Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

Ud med det gamle og ind med det nye! Løbesæsonen 2019 er så småt ved at være her og det er vist på høje tid at få styr på sit grej!

Vores kvindelige testpanel har løbet i en masse af de nyeste løbesko fra de største varemærker. Scroll ned og find din nye favorit!DK_DAM.png

W_Reebok_Floatride_Run_Fast_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 255 kroner

Egenskaber: Let, hurtig og god åndbarhed.

Passer dig som: Har en neutral løbestil og mangler et par sko til din interval træning. 

Testpanelet siger: Skal du løbe hutigt? Så er det her en sko for dig. Floatride Run Fast er den hurtigeste løbesko på markedet lige nu! Den er lettere end en mængdetræningssko, men har noget mere støtte end en konkurrence og minder lidt om Nike Vaporfly. Perfekt i størrelse og bredde, og den passer til de fleste selv dem med smalle fødder. Skoene er enormt lette takket være letvægtsskummet som giver en masse returenergi. Modellen har en tyk sål og højere fald end mange racesko, men føles ikke klumpede. Skoen har en blød mellemsål og følger fodens bevægelser samt er den super fleksibel men du får alligevel god støtte når du løber i dem. Overdelen i mesh giver god ventilation og generelt er det svært at finde negative ting at sige om skoen. Det eneste skulle være at hælkappen kan opleves lidt tynd og derfor ikke så slidtstæk i længden. Vi elsker hvor velgjorte denne sko er og vil give masser af thumps up til Reebok!

W_Puma_Hybrid_Runner_Rocket_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Egenskaber: Tætsiddende, bløde og spraglet look. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og elsker et futuristisk look.

Testpanelet siger: De nye Puma Hybrid Rocket Runner har forårsfriske farver og ser næsten ud som en sneaker, meget takket være den tredelte sål. True to size hvad gælder løbesko, så du burde gå en halv størrelse op i forhold til dine almindelige sko. Passer dig med normal- til smalle fødder. Overdelen er lavet i et  blødt, vævet stof der slutter helt tæt om foden som en strømpe og giver en super god ventilation. Du kan derfor anvende den her sko hele sommeren uden at den bliver for varm om fødderne. Sålen føles stor, flad og tyk, hvilket giver en god dæmpning og god returenergi når du løber. Derimod bliver den lidt for klumpet til at løbe korte hurtige intervaller i. Skoen gør sig bedre til middellange strækninger, omkring 5-8 kilometer, og dig som vil have lidt mere tyngde i dine skridt. 

W_Hoka_Bondi_6_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 365 kroner 

EgenskaberDæmpede, brede og overraskende lette. 

Passer dig som: Leder efter en blød og responsiv sko som er ekstra skånsom mod knæene. 

Testpanelet siger: Er du klar til at blive overrasket? Næsten ingen af de første indskydelser der kommer til dig når du lægger øjne på Bondi 6 stemmer overens med virkeligheden. Skoen ser tung og klumpet ud, men når du har dem på fødderne mærker du knapt de 246 gram som også gør skoen til en af de letteste i testen. Den tykke mellemsål, med Hoka One Ones bedste dæmpning, får dig nærmest til at føle du løber fremad på to trampoliner så du flyver frem. Sådan er det ikke helt i virkeligheden. Det er en super dæmpet sko fra hæl til tå som giver en super løbeoplevelse fra start til slut. Designet er noget som skal tages op. Testpanelet mener at looket at der er lidt coolt 90-er look over dem. Men slip alle forventninger og nyd en super sko der kan blive en af dine nye favoritter. Super til lidt tungere løbere da de virkelig er skånsomme for knæene.

W_Saucony_Triumph_Iso_5_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner 

Egenskaber: Stabil, ventileret og holdbar dæmpning. 

Passer dig som: Vil have en noget mere stabil langdistancesko hvor du undgår den der svampede følelse.

Testpanelet siger: Saucony er et af to varemærker der arbejder med EVA- materiale i mellemsålen, hvilket betyder at sålen ikke påvirkes af hverken kulde eller varme. Triumph Iso 5 er altså en løbesko som du altså kan have på i alt slags vejr. En anden fordel ved dæmpningen er at den ikke mister sin form når du løber i den, men holder sig fast kilometer efter kilometer. Dæmpningen er en del mere fast i det sammenlignet med Adidas og Nike. Modellen er normal i størrelse og pasform, samt har praktiske ventilationshuller i overdelen og er super stabil at løbe i. Foden får masser af støtte. Da modellen opleves som lidt klumpet er den helt klart bedst egnet til lidt længere distancer. 

W_NB_Vongo_DK.pngMærke:

Model:  

Vejledende pris: 1 295 kroner

EgenskaberStabil, dæmpet og bekvem.

Passer dig som: Vil have en stabil sko som alligevel er blød.

Testpanelet siger: Det her er en stabil og vikelig lækker løbesko, trods skoen er robust føles den blød. Sålen er godt dæmpet og korrigerer for overpronation. Vongo er superskønne til mellemdistancer, men er lidt for klumpet til hurtige intervaller og mange retningsskift. Passer bedst til dig med lidt bredere fødder. Den her sko er til hverdagsmotionisten der vil have en sko der hjælper dig fremad på dine løbetur. Den er også et godt valg for dig med lidt tungere krop eller hvis du har haft en skade og vil passe lidt ekstra på dine knæ og hofter. En ting at skrive bag øret er at de af løberne i testen der normalt løber neutralt virkelig godt kunne lide denne model.

W_Asics_Gel_Nimbus_21_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 500 kroner

Egenskaber: Lette, tætsiddende og hurtige. 

Passer dig som: Er en erfaren løber der er til længere distancer. 

Testpanelet siger: Er du klar til en udfordring? Bare prøv at blive træt af disse sko. De er fremstillet til at holde dine fødder friske og fit for fight kilometer efter kilometer. En rigtig langdistancesko som har alle de komponenter du ønsker. Dæmpningen er lidt mere fast i det og kan opleves som hård, og giver dig god returenergi i dit fremskridt. Gel-Nimbus 21 er ikke lige så fleksibel og blød som eksempelvis Adidas UltraBoost, hvilket derimod resulterer i en mere stabil sko der jo er værdsat ude på de længere distancer. Når vristen begynder at blive træt og øm hjælper skoen med at holde foden lige og undgå at vrikke om. Til forskel fra Asics andre modeller rækker det med at gå en halv størrelse op får en optimal pasform. Den sidder perfekt på en lidt bredere fod. En sko der er i den dyre ende men alle pengene værd ifølge næsten hele testpanelet.

W_Nike_Epic_React_Flyknit_2_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Egenskaber: Let, fleksibel og flot design. 

Passer dig som: Ofte løber i et bymiljø. 

Testpanelet siger: Er du på udkig efter en sko med komfort ud over det sædvanlige?  Vil du have en sko som er både blød og reponsiv? Så er den nye Epic React Flyknit 2 den helt rigtige for dig. Den nye løbesko har små opdateringer fra den originale, blandt andet en mere stabil hælkappe og en anderledes snøring der øger din komfort ydeligere. Præcis som med Adidas UltraBoost er den her sko en drøm at have på fødderne. Komforten er virkelig i centrum,ventilation er helt i top og den følger fodens bevægelser til UG. Med den super bløde dæmpning er den mere end godkendt til at løbe på asfalt i også. Testpanelet løfter dog en advarende pegefinger for den hårde hælkappe der skal gåes til. Modellen er i den smalle ende af skalaen og er helt klart bedst for dig med smalle fødder. Til forskel fra Nikes andre løbesko er de faktisk normale i størrelsen. Så du behøver ikke gå en størrelse op. Stabilititen trækker lidt ned på den samlede bedømmelse da den ikke er helt i top. Modellen er både let og fleksibel hvilket gør den mindre stabil og bør derfor ikke anvendes på ujævne underlag. Ellers en fin allroundsko der både kan bruges på korte og lange distancer. At den også ser lækker ud er jo bestemt et plus!

W_Adidas_UltraBoost_19_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner

Egenskaber: Blød, tight og meget bekvem. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og løber masser af 5 kilometer ture. l

Testpanelet siger: Den sublime nye løbesko UltraBoost 19 har en mere tætsiddende pasform end forgængeren, som sammen med en noget mere fast dæmpning stabiliserer din fod når du løber. Du kan se den nye sko som en blanding mellem UltraBoost 18 og SolarBoost, da modellen er lige så blød som UltraBoost 18 men føles mere som en klassisk løbesko som SolarBoost. Overdelen er i Primeknit 360 og former sig efter foden og kan godt oleves som lidt for stram i pasformen indtil du får gået dem til. Har du tidligere løbet i UltraBoost 18 ved du at dæmpningen er så tilpas blød at hælen synker en smule ned. Det gør den ikke i UltraBoost 19 og man bliver derfor skubbet lidt mere fremad istedet. En drøm af en løbesko!

W_UA_Micro_G_Pursuit_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 549 kroner

Egenskaber: Ventilerende, smal og et stilrent design.

Passer dig som: Vil have en sko som er godt til både løb, træning og sneaker. 

Testpanelet siger: Under Armour har tidligere lanceret skoen Slingflex Rise som er en kombination af to typer sko, en løbesko og en træningssko. Den her model er ikke langt derfra heller, selv om den først og fremmest kategoriseres som en løbesko. Micro G Pursuit har en mere fast dæmpning og et lavere fald end hvad Slingflex har, hvilket gør den endnu mere velegnet til hurtige intervaller og sideforskydninger. Skoen er hård i det så komfort kommer lidt i anden række her og den vinder bestemt ikke den kategori. Men samtidigt øger det så stabiliteten! Den er normal i størrelsen, har en smal pasform og et diskret design. Det bedste ved modellen er den suveræne ventilation, så ingen svedige fødder i den her sko! Dæmpningen er ikke tilstrækkelig responsiv og derfor er den ikke optimal til de lange distancer. Perfekt sko til at tage med på rejsen hvor du ikke kan have 3-4-5 par sko med, en perfekt allround sko!

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

1 dag sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

3 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
more news
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

1 dag sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

3 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

For nyligt blev en ny sko i Pegasus-familien lanceret, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har ladet vores erfarne testpanel teste skoene på en løbetur - her er resultatet!

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve!

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

Vores Reebok running-ambassadører er løbet i Reeboks løbesko hele sommeren. Her vurderer de pasform, komfort og funktion hos de tre mest populære modeller.

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

Findes der nogen som har misset at mavetasken er tilbage? Sikkert ikke! Her er alt, du behøver at vide om sæsonens mest trendy accessories.

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

Safarilook, mixede årtier og en bucket hat - her er sæsonens hedeste nyheder, som du ikke vil gå glip af.

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

At man skal satse på neondetaljen til efteråret er der ingen tvivl om. Modegiganten Puma har lanceret tre nye træningstights med cool detaljer. Vores testpanel gav dem en omgang i gymmet og ude på løbeturen!

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

En rigtig god skaljakke er et must til aktiviteter og leg. Her er alt, du behøver at vide.

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

Bryllupssæsonen er i fuld gang, og det bliver sværere at vide hvad man bør tage på for at være klædt korrekt. Må man have sneakers på et bryllup? Modeeksperten guider!

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til at alle bikinier, badedragter og badeshorts prydes af alverdens frugter lige nu, så har du højst sandsynligt boet under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbage med en ny opdatering af den anerkendte træningssko Metcon. Metcon 5 er en sko til atleten som elsker former for højintensiv træning. Her er det, som er nyt og unik med den nye model.

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019