header

Her er de bedste fodboldstøvler til dit barn

Har du svært ved at vælge fodboldstøvler til de yngste familiemedlemmer? Vores junior-testpanel har testet de nyeste junior-modeller fra Adidas, Nike og Puma. Her kan du se, hvilke støvler der er bedst i testen.

Udendørssæsonen er startet, og mange unge spillere har brug for nye fodboldstøvler. Vores junior-testpanel har testet seks par fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Måske kan deres bedømmelse hjælpe dig i jagten på nye fodboldstøvler til børn og teenagere?

SHOP HER:

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 135 kroner

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs

Omdømme: Justerbar og let

Testpanelet siger:

Disse lette og brugervenlige fodboldstøvler fik ”tommelfingeren op” af ​​alle. De dyreste støvler i testen skuffede – de gule mønstre og net-overdelen gav høje karakterer hele vejen igennem. 

– De føles fantastiske på fødderne og vejer næsten ingenting. De er moderne og cool, og at Griezmann bruger dem, gør det endnu bedre, siger en testperson.

Kombinationen af ​​lethed (de vejer mindre end 200 gram!) og følelsen af ​​fremragende boldkontakt gør disse fodboldstøvler til en ægte favorit i testpanelet. Det faktum, at støvlerne også kan tilpasses præcis, som du ønsker takket være Pumas Netfit-teknologi, blev også værdsat af testpanelet.

– Jeg føler, at jeg løber hurtigere, og jeg får god kontakt med bolden, når jeg bruger disse støvler. Så er det sjovt at tilpasse snørebåndene og ændre formen alt efter, hvad jeg ønsker, siger en anden junior-tester.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 799 kroner

Fås også i farven: 

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Fleksibel favoritklassiker

Testpanelet siger:

Her har vi en klassisk fodboldstøvle med en fleksibilitet, der faldt i testpanelet i smag. Det  ”flapløse” design giver en fin pasform, som fortjent får en meget fin bedømmelse.

– Jeg elsker disse støvler! De er smukke og lette, men frem for alt sidder de godt på foden. De er lidt svære at få på første gang, men når det er klaret, sidder de lige så godt som en strømpe, siger en testperson.

Predator har en specielt designet overdel, der gør at bolden ”klistrer” sig til foden under træning og i kamp. Ventilationen kunne dog være lidt bedre.

– Jeg har god kontrol og en meget god føling med bolden med disse fodboldstøvler. De er meget fine at løbe i, men frem for alt gode til at skyde og drible med. Jeg løber meget på fodboldbanen og føler, at støvlerne ikke hele tiden har den perfekte ventilation, siger en anden testperson.

Testpanelet påpegede, at støvlerne var lidt smalle og måske lidt små i størrelsen, så dit barn kan med fordel gå lidt op størrelse for at få mere optimal pasform og komfort.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 399 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Stabile og dæmpede støvler

Testpaneler siger:

Dette er et par dejlige børnestøvler, som er prisen værd –  alle i testpanelet er enige om, at fodboldstøvlerne, der er lavet af blødt kalveskind, sidder godt og er lette at tage på pga. den fleksible overdel.

– De var pragtfulde at have på første gang, men blev endnu bedre, hver gang jeg brugte dem, sagde en testperson.

Noget positivt ved støvlerne er, at kanterne på siden af ​​støvlerne holder flappen på plads under træning og kampe – en ting, som testpanelet har haft problemer med på andre fodboldstøvler. Nogle fandt ud af, at støvlerne ikke har den bedste ventilation, hvilket betyder, at de kan være bedre at spille med i under kølige vejrforhold end i ​​sommervarmen.

– Flappen generer ikke foden, og at støvlerne har en polstret inderside, der giver en god stødabsorption, er et stort plus. Det gav varme fødder under vintertræningen, men de kan være mindre behagelige at spille med på varme sommerdage, siger en forælder til et af børnene i testpanelet.

Dit barn får en slidstærk støvle med en behagelig pasform. Komforten øges gennem de ”indstøbte sokker”, der reducerer trykket fra knopperne.

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 459 kroner

Passer til dig som spiller på: Kunstgræs 

Omdømme: Skøn støvle med fantastisk greb

Testpanelet siger:

Komfortable støvler med en god pasform – spilleglæden er i top med disse fodboldstøvler, lyder det enstemmigt fra testpanelet.

– I starten er støvlerne lidt svære at få på, men når det sket, føler det godt, og de er meget flotte, siger en testperson fra panelet. 

Indersiden er blød og det hjælper med at få den ultimative boldkontakt. Knopperne, der er tilpasset til at spille på kunstgræs, giver et godt fodfæste, hvilket sammen med pasformen er den største fordel.

– Jeg synes, ​​at ”sokken”, der er en del af støvlen, føles godt omkring anklen. Det er en fin fornemmelse at ramme bolden, og fodboldstøvlerne at også meget fine, når du løber rundt, siger en anden paneldeltager.

Designet tiltaler dog ikke alle junior-testere, da nogle foretrækker fodboldstøvler med lidt mere farve. På den anden side hæver kombinationen af ​​røde spandexsokker og det mønstrede læderskind bedømmelsen en smule.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 349 kroner

Fås også i farverne:

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs 

Omdømme: Varm og budgetvenlig støvle

Testpanelet siger:

Copa 18.4 må være testens billigste fodboldstøvle, men den fik gode karakterer fra panelet, der testede den under våde og meget kolde forhold. Den kan bruges både på almindeligt græs- og kunstgræs, hvilket værdsættes af testpersonerne.

– Vi testede fodboldstøvlerne, da det var køligt, men på trods af dette, fungerede de ganske godt. Fodfæstet var dog ikke helt optimalt, men det kan skyldes vejret, siger en forælder.

Støvlerne får høj score for både pasform og komfort og bedømmes af alle i testpanelet som stabile og fleksible under kampene. Mindre detaljer som den ”nedbøjede flap” er også værdsat.

–  Flappen, der dækker snørebåndene er stor, så det føles ekstra godt at modtage og skyde med bolden. Mønstret på forsiden gør det lettere at modtage bolden og holde kontakt med den, når du dribler, siger en testperson.

Noget, et par af spillerne påpeger, er at støvlerne er varme og ikke ventilerer særligt godt, og det kan være et problem om sommeren.

– De var meget varme trods flere minusgrader, så jeg spekulerer på, hvor godt de ventilerer, når det er varmt? Men det var meget behageligt at bruge dem i frostvejr, og jeg var overhovedet ikke kold på fødderne, siger en anden.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 699 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Tight og skøn fodboldstøvle

Testpanelet siger:

Denne model er udstyret med en "krave", der virker som en forlængelse af støvlen, hvilket var populært hos de fleste i testpanelet. Også design og farvekombinationen af orange og grå blev værdsat.

–Jeg kan godt lide, når fodboldstøvler har en sok, der går op og er tæt omkring anklen, det føles lidt, som om støvlerne er en del af kroppen. Så foretrækker jeg farverige fodboldstøvler -  derfor får også designet en høj vurdering af mig, siger en paneldeltager.

Ud over de høje karakterer for pasform og komfort, var det 3D-teksturen på forsiden og siderne af støvlerne, der begejstrede testpanelet.

– Ud over at prikkerne så skønne ud, følte jeg, at jeg fik en god berøring og boldkontrol, da jeg løb på banen. Støvlerne sad perfekt på mine fødder og blev mere og mere komfortable, hver gang jeg brugte dem, siger en anden testperson.

Ligesom i mange af de andre støvler, kan ventilationen blive bedre. De holder varmen inde, hvilket giver ret svedige fodboldstrømper efter træning.

–Jeg vil nok være nødt til at prøve støvlerne senere, når det bliver varmere – måske har de bedre ventilation, end jeg tror. Fordi de holdt sig varme på trods af minusgrader, tror jeg ikke, at de ventilerer så godt, siger en anden testperson.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

1 dag sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

3 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
more news
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

My Shelter er den seneste regnjakke fra Adidas og skal, præcis som navnet antyder, beskytte dig mod vind og vejr. Her er sport- og eventyrsfotografen Sophie Odelbergs mening om den nye jakke.

1 dag sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

Trailrunning er løb som sker off road, over stok og sten og ofte i en skov. Det anderledes miljø sætter dit udstyr på prøve - og her er hvad du skal huske på, når du køber trailsko.

3 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

Flere og flere blive bevidste om hvilke materialer der findes i regntøj, og er derfor interesserede i at købe giftfri tøj til deres børn. Det her skal du have i mente til efteråret, når du vælger regntøj til børnene!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

Det er ikke altid nemt at finde det rette tøj til skoleudflugterne. Vejret kan hurtigt slå om, den ene dag er det rigtig varmt og den næste dag føles det næsten som vinter. Vi har snakket med en børnetøjsekspert om, hvordan børnene holder sig varme og tørre i efterårsvejret!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

Indendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en raket på banen. Her fortæller vores sportsglade testpanel hvorfor netop denne sko er oplagt til volleyball og innebandy.

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hovedet, må man have i... Uret! Vores testpanel har udforsket alle finesserne i træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire. Her er dens præstation ved blandet andet løb, spinning og gymtræning.

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

Nu kan du snart oplade batterierne på dit smartwatch, mens du har det på. Garmins nye, opdaterede Fenix 6-serie med solceller i selve displayet er her!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

En støddæmpning bestående af små kugler som former sig under foden og giver en unik pasform, lyder det fristende? Vores løbebegejstrede testpanel har løbet i den nye, hypede løbesko fra Nike - her er deres mening.

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019