Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

Hvis du har løbet meget på asfalt, ved du sandsynligvis, hvordan det kan føles efter et par kilometer. Pludselig kan du ikke undgå at mærke træthed i ankler og menisk, og resten af løbeturen kan være ret så smertefuld. Hvad du har brug for så er et par løbesko med meget dæmpning. Her tester vi sæsonens bedste løbesko til jer kvinder, der løber meget på asfalt.

SHOP HERE:

Løbesko med meget dæmpning

Dam - Nike Joyride Dual Run.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Restitutionspasset med mellemlange distancer for dig med en tendens til let pronation. 

Den bedste ting ved skoen: Dæmpningen er under selve hælen - hvilket er perfekt til løberen, som sætter hælen ned først! 

Resumé: Det er meget almindeligt, at både gode løbere og atleter har et løbetrin, hvor det første , der når jorden, er hælen. Hvis du genkender den beskrivelse, så er Joyride det rigtige valg for dig, så du kan opnå den fulde fornøjelse af dit løb. 

- Designet er helt klart den første ting, der falder i øjnene! Jeg kan godt lide det, siger en begejstret testdeltager. 

Inde i sålen, under hælen, er en lille airbag placeret. Den er fyldt med små, små kugler af TPU-plast. De små kugler bevæger sig frit rundt inde i puden og tilpasser sig dit netop din løbemetode. Dette betyder, at du kan lande direkte på hælen uden at mærke stødet hele vejen op i benet, da dæmpningen er meget blød.

- Skulle jeg sige noget negativt, så må det være, at jeg ikke føler mig så hurtig i disse sko, siger en testdeltager. 

De bløde kugler dæmper løbetrinnet optimalt, men de giver ikke så god respons i kickoff som f.eks. Clifton 7 gør. I øvrigt er denne Nike løbesko true to Nike størrelsen. Det betyder, at du kan købe den samme størrelse, som du har i andre Nike-sko, men sammenlignet med andre mærker er størrelsen mindre. Prøv at gå en størrelse op fra den, du har i Adidas' og Hoka One One's modeller.

- Jeg testede løb med Joyride både på og uden for løbebåndet, og synes, at de er tilstrækkeligt fleksible til begge typer af løb, slutter en person i testpanelet.

Bonus: Der er noget for enhver smag her - Joyride fås i

Dam - Hoka One One - Clifton 7.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Mellem til lange distancer for den neutrale løber.

Den bedste ting ved skoen: Hvor lidt den vejer, selvom dette er en løbesko med meget dæmpning.

Resumé: Mange løbesko med god dæmpning kan være ret tunge, men ikke Clifton 7. Mellemsålen er lavet af let EVA-skum, hvilket betyder, at den næppe kan mærkes på foden. Sammenlignet med Clifton 6 har Clifton 7 en ny overdel, der ånder bedre, samt en ny hælkappe. Ellers ligner modellerne hinanden.

- Jeg er blevet afhængig af denne sko. På trods af, at den har en masse dæmpning, er den både let og fleksibel. Det ligner ikke en maratonsko, men jeg kan bestemt bruge den til konkurrencer, siger en testperson.

Clifton 7 er normal i størrelse, så køb den størrelse, du er vant til. Den er dog lidt smal. Indersålen er flad, så der er masser af plads ved svangen. Det er godt dig, der ønsker at bruge en indersål med pronationsstøtte.

- Dette er ikke den blødeste Hoka-sko, Bondi har mere polstring i mellemsålen. Alligevel løber du virkeligt hurtigt med disse sko på!

Når du løber, belaster du dine fødder og led med ca. fire gange din egen kropsvægt. Hvis du lander lige på din hæl, kan det være ret smertefuldt, men du kan undgå dette med Clifton 7, der afbøder problemet. Kort sagt er dette en letvægtssko med maksimal en dæmpning, der gør den velegnet til at løbe på asfalt.Dam - Nike Renew Run.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Korte til mellemlange distancer på asfalt og for dig med et neutralt løbetrin.

Den bedste ting ved skoen: At modellen har dejlig polstring og er overraskende stabil af en neutral løbesko at være, men du skal have en vis tålmodighed med disse sko, når du begynder at tage dem i brug, mener testdeltagerne: 

Resumé: Dette er den første løbesko i testen , som panelet omtaler som "pokkers god". Du må imidlertid have lidt tålmodighed med denne sko, mener testpersonerne: 

- Min umiddelbare tanke, når jeg tager skoene på, er, at de føles lidt klodsede og stive i det, men efter et stykke tid, når de er blevet løbet lidt til, ja, så er de virkelig dejlige.

Efter den lidt ubehagelige tilvænningsperiode bliver disse løbesko så behagelige, som det overhovedet er muligt. Selv de testdeltagere, som døjer med lidt småskader i ny og næ, stoler fuldstændigt på Nike Renew Run-dæmpningen.

- Jeg har tidligere haft problemer med senerne, især på asfalt, men jeg mærker ikke noget til det i disse løbesko!

Ellers får skoene gode point for ventilation, hvilket er perfekt til løb om sommeren. Sidst, men ikke mindst, ønsker testpanelet at gøre os opmærksomme på, at modellen kommer til en vanvittig lav pris, den høje kvalitet taget i betragtning - og hvis der er noget, vi kan lide, så er det at gøre et godt kup! 

Bonus: Her finder du denne ekstremt stilfulde sko i

Dam - adidas UltraBOOST 20.jpg

Test af: ,

Velegnet til: Mellem til lange distancer, til dig med et neutralt løbetrin.

Den bedste ting ved skoen: Et ord: Dæmpningen!

Resumé: Kan dette være sortimentets mest anerkendte løbesko? Ultraboost er mindst lige så populær at bruge som en sneaker, som den er til at løbe i, men inden den seneste model blev frigivet blev den forsynet med en stivere overdel. Det gør den endnu bedre at løbe i, især da modellen bestemt heller ikke slækker på komforten. 

- Der står altid mindst ét par Ultraboost hjemme på skohylden. Når jeg slider dem op, så  køber jeg straks et par nye, siger en testdeltager. 

Det er hovedsageligt dæmpningen, der gør testpanelet lige så begejstret for Ultraboost som teenagers var for Justin Bieber engang, men fordelene ved skoen stopper ikke her. Overdelen er også vanvittig behagelig og har en strømpe-lignende pasform.

- Jeg har dårligt brug for at binde dem. De sidder så godt rundt om min fod, siger en testdeltager. 

Testpanelet gør en indsats for at finde noget negativt ved skoene, og det eneste, der falder dem ind, er, at Ultraboost måske er lidt for blød, ligesom Nike Joyride. Det dæmper hastigheden lidt, men ikke nok til at trække den samlede, meget høje karakter ned.

Bonus: Ultraboost fås også i

Dam - New Balance - W1080K10.jpg

Test:  

Velegnet til: Asfalt, løbebane, grus og skovstier. Skoen er dog ikke en god ven, når der meldes om dårligt vejr. Hvis du vil have en sko til vekslende efterårsdage, er det bedre at vælge en anden model. 

Den bedste ting ved skoen: Endergiudladningen er helt magisk! 

Resumé: Ønsker du en sko, der giver dig mulighed for at løbe en ekstra kilometer, når du ellers ville have givet op? Så er det denne sko, du bør have på dine fødder.

- Hvilken supersko dette er! Støddæmpningen føles fantastisk, og sålens form betyder, at du styres fremad, når du løber. På den måde føles løb let, siger en testperson og en anden tilføjer:

- Hvis der er noget, der skiller sig ud ved denne sko, er det sålen og dæmpningen. Skoen er skabt til alle afstande, både korte og lange, og jeg mener, den fungerer uden problemer. Løb er faktisk meget sjovt i denne sko. Hvis du er en person, der kæmper lidt med motivation eller prøver at finde glæden ved at løbe - test denne sko!

W1080K10 er lille i størrelse, så gå en halv eller hel størrelse op. Pasformen er meget stram takket være den strømpe-lignende, strikkede overdel, der omslutter foden.

- Selvom overdelen er blød og følger dine bevægelser, er den ikke så blød at den giver sig. Efter et par runder sidder skoen fortsat, som den skal.

Hælen er forstærket med ekstra polstring, hvilket betyder, at foden forbliver på plads uden at glide. Sålen betegnes som solid, men alt i alt er skoen meget let.

- Skoen skal være et flagskib for New Balance, når det gælder stødabsorbering og komfort, og jeg må sige, at den virkelig lever op til forventningerne..

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

craft header

Find den perfekte løbejakke til vinteren

2 dagar sedan
Herr - Trailtest.jpg

Stor test af varme vintertights

2 dagar sedan
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

15 oct 2020
Kari Traa underställ

Vælg det rette skiundertøj

14 oct 2020
Header herr.jpg

Vi har testet varme efterårsjakker til ham

08 oct 2020
Test höstjackor

Efterårets varme damejakker, som er bedst i test

06 oct 2020
Dam - Trailtest.png

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

01 oct 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

22 sep 2020
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

21 sep 2020
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Sådan finder du den rette dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
underställ

Find det rigtige undertøj

15 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Test tights med fickor

Test: Bedste træningstights med lommer

10 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
tights

Guide: Køb de rette tights til din træning

05 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
more news
craft header

Find den perfekte løbejakke til vinteren

Det at løbe er ikke kun en sommersport. Med den rette udrustning kan du løbe udenfor året rundt. Vi hjælper dig med at finde den perfekte vinterløbejakke.

2 dagar sedan
Herr - Trailtest.jpg

Stor test af varme vintertights

Et par forede tights i funktionsmateriale gør at du holder varmen, når du løber om vinteren. Her er de løbetights, som er bedst i test!

2 dagar sedan
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Vores nye outdoor-ambassadører er "løbet af vejen" i Salomons Alphacross Blast. Hvor gode er de nye trailsko?

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

15 oct 2020
Kari Traa underställ

Vælg det rette skiundertøj

Alle taler om undertøj i uld - men nogle gange er syntetisk stof faktisk bedre. Vi ved, hvornår du skal vælge polyester fremfor merino.

14 oct 2020
Header herr.jpg

Vi har testet varme efterårsjakker til ham

Temperaturen falder, når dagene bliver kortere. Det er tid til at vælge den nye, varme efterårsjakke. Her er fire nyheder til ham, der er den bedste i test!

08 oct 2020
Test höstjackor

Efterårets varme damejakker, som er bedst i test

Vandafvisende stof og god opvarmningsevne. Her er efterårets varme jakker til hende, der er bedst i test!

06 oct 2020
Dam - Trailtest.png

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

Vores testpanel har løbetrænet i trailsko fra Adidas Salomon, Asics og Saucony. Se hvilke modeller, der er bedst i test!

01 oct 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

Hoka One One's Bondi er velegnet til dem, der vejer lidt mere eller har svært ved at finde den rette løbeteknik. Her er alt, hvad du vil vide om den godt veldæmpede løbesko!

27 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

22 sep 2020
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

22 sep 2020
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

21 sep 2020
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

21 sep 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Sådan finder du den rette dunjakke fra Peak Performance

Overvejer du også at købe en dunjakke fra Peak Performance? Så følg disse smarte råd for at finde en jakke som sidder perfekt og holder længe!

19 sep 2020