header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

Icebug er kendt for sine yderst velpræsterende trailsko. Derfor er det ikke underligt, at deres vinterløbesko også imponerer. Sportamores testpanel har løbet i de fire hotteste modeller til kvinder og mænd.

For at finde det rigtige til netop dig, dit niveau og det terræn, du træner i, skal du vove at stille krav til dit udstyr. Sportamores erfarne testpanel af løbere har derfor sat fire modeller på prøve på det snedækkede skisportssted Åre. Her er hvad de godt kunne lide ved modellerne Oribi, Rover, Newrun og Pytho fra !

Icebug vinterløbeko til hende  

Høj ydeevne!

Oribi 5 BUGrip dam

Model: .

Mærke:

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja.

Størrelse og pasform: Som med mange af Icebugs sko-modeller er Oribi lidt lille i størrelsen. Hvis du ikke kan lide, at dine løbeskoene strammer, anbefaler vi at gå en halv størrelse større op end du normalt køber. Med selve pasformen er de normale.

Velegnet til dig, der ... er en trænet løber, og måske endda løber på konkurrenceniveau. Oribi føles meget let på foden, hvilket giver en fornemmelse af, at sekund efter sekund forsvinder som dug for solen på kilometertælleren. 

Resumé: Dette er en klar favorit i testen, hvis du spørger Sportamors testpanel! Oribi har et enkelt minus, og det er at droppet er relativt lavt. Som et resultat lander sneen sommetiders indenfor skoen. Ellers er de kompatible, vejer lidt og sidder behageligt. Testpanelet mener også, at denne løbesko er mere end godkendt til, hvordan den holder varmen - med en tynd uldsok i skoen står den stærkt imod årets koldeste årstid. Sidst, men ikke mindst, så har Oribi også et virkelig godt greb om is og sne!

Høj komfort!

Newrun bugrip dam

Model:

Mærke: .

GoreTex: Ja.

Ståldupper? Nej.

Størrelse og pasform: Newrun er også lidt lille i størrelse, men med en bred pasform og høj tåboks.

Velegnet til dig, der ... vil have en god begyndersko. Dette er bestemt mere en begyndersko end for elite-atleten, da det tilbyder en noget mindre smidig løbeoplevelse end den førnævnte model.

Resumé: Dette er en meget behagelig og varm sko, der klarer sig godt i kolde temperaturer. Det er også bemærkelsesværdigt, at Newrun snøres med Icebugs egen hurtige snøring som giver dig mulighed for at justere pasformen, mens du løber, uden at skulle stoppe for at fikse løse knuder. Det hurtige snøresystem beskytter dig også mod at blive fanget i forvildede grene og vegetation, hvilket er fantastisk! Dette er den sko, du skal vælge, hvis du vil løbe langt og længe, takket være høj komfort og god dæmpning i følge testpanelet. Også her er grebet på glatis meget godt - ja, hvad ellers ville man have forventet? Det er trods alt en Icebug-sko!

Til teknisk terræn

Pytho w bugrip

Model: .

Mærke:

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja. 

Størrelse og pasform: Lidt lille i størrelsen, men ikke så lille, at du vil gå en fuld størrelse op. Hvis du dog vælger mellem to størrelser, anbefales den større. Med hensyn til pasform, så er Pytho normal på skalaen.

Velegnet til dig, der ... er en trænet løber. Sammenlignet med de andre sko i testen har Pytho en hel del dæmpning. I øvrigt er det denne løbesko, du vil tage på til et virkelig teknisk terræn, takket været den høj ydeevne.

Resumé: Pytho har en ret hård sål, som er perfekt til et lidt hårdere terræn, hvor du har brug for at være i stand til at stabilisere trinet. Derfor har den også relativt lav dæmpning, og det eneste minus er, at det ikke passer nybegynderne så godt. Ellers har vores erfarne testpanel kun gode ting at sige om Pytho. Den har samme bredde som en normal løbesko, selvom størrelsen er lidt lille. Det bedste ved denne løbesko er, at den er så let og derfor giver en smooth fornemmelse.

Pålidelig trofast tjener

Rover women

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Ja.

Ståldupper? Nej.

Størrelse og pasform: Lille i størrelse, men med normal pasform.

Velegnet til dig der ... nybegynder og på udkig efter en stabil trav-tjener til sneklædte skovstier og let terræn. Rover modellen klarer sig også godt som en normal vandresko.

Resumé: Det bedste ved denne model fra Icebug er, at den er så behagelig og pålidelig. Takket være et robust design og blød dæmpning fungerer det lige så godt til nem vandring som til skovstien. For dem, der vil presse sig selv på løbeturen, er det dog måske ikke den helt rigtige model. På grund af dets robuste design risikerer det at føles lidt ufleksibelt, for eksempel hvis du er vant til ægte elite-løbesko. Ellers er designet stilfuldt, diskret og tilpas nedtonet, siger testpanelet. Denne løbesko får også et stort plus for dens evne til at gribe godt fat i alt fra våd asfalt til sne og is.

Icebug vinterløbesko til ham 

Minimalistisk løbeglæde

oribi herr

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja. 

Størrelse og pasform: Pasformen er normal, men størrelsen, ligesom med de andre sko i testen, er lidt lille. Den er dog ikke mindre end hvad Icebug løbesko normalt er. Så hvis du har løbet i deres modeller før, kan du købe den størrelse, du normalt har.

Velegnet til dig der ... ligesom kvinders sko med samme navn, Oribi er ikke en begyndersko, men kræver sin løber, ifølge testpanelet.

Resumé: Med Oribi har Icebug skruet lidt ned på både dæmpning og stabilitet. For den almindelige løber er det ren og skær begejstring at løbe i en sådan minimalistisk sko med høj ydeevne, når det gælder is, sne og våde overflader. Det eneste minus, som testpanelet har at dele ud, er, at de ikke passer til dig med brede fødder. Ellers opdager de at modellen også har høj komfort takket være en sål, der ikke opleves for hård eller overdrevet stiv i det - lækkert!

Anbefalesværdigt til alle

newrun herr

Model:

Mærke:

Goretex: Nej

Stålet stud? Ja

Størrelse og pasform: Denne løbesko er en smule større end hvad Icebugs løbesko normalt er, men omtrent lige så stor som resten af sortimentet normalt er. Køb derfor din almindelige størrelse. Pasformen anbefales ellers til næsten alle!

Velegnet til dig der ... vil have en sko til løb på iskolde landeveje, fortove og asfalt.

Resumé: Dette er de mandlige testdeltageres klare favorit i testen. Tåboksen er høj og rummelig, hvilket danner et isolerende luftlag inde i skoen, som også varmer selv ved flere minusgrader. Sålen er langt fra den mest støddæmpede i hele testen, siger testpanelet, hvilket gør den helt oplagt til asfaltveje og grusveje. Derudover ønsker testdeltagerne også at tildele pluspoint for designet som føles godt og sportsligt. Denne løbesko leveres også med Icebugs Boa Fit System, der giver den mulighed for at tilpasse sig udseendet til løberens fod - hvor praktisk er det ikke lige?

Til den vante løber 

Pytho herr

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja

Størrelse og pasform: Normal Icebug størrelse, men med en smal pasform.

Velegnet til dig der ... er en trænet løber og ikke kræver megen dæmpning.

Resumé: Pytho leveres med en ret hård sål, der ikke er meget velegnet til begyndere eller asfalt. Det hårde terræn er derimod, hvor denne løbesko fungerer bedst! Fordi sålen er så hård, er den også meget stiv i det, hvilket kræves i de virkelig hårde terræn. Dette er den løbesko, du skal købe, hvis du vil være i stand til at stole på din sko og dens evner uanset hældning, våde stier eller minus grader. Testpanelet tildeler også pluspoint til Pytho for at den står godt mod kulden.

Alsidig favorit

Rover herr

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Ja.

Ståldupper? Ja. 

Størrelse og pasform: Når det kommer til denne models pasform, så er den tilpas normal og passer til dig, hvis fødder ikke stikker ud på den ene eller anden måde. I størrelsen minder modellen meget om de andre fra Icebug. Køb den størrelse, du normalt har.

Velegnet til dig der ... vil være i stand til at bære den samme sko til løb, vandreture og normale gåture. 

Resumé: Dette er en virkelig alsidig sko, der takket være en fleksibel sål og maksimal grebstyrke passer til alt vejr og terræn. Testpanelet kan godt lide designet, der er lidt mindre sporty end de andre modeller - så du kan matche det til både vandretøj og det du har på, når du lufter hunden. Dette er ikke den løbesko, du vil have, når du prøver at slå dit eget personlige bedste på en tricky strækning, men det gør det endnu bedre som begyndersko for dem, der vil starte med at stabil variant.

LÆS MERE:

SHOP HER:  

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
more news
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

2 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

4 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

16 dec 2019