header

Her er de bedste fodboldstøvler til dit barn

Har du svært ved at vælge fodboldstøvler til de yngste familiemedlemmer? Vores junior-testpanel har testet de nyeste junior-modeller fra Adidas, Nike og Puma. Her kan du se, hvilke støvler der er bedst i testen.

Udendørssæsonen er startet, og mange unge spillere har brug for nye fodboldstøvler. Vores junior-testpanel har testet seks par fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Måske kan deres bedømmelse hjælpe dig i jagten på nye fodboldstøvler til børn og teenagere?

SHOP HER:

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 135 kroner

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs

Omdømme: Justerbar og let

Testpanelet siger:

Disse lette og brugervenlige fodboldstøvler fik ”tommelfingeren op” af ​​alle. De dyreste støvler i testen skuffede – de gule mønstre og net-overdelen gav høje karakterer hele vejen igennem. 

– De føles fantastiske på fødderne og vejer næsten ingenting. De er moderne og cool, og at Griezmann bruger dem, gør det endnu bedre, siger en testperson.

Kombinationen af ​​lethed (de vejer mindre end 200 gram!) og følelsen af ​​fremragende boldkontakt gør disse fodboldstøvler til en ægte favorit i testpanelet. Det faktum, at støvlerne også kan tilpasses præcis, som du ønsker takket være Pumas Netfit-teknologi, blev også værdsat af testpanelet.

– Jeg føler, at jeg løber hurtigere, og jeg får god kontakt med bolden, når jeg bruger disse støvler. Så er det sjovt at tilpasse snørebåndene og ændre formen alt efter, hvad jeg ønsker, siger en anden junior-tester.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 799 kroner

Fås også i farven: 

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Fleksibel favoritklassiker

Testpanelet siger:

Her har vi en klassisk fodboldstøvle med en fleksibilitet, der faldt i testpanelet i smag. Det  ”flapløse” design giver en fin pasform, som fortjent får en meget fin bedømmelse.

– Jeg elsker disse støvler! De er smukke og lette, men frem for alt sidder de godt på foden. De er lidt svære at få på første gang, men når det er klaret, sidder de lige så godt som en strømpe, siger en testperson.

Predator har en specielt designet overdel, der gør at bolden ”klistrer” sig til foden under træning og i kamp. Ventilationen kunne dog være lidt bedre.

– Jeg har god kontrol og en meget god føling med bolden med disse fodboldstøvler. De er meget fine at løbe i, men frem for alt gode til at skyde og drible med. Jeg løber meget på fodboldbanen og føler, at støvlerne ikke hele tiden har den perfekte ventilation, siger en anden testperson.

Testpanelet påpegede, at støvlerne var lidt smalle og måske lidt små i størrelsen, så dit barn kan med fordel gå lidt op størrelse for at få mere optimal pasform og komfort.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 399 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Stabile og dæmpede støvler

Testpaneler siger:

Dette er et par dejlige børnestøvler, som er prisen værd –  alle i testpanelet er enige om, at fodboldstøvlerne, der er lavet af blødt kalveskind, sidder godt og er lette at tage på pga. den fleksible overdel.

– De var pragtfulde at have på første gang, men blev endnu bedre, hver gang jeg brugte dem, sagde en testperson.

Noget positivt ved støvlerne er, at kanterne på siden af ​​støvlerne holder flappen på plads under træning og kampe – en ting, som testpanelet har haft problemer med på andre fodboldstøvler. Nogle fandt ud af, at støvlerne ikke har den bedste ventilation, hvilket betyder, at de kan være bedre at spille med i under kølige vejrforhold end i ​​sommervarmen.

– Flappen generer ikke foden, og at støvlerne har en polstret inderside, der giver en god stødabsorption, er et stort plus. Det gav varme fødder under vintertræningen, men de kan være mindre behagelige at spille med på varme sommerdage, siger en forælder til et af børnene i testpanelet.

Dit barn får en slidstærk støvle med en behagelig pasform. Komforten øges gennem de ”indstøbte sokker”, der reducerer trykket fra knopperne.

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 459 kroner

Passer til dig som spiller på: Kunstgræs 

Omdømme: Skøn støvle med fantastisk greb

Testpanelet siger:

Komfortable støvler med en god pasform – spilleglæden er i top med disse fodboldstøvler, lyder det enstemmigt fra testpanelet.

– I starten er støvlerne lidt svære at få på, men når det sket, føler det godt, og de er meget flotte, siger en testperson fra panelet. 

Indersiden er blød og det hjælper med at få den ultimative boldkontakt. Knopperne, der er tilpasset til at spille på kunstgræs, giver et godt fodfæste, hvilket sammen med pasformen er den største fordel.

– Jeg synes, ​​at ”sokken”, der er en del af støvlen, føles godt omkring anklen. Det er en fin fornemmelse at ramme bolden, og fodboldstøvlerne at også meget fine, når du løber rundt, siger en anden paneldeltager.

Designet tiltaler dog ikke alle junior-testere, da nogle foretrækker fodboldstøvler med lidt mere farve. På den anden side hæver kombinationen af ​​røde spandexsokker og det mønstrede læderskind bedømmelsen en smule.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 349 kroner

Fås også i farverne:

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs 

Omdømme: Varm og budgetvenlig støvle

Testpanelet siger:

Copa 18.4 må være testens billigste fodboldstøvle, men den fik gode karakterer fra panelet, der testede den under våde og meget kolde forhold. Den kan bruges både på almindeligt græs- og kunstgræs, hvilket værdsættes af testpersonerne.

– Vi testede fodboldstøvlerne, da det var køligt, men på trods af dette, fungerede de ganske godt. Fodfæstet var dog ikke helt optimalt, men det kan skyldes vejret, siger en forælder.

Støvlerne får høj score for både pasform og komfort og bedømmes af alle i testpanelet som stabile og fleksible under kampene. Mindre detaljer som den ”nedbøjede flap” er også værdsat.

–  Flappen, der dækker snørebåndene er stor, så det føles ekstra godt at modtage og skyde med bolden. Mønstret på forsiden gør det lettere at modtage bolden og holde kontakt med den, når du dribler, siger en testperson.

Noget, et par af spillerne påpeger, er at støvlerne er varme og ikke ventilerer særligt godt, og det kan være et problem om sommeren.

– De var meget varme trods flere minusgrader, så jeg spekulerer på, hvor godt de ventilerer, når det er varmt? Men det var meget behageligt at bruge dem i frostvejr, og jeg var overhovedet ikke kold på fødderne, siger en anden.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 699 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Tight og skøn fodboldstøvle

Testpanelet siger:

Denne model er udstyret med en "krave", der virker som en forlængelse af støvlen, hvilket var populært hos de fleste i testpanelet. Også design og farvekombinationen af orange og grå blev værdsat.

–Jeg kan godt lide, når fodboldstøvler har en sok, der går op og er tæt omkring anklen, det føles lidt, som om støvlerne er en del af kroppen. Så foretrækker jeg farverige fodboldstøvler -  derfor får også designet en høj vurdering af mig, siger en paneldeltager.

Ud over de høje karakterer for pasform og komfort, var det 3D-teksturen på forsiden og siderne af støvlerne, der begejstrede testpanelet.

– Ud over at prikkerne så skønne ud, følte jeg, at jeg fik en god berøring og boldkontrol, da jeg løb på banen. Støvlerne sad perfekt på mine fødder og blev mere og mere komfortable, hver gang jeg brugte dem, siger en anden testperson.

Ligesom i mange af de andre støvler, kan ventilationen blive bedre. De holder varmen inde, hvilket giver ret svedige fodboldstrømper efter træning.

–Jeg vil nok være nødt til at prøve støvlerne senere, når det bliver varmere – måske har de bedre ventilation, end jeg tror. Fordi de holdt sig varme på trods af minusgrader, tror jeg ikke, at de ventilerer så godt, siger en anden testperson.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

3 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

3 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020