DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller. 

DK BB herr

Mærke: Björn Borg 

Model: R100 Low Spt M   

Vejledende pris:  699 kroner 

Kommer i farverne: 

Materialer: Yderste materiale i textil med hvid gummisål.  

Pasform: Den her model sidder perfekt om foden. De opleves derimod som lidt store i størrelsen, så Ligger du imellem to størrelser, så gå gerne op en halv til en hel størrelse.

Komfort: En let sko der føles super blød og er herlig at gå i. De omslutter foden på et rigtig god mode. Selvom sålen giver et godt førstehåndsindtryk, er det en ret stum sål uden særlig dæmpning.

Design: En hårdfør sko der giver et sporty look med en lækker kombination af mesh og mocka, og Björn Borgs logo på siden. De hvide detaljern og meshpartiet på overdelen giver skoen karakter og  en god åndbarhed.  

Konklusion: Vil du have en slidstærk sko som samtidigt er cool og alsidig? De her fra Björn Borg er stilrene og kan anvendes til jobbet, på en gåtur eller til og fra træningscentret. Helt enkelt en sporty sko som giver dig en skøn komfort og stiller din stil helt skarpt til dagens mange aktiviteter. Thumps up for den sorte farve der er pratisk her til efteråret. 

DK Adidas herr

Mørke: Adidas 

Model: Cloudfoam Ultimate   

Vejledende pris: 669 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Stofsko    

Pasform: True to size i størrelsen men lidt brede fremme. Passer perfekt til dig som har brede fødder eller bare vll have et par brede sko med meget plads fremme.   

Komfort: Bekvem og let sko med en fleksibel og strømpelignende, stof overdel som giver dig en perfekt pasform og høj åndbarhed. Skoene har en blød og bekvem sål der gør du ikke vil have dem af igen. 

Design: Designmæssigt har vi en kombination af en lækker streetsko og en løbesko. Looket opleves som coolt og stilrent hos testpanelet, med de tre klassiske striper på siderne og en sål der er super fedt designet.    

Konklusion:  En sneaker du kan anvende overalt men helst en solrig efterårsdag da de ikke er vandtætte og er lidt sarte med en hvid stofoverdel. Skoen er super bekvem og et super kompliment til din sporty streetstil. Passer bedst til dig med en lidt bredere fod og til dig der gerne vil have sko på hele dagen uden at tæerne ligger helt klemt i skoen.

DK Lyle herr

Mærke: Lyle & Scott 

Model: Burchill 

Vejledende pris:  559 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Sko i mocka med skinddetaljer og hårdfør gummisål.   

Pasform: Du som er vant til Lyle & Scotts sneakers ved at de er normale i størrelsen og har en super pasform. Burchill er ingen undtagelse. Den er smallere og generelt mindre, så den passer godt til dig med lang- smalle fødder. 

Komfort:  Skoene ser lidt hårde og stive ud, men når de kommer på fødderne er de virkelig bløde og fleksible. De er helt overraskende bekvemme. Sålen føles lidt tykkere og giver dig en stabil følelse når du går i dem. Overdelen omfavner foden på den helt rigtige måde.

Design: Fresh design i marineblå mocka som giver et lidt mere stilet look med læder detaljerne der skaber kontrast. Den klassiske Lyle & Scot-ørnen er med på siden af skoen i guld.  

Konklusion:  Dressed for success! Her har du en alsidig sko, lækker sneaker som du ikke vil tage af. Den går både at matche til jakke sæt eller et par jeans. Sålen er super bekvem og mere fleksibel end man lige tror ved første øjekast. Den smalle model er ikke anbefalet for dig med brede fødder. Modellen er den mindst sporty i testen og passer derfor perfekt for den mdebeviste som vil have en pæn sko uden at være helt dresset op.

DK Nike herr

Mærke: Nike 

Model: Air Max Vision   

Vejledende pris:  999 kroner 

Kommer i farverne:   og 

Materialer: Skindimmitation og tekstil med gummisål.  

Pasform: Normal i størrelsen, så sats på din almindelige Nike størrelse. De kan derimod opleves som en anelse stramme, så vil du have lidt ekstra plads til tæerne kan du gå en halv størrelse op. 

Komfort: Skønne sko med god dæmpning. Omslutter spot on rundt om hælen, men er lidt smalle fremme. De giver en skøn komfort rundt hele foden og mesh-delen bidrager til at skoen ånder rigtig fint og du slipper for at dine fødder koger. 

Design: Skoene føles elegante med et lækkert sporty look. De er designet i en blanding af tekstil og skind og har den berømte Air Max pude synligt i hælen hvilket er en riktigt cool detalje. 

Konklusion:  Hårdføre og klassiske sneakers i helt sort som er lette at matche til alt. De er den perfekte kombination af lækkert design og funktion. Komforte med den gode dæmpning er et stort plus. Modellen har en del mere plads bagerst end fremfor, hvilket hjælper med ventilationen når man har dem på en hel dag. Udseendet er ikke at tage fejl af og passer næsten til enhver lejlighed og er takket være sin farve også praktiske når det kommer til efterårs vejret.

DK Converse herr

Mærke: Converse 

Model: One Star   

Vejledende pris:  659 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Overdel i mocka med gummisål 

Pasform: Den her model er ganske stor i størrelsen og du kan let gå en halv til en hel størrelse ned  for at opnå den bedste pasform. Når du vel har fundet den rigtige størrelse sidder de som smurt på.

Komfort: Ret stum sko med en ganske bred pasform som derimod sidder præcis som den skal. Ingen større støddæmpning men de har en god sål og et vatteret ankelparti som gør skoen ekstra bekvem og ikke lige så plat som en Chuck taylor all star fra Converse. 

Design: Et coolt twist på en klassisk Converse-sko med lækkert mockamateriale og detaljer som  stjerner der stikker ud på begge sider. Et lækkert design som er let at kombinere med forskellige stile til efteråret. 

Konklusion:  Komfortmæssigt får den her modellen højeste karakter. Men vi anbefaelr at gå en halv størrelse ned for optimal pasform. Skoen er super skøn på foden og opleves som skånsom for foden sammenlignet med Chuck tayler all star som har en mere flad sål. Den passer bedst som hverdagssko og giver et casual street look. Den ungdommelige følelse med stjernerne på siden er perfekt til skateren der vil have en allround sneaker du kan matche til alt. Et klart valg til efteråret!

DK Gant herr

Mærke: Gant 

Model: Bari    

Vejledende pris:  999 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Stofsko med gummisål.    

Pasform: Den her model er true to size men kan opleves som en anelse stor, derfor har en del af testpanlet der ligger mellem to størrelser valgt at gå en størrelse ned. Skoen har en neutral pasform med en smal fremfod.

Komfort: Bari fra Gant sidder som limet på foden. Først og fremmest hælpartiet sidder rigtig godt hvilkket er super for folk der kan have let ved at få slidsår og vabler. Sålen er stum, men har en indersål der er så bekvem at det ikke er et problem at have denne sko på hele dagen.

Design: Gant får topkarakter for designet. Lækre, enkle og stilrene. Med den klassiske marineblå kulør og uden syninger i en anden farve har disse sko et clean look. De sidder bare super på foden.

Konklusion: Vil du have en skøn sko som har en super pasform? Så er denne model noget for dig. Det er en sko der ligger mellem at være normal til lidt lille i størrelsen og har en skøn pasform, der dog har en lidt stum sål der dog kompenseres af en helt igennem herlig indersål. Gant får ofte høje bedømmelser på design siden og det gør de også i denne test. En perfekt sneaker for den modebevidste. Den kan bruges som en finere sko til jobbet eller til fin middag!  

DK Puma herr

Mærke: Puma 

Model: Smash v2 L   

Vejledende pris:  499 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Skind og gummisål.

Pasform: Præcis som mange af Pumas sko er den her model stor i størrelsen. Du kan snildt gå en halv til en hel størelse ned for optimal pasform. modellen er smallere ved den mellemste del af foden og fremme ved tæerne.

Komfort: Når du først tager denne sko på får du en stum oplevelse af sålen, men det er bare indtil du begynder at gå i dem. Den bløde skindoverdel giver en skøn pasform og gummmisålen giver dig et godt greb på undelaget.

Design: Lækkert og enkelt design på et par fresh hvide sneakers. Bortset fra at du sjældent kan have din ehvide sneakers på hver dag til efteråret, er materialet slidstærk og da det er skind er de lige til at tørre af.

Konklusion: En klassisk hvid sneaker slår aldrig fejl eller? Er du en af de som nægter at hvide sneakers kun hører sommeren til er Pumas model i skind et helt rigtigt valg. Den er let at tørre af, har en sål med godt greb på underlaget og holder super længe. Puma står helt klart for testets mest økonomiske indslag. Det klassiske design føles helt rigtigt til efteråret og matches let med et par jeans som til træningsbukser. Sig hej til en skøn og cool sko!

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

Alldeles nyss
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

4 dagar sedan
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

27 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vide om Nike Epic React Flyknit 2

26 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

25 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheder i 2019

25 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Sådan passer du bedst på din sports-bh

24 jan 2019
UA Hovr

Løbeskoene for 2019 du ikke vil gå glip af!

24 jan 2019
Byks_Karitraa.png

Forårets nye sneakers fra Kari Traa

23 jan 2019
Lofsan PureMove Bra

Lofsan: Sådan vælger du den rigtige sports-bh

22 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg

Craft`s nye Studio Collection er her!

21 jan 2019
Puma XT Fuse

De bedste håndboldssko 2019

18 jan 2019
DK-Header.jpg

Bedst i test! Vinterens varme parkaer

18 jan 2019
DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

17 jan 2019
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

15 jan 2019
K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

09 jan 2019
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

09 jan 2019
Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

09 jan 2019
DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

08 jan 2019
Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

08 jan 2019
DK-Header-HERR.jpg

Test af vores bedste linerjakker for herrer

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

04 jan 2019
DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

03 jan 2019
DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

01 jan 2019
DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

01 jan 2019
Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

26 dec 2018
OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

23 dec 2018
Casall Sculpture 2.0

Nu er Casalls Sculpture tights squatsikre!

19 dec 2018
Under armour_shorts.jpg

8 tidsløse røverkøb til ham!

18 dec 2018
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

Et par tights der duer til alt. Det er tanken bag One. Vi har testet Nikes nye supertights og vi blev ikke skuffet!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

Det er ikke bare smag og stil der styrer indkøb til træningsgarderoben. Din pengepung har også noget at skulle sige! Så her har du fem prisvenlige sportsbh`er fra Blacc.

svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

Vindafvisende, let og stilren. Sig hej til Adidas nye tilføjelse til din træningsgarderobe: vindjakken Wind Fleece Jacket!

Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

At købe fodboldsstøvler på nettet behøver ikke være så svært. Vores testpanel guider dig igennem Adidas mest populære modeller.

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

Björn Borg er gået sammen med Cafés modechef Daniel Lindström og har skabt det ultimative løbetøj!

Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

Glem ideen om funktionalitet og trendsikkert design ikke går hånd i hånd. Sømløst tøj til både fritid og sport der er lige så flot som det er praktisk. Nike Tech Pack ligner ikke noget du har set før.

adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vide om Nike Epic React Flyknit 2

Med Nikes blødeste dæmpning nogensinde er Epic React Flyknit en sko udover det sædvanlige. Nu superskoen opdateret.