Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

Matchende træningssæt er det mest trendy fitness-outfit du kan have. Vores testpanel har testet sæt fra blandt andet Adidas, Nike og Better Bodies.

Det er ikke underligt, at så mange mennesker elsker matchende sæt. Matchende træningstøj ligner er et sæt yderst gennemtænkt sæt tøj tøj, og du behøver heller ikke at bekymre dig om at pakke dit træningstøj i din taske på en stressende morgen.

SHOP NU:

Test af sæt fra Adidas - lavet til svedige dansetrin!

Adidas set

Overdel:

Underdel:

Velegnet til: Træning

Testpanelet siger:

Overdelen: 

Hello, oversized! Denne top er superstor, altså helt enorm stor!  

- Det føles næsten som en kjole, fordi toppen går helt ned til låret. Hvis du har L i normalt, så vil størrelse S med stor sandsynlighed passe godt til dig, siger en af testdeltagerne. 

Da Adidas designede denne top, havde de looket i fokus, hvilket er tydeligt i form af det lidt anderledes design.

"En top med en dyb udskæring ved armhulerne, den går helt ned til ribbenene, og snittet i ryggen går ned til min lænd," siger en testdeltager, der er 1,68 lang.

Stoffet er funktionelt og åndbart, så det er perfekt til dem, der ønsker at sætte stilen til en svedig dansesession.

- Glem ikke at have en fed bh under, fordi du vil vise den til alle i rummet!

underdelen: 

Tights og top passer meget godt sammen i dette matchende sæt. Langs siderne af toppen og på tværs af tightsen er detaljer i en sober grå farve, hvilket gør sættet perfekt til dem, der vil matche, men uden at være for meget. 

- Jeg elsker matchende træningstøj! Stoffets sorte farve er perfekt, da du kan overhovedet ikke se igennem det. Personligt kan jeg godt lide at gå powerwalks i det sæt, siger en af testpersonerne. 

Tightsne er ret store i størrelsen, betydeligt større end hvad Nike og Asics modellerne i denne test er det. Adidas-tightsnes pasform er bedst for dig, der har en rektangulær krop, med en lidt stor talje i forhold til ben og bagdel. 

- Modellen sidder noget løst ved taljen, selvom den ender lige under navlen, hvor du er bredest. Nogle gange er jeg nødt til at trække disse tights op, når jeg træner. Måske ville det have været en bedre pasform, hvis der var lidt mere stretch i stoffet?

Test af sæt fra Nike - vidunderligt blødt!

Nike matchande set

Overdel:

Underdel:

Velegnet til: Yoga

Testpanelet siger:

Overdel: 

Vurderingen fra testpanelet er klar: Komfortabel, pæn og perfekt til yoga! En dejlig blanding af funktion og en trendy fornemmelse. 

- Et ribbet top der er lavet af et stof, der ikke er bomuld, men som føles som det, fordi det er så blødt. Selvom det er så blødt, er det stramt uden at være stramt, så toppen glider ikke op, når du kaster dig ud i f.eks. en downward facing dog, måske netop fordi den er så lang og figurformet. Toppen når til ned over bagdelen, påpeger en af testdeltagerne. 

Testpanelet bemærker desuden, at toppen og underdelen fra Nike ikke har den samme gule farve, hvilket er en smagssag. Nogle synes, det bryder lidt ensformigheden, andre ville have foretrukket den samme farve.

- Værd at bemærke er, at toppen er stor i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser, bør du uden tvivl tage den mindre, selv med en stor barm. Jeg kan godt lide at toppen går højt op i nakken, men jeg er ikke så stor en fan af toppe, der er har en dyb udskæring i armhulen, siger en person.

- Jeg elsker at det dybe snit ved armhulen, da jeg kan ikke lide, når der sidder tøj der, siger en anden.

underdelen: 

Mmm… dette stof føles så blødt som skyer! Det er mega-blødt, kompatibelt og hyggeligt.

- Den højeste score for komfort, smukkere end dette bliver det ikke, siger en testdeltager. 

Nike kan nogen gange være lidt lille i størrelsen, men disse er true to size, selvom tightsne er en tand store i taljen og en tand for stram over bagdelen (ikke optimal, hvis du har timeglasform).

- For mig bliver disse tights lidt gennemsigtige, så du ser trusserne igennem bukserne. Men de er så behagelige med den høje talje og bløde stof. Jeg elsker også detaljerne langs benene, som på mig ender lige over ankelen, siger en anden testdeltager. 

Farven er kende sennepsgul, så lidt svagere i farven på billedet end i virkeligheden. Kvinderne i testpanelet bemærker, at det er en vanskelig farve for nogle.

- Denne farve får mig til at føle mig som en sennepsstreng på en pølse. Jeg har meget lys hud og blondt hår, så det passer mig ikke, de i testpanelet med mere farve og mørkere hår, på den anden side, var fine i dette sæt, siger en testdeltager og griner.

Test af sæt fra Blacc - det perfekte sømløse sæt!

blacc

Overdel:

Underdel:

Velegnet til: Træning med lav intensitet

Testpanelet siger:

overdelen: 

Så fin en ryg - alle i testpanelet er enige.

- Elsker de smalle bånd bagpå! Jeg kan også godt lide at toppen har pads, men toppens lidt strikkede materiale gør, at du ikke får noget direkte løft af barmen. Vi i testpanelet mener, at toppen sidder bedst på dem med lille til mellemstor barm, så hvis du har stor barm, så har du brug for mere støtte, når du træner, end hvad denne top giver, siger en af testerne.

Takket være det sømløse materiale sidder toppen som støbt på alle testdeltagerne. 

- Komfortabel, blød og behagelig rundt om kroppen. Tænk også på, at halsudskæringen er høj, så jeg behøver ikke at bekymre mig om at noget "falder ud", når jeg træner. Det eneste, jeg har af minus, er, at toppen går lidt for dybt ned i armhulerne, et lidt anderledes snit der havde bedre støtte ville være optimalt, siger en anden person i testpanelet.

Kombinationen af lyserød og sømløs er noget der deler panelet. Nogle elsker det, andre gør det ikke.

- Jeg er den ældste i testpanelet, og jeg synes, dette sæt giver en god ungdommelig følelse. Måske er jeg for upålidelig til at føle mig helt komfortabel i det, haha.

underdelen:

Underdelen og toppen passer rigtig godt sammen, kombinationen af temmelig lang top og højtaljede tights giver det rette udkig til den bare mave. Når du køber et billigt træningssæt online og får det hjem, kan du kun blive overlykkelig, dette er et rigtig røverkøb! 

- Jeg har det godt i dette sæt! Elsker seamless tights, fordi de er superbløde, hvilket naturligvis er meget behageligt. Sættet føles lige så hyggeligt som et sæt undertøj, men er meget pænere. En dejlig detalje er de strikkede ventilationshuller på tightsen, siger en af testdeltagerne. 

Tightsne er velegnet til alle typer af træning og bliver endda siddende uden at glide ned. De er behagelige at bevæge sig rundt i og suger sved væk fra din krop, når du træner.

- De sidder rigtig godt på alle typer af kroppe, giver nul risiko for kameltå og er slet ikke gennemsigtige. Jeg synes, det er rart med tights, der går over navlen og giver anstændig støtte. Pasformen er perfekt, de former rumpen pænt, og på mig er tightsne perfekte i fuld længde, siger en tester, der er 1,68 vm høj.

Test af sæt fra Better Bodies - syrenlilla drøm for selfies!

better bodies matchande set

Overdel:

Underdel:

Velegnet til: Træning og selfies

Testpanelet siger:

overdelen: 

Farven er magisk. Stoffet er magisk. Men dette sæt sidder ikke magisk på kroppen.

- Når du prøver tøjet foran spejlet ser det pænt ud, men når du begynder at bevæge sig, følger stoffet med. Toppen ruller desværre op, når jeg bevæger mig. Jeg tror, det er en top, der er perfekt at have på, når du vil tage et billede i spejlet og sende det til en ven, men ikke så perfekt, når du træner, siger en af testpersonerne. 

Toppen har indlæg, der er synlige, så du foretrækker måske at fjerne dem. På den anden side ser du konturerne af brystvorterne i stedet, hvilket heller ikke er så praktisk. Derfor kan testpanelet hovedsageligt lide toppen bagfra med de tre pæne bånd bagpå.

- På den rigtige person er dette meget rart, men hvis du føler dig lidt usikker i din krop, kan denne top få dig til at føle dig endnu mere usikker. Vi i testpanelet anbefaler den hovedsageligt til dig med lille eller mellemstor barm, for hvis du har en stor barm, har du brug for mere støtte, når du træner.

Selve toppen opfattes som ganske lille i størrelse, så du skal muligvis gå en størrelse op. Et stort plus  den lave pris og det faktum, at toppen fås i så mange farver!  

underdelen: 

Lad dig ikke narre af billederne; både tights og toppe er nøjagtigt den samme pastelfarve. De er meget nemme at matche. Testdeltagerne er noget splittet i bedømmelsen af tight, da de på den ene side er meget behagelige, men pasformen er ikke perfekt på den anden side.

- Jeg har størrelse L, men det betyder ikke, at jeg er 2,20 høj. Disse tights er superlange, og omkredsen omkring ankelen er enorm. Jeg spekulerer på, om de prøvede disse tights korrekt på nogen lidt større? Siger en af pigerne i testpanelet.

Testpanelet mener, at tightsne er bedst i taljen, men den tynde sømløse kvalitet giver sig så meget, at  totalt, at de ikke former dine kurver. De føles også behagelig over rumpen, men det ser ikke så godt ud.

- Ligesom du ser på billedet, så er de gennemsigtige. Trusserne er synlige gennem stoffet. Men da stoffet er så pænt på huden og behageligt at træne i, kan jeg stadig ikke lade være med at lide dem. Jeg har ret lange ben, og de sidder perfekt på mig, siger en anden testdeltager. 

Test af sæt fra Asics - en løbers drøm!

asics

Overdel: 

Nederst:

Velegnet til: Løb

Testpanelet siger:

overdelen: 

Dette sæt er til dem, der ikke bare vil have et lækkert træningslook, men ønsker rigtig godt træningstøj - som også matcher. Funktionen er i top!

- Det mærkes, at de førende eksperter hos Asics står bag denne top. Den er absolut fremragende. Alle i testpanelet synes, den er ultra-let, superventilerende og meget behagelig, siger en af testdeltagerne.

Toppen er ret lang i den, da den går lidt ned over rumpen. Den opleves også ganske generøst i størrelsen, vælg den mindre størrelse, hvis du tøver mellem to forskellige (gælder også dig med større barm). Ryggen er lidt bredere end mange andre bryderrygge, hvilket vil dække for sportsbh'en. 

- Nyd det bløde materiale, der er meget behageligt mod huden. Toppens design giver armene mulighed for at pendle frit, mens jeg løber, og den holder mig tør takket være god fugttransport. Vidunderligt!

underdelen: 

Wow, de perfekte løbebukser!

- Efter at have løbeti disse tights, vil jeg ikke løbe i nogen anden model længere. De har ikke en lynlås i bunden af buksebenet, som mange andre løbebukser har, men jeg synes, det er godt, for da kan jeg også have dem i motionscenteret, siger en af testdeltagerne. 

Stoffet er absolut perfekt med god funktion, der suger fugt væk fra kroppen og god sort farve, som sikrer at de ikke er gennemsigtige. Pasformen anerkendes også af testpanelet. De er perfekte i størrelsen, så tag din sædvanlige størrelse.

- På billedet er de 7/8 benlængde, men for mig, der er 1,65, er de i fuld længde på benene og går lige op over navlen. De føles som skræddersyet til mig, jeg har en lidt timeglasfigur, og de sidder som smurt. Selv de andre i testpanelet med bredere hofte og balder, men smallere talje synes, at disse er for fede, siger en af testdeltagerne. 

Testpanelet elsker den brede, komfortable talje, og at de har snøringer til at stramme dem til, så modellen bliver siddende hvor den skal, mens de løber. 

- Præcis sådan her skal løbetøj skal føles! Derudover er der smarte detaljer som nøglelommen i toppen samt reflekser. Asics, vi elsker dig!

SHOP HER: og !

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

18 timmar sedan
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

3 dagar sedan
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

3 dagar sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

3 dagar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

4 dagar sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

5 dagar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg

Bedst i test! Trendy forårsjakker til kvinder 2020

22 apr 2020
Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

22 apr 2020
Header.jpg

Stilfuld test: Hvide sneakers til mænd

21 apr 2020
Hoka One One redigerad

Derfor skal du løbe i Clifton 6 fra Hoka One One

21 apr 2020
nano x header

Den nye Reebok Nano X - lige så alsidig som dig

21 apr 2020
more news
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

Nu er den seneste version af alles yndlingsløbesko her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du læse alt om opdateringerne, dæmpningen og det nye design.

18 timmar sedan
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

Sneakers er livet - ja, det synes vi på Sportamore i hvert fald. Vi foretrækker at gå rundt i et par Fila-sneakers, ja, nærmest året rundt. Se de sæsonens hotteste modeller til kvinder her!

3 dagar sedan
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

Tid til at skaffe dit barn et par nye fodboldstøvler? Helgradér dig ved at læse den her test først!

3 dagar sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

Er det på tide at købe nye trailsko? Her tester vi de bedste løbesko til trail fra Merrell!

3 dagar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

Ønsker du dig et par retroinspirerede, men stadig moderne, stilfulde sneakers? Så skal du satse på et par sneakers fra New Balance! Her er årets nyheder.

4 dagar sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

Har du blå mærker eller gnavesår i trussekanten efter træningen? Det er sandsynligvis bomuldsundertøjet, der er synderen her!

5 dagar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

22 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

Hvis du lider af pronation, er der én ting at lære af løbeskosproducenten Asics. Her er alt, hvad du har brug for at vide om deres bedste pronationssko.

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony - hvilken løbeskosproducent har de bedste løbesko med meget dæmpning? Lad os dykke ned i mulighederne!

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

Når du laver yoga, er tøjet vigtigt - og vi tænker derfor naturligvis først og fremmest på selve funktionen. Det nye Infinalon materiale fra Nike er det mest behagelige, vi har prøvet indtil videre!

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

Hvem elsker ikke et par højtaljede tights? Her er de mest populære modeller fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila og Gavelo samt flere.

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

Når du løbetræner, så er det vigtigt at have en virkelig god sportsbh som giver dig den rette støtte. Her er 2020's bedste modeller til løb.

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

Hvide sneakers har en tendens til ikke at være hvide særlig længe efter, du begynder at bruge dem. Prøv disse tricks for at gøre dem kridhvide og sprøde igen!

14 may 2020