Dam - Header.jpg

De løbetights, som er bedst i test 2020

Foråret er her endelig og lokker os ud på en forfriskende løbetur.Vores testpanel har løbet i løbetights fra  Asics, 2XU, Adidas og Nike!

Tights med høj talje, meget kompression eller specifikt Asics løbetights til kvinder? Uanset om du har særlige preferencer eller bare leder efter de tights, som er bedst i test, så vil du opdage dine nye favoritter til løbetræningen her. 

KLAR TIL SHOPPE? 

Dam - adidas How We Do Tight.jpg

Test af: 

Fås i farverne: , med flere. 

Det bedste ved modellen: At de ventilerer på en supergod måde. 

Konklusion: How We Do Tight er et par klassiske løbetights. De fås i hele 14 forskellige farver, og testpanelet konstaterer med det samme, at den modellen som vises på billedet uden tvivl matcher helt perfekt til Ultraboost 20 løbeskoen som blev lanceret på samme tid som tights-modellen her. Disse tights er, selvfølgelig, også en oplagt kandidat at matche med andre løbesko også. 

- Jeg er vild med den her farve, men faldt også for nogle af de andre farver, når jeg scroller igennem dem på hjemmesiden, fortæller en testdeltager. 

Udover det, så ventilerer tightsne virkelig godt takket været mesh-detaljerne ved blandt andet knæene. Materialet er Adidas' eget materiale, Climalite, og fører sveden væk under alt fra de lange distancer til benhårde intervalpas. 

- Jeg vil mene, at de er normalhøje i taljen med et plus for, at der findes en snor her, så du kan tilpasse pasformen. 

Sidst men ej mindst, så er disse tights supertynde i stoffet og er derfor perfekte til både forår og sommer. Til løb om vinteren bør du derimod måske vælge et andet par. 

Dam - ASICS Tokyo Train Tight.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Det bedste ved modellen: Utroligt materiale, lækkert design og sidder ikke for stramt til i taljen. 

Konklusion: Pasformen i denne model er næsten helt perfekt. Materialet er af den slags, som smyger sig rundt om lægmuskler og lår, uden at det bliver for tight. Desværre savner modellen en snor i taljen, men det gør faktisk ikke så meget, så længe du bare hapser den rette størrelse. 

- Jeg har virkelig ledt længe efter et par tights som bliver oppe, uden at man skal trække i snøren og stramme dem til, og det er præcis hvad disse tights gør for mig, siger en glad testdeltager. 

På designsiden er Asics løbetights også en fuldtræffer. Tokyo Train Tights har hentet inspirationen fra OL 2020. Selvom OL er blevet udskudt grundet Corona-virus udbruddet i går, så er det ikke nogen undskyldning for ikke at klikke de her lækre tights hjem! 

- Designet er supermoderne netop nu, synes jeg. De er sporty og smigrende, uden at blive for crazy. 

Størrelsen er desuden lidt lille i det, men hvis du er længere end gennemsnittet, så vil de også være så fine, hvis de bliver lidt cropped ved slutningen af buksebenene. Stort plus for den høje talje, som både er skøn og smigrende for dine former. 

Dam - Nike Air 7-8 Hr Tight.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Det bedste ved modellen: Komforten, som især skyldes materialet!

Konklusion: Et par superlækre løbetights i et solidt og holdbart materiale som holder en behagelig temperatur gennem hele løbeturen. De er derimod lidt længere end den nævnte 7/8 benlængde. 

- 7/8 benlængden er faktisk næsten som en hellang model på mig, som er 175 centimeter høj, så hvis du er ca. 165 centimeter høj, så vil du få et par hellange tights. Nike har typisk længere benlængder end f.eks. Reebok og Adidas, hvilket er værd at nævne, siger en testdeltager. 

Med det sagt, så sidder modellen virkelig behageligt på kroppen, har en høj grad af stretch og fleksibilitet, så du kan udforske løbetrinnet uden problemer. Den høje talje består af et dobbeltlag af stof, hvilket føles rart og sørger for at holde tightsne oppe og på plads. 

Modellen er også noget stor i størrelsen, så vores testdeltagere, som ligger mellem størrelse S og M, havde nemt kunne klemme sig i en størrelse S i Nike modellen. Tightsne får også pluspoint for at have en lomme ved lænden, hvor der er fint med plads til en mobiltelefon, i sikkerhed fra sved. 

Dam - 2XU Mid-Rise Compression.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Det bedste ved modellen: Den inddelte kompression som holder musklerne på plads og at de findes i tall-størrelser. 

Konklusion: Det her er testens med avancerede tights, uden tvivl. 2XU benytter det, som man kaldes for medicinsk inddelt kompression, hvilket indebærer at tightsne fordeler et tryk over dine muskler som dermed øger blodtilførslen og syremætter dine muskler. 

- Det er kanon at modellen kan fås med en lidt længere benlængde. For mig som er over 170 centimeter lang, kan mange tights godt blive en smule korte i længden, fortæller en glad testdeltager. 

I størrelsen er de normale og sidder meget tight, netop som alle kompressionstights gør. Bliv ikke afskrækket af den tighte pasform, det er et tegn på at kompressionen virker. Når du har fået tightsne ordentlig på, så er de superbehagelige og fleksible. 

- Materialet i disse tights føles i sig selv meget køligt, næsten en smule nedkølende. Jeg oplever heller ikke, at de føles særligt fugtige efter et træningspas med dem på, hvilket jo helt klart er et stort plus. 

Designet er det sidste plus, som testpanelet gerne vil fremhæve. 2XU har beholdt det stilrene X på siden af låret år efter år, og det er heldigt, for testpanelet elsker det! Selv det perfekte design for en thumbs up med på vejen. 

Dam - Nike 7-8 Swoosh Run Tight.jpg

Test af: 

Fås i farven: 

Det bedste ved modellen: Materialet - det er virkelig skønt og lækkert. 

Konklusion: Ved første øjekast synes testpanelet, at de her tights ikke heeelt føles som løbetights. De savner blandt andet en lynlås ved anklen samt snøring i taljen. Men skinnet bedraget!

- De her føles mere som træningstights, men man kan sagtens løbe i dem. Stoffet er jo fantastisk! 

Materialet er faktisk én af de helt store fordele ved de her tights. Den sorte farve er mørk, stoffet føles tætsiddende og er slet ikke gennemsigtigt. Siden de er så skønne, og desuden ret så fede, så vil du med garanti have dem på, selv når du ikke løber, mener testpanelet. 

- De er mit første valg til gåture og de dage, hvor jeg vil have en afslappet sportswear-stil med en stor hoodie til. 

Ved lænden sidder en skjult lomme som er praktisk til at smide ens nøgler i, men desværre savner den en lynlås. Ellers har testpanelet svært ved at finde noget negativt ved modellen. Er du ude efter maksimal komform og et par tights, som du kan bruge både til løb og anden træning samt til hverdagsbrug, så er det her en supergod mulighed for det. 

Dam - BLACC Vera Tights.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Det bedste ved modellen: Den høje, behagelige talje! 

Konklusion: Et par fede tights til den lidt længere side. Du som er over over middel høj vil med det samme komme til at elske, at de er en anelse længere end normalt i benlængden. Taljen er desuden bred i det og består af et dobbelt lag stof, og alt holdes derfor på plads som det skal. Taljen er desuden høj, hvilket altid værdsættes. 

- Jeg blev positivt overrasket, da jeg tog disse tights på, da de virkelig sidder ligeså godt som på billederne. Detaljerne fremhæver virkelig kroppens former på en fed måde. 

Modellens tre bedste egenskaber er helt klar den høje talje, designdetaljerne og at de ikke glider ned, når du er løber. 

- Sømmene omkring meshtpartiet ved knæene lever dog ikke helt op til forventningerne, da de føles noget stive i det, hvilket trækker behagelighedskarakteren noget ned. 

Jo længere ud du kommer på løbeturen, jo mere glemmer du dog sømmene. Herefter er Vera Tights fra Blacc hele vejen igennem et vellykket køb, som desuden er ekstremt prisvenlig! 

Dam - adidas Run It Tight.jpg

Test af: 

Fås i farven: 

Det bedste ved modellen: Benlængden, da de her tights er lidt cropped i det og passer til både forår og sommer. 

Konklusion: Et par fede, stilrene tights hvis detaljer består af de tre ikoniske striber fra Adidas. Der er en snøring i taljen, som for mange er et must når det kommer til løbetights.

- Jeg fandt efter et stykke tid en fin, lille lomme ved taljen som har plads til fitnesskort eller nøgler. Den er slet ikke synlig, hvis du ikke ved, at den er der, hvilket er en sprød detalje, siger en testdeltager.

Taljen på de her tights er relativ lav, så hvis du er én af dem der elsker høje taljer, skal du måske satse på en anden model. Spiller højden på taljen derimod en mindre rolle, så er de her et udmærket valg. 

- Langs siderne findes der meshpaneler som bidrager til, at tightsne holdes kølige og behagelige. Der kommer heller ingen svedpletter på det her materiale, konstaterer en testpanelsdeltager. 

Havde modellen budt på en højere talje, så havde de måske fået fulde point af samtlige i panelet. Til trods for den lave talje, så præsterer de derimod ikke dårligt, men får fine fine point for alt fra design til fleksibilitet og komfort!

Dam - Wyte Anja.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Det bedste ved modellen: Refleksdetaljerne som sikrer at du lyser op på løbeturen en sen sommeraften! 

Konklusion: I slutningen af buksebenene findes der lynlåse og du kan derfor nemt og enkelt trække tightsne af og på. Anja modellen er derimod lidt pudsig i størrelsen og sidder lidt løst omkring talje og lår. Er du mellem to størrelser, så kan du med fordel vælge den mindste. 

- Sprøde refleksdetaljer i form af små prikker langs lægmusklerne, hvilket jo er perfekt til en løbetur i aftenmørket, konstaterer en testdeltager. 

En anden ting, som udmærker tightsne fra Wyte, er at de har et lidt tykkere materiale. De passer derfor bedst til efterår og forår end sommerløb. 

- Jeg tog disse tights på i fitness, hvor de også fungerede udmærket til styrketræning. 

Sidst men ikke mindst får disse tights fede pluspoint for lommen der er placeret bag på lænden, da den er større end hvad mange andre lommer på tights er, men til trods for størrelsen føles den ikke overdrevet. Praktisk! 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

1 dag sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

1 dag sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

1 dag sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

2 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

2 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

2 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020