Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test. 

Test af: ,

HERR-ADIDAS.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner

Vægt: 226 g

Passer dig som: Har en høj til normal fodhvævling og som gerne vil have et par løbesko med responsiv støddæmpning for en hurtigt fornemmelse. Adizero er designet for langdistanceløb, men fungerer også særdeles udmærket for kortere ture og intervaller. 

Særlige egenskaber: Superlet, god ventilation og god støddæmpning. 

Størrelse og pasform: Spids pasform som smiger sig om foden, men er ellers true to size. 

Komfort: Adizero er en skøn og let, men har på samme måde en rigtig god Boost-støddæmpning i mellemsålen. Giver god støtte og assistance i afsættelsen fra underlaget. 

Design: Skoen her holder virkelig hvad den lover, når det kommer til præstation, men når det kommer til design kunne testpanelet godt tænke sig flere farvemuligheder. 

Sammanfattning: Adidas Adizero er designet af den japanske skomager Omori og er tiltænkt de bedste maratonløbere i verden. At skoen er skabt til lange løb er der ingen tvivl om, så selvom løberne i testpanelet ikke selv løber så langt, så synes de om disse løbesko. Ved den første testrunde fæltes skoen en smule tung i det, men den fornemmelse forsvandt efter en stund. Testpanelet valgte at vurdere det indbyggede drop på 10 millimeter som den funktion, der fortjente den højeste vurdering, da den giver alt hvad man kan ønske sig, når det kommer til ekstra støtte ved støddæmpning. Man vil heller ikke blive skuffet over selve pasformen. 

Test af: ,

HERR-ASICS.jpg

Vejledende pris: 999 kroner

Vægt: 265 g

Passer dig som: Er ude efter en hurtig, neutral løbesko som passer til flere forskellige typer af løbetræning og aktiviteter. 

Særlige egenskaber: Let vægt og en støddæmpning som giver lidt ekstra fremstød og et højere tempo. 

Størrelse og pasform: Passer perfekt til dig, som har en lidt bredere fod og som behøver lidt ekstra plads foran. 

Komfort: Rigtig skøn, fleksibel og bøjelig - både ved intervaller og ved distanceløb. 

Design: Mørk og subtil i sin udformning, med værdsatte detaljer som fx det røde touch på hælen og den gulddekoreret etikette bagtil. 

Opsummering: Asics Roadhawk er skøn for dig som foretrækker en neutral og dermed mangfoldig løbesko, som kan anvendes ved spandevis af forskellige løbepas. Med et stilren, rødt design er den ikke bare skøn at løbe i, den er også trendy. Overdelen er lavet i et velventileret mesh-materiale, som tilpasser sig efter din fod. På hårdere underlag gør Roadhawk arbejdet for dig ved at sikre fremstøddet samt dæmper stødene ved landingen af hvert skridt. 

Test av: ,

HERR-REEBOK.jpg

Vejledende pris: 799 kroner. 

Særlige egenskaber: Ekstra bred, god pasform og smart, enkelt design.  

Vægt: 249 gram

Passer dig som: Søger en prisvenlig og neural, mangfoldig træningssko. 

Størrelse og pasform: Skoen har en betydelig bredde så du, som er vant til gnavesår på lilletåen, kan være lykkelig - det vil du ikke opleve i dem her! 

Komfort: Rigtig skønne med fuld stabilitet. De er ikke helt så fleksible som mange andre sko i samme genre, men hvor de brister i fleksibilitet kompenserer de for med en fodnær pasform. 

Design: Smart sko i en intens rød farve, som gør dig bemærket! Forever Floatride er måske ikke den sko, som du styler sammen med arbejdstøjet, men de sig ikke mindre glimrende sammen med dit træningsoutfit på løbeturen. 

Opsummering: Forever Floatride Energy er super skønne allerede fra første løbetur. De passer perfekt til løbetræningen på hårdt underlag i et bymiljø, men passer ligeså godt på fx en skovsti. Den er også udmærket til dig som gerne går hurtige gåture, uden at slide på knæ- og fodled. Modellen er så tilpas let, at den også fungerer til lettere intervaller, men gør sig allerbedst på mellemlange distancer. Den neutrale sål samt det faktum, at skoen er meget prisvenlig, gør at den passer langt de fleste. 

Test af: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner.

Særlige egenskaber: Hovr Infinite kommer med cool features, fx at skoen kan tilsluttes til en træningsapp. På den måde får du adgang til dataen fra din løbetur, uden at skulle bruge ekstra penge på et træningsur. 

Vægt: 306 gram

Passer dig som: Hat et normalt fodhvælv og som ikke kræver noget ekstra i opbygningen. 

Størrelse og pasform: Hovr Infinite har en næsten perfekt pasform, som hverken er for tight eller for bred. Med størrelsen anbefales den som du typisk bruger, da skoen er true to size. 

Komfort: I begyndelsen føles sålen lige vel blød af enkelte af testdeltagerne, men efter en stund mærker de at både skoens respons og støddæmpning giver alt det, som kan forventes af et par løbesko og dermed muliggør en spændstig løbestil. 

Design: Hovr Infinite har et futuristisk design, som næsten fik testdeltagerne til at forvente en ON-knap. Sådan en knap findes selvfølgelig ikke, men designet imponerer så sandelig, især med den rene stil. 

Opsummering:  Allerede ved første skridt opstår følelsen af at man springer frem. Hverken støddæmpningen eller respons efterlader noget at ønske, selvom skoen i første omgang testes på et blødt underlag. Hovr Infinite er perfekt til løb i storbyen og på asfalt, da den føles blød trods det krævende underlag. Designmæssigt stikker den sig ud, dog på en værdsat måde, og når det kommer til komfort er der ingen negative bemærkninger. Så behagelig, at du vil bruge den selv til hverdag!

Test av: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Vejledende pris: 1 205 kroner.

Særlige egenskaber: Arehi er en sko som får højeste point i alt fra ventilation og støddæmpning til design og komfort. 

Vægt: 261 gram

Passer dig som: Behøver lidt ekstra støtte og stabilitet under løbeturen. 

Størrelse og pasform: Normal, true to size, med en noget bredere sål. 

Komfort: Noget hård og usmidig ved første anvendelse, men dette forsvinder snart. Ligesom de fleste andre modeller fra Hoka One One er den alt, hvad man kan ønske sig rent stabilitetsmæssigt! 

Design: Simpelt, men smagfuldt. Hoka One Ones modeller har haft en tendens til at se lidt klumpede med sine store såler, men det kan man ikke sige om Arehi.

Opsummering: Selvom testpanelet i starten oplevede Arehi som en anelse ubehagelige, blødte både skoen og vores testdeltagere op senerehen. Arehi chokerer ved både at være super lette og godt bygget, noget som hjælper den til at stikke lidt ud i sin genre. Hvis du længe har døjet med skader eller har en tung løbestil, så passer Arehi glimrende til dig! 

Test af: ,

HERR-SALMING.jpg

Vejledende pris: 1 295 kroner

Særlige egenskaber: Skoens fantastiske formåen til at klare hårde underlag. Den klarer også fugt og kulde bedre end mange andre løbesko. 

Vægt: 278 gram

Passer dig som: Løber lange distancer på hårde underlag. Den er sko er hårdfør!  

Størrelse og pasform: Grayhound har en ”strømpekonstruktion” som gør at skoen smiger stramt om foden, som en strømpe ville gøre. 

Komfort: Ved den første anvendelse kan sålen føles en smule flad og formløs, men efter nogle omgange tager den revanche! Super skøn og har en blød støddæmpning som giver hjælp til fremstødet, uden at give en overdrevet hoppende følelse. 

Design: Stilrent grå, præcis som navnet antyder.

Opsummering: Grayhound behøver lidt opvarmning før, at den bliver rigtig behagelig, men derefter kan man ikke bede om mere. Den er specielt udviklet til at blive brugt på hårde underlag og har en gribestyrke som kompenserer for regnvejr. Den øverste del af skoen er lavet i slidstærkt mesh, som er super god mod fugt - og det oplyses, at den skal være hele 25 stærkere end de materialer, som Salming tidligere har brugt! 

Test af:

HERR-NEW BALANCE.jpg

Vejledende pris: 999 kroner

Særlige egenskaber: Ekstrem let, velventileret og behagelig. 

Vægt: 225 gram 

Passer dig som: Gerne løber med en opbygget hæl eller som har en tungere landing på hælen, når foden sættes ned.

Størrelse og pasform: Skoen sidder behageligt på foden, hvor overdelen er af blødt mesh-materiale.  På mere anstrengende underlag er der en lille risiko for at glide lidt, da stoffet giver sig mere end hvad det måske burde. 

Komfort: En super skøn sko hele vejen igennem med god støddæmpning og stabilitet. 

Design: Ligesom med bidraget fra Salming og Under Armour har New Balance satset på en farve som holder i længden. De her grå lækkerier bliver du ikke trætte af, heller ikke selvom de skal anvendes i flere sæsoner.

Opsummering: Der opstod kærlighed ved første øjeblik mellem denne sko og testpanelet! New Balance 890GG7 er en let sko, som samtidig tilbyder al den støddæmpning som man kunne ønske sig. Den øverste del er lavet i behageligt mesh som ventilerer i sådan en grad, at du kan føle luften strømme ind til foden, perfekt til de varme dage! Designet får desuden et stort plus!  

Test af: ,

HERR-NIKE.jpg

Vejledende pris: 1 145 kroner

Særlige egenskaber: Air Zoom Vomero tager den responsive støddæmpning til hele nye niveauer! 

Vægt: 308 gram

Passar dig som: Som vil have en frisk, mangfoldig træningssko med højt drop, som også gerne vil prioritere en ordentlig opbygning. 

Størrelse og pasform: Forstærkninger ved hælen gør, at skoen sidder som støbt til foden! I øvrigt er den true to size og det anbefales at bruge din sædvanlige størrelse.  

Komfort: Det bliver faktisk ikke bedre end med den her løbesko, i hvert fald ikke i følge testdeltagerne som giver Nike Air Zoom Vomero fulde point! 

Design: Enkelt, men gør det noget? Vi bliver trætte af de helt sorte alternativer, desuden kommer skoen i flere forskellige farvekombinationer. 

Opsummering: Den her er skoen hvis største styrke også er dens største svaghed! Den bløde sål gør sig bedst på hårde underlag, men det kan også blive et problem i terræn, hvor den så kan opleves for blød. På asfalt kan der ikke siges nogle onde ord om hverken greb eller støddæmpning, her er den allerbedst. Air Zoom Vomero taber heller ikke i komfort ved hver anvending, den holder pasformen pas efter pas. 

Test af: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner

Særlige egenskaber: Utrolig let, med god pasform og ekstrem blød sål - for ikke at tale om designet! 

Vægt: 221 gram

Passer dig som: Er en uforbederlig langdistanceløber, som er ude efter et par lette sko eller motionisten som gerne vil have noget neutralt for en naturlig løbeteknik. 

Størrelse og pasform: Tight pasform som omfavner foden, uden at virke trykkende eller klemme.

Komfort: Kinvara er en behagelig sko, som sidder lige godt på den første løbetur som efter nogle ture. Sålen holder en jævn blødhed under hele foden, hvilket er prisværdigt ved de lange pas. 

Design: Det her er skoen for dig som vil skille sig ud! Godt nok kommer Kinvara også i et mere beskedent farvevalg, men hvorfor ikke gøre lidt opmærksom på dig selv?

Opsummering: De her sko passer til dig som har en naturligt løbestil. Kinvaras store fortjeneste er letheden, som muliggør friere skridt - en følelse, som kun skabes af den perfekte pasform. Indersålen føles relativ flad og anbefales derfor ikke til de fødder, som kræver lidt ekstra støtte. Sålen føles dog blød under alle fodens dele, og selvom droppet er et af de mindste, så opleves det ikke sådan. 

Test af: ,

HERR-PUMA.jpg

Rekommenderat pris: 649 kroner. 

Særlige egenskaber: Puma Hybrid NX er en kombination af street style og performance. For en løbesko i topklasse er den billig. 

Vægt: 318 gram

Passer dig som: Foretrækker kortere strækninger. Skoen kan også med fordel bæres af dig med smalle fødder. 

Størrelse og pasform: En lidt indsnævret model som godt kan føles lige vel tight, hvis du er vant til bredere sko. 

Komfort: Hoppende følelse i sålen, trods skoens tydelige paralleller til en typisk sneaker. 

Design: Løbesko møder sneaker, i en klassisk farvekombination af blåt, rødt og hvidt. 

Opsummering: Spørgsmålet er om dette er en løbesko med et snert af sneaker eller omvendt? Pumas løbesko- og sneakerhybrid er betydeligt hårdere og stivere end sine konkurrenter samt lidt tyndere. Skoen anbefales ikke til langdistance, den kan til gengæld med fordel bruges til kortere strækninger. Er også perfekt til ferien, når du bare vil pakke ét par sko ned i tasken, som skal fungere både i byen og til en løbetur. Trods hårdheden føles ydersålen både stiv og med god støddæmpning samt den har en fuld godkendt komfortfølelse.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

6 dagar sedan
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
more news
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

6 dagar sedan
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

Uanset om du hænger ud på skibakken, vandrer eller pendler til og fra arbejde, vil et sæt skiundertøj sikre, at du ikke fryser. Vi har testet det første lag i sæsonen, der holder dig varm våd og tør.

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

Hvordan ved jeg, hvornår det er tid til skaffe vinterstøvler til mit barn? Hvad er det varmeste materiale, og skal skoen være vandtæt? Vikings produktekspert har svar til alt, når det kommer til de små og hvad de skal have på, når temperaturen daler.

21 oct 2019