Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test. 

Test af: ,

HERR-ADIDAS.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner

Vægt: 226 g

Passer dig som: Har en høj til normal fodhvævling og som gerne vil have et par løbesko med responsiv støddæmpning for en hurtigt fornemmelse. Adizero er designet for langdistanceløb, men fungerer også særdeles udmærket for kortere ture og intervaller. 

Særlige egenskaber: Superlet, god ventilation og god støddæmpning. 

Størrelse og pasform: Spids pasform som smiger sig om foden, men er ellers true to size. 

Komfort: Adizero er en skøn og let, men har på samme måde en rigtig god Boost-støddæmpning i mellemsålen. Giver god støtte og assistance i afsættelsen fra underlaget. 

Design: Skoen her holder virkelig hvad den lover, når det kommer til præstation, men når det kommer til design kunne testpanelet godt tænke sig flere farvemuligheder. 

Sammanfattning: Adidas Adizero er designet af den japanske skomager Omori og er tiltænkt de bedste maratonløbere i verden. At skoen er skabt til lange løb er der ingen tvivl om, så selvom løberne i testpanelet ikke selv løber så langt, så synes de om disse løbesko. Ved den første testrunde fæltes skoen en smule tung i det, men den fornemmelse forsvandt efter en stund. Testpanelet valgte at vurdere det indbyggede drop på 10 millimeter som den funktion, der fortjente den højeste vurdering, da den giver alt hvad man kan ønske sig, når det kommer til ekstra støtte ved støddæmpning. Man vil heller ikke blive skuffet over selve pasformen. 

Test af: ,

HERR-ASICS.jpg

Vejledende pris: 999 kroner

Vægt: 265 g

Passer dig som: Er ude efter en hurtig, neutral løbesko som passer til flere forskellige typer af løbetræning og aktiviteter. 

Særlige egenskaber: Let vægt og en støddæmpning som giver lidt ekstra fremstød og et højere tempo. 

Størrelse og pasform: Passer perfekt til dig, som har en lidt bredere fod og som behøver lidt ekstra plads foran. 

Komfort: Rigtig skøn, fleksibel og bøjelig - både ved intervaller og ved distanceløb. 

Design: Mørk og subtil i sin udformning, med værdsatte detaljer som fx det røde touch på hælen og den gulddekoreret etikette bagtil. 

Opsummering: Asics Roadhawk er skøn for dig som foretrækker en neutral og dermed mangfoldig løbesko, som kan anvendes ved spandevis af forskellige løbepas. Med et stilren, rødt design er den ikke bare skøn at løbe i, den er også trendy. Overdelen er lavet i et velventileret mesh-materiale, som tilpasser sig efter din fod. På hårdere underlag gør Roadhawk arbejdet for dig ved at sikre fremstøddet samt dæmper stødene ved landingen af hvert skridt. 

Test av: ,

HERR-REEBOK.jpg

Vejledende pris: 799 kroner. 

Særlige egenskaber: Ekstra bred, god pasform og smart, enkelt design.  

Vægt: 249 gram

Passer dig som: Søger en prisvenlig og neural, mangfoldig træningssko. 

Størrelse og pasform: Skoen har en betydelig bredde så du, som er vant til gnavesår på lilletåen, kan være lykkelig - det vil du ikke opleve i dem her! 

Komfort: Rigtig skønne med fuld stabilitet. De er ikke helt så fleksible som mange andre sko i samme genre, men hvor de brister i fleksibilitet kompenserer de for med en fodnær pasform. 

Design: Smart sko i en intens rød farve, som gør dig bemærket! Forever Floatride er måske ikke den sko, som du styler sammen med arbejdstøjet, men de sig ikke mindre glimrende sammen med dit træningsoutfit på løbeturen. 

Opsummering: Forever Floatride Energy er super skønne allerede fra første løbetur. De passer perfekt til løbetræningen på hårdt underlag i et bymiljø, men passer ligeså godt på fx en skovsti. Den er også udmærket til dig som gerne går hurtige gåture, uden at slide på knæ- og fodled. Modellen er så tilpas let, at den også fungerer til lettere intervaller, men gør sig allerbedst på mellemlange distancer. Den neutrale sål samt det faktum, at skoen er meget prisvenlig, gør at den passer langt de fleste. 

Test af: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner.

Særlige egenskaber: Hovr Infinite kommer med cool features, fx at skoen kan tilsluttes til en træningsapp. På den måde får du adgang til dataen fra din løbetur, uden at skulle bruge ekstra penge på et træningsur. 

Vægt: 306 gram

Passer dig som: Hat et normalt fodhvælv og som ikke kræver noget ekstra i opbygningen. 

Størrelse og pasform: Hovr Infinite har en næsten perfekt pasform, som hverken er for tight eller for bred. Med størrelsen anbefales den som du typisk bruger, da skoen er true to size. 

Komfort: I begyndelsen føles sålen lige vel blød af enkelte af testdeltagerne, men efter en stund mærker de at både skoens respons og støddæmpning giver alt det, som kan forventes af et par løbesko og dermed muliggør en spændstig løbestil. 

Design: Hovr Infinite har et futuristisk design, som næsten fik testdeltagerne til at forvente en ON-knap. Sådan en knap findes selvfølgelig ikke, men designet imponerer så sandelig, især med den rene stil. 

Opsummering:  Allerede ved første skridt opstår følelsen af at man springer frem. Hverken støddæmpningen eller respons efterlader noget at ønske, selvom skoen i første omgang testes på et blødt underlag. Hovr Infinite er perfekt til løb i storbyen og på asfalt, da den føles blød trods det krævende underlag. Designmæssigt stikker den sig ud, dog på en værdsat måde, og når det kommer til komfort er der ingen negative bemærkninger. Så behagelig, at du vil bruge den selv til hverdag!

Test av: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Vejledende pris: 1 205 kroner.

Særlige egenskaber: Arehi er en sko som får højeste point i alt fra ventilation og støddæmpning til design og komfort. 

Vægt: 261 gram

Passer dig som: Behøver lidt ekstra støtte og stabilitet under løbeturen. 

Størrelse og pasform: Normal, true to size, med en noget bredere sål. 

Komfort: Noget hård og usmidig ved første anvendelse, men dette forsvinder snart. Ligesom de fleste andre modeller fra Hoka One One er den alt, hvad man kan ønske sig rent stabilitetsmæssigt! 

Design: Simpelt, men smagfuldt. Hoka One Ones modeller har haft en tendens til at se lidt klumpede med sine store såler, men det kan man ikke sige om Arehi.

Opsummering: Selvom testpanelet i starten oplevede Arehi som en anelse ubehagelige, blødte både skoen og vores testdeltagere op senerehen. Arehi chokerer ved både at være super lette og godt bygget, noget som hjælper den til at stikke lidt ud i sin genre. Hvis du længe har døjet med skader eller har en tung løbestil, så passer Arehi glimrende til dig! 

Test af: ,

HERR-SALMING.jpg

Vejledende pris: 1 295 kroner

Særlige egenskaber: Skoens fantastiske formåen til at klare hårde underlag. Den klarer også fugt og kulde bedre end mange andre løbesko. 

Vægt: 278 gram

Passer dig som: Løber lange distancer på hårde underlag. Den er sko er hårdfør!  

Størrelse og pasform: Grayhound har en ”strømpekonstruktion” som gør at skoen smiger stramt om foden, som en strømpe ville gøre. 

Komfort: Ved den første anvendelse kan sålen føles en smule flad og formløs, men efter nogle omgange tager den revanche! Super skøn og har en blød støddæmpning som giver hjælp til fremstødet, uden at give en overdrevet hoppende følelse. 

Design: Stilrent grå, præcis som navnet antyder.

Opsummering: Grayhound behøver lidt opvarmning før, at den bliver rigtig behagelig, men derefter kan man ikke bede om mere. Den er specielt udviklet til at blive brugt på hårde underlag og har en gribestyrke som kompenserer for regnvejr. Den øverste del af skoen er lavet i slidstærkt mesh, som er super god mod fugt - og det oplyses, at den skal være hele 25 stærkere end de materialer, som Salming tidligere har brugt! 

Test af:

HERR-NEW BALANCE.jpg

Vejledende pris: 999 kroner

Særlige egenskaber: Ekstrem let, velventileret og behagelig. 

Vægt: 225 gram 

Passer dig som: Gerne løber med en opbygget hæl eller som har en tungere landing på hælen, når foden sættes ned.

Størrelse og pasform: Skoen sidder behageligt på foden, hvor overdelen er af blødt mesh-materiale.  På mere anstrengende underlag er der en lille risiko for at glide lidt, da stoffet giver sig mere end hvad det måske burde. 

Komfort: En super skøn sko hele vejen igennem med god støddæmpning og stabilitet. 

Design: Ligesom med bidraget fra Salming og Under Armour har New Balance satset på en farve som holder i længden. De her grå lækkerier bliver du ikke trætte af, heller ikke selvom de skal anvendes i flere sæsoner.

Opsummering: Der opstod kærlighed ved første øjeblik mellem denne sko og testpanelet! New Balance 890GG7 er en let sko, som samtidig tilbyder al den støddæmpning som man kunne ønske sig. Den øverste del er lavet i behageligt mesh som ventilerer i sådan en grad, at du kan føle luften strømme ind til foden, perfekt til de varme dage! Designet får desuden et stort plus!  

Test af: ,

HERR-NIKE.jpg

Vejledende pris: 1 145 kroner

Særlige egenskaber: Air Zoom Vomero tager den responsive støddæmpning til hele nye niveauer! 

Vægt: 308 gram

Passar dig som: Som vil have en frisk, mangfoldig træningssko med højt drop, som også gerne vil prioritere en ordentlig opbygning. 

Størrelse og pasform: Forstærkninger ved hælen gør, at skoen sidder som støbt til foden! I øvrigt er den true to size og det anbefales at bruge din sædvanlige størrelse.  

Komfort: Det bliver faktisk ikke bedre end med den her løbesko, i hvert fald ikke i følge testdeltagerne som giver Nike Air Zoom Vomero fulde point! 

Design: Enkelt, men gør det noget? Vi bliver trætte af de helt sorte alternativer, desuden kommer skoen i flere forskellige farvekombinationer. 

Opsummering: Den her er skoen hvis største styrke også er dens største svaghed! Den bløde sål gør sig bedst på hårde underlag, men det kan også blive et problem i terræn, hvor den så kan opleves for blød. På asfalt kan der ikke siges nogle onde ord om hverken greb eller støddæmpning, her er den allerbedst. Air Zoom Vomero taber heller ikke i komfort ved hver anvending, den holder pasformen pas efter pas. 

Test af: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner

Særlige egenskaber: Utrolig let, med god pasform og ekstrem blød sål - for ikke at tale om designet! 

Vægt: 221 gram

Passer dig som: Er en uforbederlig langdistanceløber, som er ude efter et par lette sko eller motionisten som gerne vil have noget neutralt for en naturlig løbeteknik. 

Størrelse og pasform: Tight pasform som omfavner foden, uden at virke trykkende eller klemme.

Komfort: Kinvara er en behagelig sko, som sidder lige godt på den første løbetur som efter nogle ture. Sålen holder en jævn blødhed under hele foden, hvilket er prisværdigt ved de lange pas. 

Design: Det her er skoen for dig som vil skille sig ud! Godt nok kommer Kinvara også i et mere beskedent farvevalg, men hvorfor ikke gøre lidt opmærksom på dig selv?

Opsummering: De her sko passer til dig som har en naturligt løbestil. Kinvaras store fortjeneste er letheden, som muliggør friere skridt - en følelse, som kun skabes af den perfekte pasform. Indersålen føles relativ flad og anbefales derfor ikke til de fødder, som kræver lidt ekstra støtte. Sålen føles dog blød under alle fodens dele, og selvom droppet er et af de mindste, så opleves det ikke sådan. 

Test af: ,

HERR-PUMA.jpg

Rekommenderat pris: 649 kroner. 

Særlige egenskaber: Puma Hybrid NX er en kombination af street style og performance. For en løbesko i topklasse er den billig. 

Vægt: 318 gram

Passer dig som: Foretrækker kortere strækninger. Skoen kan også med fordel bæres af dig med smalle fødder. 

Størrelse og pasform: En lidt indsnævret model som godt kan føles lige vel tight, hvis du er vant til bredere sko. 

Komfort: Hoppende følelse i sålen, trods skoens tydelige paralleller til en typisk sneaker. 

Design: Løbesko møder sneaker, i en klassisk farvekombination af blåt, rødt og hvidt. 

Opsummering: Spørgsmålet er om dette er en løbesko med et snert af sneaker eller omvendt? Pumas løbesko- og sneakerhybrid er betydeligt hårdere og stivere end sine konkurrenter samt lidt tyndere. Skoen anbefales ikke til langdistance, den kan til gengæld med fordel bruges til kortere strækninger. Er også perfekt til ferien, når du bare vil pakke ét par sko ned i tasken, som skal fungere både i byen og til en løbetur. Trods hårdheden føles ydersålen både stiv og med god støddæmpning samt den har en fuld godkendt komfortfølelse.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

2 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

4 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

5 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

5 dagar sedan
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

5 dagar sedan
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg

Bedst i test! Trendy forårsjakker til kvinder 2020

22 apr 2020
Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

22 apr 2020
Header.jpg

Stilfuld test: Hvide sneakers til mænd

21 apr 2020
Hoka One One redigerad

Derfor skal du løbe i Clifton 6 fra Hoka One One

21 apr 2020
nano x header

Den nye Reebok Nano X - lige så alsidig som dig

21 apr 2020
test pulsklockor

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

21 apr 2020
Le specs solglasögon

2020's mest trendy solbriller

20 apr 2020
Asics loparskor

Hvilke af Asics' løbesko skal jeg vælge?

20 apr 2020
bästsäljare header

Her er Sportamores bestsellers - den komplette liste

16 apr 2020
Dam - Header.jpg

Test: Vores bedste pronationssko til damer

16 apr 2020
Herr-Header.jpg

Test: Pronationssko til ham 2020

15 apr 2020
Asics Novablast

Alt, hvad du vil vide om nye løbesko NovaBlast fra Asics

14 apr 2020
more news
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

2 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

4 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

5 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony - hvilken løbeskosproducent har de bedste løbesko med meget dæmpning? Lad os dykke ned i mulighederne!

5 dagar sedan
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

Når du laver yoga, er tøjet vigtigt - og vi tænker derfor naturligvis først og fremmest på selve funktionen. Det nye Infinalon materiale fra Nike er det mest behagelige, vi har prøvet indtil videre!

5 dagar sedan
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

Hvem elsker ikke et par højtaljede tights? Her er de mest populære modeller fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila og Gavelo samt flere.

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

Når du løbetræner, så er det vigtigt at have en virkelig god sportsbh som giver dig den rette støtte. Her er 2020's bedste modeller til løb.

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

Hvide sneakers har en tendens til ikke at være hvide særlig længe efter, du begynder at bruge dem. Prøv disse tricks for at gøre dem kridhvide og sprøde igen!

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

Det er årets hotteste trend og perfekt til både hjemmekontoret og den udendørs picnic. Her er 10 luksuriøse og bløde træningssæt, du ikke vil gå glip af!

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

Nu er tiden kommet for luftige sko som badetøfler, slip-ins og flip-flops. Her er årets hedeste sommersko fra Fila, Adidas og Birkenstock.

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

Den svenske influencer, Lisa Tellbe, elsker sporty mode og viser, hvordan hun sammensætter sit foretrukne Nike-tøj.

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

Lander du på din mellem- eller forfod? Så er den nye løbesko Saucony Freedom 3 med et drop på 4 mm noget for dig!

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

Leder du efter træningstøj i god kvalitet og miljøvenligt materiale? Tjek det trendy brand Gavelo ud!

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

Vi anmelder: Tidløse, sorte sneakers til ham - perfekt til at have på til foråret og om sommeren!

11 may 2020