Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Test af:

DK_HERR_NIKE.jpg

Mærke
:  

Model:

Vejledende pris: 729 kroner. 

Kommer i farverne: og 

Pasform: Noget stor i størrelse og med en pasform, der ligner Blaccs model. Jakken er hverken for tæt eller for "poset" på kroppen.

Komfort: Du tror næsten, at du løber uden jakke med denne model. Det tynde materiale føles slet ikke på kroppen, men sidder komfortabelt uden noget, der generer.

Design: Passer til både opvarmning på fodboldbanen og løbeturen. Ikke det mest innovative design, men det fungerer!

Samlet vurdering: Hvad der adskiller jakken fra andre, er vægten. Hvis du holder den i hånden, tror du næsten ikke, at det er et beklædningsgenstand, endsige en jakke. Den er så let. Perfekt til at pakke i tasken til træning eller ferie. Modellen er meget klassisk i designet med en høj krave, lommer med trykknapper og refleksdetaljer. Og ikke mere end det, hvilket gør nogle testdeltagere lidt skuffede. Jakken modstår både kolde vinde og byger, uden at materialet bliver tungt. Udover det faktum, at modellen er perfekt til løb, er den fin til opvarmning. Jakken er perfekt at have på, før du øger kropstemperaturen, fordi den er så behagelig og funktionel.


Test af: 

DK_HERR_SALOMON.jpg

Mærke

Model

Vejledende pris: 1695 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: Sidder "uforskammet godt" på kroppen. Modellen har en skræddersyet pasform, der giver dig et smart look. Den er ekstremt lille i størrelse - ellers intet at bemærke.

Komfort: En let og tynd jakke, hvor du selv kan justere temperaturen. Modellen ventilerer fint og modstår både regn og vind.

Design: Et rent look med refleksdetaljer i form af et logo på brystet og tre striber på højre arm. Det behøver ikke at være sværere end dette, testpersonerne er tilfredse!

Samlet vurdering: Salomon ved præcis, hvordan man laver den ultimative løbejakke, og gør det med bravur. Den første ting, man bemærker, er, hvor let den er. Ligesom med  Impossible Light Jacket fra Nike er det svært at forstå, at der virkeligt er tale om en jakke. Bonatti Pro Wp Jkt er en dyrere model, men du får meget for pengene. Blandt andet er der mange funktionelle fordele ved jakken, når vejret forsøger at tage modet fra dig. Jakken accepterer ikke, at regnen gør dig våd eller at vinden vil afkøle dig. Den modstår alt! Det eneste, som testerne kritiserer, er manglen på detaljer, såsom lommer. Nu er jakken begrænset til løbeaktiviteter, og der er ikke plads til bilnøglerne. Dette en løbejakke og intet andet.

Test af:  

DK_HERR_ADIDAS.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 749 kroner. 

Fås i farven:

Pasform: Hvis du normalt ligger mellem to størrelser, skal du vælge den mindste. Jakken er i den slanke ende, har lange ærmer og en længere ryg. Sidder som støbt på dig, der er høj og slank.

Komfort: WOW! Meget flot model at løbe i. Materialet følger kroppens bevægelser uden at sidde for stramt noget sted.

Design: Et klassisk design uden markante detaljer. Udseendet er smart, men testpanelet ville gerne have nogle bedre finesser.

Samlet vurdering: Lad ikke vejret bestemme, hvornår og hvor, du skal løbe. Supernova Jacket er designet med et vandafvisende ydre, som tåler let regn. Materialet Climacool er også specielt udviklet til at holde dig kølig og tør, når du sveder. Derfor er denne model velegnet til foråret, når temperaturen begynder at nærme sig 10 grader (sammen med en trøje). Under koldere vejrforhold kan du kombinere med varmt undertøj. Modellen har et par mindre refleksdetaljer og en brystlomme til mobil eller nøgler. Selv om materialet bedømmes fint, er det komfort og pasform, der får de bedste karakterer. En meget behagelig jakke til rusk og regn.


Test af: 

DK_HERR_BLACC.jpg

Mærke 

Model

Vejledende pris: 349 kroner. 

Fås i farverne:  og

Pasform: Normal i størrelse med en rummelig pasform. Ingen slank model.

Komfort: Meget behagelig jakke, der følger dine bevægelser, når du løber. Her kan du virkelig bruge armene, uden at noget generer.

Design: En model til dem, der ikke søger en sort løbejakke. En perfekt blanding af mønstre i forskellige farver. Plus for refleksdetaljerne, der gør dig synlig i mørket.

Samlet vurdering: Blaccs prisvenlige løbejakke med nye, flotte mønstre, er et rigtigt hit! Det tynde materiale og den lette vægt gør, at du næppe bemærker, at du har en jakke på. Så komfortabel er modellen på kroppen. Testerne fremhæver de gennemtænkte detaljer som lommer på forsiden, en lomme i slidsen, manchetter med "tommelfingre" i ærmerne og en aftagelig hætte. Hver eneste detalje gør alt for at sikre, at du får en god løbeoplevelse. Jakken tåler ikke større regnbyger, men kan klare et par dråber. Beskyttelse mod vinden er bedre! En perfekt model til forårsløb i kombination med en funktionel trøje og smarte løbesko.


Test af:   

DK_HERR_NIKE2.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1045 kroner. 

Fås i farverne: ,  og 

Pasform: Nogen stor i størrelse og med lange ærmer. Perfekt til dig med lange arme.

Komfort: Fordi den er en kombination af en trøje og en jakke, er dele af modellen lavet af polyester og spandex. Som du allerede har regnet ud, gør det jakken både blød og fleksibel. Den sidder perfekt på kroppen.

Design: Udseendet er et pletskud. Farverne, detaljerne, udskæringerne og materialerne føles omhyggeligt gennemtænkte og passer særdeles godt sammen.

Samlet vurdering: Tech Pack Sphere Transform Top er, som navnet antyder, en hybrid mellem en løbetrøje og en løbejakke. Det er en trøje med et ultralet, vindafvisende lag, som du kan vælge, om du vil have på og dække halvdelen af din krop eller at pakke den sammen i en lomme på maven. Selv om designet er markant og rettet mod trendsætterne i løbesporet, er det funktionaliteten, der roses mest af testpanelet. Denne jakke har alle de detaljer, du ønsker: Lommer, reflekser, hætte og høj hals, der beskytter mod vinden. Ydermaterialet er både vandafvisende og vindtæt. Det kan maskinvaskes om nødvendigt. En rigtig vinder til alle, der ønsker at kombinere design og funktion!


Test af:  

DK_HERR_ASIC.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 399 kroner.

Fås i farverne: og  

Pasform: Normal i størrelse. Modellen går lidt ned over bagdelen og har lange arme, men strammer ved albuerne i bøjet position.

Komfort: Super-fin model! Perfekt med et ekstra lag til vindbeskyttelse, du kan endda bruge den i frostvejr, hvis du kombinerer med varmt undertøj.

Design: Et yderst stilfuldt udseende med en lille refleksdetalje i form af logoet. Hvis mærket havde været endnu mindre, kunne modellen fungere som streetjakke.

Samlet vurdering: En jakke med flere anvendelsesmuligheder. Du kan bruge Silver Jacket til forårets løbeture, når du vil have en ekstra beskyttelse mod vinden -  eller som en sporty hverdagsjakke. Den er meget vejrbestandig, uden at det på nogen måde går ud over åndbarheden. Modellen har ikke mange funktionelle detaljer, men det behøver ikke nødvendigvis at være negativt. De detaljer, som jakken byder på -  som lommer med lynlås og en snor nederst -  er de mest nødvendige, og de fungerer godt. Anbefales til dem, der leder efter en god, stilfuld og diskret allround jakke, der kan bruges det meste af året.


Test af:

DK_HERR_NIKE3.jpg

Mærke:  

Model:

Vejledende pris: 1445 kroner. 

Fås i farverne:  og  

Pasform: True to size med en pasform, som hverken opfattes som slank eller "poset". Placeres et sted imellem.

Komfort: Jakken er skøn og behagelig, når man løber i den, hvilket gør modellen komfortabel. Imidlertid virker indersiden af jakken lidt "indestængt", og den har ikke den mest bløde kontakt med huden. Derfor skal du sørge for at matche den med en langærmet trøje for at få den perfekte komfort.

Design: At modellen har så mange refleksdetaljer er godt og øger sikkerheden. Udseendet er neutralt, hvilket værdsættes af nogle testere.

Samlet vurdering: En synlig jakke til aftenløbeture. Refleksdetaljerne er det første, du ser, når du prøver modellen. Den er ganske behagelig at løbe i og har en praktisk lomme ved lænden. Modellen dumper på ventilationen. Selvfølgelig slipper materialet noget overskydende varme igennem, men den er ikke det rigtige valg til svedige løbeture om sommeren. Overfladefinishen er meget bedre i relation til regn og vind, så den optimale løbetur med Windrunner Jacket Tech Pack finder sted i køligt og blæsende vejr. Med andre ord: en ven i dårligt vejr! Den tynde model passer perfekt til en kombination med undertøj og trøje, når det er frostvejr, og med en funktionel trøje om foråret.

SHOP HER:  

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

Nikes måske bedste løbesko nogensinde er netop blevet udgivet i en ny udgave. Sådan her tænker vores løbeambassadør om den nye Nike Air Zoom Pegasus 37 - mere dæmpet end nogensinde!

04 jun 2020