Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

Klar til løbeturen? Halvdelen af arbejdet er allerede gjort med de rigtige tights! Her er de løbetights, der giver dig en hjælpende hånd i foråret. 

Du kan selvfølgelig løbe i de tights, du har og foretrækker, men faktum er, at dit løb bliver så meget bedre i en model, der er skabt til formålet. I modsætning til andre træningstights har løbe-modellerne ofte praktiske detaljer, f.eks. reflekser og lommer. Men det er primært en behagelig løbeoplevelse i et par komfortable tights, der vil hjælpe dig. At de sidder godt på kroppen uden at stramme eller glide ned er alfa og omega for din løbeoplevelse. 

Ud over komfort er fugttransport og ventilation to karakteristika, du skal hole øje med. Jo bedre det funktionelle materiale, du løber i er, desto mindre tid bruger du på at tænke på tøjet under dit løb. Vores testpanel har taget en tur i fem nye løbetights for at finde ud af, om de kan holde til sæsonens løbeture.

Alle modeller i testen har en lavere komprimeringsgrad end kompressionstights har. Hvis du leder efter en sådan en type tights, kan du tjekke vores test af kompressionstights .

DAM Nike Air 7-8 Tight.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 399 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og pasform: Modellen har 7/8-benlængde, der sidder som en smurt på dig, der ikke er så høj. Taljen er en smule stram. De sidder, hvor de skal, men kan stramme en anelse.

Bedste egenskaber:

 • De store meshsektioner på benene er virkelig flotte. De tager disse tights til et helt nyt niveau. Ser du på detaljerne tæt på, ser du, at der er små, små striber, der gør, at du ikke føler dig bar, selvom stoffer er en smule gennemsigtig. 
 • Stoffet er blødt og fleksibelt, der er ingen irriterende sømme, selvom to af dem går lige over lårene. 
 • Kombinationen af det tynde og ventilerede stof og det faktum, at disse tights er helt squat-sikre, er ren magi. Godt gået Nike! 
Dårligere egenskaber: Lidt mere komprimering i materialet havde været fedt, så ville selv de mest erfarne løbere være tilfredse. Modellen har en tight pasform, men mangler den støttende støtte til de muskler, der er nødvendige, når du løbere længere ture.

Design: Sorte og diskrete tights, der stadig skiller sig ud med deres mesh-detaljer. Den ultimative tight til udendørs træning.

Sammenfatning: Et køligt og ventilerende alternativ til de hurtige løbere i foråret og sommermånederne. De sidder godt til på krppen og har en endnu strammere talje, de glider ikke ned, når du løber. Modellen egner sig bedst til mellemlange runder og op til 10 kilometer, da materialet mangler kompression. Du kan dog også løbe indendørs i disse tights, da de er så fleksible og åndbare. I betragtning af det populære design og smarte front- og bagparti med plads til mobil og nøgler, får du masser af tights for pengene.

DAM Wyte Anja.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og komfort: Noget stor i størrelsen omkring taljen og lårene, tæt pasform rundt om lægge. Der er dog lynlåse i benets ender, der gør det nemt at tage dem af og på. Materialet mangler kompression, men følger dine bevægelser, når du løber.

Bedste egenskaber: 
 • En meget høj talje, der sidder over hofterne og bliver på plads på hele turen. 
 • Praktisk lynløs, som du kan justere. Denne model er lige så fleksibel som et par seamless-tights eller yoga-tights, her er absolut intet, der generer eller hindrer dig, når du løber. I kombination med at materialet er i den kraftigere ende, oplever du stadig, at de sidder stram, især omkring dine lægge.
 • Stort plus for de praktiske detaljer. Disse tights har for eksempel to lommer langs lårets sider med plads til en telefon (og ja, det ligger stille, når du løber). Modellen har også en lomme med lynlås på ryggen.

Dårligere egenskaber: Taljen kunne med fordel være en smule strammere. Der er mere plads omkring din talje og mave, hvis du ikke går en størrelse ned.

Design: Flotte refleksdetaljer i form af små prikker på læggene. Der måtte gerne være flere af dem, så du kunne lyse endnu mere i de mørke aftentimer.  Lyserød og mørkeblå er en perfekt farvekombination.

Sammenfatning: Det første der udmærker sig ved disse tights er det lidt kraftigere materiale, der passer bedst til temperaturer omkring fem til ti grader. Hvis det er varmere end dette, kan det knibe med en optimal ventilation. Anja er et godt valg til, der har din mobil med, når du træner. Udover at løbe kan du også bringe strømpebukserne til kraftpasset. Du kan også bruge disse tigths til styrketræning. Du bør droppe disse tights til de mest højintensive timer i fitnesscentret, men du kan bruge dem til stort set alt andet. Det bedste ved modellen? Den perfekte pasform.

DAM adidas Run 3S Tgt W.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 279 kroner. 
Fås i farverne: og 

Størrelse og pasform: True to size. Hvis du vælger din almindelige tights-størrelse, passer de perfekt. Modellen er lavet af et af de tyndeste materialer og har en mellemhøj talje.

Bedste egenskaber: 

 • Meget, meget flot tight! Så snart du får dem på, vil du elske dem. Det tynde, elastiske materiale sidder tæt på kroppen uden at stramme og følger enhver bevægelse. Topklasse.
 • Den middelhøje og justerbar talje sidder som smurt, når du bevæger dig. Ekstra plus fordi taljen går lidt højere op bagpå.
 • Disse tights er lavet i Adidas-materialet Climalite, et letvægtsstof, der sidder tæt mod kroppen og har en god åndbarhed. Med andre: Du kan virkelig svede igennem uden at komme retur som en våd hund, der har været ude i regnvejret. 

Dårligere egenskaber: Manglen på kompression og at taljen ikke er speciel høj, hvad der trækker ned i den samlede karakter på de ellers meget populære løbebukser.

Design: Enkelt, stilfuldt og i et klassisk design med Adidas tre streger på ydersiden af benene. Der er ikke behov for mere.

Sammenfatning: Sikke et par tights! De er prisvenlige, fleksible og super flotte. De holder, hvad de lover. Det er kun eliteløbere, der bør kigge videre i vores tights-sortiment, da denne model mangler kompression i materialet. Alle andre kan nyde det faktum, at ventilationen er i toppen, og det gør disse tights til forårets og sommerens nye favoritter! Er de også gode nok til indendørs træning? Selvfølgelig har Adidas tænkt på alt. Du kan svede igennem, uden at du føler dig indelukket eller supersvedig. Et par gode tights til en billig penge, der gerne følger dig på alle mellemlange runder.

DAM Puma Elite Speed Tight.jpgMærke:
Model:
vejledende pris: 549 kroner. 
Fås i farven:

Størrelse og pasform: Stor i størrelsen. Gå derfor en størrelse ned for optimal pasform. Det sorte hovedmateriale noget løsere end de turkisens detaljer.

Bedste egenskaber: 

 • Reelle, stabile og med høj talje, der bliver siddene, når du løber. 
 • De er lavet i Pumas Drycell-materiale med evnen til at transportere fugt, mens stoffet super hurtigt. Tekstilet holder dig tør og behagelig.
 • Disse tights følger dine bevægelser, og det adskiller dem fra andre tights. Der er ikke noget, der generer dig på løbeturen. 
Dårligere egenskaber: Dele af testpanelet mener ikke, at hovedmaterialet og de turkise detaljerne spiller sammen, når det handler om komfort. Hovedmaterialet er noget løsere i pasformen end detaljerne er, og det kan opleves, som at nogle dele strammer mere end andre. Men modellen sidder ellers godt på kroppen og efter lidt opvarmning, tør vi godt love, at du ikke længere tænker på det.

Design: Et ungdommeligt udseende for dem, der kan lide at gå rundt i tights til hverdag.

Sammenfatning: At Puma producerer fedt tøj i et fedt design, er ingen nyhed. Elite Speed Tight er en stilfuld model med turkise detaljer og mesh-sektioner, der får rost af store dele af testpanelet. Andre mener på den anden side, at modellen er lidt for ungdommelig, og dermed den lavere karakter for designet. Denne model er til dig, der leder efter et par tights, som du både kan bruge til træning og hverdag. På grund af den høje talje og at modellen følger dine bevægelser, føler du dig komfortabel i modellen, uanset hvad du laver. Til løbeture anbefalede testpanelet mellemlange runder i et roligt tempo.Blacc Lava Compression Tights 

DAM Blacc Lava Compression Tights.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner.

Fås i farverne: , ,  og 

Størrelse og komfort: Normal størrelse med en stram pasform, der kræver en lille indsats at tilpasse sig. Praktisk lynlås i taljen, der holder modellen på plads, når du løber. Normal benlængde.

Bedste egenskaber: 
 • Materialet har en blank finish og føles næsten glat mod huden på indersiden. Det får dig til at føle dig både hurtig og fleksibel.
 •  Reflekslogoerne på benene er synlige og opfylder således deres funktion med bravour. I disse tights kan du løbe i de sene aftentimer uden at være bange for, at andre løbere og bilister ikke kan se dig. 
 • Det kompakte kompressionsmateriale modstår blæst udmærket og bedre end de andre modeller i testen.

Dårligere egenskaber: Af et par kompressionstights at være, oplever du ikke komprimeringen i det omfang, du ønsker. Du får et par slankende og tætsiddende tights, men du mangler den sidste del i kompressionen.

Design: Meget stilfulde tights til dig, der foretrækker en sort model, men samtidig er åben for cool detaljer. Toppoint for reflekserne på læggene!

Sammenfatning: Prisvenlige kompressionstights, der sidder som smurt på kroppen og giver en kølig følelse på løbeturen. Perfekt til forårets løbeture, da det mere kompakte materiale modstår moderat vind og reflekserne er synlige i mørket. Som en fin bonus er de gode til at træne med i i fitnesscentret og især til HIIT-timen.  Du skal ikke være nervøs for den tætte pasform. Disse tights er lidt vanskelige at iføre sig, men de sidder fantastisk, når du først har dem på.

SHOP HER:

LÆS MERE: 

LÆS MERE:  

 Tilbage

News Feed

SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Alldeles nyss
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
more news
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

Alldeles nyss
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

2 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019