header

Her er de bedste fodboldstøvler til dit barn

Har du svært ved at vælge fodboldstøvler til de yngste familiemedlemmer? Vores junior-testpanel har testet de nyeste junior-modeller fra Adidas, Nike og Puma. Her kan du se, hvilke støvler der er bedst i testen.

Udendørssæsonen er startet, og mange unge spillere har brug for nye fodboldstøvler. Vores junior-testpanel har testet seks par fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Måske kan deres bedømmelse hjælpe dig i jagten på nye fodboldstøvler til børn og teenagere?

SHOP HER:

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 135 kroner

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs

Omdømme: Justerbar og let

Testpanelet siger:

Disse lette og brugervenlige fodboldstøvler fik ”tommelfingeren op” af ​​alle. De dyreste støvler i testen skuffede – de gule mønstre og net-overdelen gav høje karakterer hele vejen igennem. 

– De føles fantastiske på fødderne og vejer næsten ingenting. De er moderne og cool, og at Griezmann bruger dem, gør det endnu bedre, siger en testperson.

Kombinationen af ​​lethed (de vejer mindre end 200 gram!) og følelsen af ​​fremragende boldkontakt gør disse fodboldstøvler til en ægte favorit i testpanelet. Det faktum, at støvlerne også kan tilpasses præcis, som du ønsker takket være Pumas Netfit-teknologi, blev også værdsat af testpanelet.

– Jeg føler, at jeg løber hurtigere, og jeg får god kontakt med bolden, når jeg bruger disse støvler. Så er det sjovt at tilpasse snørebåndene og ændre formen alt efter, hvad jeg ønsker, siger en anden junior-tester.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 799 kroner

Fås også i farven: 

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Fleksibel favoritklassiker

Testpanelet siger:

Her har vi en klassisk fodboldstøvle med en fleksibilitet, der faldt i testpanelet i smag. Det  ”flapløse” design giver en fin pasform, som fortjent får en meget fin bedømmelse.

– Jeg elsker disse støvler! De er smukke og lette, men frem for alt sidder de godt på foden. De er lidt svære at få på første gang, men når det er klaret, sidder de lige så godt som en strømpe, siger en testperson.

Predator har en specielt designet overdel, der gør at bolden ”klistrer” sig til foden under træning og i kamp. Ventilationen kunne dog være lidt bedre.

– Jeg har god kontrol og en meget god føling med bolden med disse fodboldstøvler. De er meget fine at løbe i, men frem for alt gode til at skyde og drible med. Jeg løber meget på fodboldbanen og føler, at støvlerne ikke hele tiden har den perfekte ventilation, siger en anden testperson.

Testpanelet påpegede, at støvlerne var lidt smalle og måske lidt små i størrelsen, så dit barn kan med fordel gå lidt op størrelse for at få mere optimal pasform og komfort.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 399 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Stabile og dæmpede støvler

Testpaneler siger:

Dette er et par dejlige børnestøvler, som er prisen værd –  alle i testpanelet er enige om, at fodboldstøvlerne, der er lavet af blødt kalveskind, sidder godt og er lette at tage på pga. den fleksible overdel.

– De var pragtfulde at have på første gang, men blev endnu bedre, hver gang jeg brugte dem, sagde en testperson.

Noget positivt ved støvlerne er, at kanterne på siden af ​​støvlerne holder flappen på plads under træning og kampe – en ting, som testpanelet har haft problemer med på andre fodboldstøvler. Nogle fandt ud af, at støvlerne ikke har den bedste ventilation, hvilket betyder, at de kan være bedre at spille med i under kølige vejrforhold end i ​​sommervarmen.

– Flappen generer ikke foden, og at støvlerne har en polstret inderside, der giver en god stødabsorption, er et stort plus. Det gav varme fødder under vintertræningen, men de kan være mindre behagelige at spille med på varme sommerdage, siger en forælder til et af børnene i testpanelet.

Dit barn får en slidstærk støvle med en behagelig pasform. Komforten øges gennem de ”indstøbte sokker”, der reducerer trykket fra knopperne.

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 459 kroner

Passer til dig som spiller på: Kunstgræs 

Omdømme: Skøn støvle med fantastisk greb

Testpanelet siger:

Komfortable støvler med en god pasform – spilleglæden er i top med disse fodboldstøvler, lyder det enstemmigt fra testpanelet.

– I starten er støvlerne lidt svære at få på, men når det sket, føler det godt, og de er meget flotte, siger en testperson fra panelet. 

Indersiden er blød og det hjælper med at få den ultimative boldkontakt. Knopperne, der er tilpasset til at spille på kunstgræs, giver et godt fodfæste, hvilket sammen med pasformen er den største fordel.

– Jeg synes, ​​at ”sokken”, der er en del af støvlen, føles godt omkring anklen. Det er en fin fornemmelse at ramme bolden, og fodboldstøvlerne at også meget fine, når du løber rundt, siger en anden paneldeltager.

Designet tiltaler dog ikke alle junior-testere, da nogle foretrækker fodboldstøvler med lidt mere farve. På den anden side hæver kombinationen af ​​røde spandexsokker og det mønstrede læderskind bedømmelsen en smule.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 349 kroner

Fås også i farverne:

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs 

Omdømme: Varm og budgetvenlig støvle

Testpanelet siger:

Copa 18.4 må være testens billigste fodboldstøvle, men den fik gode karakterer fra panelet, der testede den under våde og meget kolde forhold. Den kan bruges både på almindeligt græs- og kunstgræs, hvilket værdsættes af testpersonerne.

– Vi testede fodboldstøvlerne, da det var køligt, men på trods af dette, fungerede de ganske godt. Fodfæstet var dog ikke helt optimalt, men det kan skyldes vejret, siger en forælder.

Støvlerne får høj score for både pasform og komfort og bedømmes af alle i testpanelet som stabile og fleksible under kampene. Mindre detaljer som den ”nedbøjede flap” er også værdsat.

–  Flappen, der dækker snørebåndene er stor, så det føles ekstra godt at modtage og skyde med bolden. Mønstret på forsiden gør det lettere at modtage bolden og holde kontakt med den, når du dribler, siger en testperson.

Noget, et par af spillerne påpeger, er at støvlerne er varme og ikke ventilerer særligt godt, og det kan være et problem om sommeren.

– De var meget varme trods flere minusgrader, så jeg spekulerer på, hvor godt de ventilerer, når det er varmt? Men det var meget behageligt at bruge dem i frostvejr, og jeg var overhovedet ikke kold på fødderne, siger en anden.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 699 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Tight og skøn fodboldstøvle

Testpanelet siger:

Denne model er udstyret med en "krave", der virker som en forlængelse af støvlen, hvilket var populært hos de fleste i testpanelet. Også design og farvekombinationen af orange og grå blev værdsat.

–Jeg kan godt lide, når fodboldstøvler har en sok, der går op og er tæt omkring anklen, det føles lidt, som om støvlerne er en del af kroppen. Så foretrækker jeg farverige fodboldstøvler -  derfor får også designet en høj vurdering af mig, siger en paneldeltager.

Ud over de høje karakterer for pasform og komfort, var det 3D-teksturen på forsiden og siderne af støvlerne, der begejstrede testpanelet.

– Ud over at prikkerne så skønne ud, følte jeg, at jeg fik en god berøring og boldkontrol, da jeg løb på banen. Støvlerne sad perfekt på mine fødder og blev mere og mere komfortable, hver gang jeg brugte dem, siger en anden testperson.

Ligesom i mange af de andre støvler, kan ventilationen blive bedre. De holder varmen inde, hvilket giver ret svedige fodboldstrømper efter træning.

–Jeg vil nok være nødt til at prøve støvlerne senere, når det bliver varmere – måske har de bedre ventilation, end jeg tror. Fordi de holdt sig varme på trods af minusgrader, tror jeg ikke, at de ventilerer så godt, siger en anden testperson.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

6 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

6 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019