blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve! 

Er du klar til at begive dig ud på løbeturen? Blacc lancerer nu en ny løbekollektion til dig som elsker at bevæge dig, hurtigt som langsomt, langt som kort. At have det rette tøj på når man løber er vigtigt.

– Tilpas altid tøjet efter klima og din egne velkendte kropstemperatur. Blæser det udenfor, er det oplagt med en vindtæt jakke, så du undgår at blive kold. Har du derimod varmt tøj op, kan du føle mere træt end hvad du egentlig er. Lag på lag er altid en god ide, siger Erika Adolfsson, produktudvikler på Blacc og fortsætter: 

– Den nye løbekollektion er til alle som gerne vil ses på løbeturen. Kollektionens neongule farve matchers trenden helt perfekt og er så god sammen med det lysegrå. Kollektionen består af letvægtstøj som skal få dig til at føle dig så let som en fjer på løbeturen! Tøjet har gennemtænkte detaljer, eksempelvis lomme til din mobiltelefon. 


DK_Feather Limited Shorts.png
Model:

Vejledende pris: 359 kroner. 

Findes i farverne: 

Fugttransport: Shortsen transporterer fugten godt, under rigtig svedige pas på varme dage bliver de dog noget våde, da du sveder mere.

Ventilationsevne: Shortsen føles skønne og kølige samt ventilerer super godt under passet. 

Komfort:
Komforten på tightsen er virkelig god, da indershortsen er i et virkelig lækkert stof, sømmene gnaver ikke og stoffet føles blødt mod huden. Indershortsen er noget længere end på mange andre løbeshorts, hvilket er skønt, da mange andre løbeshorts modeller kan føles for korte. Disse shorts føles meget lette og størrelsen er virkelig true to size. Elastikken i taljen er også skøn og skærer ikke. 

Design: Designet er lækkert, clean og enkelt. Shortsen føles funktionelle og samtidig smarte. Et plus for designet har to inderlommer der har plads til mobil og nøgler, da der findes mange andre shorts-modeller som ikke har det. 

Opsummering: Konklusionen er at det her er et par smarte, praktiske og behagelige løbeshorts med både inder- og ydershorts. Så i tilfælde af at de yderste shorts glider op, skal man ikke være bekymret for at vise mere hud end man har lyst til. Shortsen her passer til intervaltræning og normal distanceløb, men også til anden type af træning. 

alona blacc dk
Model:


Vejledende pris:
229 kroner

Findes i farverne:
, , , ,

Fugttransport: Sport-bh'en transporterer fugten væk på en god måde, testdeltageren er lidt våde på bagsiden i den nederste kant af sport-bh'en efter et intensiv pas, men er ikke gennemblødt. Der er ikke noget som forstyrrer under træningen. 

Ventilationsevne: Sport-bh'en ånder godt, og meshstoffet på ryggen gør at stoffet holder sig tørt. 

Komfort:
Sømmene føles skønne, bløde og gnaver ikke under passet. Elastikken rundt om brystkassen er en anelse tyk, det havde måske øget den behagelige følelse hvis elastikken havde været lidt tyndere, sådan at den føltes lidt mere "kropsnær". Alt holdes på plads ved denne tætsiddende model. Den har ingen polstring, hvilket passer bedre til dem med en mindre barm end dem med en større.

Design: Det her er en klassisk model fra Blacc som har fået en ny, opdateret farve. Den unikke farvekombination af neongul og grå, som er tilstede på flere af produkterne i kollektionen, føles både trendy og lækkert. Du er synlig på løbeturen! 

Justerbare bånd: Nej. 

Opsummering: En mangfoldig sport-bh som ikke kun kan anvendes til løb, men også anden slags træning. Den er testet til både løb og x-fittræning og giver god støtte til begge dele, delvist takket været at den er syet i to lag og giver ekstra komfort og støtte. Designet er stilrent og lækkert samt kan anvendes af de fleste og under alle typer af træningstøj. 


DK_Foul Tank.png
Model:

Vejledende pris: 229 kroner. 

Findes i farverne: .

Fugttransport: Fugttransporten er super, materialet absorberer sved uden at blive våd eller tung. Skønt! 

Ventilationsevne: Materialet i polyester og elastan har små, små ventilationshuller over det hele, hvilket bidrager til en virkelig afkølende fornemmelse, når du løber med det på. Materialet er også glat mod huden, hvilket gør at armbevægelserne under løbningen sker meget nemt og behageligt. 

Komfort: Testdeltageren af denne top plejer ofte at træne i toppe der ser ud som t-shirts med afklippede ærmer. Problemer der bliver så at det bare stykke under armhulerne blive så dybt at man kan se maven, hvilket testdeltageren synes er lige bart nok om vinteren. Toppen har samme type af halsudskæring som mange andre toppe med samme pasform - men den går ikke for dybt ned under armhulerne. Virkelig positivt!

Design: Testdeltageren kan ikke komme på noget negativt ved denne model. Måske den ikke er helt optimal til dem med en stor barm, da den høje halsudskæring ikke bliver specielt smigrende. Toppen er også noget gennemsigtig, men matcher du det med en neonfarvet sport-bh, så er du med på den absolutte modebølge. Testdeltageren ville ønske at denne top var i flere farver! 

Opsummering: Toppen her er oplagt at løbe intervaller samt korte til mellemlange distancer i. Det kan være at du gerne vil have en mere tight top på, når du løber et maraton. Det er helt enkelt en genial top for dig som ikke vil have noget tætsiddende eller tight på. 


DK_Resistance Tights 2.0.png
Model:

Vejledende pris: 319 kroner. 

Findes i farverne:

Fugttransport: Fugttransporten fungerer godt, men tightsen fungerer bedre under mindre svedige pas.

Ventilationsevne: Da stoffet er til den stykkere side, vil testdeltageren nok vælge et par tyndere tight på en rigtig varm træningsdag. Men til de køligere dage er de her tights som en ren drøm. 

Komfort: Materialet er fleksibelt og superblødt. Man får lyst til at have dem på hele tiden. Da de er så elastiske bliver disse tights mangfoldige med flere anvendelsesmuligheder udover bare til løb. Da stoffet er lidt tykkere, så passer de bedst til de dage hvor det ikke er supervarmt og vil være perfekte til efterårsløb. Lækre detaljer og virkelig smigrende. De gnaver ikke nogen steder og testdeltageren vil mene, at de er lidt kortere i benene end de fleste tights.

Design: Tightsen er i en superfin farve med lækre detaljer og smarte løsninger. De har en lomme på bagsiden, hvor mobiltelefon, nøgler og betalingskort får plads, meget praktisk. Elastikken i taljen sørger for at de ikke glider ned under træningspasset. 

Opsummering: Konklusionen er at de er smarte i farven med stilrene detalje samt superskønt materiale og de er perfekte til løb. Testdeltageren synes godt om, at de ikke glider ned. Hvis du har længere ben end gennemsnittet, kan de muligvis føles lidt korte i det. 

DK_Turmalin Tank.png
Model:
 

Vejledende pris: 229 kroner. 

Findes i farverne: , , , .

Fugttransport: Testdeltageren plejer at være gennemblødt i slutningen af et løbepas, men ikke i den her top. Heller ikke under ekstreme pas i 31 graders varme er testdeltageren specielt våd, mere bare fugtig.

Ventilationsevne: Stoffet ventilerer overraskende godt og holder testdeltageren relativ tør, selvom hun sveder enorme mængder på ryggen. Utroligt imponerende! 

Komfort: Tøjet sidder godt på kroppen. Det er tilpas langt og sidder tæt, men ikke på en omklamrende måde. På ryggen findes der en cut-out detalje som er virkelig fin, men fungerer ikke helt. "Hullet" er formet som en diamant, men når testdeltageren har toppen på, har selve siderne på diamanthullet en tendens til at folde sig udad. Så måske det sidder bedre på en person som er højere end testdeltagerens 162 cm. Toppen passer til alle løbere, da den har en pasform der sidder tæt men ikke så tæt, at den kravler op når man løber. Ingen gnavende søm heller! 

Design: Fine refleksdetaljer i form af tre vertikale prikker mellem skuldrebladene samt reflekslogoet nederst på forsiden af toppen er lækkert og stilrent! Toppen er i en klar lysende og synlig neongul, ikke lysegult som det virker til at være på produktbilledet herover. Trendy! Rigtig fin sammen med eksempelvis sort, gråt eller hvidt. Det her er en top som stikker ud, med andre ord er den ikke for de generte. 

Opsummering: Materialet er lavet i polyester og elastan, blødt og elastisk. Toppen passer også til andre former for træning udover løb. En cool detalje er at der findes et lille hul i nakken, hvor man kan trække ledningen fra ens høretelefoner igennem, så den ikke kommer i vejen under løbeturen.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

ENG_W.png

Fantastisk test af motionsur!

1 dag sedan
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

4 dagar sedan
ryggskydd

Derfor skal du have rygbeskyttelse i skiløjpen

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
header.jpg

Test: Teddyfleece-jakker til kvinder og mænd

15 nov 2019
Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

14 nov 2019
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

13 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
more news
ENG_W.png

Fantastisk test af motionsur!

Ville det ikke være dejligt at have sin egen, bærbare personlige træner, der følger med dig hele tiden - fra træningscenteret til turen til bussen? Med et træningsur på din arm er dette præcis, hvad du får! Her har vores testere prøvet træningsure fra Garmin, Suunto og Polar.

1 dag sedan
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

At være synlig i den mørke tid er en vigtig detalje. Men du behøver ikke gå på kompromis med stilen. Stylist Isabelle Håwi ved, hvordan man kombinerer sikkerhed og et trendy look!

4 dagar sedan
ryggskydd

Derfor skal du have rygbeskyttelse i skiløjpen

Et bagcover er en smart sikkerhedsinvestering, når man løber på ski eller snowboarding. Tænk over dette, før du strejker.

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

Stop ikke med at løbe udenfor bare fordi det bliver glat og snedækket. Køb en løbesko med knopper, så du kan løbe sikkert, indtil foråret ankommer med bedre vejr.

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

Under Black Friday Week er det næsten umuligt ikke at lave en virkelig god deal. Men de her 11 produkter hapser vi yderst gerne først (inden det er for sent).

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

I dag har Sportamore 30% rabat på jakker og støvler! Har du svært ved at vælge hvilket kup, du skal lægge i indkøbskurven? Her er vores 9 favoritter!

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

På årets største shoppingdag finder vi alle godbidderne frem. Her er 8 gode fund, som du kan klikke hjem på Black Friday 2019.

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 7 favoritter til ham!

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

7 favoritter fra 7 topmærker. Klik de her sorte kup hjem i vores Black Friday weekend!

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

Black Friday er en super mulighed for at købe det, som normalt gør lidt ondt på tegnebogen. Her er 12 gode tips til børnenes garderobe.

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

Nu er det Black Friday – en fest, fuld af fantastiske tilbud, du ikke må gå glip af. Her er alt du skal vide om Black Friday 2019.

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

Du kan leje ski og stænger på stedet, men skihandskerne bliver vanskeligere. For at gøre din shopping lettere, har Sportamore testpanel suset ned ad pisterne med sæsonens bedste modeller på hænderne. Her er testpanelets lide skihandskerne fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Color, Bula og Kombi.

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

Den 6. december 2019 er den næste version af den anerkendte Adidas Ultraboost endelig her, og vi har taget et kig på den! Her er alt, hvad du vil vide om løbeskoen, der er mindst lige så elsket som sneakers.

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

Det er super vigtigt at have reflekser på ens tøj, når man bevæger sig udendørs i de mørke timer på dagen. Vi har testet sæsonens tøjudvalg og udstyr med reflekser til løb - kan de holde til løb i de mørke stunder?

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

Tendensen fra 90'erne bliver stærkere. Lige nu er det hottere end hot med basketball toppe, brede sportsbukser med knapper og store smykker. Nike tager trenden til et nyt niveau med Icon Clash-kollektionen.

21 nov 2019