Löpartights test

TEST: Sæsonens bedste løbetights til mænd

Når morgensolen viser sig, til frokost eller efter en lang arbejdsdag – en løbetur er altid et godt alternativ. Her er vores fem bedste løbetights til mænd. 

Test af:

HERR Puma Ignite Long Tight.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 399  kroner.

Størrelse og pasform: Størrelse og pasform: Normal størrelse og pasform. Køber du din normale størrelse, bør de sidde perfekt. Stoffet er meget tyndt og har en lav kompression.

Bedste egenskaber: 
 • Det tynde materiale og de velplacerede mesh-detaljer ved knæet og bagpå ventilere på et højt niveau. Du er ikke badet i sved efter løbeturen. Perfekt til hurtige intervaller.
 • Meget prisvenlige. For en billig penge får du et par klassiske, sorte tights, der også kan bruges til anden træning. De sidder rigtig godt på kroppen, har en blød inderside og er meget fleksible. Plus for det ventilerede materiale, der ikke klæber til huden, og lynlås i læggene, der gør det nemt at tage den af og på. 

Dårligere egenskaber: Hvis du er en elitløber, der løbe lange strækninger, skal du gå efter en model med højere kompression. Disse tights er komfortable og fleksible, selvom de sidder stramt på kroppen.

Design: Sorte, enkle tights, der ikke skiller sig ud fra mængden. Perfekt til dig, der kan lide at træne i et enkelt look. Refleksdetaljerne kunne dog have været større og gerne flere, så de virkelig kunne ses i de mørke aftentimer. 

Sammenfatning: Et par straight forward-tights, der passer til alle mænd, der ikke kræver høj kompression. Det er en helt basic model uden større finesser, men det behøver ikke være sværere end dette. Du får et par komfortable tights, der er perfekte til at løb, de ventilerer godt og transporterer overskydende sved væk. En ekstra bonus er, at du også kan bruge modellen til andre former for træning, f.eks. styrketræning og bootcamp.Test af: Adidas Own The Run Cam


Test af: 

HERR adidas Own The Run Cam.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Størrelse og pasform: Disse tights er normale i størrelsen, men har en højere talje end de andre modeller i testen. På billedet er de trukket lidt ned, men de kan altså trækkes meget længere op. Pasformen ligger i den stramme ende.

Bedste egenskaber: 

 • Modellen er meget stretchy og har 17 procent elastan i materialet. Af samme grund er de ekstremt fleksible, når du løber. Godt arbejde, Adidas!
 • Den høje talje sidder rigtig godt på kroppen, og disse tights glider ikke ned, når du bevæger dig.
 • Smarte detaljer i form af lynlåse i benene, der gør det nemt at tage dem af og på, samt refleksdetaljer og svedsikre lommer.

Dårligere egenskaber: Som løbetights har testpanelet svært ved at finde noget negativt at sige. Men de er lidt varme til en virkelig svedig omgang HIIT-træning. Brug dem på din løbetur, så er du good to go.

Design: Et diskret udseende til minimalisten. Sort, enkelt design med en camo-mønstret kant langs ydersiden af benene. Godt med de større reflekser på læggene!

Sammenfatning: Vil du have et par løbetights, der er tynde i materialet, og føles som et ekstra lag "hud"? Så er du kommet til det rette sted. Adidas-modellen har en høj procentdel elastan i materialet, hvilket gør modellen meget fleksibel, når du løber. De vejer kun 170 gram, og du mærker næsten ikke, at du har dem på. De passer bedst til temperaturer på omkring fem grader. Fordi du ikke oplever nogen modstand i hverken stof eller søm, og at modellen sidder som smurt, kan både motionisten og konkurrenceløberen presse løbetiderne i disse tights.

Test af:

HERR Asics Silver Tight.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 309 kronor. 

Størrelse og pasform: Normal i størrelsen. Materialet er imidlertid ikke så elastisk og fleksibelt som Adidas-tights i denne test. Du vil måske opleve denne model som noget mere trang og svær at få på.

Bedste egenskaber: 

 • Disse tights håndterer regn overraskende godt. Materialet tørrede hurtigt efter løbeture i let regnvejr, og du føler dig ikke kold bagefter. Materialet er en smule kraftigt og er lidt mere kompakt end andre tights i testen. De kommer virkelig til sin ret, når det er nogle få plusgrader udenfor.
 • Den praktiske lynlås i taljen sikrer, at de bliver, hvor de skal, når du løber. 

Dårlige egenskaber: Fordi de ikke sidder super stretchy, er de ikke så behagelige, som mange i testpanelet havde ønsket. De sidder ikke dårligt, men følger ikke dine bevægelser, når du for eksempel strækker ud før løbeturen. Men til løbeskridt er de fine!

Design: Et sort, diskret design til dig, der virkelig ikke vil have synlige detaljer på dine løbebukser. Ulempen er imidlertid manglen på reflekser.

Sammenfatning: I modsætning til alle tights-modeller, der er ekstremt fleksible og passer lige så godt til yoga som løb, er dette par det modsatte. De er absolut ikke stive, og du kan løbe og jogge godt i modellen uden problemer. Stoffet bliver derimod noget kraftigere, end hvis der var mere spandex i materialet. Hvad siger det om Silver Tight? Jo, at dette er en robust model, der kan modstå vind og vejr. Regnen er ikke noget problem, og lidt blæst står de også imod. De går heller ikke nemt i stykker, så du kan sagtens tage dem på, hvis du f.eks. løber en tur i skoven.

Test af:

HERR Nike Tech Power Tight gx.jpgMærke:
Model:

Vejledende pris: 799 kroner. 

Størrelse och pasform: Hvis du vælger din normale størrelse, får du en pasform, der er stram uden at de sidder for stramt. Stramme og gode. Justerbar lynlås i taljen.

Bedste egenskaber: 

 • Ekstremt komfortable tights, der føles glatte og bløde, i modsætning til mange andre modeller, der har en stiv finish. Næsten som om du løber i et par bløde strømpebukser. Udseendet er ikke kun for designets skyld. De velplacerede silikonetryk på lægge og lår giver ekstra tryk og "krammer" musklerne, når du løber.
 • Fleksibiliteten er i top, og testpanelet elsker, at du kan bevæge dig helt frit i modellen.

Dårlige egenskaber: Valget af materiale giver et højt niveau af komfort, men er ikke bedste betingelser for de længere afstande og egner sig heller ikke til eliteløberen. De har en godkendt fugttransport og ventilation, men så heller ikke mere. 

Design: Stilfuldt mønster der skiller sig ud, men som samtidig ikke er for meget. Cool!

Sammenfatning: Testens mønstrede model til dig der kan lide at løbe i noget andet end sorte tights. Disse tights er delvist lavet af spandex, hvilket giver en yderst behagelig følelse på kroppen. Andre ting, der hilses velkommen, er pasform og fleksibiliteten, som begge er eksemplariske. De bliver siddende, hvor de skal, og og de er gode! Ventilation og fugttransport halter en smule, så undgå modellen i sommermånederne, når du sveder mest. Til brug i det tidligere forår og efterår er der intet at klage over! Et par tights til dig, der kan lide at kombinere mode og funktion, perfekt til byture, når du vil ses.

Test af:  

HERR 2XU Mcs Run Compression Tights.jpgMærke:  
Model:
Vejledende pris: 999 kroner. 

Størrelse og pasform: Ligesom de andre tights i testen, er denne model normal i størrelsen. Men vær forberedt på at de er super-stramme pga. kompressionen. Du skal ikke vælge en størrelse over din normale, for de skal sidde til.

Bedste egenskaber: 

 • Kompression ved lår og lægge gør modellen til det ultimative valg længere distancer. Alligevel er de meget fleksible, når du løber. De sidder rigtig godt på kroppen. Når du har formået at få dem på, sidder de som smurt, og der er ingen søm eller andet, der generer.
 • Der er tre små lommer i taljen på bagsiden, hvor du kan gemme din telefon og nøgler.

Dårligere egenskaber: DDårligere egenskab: Det er en overdådig model med mange funktioner. Hvis du træner og kun løber en gang om måneden, kan det godt betale sig at gå efter en billigere model.

Design: 2XUs X-logoer henover lårene er næsten blevet en trend i sig selv. Kan du i det hele taget forstille dig et par tights uden logo på? At de også har reflekser, er en stor fordel, når du løber om aftenen. 

Sammenfatning: Den kendsgerning, at 2XU har fantastisk kompression i sit tøj, er ingen nyhed. Disse tights har ikke har lynlås i benene, så det kan være lidt svært at få dem af og på. Men på den anden side betyder det, at de sidder tæt og der er ingen lynlåse, der kan genere. De sidder perfekt, absorber den mindste sveddråbe og holder dig tør. Disse tights er et godt valg for den mere erfarne løber, der er villig til at betale lidt mere den fantastiske kompression. De passer bedst til temperaturer på omkring ti til femten grader.


SHOP HER:

LÆS MERE:


 Tilbage

News Feed

puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

5 dagar sedan
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

6 dagar sedan
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
more news
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

5 dagar sedan
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

6 dagar sedan
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver selv sine nye træningssko Varsity Compete TR 2 som en model med grep og stabilitet til alle lejligheder. Vi lod PT'en Chand Smith svede i den nye sko for at se, om den holder godt i måtten. Så god er den ifølge ham!

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

Den seneste opdatering af Nike Pegasus er landet! Den er lettere, hurtigere og smartere end nogensinde før.

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

Trendy, pengepungsvenlige sneakers som aldrig går ud af mode? Vi snakker selvfølgelig om Supergas espadrillos sko. Her er historien bag mærket og de tre mest populære modeller, som du ikke vil gå glip af.

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

Man får nemt gnavesår med våde strømper i sneakers. Hvad siger du til at hoppe over det i år og i stedet vælge et par ventilerende funktionssandaler - kølige som de er behagelige.

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

Længes du efter sommerens varme rideture? Maksimer oplevelsen for både dig og din hest ved at vælge de rette ridebukser. Eksperten fortæller om, hvad du skal tænke på med pasform, forstærkning eller ej samt hvordan du vasker bukserne korrekt for lang holdbarhed.

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

Er det på tide at kaste los og begive sig ud på vandet? Gør sejlturen endnu mere behagelig ved at være klædt på i det rette tøj. Her er guiden som holder dig på rette kurs!

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

Yogatights kan meget vel være noget af det mest behagelige tøj som findes, men ofte stiller vi flere krav til dem, udover at de bare skal være skønne.

23 may 2019