header

Her er de bedste fodboldstøvler til dit barn

Har du svært ved at vælge fodboldstøvler til de yngste familiemedlemmer? Vores junior-testpanel har testet de nyeste junior-modeller fra Adidas, Nike og Puma. Her kan du se, hvilke støvler der er bedst i testen.

Udendørssæsonen er startet, og mange unge spillere har brug for nye fodboldstøvler. Vores junior-testpanel har testet seks par fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Måske kan deres bedømmelse hjælpe dig i jagten på nye fodboldstøvler til børn og teenagere?

SHOP HER:

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 135 kroner

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs

Omdømme: Justerbar og let

Testpanelet siger:

Disse lette og brugervenlige fodboldstøvler fik ”tommelfingeren op” af ​​alle. De dyreste støvler i testen skuffede – de gule mønstre og net-overdelen gav høje karakterer hele vejen igennem. 

– De føles fantastiske på fødderne og vejer næsten ingenting. De er moderne og cool, og at Griezmann bruger dem, gør det endnu bedre, siger en testperson.

Kombinationen af ​​lethed (de vejer mindre end 200 gram!) og følelsen af ​​fremragende boldkontakt gør disse fodboldstøvler til en ægte favorit i testpanelet. Det faktum, at støvlerne også kan tilpasses præcis, som du ønsker takket være Pumas Netfit-teknologi, blev også værdsat af testpanelet.

– Jeg føler, at jeg løber hurtigere, og jeg får god kontakt med bolden, når jeg bruger disse støvler. Så er det sjovt at tilpasse snørebåndene og ændre formen alt efter, hvad jeg ønsker, siger en anden junior-tester.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 799 kroner

Fås også i farven: 

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Fleksibel favoritklassiker

Testpanelet siger:

Her har vi en klassisk fodboldstøvle med en fleksibilitet, der faldt i testpanelet i smag. Det  ”flapløse” design giver en fin pasform, som fortjent får en meget fin bedømmelse.

– Jeg elsker disse støvler! De er smukke og lette, men frem for alt sidder de godt på foden. De er lidt svære at få på første gang, men når det er klaret, sidder de lige så godt som en strømpe, siger en testperson.

Predator har en specielt designet overdel, der gør at bolden ”klistrer” sig til foden under træning og i kamp. Ventilationen kunne dog være lidt bedre.

– Jeg har god kontrol og en meget god føling med bolden med disse fodboldstøvler. De er meget fine at løbe i, men frem for alt gode til at skyde og drible med. Jeg løber meget på fodboldbanen og føler, at støvlerne ikke hele tiden har den perfekte ventilation, siger en anden testperson.

Testpanelet påpegede, at støvlerne var lidt smalle og måske lidt små i størrelsen, så dit barn kan med fordel gå lidt op størrelse for at få mere optimal pasform og komfort.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 399 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Stabile og dæmpede støvler

Testpaneler siger:

Dette er et par dejlige børnestøvler, som er prisen værd –  alle i testpanelet er enige om, at fodboldstøvlerne, der er lavet af blødt kalveskind, sidder godt og er lette at tage på pga. den fleksible overdel.

– De var pragtfulde at have på første gang, men blev endnu bedre, hver gang jeg brugte dem, sagde en testperson.

Noget positivt ved støvlerne er, at kanterne på siden af ​​støvlerne holder flappen på plads under træning og kampe – en ting, som testpanelet har haft problemer med på andre fodboldstøvler. Nogle fandt ud af, at støvlerne ikke har den bedste ventilation, hvilket betyder, at de kan være bedre at spille med i under kølige vejrforhold end i ​​sommervarmen.

– Flappen generer ikke foden, og at støvlerne har en polstret inderside, der giver en god stødabsorption, er et stort plus. Det gav varme fødder under vintertræningen, men de kan være mindre behagelige at spille med på varme sommerdage, siger en forælder til et af børnene i testpanelet.

Dit barn får en slidstærk støvle med en behagelig pasform. Komforten øges gennem de ”indstøbte sokker”, der reducerer trykket fra knopperne.

Test af: 

puma

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 459 kroner

Passer til dig som spiller på: Kunstgræs 

Omdømme: Skøn støvle med fantastisk greb

Testpanelet siger:

Komfortable støvler med en god pasform – spilleglæden er i top med disse fodboldstøvler, lyder det enstemmigt fra testpanelet.

– I starten er støvlerne lidt svære at få på, men når det sket, føler det godt, og de er meget flotte, siger en testperson fra panelet. 

Indersiden er blød og det hjælper med at få den ultimative boldkontakt. Knopperne, der er tilpasset til at spille på kunstgræs, giver et godt fodfæste, hvilket sammen med pasformen er den største fordel.

– Jeg synes, ​​at ”sokken”, der er en del af støvlen, føles godt omkring anklen. Det er en fin fornemmelse at ramme bolden, og fodboldstøvlerne at også meget fine, når du løber rundt, siger en anden paneldeltager.

Designet tiltaler dog ikke alle junior-testere, da nogle foretrækker fodboldstøvler med lidt mere farve. På den anden side hæver kombinationen af ​​røde spandexsokker og det mønstrede læderskind bedømmelsen en smule.

Test af: 

adidas

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 349 kroner

Fås også i farverne:

Passer til dig som spiller på: Både natur- og kunstgræs 

Omdømme: Varm og budgetvenlig støvle

Testpanelet siger:

Copa 18.4 må være testens billigste fodboldstøvle, men den fik gode karakterer fra panelet, der testede den under våde og meget kolde forhold. Den kan bruges både på almindeligt græs- og kunstgræs, hvilket værdsættes af testpersonerne.

– Vi testede fodboldstøvlerne, da det var køligt, men på trods af dette, fungerede de ganske godt. Fodfæstet var dog ikke helt optimalt, men det kan skyldes vejret, siger en forælder.

Støvlerne får høj score for både pasform og komfort og bedømmes af alle i testpanelet som stabile og fleksible under kampene. Mindre detaljer som den ”nedbøjede flap” er også værdsat.

–  Flappen, der dækker snørebåndene er stor, så det føles ekstra godt at modtage og skyde med bolden. Mønstret på forsiden gør det lettere at modtage bolden og holde kontakt med den, når du dribler, siger en testperson.

Noget, et par af spillerne påpeger, er at støvlerne er varme og ikke ventilerer særligt godt, og det kan være et problem om sommeren.

– De var meget varme trods flere minusgrader, så jeg spekulerer på, hvor godt de ventilerer, når det er varmt? Men det var meget behageligt at bruge dem i frostvejr, og jeg var overhovedet ikke kold på fødderne, siger en anden.

Test af: 

nike

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 699 kroner

Passer til dig som spiller på: Naturgræs

Omdømme: Tight og skøn fodboldstøvle

Testpanelet siger:

Denne model er udstyret med en "krave", der virker som en forlængelse af støvlen, hvilket var populært hos de fleste i testpanelet. Også design og farvekombinationen af orange og grå blev værdsat.

–Jeg kan godt lide, når fodboldstøvler har en sok, der går op og er tæt omkring anklen, det føles lidt, som om støvlerne er en del af kroppen. Så foretrækker jeg farverige fodboldstøvler -  derfor får også designet en høj vurdering af mig, siger en paneldeltager.

Ud over de høje karakterer for pasform og komfort, var det 3D-teksturen på forsiden og siderne af støvlerne, der begejstrede testpanelet.

– Ud over at prikkerne så skønne ud, følte jeg, at jeg fik en god berøring og boldkontrol, da jeg løb på banen. Støvlerne sad perfekt på mine fødder og blev mere og mere komfortable, hver gang jeg brugte dem, siger en anden testperson.

Ligesom i mange af de andre støvler, kan ventilationen blive bedre. De holder varmen inde, hvilket giver ret svedige fodboldstrømper efter træning.

–Jeg vil nok være nødt til at prøve støvlerne senere, når det bliver varmere – måske har de bedre ventilation, end jeg tror. Fordi de holdt sig varme på trods af minusgrader, tror jeg ikke, at de ventilerer så godt, siger en anden testperson.

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

5 dagar sedan
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

6 dagar sedan
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
more news
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

5 dagar sedan
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

6 dagar sedan
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

Uanset om du hænger ud på skibakken, vandrer eller pendler til og fra arbejde, vil et sæt skiundertøj sikre, at du ikke fryser. Vi har testet det første lag i sæsonen, der holder dig varm våd og tør.

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

Hvordan ved jeg, hvornår det er tid til skaffe vinterstøvler til mit barn? Hvad er det varmeste materiale, og skal skoen være vandtæt? Vikings produktekspert har svar til alt, når det kommer til de små og hvad de skal have på, når temperaturen daler.

21 oct 2019