunne svumle lidt op under anstrengelsen. 

– Sidst men ikke mindst får modellen point for at komme i flere farver. Fedt at se en løbesko til mænd som har lidt lyserødt over sig, det kan være svært at finde. 

Test af: 

Herr - Saucony Peregrine 10.jpg

Det bedste ved skoene: Det lave drop som virkelig kræver en del af løberen, men som på den anden side giver en ret lækker løbefornemmelse! 

Konklusion: Peregine 10 er en alsidig trailsko med et supergodt greb. Det første, som slår testpanelet er, at de her trailsko virkelig er vokset fra den seneste version af samme model - som allerede da var en god trailsko.

– Peregrine 10 føles som en stor positiv overraskelse sammenlignet med tidligere modeller - bedre greb, pasform og en robust sål som beskytter mod skarpe sten og grene, siger en af testpersonerne. 
En anden testdeltager indskyder, at Saucony - trods de klokkeklare opdateringer - har beholdt det bedste ved modellen. 

– Elsker at Saucony holder fast i deres drop på 4 millimeter, selvom alle andre mærker kører cirka på 8 mm. Jeg synes personligt, at det forbedrer løbeoplevelsen! 

Det eneste minus er at den grove sål ikke præsterer helt så godt på fx transportstrækningerne til og fra skoven, fx på asfalt, hvilket får skoene til at føles en smule klodsede. 

Dæmpningen opvejer heldigvis for dette, da denne Saucony trailsko ikke lader sig påvirke af bump på vejen. Den responsive energigengivelse og den bløde dæmpning er et kunstværk i sig selv, som gør Peregine 10 fortjent til den fine, overordnede karakter. 

– Jeg oplevede skoen som vældig responsiv med en god energigengivelse, siger en testdeltager. 

Test af: 

asics gel trailsko

Det bedste ved skoene: Membranen i GoreTex som gør den her trailsko 100% vandtæt! 

Konklusion: Som altid kan man regne med Asics, når det kommer til at lave sko - såvel løbesko som trailsko. Testpanelet kommer en smule i tvivl, når de kigger på produktbillederne, men forelsker sig i skoen i stort set samme sekund, som de pakker den ud af æsken. 

– Jeg er vild med de her sko! Frem for alt, så sidder de så godt på foden, men også fordi at de har en blød polstring som sikrer, at foden har det godt i skoen, siger en tilfreds testdeltager. 

De her trailsko fra Asics er ikke de blødeste rent dæmpningsmæssigt, men de er betydeligt mere dæmpede end hvad man først tror. 

– De er ekstremt stabile, næsten som en vandrestøvle i løbeformat. 

Ellers er det grebet, som imponerer testudvalget mest. Uanset om du løber på et vådt, iset og glat underlag, så har skoene det perfekte greb i underlaget. 

– De er faktisk så dejlige, at jeg bruger dem til normale joggeture og kortere afstikkere på asfaltveje også. De fungerer udmærket til selv det miljø, hvilket man virkelig ikke kan sige om alle trailsko. 

Test af: hoka one one trail

Det bedste ved skoene: Som altid er Hoka One One gode til det meste, og endda er de lave point høje i forhold til andre modeller. Det siger en helt del. 

Konklusion: Det her er en hurtig trailsko som er skabt til konkurrence i terræn, noget som også er synligt med det lynhurtige design som er det allerførste, testpanelet falder for. 

– Udseendesmæssigt er det her de fedeste sko, jeg har set. Jeg elsker den blågule farve. 

M Torrent fra Hoka One One er true to size, hvilket gør det enkelt at klikke den helt rette størrelse hjem. 

– Den eneste ulempe ved skoen er, at man behøver lidt mere tid til at binde snøringen end normalt. Når jeg så fik fikset det, så sad skoene derimod helt perfekt med meget plads på de rigtige steder, hvor det behøves. 

Den her trailsko er noget som usædvanligt som en konkurrencesko med meget dæmpning. På det her tidspunkt bør det måske ikke komme som nogen overraskelse, at Hoka One One er lykkes med det umulige, det vil sige at alle deres løbesko besidder de to egenskaber. Alligevel bliver dette en positiv overraskelse for testdeltagerne. 

– Overordnet set så er de ekstremt nemme at løbe i samtidig med at dæmpningen er skøn og virkelig helt tilpas. Skoenes greb er desuden ganske enkelt fantastisk. 

Testdeltagerne testede M Torrent på asfalt, opad en skibakke og midt ude i skoven, uden en sti eller fortorv i sigte. Til trods for testdeltagernes solide indsats på det modsatte, så lykkedes det dem ikke at knække trailskoen, som hele vejen igennem er stabil, har et godt greb, beskytter mod sten og ventilerer helt perfekt. 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

6 dagar sedan
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

6 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
more news
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

6 dagar sedan
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

6 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

Endelig! Det behøver ikke at være en helt videnskab for at finde et par prisvenlige tights der samtidig ikke er gennemsigtige. Vi byder her den nye træningskollektion fra Blacc varmt velkommen i Sportamore sortimentet!

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Tid til at hæve træningen til nye niveauer med et par nye træningssko til indendørsbrug. Her er sæsonens træningssko til ham - nemlig, dem, der er bedst i test!

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, holdtræning og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at udvælge de bedste til dig!

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

Træningssko Nike Metcon har taget fitnesscentret med storm - takket være det faktum, at den er fleksibel nok til træning med høj intensitet, men også stabil nok til at klare de tunge løft. Sig goddag til Nike Metcon 6!

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad 2020 har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

Nu bliver Metcon endnu bedre! Her tester vores træningspanel den 6. udgave af Nikes populære træningssko.

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test: Her prøver vi de bedste af sæsonens modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på padelbanen!

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

At Kari Traa er kendt for deres skiundertøj er ikke noget nyt. I år lancerer de endnu en spand spændende nyheder. Her er alt, hvad du vil vide om efterårets undertøj i uld og syntetisk.

18 aug 2020