DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

Tiden er kommet! Vi har testet efterårets populæreste trailsko til mænd for at se hvilke modeller der ikke lader sig stoppe af store sten, rødder eller vådt løv.

Trailsko er skoene der klarer de fleste underlag, uanset om du løber i blødt terræn, på stenfyldte stier eller iset underlag. Der findes dog nogle ting som alle trailsko har tilfælles: De er fremstillet i slidstærkt materiale, en hård overdel og en sål der giver et sublimt greb. Da du oftest løber på et blødt underlag når du løber trail behøver skoen ikke lige så meget dæmpning som et par almindelige løbesko. Derfor er det endnu vigtigere med stabilitet og greb, så du ikke træder skævt.

Vores mandlige testpanel har givet sig ud i skoven for at testkøre otte af vores populæreste modeller til efteråret 2018. Læs deres bedømmelser herunder!

Perfekt til alt slags vejr

DK_Icebug HERR.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 165 kroner. 

Pasform: True to size med en smal pasform. Skoene er ekstremt lette på foden og mærkes næsten ikke. 

Komfort: Et par sko som sidder godt på foden og giver et super greb både på ogudenfor stien takket være sålens mønster, der går i diagonale kanaler ud til siderne, på samme måde som et traktordæk har det. Ikke det bedste par du har haft på, men skoenens hårhed giver en forhøjet stabilitet og holdbarhed.

Design: For at være et par trailsko er de overraskende stilrene. De stærke kuløre stikker ud og liver skoen lidt op og lokker de farveglade.

Konklusion: Icebug ved hvordan man tager sig frem i forskellige typer terræn og vejrforhold. Denne models skridsikre sål lader sig ikke stoppe af våde sten og rødder, hvilket testpanelet var lidt nervøse for i starten. Skoene har et hårdere parti over tæerne der beskytter mod uventede kanter du kan støde imod. Mangler du et par sko der beskytter mod de forskellige elementer er dette en sko for dig. Testpanalet har løbet i kolde temperaturer og i en regnvåd skov uden at blive våd eller kold om fødderne. Skoene er af naturlige årsager derfor lidt mere stum i det når du skal løbe på asfalt men det forhindrer dig ikke i at løbe til og fra skoven. Men det er en sko der gør sig bedst i skoven.

WOW-oplevelse 

DK_Saucony HERR.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 145 kroner. 

Pasform: True to size. Sats på din almindelige størrelse for en optimal pasform. 

Komfort: Så snart man kommer igang med at løbe i denne model glemmer man alt om komfort og åndbarhed. Skoene føles bare naturlige og helt rigtige så man fokuserer på det vigtige, løb! Skoen hverken gnaver eller klemmer selv fra første tur.

Design: Blå og orange er en lækker kombination! Testpanelet mente de her sko stak tilpas ud uden at blive for meget.

Konklusion: En sko der imponerer. Det første indtryk er at skoene er stabile og virkelig lavet til at løbe på et skiftende underlag. De har en robust sål med et fald på 4mm der ikke gør den specielt blød i det, med mere kompakt og hård. Dette bidrager til en stabil fodnedsætning. Det vandafvisende materiale holder din fod tør selv når underlaget er vådt. Du bliver aldrig for varm i skoene, de har en god ventilation når man tænker på skoenes ydermateriale, der kan få andre modeller til at føles lidt indelukkede. Den skridsikre sål, er lavet med 6mm gummidubber og noget af det bedste ved skoen. Alt fra stier, bakker og asfalt er blevet testet og der er ikke en finder at sætte på den. Sålen føles robust mens resten af skoen føles stabil. God sko til formålet!

Holder fødderne fresh

DK_Asics HERR.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 195 kroner. 

Pasform: Ganske store i størrelserne, du kan gå en halv størrelse op for en optimal pasform. Med en for stor sko kan denne model gabe lidt i hælen når du løber. Pasformen er smallere fremme og den passer bedst for dig med en smallere fod. 

Komfort: Foden føles beskyttet og godt indkabslet i denne model. Komforten bliver dog lidt lignende skoens pasform opleves indvendigt, specielt ved hælen. Men med et par gode indersåler fikser du det let. 

Design: Lækker design fin farvekombination. Plus for refleks detaljerne der er vigtige når du skal ud i efterårsmørket.

Konklusion: En noget hårdere og mere robust trailsko hvor fokus er lagt på funktionalitet. den stabile overdel støtter foden og giver god beskyttelse i varieret terræn. Sålen giver et godt greb og er lige god på jorde, græs og bløde skovstier. Skoene hodler fødderne tørre selv når du løber på våde underlag og åndbarheden i denne sko er overraskende god - dine fødder føles fresh selv efter en lang tur i skoven. Da skoen er noget hård kan du med fordel lægge en ekstra sål i skoen for at give lidt ekstra komfort. Men når du har løbet skoene ind føles de super på fødderne. Har du en smallere fremfod er dette en trailsko for dig. Asics sørger for topkvalitet.

Står fast på ALT

DK_Salomon Speedcross HERR.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 095 kroner.   

Pasform: Normal i størelsen med en pasform der hverken opleves for smal eller bred.

Komfort: Fødderne stortrives i denne model. Dæmpningen er neutral og ikke så høj, præcis som andre trailsko, men opleves ikke som hård.

Design: Stilren, grå farve og et tydeligt Salomon-logo. Skoen har et typisk trailsko-look som føles rigtigt til dine ture i skoven. 

Konklusion: Denne sko modsvarer en bils firhjulstræk! Stier, enge, marsk, bakker og asfalt - intet underlag er har en chance for at få dig ud af balance når du løber i disse sko. Speedcross 4 er den fjerde udgave af den klassiske trailsko Speedcross. Den er blevet opdateret med en ny gummiblanding i sålen der giver et lagt bedre greb på glat underlag end tidligere. Blandt andet dubberne har nu en reel størrelse, til forskel fra de tidligere modeller som har haft dubber i halv længde. Materialet føles slidstærkt og står godt imod både fugt og små slag og stød. Modellen er kraftigt opbygget, både når det gælder design og sål. Leder du efter en slank og fleksibel sko er dette ikke førstevalg. Plus for den smarte snørrekonstruktion der har et spænde du trækker i, hvilker gør de ikke går op eller bliver løs under din løbetur.

Solid sål 

DK_Nike HERR.jpgTest af:

Vejledende pris: 999 kroner.  

Pasform: True to Nike size – vælg derfor din almindelige Nike-størrelse. Noget små i størrelserne for dig der ikke er bekendt med mærket. Derimod er dette et godt valgt for dig med lidt brede fødder.

Komfort: En rigtig skøn sko der føles blød og hurtig. Du får derimod ikke meet støddæmpning når du løber på asfalt. Den har dog mere dæmpning i hælen.

Design: Designet er ikke Nikes cooleste og den er ikke specielt vild med sit stilrene, sorte look. Opfattes som en kombination af en sneaker og en støvle. 

Konklusion: Air Zoom Wildhorse 4 har måske ikke det mest løbevenlige design, men det er en let og bekvem sko når den først kommer på foden. Fokus er blevt lagt på at beskytte foden frem for at være fleksibel. Stabil overdel og godt greb på både grus og skovstier. Skoen sidder der hvor den skal under en hård løbetur. Selvom temperaturen falder udendørs holder dine fødder en behagelig temperatur så du hverken føler dig er for varm eller indelukket. Skoen kan derimod blive noget varm når du løber i den om sommeren. En god sko til en fornuftig pris, bare det gør skoen til en topkandidat!

Super robust

dk_Skechers HERR.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 295 kroner.  

Pasform: Noget stor i størrelsen, så ligger du mellem to størrelser så vølg den mindre af dem. Stram pasform i den forreste del og skoen slipper i hælen hvis du ikke har den rigtige størrelse på. Med den rigtige størrelse sidder den som limmet på foden.

Komfort: Her er en modellen som både sidder godt og giver dig behaglige ture i skoven. Skoen er i princippet helt sømløs, god åndbarhed og super greb på tørre underlag.

Design: Ser ikke rigtigt ud som en klassisk trailsko men mere som en buff sneaker. Det grå i kombination med det sorte giver et neutralt look uden noget der stikker i øjnene. 

Konklusion: Denne model er super stabil når du løber på hårdt underlag, som vandrestier og lignende. Når du derimod løber på bløde og glatte underlag falder skridsikkerheden drastisk. Modellen gør sig derfor bedst til ture i skoven på tørt underlag. En god sko hvor stødabsoberingen nok er det bedste ved skoen. Skoen er ikke den mest stabile i testen, så ved du at du har tendens til at vrikke om er dette ikke den rigtige model for dig. Plus for skoen er vandafvisende og har en god ventilation, hvilket gør det til en optimal vandresko. Fødderne føles friske under hele turen!

Minimalistisk trailsko 

DK_Salomon Sense Pro HERR.jpgTest af:

Vejledende pris: 999 kroner. 

Pasform: True to size. Har du løbet i Salomons trailsko tidligere kan du vælge samme størrelse som sidst. Noget rummeligere fremme ved tæerne. 

Komfort: Den bløde, næsten strømpelignende inderside giver en super pasform og komfort. Det ekstra plads fremme var noget der var værdsat af testpanelet.

Design: Super lækkert design. Testpanelet værdsatte at den ikke var spækket med skrigende farver og ikke har samme robuste look som en del sko i denne kategori. Denne ligger i trailskoenes gråzone.

Konklusion: Sense Pro 3 er en minimalistisk sko, selvom den giver et standhaftigt helhedsindtryk på grund af den grove sål. Skoen har en super pasform, men det bliver hurtigt tydeligt at den ikke er den mest stabile sko i testen. Den er en anelse smal midt- og bagerst, hvilket giver en lidt ustabil oplevelse på hårde underlag. Grebbet på underlaget er derimod godt, specielt på bløde underlag hvor det grove sålmønster virkelig kommer til sin ret! Skoen har en ganske hård dæmpning og er lavet til bløde underlag. Den kraftige sål beskytter mod skarpe sten og du får en rigtig god helhedsløbeoplevelse på korte og mellemlange distancer. Med en lidt bedre dæmpning have skoen også gået an til de lange ture. Overordnet set en skøn, minimalistisk trailsko med godt greb på underlaget der hjælper din løbeglæde på vej!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

2 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

4 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

5 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

5 dagar sedan
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

5 dagar sedan
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg

Bedst i test! Trendy forårsjakker til kvinder 2020

22 apr 2020
Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

22 apr 2020
Header.jpg

Stilfuld test: Hvide sneakers til mænd

21 apr 2020
Hoka One One redigerad

Derfor skal du løbe i Clifton 6 fra Hoka One One

21 apr 2020
nano x header

Den nye Reebok Nano X - lige så alsidig som dig

21 apr 2020
test pulsklockor

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

21 apr 2020
Le specs solglasögon

2020's mest trendy solbriller

20 apr 2020
Asics loparskor

Hvilke af Asics' løbesko skal jeg vælge?

20 apr 2020
bästsäljare header

Her er Sportamores bestsellers - den komplette liste

16 apr 2020
Dam - Header.jpg

Test: Vores bedste pronationssko til damer

16 apr 2020
Herr-Header.jpg

Test: Pronationssko til ham 2020

15 apr 2020
Asics Novablast

Alt, hvad du vil vide om nye løbesko NovaBlast fra Asics

14 apr 2020
more news
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

2 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

4 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

5 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony - hvilken løbeskosproducent har de bedste løbesko med meget dæmpning? Lad os dykke ned i mulighederne!

5 dagar sedan
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

Når du laver yoga, er tøjet vigtigt - og vi tænker derfor naturligvis først og fremmest på selve funktionen. Det nye Infinalon materiale fra Nike er det mest behagelige, vi har prøvet indtil videre!

5 dagar sedan
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

Hvem elsker ikke et par højtaljede tights? Her er de mest populære modeller fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila og Gavelo samt flere.

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

Når du løbetræner, så er det vigtigt at have en virkelig god sportsbh som giver dig den rette støtte. Her er 2020's bedste modeller til løb.

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

Hvide sneakers har en tendens til ikke at være hvide særlig længe efter, du begynder at bruge dem. Prøv disse tricks for at gøre dem kridhvide og sprøde igen!

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

Det er årets hotteste trend og perfekt til både hjemmekontoret og den udendørs picnic. Her er 10 luksuriøse og bløde træningssæt, du ikke vil gå glip af!

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

Nu er tiden kommet for luftige sko som badetøfler, slip-ins og flip-flops. Her er årets hedeste sommersko fra Fila, Adidas og Birkenstock.

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

Den svenske influencer, Lisa Tellbe, elsker sporty mode og viser, hvordan hun sammensætter sit foretrukne Nike-tøj.

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

Lander du på din mellem- eller forfod? Så er den nye løbesko Saucony Freedom 3 med et drop på 4 mm noget for dig!

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

Leder du efter træningstøj i god kvalitet og miljøvenligt materiale? Tjek det trendy brand Gavelo ud!

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

Vi anmelder: Tidløse, sorte sneakers til ham - perfekt til at have på til foråret og om sommeren!

11 may 2020