Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Test af:

DK_HERR_NIKE.jpg

Mærke
:  

Model:

Vejledende pris: 729 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Pasform: Noget stor i størrelse og med en pasform, der ligner Blaccs model. Jakken er hverken for tæt eller for "poset" på kroppen.

Komfort: Du tror næsten, at du løber uden jakke med denne model. Det tynde materiale føles slet ikke på kroppen, men sidder komfortabelt uden noget, der generer.

Design: Passer til både opvarmning på fodboldbanen og løbeturen. Ikke det mest innovative design, men det fungerer!

Samlet vurdering: Hvad der adskiller jakken fra andre, er vægten. Hvis du holder den i hånden, tror du næsten ikke, at det er et beklædningsgenstand, endsige en jakke. Den er så let. Perfekt til at pakke i tasken til træning eller ferie. Modellen er meget klassisk i designet med en høj krave, lommer med trykknapper og refleksdetaljer. Og ikke mere end det, hvilket gør nogle testdeltagere lidt skuffede. Jakken modstår både kolde vinde og byger, uden at materialet bliver tungt. Udover det faktum, at modellen er perfekt til løb, er den fin til opvarmning. Jakken er perfekt at have på, før du øger kropstemperaturen, fordi den er så behagelig og funktionel.


Test af: 

DK_HERR_SALOMON.jpg

Mærke

Model

Vejledende pris: 1695 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: Sidder "uforskammet godt" på kroppen. Modellen har en skræddersyet pasform, der giver dig et smart look. Den er ekstremt lille i størrelse - ellers intet at bemærke.

Komfort: En let og tynd jakke, hvor du selv kan justere temperaturen. Modellen ventilerer fint og modstår både regn og vind.

Design: Et rent look med refleksdetaljer i form af et logo på brystet og tre striber på højre arm. Det behøver ikke at være sværere end dette, testpersonerne er tilfredse!

Samlet vurdering: Salomon ved præcis, hvordan man laver den ultimative løbejakke, og gør det med bravur. Den første ting, man bemærker, er, hvor let den er. Ligesom med  Impossible Light Jacket fra Nike er det svært at forstå, at der virkeligt er tale om en jakke. Bonatti Pro Wp Jkt er en dyrere model, men du får meget for pengene. Blandt andet er der mange funktionelle fordele ved jakken, når vejret forsøger at tage modet fra dig. Jakken accepterer ikke, at regnen gør dig våd eller at vinden vil afkøle dig. Den modstår alt! Det eneste, som testerne kritiserer, er manglen på detaljer, såsom lommer. Nu er jakken begrænset til løbeaktiviteter, og der er ikke plads til bilnøglerne. Dette en løbejakke og intet andet.

Test af:  

DK_HERR_ADIDAS.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 749 kroner. 

Fås i farven:

Pasform: Hvis du normalt ligger mellem to størrelser, skal du vælge den mindste. Jakken er i den slanke ende, har lange ærmer og en længere ryg. Sidder som støbt på dig, der er høj og slank.

Komfort: WOW! Meget flot model at løbe i. Materialet følger kroppens bevægelser uden at sidde for stramt noget sted.

Design: Et klassisk design uden markante detaljer. Udseendet er smart, men testpanelet ville gerne have nogle bedre finesser.

Samlet vurdering: Lad ikke vejret bestemme, hvornår og hvor, du skal løbe. Supernova Jacket er designet med et vandafvisende ydre, som tåler let regn. Materialet Climacool er også specielt udviklet til at holde dig kølig og tør, når du sveder. Derfor er denne model velegnet til foråret, når temperaturen begynder at nærme sig 10 grader (sammen med en trøje). Under koldere vejrforhold kan du kombinere med varmt undertøj. Modellen har et par mindre refleksdetaljer og en brystlomme til mobil eller nøgler. Selv om materialet bedømmes fint, er det komfort og pasform, der får de bedste karakterer. En meget behagelig jakke til rusk og regn.


Test af: 

DK_HERR_BLACC.jpg

Mærke 

Model

Vejledende pris: 349 kroner. 

Fås i farverne:  og

Pasform: Normal i størrelse med en rummelig pasform. Ingen slank model.

Komfort: Meget behagelig jakke, der følger dine bevægelser, når du løber. Her kan du virkelig bruge armene, uden at noget generer.

Design: En model til dem, der ikke søger en sort løbejakke. En perfekt blanding af mønstre i forskellige farver. Plus for refleksdetaljerne, der gør dig synlig i mørket.

Samlet vurdering: Blaccs prisvenlige løbejakke med nye, flotte mønstre, er et rigtigt hit! Det tynde materiale og den lette vægt gør, at du næppe bemærker, at du har en jakke på. Så komfortabel er modellen på kroppen. Testerne fremhæver de gennemtænkte detaljer som lommer på forsiden, en lomme i slidsen, manchetter med "tommelfingre" i ærmerne og en aftagelig hætte. Hver eneste detalje gør alt for at sikre, at du får en god løbeoplevelse. Jakken tåler ikke større regnbyger, men kan klare et par dråber. Beskyttelse mod vinden er bedre! En perfekt model til forårsløb i kombination med en funktionel trøje og smarte løbesko.


Test af:   

DK_HERR_NIKE2.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1045 kroner. 

Fås i farverne: ,  og 

Pasform: Nogen stor i størrelse og med lange ærmer. Perfekt til dig med lange arme.

Komfort: Fordi den er en kombination af en trøje og en jakke, er dele af modellen lavet af polyester og spandex. Som du allerede har regnet ud, gør det jakken både blød og fleksibel. Den sidder perfekt på kroppen.

Design: Udseendet er et pletskud. Farverne, detaljerne, udskæringerne og materialerne føles omhyggeligt gennemtænkte og passer særdeles godt sammen.

Samlet vurdering: Tech Pack Sphere Transform Top er, som navnet antyder, en hybrid mellem en løbetrøje og en løbejakke. Det er en trøje med et ultralet, vindafvisende lag, som du kan vælge, om du vil have på og dække halvdelen af din krop eller at pakke den sammen i en lomme på maven. Selv om designet er markant og rettet mod trendsætterne i løbesporet, er det funktionaliteten, der roses mest af testpanelet. Denne jakke har alle de detaljer, du ønsker: Lommer, reflekser, hætte og høj hals, der beskytter mod vinden. Ydermaterialet er både vandafvisende og vindtæt. Det kan maskinvaskes om nødvendigt. En rigtig vinder til alle, der ønsker at kombinere design og funktion!


Test af:  

DK_HERR_ASIC.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner.

Fås i farverne: og  

Pasform: Normal i størrelse. Modellen går lidt ned over bagdelen og har lange arme, men strammer ved albuerne i bøjet position.

Komfort: Super-fin model! Perfekt med et ekstra lag til vindbeskyttelse, du kan endda bruge den i frostvejr, hvis du kombinerer med varmt undertøj.

Design: Et yderst stilfuldt udseende med en lille refleksdetalje i form af logoet. Hvis mærket havde været endnu mindre, kunne modellen fungere som streetjakke.

Samlet vurdering: En jakke med flere anvendelsesmuligheder. Du kan bruge Silver Jacket til forårets løbeture, når du vil have en ekstra beskyttelse mod vinden -  eller som en sporty hverdagsjakke. Den er meget vejrbestandig, uden at det på nogen måde går ud over åndbarheden. Modellen har ikke mange funktionelle detaljer, men det behøver ikke nødvendigvis at være negativt. De detaljer, som jakken byder på -  som lommer med lynlås og en snor nederst -  er de mest nødvendige, og de fungerer godt. Anbefales til dem, der leder efter en god, stilfuld og diskret allround jakke, der kan bruges det meste af året.


Test af:

DK_HERR_NIKE3.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1445 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: True to size med en pasform, som hverken opfattes som slank eller "poset". Placeres et sted imellem.

Komfort: Jakken er skøn og behagelig, når man løber i den, hvilket gør modellen komfortabel. Imidlertid virker indersiden af jakken lidt "indestængt", og den har ikke den mest bløde kontakt med huden. Derfor skal du sørge for at matche den med en langærmet trøje for at få den perfekte komfort.

Design: At modellen har så mange refleksdetaljer er godt og øger sikkerheden. Udseendet er neutralt, hvilket værdsættes af nogle testere.

Samlet vurdering: En synlig jakke til aftenløbeture. Refleksdetaljerne er det første, du ser, når du prøver modellen. Den er ganske behagelig at løbe i og har en praktisk lomme ved lænden. Modellen dumper på ventilationen. Selvfølgelig slipper materialet noget overskydende varme igennem, men den er ikke det rigtige valg til svedige løbeture om sommeren. Overfladefinishen er meget bedre i relation til regn og vind, så den optimale løbetur med Windrunner Jacket Tech Pack finder sted i køligt og blæsende vejr. Med andre ord: en ven i dårligt vejr! Den tynde model passer perfekt til en kombination med undertøj og trøje, når det er frostvejr, og med en funktionel trøje om foråret.

SHOP HER:  

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

6 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
more news
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

Når du løbetræner om efteråret og vinteren, så er det ikke bare vigtigt at have det rette tøj til det rette vejr. Du skal også være synlig på turen, og det gør du nemmest med reflekser. Sådan her lyser du bedst op i mørket.

6 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

Den 12 oktober gik Eliud Kipchoge over i historien. Han blev nemlig den første i verden til at løbe et maraton på under to timer, og han gjorde det i et par Nike-løbesko.

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

Alle som elsker efterår og vinter ved, at skiundertøj kan bruges til både sofahygge og udendørshygge! Skiundertøj er sæsonens skønneste, varmeste og hyggeligste tøj, men hvordan skal skiundertøj egentlig vaskes?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019