Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

Hvis du har løbet meget på asfalt, ved du sandsynligvis, hvordan det kan føles efter et par kilometer. Pludselig kan du ikke undgå at mærke trætte ankler og menisk, og resten af løbeturen kan være ret så smertefuld. Hvad du har brug for så er et par løbesko med meget dæmpning. Her tester vi sæsonens bedste løbesko til jer kvinder, der løber meget på asfalt.

SHOP HERE:

Løbesko med meget dæmpning

Dam - Nike Joyride Dual Run.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Restitutionspasset med mellemlange distancer for dig med en tendens til let pronation. 

Den bedste ting ved skoen: Dæmpningen under selve hælen - hvilket er perfekt til løberen, som sætter hælen ned først i løbeskridtet! 

Resumé Det er meget almindeligt, at både gode løbere og atleter har et løbetrin, hvor den første ting, der når jorden, er selve hælen. Hvis du genkender den beskrivelse, så er Joyride det rigtige valg for dig, så du kan opnå den fulde fornøjelse af dit løb. 

- Designet er helt klart den første ting, der falder i øjnene! Jeg kan godt lide det, siger en begejstret testdeltager. 

Inde i sålen, under hælen, er en lille airbag placeret. Den er fyldt med små, små kugler af TPU-plast. De små kugler bevæger sig frit rundt inde i puden og tilpasser sig dit netop din løbemetode. Dette betyder, at du kan lande direkte på hælen uden at mærke slaget hele vejen op i benet, da dæmpningen er meget blød.

- Skulle jeg sige noget negativt, så må det være, at jeg ikke føler mig så hurtigt i disse sko, siger en testdeltager. 

De bløde kugler dæmper løbetrinet optimalt, men de giver ikke så god respons i kickoff som f.eks. Clifton 6 gør. I øvrigt er denne Nike løbesko true to Nike størrelsen. Det betyder, at du kan købe den samme størrelse, som du har i andre Nike-sko, men sammenlignet med andre mærker er størrelsen til den mindre side. Prøv at gå op i en størrelse fra den, du har i Adidas og Hoka One One odeller.

- Jeg testede løb med Joyride både på og uden for løbebåndet, og synes, at de er tilstrækkelig fleksible til begge typer af løb, afslutter en i testpanelet.

Bonus: Der er noget for enhver smag her - Joyride fås i

Dam - Hoka One One Clifton 6.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Mellem til lange distancer for den neutrale løber.

Den bedste ting ved skoen: Hvor lidt den vejer, selvom dette er en løbesko med meget dæmpning.

Resumé: Mange velpolstrede løbesko kan nemt blive temmelig tunge i det, men ikke Clifton 6. Mellemsålen er lavet af let EVA-skum, så man mærker næsten ikke, at man har skoen på fødderne. Selve overdelen er også tynd og ventilerer optimalt til sommersæsonen.

- Jeg er blevet afhængig af denne sko. Selvom den har en masse dæmpning, føles den både let og frem for alt, smidig. Det ligner ikke en maratonsko, men jeg kunne uden problemer have brugt den som en konkurrencesko også, fortæller én af testdeltagerne. 

Clifton 6 er rigtig stor i størrelsen, så køb trygt den, du normalt har - bare vær opmærksom på, at den er lidt i sålen. Det betyder, at du med smalle fødder muligvis skal stramme snøringen ordentligt til. På den anden side er det optimalt for dem, der ønsker at få plads til en indersål med pronationsstøtte. Der er masser af plads ved hælen. 

- Der er tydeligvis meget dæmpning i denne sko, men måske ikke helt så meget som i Nike Joyride og Adidas Ultraboost. Jeg tror dog, denne har bedre energigengivelse, siger en testdeltager. 

Når du løber, kan du forvente at belaste skoene samt dine led med cirka fire gange din egen kropsvægt. Hvis du lander lige ned på dine hæle, så kan det være ret smertefuldt, men du behøver ikke gøre det i Clifton 6, som tager godt hånd om dit løbetrin.

Tip: Er Clifton udsolgt i den ønskede farve? I begyndelsen af juni genopfyldes vores lager. Hold udkig med sortimentet eller klik på "påmind mig" inde på den ønskede størrelse, så sender vi en e-mail, når skoen igen er tilbage i sortimentet!

renew run nike korrad

Test af: ,

Velegnet til: Korte til mellemlange distancer på asfalt og for dig med et neutralt løbetrin.

Den bedste ting ved skoen: At modellen har dejlig polstring og er overraskende stabil for at være en neutral løbesko.

Resumé: Dette er den første løbesko i testen, som panelet bedømmer til at være "sygt fede" - den lyse overdel med detaljerne i lyserød/neon falder fuldstændigt i vores testdeltageres smag, men du skal have en vis tålmodighed med disse sko, når du først begynder at tage dem i brug, mener testdeltagerne: 

- Min umiddelbare tanke, når jeg tager skoene på er, at de føles lidt klodsede og stive i det, men efter et stykke tid, når de er blevet løbet lidt til, ja, så er de virkelig dejlige.

Efter den lidt ubehagelige tilvænningsperiode bliver disse løbesko så behagelige som det overhovedet er muligt. Selv de testdeltager, som døjer med lidt småskader i ny og næ, stoler fuldstændigt på Nike Renew Run dæmpningen.

- Jeg har tidligere haft problemer med benhinderne, især på asfalt, men jeg mærker ikke noget til det i disse løbesko!

Ellers får skoene gode point for ventilation, hvilket er perfekt til løb om sommeren. Sidst, men ikke mindst, ønsker testpanelet at gøre os opmærksomme på, at modellen kommer med en vildt lav pris, taget deres høje kvalitet i betragtning - og hvis der er noget, vi kan lide, så er det at gøre et godt kup! 

Bonus: Her finder du denne ekstremt stilfulde sko i

Dam - adidas UltraBOOST 20.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Mellem til lange distancer, til dig med et neutralt løbetrin.

Den bedste ting ved skoen: Et ord: Dæmpningen!

Resumé: Kan dette være sortimentets mest anerkendte løbesko? Ultraboost er mindst lige så populær at bruge som en sneaker som den er til at løbe i, men inden den seneste udgave blev frigivet blev forsynet med en stivere overdel. Det gør den endnu bedre at løbe i, især da modellen bestemt heller ikke går ned på komfortsiden. 

- Der står altid mindst ét par Ultraboost derhjemme på skohylden. Når jeg slider dem op, så  køber jeg straks et par nye, siger en testdeltager. 

Det er hovedsageligt dæmpningen, der gør testpanelet lige så begejstrede for Ultraboost som teenagers blev det med Justin Bieber i de tidlige 10'ere, men fordelene ved skoen stopper ikke her. Overdelen er også vanvittig behagelig og har en strømpe-lignende pasform.

- Jeg har næppe brug for at binde dem. De sidder så godt rundt om min fod, siger en testdeltager. 

Testpanelet gør en indsats for at finde noget negativt at kommentere på ved skoene, hvor det eneste der falder dem ind er, at Ultraboost måske er lidt for blød, ligesom Nike Joyride. Det dæmper hastigheden lidt, men ikke nok til at trække den samlede, meget høje karakter ned.

Bonus: Ultraboost fås også i

Dam - Hoka One One W Bondi 6.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Alle distancer og for dig med et mere krævende løbetrin.

Den bedste ting ved skoen: At den er så tilgivende. Du behøver ikke have den perfekte løbeteknik for at løbe langt i disse løbesko.

Resume Det siges, at Bondi passer til dig med et tungt løbetrin, hvilket enten betyder, at du vejer lidt mere end gennemsnittet eller har en vanskelig løbeteknik. Bondi er på den anden side ikke et dårligt valg for dem, der har et regelmæssigt løbetrin, men er derefter perfekt til det lange løb og restitutionspasset. 

- Jeg bliver med det samme overrasket over selve fornemmelsen af at løbe i de her sko. Sjældent har det føltes så rigtigt at sige, at "man løber på skyer", siger en testdeltager. 

Bondi 6 sål er meget høj og meget bred. Her kan du sagtens få plads til en indersål uden problemer. Det er også næsten umuligt at træde skråt ned i løbeskridtet. Der er faktisk ingen pronationsstøtte i denne løbesko fra Hoka One One, men den er alligevel vanvittig stabil.

- Jeg føler, at det bliver en smule vanskeligt, hvis du ikke er vant til en sådan tyk sål, påpeger en testdeltager. 

Bondi, og nogle af de andre løbesko fra Hoka One One, har en tendens til at se ret klodsede ud, men når du først har testet en Hoka-sko, ved du, at den ikke føles sådan, når du er vant til den ekstraordinære sål. På trods af den store rullesål er Bondi både let og overraskende fleksibel, men bedst af alt er dæmpningen, der er meget tilgivende.

Tip: Er Bondi allerede udsolgt? I begyndelsen af juni genopfyldes vores lager. Hold udkig med sortimentet, eller klik på "påmind mig" inde på din ønskede størrelse, så sender vi en e-mail, når skoen er tilbage i udvalget igen!

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

14 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

14 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020