test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, holdtræning og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at udvælge de bedste til dig!

Der er altid plads til et par nye i garderoben. Tights er nyttigt tøj til din træning, uanset hvad du dyrker! Men det er ikke alt. Derudover kan tights sagtens bruges til at skabe et afslappet outfit sammen med en cool hættetrøje og et par hverdagssko. Vores testpanel har trænet og svedt i træningstights fra Nike, Adidas, Blacc og Casall samt flere varianter. Her er deres bedømmelse:

Bløde og elastiske med "det der lille ekstra"

Nike - New Pro Tight.jpgModel:

Mærke:

Velegnet til: Regelmæssig træning i fitnesscentret og alle øvelser med høj intensitet.

Dette var ekstra godt: Giver fuld bevægelsesfrihed i alle dele, elastisk og blødt stof.

Resumé: Disse tights adskiller sig ved at være utroligt behagelige at have på. Stoffet er blødt og relativt tyndt. Der er stort set ingen kompression i stoffet, men pasformen er tæt og smyger sig om dine former. Det eneste, der forstyrrer lidt, er det flade, elastiske bånd i taljen, som nogle synes strammer lidt for meget. Ellers får designet høje karakterer.

- De er pæne og meget enkle uden at være kedelige. Takket været syningen med tryk og meshpartier på læggene, sker der noget med designet, siger en testdeltager. 

Disse tights er en god mulighed for dem, der leder efter en sort udgave, men som ikke er tilfredse med et par almindelige helsorte tights. Store pluspoint gives også for optimal ventilation og transport af fugt væk fra kroppen. Sidst, men ikke mindst, er de også fuldstændigt squatproof på trods af et meget tyndt stof.

Topkarakter til nygammel klassiker

Nike One TightModel:

Mærke:

Velegnet til: Alle former for træning: yoga, høj intensitet, løb. Et par allround tights, simpelthen!

Dette var ekstra godt: Tightsenes pasform er så god, at de bliver siddende på plads uanset træning og intensitet.

Resumé: Wow, sikke et par dejlige tights! Nike One Tight har ry for at være "de smukkeste tights", hvilket stadig er tilfældet ifølge testpanelet. Stoffet føles utroligt blødt og behageligt på kroppen, men uden at det går ud over pasformen. Stoffet strammer på de rigtige steder og føles som et lag ekstra hud.

- Jeg elsker, at tights føles tynde i stoffet, hvilket er godt, når du bliver svedig og varm under træningen, siger en i testpanelet.

- Jeg har forholdsvis korte ben, og synes normalt, at Nike har for lange tights til mig. Men denne 7/8 -model passer perfekt. Jeg kan varmt anbefale den!, siger en anden.

Tightsene har en ret høj talje og sidder super flot på kroppen. At dyrke højintensiv træning med burpees, wallballs og lignende er ikke noget problem. De bliver siddende hvor de skal hele træningspasset igennem. Testpanelet vil også rose disse tights for at give en flot kropsform takket været den høje talje og syningen bagerst på rumpen. Tightsenes design er cool og skiller sig ud på en god måde. Fås i .

Kompressionstights til en god pris

BLACC - Lava Compression tights.jpgModel:

Mærke:

Velegnet til: Højintensiv træning og løb.

Dette var ekstra godt: At de komprimerer og sidder som støbt på kroppen.

Resumé: Disse kompressionstights er lige så gode til løb som til hårde træningspas. Testpanelet testede blandt andet funktionel træning i disse tights, og de sad på plads hele tiden -  uden at de skulle rettes eller trækkes op i taljen en eneste gang. For dem med kortere ben end gensnittet kan tightsene opfattes som noget lange i det. Hvis du er middelhøj så er dette dog ikke noget problem.

- Materialet kan føles lidt stift i det første minut, men blødgøres, så snart du bliver varm. Sved transporteres hurtigt væk fra kroppen, så du forbliver tør og kølig, siger en testdeltager. 

- Jeg vil anbefale disse tights til alle mine venner. De er perfekte til løb eller træning, hvor tøjet skal sidde på plads og ikke genere, siger en anden.

De har en tættere pasform end et par almindelige træningstights, men det gør ikke noget, ikke engang med øvelser, hvor fleksibilitet er et must. Designet roses takket være refleksdetaljerne og det letblanke stof, der er pænt og stilfuldt. Testpanelet synes også, at tightsene giver flottere ben. De får også pluspoint for at være tilgængelige i syv forskellige farver.

Fremragende former

Casall - Sculpture 7-8 Tights.jpgModel:

Mærke:

Velegnet til: Træning i fitnesscenter og til en vis grad også til løb.

Dette var ekstra godt: Det bedste ved disse tights fra Casall er, hvor fremragende de former din krop. Som navnet afslører sker dette takket være en let kompression.

Resumé: Disse tights er meget stilfulde i deres design med blot et par blanke, sorte detaljer (afhængigt af modellen er de også tilgængelige i guld og sølv). Derfor er de helt rigtige for dig, der ikke vil stjæle al opmærksomheden i fitnesscentret,

- De giver fremragende former. Jeg vil have dem på hver dag, siger en testdeltager. 

Den høje talje, der giver en behagelig pasform, passer, hvor det er nødvendigt. Komforten er også højt vurderet. Dette er muligvis ikke den model, du vil bruge, når du laver strækøvelser og yoga, men ved alle typer af løft giver den et dejligt pres på musklerne. Stoffet er tyndt, men "tæt" og alt andet end løst.

En klassiker i allround indpakning

adidas - D2M HR L 3S.jpgModel:

Mærke:

Velegnet til: Alt fra svedige træningspas til yoga. Elastiske nok til at kunne klare et løbepas.

Dette var ekstra godt: Gode og bløde allround tights, der passer til mange. Dette gør dem til et sikkert kort for dem, der vakler mellem forskellige par.

Resumé: Designet er klassisk for Adidas: sort med de tre hvide striber. De er enkle i udseendet og meget komfortable med et blødt, elastisk stof. Selv de ikke så høje personer i testpanelet oplevede dem ok. Her vil panelet dog gerne give en heads-up for størrelsen  -  de er nemlig noget store i modellen. Du kan nemt gå en størrelse ned, især hvis du kan lide en tæt pasform. For dem, der elsker en høj talje, er disse tights virkeligt et førstevalg.

- Selvom stoffet er af en lidt tykkere slags, så er det tilstrækkeligt fleksibelt til flere slags træning. Det er dog bedst til virkelig hård træning, siger en testdeltager.

Fugttransporten får en høje karakterer, du forbliver tør og kølig under hele træningen. Der er også en lomme til f.eks. nøgler, perfekt til dem, der ikke vil bære rundt på småting i fitnesslokalet.

Basic-tights, som alle burde eje

ASICS - Silver Tight.jpgModel:

Mærke:

Velegnet til: Konditræning såsom løb eller spinning, men også andre typer træning.

Dette var ekstra godt: Lynlåsen nederst, så de sidder "slim" ved benenden.

Resumé: Designet for disse tights er diskret og klassisk -  testpanelet siger, at de passer til alt det andet tøj i træningsgarderoben. Tightsene er tynde og behagelige og transporterer fugten væk perfekt. For dem i testpanelet, der er lidt højere, er tightsene ca. 7/8 og ikke i fuld længde. Der er lynlås i taljen, hvilket giver dig mulighed for nemt at tilpasse størrelsen. Dette får dem også til at sidde bedre, hvilket testerne værdsætter. Der er også en skjult lomme, hvor du kan opbevare mindre værdigenstande.

- De er lidt tyndere i stoffet, hvilket er perfekt til cardio-træning, siger en tester.

- Alle har brug for et par basic-tights, der passer til alt, og dette er en god mulighed, slutter en anden.

Ny favorit som får testpanelet til at falde i svimer 

Better Bodies

Model:

Mærke:

Passer til: Løb, træning og powerwalks. 

Dette var ekstra godt: Den høje talje og kompressionen. 

Resumé: Better Bodies træningstøjet retter sig til alt fra hardcore-atleten til nybegynderne, selvom deres første målgruppe typisk vil identificere sig som førnævnte kategori. 

- Jeg havde nok en helt del fordomme mod Better Bodies inden da, da de føles mere målrettet mod hardcore træning, men jeg må indrømme, at jeg elsker de her tights! De forvandler alt på min krop til muskler, former, løfter og har endda funktion i verdensklasse! Siger en yderst tilfreds testdeltager. 

Materialet fører fugten væk fra kroppen og klarer selv det svedigste træningspas uden problemer. Tighsne er dog en smule lille i størrelsen, især i taljen men også over bagdelen. Det bliver især tydeligt, hvis du vælger dem i en anden farve end sort. 

- Men de giver sig en smule efter vask, så hvis du kommer i dem uden at taljen går i stykker, når du trækker dem op over hoften, så sidder de som limet på kroppen efter en vask eller to. 

Længden er perfekt, og taljen er superhøj, hvilket samtlige af testpanelets deltagere elsker. Det giver god support på en lækker måde. 

- Den største grund til at jeg bruger de her tights igen og igen er, at de har en stor mobillomme på låret, hvor jeg kan have min iPhone Plus uden problemer. Det giver en stor frihed at kunne gå lange gåture uden at skulle have en taske med hver gang. 

Opkobling i et anderledes træningsmateriale 

Röhnisch - Nora Lasting High Waist Tights.jpg

Model:

Mærke:  

Passer til: Træning, løb og yoga. 

Dette var ekstra godt: Den mellemhøje talje som blive siddende godt oppe, uanset træningsøvelse og yogaposition.  

Resumé: De her tights ser lidt ud som et par ridebukser, da de har sømme placeret på bagdelen (som kan være svære at se på sidens produktbilleder). Stoffet er også lidt specielt for at være et par træningstights. 

- De er ikke superbløde eller blanke som mange andre tights, men nærmere lidt mere stive i det. På den positive side, så er de helt tætte i stoffet og derfor på ingen måde gennemsigtige og de er lavet et i genanvendeligt materiale, siger en testdeltager og en anden stemmer i: 

- Når man træner med den her model på, så bliver den siddende oppe og glider ikke ned. De har en lille snor i taljen, men den er faktisk helt unødvendig, da de bliver siddende hvor de skal. Heller ikke under et Vinyasa-pas med alle mulige (og umulige) yoga-positioner falder de ned. 

Röhnisch er rent størrelsesmæssigt lidt ekstra generøs i nogle modeller, men de her er virkelig true to size. Størrelse M modsvarer en 38/40 nærmere end en 40/42. Taljen når op til navlen på dig som er middelhøj. 

- Det største plus er at de kan bruges til stort set alle træningsformer. Det største minus er at de tiltrækker fugt og har en tendens til at klumpe sig lidt sammen mellem lårene. 

I taljen findes også en lomme til nøgler, hvor de ligger perfekt og sikkert under træningspasset. (Faktisk så sikkert, at en af testdeltagerne måtte lade en ansat fra Sats (fitnesscenter, red.) klikke hængelåsen op med en boltsaks på skabet, inden hun kom i tanke om at nøglen var i den lille lomme på tightsne, hehe).

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

Vores mandlige testpanel har spurtet og driblet i vores nye træningssko til indendørssport. Her er softball-skoene, som er bedst lige nu.

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020