Regnställ

TEST: Forårets regntøj til børn

Med forår kommer regn! Børn elsker at lege ude i al slags vejr, derfor er det vigtig med godt og funktionelt regntøj. I denne test gennemgår vi seks forskellige regnsæt og deres evne til at modstå vand.

Hvis der er nogle, der elsker at være ude i regnen, er det familiens yngste. Regnfulde dage betyder næsten altid glade ansigter. Børn elsker at være ude i regnvejr. Udendørs oplevelse har uendelige muligheder, men det sjove holder hurtig op, hvis vandet siver ind. Et godt regnsæt er derfor uundværligt for børnefamilien

Vi har samlet nogle sæt med forskellige funktioner for at gøre et nemmere, når der skal vælges regntøj til jeres børn. 

Når regnen siler ned, skal der vandtæt tøj til, så det er en god ide at få styr på tøjets vandsøjletryk. Det viser, hvor meget vand tøjet kan modstå, før du begynder at blive våd. Husk, at tøj, der har en høj værdi, som regel er lidt tykkere og giver mindre ventilation. . 

Det betyder vandsøjletrykket:

  • Mindst 3000 mm = kan modstå regn i kortere periode
  • Mindst 5000 mm = kan modstå kraftig regn 
  • Mindst 8000 mm = kan modstå kraftig regn, tøjet kan tåle at børn sidder på vådt underlag.
  • Mindst 12000 mm = høj beskyttelse til ekstreme vejrforhold. Modstår kraftig regn og længere leg i vandpytter.  


TEST AF:

Didriksson

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 649 kroner.

Fås i farverne: ,  og .

Materiale: Galon med PFC-fri imprægnering. 

Vandsøjletryk: 8 000 millimeter. 

Foret? Ja. 

Testpanelet siger:

Er du på udkig efter et varmt og slidstærk regnsæt med smarte funktioner er dette værd at satse på. Detaljer, som den ekstra forstærkning på knæene, og at galonmaterialet fortsætter nogle centimeter op i ben og ærme, er noget, som testpanelet synes godt om. 

Kombiner med et par galonvanter, som går langt op på armen, så er barnet godt beskyttet, hvis det putter hele armen ned i en vandpyt. Noget, som savnes, er en ekstra forstærkning på numsen, en detalje der er vigtig, når børn vælger at rutsje ned ad en bakke. 

– En ting, som næsten er for godt til at være sandt, er, at fleeceforet ikke  buler! siger en af forældrene i testpanelet.

Dette regnsæt med fleeceoverdel og svejsede sømme kan bruges hele året, da det er så slidstærkt. Ved minusgrader er der plads til flere lag under. Forældrene i panelet er glade for de velplacerede reflekser og at huen kan strammes om hovedet. På denne model syntes testpanelet, at hætteskærmen er for kort, idet den ikke beskytter ansigtet mod kraftig regn.  Stort plus er, at den vandafvisende  yderside er  PFC-fri! 


TEST AF:

Reima

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 409 kroner.

Fås i farverne: ,  og .

Materiale: Polyester med PVC-fri imprægnering.

Vandsøjletryk: 8 000 millimeter.

Foret? Nej. 

Testpanelet siger:  

Er du ude efter pænt og prisvenligt regntøj til familiens mindste, er du kommet det rette sted. Testerne synes, at regntøjet er nemt at få på børnene uden for megen skrig og skrål, takket være det enkle design. Det har flotte farver, som små børn elsker.  

– Dette regnsæt er det bedste, familie har set. Den 3-årige kunne lide det med det samme og vil gerne sove i det om natten, siger en af forældrene. 

Regnsættet er åndbart, og ser ud til at kunne tåle alle typer for regnvejr, selv om man i koldere perioder må have flere lag tøj under, så børnene ikke fryser. De justerbare stropper kan bruges, hvis der er behov for mere plads til ekstra tøj. Det er også god plads til tykt tøj. 

At stroppen under foden kan skiftes, er en god ide, synes panelet, eftersom den kan falde af. Takket være de svejsede sømme kan barnet sidde på et vådt underlag uden at blive våd. Lidt ekstra forstærkning på knæene ville være godt, synes testpanelet. Når børnene skal have regnsættet på, skal det have  hjælp til at stramme ved ben og arme. Selv om man som 3-årig kommer ret langt selv, kan det være lidt besværlig. Testerne giver et stort plus for, at regntøjet kan vaskes i maskine, og at materialet er giftfrit! TEST AF:

Tretorn

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 449 kroner.

Fås i farverne: ,  og 

Materiale: Polyuretan PVC-fri.

Vandsøjletryk: 3 000 millimeter. 

Foret? Nej.

Testpanelet siger:

Dette er et super smart og enkelt regnsæt, som har et lidt mere sporty look! Da det er et letvægtssæt, er det lidt smallere og har færre funktioner, men det er nemt at tage med.

Pasformen er lidt kropsnær, så det er svært at få plads til ekstra tøj under. Men det giver ingen problemer, da dette er et regnsæt, som passer bedst til sommervejr. At det kan pakkes sammen som en lille taske, er redningen på ferierejsen. Det er let at pakke ned og tage med.

-  Jeg tror, at dette bliver en af sæsonens favoritter! Det er en kendsgerning, at det ikke behøver at regne, for at børnene vil have det på. Det det er så pænt, at man lige så godt kunne bruge det inde, siger en af forældrene.

Forældre må nok hjælpe børnene med at få tøjet på -  på grund af det slanke design. Hvis barnet skal have tykke vanter, anbefaler panelet, at de går et stykke op på armen. Hvad angår at holde barnet varmt og tørt, så er sættet lavet af vind- og vandtæt materiale. Den vandafvisende lynlås er også en vigtig funktion. 


TEST AF:

Molo

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 399 kroner. 

Fås i farverne:  og 

Materiale: Polyuretan fri fra PFC 

Vandsøjletryk: 5 000 millimeter. 

Foret? Nej. 

Testpanelet siger:

Et regnsæt beregnet til sommerbrug og det letteste i testen, fordi modellen ikke er foret. Testerne anbefaler, at Zet Rainseta anvendes i årets varmeste måneder eftersom det passer bedst i kombination med tyndt tøj under. 

Regnsættet er ikke super vandtæt, derfor anbefales  det, at man undgår de kraftigste regnskyl.  Småregn er ikke noget problem. 

– Eftersom buksene ikke har seler er modellen let at tage på og af, selv for de små børn. Det er noget, vi syntes om, så sparer vi lidt tid om morgenen, siger en af forældrene i testpanelet. 

Regnsættet  roses for god pasform, selv om testerne godt kunne tænke sig en måde at regulere elastikken i taljen på. På nuværende tidspunkt er den ikke justerbar, og det er lidt problematisk, når barnet vokser. 

Som et let regnsæt har denne model stor bevægelsesfrihed. Hætten kan tages af, og elastikken i hætten beskytter ansigtet mod regn. Molo sparer ikke på detaljerne i designet af reflekserne, som er de store stjerner på ben og ryg. Vil du have, at dit barn er mere synligt, kan du satse på en model i sølv. Hvis man skal ud på en lille tur, er dette et klassisk og prisvenligt regnsæt, som kan pakkes ned i rygsækken. 


TEST AF:

Didriksson

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 299 kroner. 

Fås i farverne: ,  og .

Materiale: 100% galon. 

Vandsøjletryk: 8 000 millimeter. 

Foret? Nej. 

Vurdering:

Dette uforede regnsæt er en perle og perfekt til snesjask og regn, fordi der er plads til flere lag under. På koldere dage ville det være godt med et for på indersiden, siger en del af forældrene i testen, selv om modellen ses som et sommersæt. 

Hvad er det, som gør at dette regnsæt er så godt? Jo, det er detaljerne. Regnsættet har svejsede sømme samt en kanal på indersiden, der forhindrer vand i at komme ind og gør tøjet vådt. Desuden har modellen aftagelige fodstropper og mange synlige reflekser. Selv om en af testerne krøb rundt i store vandpytter, så var det ingen problem med sættet, som også har en galonkant på indersiden af benene og ved jakkekanten som ekstra beskyttelse.

– Der findes sæt som er tyndere og lidt lettere, men vandafvisningen i denne model er så overbevisende, at det ligner en vinder!

At dette sæt er fremstillet til børn i bevægelse, er der ingen tvivl om. De regulerbare skulderstropper gør, at det passer, selv om barnet vokser, og det lille fleecefor i halskraven er en fin detalje, når lynlåsen skal helt op. Et plus, at armene kan reguleres med små knapper, hvis jakken skal sidde lidt tættere. 


TEST AF:

Lindberg

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 519 kroner.

Materiale: 100 % polyuretan. 

Fås i farverne:  og 

Vandsøjletryk: 8 000 millimeter. 

Foret? Ja. 

Vurdering:

Regn og rusk og koldt vejr? Da er dette en rigtig fin regn-overralls, som roses for de fine farver og at den faktisk holder vand ude! En af overalls'ens fordele er den forede fleece inderside, som gør, at modellen kan bruges næsten hele året.

 Barnet behøver hjælp til at tage tøjet på, da fleeceforet kan skabe lidt problemer. Vil du have et regnsæt, som barnet kan vokse i, så anbefaler vores testere at tage en lidt større størrelse og i stedet have flere lag tøj under.

– Testpersonen så ud til at trives i den lidt smallere pasform, og deltog i testen i fuld alvor ved at lægge sig i nærmeste vandpyt, siger en testfamilie. 

Når det gælder vandafvisning, så ser der ikke ud til at være problemer med denne overalls. Takket være manchetter og svejsede sømme kan den modstå flere timers vandpjask. Modellen får pluspoint for, at fodelastikken kan tages af og justeres efter størrelse, og for de store synlige reflekser. Et lille minus er det noget trange halsparti, men det opvejes af det bløde for i kraven. Så der er ingen risiko for at den river eller irriterer!

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020