Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Sneen på gaderne er væk og det kan kun betyde én ting - det er på tide at indvi et par nye løbesko. Her er sæsonens nye dame-modeller, som er de bedste i test! 

Test af: ,

DAM-NIKE.jpg

Vejlenende pris:
1 145 kroner. 

Findes i farverne: , , , , , og 

Særlige egenskaber: Højt drop, lav vægt og fantastisk hælkappe.  

Vægt: 232 gram. 

Passer til dig som: Gerne lunter i længere intervaller med mellemlange distancer. Fungerer for alle underlag, fra asfalt til skovstien. Smutter du udenfor stien, er en trailsko bedre.

Størrelse og pasform: I starten kan skoen føles meget tight, men den giver sig efter et par ture. Pasformen er glimrende! 

Komfort: Hælkappen er meget kortere end på mange andre modeller, hvilket er et stort plus, eftersom den så ikke gnaver mod anklen. Den har en skøn polstring på indersiden og føles behagelig på overdelen af foden. Indersålen har en lidt skumgummifølelse, hvor den er noget tykkere ved hælen. 

Design: For en løbesko at være har Nike virkelig skabt et design, hvor der sker ting og sager. På toppen af stoffet findes et diskret mønster, som liver skoen lidt op. Sålen er spids bagtil med lidt mønster i det hvide, hvilket gør at skoen faktisk bliver ret så fed!

Opsummering: En letvægssko som giver både selvtillid og håb om, at du kan forbedre din personlige rekord. Nike Vomero 14 har en fed passform, der sidder som smurt på både smalle og brede fødder. Med et drop på 10 millimeter får du fremadrettet bevægelse, som gør det lettere at fortsætte, hvis du begynder at blive træt. Testpanelet vil slå et slag for pynten ved hælkappen, som både holder hælen fast i et sikkert greb og sikrer mod mulige gnavesår. Der findes absolut intet at klage over, testpanelet er henrykte! 

Test af: ,

DAM-ADIDAS.jpg

Vejledende pris: 1 095 kroner. 

Findes i farverne:  og 

Særlige egenskaber: Let, smidig og med en god ventilation.

Vægt: 202 gram. 

Passer dig som: Har et neutralt løbetempo og løber lange distancer, gerne på konkurrenceniveau. Den er rigtigt god ved intervaltræning, også selvom det ikke er formålet med modellen. 

Størrelse og pasform: Skoene har en stram pasform, som holder fødderne på plads. Skoene er ganske smalle og lidt små i størrelsen, så gå op en halv størrelse for optimal fit. 

Komfort: Overdelen i mesh ånder godt og giver god ventilation, når du løber. Fødderne holdes kølige på en behagelig måde, selv under de længere løbeture. Skoene sidder desuden godt på foden og overdelen giver mere en stabil fornemmelse i stedet for den mere bøjelige. 

Design: Der er en vis retrofølelse med skoenes design, som testpanelet er meget begejstrede for. De koralfarvede detaljer er lige tilpas pragende. 

Opsummering: Når man typisk tænker på Adidas løbesko, tænker man ofte på modeller som UltraBoost og SolarBoost. Men har du styr på deres konkurrencesko? Adizero Boston 7 blev skabt til langdistancetræning af den japanske mesterskomager Omori, og er en ekstrem let og neutral løbesko. Den responsive boost-dæmpning er magisk. Testdeltagerne føler, at de næsten flyver afsted, når de løber i skoene med lette og hurtige skridt. Du får et godt grib i underlaget, uanset hvor du løber. Dit løb bliver derfor så meget sjovere i et par sko som dem her. 

Test af: ,  

DAM-SALMING.jpg

Vejledende pris: 1 295 kroner. 

Findes i farverne: og 

Særlige egenskaber: Tilpas nedtonet, clean look og er til den lidt varmere side. 

Vægt: 224 gram. 

Passer dig som: Har problemer med løberknæ og behøver en god, støddæmpende sko som er ekstra støttende ved hælen. 

Størrelse og pasform: True to size med en normalbred pasform. Ved du, at du har meget smalle eller bredde fødder kan det være en idé at vælge en anden model. 

Komfort: Skoene er super lette og sidder godt på foden. Mange i testpanelet har aldrig prøvet at løbe i Salmings sko før, og blev derfor positivt overrasket. Den bekvemme støddæmpning er noget af det bedste ved skoen. 

Design: Når det kommer til udseendet, så har skoen et clean look med en grå nuanceret overdel og reflekterende skygger. Fedt design, ingen klager herfra. 

Opsummering: Har du problemer med løberknæ og kan få besvær i både knæ og hofter, når du løber? Så er det på tide at teste Salmings magi. Den nye løbesko Greyhound er specielt udviklet til løbeture på et hårdt underlag. Et par ture i den her model og du føler allerede en stor forskel, støddæmpningen og formen på indersålen gør underværker for de belastninger, som kroppen får i en normal fodsætning. En smart basismodel til forbedring af din løbeteknik, uden at du får ondt i knæene under længere løbepas. På minussiden havner ventilationen. Skoen fungerer bedst, når der er et par plusgrader udenfor, da den kan blive noget varm under sommermånederne. 

Test af: ,

DAM-UNDER ARMOUR.jpg

Vejlenende pris:
1 195 kronor. 

Findes i farverne: og 

Særlige egenskaber: Bred, behageligt og passer til alt! 

Vægt: 249 gram. 

Passer dig som: Er nybegynder eller er en mere avanceret løber. Fungerer fint til både korte og længere pass. En sko med mange anvendelsesmuligheder! 

Størrelse og pasform: En rigtig drøm for bredde fødder. Her kan du løbe uden at modellen føles for lille til foden. Du med en smal fod kommer derimod til at have svært ved at få skoen til at sidde tight nok. 

Komfort: Skoene sidder virkelig skønt på foden og klemmer ikke nogen steder. Modellen giver et neutralt stød i dine løbeskridt. Mange af testpersonerne synes, at sålen skaber et god energiafkast, hvilket gør at du næsten springer i forvejen af det næste skridt, som giver en opmuntrende følelse i dit løb.

Design: En rigtig fed sko med en tyk sål og cool farvesammensætning. Hvem er ikke fan af kombinationen orange og sort? Et plus er desuden refleksdetaljerne som både er cool og praktiske. 

Opsummering: Backintervaller, hurtige korte ture, lange distancer i langsommere tempo og gåture - Hovr Infinite leverer ved hvert pas. Man kan ud fra udseendet tro, at skoen er for klodset til de kortere pas, men det er langt fra tilfældet. Det eneste tidspunkt, hvor testdeltagerne skulle efterlade modellen på skohylden, er ved konkurrencer. Ellers er det en ny, klar favorit. Foden føles afslappet efter passet, især takket været det støddæmpende energiafkast og droppet på 8 millimeter, som ser ud til at du altid er på vej frem i det næste skridt. Som en sjov detalje har skoen en indbygget sensor i sålen som måler, analyserer og gemmer information om skridtlængde og distance. Derimod koster det en lille sum at kunne bruge appen og dermed få den fulde information i hænde. 

Test af: ,

DAM-NEW BALANCE.jpg

Vejledende pris:
1 395 kroner. 

Findes i farverne:

Særlige egenskaber: Stabil, støddæmpende og skøn for kroppen.

Vægt: 254 gram. 

Passer dig som: Behøver en god støddæmpende og skøn sko til dine hvileperioder. 

Størrelse og pasform: Gå en halv størrelse op for den perfekte pasform. Modellen har et normalt fit og sidder derfor godt på foden. Selv du med bredere fødder kan bruge modellen, eftersom overdelen er elastisk og tilpasser sig efter foden, uden at den trykker for meget på siderne. 

Komfort: Indersålen giver en god støtte for hælen og retter foden op på en behagelig måde. 1080v9 er en neutral løbesko, som sidder godt på foden uden at klemme nogen steder. 

Design: Skoens Chunky-look gør at modellen ser stor og klumpet ud, men det skyldes især den brede sål og at skoen har et pragende design. Designet måtte derimod gerne have haft en anden farvemulighed, ifølge dele af testpanelet. 

Opsummering: 1080v9 er en mangfoldig træningssko, som sætter fokus på god støddæmpning og høj stabilitet. Skoen udmærker sig især ved  støddæmpningen, som giver dig en god fodsætning på hårde underlag. Perfekt for hvilepasset, hvor du gerne vil være ekstra skånsom mod kroppen eller du, som er nybegynder og som behøver en sikker sko inden du kan gå over til modeller med mindre støddæmpning og lavere drop. Foruden den bløde støddæmpning giver skoen et vedvarende godt greb om anklerne, som gør underværker for trætte fødder. Sålen griber fast i asfalt såvel som grus, men undgå ujævne underlag da skoen ikke er ligeså fleksibel som eksempelvis Nikes model. En skøn sko som giver god støtte og støddæmpning ved hvert skridt!

Test af: ,

DAM-SAUCONY.jpg

Vejledende pris:
1 195 kroner. 

Findes i farvene: og 

Særlige egenskaber: Let, fleksibel og holdbar sål. 

Vægt: 190 gram. 

Passer dig som: Har en neutral løbeteknik og mest af alt løber længere distancer. 

Størrelse og pasform: Hav den samme størrelse som du har i andre sko, du behøver ikke at gå en halv størrelse op. Skoen er i den bredere ende og passer derfor bedst til løbere med lidt bredere fødder. Ellers kan den godt føles lidt for stor på foden. 

Komfort: Kinvara 10 er en super let sko, uden at den går på kompromis med nogen af dens funktioner på grund af det. Det er heller ikke en model du skal gå til først, da det allerede fra første løbetur føles som om, at du altid har løbet i netop den sko. Ingen gnavesår eller andet besvær på foden, hverken på den første tur eller senerehen. 

Design: Den pragende farve går ikke direkte hjem hos alle testdeltagerne, men heldigvis findes der den mere nedtonede turkise variant til dem, som ikke vil ses ligeså meget i løbelandskabet.  

Opsummering: For 10 år siden udgav Saucony det første oplæg af Kinvara som revolutionerede skobranchen og er i dag en af markedet mest populære modeller. Med et drop på 4 millimeter er den seneste version af Kinvara 10 formet som en maratonsko, der klarer rigtigt lange distancer uden at støddæmpningen mister formen eller bliver ringe. Takket være det lave drop kan du, som gerne lander på mellemfoden og ikke hælen, nemmere få foden ind under hoften i fodsætningen. Det er en grundstabil og støddæmpende løbesko som giver både nybegyndere og avancerede løbere en herlig løbeoplevelse. Modellen er fleksibel, behagelig og sidder perfekt fra start til slut.  

Test af: ,

DAM-REEBOK.jpg

Vejledende pris: 599 kroner. 

Findes i farverne: , , og 

Særlige egenskaber: Neutral, smidig og prisvenlig. 

Vægt: 209 gram. 

Passer dig som: Er motionsløbere og løber på varierende underlag som fx asfalt, grus og oplyste skovstier. 

Størrelse og pasform: Præcis som Reeboks træningssko er modellen noget stor i størrelsen. En klassisk størrelse 38 passer perfekt til en størrelse 37,5, så gå ned en halv størrelse ud fra hvad du normalt løber i. Modellen er i det hele taget også bredere og sidder som støbt på bredere fødder. 

Komfort: Bekvem løbesko som hverken gnaver eller irriterer. Den giver ikke samme "hoppe-fra-sky-til-sky"-følelse som Adidas UltraBoost, men den er bekvem og neutral. 

Design: En gul sko er måske ikke det første som lokker, når du er på jagt efter et par nye løbesko. Er det ikke lige din ting, så findes der andre farver, blandt andet en stilren sort version. 

Opsummering: Med Reeboks nye løbesko får du meget for pengene. Det er en af de mest prisværdige modeller i testen, og for den sum får du en god sko med overraskende høj stabilitet. Er du vant til at løbe i sko med lav støtte for fødderne, kommer du til at kunne mærke en forskel. Modellen har en blød støddæmpning som kan sammenlignes med den, vi ser i Nikes letvægtssko. Indersålen er meget lige og passer fødder, som ikke kræver ekstra støtte ved hælen. Noget, som klæder skoen, er energiafkastet i støddæmpningen samt at skoen er vældig fleksibel. Den fungerer på forskellige underlag, men er med sin bløde støddæmpning mest tilpas i sit rette miljø på asfalt. 

Test af: ,

DAM-ASICS.jpg

Vejledende pris: 999 kroner. 

Findes i farverne: , , , og 

Særlige egenskaber: Ventilerende, smidig og godt greb om hælen. 

Vægt: 212 gram.

Passer dig som: Kommer til at løbe hele sommeren og gerne i et langsommere tempo ved mellemlange distancer med intervaltræning. 

Størrelse og pasform: Præcis som andre løbesko fra Asics skal du gå mellem en halv til en hel størrelse op for at få en sko som ikke er for lille. 

Komfort: Yderst behagelig sko som ånder på et højt niveau samt holder fødderne tørre og kølige. Testdeltagerne vil gerne slå et slag for den smarte hælkappe som holder et fast greb om hælen, uden at den gnaver eller irriterer. Det resulterer i, at du føler dig stærk i hvert løbeskridt, ifølge samtlige testdeltagere. 

Design: Sort og rødt er et cool mix, men det er måske ikke den mest åbenlyse kombination for alle. Heldigvis findes modellen også i lyseblå, grå og rosa. 

Opsummering: Til forskel fra Asics løbesko Gel-Nimbus er Roadhawk FF2 en lettere og smidigere model som er rigtig god på korte distancer og intervalpas. Du føler dig superhurtig, når du løber med den her sko på. Også den ventilerende overdel i mesh skriger intervaltræning, da du nærmest kan svede så meget du vil, uden at føle dig for varm eller indelukket i skoene. Med det sagt, så kan du selvfølgelig også anvende skoen under de kortere distancer, da støddæmpningen er responsiv. Er du ude efter en fiks sko til sommerens varme løbeture, har du fundet den helt rette kandidat. 

Test af: ,  

DAM-PUMA.jpg

Vejledende pris:
 719 kroner. 

Findes i farverne: , og 

Særlige egenskaber: Komfortdrøm som er fleksibel og har en blød støddæmpning. 

Vægt: 255 gram. 

Passer dig som: Løber mellemlange ture på hårde underlag. 

Størrelse og pasform: True to size med en noget bredere pasform. Da overdelen er tight, men tilpasningsmulig, fungerer skoen godt til smalle fødder som bredde. 

Komfort: Skoen har en strømpelignende pasform med en fastlåst hælkappe, som gør at du knap behøver at snøre skoene for, at de skal sidde ordentligt. Hælen omsluttes af en blød hælkappe, som går tilpas højt op uden at det føles ubekvemt.

Design: Meget stor begejstring for designet, da de forskellige grå nuancer fungerer super godt både i løbelandskabet som til en aften i byen og til jeans. 

Opsummering: Det første der rammer dig, når du smyger modellen på fødderne, er hvor ekstremt skøn skoen er. En rigtig drøm for fødderne. Den strikket overdel omslutter foden på en behagelig måde og følger dine bevægelser, når du køber. De testdeltagere, som plejer at have et problem med hallux valgus (skæv storetå, red.) elsker den her sko. Derimod gør elasticiteten i overdelen, at støtten ikke er den bedste, men det er heller ikke derfor at du køber den her sko. Støddæmpningen minder rigtig meget om Adidas UltraBoost,  og det her er en sko, som du får lyst til at have på døgnet rundt, ikke kun når du løber. Hvordan er det at løbe med modellen på? Jo, du får en blød fodsætning og en behagelig løbetur. Skoen kommer mest til sin ret på hårde, flade underlag. En allroundsko for dig, som ikke kræver en sko med stor støtte til foden. 

SHOPPA HÄR:

LÄS MER:

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

16 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

16 timmar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

Hvis du er ude efter en trailsko med høj komfort, så kan de nye trailsko fra Adidas være noget for dig. Eksperterne Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

30 apr 2019