header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

Icebug er kendt for sine yderst velpræsterende trailsko. Derfor er det ikke underligt, at deres vinterløbesko også imponerer. Sportamores testpanel har løbet i de fire hotteste modeller til kvinder og mænd.

For at finde det rigtige til netop dig, dit niveau og det terræn, du træner i, skal du vove at stille krav til dit udstyr. Sportamores erfarne testpanel af løbere har derfor sat fire modeller på prøve på det snedækkede skisportssted Åre. Her er hvad de godt kunne lide ved modellerne Oribi, Rover, Newrun og Pytho fra !

Icebug vinterløbeko til hende  

Høj ydeevne!

Oribi 5 BUGrip dam

Model: .

Mærke:

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja.

Størrelse og pasform: Som med mange af Icebugs sko-modeller er Oribi lidt lille i størrelsen. Hvis du ikke kan lide, at dine løbeskoene strammer, anbefaler vi at gå en halv størrelse større op end du normalt køber. Med selve pasformen er de normale.

Velegnet til dig, der ... er en trænet løber, og måske endda løber på konkurrenceniveau. Oribi føles meget let på foden, hvilket giver en fornemmelse af, at sekund efter sekund forsvinder som dug for solen på kilometertælleren. 

Resumé: Dette er en klar favorit i testen, hvis du spørger Sportamors testpanel! Oribi har et enkelt minus, og det er at droppet er relativt lavt. Som et resultat lander sneen sommetiders indenfor skoen. Ellers er de kompatible, vejer lidt og sidder behageligt. Testpanelet mener også, at denne løbesko er mere end godkendt til, hvordan den holder varmen - med en tynd uldsok i skoen står den stærkt imod årets koldeste årstid. Sidst, men ikke mindst, så har Oribi også et virkelig godt greb om is og sne!

Høj komfort!

Newrun bugrip dam

Model:

Mærke: .

GoreTex: Ja.

Ståldupper? Nej.

Størrelse og pasform: Newrun er også lidt lille i størrelse, men med en bred pasform og høj tåboks.

Velegnet til dig, der ... vil have en god begyndersko. Dette er bestemt mere en begyndersko end for elite-atleten, da det tilbyder en noget mindre smidig løbeoplevelse end den førnævnte model.

Resumé: Dette er en meget behagelig og varm sko, der klarer sig godt i kolde temperaturer. Det er også bemærkelsesværdigt, at Newrun snøres med Icebugs egen hurtige snøring som giver dig mulighed for at justere pasformen, mens du løber, uden at skulle stoppe for at fikse løse knuder. Det hurtige snøresystem beskytter dig også mod at blive fanget i forvildede grene og vegetation, hvilket er fantastisk! Dette er den sko, du skal vælge, hvis du vil løbe langt og længe, takket være høj komfort og god dæmpning i følge testpanelet. Også her er grebet på glatis meget godt - ja, hvad ellers ville man have forventet? Det er trods alt en Icebug-sko!

Til teknisk terræn

Pytho w bugrip

Model: .

Mærke:

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja. 

Størrelse og pasform: Lidt lille i størrelsen, men ikke så lille, at du vil gå en fuld størrelse op. Hvis du dog vælger mellem to størrelser, anbefales den større. Med hensyn til pasform, så er Pytho normal på skalaen.

Velegnet til dig, der ... er en trænet løber. Sammenlignet med de andre sko i testen har Pytho en hel del dæmpning. I øvrigt er det denne løbesko, du vil tage på til et virkelig teknisk terræn, takket været den høj ydeevne.

Resumé: Pytho har en ret hård sål, som er perfekt til et lidt hårdere terræn, hvor du har brug for at være i stand til at stabilisere trinet. Derfor har den også relativt lav dæmpning, og det eneste minus er, at det ikke passer nybegynderne så godt. Ellers har vores erfarne testpanel kun gode ting at sige om Pytho. Den har samme bredde som en normal løbesko, selvom størrelsen er lidt lille. Det bedste ved denne løbesko er, at den er så let og derfor giver en smooth fornemmelse.

Pålidelig trofast tjener

Rover women

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Ja.

Ståldupper? Nej.

Størrelse og pasform: Lille i størrelse, men med normal pasform.

Velegnet til dig der ... nybegynder og på udkig efter en stabil trav-tjener til sneklædte skovstier og let terræn. Rover modellen klarer sig også godt som en normal vandresko.

Resumé: Det bedste ved denne model fra Icebug er, at den er så behagelig og pålidelig. Takket være et robust design og blød dæmpning fungerer det lige så godt til nem vandring som til skovstien. For dem, der vil presse sig selv på løbeturen, er det dog måske ikke den helt rigtige model. På grund af dets robuste design risikerer det at føles lidt ufleksibelt, for eksempel hvis du er vant til ægte elite-løbesko. Ellers er designet stilfuldt, diskret og tilpas nedtonet, siger testpanelet. Denne løbesko får også et stort plus for dens evne til at gribe godt fat i alt fra våd asfalt til sne og is.

Icebug vinterløbesko til ham 

Minimalistisk løbeglæde

oribi herr

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja. 

Størrelse og pasform: Pasformen er normal, men størrelsen, ligesom med de andre sko i testen, er lidt lille. Den er dog ikke mindre end hvad Icebug løbesko normalt er. Så hvis du har løbet i deres modeller før, kan du købe den størrelse, du normalt har.

Velegnet til dig der ... ligesom kvinders sko med samme navn, Oribi er ikke en begyndersko, men kræver sin løber, ifølge testpanelet.

Resumé: Med Oribi har Icebug skruet lidt ned på både dæmpning og stabilitet. For den almindelige løber er det ren og skær begejstring at løbe i en sådan minimalistisk sko med høj ydeevne, når det gælder is, sne og våde overflader. Det eneste minus, som testpanelet har at dele ud, er, at de ikke passer til dig med brede fødder. Ellers opdager de at modellen også har høj komfort takket være en sål, der ikke opleves for hård eller overdrevet stiv i det - lækkert!

Anbefalesværdigt til alle

newrun herr

Model:

Mærke:

Goretex: Nej

Stålet stud? Ja

Størrelse og pasform: Denne løbesko er en smule større end hvad Icebugs løbesko normalt er, men omtrent lige så stor som resten af sortimentet normalt er. Køb derfor din almindelige størrelse. Pasformen anbefales ellers til næsten alle!

Velegnet til dig der ... vil have en sko til løb på iskolde landeveje, fortove og asfalt.

Resumé: Dette er de mandlige testdeltageres klare favorit i testen. Tåboksen er høj og rummelig, hvilket danner et isolerende luftlag inde i skoen, som også varmer selv ved flere minusgrader. Sålen er langt fra den mest støddæmpede i hele testen, siger testpanelet, hvilket gør den helt oplagt til asfaltveje og grusveje. Derudover ønsker testdeltagerne også at tildele pluspoint for designet som føles godt og sportsligt. Denne løbesko leveres også med Icebugs Boa Fit System, der giver den mulighed for at tilpasse sig udseendet til løberens fod - hvor praktisk er det ikke lige?

Til den vante løber 

Pytho herr

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Nej.

Ståldupper? Ja

Størrelse og pasform: Normal Icebug størrelse, men med en smal pasform.

Velegnet til dig der ... er en trænet løber og ikke kræver megen dæmpning.

Resumé: Pytho leveres med en ret hård sål, der ikke er meget velegnet til begyndere eller asfalt. Det hårde terræn er derimod, hvor denne løbesko fungerer bedst! Fordi sålen er så hård, er den også meget stiv i det, hvilket kræves i de virkelig hårde terræn. Dette er den løbesko, du skal købe, hvis du vil være i stand til at stole på din sko og dens evner uanset hældning, våde stier eller minus grader. Testpanelet tildeler også pluspoint til Pytho for at den står godt mod kulden.

Alsidig favorit

Rover herr

Model: .

Mærke: .

GoreTex: Ja.

Ståldupper? Ja. 

Størrelse og pasform: Når det kommer til denne models pasform, så er den tilpas normal og passer til dig, hvis fødder ikke stikker ud på den ene eller anden måde. I størrelsen minder modellen meget om de andre fra Icebug. Køb den størrelse, du normalt har.

Velegnet til dig der ... vil være i stand til at bære den samme sko til løb, vandreture og normale gåture. 

Resumé: Dette er en virkelig alsidig sko, der takket være en fleksibel sål og maksimal grebstyrke passer til alt vejr og terræn. Testpanelet kan godt lide designet, der er lidt mindre sporty end de andre modeller - så du kan matche det til både vandretøj og det du har på, når du lufter hunden. Dette er ikke den løbesko, du vil have, når du prøver at slå dit eget personlige bedste på en tricky strækning, men det gør det endnu bedre som begyndersko for dem, der vil starte med at stabil variant.

LÆS MERE:

SHOP HER:  

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

2 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

2 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

3 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

3 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020