Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test. 

Test af: ,

HERR-ADIDAS.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner

Vægt: 226 g

Passer dig som: Har en høj til normal fodhvævling og som gerne vil have et par løbesko med responsiv støddæmpning for en hurtigt fornemmelse. Adizero er designet for langdistanceløb, men fungerer også særdeles udmærket for kortere ture og intervaller. 

Særlige egenskaber: Superlet, god ventilation og god støddæmpning. 

Størrelse og pasform: Spids pasform som smiger sig om foden, men er ellers true to size. 

Komfort: Adizero er en skøn og let, men har på samme måde en rigtig god Boost-støddæmpning i mellemsålen. Giver god støtte og assistance i afsættelsen fra underlaget. 

Design: Skoen her holder virkelig hvad den lover, når det kommer til præstation, men når det kommer til design kunne testpanelet godt tænke sig flere farvemuligheder. 

Sammanfattning: Adidas Adizero er designet af den japanske skomager Omori og er tiltænkt de bedste maratonløbere i verden. At skoen er skabt til lange løb er der ingen tvivl om, så selvom løberne i testpanelet ikke selv løber så langt, så synes de om disse løbesko. Ved den første testrunde fæltes skoen en smule tung i det, men den fornemmelse forsvandt efter en stund. Testpanelet valgte at vurdere det indbyggede drop på 10 millimeter som den funktion, der fortjente den højeste vurdering, da den giver alt hvad man kan ønske sig, når det kommer til ekstra støtte ved støddæmpning. Man vil heller ikke blive skuffet over selve pasformen. 

Test af: ,

HERR-ASICS.jpg

Vejledende pris: 999 kroner

Vægt: 265 g

Passer dig som: Er ude efter en hurtig, neutral løbesko som passer til flere forskellige typer af løbetræning og aktiviteter. 

Særlige egenskaber: Let vægt og en støddæmpning som giver lidt ekstra fremstød og et højere tempo. 

Størrelse og pasform: Passer perfekt til dig, som har en lidt bredere fod og som behøver lidt ekstra plads foran. 

Komfort: Rigtig skøn, fleksibel og bøjelig - både ved intervaller og ved distanceløb. 

Design: Mørk og subtil i sin udformning, med værdsatte detaljer som fx det røde touch på hælen og den gulddekoreret etikette bagtil. 

Opsummering: Asics Roadhawk er skøn for dig som foretrækker en neutral og dermed mangfoldig løbesko, som kan anvendes ved spandevis af forskellige løbepas. Med et stilren, rødt design er den ikke bare skøn at løbe i, den er også trendy. Overdelen er lavet i et velventileret mesh-materiale, som tilpasser sig efter din fod. På hårdere underlag gør Roadhawk arbejdet for dig ved at sikre fremstøddet samt dæmper stødene ved landingen af hvert skridt. 

Test av: ,

HERR-REEBOK.jpg

Vejledende pris: 799 kroner. 

Særlige egenskaber: Ekstra bred, god pasform og smart, enkelt design.  

Vægt: 249 gram

Passer dig som: Søger en prisvenlig og neural, mangfoldig træningssko. 

Størrelse og pasform: Skoen har en betydelig bredde så du, som er vant til gnavesår på lilletåen, kan være lykkelig - det vil du ikke opleve i dem her! 

Komfort: Rigtig skønne med fuld stabilitet. De er ikke helt så fleksible som mange andre sko i samme genre, men hvor de brister i fleksibilitet kompenserer de for med en fodnær pasform. 

Design: Smart sko i en intens rød farve, som gør dig bemærket! Forever Floatride er måske ikke den sko, som du styler sammen med arbejdstøjet, men de sig ikke mindre glimrende sammen med dit træningsoutfit på løbeturen. 

Opsummering: Forever Floatride Energy er super skønne allerede fra første løbetur. De passer perfekt til løbetræningen på hårdt underlag i et bymiljø, men passer ligeså godt på fx en skovsti. Den er også udmærket til dig som gerne går hurtige gåture, uden at slide på knæ- og fodled. Modellen er så tilpas let, at den også fungerer til lettere intervaller, men gør sig allerbedst på mellemlange distancer. Den neutrale sål samt det faktum, at skoen er meget prisvenlig, gør at den passer langt de fleste. 

Test af: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner.

Særlige egenskaber: Hovr Infinite kommer med cool features, fx at skoen kan tilsluttes til en træningsapp. På den måde får du adgang til dataen fra din løbetur, uden at skulle bruge ekstra penge på et træningsur. 

Vægt: 306 gram

Passer dig som: Hat et normalt fodhvælv og som ikke kræver noget ekstra i opbygningen. 

Størrelse og pasform: Hovr Infinite har en næsten perfekt pasform, som hverken er for tight eller for bred. Med størrelsen anbefales den som du typisk bruger, da skoen er true to size. 

Komfort: I begyndelsen føles sålen lige vel blød af enkelte af testdeltagerne, men efter en stund mærker de at både skoens respons og støddæmpning giver alt det, som kan forventes af et par løbesko og dermed muliggør en spændstig løbestil. 

Design: Hovr Infinite har et futuristisk design, som næsten fik testdeltagerne til at forvente en ON-knap. Sådan en knap findes selvfølgelig ikke, men designet imponerer så sandelig, især med den rene stil. 

Opsummering:  Allerede ved første skridt opstår følelsen af at man springer frem. Hverken støddæmpningen eller respons efterlader noget at ønske, selvom skoen i første omgang testes på et blødt underlag. Hovr Infinite er perfekt til løb i storbyen og på asfalt, da den føles blød trods det krævende underlag. Designmæssigt stikker den sig ud, dog på en værdsat måde, og når det kommer til komfort er der ingen negative bemærkninger. Så behagelig, at du vil bruge den selv til hverdag!

Test av: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Vejledende pris: 1 205 kroner.

Særlige egenskaber: Arehi er en sko som får højeste point i alt fra ventilation og støddæmpning til design og komfort. 

Vægt: 261 gram

Passer dig som: Behøver lidt ekstra støtte og stabilitet under løbeturen. 

Størrelse og pasform: Normal, true to size, med en noget bredere sål. 

Komfort: Noget hård og usmidig ved første anvendelse, men dette forsvinder snart. Ligesom de fleste andre modeller fra Hoka One One er den alt, hvad man kan ønske sig rent stabilitetsmæssigt! 

Design: Simpelt, men smagfuldt. Hoka One Ones modeller har haft en tendens til at se lidt klumpede med sine store såler, men det kan man ikke sige om Arehi.

Opsummering: Selvom testpanelet i starten oplevede Arehi som en anelse ubehagelige, blødte både skoen og vores testdeltagere op senerehen. Arehi chokerer ved både at være super lette og godt bygget, noget som hjælper den til at stikke lidt ud i sin genre. Hvis du længe har døjet med skader eller har en tung løbestil, så passer Arehi glimrende til dig! 

Test af: ,

HERR-SALMING.jpg

Vejledende pris: 1 295 kroner

Særlige egenskaber: Skoens fantastiske formåen til at klare hårde underlag. Den klarer også fugt og kulde bedre end mange andre løbesko. 

Vægt: 278 gram

Passer dig som: Løber lange distancer på hårde underlag. Den er sko er hårdfør!  

Størrelse og pasform: Grayhound har en ”strømpekonstruktion” som gør at skoen smiger stramt om foden, som en strømpe ville gøre. 

Komfort: Ved den første anvendelse kan sålen føles en smule flad og formløs, men efter nogle omgange tager den revanche! Super skøn og har en blød støddæmpning som giver hjælp til fremstødet, uden at give en overdrevet hoppende følelse. 

Design: Stilrent grå, præcis som navnet antyder.

Opsummering: Grayhound behøver lidt opvarmning før, at den bliver rigtig behagelig, men derefter kan man ikke bede om mere. Den er specielt udviklet til at blive brugt på hårde underlag og har en gribestyrke som kompenserer for regnvejr. Den øverste del af skoen er lavet i slidstærkt mesh, som er super god mod fugt - og det oplyses, at den skal være hele 25 stærkere end de materialer, som Salming tidligere har brugt! 

Test af:

HERR-NEW BALANCE.jpg

Vejledende pris: 999 kroner

Særlige egenskaber: Ekstrem let, velventileret og behagelig. 

Vægt: 225 gram 

Passer dig som: Gerne løber med en opbygget hæl eller som har en tungere landing på hælen, når foden sættes ned.

Størrelse og pasform: Skoen sidder behageligt på foden, hvor overdelen er af blødt mesh-materiale.  På mere anstrengende underlag er der en lille risiko for at glide lidt, da stoffet giver sig mere end hvad det måske burde. 

Komfort: En super skøn sko hele vejen igennem med god støddæmpning og stabilitet. 

Design: Ligesom med bidraget fra Salming og Under Armour har New Balance satset på en farve som holder i længden. De her grå lækkerier bliver du ikke trætte af, heller ikke selvom de skal anvendes i flere sæsoner.

Opsummering: Der opstod kærlighed ved første øjeblik mellem denne sko og testpanelet! New Balance 890GG7 er en let sko, som samtidig tilbyder al den støddæmpning som man kunne ønske sig. Den øverste del er lavet i behageligt mesh som ventilerer i sådan en grad, at du kan føle luften strømme ind til foden, perfekt til de varme dage! Designet får desuden et stort plus!  

Test af: ,

HERR-NIKE.jpg

Vejledende pris: 1 145 kroner

Særlige egenskaber: Air Zoom Vomero tager den responsive støddæmpning til hele nye niveauer! 

Vægt: 308 gram

Passar dig som: Som vil have en frisk, mangfoldig træningssko med højt drop, som også gerne vil prioritere en ordentlig opbygning. 

Størrelse og pasform: Forstærkninger ved hælen gør, at skoen sidder som støbt til foden! I øvrigt er den true to size og det anbefales at bruge din sædvanlige størrelse.  

Komfort: Det bliver faktisk ikke bedre end med den her løbesko, i hvert fald ikke i følge testdeltagerne som giver Nike Air Zoom Vomero fulde point! 

Design: Enkelt, men gør det noget? Vi bliver trætte af de helt sorte alternativer, desuden kommer skoen i flere forskellige farvekombinationer. 

Opsummering: Den her er skoen hvis største styrke også er dens største svaghed! Den bløde sål gør sig bedst på hårde underlag, men det kan også blive et problem i terræn, hvor den så kan opleves for blød. På asfalt kan der ikke siges nogle onde ord om hverken greb eller støddæmpning, her er den allerbedst. Air Zoom Vomero taber heller ikke i komfort ved hver anvending, den holder pasformen pas efter pas. 

Test af: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Vejledende pris: 1 195 kroner

Særlige egenskaber: Utrolig let, med god pasform og ekstrem blød sål - for ikke at tale om designet! 

Vægt: 221 gram

Passer dig som: Er en uforbederlig langdistanceløber, som er ude efter et par lette sko eller motionisten som gerne vil have noget neutralt for en naturlig løbeteknik. 

Størrelse og pasform: Tight pasform som omfavner foden, uden at virke trykkende eller klemme.

Komfort: Kinvara er en behagelig sko, som sidder lige godt på den første løbetur som efter nogle ture. Sålen holder en jævn blødhed under hele foden, hvilket er prisværdigt ved de lange pas. 

Design: Det her er skoen for dig som vil skille sig ud! Godt nok kommer Kinvara også i et mere beskedent farvevalg, men hvorfor ikke gøre lidt opmærksom på dig selv?

Opsummering: De her sko passer til dig som har en naturligt løbestil. Kinvaras store fortjeneste er letheden, som muliggør friere skridt - en følelse, som kun skabes af den perfekte pasform. Indersålen føles relativ flad og anbefales derfor ikke til de fødder, som kræver lidt ekstra støtte. Sålen føles dog blød under alle fodens dele, og selvom droppet er et af de mindste, så opleves det ikke sådan. 

Test af: ,

HERR-PUMA.jpg

Rekommenderat pris: 649 kroner. 

Særlige egenskaber: Puma Hybrid NX er en kombination af street style og performance. For en løbesko i topklasse er den billig. 

Vægt: 318 gram

Passer dig som: Foretrækker kortere strækninger. Skoen kan også med fordel bæres af dig med smalle fødder. 

Størrelse og pasform: En lidt indsnævret model som godt kan føles lige vel tight, hvis du er vant til bredere sko. 

Komfort: Hoppende følelse i sålen, trods skoens tydelige paralleller til en typisk sneaker. 

Design: Løbesko møder sneaker, i en klassisk farvekombination af blåt, rødt og hvidt. 

Opsummering: Spørgsmålet er om dette er en løbesko med et snert af sneaker eller omvendt? Pumas løbesko- og sneakerhybrid er betydeligt hårdere og stivere end sine konkurrenter samt lidt tyndere. Skoen anbefales ikke til langdistance, den kan til gengæld med fordel bruges til kortere strækninger. Er også perfekt til ferien, når du bare vil pakke ét par sko ned i tasken, som skal fungere både i byen og til en løbetur. Trods hårdheden føles ydersålen både stiv og med god støddæmpning samt den har en fuld godkendt komfortfølelse.

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019