Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Test af:

DK_HERR_NIKE.jpg

Mærke
:  

Model:

Vejledende pris: 729 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Pasform: Noget stor i størrelse og med en pasform, der ligner Blaccs model. Jakken er hverken for tæt eller for "poset" på kroppen.

Komfort: Du tror næsten, at du løber uden jakke med denne model. Det tynde materiale føles slet ikke på kroppen, men sidder komfortabelt uden noget, der generer.

Design: Passer til både opvarmning på fodboldbanen og løbeturen. Ikke det mest innovative design, men det fungerer!

Samlet vurdering: Hvad der adskiller jakken fra andre, er vægten. Hvis du holder den i hånden, tror du næsten ikke, at det er et beklædningsgenstand, endsige en jakke. Den er så let. Perfekt til at pakke i tasken til træning eller ferie. Modellen er meget klassisk i designet med en høj krave, lommer med trykknapper og refleksdetaljer. Og ikke mere end det, hvilket gør nogle testdeltagere lidt skuffede. Jakken modstår både kolde vinde og byger, uden at materialet bliver tungt. Udover det faktum, at modellen er perfekt til løb, er den fin til opvarmning. Jakken er perfekt at have på, før du øger kropstemperaturen, fordi den er så behagelig og funktionel.


Test af: 

DK_HERR_SALOMON.jpg

Mærke

Model

Vejledende pris: 1695 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: Sidder "uforskammet godt" på kroppen. Modellen har en skræddersyet pasform, der giver dig et smart look. Den er ekstremt lille i størrelse - ellers intet at bemærke.

Komfort: En let og tynd jakke, hvor du selv kan justere temperaturen. Modellen ventilerer fint og modstår både regn og vind.

Design: Et rent look med refleksdetaljer i form af et logo på brystet og tre striber på højre arm. Det behøver ikke at være sværere end dette, testpersonerne er tilfredse!

Samlet vurdering: Salomon ved præcis, hvordan man laver den ultimative løbejakke, og gør det med bravur. Den første ting, man bemærker, er, hvor let den er. Ligesom med  Impossible Light Jacket fra Nike er det svært at forstå, at der virkeligt er tale om en jakke. Bonatti Pro Wp Jkt er en dyrere model, men du får meget for pengene. Blandt andet er der mange funktionelle fordele ved jakken, når vejret forsøger at tage modet fra dig. Jakken accepterer ikke, at regnen gør dig våd eller at vinden vil afkøle dig. Den modstår alt! Det eneste, som testerne kritiserer, er manglen på detaljer, såsom lommer. Nu er jakken begrænset til løbeaktiviteter, og der er ikke plads til bilnøglerne. Dette en løbejakke og intet andet.

Test af:  

DK_HERR_ADIDAS.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 749 kroner. 

Fås i farven:

Pasform: Hvis du normalt ligger mellem to størrelser, skal du vælge den mindste. Jakken er i den slanke ende, har lange ærmer og en længere ryg. Sidder som støbt på dig, der er høj og slank.

Komfort: WOW! Meget flot model at løbe i. Materialet følger kroppens bevægelser uden at sidde for stramt noget sted.

Design: Et klassisk design uden markante detaljer. Udseendet er smart, men testpanelet ville gerne have nogle bedre finesser.

Samlet vurdering: Lad ikke vejret bestemme, hvornår og hvor, du skal løbe. Supernova Jacket er designet med et vandafvisende ydre, som tåler let regn. Materialet Climacool er også specielt udviklet til at holde dig kølig og tør, når du sveder. Derfor er denne model velegnet til foråret, når temperaturen begynder at nærme sig 10 grader (sammen med en trøje). Under koldere vejrforhold kan du kombinere med varmt undertøj. Modellen har et par mindre refleksdetaljer og en brystlomme til mobil eller nøgler. Selv om materialet bedømmes fint, er det komfort og pasform, der får de bedste karakterer. En meget behagelig jakke til rusk og regn.


Test af: 

DK_HERR_BLACC.jpg

Mærke 

Model

Vejledende pris: 349 kroner. 

Fås i farverne:  og

Pasform: Normal i størrelse med en rummelig pasform. Ingen slank model.

Komfort: Meget behagelig jakke, der følger dine bevægelser, når du løber. Her kan du virkelig bruge armene, uden at noget generer.

Design: En model til dem, der ikke søger en sort løbejakke. En perfekt blanding af mønstre i forskellige farver. Plus for refleksdetaljerne, der gør dig synlig i mørket.

Samlet vurdering: Blaccs prisvenlige løbejakke med nye, flotte mønstre, er et rigtigt hit! Det tynde materiale og den lette vægt gør, at du næppe bemærker, at du har en jakke på. Så komfortabel er modellen på kroppen. Testerne fremhæver de gennemtænkte detaljer som lommer på forsiden, en lomme i slidsen, manchetter med "tommelfingre" i ærmerne og en aftagelig hætte. Hver eneste detalje gør alt for at sikre, at du får en god løbeoplevelse. Jakken tåler ikke større regnbyger, men kan klare et par dråber. Beskyttelse mod vinden er bedre! En perfekt model til forårsløb i kombination med en funktionel trøje og smarte løbesko.


Test af:   

DK_HERR_NIKE2.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1045 kroner. 

Fås i farverne: ,  og 

Pasform: Nogen stor i størrelse og med lange ærmer. Perfekt til dig med lange arme.

Komfort: Fordi den er en kombination af en trøje og en jakke, er dele af modellen lavet af polyester og spandex. Som du allerede har regnet ud, gør det jakken både blød og fleksibel. Den sidder perfekt på kroppen.

Design: Udseendet er et pletskud. Farverne, detaljerne, udskæringerne og materialerne føles omhyggeligt gennemtænkte og passer særdeles godt sammen.

Samlet vurdering: Tech Pack Sphere Transform Top er, som navnet antyder, en hybrid mellem en løbetrøje og en løbejakke. Det er en trøje med et ultralet, vindafvisende lag, som du kan vælge, om du vil have på og dække halvdelen af din krop eller at pakke den sammen i en lomme på maven. Selv om designet er markant og rettet mod trendsætterne i løbesporet, er det funktionaliteten, der roses mest af testpanelet. Denne jakke har alle de detaljer, du ønsker: Lommer, reflekser, hætte og høj hals, der beskytter mod vinden. Ydermaterialet er både vandafvisende og vindtæt. Det kan maskinvaskes om nødvendigt. En rigtig vinder til alle, der ønsker at kombinere design og funktion!


Test af:  

DK_HERR_ASIC.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner.

Fås i farverne: og  

Pasform: Normal i størrelse. Modellen går lidt ned over bagdelen og har lange arme, men strammer ved albuerne i bøjet position.

Komfort: Super-fin model! Perfekt med et ekstra lag til vindbeskyttelse, du kan endda bruge den i frostvejr, hvis du kombinerer med varmt undertøj.

Design: Et yderst stilfuldt udseende med en lille refleksdetalje i form af logoet. Hvis mærket havde været endnu mindre, kunne modellen fungere som streetjakke.

Samlet vurdering: En jakke med flere anvendelsesmuligheder. Du kan bruge Silver Jacket til forårets løbeture, når du vil have en ekstra beskyttelse mod vinden -  eller som en sporty hverdagsjakke. Den er meget vejrbestandig, uden at det på nogen måde går ud over åndbarheden. Modellen har ikke mange funktionelle detaljer, men det behøver ikke nødvendigvis at være negativt. De detaljer, som jakken byder på -  som lommer med lynlås og en snor nederst -  er de mest nødvendige, og de fungerer godt. Anbefales til dem, der leder efter en god, stilfuld og diskret allround jakke, der kan bruges det meste af året.


Test af:

DK_HERR_NIKE3.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1445 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: True to size med en pasform, som hverken opfattes som slank eller "poset". Placeres et sted imellem.

Komfort: Jakken er skøn og behagelig, når man løber i den, hvilket gør modellen komfortabel. Imidlertid virker indersiden af jakken lidt "indestængt", og den har ikke den mest bløde kontakt med huden. Derfor skal du sørge for at matche den med en langærmet trøje for at få den perfekte komfort.

Design: At modellen har så mange refleksdetaljer er godt og øger sikkerheden. Udseendet er neutralt, hvilket værdsættes af nogle testere.

Samlet vurdering: En synlig jakke til aftenløbeture. Refleksdetaljerne er det første, du ser, når du prøver modellen. Den er ganske behagelig at løbe i og har en praktisk lomme ved lænden. Modellen dumper på ventilationen. Selvfølgelig slipper materialet noget overskydende varme igennem, men den er ikke det rigtige valg til svedige løbeture om sommeren. Overfladefinishen er meget bedre i relation til regn og vind, så den optimale løbetur med Windrunner Jacket Tech Pack finder sted i køligt og blæsende vejr. Med andre ord: en ven i dårligt vejr! Den tynde model passer perfekt til en kombination med undertøj og trøje, når det er frostvejr, og med en funktionel trøje om foråret.

SHOP HER:  

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

15 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

15 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

Hvis du er ude efter en trailsko med høj komfort, så kan de nye trailsko fra Adidas være noget for dig. Eksperterne Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

30 apr 2019