Pendlarjackor dam DK

TEST: De bedste pendlerjakker til hende

Hvordan tager du dig frem og tilbage til jobbet? Vi har testet de bedste jakker der kan bruges til de mange forskellige måder at pendle på. Find den rigtige jakke til måden du pendler på!

Kari Traa Nora

Mærke: Kari Traa

Model: Nora Jacket 

Vejledende pris:  599 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: polyester 

Pasform: Størrelsen er normel og har en perfekt længde i armerne og kroppen. Paformen er figursyet og feminin. Tag din almindelige størrelse og du får en jakke der sidder som smurt på! 

Temperatur: Jakken er vældig tynd og perfekt som skaljakke. Den står imod selv hård blæst og har en god åndbarhed samtidigt så den ikke bliver for varm. At den også er hurtigttørrende er bare et plus mere i bogen. 

Komfort: En super let jakke med høj krave og en kant man kan spænde til. Perfekt beskyttelse mod vind der ellers let ville blæse ind. Lækker at have på. 

Konklusion: Cykler eller løber du til arbejdet? Så er Kari Traa Nora Jacket perfekte pendlerjakke sine vindtætte og hurtigttørrende egenskaber. Sidder godt på kroppen og med gode detaljer, som ekstra høj krave og elastik snor nederst så den kan snørres ind og sidder over hoften. Den har to praktiske lommer fremme med lynlåse så du har alt lige ved hånden. En lille detalje er at den er kraftige i farven i virkeligheden!

Craft Belle DK

Mærke: Craft 

Model: Belle Rain Jacket 

Vejledende pris:  899 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan  

Pasform: Jakken er lidt lille i størrelsen og med stram pasform. Vil du have den skal være tætsiddende skal du vælge din almindelige størrelse eller anbefaler vi at gå en størrelse op. f

Temperatur: En tynd og let skal jakke der gør hvad den skal når den komme rtil vind- og vandtæthed. Den har god åndbarhed via ventilationshuller ved ryggen og under armhulerne.

Komfort: Jakken har fint stræk og god bevægelsesfrihed. Den sidder ikke for stramt nogle steder. Jakken er lidt kortere foran, men lang bagpå så den går ned over bagdelen

Konklusion: En udemærket jakke til at have på når du cykler eller løber til arbejdet. Den holder dig kølig samtidigt som den beskytter mod den kolde vind. Den har en lomme på ryggen med lynlås til de vigtigeste ting. Bliver det varmere ud på eftermiddagen kan du let pakke jakken i taskenuden at den tager nævneværdig plads i tasken. Helt enkelt en stilren skal jakke med en sjov stærk farve som lyser efteråret op!

Wyte Vendela DK

Mærke: Wyte 

Model: Vendela 

Vejledende pris:  629 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: PU-material 

Pasform: Jakken er stor i det så du kan gå en størrelse ned og du vil stadig få plads til et lag under. Lækker pasform og en fin model der går ned bagpå. 

Temperatur: Regnjakken varmer ikke i sig selv men kan blive ganska varm når du rør dig. Den har ventilationshuller i armhulerne som giver en god luftgennemstrømning.  

Komfort: Den Sidder rigtigt bekvemt og du mærker knapt du har den på. Hætten kan ikke strammes ind og falder derfor let af når det blæser det giver minus til komforten. Ellers er det en vellavet jakke der ikke skuffede! 

Konklusion:  En rigtig god jakke til prisen der passer godt til at have på til jobbet på  en regnfuld dag. Jakken føles cool, trendy og afslappet. Er du en frossenpind er der fint med plads i den til at have et lag under. Jakken har en skøn og høj krave der beskytter godt mod regn. Hætten er rummelig, men den kan ikke strammes til og kan let falde af når det blæser. Resten af jakken holder dog fint blæsten ude. I bunden af ærmerne kan man justerer længden og pasformen.   

Tenson Nidingen DK

Mærke: Tenson 

Model: Nidingen 

Vejledende pris:  649 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: PU-material 

Pasform: Jakken er helt normal i størrelsen, så vælg din almindelige størrelse. Du får nemt plads med et tykkere lag under til at holde varmen.

Temperatur: En klassisk regnjakke som ikke er så varm, så du behøver have en ordentlig trøje under. Du kan ved håndledet justerer størrelsen med to knapper så du kan lukke af for luft og regn. Du kan også justerer kanten bagpå og vælge at åbne for bedre luftgennemstrømning. Der findes også ventilationshuller under armene.

Komfort: Jakken er er rigtig skøn at have på , men den varmer ikke i sig selv, så du behøver en tykkere trøje under. Den har en lynlås der både kan lynes oppefra og nedefra. Hætten er rigtig god da den tipper lidt nedad hvilket hjælper til at beskytte mod regn den kan også strammes til. 

Konklusion: En klokkeren regnjakke som beskytter dig under gåturen eller cykelturen til og fra jobbet. Jakken er ikke proppet med funktione rog detaljer, men har præcis hvad der behøves. Pasformen sidder lige i skabet og du for snildt plads til et lag under uden at den bliver for stram.

Wyte Klara DK

Mærke: Wyte   

Model: Klara 

Vejledende pris: 899 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materiale: nylon 

Pasform: Jakken er true to size med en god pasform som tillader dig at bevæge dig frit. Den er blød og sidder godt til øverst men kan godt virke lidt løs for neden. At jakken er lidt længere bagtil er både en cool detalje og herligt at bagdelen holdes varm!

Temperatur: Det er en letvægtsdunjakke som er perfekt til en kold efterårsdag eller som mellemlager i til vinter. Den holder rigtigt fint på varmen.

Komfort: En rigtigt skøn og bekvem jakke. Med en ordentlig hætte der beskytter mod blæst , eneste minus er du ikke kan justerer og trække den til, men formen på den er ellers fejlfrit.

Konklusion: En god jakke med to rummelige lummer fremme med lynlåse. Perfekt en kold dag når du tager en gåtur til og fra jobbet! Fed grå farve som går at sammensætte med det meste fra garderoben. Du kan have den på som en del af din sportswear-stil eller lidt mere opklædt. Den går fint både til byen, skoven og hverdag. 

Kari Traa Tove DK

S

Mærke: Kari Traa 

Model: Tove Midlayer 

Vejledende pris: 1 195 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan 

Pasform: Jakken er normal i størrelsen. Den sidder perfekt og følger kroppen rigtigt fint med en fejlfri pasform.  

Temperatur: En varm letvægtsdunjakke. Den varmer og har god åndbarhed da den har partier uden dun i under armende. 

Komfort: Super komfort i den her jakke! Den har en skøn og varm krave plus lange ærmer med tommelfingerhuller i bunden af ærmerne. Dette bidrager også til en super pasform hvis du skal have den på som mellemlager da den så ikke glider rundt.  

Konklusion: Jakken har et feminint touch som varmer dig på gåturen eller cykelturen til og fra jobbet. Den har to store lommer på indersiden og to på ydersiden alle med lynlås. Med en lækker form og sin blå farve er det en sikker vinder til efteråret. Vi elsker virkelig den marineblå farve som bliver brudt af den lyse lynlås og logo på brystet. Bløde ærmer med tommelfinger huller. 

Adidas Varilite DK

Mærke: Adidas 

Model: Varilite Hood Jacket 

Vejledende pris:  999 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: polyester 

Pasform: True to size, så tag din almindelige størrelse. Sporty og lækker med en pasform der går lidt ind ved taljen der giver jakken en rigtig fin form. 

Temperatur: Ikke super varm men passer perfekt til en lidt varmere efterårsdag eller somet varmt mellemlager under en skal jakke.  

Komfort: Super let jakke som næsten ikke mærkes på. Den har en perfekt hætte der hjælper til at holde dig varm på de blæsende dage til efteråret. De varmere dage kan du let pakke den sammen i din taske uden den hverken fylder eller vejer.

Konklusion: En jakke som ikke er fuldt pakket med smarte funktioner, men perfekt hvis du bare vil have en lidt mere sporty stil på din vej til og fra jobbet. Med den her jakke fra Adidas holder dig varm, trendy og coll. Den er helt enkelt den perfekte sportswear-jakke alle dage i ugen!

Blacc Paseo DK


Mærke: Blacc 

Model: Paseo 

Vejledende pris: 629 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: polyester 

Pasform: Normal i størrelsen med et oversize fit. Vil du have den den en smule strammere kan du gå en størrelse ned , det er en smagsag.

Temperatur: En skaljakke som står godt imod vinden men skal du have den på en kold morgen skla du nok have et lag på under. Den har god ventilation i ryggen og fin åndbarhed.   

Komfort: Jakken er let som en fjer Den har har en stor hætte, der er skøn og cool.  

Konklusion: Den her jakke er et klart valg for dig som vil have en afslappet, sporty  streetstil til hverdag. Eftersom den er så sporty passer den også fint at have på til og fra træningscentret. Vi elsker at der findes to rummelige lommer udenpå med lynlås og to inderlommer. Jakken er helt rigtig trendmæssigt med sin vinrøde farve og oversize form! 

Röhnisch Thermo DK


Mærke: Röhnisch 

Model: Thermo Wind Jacket 

Vejledende pris: 999 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan 

Pasform: Har en pasform som sidder feljfrit og er normal i størrelsen. Ærmerne er tilpas lange og har desuden huller til dine tommelfingre i bunden af ærmerne. Den er lidt længere bagpå og dækker rumpetten!

Temperatur: En let jakke som er tykkere end en vanlig skaljakke. Den holder dig varm på køligere dage og godt ventileret.

Komfort: Skønt stræk materiale gør jakken er super at have på og beskytter dig mod vinden. En lille krave der hjælper med at holde dig varm og ærmerne har tommelfinger huller der forhindrer kold luft i at snige sig ind samtidigt som de føles rare at have på!

Konklusion: Skal du løbe eller tage en powerwalk til arbejdet? Thermo Wind Jacket holder dig med sikkerhed varm og beskyttet mod kold vind.Jakken har lomme med lynlåstil de vigtigeste ting du skla have med når du er ude og løbe. Med godt stræk materiale bevæger du dig uhindret og de lækre refleksdetaljer holder dig synlig i efterårsmørket måde om morgenen og de sene aftener. 

Adidas ZNE DK

Mærke: Adidas  

Model: Z.N.E Jacket 

Vejledende pris: 999 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Nylon og elastan  

Pasform: Normal pasform i en lige model som har en god længde der går ned over rumpen.Armene kan godt virke lidt lange i det men vi syntes det er en god detalje. En superlet jakke som du knapt kan mærke du har på! 

Temperatur: Jakken holder dig tempereret med sin bløde og ventilerende stof. En koldere dag behøves du et lag under for ikke at fryse.  

Komfort: En vinder med form i albuer som gør den føles let at røre sig i. Hætten sidder godt og den kan strammes til hvis du vil have det!

Konklusion: En sporty jakke som er super til dig der plejer at løbe, gå eller cykle til arbejdet. Den har to forlommer med lynlåse og to inderlommer til de vigtigeste ting. Den her et vandafvisende materiale, så kommer der regn holder du dig tør på overkroppen på vejen til og fra jobbet. OG hvor fresh er den hvide farve ik lige? Den leverdet hele lidt op til efteråret og giver dig et lækkert sportswear look!


Nike Essential DK


Mærke: Nike 

Model: Essential Jacket 

Vejledende pris: 649 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: polyester 

Pasform: Rammer plet størrelsesmæssigt. Har du brede skuldre eller vil have en løsere pasform kan du tage en størrelse større. Skøn model der går lækkert ned over numsen

Temperatur: En tynd skaljakke som står fint imod både regn og blæst, men som du behøver have noget ekstra under på de koldere dage. Den har skøn udluftning langs ryggen. Du kan også på begge siden knappe fire små knapper op der giver et andet look og mere luft.

Komfort: Ekstremt let jakke som føles blød og skøn. Med en bagside som er lidt længre får du ekstra dækning som holder hele ryggen beskyttet og den superskønne hætte holder hovedet tørt.

Konklusion: Med denne jakke kan hverken regn eller blæst stoppe dig når du skal løbe, cykle eller gå til arbejdet! Blød og superlet jakke som knapt mærkes på, med en god hætte som beskytter mod regn uden at den dækker heledit ansigt. Jakken har to små lommer med lynlåse under brystet og to lommer på siden uden lynlås. Det er en super jakke til at pendle i!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Alldeles nyss
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
more news
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

Alldeles nyss
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019