Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

Klar til løbeturen? Halvdelen af arbejdet er allerede gjort med de rigtige tights! Her er de løbetights, der giver dig en hjælpende hånd i foråret. 

Du kan selvfølgelig løbe i de tights, du har og foretrækker, men faktum er, at dit løb bliver så meget bedre i en model, der er skabt til formålet. I modsætning til andre træningstights har løbe-modellerne ofte praktiske detaljer, f.eks. reflekser og lommer. Men det er primært en behagelig løbeoplevelse i et par komfortable tights, der vil hjælpe dig. At de sidder godt på kroppen uden at stramme eller glide ned er alfa og omega for din løbeoplevelse. 

Ud over komfort er fugttransport og ventilation to karakteristika, du skal hole øje med. Jo bedre det funktionelle materiale, du løber i er, desto mindre tid bruger du på at tænke på tøjet under dit løb. Vores testpanel har taget en tur i fem nye løbetights for at finde ud af, om de kan holde til sæsonens løbeture.

Alle modeller i testen har en lavere komprimeringsgrad end kompressionstights har. Hvis du leder efter en sådan en type tights, kan du tjekke vores test af kompressionstights .

DAM Nike Air 7-8 Tight.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 399 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og pasform: Modellen har 7/8-benlængde, der sidder som en smurt på dig, der ikke er så høj. Taljen er en smule stram. De sidder, hvor de skal, men kan stramme en anelse.

Bedste egenskaber:

 • De store meshsektioner på benene er virkelig flotte. De tager disse tights til et helt nyt niveau. Ser du på detaljerne tæt på, ser du, at der er små, små striber, der gør, at du ikke føler dig bar, selvom stoffer er en smule gennemsigtig. 
 • Stoffet er blødt og fleksibelt, der er ingen irriterende sømme, selvom to af dem går lige over lårene. 
 • Kombinationen af det tynde og ventilerede stof og det faktum, at disse tights er helt squat-sikre, er ren magi. Godt gået Nike! 
Dårligere egenskaber: Lidt mere komprimering i materialet havde været fedt, så ville selv de mest erfarne løbere være tilfredse. Modellen har en tight pasform, men mangler den støttende støtte til de muskler, der er nødvendige, når du løbere længere ture.

Design: Sorte og diskrete tights, der stadig skiller sig ud med deres mesh-detaljer. Den ultimative tight til udendørs træning.

Sammenfatning: Et køligt og ventilerende alternativ til de hurtige løbere i foråret og sommermånederne. De sidder godt til på krppen og har en endnu strammere talje, de glider ikke ned, når du løber. Modellen egner sig bedst til mellemlange runder og op til 10 kilometer, da materialet mangler kompression. Du kan dog også løbe indendørs i disse tights, da de er så fleksible og åndbare. I betragtning af det populære design og smarte front- og bagparti med plads til mobil og nøgler, får du masser af tights for pengene.

DAM Wyte Anja.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og komfort: Noget stor i størrelsen omkring taljen og lårene, tæt pasform rundt om lægge. Der er dog lynlåse i benets ender, der gør det nemt at tage dem af og på. Materialet mangler kompression, men følger dine bevægelser, når du løber.

Bedste egenskaber: 
 • En meget høj talje, der sidder over hofterne og bliver på plads på hele turen. 
 • Praktisk lynløs, som du kan justere. Denne model er lige så fleksibel som et par seamless-tights eller yoga-tights, her er absolut intet, der generer eller hindrer dig, når du løber. I kombination med at materialet er i den kraftigere ende, oplever du stadig, at de sidder stram, især omkring dine lægge.
 • Stort plus for de praktiske detaljer. Disse tights har for eksempel to lommer langs lårets sider med plads til en telefon (og ja, det ligger stille, når du løber). Modellen har også en lomme med lynlås på ryggen.

Dårligere egenskaber: Taljen kunne med fordel være en smule strammere. Der er mere plads omkring din talje og mave, hvis du ikke går en størrelse ned.

Design: Flotte refleksdetaljer i form af små prikker på læggene. Der måtte gerne være flere af dem, så du kunne lyse endnu mere i de mørke aftentimer.  Lyserød og mørkeblå er en perfekt farvekombination.

Sammenfatning: Det første der udmærker sig ved disse tights er det lidt kraftigere materiale, der passer bedst til temperaturer omkring fem til ti grader. Hvis det er varmere end dette, kan det knibe med en optimal ventilation. Anja er et godt valg til, der har din mobil med, når du træner. Udover at løbe kan du også bringe strømpebukserne til kraftpasset. Du kan også bruge disse tigths til styrketræning. Du bør droppe disse tights til de mest højintensive timer i fitnesscentret, men du kan bruge dem til stort set alt andet. Det bedste ved modellen? Den perfekte pasform.

DAM adidas Run 3S Tgt W.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 279 kroner. 
Fås i farverne: og 

Størrelse og pasform: True to size. Hvis du vælger din almindelige tights-størrelse, passer de perfekt. Modellen er lavet af et af de tyndeste materialer og har en mellemhøj talje.

Bedste egenskaber: 

 • Meget, meget flot tight! Så snart du får dem på, vil du elske dem. Det tynde, elastiske materiale sidder tæt på kroppen uden at stramme og følger enhver bevægelse. Topklasse.
 • Den middelhøje og justerbar talje sidder som smurt, når du bevæger dig. Ekstra plus fordi taljen går lidt højere op bagpå.
 • Disse tights er lavet i Adidas-materialet Climalite, et letvægtsstof, der sidder tæt mod kroppen og har en god åndbarhed. Med andre: Du kan virkelig svede igennem uden at komme retur som en våd hund, der har været ude i regnvejret. 

Dårligere egenskaber: Manglen på kompression og at taljen ikke er speciel høj, hvad der trækker ned i den samlede karakter på de ellers meget populære løbebukser.

Design: Enkelt, stilfuldt og i et klassisk design med Adidas tre streger på ydersiden af benene. Der er ikke behov for mere.

Sammenfatning: Sikke et par tights! De er prisvenlige, fleksible og super flotte. De holder, hvad de lover. Det er kun eliteløbere, der bør kigge videre i vores tights-sortiment, da denne model mangler kompression i materialet. Alle andre kan nyde det faktum, at ventilationen er i toppen, og det gør disse tights til forårets og sommerens nye favoritter! Er de også gode nok til indendørs træning? Selvfølgelig har Adidas tænkt på alt. Du kan svede igennem, uden at du føler dig indelukket eller supersvedig. Et par gode tights til en billig penge, der gerne følger dig på alle mellemlange runder.

DAM Puma Elite Speed Tight.jpgMærke:
Model:
vejledende pris: 549 kroner. 
Fås i farven:

Størrelse og pasform: Stor i størrelsen. Gå derfor en størrelse ned for optimal pasform. Det sorte hovedmateriale noget løsere end de turkisens detaljer.

Bedste egenskaber: 

 • Reelle, stabile og med høj talje, der bliver siddene, når du løber. 
 • De er lavet i Pumas Drycell-materiale med evnen til at transportere fugt, mens stoffet super hurtigt. Tekstilet holder dig tør og behagelig.
 • Disse tights følger dine bevægelser, og det adskiller dem fra andre tights. Der er ikke noget, der generer dig på løbeturen. 
Dårligere egenskaber: Dele af testpanelet mener ikke, at hovedmaterialet og de turkise detaljerne spiller sammen, når det handler om komfort. Hovedmaterialet er noget løsere i pasformen end detaljerne er, og det kan opleves, som at nogle dele strammer mere end andre. Men modellen sidder ellers godt på kroppen og efter lidt opvarmning, tør vi godt love, at du ikke længere tænker på det.

Design: Et ungdommeligt udseende for dem, der kan lide at gå rundt i tights til hverdag.

Sammenfatning: At Puma producerer fedt tøj i et fedt design, er ingen nyhed. Elite Speed Tight er en stilfuld model med turkise detaljer og mesh-sektioner, der får rost af store dele af testpanelet. Andre mener på den anden side, at modellen er lidt for ungdommelig, og dermed den lavere karakter for designet. Denne model er til dig, der leder efter et par tights, som du både kan bruge til træning og hverdag. På grund af den høje talje og at modellen følger dine bevægelser, føler du dig komfortabel i modellen, uanset hvad du laver. Til løbeture anbefalede testpanelet mellemlange runder i et roligt tempo.Blacc Lava Compression Tights 

DAM Blacc Lava Compression Tights.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner.

Fås i farverne: , ,  og 

Størrelse og komfort: Normal størrelse med en stram pasform, der kræver en lille indsats at tilpasse sig. Praktisk lynlås i taljen, der holder modellen på plads, når du løber. Normal benlængde.

Bedste egenskaber: 
 • Materialet har en blank finish og føles næsten glat mod huden på indersiden. Det får dig til at føle dig både hurtig og fleksibel.
 •  Reflekslogoerne på benene er synlige og opfylder således deres funktion med bravour. I disse tights kan du løbe i de sene aftentimer uden at være bange for, at andre løbere og bilister ikke kan se dig. 
 • Det kompakte kompressionsmateriale modstår blæst udmærket og bedre end de andre modeller i testen.

Dårligere egenskaber: Af et par kompressionstights at være, oplever du ikke komprimeringen i det omfang, du ønsker. Du får et par slankende og tætsiddende tights, men du mangler den sidste del i kompressionen.

Design: Meget stilfulde tights til dig, der foretrækker en sort model, men samtidig er åben for cool detaljer. Toppoint for reflekserne på læggene!

Sammenfatning: Prisvenlige kompressionstights, der sidder som smurt på kroppen og giver en kølig følelse på løbeturen. Perfekt til forårets løbeture, da det mere kompakte materiale modstår moderat vind og reflekserne er synlige i mørket. Som en fin bonus er de gode til at træne med i i fitnesscentret og især til HIIT-timen.  Du skal ikke være nervøs for den tætte pasform. Disse tights er lidt vanskelige at iføre sig, men de sidder fantastisk, når du først har dem på.

SHOP HER:

LÆS MERE: 

LÆS MERE:  

 Tilbage

News Feed

Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

2 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
more news
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

Trailrunning er løb som sker off road, over stok og sten og ofte i en skov. Det anderledes miljø sætter dit udstyr på prøve - og her er hvad du skal huske på, når du køber trailsko.

2 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

Flere og flere blive bevidste om hvilke materialer der findes i regntøj, og er derfor interesserede i at købe giftfri tøj til deres børn. Det her skal du have i mente til efteråret, når du vælger regntøj til børnene!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

Det er ikke altid nemt at finde det rette tøj til skoleudflugterne. Vejret kan hurtigt slå om, den ene dag er det rigtig varmt og den næste dag føles det næsten som vinter. Vi har snakket med en børnetøjsekspert om, hvordan børnene holder sig varme og tørre i efterårsvejret!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

Indendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en raket på banen. Her fortæller vores sportsglade testpanel hvorfor netop denne sko er oplagt til volleyball og innebandy.

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hovedet, må man have i... Uret! Vores testpanel har udforsket alle finesserne i træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire. Her er dens præstation ved blandet andet løb, spinning og gymtræning.

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

Nu kan du snart oplade batterierne på dit smartwatch, mens du har det på. Garmins nye, opdaterede Fenix 6-serie med solceller i selve displayet er her!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

En støddæmpning bestående af små kugler som former sig under foden og giver en unik pasform, lyder det fristende? Vores løbebegejstrede testpanel har løbet i den nye, hypede løbesko fra Nike - her er deres mening.

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

15 aug 2019