Pendlarjackor dam DK

TEST: De bedste pendlerjakker til hende

Hvordan tager du dig frem og tilbage til jobbet? Vi har testet de bedste jakker der kan bruges til de mange forskellige måder at pendle på. Find den rigtige jakke til måden du pendler på!

Kari Traa Nora

Mærke: Kari Traa

Model: Nora Jacket 

Vejledende pris:  599 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: polyester 

Pasform: Størrelsen er normel og har en perfekt længde i armerne og kroppen. Paformen er figursyet og feminin. Tag din almindelige størrelse og du får en jakke der sidder som smurt på! 

Temperatur: Jakken er vældig tynd og perfekt som skaljakke. Den står imod selv hård blæst og har en god åndbarhed samtidigt så den ikke bliver for varm. At den også er hurtigttørrende er bare et plus mere i bogen. 

Komfort: En super let jakke med høj krave og en kant man kan spænde til. Perfekt beskyttelse mod vind der ellers let ville blæse ind. Lækker at have på. 

Konklusion: Cykler eller løber du til arbejdet? Så er Kari Traa Nora Jacket perfekte pendlerjakke sine vindtætte og hurtigttørrende egenskaber. Sidder godt på kroppen og med gode detaljer, som ekstra høj krave og elastik snor nederst så den kan snørres ind og sidder over hoften. Den har to praktiske lommer fremme med lynlåse så du har alt lige ved hånden. En lille detalje er at den er kraftige i farven i virkeligheden!

Craft Belle DK

Mærke: Craft 

Model: Belle Rain Jacket 

Vejledende pris:  899 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan  

Pasform: Jakken er lidt lille i størrelsen og med stram pasform. Vil du have den skal være tætsiddende skal du vælge din almindelige størrelse eller anbefaler vi at gå en størrelse op. f

Temperatur: En tynd og let skal jakke der gør hvad den skal når den komme rtil vind- og vandtæthed. Den har god åndbarhed via ventilationshuller ved ryggen og under armhulerne.

Komfort: Jakken har fint stræk og god bevægelsesfrihed. Den sidder ikke for stramt nogle steder. Jakken er lidt kortere foran, men lang bagpå så den går ned over bagdelen

Konklusion: En udemærket jakke til at have på når du cykler eller løber til arbejdet. Den holder dig kølig samtidigt som den beskytter mod den kolde vind. Den har en lomme på ryggen med lynlås til de vigtigeste ting. Bliver det varmere ud på eftermiddagen kan du let pakke jakken i taskenuden at den tager nævneværdig plads i tasken. Helt enkelt en stilren skal jakke med en sjov stærk farve som lyser efteråret op!

Wyte Vendela DK

Mærke: Wyte 

Model: Vendela 

Vejledende pris:  629 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: PU-material 

Pasform: Jakken er stor i det så du kan gå en størrelse ned og du vil stadig få plads til et lag under. Lækker pasform og en fin model der går ned bagpå. 

Temperatur: Regnjakken varmer ikke i sig selv men kan blive ganska varm når du rør dig. Den har ventilationshuller i armhulerne som giver en god luftgennemstrømning.  

Komfort: Den Sidder rigtigt bekvemt og du mærker knapt du har den på. Hætten kan ikke strammes ind og falder derfor let af når det blæser det giver minus til komforten. Ellers er det en vellavet jakke der ikke skuffede! 

Konklusion:  En rigtig god jakke til prisen der passer godt til at have på til jobbet på  en regnfuld dag. Jakken føles cool, trendy og afslappet. Er du en frossenpind er der fint med plads i den til at have et lag under. Jakken har en skøn og høj krave der beskytter godt mod regn. Hætten er rummelig, men den kan ikke strammes til og kan let falde af når det blæser. Resten af jakken holder dog fint blæsten ude. I bunden af ærmerne kan man justerer længden og pasformen.   

Tenson Nidingen DK

Mærke: Tenson 

Model: Nidingen 

Vejledende pris:  649 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: PU-material 

Pasform: Jakken er helt normal i størrelsen, så vælg din almindelige størrelse. Du får nemt plads med et tykkere lag under til at holde varmen.

Temperatur: En klassisk regnjakke som ikke er så varm, så du behøver have en ordentlig trøje under. Du kan ved håndledet justerer størrelsen med to knapper så du kan lukke af for luft og regn. Du kan også justerer kanten bagpå og vælge at åbne for bedre luftgennemstrømning. Der findes også ventilationshuller under armene.

Komfort: Jakken er er rigtig skøn at have på , men den varmer ikke i sig selv, så du behøver en tykkere trøje under. Den har en lynlås der både kan lynes oppefra og nedefra. Hætten er rigtig god da den tipper lidt nedad hvilket hjælper til at beskytte mod regn den kan også strammes til. 

Konklusion: En klokkeren regnjakke som beskytter dig under gåturen eller cykelturen til og fra jobbet. Jakken er ikke proppet med funktione rog detaljer, men har præcis hvad der behøves. Pasformen sidder lige i skabet og du for snildt plads til et lag under uden at den bliver for stram.

Wyte Klara DK

Mærke: Wyte   

Model: Klara 

Vejledende pris: 899 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materiale: nylon 

Pasform: Jakken er true to size med en god pasform som tillader dig at bevæge dig frit. Den er blød og sidder godt til øverst men kan godt virke lidt løs for neden. At jakken er lidt længere bagtil er både en cool detalje og herligt at bagdelen holdes varm!

Temperatur: Det er en letvægtsdunjakke som er perfekt til en kold efterårsdag eller som mellemlager i til vinter. Den holder rigtigt fint på varmen.

Komfort: En rigtigt skøn og bekvem jakke. Med en ordentlig hætte der beskytter mod blæst , eneste minus er du ikke kan justerer og trække den til, men formen på den er ellers fejlfrit.

Konklusion: En god jakke med to rummelige lummer fremme med lynlåse. Perfekt en kold dag når du tager en gåtur til og fra jobbet! Fed grå farve som går at sammensætte med det meste fra garderoben. Du kan have den på som en del af din sportswear-stil eller lidt mere opklædt. Den går fint både til byen, skoven og hverdag. 

Kari Traa Tove DK

S

Mærke: Kari Traa 

Model: Tove Midlayer 

Vejledende pris: 1 195 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan 

Pasform: Jakken er normal i størrelsen. Den sidder perfekt og følger kroppen rigtigt fint med en fejlfri pasform.  

Temperatur: En varm letvægtsdunjakke. Den varmer og har god åndbarhed da den har partier uden dun i under armende. 

Komfort: Super komfort i den her jakke! Den har en skøn og varm krave plus lange ærmer med tommelfingerhuller i bunden af ærmerne. Dette bidrager også til en super pasform hvis du skal have den på som mellemlager da den så ikke glider rundt.  

Konklusion: Jakken har et feminint touch som varmer dig på gåturen eller cykelturen til og fra jobbet. Den har to store lommer på indersiden og to på ydersiden alle med lynlås. Med en lækker form og sin blå farve er det en sikker vinder til efteråret. Vi elsker virkelig den marineblå farve som bliver brudt af den lyse lynlås og logo på brystet. Bløde ærmer med tommelfinger huller. 

Adidas Varilite DK

Mærke: Adidas 

Model: Varilite Hood Jacket 

Vejledende pris:  999 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: polyester 

Pasform: True to size, så tag din almindelige størrelse. Sporty og lækker med en pasform der går lidt ind ved taljen der giver jakken en rigtig fin form. 

Temperatur: Ikke super varm men passer perfekt til en lidt varmere efterårsdag eller somet varmt mellemlager under en skal jakke.  

Komfort: Super let jakke som næsten ikke mærkes på. Den har en perfekt hætte der hjælper til at holde dig varm på de blæsende dage til efteråret. De varmere dage kan du let pakke den sammen i din taske uden den hverken fylder eller vejer.

Konklusion: En jakke som ikke er fuldt pakket med smarte funktioner, men perfekt hvis du bare vil have en lidt mere sporty stil på din vej til og fra jobbet. Med den her jakke fra Adidas holder dig varm, trendy og coll. Den er helt enkelt den perfekte sportswear-jakke alle dage i ugen!

Blacc Paseo DK


Mærke: Blacc 

Model: Paseo 

Vejledende pris: 629 kroner 

Kommer i farven: 

Materiale: polyester 

Pasform: Normal i størrelsen med et oversize fit. Vil du have den den en smule strammere kan du gå en størrelse ned , det er en smagsag.

Temperatur: En skaljakke som står godt imod vinden men skal du have den på en kold morgen skla du nok have et lag på under. Den har god ventilation i ryggen og fin åndbarhed.   

Komfort: Jakken er let som en fjer Den har har en stor hætte, der er skøn og cool.  

Konklusion: Den her jakke er et klart valg for dig som vil have en afslappet, sporty  streetstil til hverdag. Eftersom den er så sporty passer den også fint at have på til og fra træningscentret. Vi elsker at der findes to rummelige lommer udenpå med lynlås og to inderlommer. Jakken er helt rigtig trendmæssigt med sin vinrøde farve og oversize form! 

Röhnisch Thermo DK


Mærke: Röhnisch 

Model: Thermo Wind Jacket 

Vejledende pris: 999 kroner  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: polyester og elastan 

Pasform: Har en pasform som sidder feljfrit og er normal i størrelsen. Ærmerne er tilpas lange og har desuden huller til dine tommelfingre i bunden af ærmerne. Den er lidt længere bagpå og dækker rumpetten!

Temperatur: En let jakke som er tykkere end en vanlig skaljakke. Den holder dig varm på køligere dage og godt ventileret.

Komfort: Skønt stræk materiale gør jakken er super at have på og beskytter dig mod vinden. En lille krave der hjælper med at holde dig varm og ærmerne har tommelfinger huller der forhindrer kold luft i at snige sig ind samtidigt som de føles rare at have på!

Konklusion: Skal du løbe eller tage en powerwalk til arbejdet? Thermo Wind Jacket holder dig med sikkerhed varm og beskyttet mod kold vind.Jakken har lomme med lynlåstil de vigtigeste ting du skla have med når du er ude og løbe. Med godt stræk materiale bevæger du dig uhindret og de lækre refleksdetaljer holder dig synlig i efterårsmørket måde om morgenen og de sene aftener. 

Adidas ZNE DK

Mærke: Adidas  

Model: Z.N.E Jacket 

Vejledende pris: 999 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: Nylon og elastan  

Pasform: Normal pasform i en lige model som har en god længde der går ned over rumpen.Armene kan godt virke lidt lange i det men vi syntes det er en god detalje. En superlet jakke som du knapt kan mærke du har på! 

Temperatur: Jakken holder dig tempereret med sin bløde og ventilerende stof. En koldere dag behøves du et lag under for ikke at fryse.  

Komfort: En vinder med form i albuer som gør den føles let at røre sig i. Hætten sidder godt og den kan strammes til hvis du vil have det!

Konklusion: En sporty jakke som er super til dig der plejer at løbe, gå eller cykle til arbejdet. Den har to forlommer med lynlåse og to inderlommer til de vigtigeste ting. Den her et vandafvisende materiale, så kommer der regn holder du dig tør på overkroppen på vejen til og fra jobbet. OG hvor fresh er den hvide farve ik lige? Den leverdet hele lidt op til efteråret og giver dig et lækkert sportswear look!


Nike Essential DK


Mærke: Nike 

Model: Essential Jacket 

Vejledende pris: 649 kroner 

Kommer i farverne:  og 

Materiale: polyester 

Pasform: Rammer plet størrelsesmæssigt. Har du brede skuldre eller vil have en løsere pasform kan du tage en størrelse større. Skøn model der går lækkert ned over numsen

Temperatur: En tynd skaljakke som står fint imod både regn og blæst, men som du behøver have noget ekstra under på de koldere dage. Den har skøn udluftning langs ryggen. Du kan også på begge siden knappe fire små knapper op der giver et andet look og mere luft.

Komfort: Ekstremt let jakke som føles blød og skøn. Med en bagside som er lidt længre får du ekstra dækning som holder hele ryggen beskyttet og den superskønne hætte holder hovedet tørt.

Konklusion: Med denne jakke kan hverken regn eller blæst stoppe dig når du skal løbe, cykle eller gå til arbejdet! Blød og superlet jakke som knapt mærkes på, med en god hætte som beskytter mod regn uden at den dækker heledit ansigt. Jakken har to små lommer med lynlåse under brystet og to lommer på siden uden lynlås. Det er en super jakke til at pendle i!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

2 dagar sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

5 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
more news
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

My Shelter er den seneste regnjakke fra Adidas og skal, præcis som navnet antyder, beskytte dig mod vind og vejr. Her er sport- og eventyrsfotografen Sophie Odelbergs mening om den nye jakke.

2 dagar sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

Trailrunning er løb som sker off road, over stok og sten og ofte i en skov. Det anderledes miljø sætter dit udstyr på prøve - og her er hvad du skal huske på, når du køber trailsko.

5 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

Flere og flere blive bevidste om hvilke materialer der findes i regntøj, og er derfor interesserede i at købe giftfri tøj til deres børn. Det her skal du have i mente til efteråret, når du vælger regntøj til børnene!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

Det er ikke altid nemt at finde det rette tøj til skoleudflugterne. Vejret kan hurtigt slå om, den ene dag er det rigtig varmt og den næste dag føles det næsten som vinter. Vi har snakket med en børnetøjsekspert om, hvordan børnene holder sig varme og tørre i efterårsvejret!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

Indendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en raket på banen. Her fortæller vores sportsglade testpanel hvorfor netop denne sko er oplagt til volleyball og innebandy.

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hovedet, må man have i... Uret! Vores testpanel har udforsket alle finesserne i træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire. Her er dens præstation ved blandet andet løb, spinning og gymtræning.

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

Nu kan du snart oplade batterierne på dit smartwatch, mens du har det på. Garmins nye, opdaterede Fenix 6-serie med solceller i selve displayet er her!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

En støddæmpning bestående af små kugler som former sig under foden og giver en unik pasform, lyder det fristende? Vores løbebegejstrede testpanel har løbet i den nye, hypede løbesko fra Nike - her er deres mening.

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019