blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve! 

Er du klar til at begive dig ud på løbeturen? Blacc lancerer nu en ny løbekollektion til dig som elsker at bevæge dig, hurtigt som langsomt, langt som kort. At have det rette tøj på når man løber er vigtigt.

– Tilpas altid tøjet efter klima og din egne velkendte kropstemperatur. Blæser det udenfor, er det oplagt med en vindtæt jakke, så du undgår at blive kold. Har du derimod varmt tøj op, kan du føle mere træt end hvad du egentlig er. Lag på lag er altid en god ide, siger Erika Adolfsson, produktudvikler på Blacc og fortsætter: 

– Den nye løbekollektion er til alle som gerne vil ses på løbeturen. Kollektionens neongule farve matchers trenden helt perfekt og er så god sammen med det lysegrå. Kollektionen består af letvægtstøj som skal få dig til at føle dig så let som en fjer på løbeturen! Tøjet har gennemtænkte detaljer, eksempelvis lomme til din mobiltelefon. 


DK_Feather Limited Shorts.png
Model:

Vejledende pris: 359 kroner. 

Findes i farverne: 

Fugttransport: Shortsen transporterer fugten godt, under rigtig svedige pas på varme dage bliver de dog noget våde, da du sveder mere.

Ventilationsevne: Shortsen føles skønne og kølige samt ventilerer super godt under passet. 

Komfort:
Komforten på tightsen er virkelig god, da indershortsen er i et virkelig lækkert stof, sømmene gnaver ikke og stoffet føles blødt mod huden. Indershortsen er noget længere end på mange andre løbeshorts, hvilket er skønt, da mange andre løbeshorts modeller kan føles for korte. Disse shorts føles meget lette og størrelsen er virkelig true to size. Elastikken i taljen er også skøn og skærer ikke. 

Design: Designet er lækkert, clean og enkelt. Shortsen føles funktionelle og samtidig smarte. Et plus for designet har to inderlommer der har plads til mobil og nøgler, da der findes mange andre shorts-modeller som ikke har det. 

Opsummering: Konklusionen er at det her er et par smarte, praktiske og behagelige løbeshorts med både inder- og ydershorts. Så i tilfælde af at de yderste shorts glider op, skal man ikke være bekymret for at vise mere hud end man har lyst til. Shortsen her passer til intervaltræning og normal distanceløb, men også til anden type af træning. 

alona blacc dk
Model:


Vejledende pris:
229 kroner

Findes i farverne:
, , , ,

Fugttransport: Sport-bh'en transporterer fugten væk på en god måde, testdeltageren er lidt våde på bagsiden i den nederste kant af sport-bh'en efter et intensiv pas, men er ikke gennemblødt. Der er ikke noget som forstyrrer under træningen. 

Ventilationsevne: Sport-bh'en ånder godt, og meshstoffet på ryggen gør at stoffet holder sig tørt. 

Komfort:
Sømmene føles skønne, bløde og gnaver ikke under passet. Elastikken rundt om brystkassen er en anelse tyk, det havde måske øget den behagelige følelse hvis elastikken havde været lidt tyndere, sådan at den føltes lidt mere "kropsnær". Alt holdes på plads ved denne tætsiddende model. Den har ingen polstring, hvilket passer bedre til dem med en mindre barm end dem med en større.

Design: Det her er en klassisk model fra Blacc som har fået en ny, opdateret farve. Den unikke farvekombination af neongul og grå, som er tilstede på flere af produkterne i kollektionen, føles både trendy og lækkert. Du er synlig på løbeturen! 

Justerbare bånd: Nej. 

Opsummering: En mangfoldig sport-bh som ikke kun kan anvendes til løb, men også anden slags træning. Den er testet til både løb og x-fittræning og giver god støtte til begge dele, delvist takket været at den er syet i to lag og giver ekstra komfort og støtte. Designet er stilrent og lækkert samt kan anvendes af de fleste og under alle typer af træningstøj. 


DK_Foul Tank.png
Model:

Vejledende pris: 229 kroner. 

Findes i farverne: .

Fugttransport: Fugttransporten er super, materialet absorberer sved uden at blive våd eller tung. Skønt! 

Ventilationsevne: Materialet i polyester og elastan har små, små ventilationshuller over det hele, hvilket bidrager til en virkelig afkølende fornemmelse, når du løber med det på. Materialet er også glat mod huden, hvilket gør at armbevægelserne under løbningen sker meget nemt og behageligt. 

Komfort: Testdeltageren af denne top plejer ofte at træne i toppe der ser ud som t-shirts med afklippede ærmer. Problemer der bliver så at det bare stykke under armhulerne blive så dybt at man kan se maven, hvilket testdeltageren synes er lige bart nok om vinteren. Toppen har samme type af halsudskæring som mange andre toppe med samme pasform - men den går ikke for dybt ned under armhulerne. Virkelig positivt!

Design: Testdeltageren kan ikke komme på noget negativt ved denne model. Måske den ikke er helt optimal til dem med en stor barm, da den høje halsudskæring ikke bliver specielt smigrende. Toppen er også noget gennemsigtig, men matcher du det med en neonfarvet sport-bh, så er du med på den absolutte modebølge. Testdeltageren ville ønske at denne top var i flere farver! 

Opsummering: Toppen her er oplagt at løbe intervaller samt korte til mellemlange distancer i. Det kan være at du gerne vil have en mere tight top på, når du løber et maraton. Det er helt enkelt en genial top for dig som ikke vil have noget tætsiddende eller tight på. 


DK_Resistance Tights 2.0.png
Model:

Vejledende pris: 319 kroner. 

Findes i farverne:

Fugttransport: Fugttransporten fungerer godt, men tightsen fungerer bedre under mindre svedige pas.

Ventilationsevne: Da stoffet er til den stykkere side, vil testdeltageren nok vælge et par tyndere tight på en rigtig varm træningsdag. Men til de køligere dage er de her tights som en ren drøm. 

Komfort: Materialet er fleksibelt og superblødt. Man får lyst til at have dem på hele tiden. Da de er så elastiske bliver disse tights mangfoldige med flere anvendelsesmuligheder udover bare til løb. Da stoffet er lidt tykkere, så passer de bedst til de dage hvor det ikke er supervarmt og vil være perfekte til efterårsløb. Lækre detaljer og virkelig smigrende. De gnaver ikke nogen steder og testdeltageren vil mene, at de er lidt kortere i benene end de fleste tights.

Design: Tightsen er i en superfin farve med lækre detaljer og smarte løsninger. De har en lomme på bagsiden, hvor mobiltelefon, nøgler og betalingskort får plads, meget praktisk. Elastikken i taljen sørger for at de ikke glider ned under træningspasset. 

Opsummering: Konklusionen er at de er smarte i farven med stilrene detalje samt superskønt materiale og de er perfekte til løb. Testdeltageren synes godt om, at de ikke glider ned. Hvis du har længere ben end gennemsnittet, kan de muligvis føles lidt korte i det. 

DK_Turmalin Tank.png
Model:
 

Vejledende pris: 229 kroner. 

Findes i farverne: , , , .

Fugttransport: Testdeltageren plejer at være gennemblødt i slutningen af et løbepas, men ikke i den her top. Heller ikke under ekstreme pas i 31 graders varme er testdeltageren specielt våd, mere bare fugtig.

Ventilationsevne: Stoffet ventilerer overraskende godt og holder testdeltageren relativ tør, selvom hun sveder enorme mængder på ryggen. Utroligt imponerende! 

Komfort: Tøjet sidder godt på kroppen. Det er tilpas langt og sidder tæt, men ikke på en omklamrende måde. På ryggen findes der en cut-out detalje som er virkelig fin, men fungerer ikke helt. "Hullet" er formet som en diamant, men når testdeltageren har toppen på, har selve siderne på diamanthullet en tendens til at folde sig udad. Så måske det sidder bedre på en person som er højere end testdeltagerens 162 cm. Toppen passer til alle løbere, da den har en pasform der sidder tæt men ikke så tæt, at den kravler op når man løber. Ingen gnavende søm heller! 

Design: Fine refleksdetaljer i form af tre vertikale prikker mellem skuldrebladene samt reflekslogoet nederst på forsiden af toppen er lækkert og stilrent! Toppen er i en klar lysende og synlig neongul, ikke lysegult som det virker til at være på produktbilledet herover. Trendy! Rigtig fin sammen med eksempelvis sort, gråt eller hvidt. Det her er en top som stikker ud, med andre ord er den ikke for de generte. 

Opsummering: Materialet er lavet i polyester og elastan, blødt og elastisk. Toppen passer også til andre former for træning udover løb. En cool detalje er at der findes et lille hul i nakken, hvor man kan trække ledningen fra ens høretelefoner igennem, så den ikke kommer i vejen under løbeturen.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

5 dagar sedan
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

6 dagar sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
more news
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

5 dagar sedan
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

6 dagar sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

For nyligt blev en ny sko i Pegasus-familien lanceret, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har ladet vores erfarne testpanel teste skoene på en løbetur - her er resultatet!

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve!

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

Du er sikkert klar over, at du behøver flere forskellige sko til forskellige typer af træning. Men hvilke sko er egentlig bedst til hvad? Vi opklarer hvilke sko som er de rette til dig.

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

Vores Reebok running-ambassadører er løbet i Reeboks løbesko hele sommeren. Her vurderer de pasform, komfort og funktion hos de tre mest populære modeller.

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

Findes der nogen som har misset at mavetasken er tilbage? Sikkert ikke! Her er alt, du behøver at vide om sæsonens mest trendy accessories.

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

Safarilook, mixede årtier og en bucket hat - her er sæsonens hedeste nyheder, som du ikke vil gå glip af.

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

At man skal satse på neondetaljen til efteråret er der ingen tvivl om. Modegiganten Puma har lanceret tre nye træningstights med cool detaljer. Vores testpanel gav dem en omgang i gymmet og ude på løbeturen!

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

En rigtig god skaljakke er et must til aktiviteter og leg. Her er alt, du behøver at vide.

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

Bryllupssæsonen er i fuld gang, og det bliver sværere at vide hvad man bør tage på for at være klædt korrekt. Må man have sneakers på et bryllup? Modeeksperten guider!

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til at alle bikinier, badedragter og badeshorts prydes af alverdens frugter lige nu, så har du højst sandsynligt boet under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbage med en ny opdatering af den anerkendte træningssko Metcon. Metcon 5 er en sko til atleten som elsker former for højintensiv træning. Her er det, som er nyt og unik med den nye model.

23 jul 2019