Löpartights test

TEST: Sæsonens bedste løbetights til mænd

Når morgensolen viser sig, til frokost eller efter en lang arbejdsdag – en løbetur er altid et godt alternativ. Her er vores fem bedste løbetights til mænd. 

Test af:

HERR Puma Ignite Long Tight.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 399  kroner.

Størrelse og pasform: Størrelse og pasform: Normal størrelse og pasform. Køber du din normale størrelse, bør de sidde perfekt. Stoffet er meget tyndt og har en lav kompression.

Bedste egenskaber: 
 • Det tynde materiale og de velplacerede mesh-detaljer ved knæet og bagpå ventilere på et højt niveau. Du er ikke badet i sved efter løbeturen. Perfekt til hurtige intervaller.
 • Meget prisvenlige. For en billig penge får du et par klassiske, sorte tights, der også kan bruges til anden træning. De sidder rigtig godt på kroppen, har en blød inderside og er meget fleksible. Plus for det ventilerede materiale, der ikke klæber til huden, og lynlås i læggene, der gør det nemt at tage den af og på. 

Dårligere egenskaber: Hvis du er en elitløber, der løbe lange strækninger, skal du gå efter en model med højere kompression. Disse tights er komfortable og fleksible, selvom de sidder stramt på kroppen.

Design: Sorte, enkle tights, der ikke skiller sig ud fra mængden. Perfekt til dig, der kan lide at træne i et enkelt look. Refleksdetaljerne kunne dog have været større og gerne flere, så de virkelig kunne ses i de mørke aftentimer. 

Sammenfatning: Et par straight forward-tights, der passer til alle mænd, der ikke kræver høj kompression. Det er en helt basic model uden større finesser, men det behøver ikke være sværere end dette. Du får et par komfortable tights, der er perfekte til at løb, de ventilerer godt og transporterer overskydende sved væk. En ekstra bonus er, at du også kan bruge modellen til andre former for træning, f.eks. styrketræning og bootcamp.Test af: Adidas Own The Run Cam


Test af: 

HERR adidas Own The Run Cam.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Størrelse og pasform: Disse tights er normale i størrelsen, men har en højere talje end de andre modeller i testen. På billedet er de trukket lidt ned, men de kan altså trækkes meget længere op. Pasformen ligger i den stramme ende.

Bedste egenskaber: 

 • Modellen er meget stretchy og har 17 procent elastan i materialet. Af samme grund er de ekstremt fleksible, når du løber. Godt arbejde, Adidas!
 • Den høje talje sidder rigtig godt på kroppen, og disse tights glider ikke ned, når du bevæger dig.
 • Smarte detaljer i form af lynlåse i benene, der gør det nemt at tage dem af og på, samt refleksdetaljer og svedsikre lommer.

Dårligere egenskaber: Som løbetights har testpanelet svært ved at finde noget negativt at sige. Men de er lidt varme til en virkelig svedig omgang HIIT-træning. Brug dem på din løbetur, så er du good to go.

Design: Et diskret udseende til minimalisten. Sort, enkelt design med en camo-mønstret kant langs ydersiden af benene. Godt med de større reflekser på læggene!

Sammenfatning: Vil du have et par løbetights, der er tynde i materialet, og føles som et ekstra lag "hud"? Så er du kommet til det rette sted. Adidas-modellen har en høj procentdel elastan i materialet, hvilket gør modellen meget fleksibel, når du løber. De vejer kun 170 gram, og du mærker næsten ikke, at du har dem på. De passer bedst til temperaturer på omkring fem grader. Fordi du ikke oplever nogen modstand i hverken stof eller søm, og at modellen sidder som smurt, kan både motionisten og konkurrenceløberen presse løbetiderne i disse tights.

Test af:

HERR Asics Silver Tight.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 309 kronor. 

Størrelse og pasform: Normal i størrelsen. Materialet er imidlertid ikke så elastisk og fleksibelt som Adidas-tights i denne test. Du vil måske opleve denne model som noget mere trang og svær at få på.

Bedste egenskaber: 

 • Disse tights håndterer regn overraskende godt. Materialet tørrede hurtigt efter løbeture i let regnvejr, og du føler dig ikke kold bagefter. Materialet er en smule kraftigt og er lidt mere kompakt end andre tights i testen. De kommer virkelig til sin ret, når det er nogle få plusgrader udenfor.
 • Den praktiske lynlås i taljen sikrer, at de bliver, hvor de skal, når du løber. 

Dårlige egenskaber: Fordi de ikke sidder super stretchy, er de ikke så behagelige, som mange i testpanelet havde ønsket. De sidder ikke dårligt, men følger ikke dine bevægelser, når du for eksempel strækker ud før løbeturen. Men til løbeskridt er de fine!

Design: Et sort, diskret design til dig, der virkelig ikke vil have synlige detaljer på dine løbebukser. Ulempen er imidlertid manglen på reflekser.

Sammenfatning: I modsætning til alle tights-modeller, der er ekstremt fleksible og passer lige så godt til yoga som løb, er dette par det modsatte. De er absolut ikke stive, og du kan løbe og jogge godt i modellen uden problemer. Stoffet bliver derimod noget kraftigere, end hvis der var mere spandex i materialet. Hvad siger det om Silver Tight? Jo, at dette er en robust model, der kan modstå vind og vejr. Regnen er ikke noget problem, og lidt blæst står de også imod. De går heller ikke nemt i stykker, så du kan sagtens tage dem på, hvis du f.eks. løber en tur i skoven.

Test af:

HERR Nike Tech Power Tight gx.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 799 kroner. 

Størrelse och pasform: Hvis du vælger din normale størrelse, får du en pasform, der er stram uden at de sidder for stramt. Stramme og gode. Justerbar lynlås i taljen.

Bedste egenskaber: 

 • Ekstremt komfortable tights, der føles glatte og bløde, i modsætning til mange andre modeller, der har en stiv finish. Næsten som om du løber i et par bløde strømpebukser. Udseendet er ikke kun for designets skyld. De velplacerede silikonetryk på lægge og lår giver ekstra tryk og "krammer" musklerne, når du løber.
 • Fleksibiliteten er i top, og testpanelet elsker, at du kan bevæge dig helt frit i modellen.

Dårlige egenskaber: Valget af materiale giver et højt niveau af komfort, men er ikke bedste betingelser for de længere afstande og egner sig heller ikke til eliteløberen. De har en godkendt fugttransport og ventilation, men så heller ikke mere. 

Design: Stilfuldt mønster der skiller sig ud, men som samtidig ikke er for meget. Cool!

Sammenfatning: Testens mønstrede model til dig der kan lide at løbe i noget andet end sorte tights. Disse tights er delvist lavet af spandex, hvilket giver en yderst behagelig følelse på kroppen. Andre ting, der hilses velkommen, er pasform og fleksibiliteten, som begge er eksemplariske. De bliver siddende, hvor de skal, og og de er gode! Ventilation og fugttransport halter en smule, så undgå modellen i sommermånederne, når du sveder mest. Til brug i det tidligere forår og efterår er der intet at klage over! Et par tights til dig, der kan lide at kombinere mode og funktion, perfekt til byture, når du vil ses.

Test af:  

HERR 2XU Mcs Run Compression Tights.jpgMærke:  
Model:
Vejledende pris: 999 kroner. 

Størrelse og pasform: Ligesom de andre tights i testen, er denne model normal i størrelsen. Men vær forberedt på at de er super-stramme pga. kompressionen. Du skal ikke vælge en størrelse over din normale, for de skal sidde til.

Bedste egenskaber: 

 • Kompression ved lår og lægge gør modellen til det ultimative valg længere distancer. Alligevel er de meget fleksible, når du løber. De sidder rigtig godt på kroppen. Når du har formået at få dem på, sidder de som smurt, og der er ingen søm eller andet, der generer.
 • Der er tre små lommer i taljen på bagsiden, hvor du kan gemme din telefon og nøgler.

Dårligere egenskaber: DDårligere egenskab: Det er en overdådig model med mange funktioner. Hvis du træner og kun løber en gang om måneden, kan det godt betale sig at gå efter en billigere model.

Design: 2XUs X-logoer henover lårene er næsten blevet en trend i sig selv. Kan du i det hele taget forstille dig et par tights uden logo på? At de også har reflekser, er en stor fordel, når du løber om aftenen. 

Sammenfatning: Den kendsgerning, at 2XU har fantastisk kompression i sit tøj, er ingen nyhed. Disse tights har ikke har lynlås i benene, så det kan være lidt svært at få dem af og på. Men på den anden side betyder det, at de sidder tæt og der er ingen lynlåse, der kan genere. De sidder perfekt, absorber den mindste sveddråbe og holder dig tør. Disse tights er et godt valg for den mere erfarne løber, der er villig til at betale lidt mere den fantastiske kompression. De passer bedst til temperaturer på omkring ti til femten grader.


SHOP HER:

LÆS MERE:


 Tilbage

News Feed

Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

4 dagar sedan
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

4 dagar sedan
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

4 dagar sedan
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

5 dagar sedan
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

5 dagar sedan
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

6 dagar sedan
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

04 apr 2019
Adidas UB19

Derfor har du brug for mere end ét par løbesko

04 apr 2019
Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

04 apr 2019
Löpartights test

TEST: Sæsonens bedste løbetights til mænd

02 apr 2019
Wyte

Her er årets badetrends 2019

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

01 apr 2019
Löparskor

Mid season sales: De 7 bedste løbesko til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers

Video: Èt par sneakers – flere styles

29 mar 2019
Löparskor

8 farverige løbesko. Gør et fund til Mid Season Sale

28 mar 2019
Plock tights dam

Mesh-tights overtager markedet

28 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka

9 træningsjakker til at byde foråret velkommen!

28 mar 2019
Header.png

Sæsonens skaljakker – bedst i test!

26 mar 2019
salomon

TEST: Salomon Speedcross 5

26 mar 2019
Adidas miljöarbete

Adidas klimavenlige arbejde fortsætter

25 mar 2019
Regnställ

TEST: Forårets regntøj til børn

22 mar 2019
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

22 mar 2019
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

22 mar 2019
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

20 mar 2019
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

20 mar 2019
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

18 mar 2019
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

Minimalistiske løbesko? Nej tak! Hoka One One har fået succes med sin overdimensionerede mellemsål og uovertruffen støddæmpning. Her er nyhederne som triller ind hos Sportamore i løbet af foråret.

Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

Vandtæt, nem at pakke og let at bære rundt på. Hvordan lyder det? Duffelbag tasken er en ofte glemt klassiker som er helt perfekt til korte weekendrejser.

Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

Præcis op til påsken udgiver Asics nye farveversioner af deres to mest populære løbesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt, hvad du skal vide om skoene!

Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

Foråret er på vej og vi længtes efter sol, varme og nye sneakers. Her er tre af de største skotendenser fra Adidas, som vi hellere end gerne vil have på fødderne.

Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

Der findes ikke nogen bedre følelse end at tulle rundt i træningstøj som sidder som et ekstra lag hud. Nu udgiver Adidas sin nye Primekit-kollektion og vi elsker den allerede!

New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

Zante eller 1080. Hvordan adskiller New Balance sig fra de andre populære løbesko? Vi har søgt hjælp hos en superløber for at få svaret!

TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!