Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Test af:

DK_HERR_NIKE.jpg

Mærke
:  

Model:

Vejledende pris: 729 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Pasform: Noget stor i størrelse og med en pasform, der ligner Blaccs model. Jakken er hverken for tæt eller for "poset" på kroppen.

Komfort: Du tror næsten, at du løber uden jakke med denne model. Det tynde materiale føles slet ikke på kroppen, men sidder komfortabelt uden noget, der generer.

Design: Passer til både opvarmning på fodboldbanen og løbeturen. Ikke det mest innovative design, men det fungerer!

Samlet vurdering: Hvad der adskiller jakken fra andre, er vægten. Hvis du holder den i hånden, tror du næsten ikke, at det er et beklædningsgenstand, endsige en jakke. Den er så let. Perfekt til at pakke i tasken til træning eller ferie. Modellen er meget klassisk i designet med en høj krave, lommer med trykknapper og refleksdetaljer. Og ikke mere end det, hvilket gør nogle testdeltagere lidt skuffede. Jakken modstår både kolde vinde og byger, uden at materialet bliver tungt. Udover det faktum, at modellen er perfekt til løb, er den fin til opvarmning. Jakken er perfekt at have på, før du øger kropstemperaturen, fordi den er så behagelig og funktionel.


Test af: 

DK_HERR_SALOMON.jpg

Mærke

Model

Vejledende pris: 1695 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: Sidder "uforskammet godt" på kroppen. Modellen har en skræddersyet pasform, der giver dig et smart look. Den er ekstremt lille i størrelse - ellers intet at bemærke.

Komfort: En let og tynd jakke, hvor du selv kan justere temperaturen. Modellen ventilerer fint og modstår både regn og vind.

Design: Et rent look med refleksdetaljer i form af et logo på brystet og tre striber på højre arm. Det behøver ikke at være sværere end dette, testpersonerne er tilfredse!

Samlet vurdering: Salomon ved præcis, hvordan man laver den ultimative løbejakke, og gør det med bravur. Den første ting, man bemærker, er, hvor let den er. Ligesom med  Impossible Light Jacket fra Nike er det svært at forstå, at der virkeligt er tale om en jakke. Bonatti Pro Wp Jkt er en dyrere model, men du får meget for pengene. Blandt andet er der mange funktionelle fordele ved jakken, når vejret forsøger at tage modet fra dig. Jakken accepterer ikke, at regnen gør dig våd eller at vinden vil afkøle dig. Den modstår alt! Det eneste, som testerne kritiserer, er manglen på detaljer, såsom lommer. Nu er jakken begrænset til løbeaktiviteter, og der er ikke plads til bilnøglerne. Dette en løbejakke og intet andet.

Test af:  

DK_HERR_ADIDAS.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 749 kroner. 

Fås i farven:

Pasform: Hvis du normalt ligger mellem to størrelser, skal du vælge den mindste. Jakken er i den slanke ende, har lange ærmer og en længere ryg. Sidder som støbt på dig, der er høj og slank.

Komfort: WOW! Meget flot model at løbe i. Materialet følger kroppens bevægelser uden at sidde for stramt noget sted.

Design: Et klassisk design uden markante detaljer. Udseendet er smart, men testpanelet ville gerne have nogle bedre finesser.

Samlet vurdering: Lad ikke vejret bestemme, hvornår og hvor, du skal løbe. Supernova Jacket er designet med et vandafvisende ydre, som tåler let regn. Materialet Climacool er også specielt udviklet til at holde dig kølig og tør, når du sveder. Derfor er denne model velegnet til foråret, når temperaturen begynder at nærme sig 10 grader (sammen med en trøje). Under koldere vejrforhold kan du kombinere med varmt undertøj. Modellen har et par mindre refleksdetaljer og en brystlomme til mobil eller nøgler. Selv om materialet bedømmes fint, er det komfort og pasform, der får de bedste karakterer. En meget behagelig jakke til rusk og regn.


Test af: 

DK_HERR_BLACC.jpg

Mærke 

Model

Vejledende pris: 349 kroner. 

Fås i farverne:  og

Pasform: Normal i størrelse med en rummelig pasform. Ingen slank model.

Komfort: Meget behagelig jakke, der følger dine bevægelser, når du løber. Her kan du virkelig bruge armene, uden at noget generer.

Design: En model til dem, der ikke søger en sort løbejakke. En perfekt blanding af mønstre i forskellige farver. Plus for refleksdetaljerne, der gør dig synlig i mørket.

Samlet vurdering: Blaccs prisvenlige løbejakke med nye, flotte mønstre, er et rigtigt hit! Det tynde materiale og den lette vægt gør, at du næppe bemærker, at du har en jakke på. Så komfortabel er modellen på kroppen. Testerne fremhæver de gennemtænkte detaljer som lommer på forsiden, en lomme i slidsen, manchetter med "tommelfingre" i ærmerne og en aftagelig hætte. Hver eneste detalje gør alt for at sikre, at du får en god løbeoplevelse. Jakken tåler ikke større regnbyger, men kan klare et par dråber. Beskyttelse mod vinden er bedre! En perfekt model til forårsløb i kombination med en funktionel trøje og smarte løbesko.


Test af:   

DK_HERR_NIKE2.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1045 kroner. 

Fås i farverne: ,  og 

Pasform: Nogen stor i størrelse og med lange ærmer. Perfekt til dig med lange arme.

Komfort: Fordi den er en kombination af en trøje og en jakke, er dele af modellen lavet af polyester og spandex. Som du allerede har regnet ud, gør det jakken både blød og fleksibel. Den sidder perfekt på kroppen.

Design: Udseendet er et pletskud. Farverne, detaljerne, udskæringerne og materialerne føles omhyggeligt gennemtænkte og passer særdeles godt sammen.

Samlet vurdering: Tech Pack Sphere Transform Top er, som navnet antyder, en hybrid mellem en løbetrøje og en løbejakke. Det er en trøje med et ultralet, vindafvisende lag, som du kan vælge, om du vil have på og dække halvdelen af din krop eller at pakke den sammen i en lomme på maven. Selv om designet er markant og rettet mod trendsætterne i løbesporet, er det funktionaliteten, der roses mest af testpanelet. Denne jakke har alle de detaljer, du ønsker: Lommer, reflekser, hætte og høj hals, der beskytter mod vinden. Ydermaterialet er både vandafvisende og vindtæt. Det kan maskinvaskes om nødvendigt. En rigtig vinder til alle, der ønsker at kombinere design og funktion!


Test af:  

DK_HERR_ASIC.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner.

Fås i farverne: og  

Pasform: Normal i størrelse. Modellen går lidt ned over bagdelen og har lange arme, men strammer ved albuerne i bøjet position.

Komfort: Super-fin model! Perfekt med et ekstra lag til vindbeskyttelse, du kan endda bruge den i frostvejr, hvis du kombinerer med varmt undertøj.

Design: Et yderst stilfuldt udseende med en lille refleksdetalje i form af logoet. Hvis mærket havde været endnu mindre, kunne modellen fungere som streetjakke.

Samlet vurdering: En jakke med flere anvendelsesmuligheder. Du kan bruge Silver Jacket til forårets løbeture, når du vil have en ekstra beskyttelse mod vinden -  eller som en sporty hverdagsjakke. Den er meget vejrbestandig, uden at det på nogen måde går ud over åndbarheden. Modellen har ikke mange funktionelle detaljer, men det behøver ikke nødvendigvis at være negativt. De detaljer, som jakken byder på -  som lommer med lynlås og en snor nederst -  er de mest nødvendige, og de fungerer godt. Anbefales til dem, der leder efter en god, stilfuld og diskret allround jakke, der kan bruges det meste af året.


Test af:

DK_HERR_NIKE3.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1445 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: True to size med en pasform, som hverken opfattes som slank eller "poset". Placeres et sted imellem.

Komfort: Jakken er skøn og behagelig, når man løber i den, hvilket gør modellen komfortabel. Imidlertid virker indersiden af jakken lidt "indestængt", og den har ikke den mest bløde kontakt med huden. Derfor skal du sørge for at matche den med en langærmet trøje for at få den perfekte komfort.

Design: At modellen har så mange refleksdetaljer er godt og øger sikkerheden. Udseendet er neutralt, hvilket værdsættes af nogle testere.

Samlet vurdering: En synlig jakke til aftenløbeture. Refleksdetaljerne er det første, du ser, når du prøver modellen. Den er ganske behagelig at løbe i og har en praktisk lomme ved lænden. Modellen dumper på ventilationen. Selvfølgelig slipper materialet noget overskydende varme igennem, men den er ikke det rigtige valg til svedige løbeture om sommeren. Overfladefinishen er meget bedre i relation til regn og vind, så den optimale løbetur med Windrunner Jacket Tech Pack finder sted i køligt og blæsende vejr. Med andre ord: en ven i dårligt vejr! Den tynde model passer perfekt til en kombination med undertøj og trøje, når det er frostvejr, og med en funktionel trøje om foråret.

SHOP HER:  

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

1 dag sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

2 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
more news
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

1 dag sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

2 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

For nyligt blev en ny sko i Pegasus-familien lanceret, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har ladet vores erfarne testpanel teste skoene på en løbetur - her er resultatet!

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve!

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

Vores Reebok running-ambassadører er løbet i Reeboks løbesko hele sommeren. Her vurderer de pasform, komfort og funktion hos de tre mest populære modeller.

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

Findes der nogen som har misset at mavetasken er tilbage? Sikkert ikke! Her er alt, du behøver at vide om sæsonens mest trendy accessories.

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

Safarilook, mixede årtier og en bucket hat - her er sæsonens hedeste nyheder, som du ikke vil gå glip af.

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

At man skal satse på neondetaljen til efteråret er der ingen tvivl om. Modegiganten Puma har lanceret tre nye træningstights med cool detaljer. Vores testpanel gav dem en omgang i gymmet og ude på løbeturen!

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

En rigtig god skaljakke er et must til aktiviteter og leg. Her er alt, du behøver at vide.

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

Bryllupssæsonen er i fuld gang, og det bliver sværere at vide hvad man bør tage på for at være klædt korrekt. Må man have sneakers på et bryllup? Modeeksperten guider!

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til at alle bikinier, badedragter og badeshorts prydes af alverdens frugter lige nu, så har du højst sandsynligt boet under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbage med en ny opdatering af den anerkendte træningssko Metcon. Metcon 5 er en sko til atleten som elsker former for højintensiv træning. Her er det, som er nyt og unik med den nye model.

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019