Pendlarjackor dam DK

TEST: De bedste pendlerjakker til hende

Hvordan tager du dig frem og tilbage til jobbet? Vi har testet de bedste jakker der kan bruges til de mange forskellige måder at pendle på. Find den rigtige jakke til måden du pendler på!

Kari Traa Nora

Mærke: Kari Traa

Model: Nora Jacket 

Vejledende pris:  599 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: polyester 

Pasform: Størrelsen er normel og har en perfekt længde i armerne og kroppen. Paformen er figursyet og feminin. Tag din almindelige størrelse og du får en jakke der sidder som smurt på! 

Temperatur: Jakken er vældig tynd og perfekt som skaljakke. Den står imod selv hård blæst og har en god åndbarhed samtidigt så den ikke bliver for varm. At den også er hurtigttørrende er bare et plus mere i bogen. 

Komfort: En super let jakke med høj krave og en kant man kan spænde til. Perfekt beskyttelse mod vind der ellers let ville blæse ind. Lækker at have på. 

Konklusion: Cykler eller løber du til arbejdet? Så er Kari Traa Nora Jacket perfekte pendlerjakke sine vindtætte og hurtigttørrende egenskaber. Sidder godt på kroppen og med gode detaljer, som ekstra høj krave og elastik snor nederst så den kan snørres ind og sidder over hoften. Den har to praktiske lommer fremme med lynlåse så du har alt lige ved hånden. En lille detalje er at den er kraftige i farven i virkeligheden!

Craft Belle DK

Mærke: Craft 

Model: Belle Rain Jacket 

Vejledende pris:  899 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan  

Pasform: Jakken er lidt lille i størrelsen og med stram pasform. Vil du have den skal være tætsiddende skal du vælge din almindelige størrelse eller anbefaler vi at gå en størrelse op. f

Temperatur: En tynd og let skal jakke der gør hvad den skal når den komme rtil vind- og vandtæthed. Den har god åndbarhed via ventilationshuller ved ryggen og under armhulerne.

Komfort: Jakken har fint stræk og god bevægelsesfrihed. Den sidder ikke for stramt nogle steder. Jakken er lidt kortere foran, men lang bagpå så den går ned over bagdelen

Konklusion: En udemærket jakke til at have på når du cykler eller løber til arbejdet. Den holder dig kølig samtidigt som den beskytter mod den kolde vind. Den har en lomme på ryggen med lynlås til de vigtigeste ting. Bliver det varmere ud på eftermiddagen kan du let pakke jakken i taskenuden at den tager nævneværdig plads i tasken. Helt enkelt en stilren skal jakke med en sjov stærk farve som lyser efteråret op!

Wyte Vendela DK

Mærke: Wyte 

Model: Vendela 

Vejledende pris:  629 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: PU-material 

Pasform: Jakken er stor i det så du kan gå en størrelse ned og du vil stadig få plads til et lag under. Lækker pasform og en fin model der går ned bagpå. 

Temperatur: Regnjakken varmer ikke i sig selv men kan blive ganska varm når du rør dig. Den har ventilationshuller i armhulerne som giver en god luftgennemstrømning.  

Komfort: Den Sidder rigtigt bekvemt og du mærker knapt du har den på. Hætten kan ikke strammes ind og falder derfor let af når det blæser det giver minus til komforten. Ellers er det en vellavet jakke der ikke skuffede! 

Konklusion:  En rigtig god jakke til prisen der passer godt til at have på til jobbet på  en regnfuld dag. Jakken føles cool, trendy og afslappet. Er du en frossenpind er der fint med plads i den til at have et lag under. Jakken har en skøn og høj krave der beskytter godt mod regn. Hætten er rummelig, men den kan ikke strammes til og kan let falde af når det blæser. Resten af jakken holder dog fint blæsten ude. I bunden af ærmerne kan man justerer længden og pasformen.   

Tenson Nidingen DK

Mærke: Tenson 

Model: Nidingen 

Vejledende pris:  649 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: PU-material 

Pasform: Jakken er helt normal i størrelsen, så vælg din almindelige størrelse. Du får nemt plads med et tykkere lag under til at holde varmen.

Temperatur: En klassisk regnjakke som ikke er så varm, så du behøver have en ordentlig trøje under. Du kan ved håndledet justerer størrelsen med to knapper så du kan lukke af for luft og regn. Du kan også justerer kanten bagpå og vælge at åbne for bedre luftgennemstrømning. Der findes også ventilationshuller under armene.

Komfort: Jakken er er rigtig skøn at have på , men den varmer ikke i sig selv, så du behøver en tykkere trøje under. Den har en lynlås der både kan lynes oppefra og nedefra. Hætten er rigtig god da den tipper lidt nedad hvilket hjælper til at beskytte mod regn den kan også strammes til. 

Konklusion: En klokkeren regnjakke som beskytter dig under gåturen eller cykelturen til og fra jobbet. Jakken er ikke proppet med funktione rog detaljer, men har præcis hvad der behøves. Pasformen sidder lige i skabet og du for snildt plads til et lag under uden at den bliver for stram.

Wyte Klara DK

Mærke: Wyte   

Model: Klara 

Vejledende pris: 899 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materiale: nylon 

Pasform: Jakken er true to size med en god pasform som tillader dig at bevæge dig frit. Den er blød og sidder godt til øverst men kan godt virke lidt løs for neden. At jakken er lidt længere bagtil er både en cool detalje og herligt at bagdelen holdes varm!

Temperatur: Det er en letvægtsdunjakke som er perfekt til en kold efterårsdag eller som mellemlager i til vinter. Den holder rigtigt fint på varmen.

Komfort: En rigtigt skøn og bekvem jakke. Med en ordentlig hætte der beskytter mod blæst , eneste minus er du ikke kan justerer og trække den til, men formen på den er ellers fejlfrit.

Konklusion: En god jakke med to rummelige lummer fremme med lynlåse. Perfekt en kold dag når du tager en gåtur til og fra jobbet! Fed grå farve som går at sammensætte med det meste fra garderoben. Du kan have den på som en del af din sportswear-stil eller lidt mere opklædt. Den går fint både til byen, skoven og hverdag. 

Kari Traa Tove DK

S

Mærke: Kari Traa 

Model: Tove Midlayer 

Vejledende pris: 1 195 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan 

Pasform: Jakken er normal i størrelsen. Den sidder perfekt og følger kroppen rigtigt fint med en fejlfri pasform.  

Temperatur: En varm letvægtsdunjakke. Den varmer og har god åndbarhed da den har partier uden dun i under armende. 

Komfort: Super komfort i den her jakke! Den har en skøn og varm krave plus lange ærmer med tommelfingerhuller i bunden af ærmerne. Dette bidrager også til en super pasform hvis du skal have den på som mellemlager da den så ikke glider rundt.  

Konklusion: Jakken har et feminint touch som varmer dig på gåturen eller cykelturen til og fra jobbet. Den har to store lommer på indersiden og to på ydersiden alle med lynlås. Med en lækker form og sin blå farve er det en sikker vinder til efteråret. Vi elsker virkelig den marineblå farve som bliver brudt af den lyse lynlås og logo på brystet. Bløde ærmer med tommelfinger huller. 

Adidas Varilite DK

Mærke: Adidas 

Model: Varilite Hood Jacket 

Vejledende pris:  999 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: polyester 

Pasform: True to size, så tag din almindelige størrelse. Sporty og lækker med en pasform der går lidt ind ved taljen der giver jakken en rigtig fin form. 

Temperatur: Ikke super varm men passer perfekt til en lidt varmere efterårsdag eller somet varmt mellemlager under en skal jakke.  

Komfort: Super let jakke som næsten ikke mærkes på. Den har en perfekt hætte der hjælper til at holde dig varm på de blæsende dage til efteråret. De varmere dage kan du let pakke den sammen i din taske uden den hverken fylder eller vejer.

Konklusion: En jakke som ikke er fuldt pakket med smarte funktioner, men perfekt hvis du bare vil have en lidt mere sporty stil på din vej til og fra jobbet. Med den her jakke fra Adidas holder dig varm, trendy og coll. Den er helt enkelt den perfekte sportswear-jakke alle dage i ugen!

Blacc Paseo DK


Mærke: Blacc 

Model: Paseo 

Vejledende pris: 629 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: polyester 

Pasform: Normal i størrelsen med et oversize fit. Vil du have den den en smule strammere kan du gå en størrelse ned , det er en smagsag.

Temperatur: En skaljakke som står godt imod vinden men skal du have den på en kold morgen skla du nok have et lag på under. Den har god ventilation i ryggen og fin åndbarhed.   

Komfort: Jakken er let som en fjer Den har har en stor hætte, der er skøn og cool.  

Konklusion: Den her jakke er et klart valg for dig som vil have en afslappet, sporty  streetstil til hverdag. Eftersom den er så sporty passer den også fint at have på til og fra træningscentret. Vi elsker at der findes to rummelige lommer udenpå med lynlås og to inderlommer. Jakken er helt rigtig trendmæssigt med sin vinrøde farve og oversize form! 

Röhnisch Thermo DK


Mærke: Röhnisch 

Model: Thermo Wind Jacket 

Vejledende pris: 999 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan 

Pasform: Har en pasform som sidder feljfrit og er normal i størrelsen. Ærmerne er tilpas lange og har desuden huller til dine tommelfingre i bunden af ærmerne. Den er lidt længere bagpå og dækker rumpetten!

Temperatur: En let jakke som er tykkere end en vanlig skaljakke. Den holder dig varm på køligere dage og godt ventileret.

Komfort: Skønt stræk materiale gør jakken er super at have på og beskytter dig mod vinden. En lille krave der hjælper med at holde dig varm og ærmerne har tommelfinger huller der forhindrer kold luft i at snige sig ind samtidigt som de føles rare at have på!

Konklusion: Skal du løbe eller tage en powerwalk til arbejdet? Thermo Wind Jacket holder dig med sikkerhed varm og beskyttet mod kold vind.Jakken har lomme med lynlåstil de vigtigeste ting du skla have med når du er ude og løbe. Med godt stræk materiale bevæger du dig uhindret og de lækre refleksdetaljer holder dig synlig i efterårsmørket måde om morgenen og de sene aftener. 

Adidas ZNE DK

Mærke: Adidas  

Model: Z.N.E Jacket 

Vejledende pris: 999 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Nylon og elastan  

Pasform: Normal pasform i en lige model som har en god længde der går ned over rumpen.Armene kan godt virke lidt lange i det men vi syntes det er en god detalje. En superlet jakke som du knapt kan mærke du har på! 

Temperatur: Jakken holder dig tempereret med sin bløde og ventilerende stof. En koldere dag behøves du et lag under for ikke at fryse.  

Komfort: En vinder med form i albuer som gør den føles let at røre sig i. Hætten sidder godt og den kan strammes til hvis du vil have det!

Konklusion: En sporty jakke som er super til dig der plejer at løbe, gå eller cykle til arbejdet. Den har to forlommer med lynlåse og to inderlommer til de vigtigeste ting. Den her et vandafvisende materiale, så kommer der regn holder du dig tør på overkroppen på vejen til og fra jobbet. OG hvor fresh er den hvide farve ik lige? Den leverdet hele lidt op til efteråret og giver dig et lækkert sportswear look!


Nike Essential DK


Mærke: Nike 

Model: Essential Jacket 

Vejledende pris: 649 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: polyester 

Pasform: Rammer plet størrelsesmæssigt. Har du brede skuldre eller vil have en løsere pasform kan du tage en størrelse større. Skøn model der går lækkert ned over numsen

Temperatur: En tynd skaljakke som står fint imod både regn og blæst, men som du behøver have noget ekstra under på de koldere dage. Den har skøn udluftning langs ryggen. Du kan også på begge siden knappe fire små knapper op der giver et andet look og mere luft.

Komfort: Ekstremt let jakke som føles blød og skøn. Med en bagside som er lidt længre får du ekstra dækning som holder hele ryggen beskyttet og den superskønne hætte holder hovedet tørt.

Konklusion: Med denne jakke kan hverken regn eller blæst stoppe dig når du skal løbe, cykle eller gå til arbejdet! Blød og superlet jakke som knapt mærkes på, med en god hætte som beskytter mod regn uden at den dækker heledit ansigt. Jakken har to små lommer med lynlåse under brystet og to lommer på siden uden lynlås. Det er en super jakke til at pendle i!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020