DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller. 

DK BB herr

Mærke: Björn Borg 

Model: R100 Low Spt M   

Vejledende pris:  699 kroner 

Kommer i farverne: 

Materialer: Yderste materiale i textil med hvid gummisål.  

Pasform: Den her model sidder perfekt om foden. De opleves derimod som lidt store i størrelsen, så Ligger du imellem to størrelser, så gå gerne op en halv til en hel størrelse.

Komfort: En let sko der føles super blød og er herlig at gå i. De omslutter foden på et rigtig god mode. Selvom sålen giver et godt førstehåndsindtryk, er det en ret stum sål uden særlig dæmpning.

Design: En hårdfør sko der giver et sporty look med en lækker kombination af mesh og mocka, og Björn Borgs logo på siden. De hvide detaljern og meshpartiet på overdelen giver skoen karakter og  en god åndbarhed.  

Konklusion: Vil du have en slidstærk sko som samtidigt er cool og alsidig? De her fra Björn Borg er stilrene og kan anvendes til jobbet, på en gåtur eller til og fra træningscentret. Helt enkelt en sporty sko som giver dig en skøn komfort og stiller din stil helt skarpt til dagens mange aktiviteter. Thumps up for den sorte farve der er pratisk her til efteråret. 

DK Adidas herr

Mørke: Adidas 

Model: Cloudfoam Ultimate   

Vejledende pris: 669 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Stofsko    

Pasform: True to size i størrelsen men lidt brede fremme. Passer perfekt til dig som har brede fødder eller bare vll have et par brede sko med meget plads fremme.   

Komfort: Bekvem og let sko med en fleksibel og strømpelignende, stof overdel som giver dig en perfekt pasform og høj åndbarhed. Skoene har en blød og bekvem sål der gør du ikke vil have dem af igen. 

Design: Designmæssigt har vi en kombination af en lækker streetsko og en løbesko. Looket opleves som coolt og stilrent hos testpanelet, med de tre klassiske striper på siderne og en sål der er super fedt designet.    

Konklusion:  En sneaker du kan anvende overalt men helst en solrig efterårsdag da de ikke er vandtætte og er lidt sarte med en hvid stofoverdel. Skoen er super bekvem og et super kompliment til din sporty streetstil. Passer bedst til dig med en lidt bredere fod og til dig der gerne vil have sko på hele dagen uden at tæerne ligger helt klemt i skoen.

DK Lyle herr

Mærke: Lyle & Scott 

Model: Burchill 

Vejledende pris:  559 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Sko i mocka med skinddetaljer og hårdfør gummisål.   

Pasform: Du som er vant til Lyle & Scotts sneakers ved at de er normale i størrelsen og har en super pasform. Burchill er ingen undtagelse. Den er smallere og generelt mindre, så den passer godt til dig med lang- smalle fødder. 

Komfort:  Skoene ser lidt hårde og stive ud, men når de kommer på fødderne er de virkelig bløde og fleksible. De er helt overraskende bekvemme. Sålen føles lidt tykkere og giver dig en stabil følelse når du går i dem. Overdelen omfavner foden på den helt rigtige måde.

Design: Fresh design i marineblå mocka som giver et lidt mere stilet look med læder detaljerne der skaber kontrast. Den klassiske Lyle & Scot-ørnen er med på siden af skoen i guld.  

Konklusion:  Dressed for success! Her har du en alsidig sko, lækker sneaker som du ikke vil tage af. Den går både at matche til jakke sæt eller et par jeans. Sålen er super bekvem og mere fleksibel end man lige tror ved første øjekast. Den smalle model er ikke anbefalet for dig med brede fødder. Modellen er den mindst sporty i testen og passer derfor perfekt for den mdebeviste som vil have en pæn sko uden at være helt dresset op.

DK Nike herr

Mærke: Nike 

Model: Air Max Vision   

Vejledende pris:  999 kroner 

Kommer i farverne:   og 

Materialer: Skindimmitation og tekstil med gummisål.  

Pasform: Normal i størrelsen, så sats på din almindelige Nike størrelse. De kan derimod opleves som en anelse stramme, så vil du have lidt ekstra plads til tæerne kan du gå en halv størrelse op. 

Komfort: Skønne sko med god dæmpning. Omslutter spot on rundt om hælen, men er lidt smalle fremme. De giver en skøn komfort rundt hele foden og mesh-delen bidrager til at skoen ånder rigtig fint og du slipper for at dine fødder koger. 

Design: Skoene føles elegante med et lækkert sporty look. De er designet i en blanding af tekstil og skind og har den berømte Air Max pude synligt i hælen hvilket er en riktigt cool detalje. 

Konklusion:  Hårdføre og klassiske sneakers i helt sort som er lette at matche til alt. De er den perfekte kombination af lækkert design og funktion. Komforte med den gode dæmpning er et stort plus. Modellen har en del mere plads bagerst end fremfor, hvilket hjælper med ventilationen når man har dem på en hel dag. Udseendet er ikke at tage fejl af og passer næsten til enhver lejlighed og er takket være sin farve også praktiske når det kommer til efterårs vejret.

DK Converse herr

Mærke: Converse 

Model: One Star   

Vejledende pris:  659 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Overdel i mocka med gummisål 

Pasform: Den her model er ganske stor i størrelsen og du kan let gå en halv til en hel størrelse ned  for at opnå den bedste pasform. Når du vel har fundet den rigtige størrelse sidder de som smurt på.

Komfort: Ret stum sko med en ganske bred pasform som derimod sidder præcis som den skal. Ingen større støddæmpning men de har en god sål og et vatteret ankelparti som gør skoen ekstra bekvem og ikke lige så plat som en Chuck taylor all star fra Converse. 

Design: Et coolt twist på en klassisk Converse-sko med lækkert mockamateriale og detaljer som  stjerner der stikker ud på begge sider. Et lækkert design som er let at kombinere med forskellige stile til efteråret. 

Konklusion:  Komfortmæssigt får den her modellen højeste karakter. Men vi anbefaelr at gå en halv størrelse ned for optimal pasform. Skoen er super skøn på foden og opleves som skånsom for foden sammenlignet med Chuck tayler all star som har en mere flad sål. Den passer bedst som hverdagssko og giver et casual street look. Den ungdommelige følelse med stjernerne på siden er perfekt til skateren der vil have en allround sneaker du kan matche til alt. Et klart valg til efteråret!

DK Gant herr

Mærke: Gant 

Model: Bari    

Vejledende pris:  999 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Stofsko med gummisål.    

Pasform: Den her model er true to size men kan opleves som en anelse stor, derfor har en del af testpanlet der ligger mellem to størrelser valgt at gå en størrelse ned. Skoen har en neutral pasform med en smal fremfod.

Komfort: Bari fra Gant sidder som limet på foden. Først og fremmest hælpartiet sidder rigtig godt hvilkket er super for folk der kan have let ved at få slidsår og vabler. Sålen er stum, men har en indersål der er så bekvem at det ikke er et problem at have denne sko på hele dagen.

Design: Gant får topkarakter for designet. Lækre, enkle og stilrene. Med den klassiske marineblå kulør og uden syninger i en anden farve har disse sko et clean look. De sidder bare super på foden.

Konklusion: Vil du have en skøn sko som har en super pasform? Så er denne model noget for dig. Det er en sko der ligger mellem at være normal til lidt lille i størrelsen og har en skøn pasform, der dog har en lidt stum sål der dog kompenseres af en helt igennem herlig indersål. Gant får ofte høje bedømmelser på design siden og det gør de også i denne test. En perfekt sneaker for den modebevidste. Den kan bruges som en finere sko til jobbet eller til fin middag!  

DK Puma herr

Mærke: Puma 

Model: Smash v2 L   

Vejledende pris:  499 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Skind og gummisål.

Pasform: Præcis som mange af Pumas sko er den her model stor i størrelsen. Du kan snildt gå en halv til en hel størelse ned for optimal pasform. modellen er smallere ved den mellemste del af foden og fremme ved tæerne.

Komfort: Når du først tager denne sko på får du en stum oplevelse af sålen, men det er bare indtil du begynder at gå i dem. Den bløde skindoverdel giver en skøn pasform og gummmisålen giver dig et godt greb på undelaget.

Design: Lækkert og enkelt design på et par fresh hvide sneakers. Bortset fra at du sjældent kan have din ehvide sneakers på hver dag til efteråret, er materialet slidstærk og da det er skind er de lige til at tørre af.

Konklusion: En klassisk hvid sneaker slår aldrig fejl eller? Er du en af de som nægter at hvide sneakers kun hører sommeren til er Pumas model i skind et helt rigtigt valg. Den er let at tørre af, har en sål med godt greb på underlaget og holder super længe. Puma står helt klart for testets mest økonomiske indslag. Det klassiske design føles helt rigtigt til efteråret og matches let med et par jeans som til træningsbukser. Sig hej til en skøn og cool sko!

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

3 dagar sedan
Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

18 sep 2018
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

18 sep 2018
Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

16 sep 2018
Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

16 sep 2018
DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

13 sep 2018
DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

13 sep 2018
DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

13 sep 2018
SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

12 sep 2018
WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

12 sep 2018
8848

Nu vil alle have en multiliner

11 sep 2018
Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

07 sep 2018
Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

07 sep 2018
DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

07 sep 2018
Blacc limited edition

Blaccs lækreste træningstøj nogensinde er her

05 sep 2018
haglöfs

Efteråret ifølge Haglöfs

05 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png

Feminint flow i Blaccs nye yogakollektion

04 sep 2018
Reebok PureMove Bra

Reeboks nye sports-bh regulerer støtte efter behov

03 sep 2018
DK Header

Vi har testet sneakers fra Kari Traa

02 sep 2018
Reebok lux

Tip til tights: Luksus fra Reebok

01 sep 2018
Träningströja

De 10 bedstsælgende træningstrøjer

01 sep 2018
Sport_bh_Nike

Guide: Find den rette sports-bh fra Nike

31 aug 2018
träningskläder

Tør du vove dig ud i rødt til efteråret?

31 aug 2018
DK header

Bedst i test: Tights med høj talje

31 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast

Derfor skal du løbe i Reeboks løbesko

30 aug 2018
casall

Efterårets nyheder fra Casall

30 aug 2018
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

School-cool i Nikes efterårsnyheder

30 aug 2018
Blacc Mom

Nu har Blacc lavet en kollektion til alle (ventende) mødre!

29 aug 2018
ASICS

Efterårsnyt: Løbesko til herrer

22 aug 2018
DK_header.jpg

TEST: Sæsonens nye træningssko fra Puma

22 aug 2018
nike

Test af Nike`s nye træningssko

22 aug 2018
Nike Air Max Trainer test

TEST: Sådan er de nye Nike Air Max Trainer 1

22 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Efterårets nye løbesko for hende

16 aug 2018
Kari Traa sneakers

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
BTS_KIDS

14 indkøb til skolestarten

08 aug 2018
DK_header.jpg

Test: Så god er den nye Puma AMP XT

06 aug 2018
Blacc training

Mønstermani møder natur i Blaccs nye træningskollektion

06 aug 2018
DKheader.jpg

TEST: Træningstøj i lyserød

03 aug 2018
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg

12 tightsnyheder du ikke vil gå glip af!

02 aug 2018
more news
Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

Er du en af dem som behøver mindst ti par forskellige tights for at du føler træningsgarderoben er perfekt? Os med! Her er efterårets nyheder der er bedst i test!

Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

Nyhederne fra Nikes træningskollektion kommer i efterårets toner af mørkegrønt, vinrød og sort. Her er ti trendkøb du ikke må glip af!

Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

Efterårstræning = nyt træningstøj! Her er godbiderne fra Nike som vi vi selv vil klike hjem til sæsonens træning.

Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

Vi går mod koldere tider og det begynder at blive tid til at få styr på flyvedragten til de mindste. Hvad er vigtigst at tænke på? Her er en købsguide til flyerdragter!

Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

Hvis du kan lide sportswear stilen er der bare en type jakke der sur til efteråret: Den puffede dunjakke. Retrotrend, sportwear og god stil. Her er vores 10 favoritter!

DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

Et par sneakers er altid et sikkert kort. Det er coolt, det er let at matche og frem for alt er det skønt for fødderne. Tjek vores test og find dine nye favoritter!

DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller.

FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nu har Nike Pegasus fået Turbo!

I den nye Air Zoom Pegasus Turbo finder du de bedste dele fra en elsked klassiker kombineret med innovativt teknisk design der har gjort denne sko endnu lettere, hurtigere og til en nyhed du ikke vil gå glip af!

DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sæsonens største løbenyhed fra Nike er endelig landet i butikkerne og vil du vide hvordan den er at løbe i? Her er vores testpanels oplevelser og kommentarer.

SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

WyteJacka

Wytes nye jakker er her!

Begynder det blive tid til at købe en ny jakke? Wyte slipper nu deres nye jakkekollektion for efterår og vinter til både dame og herre. Vi får trendy Camofarver og cool dunjakker at se.

8848

Nu vil alle have en multiliner

Efterårets bedste jakke? En multiliner – det mest alsidige stykke tøj i garderoben!

Adidasherr2.jpg

Sæsonens sportswear fra Adidas

Ny sæson, nye trends – og så meget lækkert sportswear! Her er tøjet du skal have fingrene i (inden all andre får det).

Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

Et par efterårsstøvler i god kvalitet er en af de bedste investeringer til din skogarderobe. Vi har her valgt nogle af de trends der er værd at tjekke lidt ekstra ud.

DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

Prøv Yoga! Vores testpanel har testet godbiderne fra Blaccs yogakollektion og fortæller her hvilke du ikke vil gå glip af.