Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

Ud med det gamle og ind med det nye! Løbesæsonen 2019 er så småt ved at være her og det er vist på høje tid at få styr på sit grej!

Vores kvindelige testpanel har løbet i en masse af de nyeste løbesko fra de største varemærker. Scroll ned og find din nye favorit!DK_DAM.png

W_Reebok_Floatride_Run_Fast_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 255 kroner

Egenskaber: Let, hurtig og god åndbarhed.

Passer dig som: Har en neutral løbestil og mangler et par sko til din interval træning. 

Testpanelet siger: Skal du løbe hutigt? Så er det her en sko for dig. Floatride Run Fast er den hurtigeste løbesko på markedet lige nu! Den er lettere end en mængdetræningssko, men har noget mere støtte end en konkurrence og minder lidt om Nike Vaporfly. Perfekt i størrelse og bredde, og den passer til de fleste selv dem med smalle fødder. Skoene er enormt lette takket være letvægtsskummet som giver en masse returenergi. Modellen har en tyk sål og højere fald end mange racesko, men føles ikke klumpede. Skoen har en blød mellemsål og følger fodens bevægelser samt er den super fleksibel men du får alligevel god støtte når du løber i dem. Overdelen i mesh giver god ventilation og generelt er det svært at finde negative ting at sige om skoen. Det eneste skulle være at hælkappen kan opleves lidt tynd og derfor ikke så slidtstæk i længden. Vi elsker hvor velgjorte denne sko er og vil give masser af thumps up til Reebok!

W_Puma_Hybrid_Runner_Rocket_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Egenskaber: Tætsiddende, bløde og spraglet look. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og elsker et futuristisk look.

Testpanelet siger: De nye Puma Hybrid Rocket Runner har forårsfriske farver og ser næsten ud som en sneaker, meget takket være den tredelte sål. True to size hvad gælder løbesko, så du burde gå en halv størrelse op i forhold til dine almindelige sko. Passer dig med normal- til smalle fødder. Overdelen er lavet i et  blødt, vævet stof der slutter helt tæt om foden som en strømpe og giver en super god ventilation. Du kan derfor anvende den her sko hele sommeren uden at den bliver for varm om fødderne. Sålen føles stor, flad og tyk, hvilket giver en god dæmpning og god returenergi når du løber. Derimod bliver den lidt for klumpet til at løbe korte hurtige intervaller i. Skoen gør sig bedre til middellange strækninger, omkring 5-8 kilometer, og dig som vil have lidt mere tyngde i dine skridt. 

W_Hoka_Bondi_6_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 365 kroner 

EgenskaberDæmpede, brede og overraskende lette. 

Passer dig som: Leder efter en blød og responsiv sko som er ekstra skånsom mod knæene. 

Testpanelet siger: Er du klar til at blive overrasket? Næsten ingen af de første indskydelser der kommer til dig når du lægger øjne på Bondi 6 stemmer overens med virkeligheden. Skoen ser tung og klumpet ud, men når du har dem på fødderne mærker du knapt de 246 gram som også gør skoen til en af de letteste i testen. Den tykke mellemsål, med Hoka One Ones bedste dæmpning, får dig nærmest til at føle du løber fremad på to trampoliner så du flyver frem. Sådan er det ikke helt i virkeligheden. Det er en super dæmpet sko fra hæl til tå som giver en super løbeoplevelse fra start til slut. Designet er noget som skal tages op. Testpanelet mener at looket at der er lidt coolt 90-er look over dem. Men slip alle forventninger og nyd en super sko der kan blive en af dine nye favoritter. Super til lidt tungere løbere da de virkelig er skånsomme for knæene.

W_Saucony_Triumph_Iso_5_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner 

Egenskaber: Stabil, ventileret og holdbar dæmpning. 

Passer dig som: Vil have en noget mere stabil langdistancesko hvor du undgår den der svampede følelse.

Testpanelet siger: Saucony er et af to varemærker der arbejder med EVA- materiale i mellemsålen, hvilket betyder at sålen ikke påvirkes af hverken kulde eller varme. Triumph Iso 5 er altså en løbesko som du altså kan have på i alt slags vejr. En anden fordel ved dæmpningen er at den ikke mister sin form når du løber i den, men holder sig fast kilometer efter kilometer. Dæmpningen er en del mere fast i det sammenlignet med Adidas og Nike. Modellen er normal i størrelse og pasform, samt har praktiske ventilationshuller i overdelen og er super stabil at løbe i. Foden får masser af støtte. Da modellen opleves som lidt klumpet er den helt klart bedst egnet til lidt længere distancer. 

W_NB_Vongo_DK.pngMærke:

Model:  

Vejledende pris: 1 295 kroner

EgenskaberStabil, dæmpet og bekvem.

Passer dig som: Vil have en stabil sko som alligevel er blød.

Testpanelet siger: Det her er en stabil og vikelig lækker løbesko, trods skoen er robust føles den blød. Sålen er godt dæmpet og korrigerer for overpronation. Vongo er superskønne til mellemdistancer, men er lidt for klumpet til hurtige intervaller og mange retningsskift. Passer bedst til dig med lidt bredere fødder. Den her sko er til hverdagsmotionisten der vil have en sko der hjælper dig fremad på dine løbetur. Den er også et godt valg for dig med lidt tungere krop eller hvis du har haft en skade og vil passe lidt ekstra på dine knæ og hofter. En ting at skrive bag øret er at de af løberne i testen der normalt løber neutralt virkelig godt kunne lide denne model.

W_Asics_Gel_Nimbus_21_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 500 kroner

Egenskaber: Lette, tætsiddende og hurtige. 

Passer dig som: Er en erfaren løber der er til længere distancer. 

Testpanelet siger: Er du klar til en udfordring? Bare prøv at blive træt af disse sko. De er fremstillet til at holde dine fødder friske og fit for fight kilometer efter kilometer. En rigtig langdistancesko som har alle de komponenter du ønsker. Dæmpningen er lidt mere fast i det og kan opleves som hård, og giver dig god returenergi i dit fremskridt. Gel-Nimbus 21 er ikke lige så fleksibel og blød som eksempelvis Adidas UltraBoost, hvilket derimod resulterer i en mere stabil sko der jo er værdsat ude på de længere distancer. Når vristen begynder at blive træt og øm hjælper skoen med at holde foden lige og undgå at vrikke om. Til forskel fra Asics andre modeller rækker det med at gå en halv størrelse op får en optimal pasform. Den sidder perfekt på en lidt bredere fod. En sko der er i den dyre ende men alle pengene værd ifølge næsten hele testpanelet.

W_Nike_Epic_React_Flyknit_2_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Egenskaber: Let, fleksibel og flot design. 

Passer dig som: Ofte løber i et bymiljø. 

Testpanelet siger: Er du på udkig efter en sko med komfort ud over det sædvanlige?  Vil du have en sko som er både blød og reponsiv? Så er den nye Epic React Flyknit 2 den helt rigtige for dig. Den nye løbesko har små opdateringer fra den originale, blandt andet en mere stabil hælkappe og en anderledes snøring der øger din komfort ydeligere. Præcis som med Adidas UltraBoost er den her sko en drøm at have på fødderne. Komforten er virkelig i centrum,ventilation er helt i top og den følger fodens bevægelser til UG. Med den super bløde dæmpning er den mere end godkendt til at løbe på asfalt i også. Testpanelet løfter dog en advarende pegefinger for den hårde hælkappe der skal gåes til. Modellen er i den smalle ende af skalaen og er helt klart bedst for dig med smalle fødder. Til forskel fra Nikes andre løbesko er de faktisk normale i størrelsen. Så du behøver ikke gå en størrelse op. Stabilititen trækker lidt ned på den samlede bedømmelse da den ikke er helt i top. Modellen er både let og fleksibel hvilket gør den mindre stabil og bør derfor ikke anvendes på ujævne underlag. Ellers en fin allroundsko der både kan bruges på korte og lange distancer. At den også ser lækker ud er jo bestemt et plus!

W_Adidas_UltraBoost_19_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner

Egenskaber: Blød, tight og meget bekvem. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og løber masser af 5 kilometer ture. l

Testpanelet siger: Den sublime nye løbesko UltraBoost 19 har en mere tætsiddende pasform end forgængeren, som sammen med en noget mere fast dæmpning stabiliserer din fod når du løber. Du kan se den nye sko som en blanding mellem UltraBoost 18 og SolarBoost, da modellen er lige så blød som UltraBoost 18 men føles mere som en klassisk løbesko som SolarBoost. Overdelen er i Primeknit 360 og former sig efter foden og kan godt oleves som lidt for stram i pasformen indtil du får gået dem til. Har du tidligere løbet i UltraBoost 18 ved du at dæmpningen er så tilpas blød at hælen synker en smule ned. Det gør den ikke i UltraBoost 19 og man bliver derfor skubbet lidt mere fremad istedet. En drøm af en løbesko!

W_UA_Micro_G_Pursuit_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 549 kroner

Egenskaber: Ventilerende, smal og et stilrent design.

Passer dig som: Vil have en sko som er godt til både løb, træning og sneaker. 

Testpanelet siger: Under Armour har tidligere lanceret skoen Slingflex Rise som er en kombination af to typer sko, en løbesko og en træningssko. Den her model er ikke langt derfra heller, selv om den først og fremmest kategoriseres som en løbesko. Micro G Pursuit har en mere fast dæmpning og et lavere fald end hvad Slingflex har, hvilket gør den endnu mere velegnet til hurtige intervaller og sideforskydninger. Skoen er hård i det så komfort kommer lidt i anden række her og den vinder bestemt ikke den kategori. Men samtidigt øger det så stabiliteten! Den er normal i størrelsen, har en smal pasform og et diskret design. Det bedste ved modellen er den suveræne ventilation, så ingen svedige fødder i den her sko! Dæmpningen er ikke tilstrækkelig responsiv og derfor er den ikke optimal til de lange distancer. Perfekt sko til at tage med på rejsen hvor du ikke kan have 3-4-5 par sko med, en perfekt allround sko!

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

ENG_W.png

Fantastisk test af motionsur!

23 timmar sedan
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

4 dagar sedan
ryggskydd

Derfor skal du have rygbeskyttelse i skiløjpen

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
header.jpg

Test: Teddyfleece-jakker til kvinder og mænd

15 nov 2019
Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

14 nov 2019
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

13 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
more news
ENG_W.png

Fantastisk test af motionsur!

Ville det ikke være dejligt at have sin egen, bærbare personlige træner, der følger med dig hele tiden - fra træningscenteret til turen til bussen? Med et træningsur på din arm er dette præcis, hvad du får! Her har vores testere prøvet træningsure fra Garmin, Suunto og Polar.

23 timmar sedan
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

At være synlig i den mørke tid er en vigtig detalje. Men du behøver ikke gå på kompromis med stilen. Stylist Isabelle Håwi ved, hvordan man kombinerer sikkerhed og et trendy look!

4 dagar sedan
ryggskydd

Derfor skal du have rygbeskyttelse i skiløjpen

Et bagcover er en smart sikkerhedsinvestering, når man løber på ski eller snowboarding. Tænk over dette, før du strejker.

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

Stop ikke med at løbe udenfor bare fordi det bliver glat og snedækket. Køb en løbesko med knopper, så du kan løbe sikkert, indtil foråret ankommer med bedre vejr.

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

Under Black Friday Week er det næsten umuligt ikke at lave en virkelig god deal. Men de her 11 produkter hapser vi yderst gerne først (inden det er for sent).

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

I dag har Sportamore 30% rabat på jakker og støvler! Har du svært ved at vælge hvilket kup, du skal lægge i indkøbskurven? Her er vores 9 favoritter!

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

På årets største shoppingdag finder vi alle godbidderne frem. Her er 8 gode fund, som du kan klikke hjem på Black Friday 2019.

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 7 favoritter til ham!

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

7 favoritter fra 7 topmærker. Klik de her sorte kup hjem i vores Black Friday weekend!

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

Black Friday er en super mulighed for at købe det, som normalt gør lidt ondt på tegnebogen. Her er 12 gode tips til børnenes garderobe.

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

Nu er det Black Friday – en fest, fuld af fantastiske tilbud, du ikke må gå glip af. Her er alt du skal vide om Black Friday 2019.

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

Du kan leje ski og stænger på stedet, men skihandskerne bliver vanskeligere. For at gøre din shopping lettere, har Sportamore testpanel suset ned ad pisterne med sæsonens bedste modeller på hænderne. Her er testpanelets lide skihandskerne fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Color, Bula og Kombi.

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

Den 6. december 2019 er den næste version af den anerkendte Adidas Ultraboost endelig her, og vi har taget et kig på den! Her er alt, hvad du vil vide om løbeskoen, der er mindst lige så elsket som sneakers.

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

Det er super vigtigt at have reflekser på ens tøj, når man bevæger sig udendørs i de mørke timer på dagen. Vi har testet sæsonens tøjudvalg og udstyr med reflekser til løb - kan de holde til løb i de mørke stunder?

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

Tendensen fra 90'erne bliver stærkere. Lige nu er det hottere end hot med basketball toppe, brede sportsbukser med knapper og store smykker. Nike tager trenden til et nyt niveau med Icon Clash-kollektionen.

21 nov 2019