Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

Ud med det gamle og ind med det nye! Løbesæsonen 2019 er så småt ved at være her og det er vist på høje tid at få styr på sit grej!

Vores kvindelige testpanel har løbet i en masse af de nyeste løbesko fra de største varemærker. Scroll ned og find din nye favorit!DK_DAM.png

W_Reebok_Floatride_Run_Fast_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 255 kroner

Egenskaber: Let, hurtig og god åndbarhed.

Passer dig som: Har en neutral løbestil og mangler et par sko til din interval træning. 

Testpanelet siger: Skal du løbe hutigt? Så er det her en sko for dig. Floatride Run Fast er den hurtigeste løbesko på markedet lige nu! Den er lettere end en mængdetræningssko, men har noget mere støtte end en konkurrence og minder lidt om Nike Vaporfly. Perfekt i størrelse og bredde, og den passer til de fleste selv dem med smalle fødder. Skoene er enormt lette takket være letvægtsskummet som giver en masse returenergi. Modellen har en tyk sål og højere fald end mange racesko, men føles ikke klumpede. Skoen har en blød mellemsål og følger fodens bevægelser samt er den super fleksibel men du får alligevel god støtte når du løber i dem. Overdelen i mesh giver god ventilation og generelt er det svært at finde negative ting at sige om skoen. Det eneste skulle være at hælkappen kan opleves lidt tynd og derfor ikke så slidtstæk i længden. Vi elsker hvor velgjorte denne sko er og vil give masser af thumps up til Reebok!

W_Puma_Hybrid_Runner_Rocket_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Egenskaber: Tætsiddende, bløde og spraglet look. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og elsker et futuristisk look.

Testpanelet siger: De nye Puma Hybrid Rocket Runner har forårsfriske farver og ser næsten ud som en sneaker, meget takket være den tredelte sål. True to size hvad gælder løbesko, så du burde gå en halv størrelse op i forhold til dine almindelige sko. Passer dig med normal- til smalle fødder. Overdelen er lavet i et  blødt, vævet stof der slutter helt tæt om foden som en strømpe og giver en super god ventilation. Du kan derfor anvende den her sko hele sommeren uden at den bliver for varm om fødderne. Sålen føles stor, flad og tyk, hvilket giver en god dæmpning og god returenergi når du løber. Derimod bliver den lidt for klumpet til at løbe korte hurtige intervaller i. Skoen gør sig bedre til middellange strækninger, omkring 5-8 kilometer, og dig som vil have lidt mere tyngde i dine skridt. 

W_Hoka_Bondi_6_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 365 kroner 

EgenskaberDæmpede, brede og overraskende lette. 

Passer dig som: Leder efter en blød og responsiv sko som er ekstra skånsom mod knæene. 

Testpanelet siger: Er du klar til at blive overrasket? Næsten ingen af de første indskydelser der kommer til dig når du lægger øjne på Bondi 6 stemmer overens med virkeligheden. Skoen ser tung og klumpet ud, men når du har dem på fødderne mærker du knapt de 246 gram som også gør skoen til en af de letteste i testen. Den tykke mellemsål, med Hoka One Ones bedste dæmpning, får dig nærmest til at føle du løber fremad på to trampoliner så du flyver frem. Sådan er det ikke helt i virkeligheden. Det er en super dæmpet sko fra hæl til tå som giver en super løbeoplevelse fra start til slut. Designet er noget som skal tages op. Testpanelet mener at looket at der er lidt coolt 90-er look over dem. Men slip alle forventninger og nyd en super sko der kan blive en af dine nye favoritter. Super til lidt tungere løbere da de virkelig er skånsomme for knæene.

W_Saucony_Triumph_Iso_5_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner 

Egenskaber: Stabil, ventileret og holdbar dæmpning. 

Passer dig som: Vil have en noget mere stabil langdistancesko hvor du undgår den der svampede følelse.

Testpanelet siger: Saucony er et af to varemærker der arbejder med EVA- materiale i mellemsålen, hvilket betyder at sålen ikke påvirkes af hverken kulde eller varme. Triumph Iso 5 er altså en løbesko som du altså kan have på i alt slags vejr. En anden fordel ved dæmpningen er at den ikke mister sin form når du løber i den, men holder sig fast kilometer efter kilometer. Dæmpningen er en del mere fast i det sammenlignet med Adidas og Nike. Modellen er normal i størrelse og pasform, samt har praktiske ventilationshuller i overdelen og er super stabil at løbe i. Foden får masser af støtte. Da modellen opleves som lidt klumpet er den helt klart bedst egnet til lidt længere distancer. 

W_NB_Vongo_DK.pngMærke:

Model:  

Vejledende pris: 1 295 kroner

EgenskaberStabil, dæmpet og bekvem.

Passer dig som: Vil have en stabil sko som alligevel er blød.

Testpanelet siger: Det her er en stabil og vikelig lækker løbesko, trods skoen er robust føles den blød. Sålen er godt dæmpet og korrigerer for overpronation. Vongo er superskønne til mellemdistancer, men er lidt for klumpet til hurtige intervaller og mange retningsskift. Passer bedst til dig med lidt bredere fødder. Den her sko er til hverdagsmotionisten der vil have en sko der hjælper dig fremad på dine løbetur. Den er også et godt valg for dig med lidt tungere krop eller hvis du har haft en skade og vil passe lidt ekstra på dine knæ og hofter. En ting at skrive bag øret er at de af løberne i testen der normalt løber neutralt virkelig godt kunne lide denne model.

W_Asics_Gel_Nimbus_21_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 500 kroner

Egenskaber: Lette, tætsiddende og hurtige. 

Passer dig som: Er en erfaren løber der er til længere distancer. 

Testpanelet siger: Er du klar til en udfordring? Bare prøv at blive træt af disse sko. De er fremstillet til at holde dine fødder friske og fit for fight kilometer efter kilometer. En rigtig langdistancesko som har alle de komponenter du ønsker. Dæmpningen er lidt mere fast i det og kan opleves som hård, og giver dig god returenergi i dit fremskridt. Gel-Nimbus 21 er ikke lige så fleksibel og blød som eksempelvis Adidas UltraBoost, hvilket derimod resulterer i en mere stabil sko der jo er værdsat ude på de længere distancer. Når vristen begynder at blive træt og øm hjælper skoen med at holde foden lige og undgå at vrikke om. Til forskel fra Asics andre modeller rækker det med at gå en halv størrelse op får en optimal pasform. Den sidder perfekt på en lidt bredere fod. En sko der er i den dyre ende men alle pengene værd ifølge næsten hele testpanelet.

W_Nike_Epic_React_Flyknit_2_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Egenskaber: Let, fleksibel og flot design. 

Passer dig som: Ofte løber i et bymiljø. 

Testpanelet siger: Er du på udkig efter en sko med komfort ud over det sædvanlige?  Vil du have en sko som er både blød og reponsiv? Så er den nye Epic React Flyknit 2 den helt rigtige for dig. Den nye løbesko har små opdateringer fra den originale, blandt andet en mere stabil hælkappe og en anderledes snøring der øger din komfort ydeligere. Præcis som med Adidas UltraBoost er den her sko en drøm at have på fødderne. Komforten er virkelig i centrum,ventilation er helt i top og den følger fodens bevægelser til UG. Med den super bløde dæmpning er den mere end godkendt til at løbe på asfalt i også. Testpanelet løfter dog en advarende pegefinger for den hårde hælkappe der skal gåes til. Modellen er i den smalle ende af skalaen og er helt klart bedst for dig med smalle fødder. Til forskel fra Nikes andre løbesko er de faktisk normale i størrelsen. Så du behøver ikke gå en størrelse op. Stabilititen trækker lidt ned på den samlede bedømmelse da den ikke er helt i top. Modellen er både let og fleksibel hvilket gør den mindre stabil og bør derfor ikke anvendes på ujævne underlag. Ellers en fin allroundsko der både kan bruges på korte og lange distancer. At den også ser lækker ud er jo bestemt et plus!

W_Adidas_UltraBoost_19_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner

Egenskaber: Blød, tight og meget bekvem. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og løber masser af 5 kilometer ture. l

Testpanelet siger: Den sublime nye løbesko UltraBoost 19 har en mere tætsiddende pasform end forgængeren, som sammen med en noget mere fast dæmpning stabiliserer din fod når du løber. Du kan se den nye sko som en blanding mellem UltraBoost 18 og SolarBoost, da modellen er lige så blød som UltraBoost 18 men føles mere som en klassisk løbesko som SolarBoost. Overdelen er i Primeknit 360 og former sig efter foden og kan godt oleves som lidt for stram i pasformen indtil du får gået dem til. Har du tidligere løbet i UltraBoost 18 ved du at dæmpningen er så tilpas blød at hælen synker en smule ned. Det gør den ikke i UltraBoost 19 og man bliver derfor skubbet lidt mere fremad istedet. En drøm af en løbesko!

W_UA_Micro_G_Pursuit_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 549 kroner

Egenskaber: Ventilerende, smal og et stilrent design.

Passer dig som: Vil have en sko som er godt til både løb, træning og sneaker. 

Testpanelet siger: Under Armour har tidligere lanceret skoen Slingflex Rise som er en kombination af to typer sko, en løbesko og en træningssko. Den her model er ikke langt derfra heller, selv om den først og fremmest kategoriseres som en løbesko. Micro G Pursuit har en mere fast dæmpning og et lavere fald end hvad Slingflex har, hvilket gør den endnu mere velegnet til hurtige intervaller og sideforskydninger. Skoen er hård i det så komfort kommer lidt i anden række her og den vinder bestemt ikke den kategori. Men samtidigt øger det så stabiliteten! Den er normal i størrelsen, har en smal pasform og et diskret design. Det bedste ved modellen er den suveræne ventilation, så ingen svedige fødder i den her sko! Dæmpningen er ikke tilstrækkelig responsiv og derfor er den ikke optimal til de lange distancer. Perfekt sko til at tage med på rejsen hvor du ikke kan have 3-4-5 par sko med, en perfekt allround sko!

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

1 dag sedan
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

1 dag sedan
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

3 dagar sedan
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

3 dagar sedan
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

5 dagar sedan
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

06 mar 2019
Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

04 mar 2019
Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

01 mar 2019
Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

26 feb 2019
Header.jpg

TEST: Mama by Blacc foråret 2019

26 feb 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg

Nu er Nike Icon Clash her!

25 feb 2019
Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

22 feb 2019
Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

22 feb 2019
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

21 feb 2019
Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

20 feb 2019
Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

20 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

18 feb 2019
TommySport

Hej Tommy Sport!

14 feb 2019
Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

13 feb 2019
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

13 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Her er Peak Performances nye supertrøje du må og skal eje!

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

12 feb 2019
Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

08 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
more news
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

Det bliver mere og mere populært med funktionel sportsmode, og i foråret 2019 er den stilfulde vindjakke på toppen. Her er de modeller, vi kan ikke kan få nok af!

Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

En elsket og ikonisk dæmpning har fået sin egen højtid, Nike Air Max Day. Vi fortæller, hvorfor dagen er værd at fejre!

Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

Et sikkert forårstegn er når du bliver sulten efter at løbetræne. Når det stadig er lidt køligt i luften, kræver det en vindtæt løbejakke. Her er testpanelets favoritter i foråret 2019.

Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!

Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

Er en løbesko med masser af dæmpning det bedste at løbe i? Og hvad har skoens drop egentlig at skulle have sagt? Løbesko`s eksperten Agne Karlsson hjælper dig her på ret vej til at finde den helt rigtige løbesko for dig for 2019.

4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

Snart er det forår, hurra! Vær med til at fejre foråret med helt nye sneakers. Her er otte herremodeller som vi synes ekstra godt om lige nu.

Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

Har du også lyst til at gemme støvlerne væk længst inde i skabet? Her er ni nyheder til sneakersvejr.

Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

Gør plads til Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy – en neutral sko til løberen som løber hver dag!

4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

Koral, militærgrønt og seamless design – her er forårets nyheder fra Adidas du bare må eje!

886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

Træningstøj der matcher forårshumøret. Vi har samlet nogle af Nikes nyheder vi selv har på ønskelisten.

Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

Haglöfs nye skaljakke hedder Grym og er specielt fremstillet med det hårde nordiske klima i tankerne!

Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

Årets træningsnyheder er rullet ind hos Sportamore og vores mandlige testpanel har svedt i seks af de nyeste træningssko! Få et nærmere kig på modellerne herunder!

Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

Praktiske, komfort og retro. Her er de tre hotteste sneakerstrends for 2019.