Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

Klar til løbeturen? Halvdelen af arbejdet er allerede gjort med de rigtige tights! Her er de løbetights, der giver dig en hjælpende hånd i foråret. 

Du kan selvfølgelig løbe i de tights, du har og foretrækker, men faktum er, at dit løb bliver så meget bedre i en model, der er skabt til formålet. I modsætning til andre træningstights har løbe-modellerne ofte praktiske detaljer, f.eks. reflekser og lommer. Men det er primært en behagelig løbeoplevelse i et par komfortable tights, der vil hjælpe dig. At de sidder godt på kroppen uden at stramme eller glide ned er alfa og omega for din løbeoplevelse. 

Ud over komfort er fugttransport og ventilation to karakteristika, du skal hole øje med. Jo bedre det funktionelle materiale, du løber i er, desto mindre tid bruger du på at tænke på tøjet under dit løb. Vores testpanel har taget en tur i fem nye løbetights for at finde ud af, om de kan holde til sæsonens løbeture.

Alle modeller i testen har en lavere komprimeringsgrad end kompressionstights har. Hvis du leder efter en sådan en type tights, kan du tjekke vores test af kompressionstights .

DAM Nike Air 7-8 Tight.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 399 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og pasform: Modellen har 7/8-benlængde, der sidder som en smurt på dig, der ikke er så høj. Taljen er en smule stram. De sidder, hvor de skal, men kan stramme en anelse.

Bedste egenskaber:

 • De store meshsektioner på benene er virkelig flotte. De tager disse tights til et helt nyt niveau. Ser du på detaljerne tæt på, ser du, at der er små, små striber, der gør, at du ikke føler dig bar, selvom stoffer er en smule gennemsigtig. 
 • Stoffet er blødt og fleksibelt, der er ingen irriterende sømme, selvom to af dem går lige over lårene. 
 • Kombinationen af det tynde og ventilerede stof og det faktum, at disse tights er helt squat-sikre, er ren magi. Godt gået Nike! 
Dårligere egenskaber: Lidt mere komprimering i materialet havde været fedt, så ville selv de mest erfarne løbere være tilfredse. Modellen har en tight pasform, men mangler den støttende støtte til de muskler, der er nødvendige, når du løbere længere ture.

Design: Sorte og diskrete tights, der stadig skiller sig ud med deres mesh-detaljer. Den ultimative tight til udendørs træning.

Sammenfatning: Et køligt og ventilerende alternativ til de hurtige løbere i foråret og sommermånederne. De sidder godt til på krppen og har en endnu strammere talje, de glider ikke ned, når du løber. Modellen egner sig bedst til mellemlange runder og op til 10 kilometer, da materialet mangler kompression. Du kan dog også løbe indendørs i disse tights, da de er så fleksible og åndbare. I betragtning af det populære design og smarte front- og bagparti med plads til mobil og nøgler, får du masser af tights for pengene.

DAM Wyte Anja.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og komfort: Noget stor i størrelsen omkring taljen og lårene, tæt pasform rundt om lægge. Der er dog lynlåse i benets ender, der gør det nemt at tage dem af og på. Materialet mangler kompression, men følger dine bevægelser, når du løber.

Bedste egenskaber: 
 • En meget høj talje, der sidder over hofterne og bliver på plads på hele turen. 
 • Praktisk lynløs, som du kan justere. Denne model er lige så fleksibel som et par seamless-tights eller yoga-tights, her er absolut intet, der generer eller hindrer dig, når du løber. I kombination med at materialet er i den kraftigere ende, oplever du stadig, at de sidder stram, især omkring dine lægge.
 • Stort plus for de praktiske detaljer. Disse tights har for eksempel to lommer langs lårets sider med plads til en telefon (og ja, det ligger stille, når du løber). Modellen har også en lomme med lynlås på ryggen.

Dårligere egenskaber: Taljen kunne med fordel være en smule strammere. Der er mere plads omkring din talje og mave, hvis du ikke går en størrelse ned.

Design: Flotte refleksdetaljer i form af små prikker på læggene. Der måtte gerne være flere af dem, så du kunne lyse endnu mere i de mørke aftentimer.  Lyserød og mørkeblå er en perfekt farvekombination.

Sammenfatning: Det første der udmærker sig ved disse tights er det lidt kraftigere materiale, der passer bedst til temperaturer omkring fem til ti grader. Hvis det er varmere end dette, kan det knibe med en optimal ventilation. Anja er et godt valg til, der har din mobil med, når du træner. Udover at løbe kan du også bringe strømpebukserne til kraftpasset. Du kan også bruge disse tigths til styrketræning. Du bør droppe disse tights til de mest højintensive timer i fitnesscentret, men du kan bruge dem til stort set alt andet. Det bedste ved modellen? Den perfekte pasform.

DAM adidas Run 3S Tgt W.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 279 kroner. 
Fås i farverne: og 

Størrelse og pasform: True to size. Hvis du vælger din almindelige tights-størrelse, passer de perfekt. Modellen er lavet af et af de tyndeste materialer og har en mellemhøj talje.

Bedste egenskaber: 

 • Meget, meget flot tight! Så snart du får dem på, vil du elske dem. Det tynde, elastiske materiale sidder tæt på kroppen uden at stramme og følger enhver bevægelse. Topklasse.
 • Den middelhøje og justerbar talje sidder som smurt, når du bevæger dig. Ekstra plus fordi taljen går lidt højere op bagpå.
 • Disse tights er lavet i Adidas-materialet Climalite, et letvægtsstof, der sidder tæt mod kroppen og har en god åndbarhed. Med andre: Du kan virkelig svede igennem uden at komme retur som en våd hund, der har været ude i regnvejret. 

Dårligere egenskaber: Manglen på kompression og at taljen ikke er speciel høj, hvad der trækker ned i den samlede karakter på de ellers meget populære løbebukser.

Design: Enkelt, stilfuldt og i et klassisk design med Adidas tre streger på ydersiden af benene. Der er ikke behov for mere.

Sammenfatning: Sikke et par tights! De er prisvenlige, fleksible og super flotte. De holder, hvad de lover. Det er kun eliteløbere, der bør kigge videre i vores tights-sortiment, da denne model mangler kompression i materialet. Alle andre kan nyde det faktum, at ventilationen er i toppen, og det gør disse tights til forårets og sommerens nye favoritter! Er de også gode nok til indendørs træning? Selvfølgelig har Adidas tænkt på alt. Du kan svede igennem, uden at du føler dig indelukket eller supersvedig. Et par gode tights til en billig penge, der gerne følger dig på alle mellemlange runder.

DAM Puma Elite Speed Tight.jpgMærke:
Model:
vejledende pris: 549 kroner. 
Fås i farven:

Størrelse og pasform: Stor i størrelsen. Gå derfor en størrelse ned for optimal pasform. Det sorte hovedmateriale noget løsere end de turkisens detaljer.

Bedste egenskaber: 

 • Reelle, stabile og med høj talje, der bliver siddene, når du løber. 
 • De er lavet i Pumas Drycell-materiale med evnen til at transportere fugt, mens stoffet super hurtigt. Tekstilet holder dig tør og behagelig.
 • Disse tights følger dine bevægelser, og det adskiller dem fra andre tights. Der er ikke noget, der generer dig på løbeturen. 
Dårligere egenskaber: Dele af testpanelet mener ikke, at hovedmaterialet og de turkise detaljerne spiller sammen, når det handler om komfort. Hovedmaterialet er noget løsere i pasformen end detaljerne er, og det kan opleves, som at nogle dele strammer mere end andre. Men modellen sidder ellers godt på kroppen og efter lidt opvarmning, tør vi godt love, at du ikke længere tænker på det.

Design: Et ungdommeligt udseende for dem, der kan lide at gå rundt i tights til hverdag.

Sammenfatning: At Puma producerer fedt tøj i et fedt design, er ingen nyhed. Elite Speed Tight er en stilfuld model med turkise detaljer og mesh-sektioner, der får rost af store dele af testpanelet. Andre mener på den anden side, at modellen er lidt for ungdommelig, og dermed den lavere karakter for designet. Denne model er til dig, der leder efter et par tights, som du både kan bruge til træning og hverdag. På grund af den høje talje og at modellen følger dine bevægelser, føler du dig komfortabel i modellen, uanset hvad du laver. Til løbeture anbefalede testpanelet mellemlange runder i et roligt tempo.Blacc Lava Compression Tights 

DAM Blacc Lava Compression Tights.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner.

Fås i farverne: , ,  og 

Størrelse og komfort: Normal størrelse med en stram pasform, der kræver en lille indsats at tilpasse sig. Praktisk lynlås i taljen, der holder modellen på plads, når du løber. Normal benlængde.

Bedste egenskaber: 
 • Materialet har en blank finish og føles næsten glat mod huden på indersiden. Det får dig til at føle dig både hurtig og fleksibel.
 •  Reflekslogoerne på benene er synlige og opfylder således deres funktion med bravour. I disse tights kan du løbe i de sene aftentimer uden at være bange for, at andre løbere og bilister ikke kan se dig. 
 • Det kompakte kompressionsmateriale modstår blæst udmærket og bedre end de andre modeller i testen.

Dårligere egenskaber: Af et par kompressionstights at være, oplever du ikke komprimeringen i det omfang, du ønsker. Du får et par slankende og tætsiddende tights, men du mangler den sidste del i kompressionen.

Design: Meget stilfulde tights til dig, der foretrækker en sort model, men samtidig er åben for cool detaljer. Toppoint for reflekserne på læggene!

Sammenfatning: Prisvenlige kompressionstights, der sidder som smurt på kroppen og giver en kølig følelse på løbeturen. Perfekt til forårets løbeture, da det mere kompakte materiale modstår moderat vind og reflekserne er synlige i mørket. Som en fin bonus er de gode til at træne med i i fitnesscentret og især til HIIT-timen.  Du skal ikke være nervøs for den tætte pasform. Disse tights er lidt vanskelige at iføre sig, men de sidder fantastisk, når du først har dem på.

SHOP HER:

LÆS MERE: 

LÆS MERE:  

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

15 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

15 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

Hvis du er ude efter en trailsko med høj komfort, så kan de nye trailsko fra Adidas være noget for dig. Eksperterne Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

30 apr 2019