Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

Ud med det gamle og ind med det nye! Løbesæsonen 2019 er så småt ved at være her og det er vist på høje tid at få styr på sit grej!

Vores kvindelige testpanel har løbet i en masse af de nyeste løbesko fra de største varemærker. Scroll ned og find din nye favorit!DK_DAM.png

W_Reebok_Floatride_Run_Fast_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 255 kroner

Egenskaber: Let, hurtig og god åndbarhed.

Passer dig som: Har en neutral løbestil og mangler et par sko til din interval træning. 

Testpanelet siger: Skal du løbe hutigt? Så er det her en sko for dig. Floatride Run Fast er den hurtigeste løbesko på markedet lige nu! Den er lettere end en mængdetræningssko, men har noget mere støtte end en konkurrence og minder lidt om Nike Vaporfly. Perfekt i størrelse og bredde, og den passer til de fleste selv dem med smalle fødder. Skoene er enormt lette takket være letvægtsskummet som giver en masse returenergi. Modellen har en tyk sål og højere fald end mange racesko, men føles ikke klumpede. Skoen har en blød mellemsål og følger fodens bevægelser samt er den super fleksibel men du får alligevel god støtte når du løber i dem. Overdelen i mesh giver god ventilation og generelt er det svært at finde negative ting at sige om skoen. Det eneste skulle være at hælkappen kan opleves lidt tynd og derfor ikke så slidtstæk i længden. Vi elsker hvor velgjorte denne sko er og vil give masser af thumps up til Reebok!

W_Puma_Hybrid_Runner_Rocket_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Egenskaber: Tætsiddende, bløde og spraglet look. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og elsker et futuristisk look.

Testpanelet siger: De nye Puma Hybrid Rocket Runner har forårsfriske farver og ser næsten ud som en sneaker, meget takket være den tredelte sål. True to size hvad gælder løbesko, så du burde gå en halv størrelse op i forhold til dine almindelige sko. Passer dig med normal- til smalle fødder. Overdelen er lavet i et  blødt, vævet stof der slutter helt tæt om foden som en strømpe og giver en super god ventilation. Du kan derfor anvende den her sko hele sommeren uden at den bliver for varm om fødderne. Sålen føles stor, flad og tyk, hvilket giver en god dæmpning og god returenergi når du løber. Derimod bliver den lidt for klumpet til at løbe korte hurtige intervaller i. Skoen gør sig bedre til middellange strækninger, omkring 5-8 kilometer, og dig som vil have lidt mere tyngde i dine skridt. 

W_Hoka_Bondi_6_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 365 kroner 

EgenskaberDæmpede, brede og overraskende lette. 

Passer dig som: Leder efter en blød og responsiv sko som er ekstra skånsom mod knæene. 

Testpanelet siger: Er du klar til at blive overrasket? Næsten ingen af de første indskydelser der kommer til dig når du lægger øjne på Bondi 6 stemmer overens med virkeligheden. Skoen ser tung og klumpet ud, men når du har dem på fødderne mærker du knapt de 246 gram som også gør skoen til en af de letteste i testen. Den tykke mellemsål, med Hoka One Ones bedste dæmpning, får dig nærmest til at føle du løber fremad på to trampoliner så du flyver frem. Sådan er det ikke helt i virkeligheden. Det er en super dæmpet sko fra hæl til tå som giver en super løbeoplevelse fra start til slut. Designet er noget som skal tages op. Testpanelet mener at looket at der er lidt coolt 90-er look over dem. Men slip alle forventninger og nyd en super sko der kan blive en af dine nye favoritter. Super til lidt tungere løbere da de virkelig er skånsomme for knæene.

W_Saucony_Triumph_Iso_5_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner 

Egenskaber: Stabil, ventileret og holdbar dæmpning. 

Passer dig som: Vil have en noget mere stabil langdistancesko hvor du undgår den der svampede følelse.

Testpanelet siger: Saucony er et af to varemærker der arbejder med EVA- materiale i mellemsålen, hvilket betyder at sålen ikke påvirkes af hverken kulde eller varme. Triumph Iso 5 er altså en løbesko som du altså kan have på i alt slags vejr. En anden fordel ved dæmpningen er at den ikke mister sin form når du løber i den, men holder sig fast kilometer efter kilometer. Dæmpningen er en del mere fast i det sammenlignet med Adidas og Nike. Modellen er normal i størrelse og pasform, samt har praktiske ventilationshuller i overdelen og er super stabil at løbe i. Foden får masser af støtte. Da modellen opleves som lidt klumpet er den helt klart bedst egnet til lidt længere distancer. 

W_NB_Vongo_DK.pngMærke:

Model:  

Vejledende pris: 1 295 kroner

EgenskaberStabil, dæmpet og bekvem.

Passer dig som: Vil have en stabil sko som alligevel er blød.

Testpanelet siger: Det her er en stabil og vikelig lækker løbesko, trods skoen er robust føles den blød. Sålen er godt dæmpet og korrigerer for overpronation. Vongo er superskønne til mellemdistancer, men er lidt for klumpet til hurtige intervaller og mange retningsskift. Passer bedst til dig med lidt bredere fødder. Den her sko er til hverdagsmotionisten der vil have en sko der hjælper dig fremad på dine løbetur. Den er også et godt valg for dig med lidt tungere krop eller hvis du har haft en skade og vil passe lidt ekstra på dine knæ og hofter. En ting at skrive bag øret er at de af løberne i testen der normalt løber neutralt virkelig godt kunne lide denne model.

W_Asics_Gel_Nimbus_21_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 500 kroner

Egenskaber: Lette, tætsiddende og hurtige. 

Passer dig som: Er en erfaren løber der er til længere distancer. 

Testpanelet siger: Er du klar til en udfordring? Bare prøv at blive træt af disse sko. De er fremstillet til at holde dine fødder friske og fit for fight kilometer efter kilometer. En rigtig langdistancesko som har alle de komponenter du ønsker. Dæmpningen er lidt mere fast i det og kan opleves som hård, og giver dig god returenergi i dit fremskridt. Gel-Nimbus 21 er ikke lige så fleksibel og blød som eksempelvis Adidas UltraBoost, hvilket derimod resulterer i en mere stabil sko der jo er værdsat ude på de længere distancer. Når vristen begynder at blive træt og øm hjælper skoen med at holde foden lige og undgå at vrikke om. Til forskel fra Asics andre modeller rækker det med at gå en halv størrelse op får en optimal pasform. Den sidder perfekt på en lidt bredere fod. En sko der er i den dyre ende men alle pengene værd ifølge næsten hele testpanelet.

W_Nike_Epic_React_Flyknit_2_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Egenskaber: Let, fleksibel og flot design. 

Passer dig som: Ofte løber i et bymiljø. 

Testpanelet siger: Er du på udkig efter en sko med komfort ud over det sædvanlige?  Vil du have en sko som er både blød og reponsiv? Så er den nye Epic React Flyknit 2 den helt rigtige for dig. Den nye løbesko har små opdateringer fra den originale, blandt andet en mere stabil hælkappe og en anderledes snøring der øger din komfort ydeligere. Præcis som med Adidas UltraBoost er den her sko en drøm at have på fødderne. Komforten er virkelig i centrum,ventilation er helt i top og den følger fodens bevægelser til UG. Med den super bløde dæmpning er den mere end godkendt til at løbe på asfalt i også. Testpanelet løfter dog en advarende pegefinger for den hårde hælkappe der skal gåes til. Modellen er i den smalle ende af skalaen og er helt klart bedst for dig med smalle fødder. Til forskel fra Nikes andre løbesko er de faktisk normale i størrelsen. Så du behøver ikke gå en størrelse op. Stabilititen trækker lidt ned på den samlede bedømmelse da den ikke er helt i top. Modellen er både let og fleksibel hvilket gør den mindre stabil og bør derfor ikke anvendes på ujævne underlag. Ellers en fin allroundsko der både kan bruges på korte og lange distancer. At den også ser lækker ud er jo bestemt et plus!

W_Adidas_UltraBoost_19_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner

Egenskaber: Blød, tight og meget bekvem. 

Passer dig som: Har en neutral løbestil og løber masser af 5 kilometer ture. l

Testpanelet siger: Den sublime nye løbesko UltraBoost 19 har en mere tætsiddende pasform end forgængeren, som sammen med en noget mere fast dæmpning stabiliserer din fod når du løber. Du kan se den nye sko som en blanding mellem UltraBoost 18 og SolarBoost, da modellen er lige så blød som UltraBoost 18 men føles mere som en klassisk løbesko som SolarBoost. Overdelen er i Primeknit 360 og former sig efter foden og kan godt oleves som lidt for stram i pasformen indtil du får gået dem til. Har du tidligere løbet i UltraBoost 18 ved du at dæmpningen er så tilpas blød at hælen synker en smule ned. Det gør den ikke i UltraBoost 19 og man bliver derfor skubbet lidt mere fremad istedet. En drøm af en løbesko!

W_UA_Micro_G_Pursuit_DK.pngMærke:

Model:

Vejledende pris: 549 kroner

Egenskaber: Ventilerende, smal og et stilrent design.

Passer dig som: Vil have en sko som er godt til både løb, træning og sneaker. 

Testpanelet siger: Under Armour har tidligere lanceret skoen Slingflex Rise som er en kombination af to typer sko, en løbesko og en træningssko. Den her model er ikke langt derfra heller, selv om den først og fremmest kategoriseres som en løbesko. Micro G Pursuit har en mere fast dæmpning og et lavere fald end hvad Slingflex har, hvilket gør den endnu mere velegnet til hurtige intervaller og sideforskydninger. Skoen er hård i det så komfort kommer lidt i anden række her og den vinder bestemt ikke den kategori. Men samtidigt øger det så stabiliteten! Den er normal i størrelsen, har en smal pasform og et diskret design. Det bedste ved modellen er den suveræne ventilation, så ingen svedige fødder i den her sko! Dæmpningen er ikke tilstrækkelig responsiv og derfor er den ikke optimal til de lange distancer. Perfekt sko til at tage med på rejsen hvor du ikke kan have 3-4-5 par sko med, en perfekt allround sko!

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi kommer til at elske de nye Nemeziz 19.1. En let, eksplosiv og virkelig fed sko for den offensive spiller. Her er testpanelets mening om den nye fodboldstøvle fra adidas.

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019