header

Her er de bedste fodboldstøvler til dit barn

Har du svært ved at vælge fodboldstøvler til de yngste familiemedlemmer? Vores junior-testpanel har testet de nyeste junior-modeller fra Adidas, Nike og Puma. Her kan du se, hvilke støvler der er bedst i testen.

Udendørssæsonen er startet, og mange unge spillere har brug for nye fodboldstøvler. Vores junior-testpanel har testet seks par fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Måske kan deres bedømmelse hjælpe dig i jagten på nye fodboldstøvler til børn og teenagere?

SHOP HER:

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 135 kroner

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs

Omdømme: Justerbar og let

Testpanelet siger:

Disse lette og brugervenlige fodboldstøvler fik ”tommelfingeren op” af ​​alle. De dyreste støvler i testen skuffede – de gule mønstre og net-overdelen gav høje karakterer hele vejen igennem. 

– De føles fantastiske på fødderne og vejer næsten ingenting. De er moderne og cool, og at Griezmann bruger dem, gør det endnu bedre, siger en testperson.

Kombinationen af ​​lethed (de vejer mindre end 200 gram!) og følelsen af ​​fremragende boldkontakt gør disse fodboldstøvler til en ægte favorit i testpanelet. Det faktum, at støvlerne også kan tilpasses præcis, som du ønsker takket være Pumas Netfit-teknologi, blev også værdsat af testpanelet.

– Jeg føler, at jeg løber hurtigere, og jeg får god kontakt med bolden, når jeg bruger disse støvler. Så er det sjovt at tilpasse snørebåndene og ændre formen alt efter, hvad jeg ønsker, siger en anden junior-tester.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 799 kroner

Fås også i farven: 

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Fleksibel favoritklassiker

Testpanelet siger:

Her har vi en klassisk fodboldstøvle med en fleksibilitet, der faldt i testpanelet i smag. Det  ”flapløse” design giver en fin pasform, som fortjent får en meget fin bedømmelse.

– Jeg elsker disse støvler! De er smukke og lette, men frem for alt sidder de godt på foden. De er lidt svære at få på første gang, men når det er klaret, sidder de lige så godt som en strømpe, siger en testperson.

Predator har en specielt designet overdel, der gør at bolden ”klistrer” sig til foden under træning og i kamp. Ventilationen kunne dog være lidt bedre.

– Jeg har god kontrol og en meget god føling med bolden med disse fodboldstøvler. De er meget fine at løbe i, men frem for alt gode til at skyde og drible med. Jeg løber meget på fodboldbanen og føler, at støvlerne ikke hele tiden har den perfekte ventilation, siger en anden testperson.

Testpanelet påpegede, at støvlerne var lidt smalle og måske lidt små i størrelsen, så dit barn kan med fordel gå lidt op størrelse for at få mere optimal pasform og komfort.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 399 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Stabile og dæmpede støvler

Testpaneler siger:

Dette er et par dejlige børnestøvler, som er prisen værd –  alle i testpanelet er enige om, at fodboldstøvlerne, der er lavet af blødt kalveskind, sidder godt og er lette at tage på pga. den fleksible overdel.

– De var pragtfulde at have på første gang, men blev endnu bedre, hver gang jeg brugte dem, sagde en testperson.

Noget positivt ved støvlerne er, at kanterne på siden af ​​støvlerne holder flappen på plads under træning og kampe – en ting, som testpanelet har haft problemer med på andre fodboldstøvler. Nogle fandt ud af, at støvlerne ikke har den bedste ventilation, hvilket betyder, at de kan være bedre at spille med i under kølige vejrforhold end i ​​sommervarmen.

– Flappen generer ikke foden, og at støvlerne har en polstret inderside, der giver en god stødabsorption, er et stort plus. Det gav varme fødder under vintertræningen, men de kan være mindre behagelige at spille med på varme sommerdage, siger en forælder til et af børnene i testpanelet.

Dit barn får en slidstærk støvle med en behagelig pasform. Komforten øges gennem de ”indstøbte sokker”, der reducerer trykket fra knopperne.

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 459 kroner

Passer til dig som spiller på: Kunstgræs 

Omdømme: Skøn støvle med fantastisk greb

Testpanelet siger:

Komfortable støvler med en god pasform – spilleglæden er i top med disse fodboldstøvler, lyder det enstemmigt fra testpanelet.

– I starten er støvlerne lidt svære at få på, men når det sket, føler det godt, og de er meget flotte, siger en testperson fra panelet. 

Indersiden er blød og det hjælper med at få den ultimative boldkontakt. Knopperne, der er tilpasset til at spille på kunstgræs, giver et godt fodfæste, hvilket sammen med pasformen er den største fordel.

– Jeg synes, ​​at ”sokken”, der er en del af støvlen, føles godt omkring anklen. Det er en fin fornemmelse at ramme bolden, og fodboldstøvlerne at også meget fine, når du løber rundt, siger en anden paneldeltager.

Designet tiltaler dog ikke alle junior-testere, da nogle foretrækker fodboldstøvler med lidt mere farve. På den anden side hæver kombinationen af ​​røde spandexsokker og det mønstrede læderskind bedømmelsen en smule.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 349 kroner

Fås også i farverne:

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs 

Omdømme: Varm og budgetvenlig støvle

Testpanelet siger:

Copa 18.4 må være testens billigste fodboldstøvle, men den fik gode karakterer fra panelet, der testede den under våde og meget kolde forhold. Den kan bruges både på almindeligt græs- og kunstgræs, hvilket værdsættes af testpersonerne.

– Vi testede fodboldstøvlerne, da det var køligt, men på trods af dette, fungerede de ganske godt. Fodfæstet var dog ikke helt optimalt, men det kan skyldes vejret, siger en forælder.

Støvlerne får høj score for både pasform og komfort og bedømmes af alle i testpanelet som stabile og fleksible under kampene. Mindre detaljer som den ”nedbøjede flap” er også værdsat.

–  Flappen, der dækker snørebåndene er stor, så det føles ekstra godt at modtage og skyde med bolden. Mønstret på forsiden gør det lettere at modtage bolden og holde kontakt med den, når du dribler, siger en testperson.

Noget, et par af spillerne påpeger, er at støvlerne er varme og ikke ventilerer særligt godt, og det kan være et problem om sommeren.

– De var meget varme trods flere minusgrader, så jeg spekulerer på, hvor godt de ventilerer, når det er varmt? Men det var meget behageligt at bruge dem i frostvejr, og jeg var overhovedet ikke kold på fødderne, siger en anden.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 699 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Tight og skøn fodboldstøvle

Testpanelet siger:

Denne model er udstyret med en "krave", der virker som en forlængelse af støvlen, hvilket var populært hos de fleste i testpanelet. Også design og farvekombinationen af orange og grå blev værdsat.

–Jeg kan godt lide, når fodboldstøvler har en sok, der går op og er tæt omkring anklen, det føles lidt, som om støvlerne er en del af kroppen. Så foretrækker jeg farverige fodboldstøvler -  derfor får også designet en høj vurdering af mig, siger en paneldeltager.

Ud over de høje karakterer for pasform og komfort, var det 3D-teksturen på forsiden og siderne af støvlerne, der begejstrede testpanelet.

– Ud over at prikkerne så skønne ud, følte jeg, at jeg fik en god berøring og boldkontrol, da jeg løb på banen. Støvlerne sad perfekt på mine fødder og blev mere og mere komfortable, hver gang jeg brugte dem, siger en anden testperson.

Ligesom i mange af de andre støvler, kan ventilationen blive bedre. De holder varmen inde, hvilket giver ret svedige fodboldstrømper efter træning.

–Jeg vil nok være nødt til at prøve støvlerne senere, når det bliver varmere – måske har de bedre ventilation, end jeg tror. Fordi de holdt sig varme på trods af minusgrader, tror jeg ikke, at de ventilerer så godt, siger en anden testperson.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
more news
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

Maksimér løbeoplevelsen med den helt rigtige løbesko! Værsgo, her er en guide som hjælper dig med finde netop den model fra Adidas store løbeskossortiment, som passer til dig.

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

Sæsonens løbesko er her! Vores testpanel har kørt i modeller til intervaller, løb og lange afstande. Her er løbeskoene til ham, der er bedst i test!

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

Hvilke løbesko skal jeg have? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, inden sommerens løbesæson for alvor sparkes igang. Vores testpanel har gjort halvdelen af arbejdet for dig - her er de løbesko som er sæsonens bedste i test!

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

Det kan være en jungle at navigere rundt i, når man skal vælge den helt rette sportsbh, ikke? Den lingeriuddannede Jenny Svedberg Freéd står klar til at hjælpe dig!

06 jul 2020