Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

Klar til løbeturen? Halvdelen af arbejdet er allerede gjort med de rigtige tights! Her er de løbetights, der giver dig en hjælpende hånd i foråret. 

Du kan selvfølgelig løbe i de tights, du har og foretrækker, men faktum er, at dit løb bliver så meget bedre i en model, der er skabt til formålet. I modsætning til andre træningstights har løbe-modellerne ofte praktiske detaljer, f.eks. reflekser og lommer. Men det er primært en behagelig løbeoplevelse i et par komfortable tights, der vil hjælpe dig. At de sidder godt på kroppen uden at stramme eller glide ned er alfa og omega for din løbeoplevelse. 

Ud over komfort er fugttransport og ventilation to karakteristika, du skal hole øje med. Jo bedre det funktionelle materiale, du løber i er, desto mindre tid bruger du på at tænke på tøjet under dit løb. Vores testpanel har taget en tur i fem nye løbetights for at finde ud af, om de kan holde til sæsonens løbeture.

Alle modeller i testen har en lavere komprimeringsgrad end kompressionstights har. Hvis du leder efter en sådan en type tights, kan du tjekke vores test af kompressionstights .

DAM Nike Air 7-8 Tight.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 399 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og pasform: Modellen har 7/8-benlængde, der sidder som en smurt på dig, der ikke er så høj. Taljen er en smule stram. De sidder, hvor de skal, men kan stramme en anelse.

Bedste egenskaber:

 • De store meshsektioner på benene er virkelig flotte. De tager disse tights til et helt nyt niveau. Ser du på detaljerne tæt på, ser du, at der er små, små striber, der gør, at du ikke føler dig bar, selvom stoffer er en smule gennemsigtig. 
 • Stoffet er blødt og fleksibelt, der er ingen irriterende sømme, selvom to af dem går lige over lårene. 
 • Kombinationen af det tynde og ventilerede stof og det faktum, at disse tights er helt squat-sikre, er ren magi. Godt gået Nike! 
Dårligere egenskaber: Lidt mere komprimering i materialet havde været fedt, så ville selv de mest erfarne løbere være tilfredse. Modellen har en tight pasform, men mangler den støttende støtte til de muskler, der er nødvendige, når du løbere længere ture.

Design: Sorte og diskrete tights, der stadig skiller sig ud med deres mesh-detaljer. Den ultimative tight til udendørs træning.

Sammenfatning: Et køligt og ventilerende alternativ til de hurtige løbere i foråret og sommermånederne. De sidder godt til på krppen og har en endnu strammere talje, de glider ikke ned, når du løber. Modellen egner sig bedst til mellemlange runder og op til 10 kilometer, da materialet mangler kompression. Du kan dog også løbe indendørs i disse tights, da de er så fleksible og åndbare. I betragtning af det populære design og smarte front- og bagparti med plads til mobil og nøgler, får du masser af tights for pengene.

DAM Wyte Anja.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner. 

Fås i farverne: , og 

Størrelse og komfort: Noget stor i størrelsen omkring taljen og lårene, tæt pasform rundt om lægge. Der er dog lynlåse i benets ender, der gør det nemt at tage dem af og på. Materialet mangler kompression, men følger dine bevægelser, når du løber.

Bedste egenskaber: 
 • En meget høj talje, der sidder over hofterne og bliver på plads på hele turen. 
 • Praktisk lynløs, som du kan justere. Denne model er lige så fleksibel som et par seamless-tights eller yoga-tights, her er absolut intet, der generer eller hindrer dig, når du løber. I kombination med at materialet er i den kraftigere ende, oplever du stadig, at de sidder stram, især omkring dine lægge.
 • Stort plus for de praktiske detaljer. Disse tights har for eksempel to lommer langs lårets sider med plads til en telefon (og ja, det ligger stille, når du løber). Modellen har også en lomme med lynlås på ryggen.

Dårligere egenskaber: Taljen kunne med fordel være en smule strammere. Der er mere plads omkring din talje og mave, hvis du ikke går en størrelse ned.

Design: Flotte refleksdetaljer i form af små prikker på læggene. Der måtte gerne være flere af dem, så du kunne lyse endnu mere i de mørke aftentimer.  Lyserød og mørkeblå er en perfekt farvekombination.

Sammenfatning: Det første der udmærker sig ved disse tights er det lidt kraftigere materiale, der passer bedst til temperaturer omkring fem til ti grader. Hvis det er varmere end dette, kan det knibe med en optimal ventilation. Anja er et godt valg til, der har din mobil med, når du træner. Udover at løbe kan du også bringe strømpebukserne til kraftpasset. Du kan også bruge disse tigths til styrketræning. Du bør droppe disse tights til de mest højintensive timer i fitnesscentret, men du kan bruge dem til stort set alt andet. Det bedste ved modellen? Den perfekte pasform.

DAM adidas Run 3S Tgt W.jpgMærke:
Model: Vejledende pris: 279 kroner. 
Fås i farverne: og 

Størrelse og pasform: True to size. Hvis du vælger din almindelige tights-størrelse, passer de perfekt. Modellen er lavet af et af de tyndeste materialer og har en mellemhøj talje.

Bedste egenskaber: 

 • Meget, meget flot tight! Så snart du får dem på, vil du elske dem. Det tynde, elastiske materiale sidder tæt på kroppen uden at stramme og følger enhver bevægelse. Topklasse.
 • Den middelhøje og justerbar talje sidder som smurt, når du bevæger dig. Ekstra plus fordi taljen går lidt højere op bagpå.
 • Disse tights er lavet i Adidas-materialet Climalite, et letvægtsstof, der sidder tæt mod kroppen og har en god åndbarhed. Med andre: Du kan virkelig svede igennem uden at komme retur som en våd hund, der har været ude i regnvejret. 

Dårligere egenskaber: Manglen på kompression og at taljen ikke er speciel høj, hvad der trækker ned i den samlede karakter på de ellers meget populære løbebukser.

Design: Enkelt, stilfuldt og i et klassisk design med Adidas tre streger på ydersiden af benene. Der er ikke behov for mere.

Sammenfatning: Sikke et par tights! De er prisvenlige, fleksible og super flotte. De holder, hvad de lover. Det er kun eliteløbere, der bør kigge videre i vores tights-sortiment, da denne model mangler kompression i materialet. Alle andre kan nyde det faktum, at ventilationen er i toppen, og det gør disse tights til forårets og sommerens nye favoritter! Er de også gode nok til indendørs træning? Selvfølgelig har Adidas tænkt på alt. Du kan svede igennem, uden at du føler dig indelukket eller supersvedig. Et par gode tights til en billig penge, der gerne følger dig på alle mellemlange runder.

DAM Puma Elite Speed Tight.jpgMærke:
Model:
vejledende pris: 549 kroner. 
Fås i farven:

Størrelse og pasform: Stor i størrelsen. Gå derfor en størrelse ned for optimal pasform. Det sorte hovedmateriale noget løsere end de turkisens detaljer.

Bedste egenskaber: 

 • Reelle, stabile og med høj talje, der bliver siddene, når du løber. 
 • De er lavet i Pumas Drycell-materiale med evnen til at transportere fugt, mens stoffet super hurtigt. Tekstilet holder dig tør og behagelig.
 • Disse tights følger dine bevægelser, og det adskiller dem fra andre tights. Der er ikke noget, der generer dig på løbeturen. 
Dårligere egenskaber: Dele af testpanelet mener ikke, at hovedmaterialet og de turkise detaljerne spiller sammen, når det handler om komfort. Hovedmaterialet er noget løsere i pasformen end detaljerne er, og det kan opleves, som at nogle dele strammer mere end andre. Men modellen sidder ellers godt på kroppen og efter lidt opvarmning, tør vi godt love, at du ikke længere tænker på det.

Design: Et ungdommeligt udseende for dem, der kan lide at gå rundt i tights til hverdag.

Sammenfatning: At Puma producerer fedt tøj i et fedt design, er ingen nyhed. Elite Speed Tight er en stilfuld model med turkise detaljer og mesh-sektioner, der får rost af store dele af testpanelet. Andre mener på den anden side, at modellen er lidt for ungdommelig, og dermed den lavere karakter for designet. Denne model er til dig, der leder efter et par tights, som du både kan bruge til træning og hverdag. På grund af den høje talje og at modellen følger dine bevægelser, føler du dig komfortabel i modellen, uanset hvad du laver. Til løbeture anbefalede testpanelet mellemlange runder i et roligt tempo.Blacc Lava Compression Tights 

DAM Blacc Lava Compression Tights.jpgMærke:
Model:
Vejledende pris: 449 kroner.

Fås i farverne: , ,  og 

Størrelse og komfort: Normal størrelse med en stram pasform, der kræver en lille indsats at tilpasse sig. Praktisk lynlås i taljen, der holder modellen på plads, når du løber. Normal benlængde.

Bedste egenskaber: 
 • Materialet har en blank finish og føles næsten glat mod huden på indersiden. Det får dig til at føle dig både hurtig og fleksibel.
 •  Reflekslogoerne på benene er synlige og opfylder således deres funktion med bravour. I disse tights kan du løbe i de sene aftentimer uden at være bange for, at andre løbere og bilister ikke kan se dig. 
 • Det kompakte kompressionsmateriale modstår blæst udmærket og bedre end de andre modeller i testen.

Dårligere egenskaber: Af et par kompressionstights at være, oplever du ikke komprimeringen i det omfang, du ønsker. Du får et par slankende og tætsiddende tights, men du mangler den sidste del i kompressionen.

Design: Meget stilfulde tights til dig, der foretrækker en sort model, men samtidig er åben for cool detaljer. Toppoint for reflekserne på læggene!

Sammenfatning: Prisvenlige kompressionstights, der sidder som smurt på kroppen og giver en kølig følelse på løbeturen. Perfekt til forårets løbeture, da det mere kompakte materiale modstår moderat vind og reflekserne er synlige i mørket. Som en fin bonus er de gode til at træne med i i fitnesscentret og især til HIIT-timen.  Du skal ikke være nervøs for den tætte pasform. Disse tights er lidt vanskelige at iføre sig, men de sidder fantastisk, når du først har dem på.

SHOP HER:

LÆS MERE: 

LÆS MERE:  

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

1 dag sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

2 dagar sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

2 dagar sedan
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

1 dag sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

2 dagar sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

2 dagar sedan
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019