Löpartights test

TEST: Sæsonens bedste løbetights til mænd

Når morgensolen viser sig, til frokost eller efter en lang arbejdsdag – en løbetur er altid et godt alternativ. Her er vores fem bedste løbetights til mænd. 

Test af:

HERR Puma Ignite Long Tight.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 399  kroner.

Størrelse og pasform: Størrelse og pasform: Normal størrelse og pasform. Køber du din normale størrelse, bør de sidde perfekt. Stoffet er meget tyndt og har en lav kompression.

Bedste egenskaber: 
 • Det tynde materiale og de velplacerede mesh-detaljer ved knæet og bagpå ventilere på et højt niveau. Du er ikke badet i sved efter løbeturen. Perfekt til hurtige intervaller.
 • Meget prisvenlige. For en billig penge får du et par klassiske, sorte tights, der også kan bruges til anden træning. De sidder rigtig godt på kroppen, har en blød inderside og er meget fleksible. Plus for det ventilerede materiale, der ikke klæber til huden, og lynlås i læggene, der gør det nemt at tage den af og på. 

Dårligere egenskaber: Hvis du er en elitløber, der løbe lange strækninger, skal du gå efter en model med højere kompression. Disse tights er komfortable og fleksible, selvom de sidder stramt på kroppen.

Design: Sorte, enkle tights, der ikke skiller sig ud fra mængden. Perfekt til dig, der kan lide at træne i et enkelt look. Refleksdetaljerne kunne dog have været større og gerne flere, så de virkelig kunne ses i de mørke aftentimer. 

Sammenfatning: Et par straight forward-tights, der passer til alle mænd, der ikke kræver høj kompression. Det er en helt basic model uden større finesser, men det behøver ikke være sværere end dette. Du får et par komfortable tights, der er perfekte til at løb, de ventilerer godt og transporterer overskydende sved væk. En ekstra bonus er, at du også kan bruge modellen til andre former for træning, f.eks. styrketræning og bootcamp.Test af: Adidas Own The Run Cam


Test af: 

HERR adidas Own The Run Cam.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Størrelse og pasform: Disse tights er normale i størrelsen, men har en højere talje end de andre modeller i testen. På billedet er de trukket lidt ned, men de kan altså trækkes meget længere op. Pasformen ligger i den stramme ende.

Bedste egenskaber: 

 • Modellen er meget stretchy og har 17 procent elastan i materialet. Af samme grund er de ekstremt fleksible, når du løber. Godt arbejde, Adidas!
 • Den høje talje sidder rigtig godt på kroppen, og disse tights glider ikke ned, når du bevæger dig.
 • Smarte detaljer i form af lynlåse i benene, der gør det nemt at tage dem af og på, samt refleksdetaljer og svedsikre lommer.

Dårligere egenskaber: Som løbetights har testpanelet svært ved at finde noget negativt at sige. Men de er lidt varme til en virkelig svedig omgang HIIT-træning. Brug dem på din løbetur, så er du good to go.

Design: Et diskret udseende til minimalisten. Sort, enkelt design med en camo-mønstret kant langs ydersiden af benene. Godt med de større reflekser på læggene!

Sammenfatning: Vil du have et par løbetights, der er tynde i materialet, og føles som et ekstra lag "hud"? Så er du kommet til det rette sted. Adidas-modellen har en høj procentdel elastan i materialet, hvilket gør modellen meget fleksibel, når du løber. De vejer kun 170 gram, og du mærker næsten ikke, at du har dem på. De passer bedst til temperaturer på omkring fem grader. Fordi du ikke oplever nogen modstand i hverken stof eller søm, og at modellen sidder som smurt, kan både motionisten og konkurrenceløberen presse løbetiderne i disse tights.

Test af:

HERR Asics Silver Tight.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 309 kronor. 

Størrelse og pasform: Normal i størrelsen. Materialet er imidlertid ikke så elastisk og fleksibelt som Adidas-tights i denne test. Du vil måske opleve denne model som noget mere trang og svær at få på.

Bedste egenskaber: 

 • Disse tights håndterer regn overraskende godt. Materialet tørrede hurtigt efter løbeture i let regnvejr, og du føler dig ikke kold bagefter. Materialet er en smule kraftigt og er lidt mere kompakt end andre tights i testen. De kommer virkelig til sin ret, når det er nogle få plusgrader udenfor.
 • Den praktiske lynlås i taljen sikrer, at de bliver, hvor de skal, når du løber. 

Dårlige egenskaber: Fordi de ikke sidder super stretchy, er de ikke så behagelige, som mange i testpanelet havde ønsket. De sidder ikke dårligt, men følger ikke dine bevægelser, når du for eksempel strækker ud før løbeturen. Men til løbeskridt er de fine!

Design: Et sort, diskret design til dig, der virkelig ikke vil have synlige detaljer på dine løbebukser. Ulempen er imidlertid manglen på reflekser.

Sammenfatning: I modsætning til alle tights-modeller, der er ekstremt fleksible og passer lige så godt til yoga som løb, er dette par det modsatte. De er absolut ikke stive, og du kan løbe og jogge godt i modellen uden problemer. Stoffet bliver derimod noget kraftigere, end hvis der var mere spandex i materialet. Hvad siger det om Silver Tight? Jo, at dette er en robust model, der kan modstå vind og vejr. Regnen er ikke noget problem, og lidt blæst står de også imod. De går heller ikke nemt i stykker, så du kan sagtens tage dem på, hvis du f.eks. løber en tur i skoven.

Test af:

HERR Nike Tech Power Tight gx.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 799 kroner. 

Størrelse och pasform: Hvis du vælger din normale størrelse, får du en pasform, der er stram uden at de sidder for stramt. Stramme og gode. Justerbar lynlås i taljen.

Bedste egenskaber: 

 • Ekstremt komfortable tights, der føles glatte og bløde, i modsætning til mange andre modeller, der har en stiv finish. Næsten som om du løber i et par bløde strømpebukser. Udseendet er ikke kun for designets skyld. De velplacerede silikonetryk på lægge og lår giver ekstra tryk og "krammer" musklerne, når du løber.
 • Fleksibiliteten er i top, og testpanelet elsker, at du kan bevæge dig helt frit i modellen.

Dårlige egenskaber: Valget af materiale giver et højt niveau af komfort, men er ikke bedste betingelser for de længere afstande og egner sig heller ikke til eliteløberen. De har en godkendt fugttransport og ventilation, men så heller ikke mere. 

Design: Stilfuldt mønster der skiller sig ud, men som samtidig ikke er for meget. Cool!

Sammenfatning: Testens mønstrede model til dig der kan lide at løbe i noget andet end sorte tights. Disse tights er delvist lavet af spandex, hvilket giver en yderst behagelig følelse på kroppen. Andre ting, der hilses velkommen, er pasform og fleksibiliteten, som begge er eksemplariske. De bliver siddende, hvor de skal, og og de er gode! Ventilation og fugttransport halter en smule, så undgå modellen i sommermånederne, når du sveder mest. Til brug i det tidligere forår og efterår er der intet at klage over! Et par tights til dig, der kan lide at kombinere mode og funktion, perfekt til byture, når du vil ses.

Test af:  

HERR 2XU Mcs Run Compression Tights.jpgMærke:  
Model:
Vejledende pris: 999 kroner. 

Størrelse og pasform: Ligesom de andre tights i testen, er denne model normal i størrelsen. Men vær forberedt på at de er super-stramme pga. kompressionen. Du skal ikke vælge en størrelse over din normale, for de skal sidde til.

Bedste egenskaber: 

 • Kompression ved lår og lægge gør modellen til det ultimative valg længere distancer. Alligevel er de meget fleksible, når du løber. De sidder rigtig godt på kroppen. Når du har formået at få dem på, sidder de som smurt, og der er ingen søm eller andet, der generer.
 • Der er tre små lommer i taljen på bagsiden, hvor du kan gemme din telefon og nøgler.

Dårligere egenskaber: DDårligere egenskab: Det er en overdådig model med mange funktioner. Hvis du træner og kun løber en gang om måneden, kan det godt betale sig at gå efter en billigere model.

Design: 2XUs X-logoer henover lårene er næsten blevet en trend i sig selv. Kan du i det hele taget forstille dig et par tights uden logo på? At de også har reflekser, er en stor fordel, når du løber om aftenen. 

Sammenfatning: Den kendsgerning, at 2XU har fantastisk kompression i sit tøj, er ingen nyhed. Disse tights har ikke har lynlås i benene, så det kan være lidt svært at få dem af og på. Men på den anden side betyder det, at de sidder tæt og der er ingen lynlåse, der kan genere. De sidder perfekt, absorber den mindste sveddråbe og holder dig tør. Disse tights er et godt valg for den mere erfarne løber, der er villig til at betale lidt mere den fantastiske kompression. De passer bedst til temperaturer på omkring ti til femten grader.


SHOP HER:

LÆS MERE:


 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

3 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

3 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020