header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

Så snart sommeren afløses af efterår, og temperaturen kryber nedad, så er det tid til at fylde garderoben med langærmede træningstrøjer. Udover at din trøje skal holde dig varm, så skal den også være behagagelig og transportere overskydende varme og sved væk. Herefter kommer det til de personlige præferencer. For eksempel kan mange godt lide træningstrøjer med halv lynlås og håndledsvarmere ved slutningen af ærmerne. Her har vores kvindelige testpanel trænet i lidt af hvert. Hvilken bliver mon din favorit?

SHOP DIREKTE

,

casall

Fås i farverne: , og .

Testpanelet tænker:

Denne virkelig fine træningstrøje fra Casall går direkte hjem hos testdeltagerne. Pasformen er tætsiddende og er forholdsvis nedringet foran, hvilket giver et meget feminint snit. Det kan dog være smart at holde styr på størrelserne.

- Jeg synes, at Casalls tøj generelt er lidt småt i størrelserne, og det gælder også denne trøje. Jeg bruger normalt størrelse 36 i toppe, men nu testede jeg en størrelse 38 og ville ikke have kunne klemme mig ned i en mindre størrelse end den, fortæller en testdeltager.  

Når du først har fundet den rigtige størrelse, så er den dog så behagelig og god som overhovedet muligt. Denne langærmede træningstrøje blev testet ved forskellige aktiviteter.

- Jeg testede trøjen under tre forskellige træningsprogrammer - styrketræning i fitness, HIT-træning indendørs og løb. Jeg synes, at trøjen fungerede godt til alle tre træningsformer.

Sweateren transporterer fugt effektivt væk, og materialet tørrer relativt hurtigt. Med andre ord kan du svede meget uden at føle dig lukket inde og fugtig. Når det er sagt, så kan det føles lidt varmt, hvis du kører virkelig intense intervaller indendørs.

- Designet er meget stilfuldt og diskret uden mange unødvendige detaljer - nøjagtigt som jeg kan lide mit tøj. Jeg vil sige, at det passer til de fleste stilarter, siger en tester og fortsætter:

- Casall-sweateren har lange ærmer og går også lidt ned i taljen, hvilket er perfekt til dig, der er høj og ellers oplever mange trøjer som for korte.

,

nike

Fås i farverne: , og

Testpanelet tænker:

- Okay, først og fremmest - sygt dejlig sweater! Det er lidt længere ned over bagdelen og har et superlækkert snit i siden! Det giver et meget feminint look, udbryder en tester, så snart hun får trøjen på og op over hovedet.

Denne Nike-jersey med lange ærmer er lidt tykkere i stoffet. Heldigvis mangler modellen dog en hætte, som mange andre tykke træningstrøjer har. På denne måde undgår du irritationen, når huen kommer i vejen, når du løber eller træner. I stedet har sweateren en højere krave, der beskytter mod vinden.

- Det er meget fleksibelt, at trøjen har en lomme på venstre arm, hvor du nemt kan få plads til et betalingskort og dine nøgler. Ærmerne forlænges også med tommelfingerhuller i slutningen af ærmerne, så sweateren bliver siddende på plads, og det ekstra stof varmer hænderne godt. Hvor smart er det ikke lige?

Ud over de mange gode løsninger, så overgår de grundlæggende funktioner også forventningerne med denne model. På indersiden er der små syede kanaler, hvis funktion er at transportere fugt væk fra kroppen. Så vi behøver ikke køle ned efter at have svedt igennem i længere tid. Dette i kombination med materialets tykkelse gør dette til en træningstrøje til både det tidlige og sene efterår.

- Størrelsen er true to size. Køb den, du normalt bruger, foreslår en tester.

,

gavelo

Fås i farven: .

Testpanelet tænker:

Dejlig trøje, god pasform og stilfuld - det er testernes mening, og hvad mere kan du ønske dig? Gavelo er relativt ny hos Sportamore, men hvis du er en erfaren træningsentusiast, så har du sandsynligvis set deres stilfulde træningstøj før. Mærket er ofte præget af dristige mønstre og farver, men netop denne langærmede træningstrøje er ret nedtonet og stilfuld.

- Jeg testede den, da jeg spillede tennis og i fitnesscentret under regelmæssig styrketræning. Det fungerede godt til begge aktiviteter, men til tennis blev det lidt varmt efter et stykke tid. Da spillede jeg dog i hallen, men vi ville have spillet udendørs, det ville have været fantastisk.

Træningstrøjen fra Gavelo er skræddersyet og relativt stram i det. Hvis du kan lide en mere afslappet pasform, så er dette muligvis ikke modellen for dig. Prøv at gå en størrelse op, hvis du stadig harmod på at prøve modellen. 

- Jeg opdager med det samme, hvor gode ærmerne er. Du, der er højere end gennemsnittet, ved, at det værste er en trøje, som egentlig sidder ret godt, lige indtil du løfter den ene arm, og ærmet så er alt for kort!

Dette er en såkaldt træningstrøje med halv zip, dvs. en lynlås i nakken, som du kan trække ned efter opvarmningen. Meget praktisk.

,

kari traa

Fås i farven: .

Testpanelet tænker:

Kari Traa er bedst kendt for sit skiundertøj, men enhver, der har prøvet deres træningstøj, ved, at det heller ikke er helt så dumt. Denne træningstrøje med lange ærmer er først og fremmest meget flot, men har også et meget højt komfortniveau.

- Trøjen er super dejlig at løbe i nu, hvor temperaturen falder om aftenen. Den varmer lidt i starten af træningen, og takket være det tyndere stof under armene og langs siderne er den også rigtig flot og kølig, når jeg bliver svedig.

Størrelsen er true to size - køb den samme størrelse som du normalt har - men husk at pasformen er tæt på kroppen. Testpanelet bemærker, at den sidder strammere til end man umiddelbart kan se på produktbilledet. 

- Den sidder dog godt og tæt på kroppen, uden at krybe op eller lignende. Det er muligt, at den er noget kort i ærmerne for dig, der er høj, mener en tester.

Med hensyn til design så får Kari Traa modellen høje karakterer. Selvom silhuetten af træningsjerseyen er enkel, på en beskeden måde, forbedres helhedsindtrykket af den virkelig fine farve, der skiller sig ud fra mængden, dog uden at være for meget.

- Materialet er blødt og fleksibelt, så selvom sweateren er meget stram i det, så føler du dig aldrig stiv eller begrænset af den. Vil bestemt anbefale denne!

,

röhnisch

Fås i farverne: og .

Testpanelet tænker:

Denne træningstrøje med lange ærmer er frem for alt meget, meget flot. Over skuldrene er den lavet af et tyndt, halvtransparent stof, der får designet til at gå fra kedelig monokrom til spændende.

- Derudover er det på alle måder en meget flot trøje, der passer til de fleste former for træning, siger en tester.

Fordi materialet på skuldrene er så tyndt, bæres trøjen bedst under de lidt varmere dage eller træning indendørs. Til udendørs træning anbefales et varmere lag ovenpå, måske en vindjakke om efteråret.

- Materialet er meget tyndt og fleksibelt, siger en tester og fortsætter:

- Trøjen ventilerer også nøjagtigt som den skal. Der er ingen risiko her for, at jeg bliver for svedig.

Med hensyn til størrelsen, så er den noget lille i det, men ikke så meget, at du skal gå en hel størrelse op fra det, du normalt køber. Pasformen er normal.

SHOP NU:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

Vores mandlige testpanel har spurtet og driblet i vores nye træningssko til indendørssport. Her er softball-skoene, som er bedst lige nu.

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020