Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode? Tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er bedst i test!

Uanset om du kan lide tights med høj talje, sømløse modeller eller kompression, finder du din nye favorit i denne test. Her er vores top-10 modeller fra mærker som , , , og   - med flere.

,

Rock Away Tights Better Bodies

Fås i farverne: , , , , , og .

Velegnet til: Yoga, motionscenteret, vandreture og hjemmehygge.

Bedste egenskaber: Det absolut bedste er, at de er så bløde og lette. Nogle i testpanelet hævder bestemt, at Rockaway Tights er lige så gode at bruge i fitnesscentret som derhjemme.

Det kunne have været bedre: Materialet er ret tyndt, hvilket betyder, at du måske ikke ønsker at bruge dem til de dybeste dødløft. Risiko for, at de opfattes lidt for gennemsigtige.

Resume: Dette er virkelig noget for dig, der kan lide tights med høj talje. Disse tights fra sidder højt og behageligt med en bred linning, der ikke gnaver.. For øvrigt er de både elastiske og bløde - perfekte til afslappende yoga, men også gode til dem, der ønsker fuld bevægelsesfrihed i fitnesscentret. Sidst men ikke mindst ønsker testpanelet også at fremhæve, at de fås i mange forskellige farver (selvom denne testede model i mørkerød er langt den bedste!).

,

Nike One Tights

Fås i farverne: og .

Velegnet til: Træning, lettere former for yoga og et sporty outfit i byen.

Bedste egenskaber : Komforten er det absolut bedste ved disse Nike-tights. Udover, at det er ekstremt bevægeligt, er stoffet også meget blødt og har en glat finish.

Det kunne have været bedre: Testpanelet mener, at blokpartierne på benene burde være ens i stedet for at sidde i forskellige højder. Ellers er der ikke meget at bemærke til designet - super flot!

Resume: Det er ikke nyt, at bare kan dette med tights. One Tight 7/8 er 100%  komfortabel. Den høje talje er en meget behagelig funktion, der løfter den allerede høje samlede vurdering. Derudover kan testpanelet lide, at modellen er så stilfuld, at den ikke vil blive  forveksles  med sportsudstyr på en bytur. Sammen med en smart hættetrøje og et par sneakers får disse tights topkarakter også uden for fitnesscentret,.


Blacc joy

Fås i farverne: , , , ,  , , og .

Velegnet til: Løb og lettere træning.

Bedste egenskaber: Designet er det bedste ved disse  , der fås i 8 forskellige farver, hvoraf nogle er diskrete, mens andre er mere fremtrædende. Her er mindst en farve, der passer til dig og din smag!

Det kunne have været bedre: Testpanelet havde gerne set, at materialet var lidt mere elastisk, men stoffet er bestemt ikke så stift, at det generer dig under træningen.

Resume: Dette er et par dejlige, stilfulde tights, der hovedsageligt er egnet til løb, men som også kan bruges i fitnesscentret. De har en normal, høj talje med bred linning, der sidder stramt og behageligt uden at skære. Også godt, at der i taljen er snøring og elastik , så du kan tilpasse pasformen til din smag. For eksempel, hvis du vil "trykke på" under intervaltræningen, kan det være fint at stramme lidt til for at holde dem på plads. Sidst men ikke mindst gør testpanelet opmærksom på prisen. Her får du  tights for pengene!

,

Kari Traa Louise

Fås i farverne: , , , , , , og .

Velegnet til: Løb, fitness og al træning med høj intensitet.

Bedste egenskaber: Det bedste er, hvor perfekte de er! Ved benenderne er der lynlåse, så de er lette at få på og i bunden er der en silikone-stribe.

Det kunne have været bedre: De i testpanelet, der foretrækker en høj talje,  ønskede en bredere linning på disse tights, men det er mest et spørgsmål om smag og behag.

Resumé: tights er et ægte kup for dem, der leder efter et par behagelige tights til løbetræning eller fitness. Takket være smarte funktioner som silikonestrimler, lynlåse og snøring sidder de perfekt til alle, der træner med høj intensitet. Det er også godt, at nogle af farverne har refleksdetaljer. På denne måde sikrer du dig, at du er synlig på mørke aftenture.

 ,

Adidas tights

Fås i farverne: .

Velegnet til: Fitness og let yoga.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse strømpebukser fra er, at de er så fleksible og behagelige. Selvom de primært er egnet til træning i fitnesslokalet, egner de sig også til lettere yogasessioner takket være materialets høje elasticitet.

Det kunne have været bedre: Dette er ikke en model for dig, der leder efter farverige detaljer og farverigt design. De er stilfulde og dekoreret med de klassiske tre striber på ydersiden af benene. Hvis vi skal være ærlige, hvem bliver så trætte af dem?

Resume: Disse tights fra Adidas har været klassiske favoritter i mange år. Stoffet har ikke meget kompression, og det gør modellen bedst egnet til styrketræning i fitnesscentret, hvor du ikke har brug for den efterfølgende "kompressionsfølelse" som ved løbetræning. Derudover fjerner de fugt og ventilerer på en optimal måde, hvilket er fint, når du sveder under HIIT-træningen eller løfter tungt i fitnesscentret. Sidst, men ikke mindst: designet. Det er lige så trendy til byturen som i fitnesscentrer,  Sort base med tre hvide striber går aldrig af mode.

,

Nike Power Tights

Fås i farverne: og .

Velegnet til: Alle former for fitness og en tur i byen. Du kan matche disse tights med et par behagelige sneakers og en overdimensioneret hættetrøje.

Bedste egenskaber: Designet er sandsynligvis det bedste, må testpanelet indrømme, selvom det meste er perfekt ved denne model.

Det kunne have været bedre: Ja, hvad skal man sige? Forudsat at du køber den rigtige størrelse, er disse tights ren perfektion, men de har en tendens til at være lidt små i størrelse. Køb derfor en større model, hvis du ligger mellem to.

Resume: I lighed med One Tight fra Nike, er denne model fra det samme brand så behagelig som muligt. Den høje talje har en bred linning, som ikke skærer, når du udfører sit-ups eller løft. Ellers er de vældigt pæne og transporterer fugten, som de skal. Hvis du hellere vil skille dig ud end "falde sammen med masserne" er de også tilgængelige i en iøjnefaldende blå farvetone, som helt sikkert vil blive en succes i begyndelsen af næste år, når en mere farverig palet forventes at blive trendy!

 

Mid Rise compression tights 2xu

Fås i farverne: , , og .

Velegnet til: Løb, fitness og al træning med lav intensitet.

Bedste egenskaber: Selvfølgelig er det den graduerede kompression, som testpanelet har blikket rettet imod! 2XU er kendt for den høj kvalitet i komprimeringstights, og denne gang skuffer de heller ikke vores testpanel.

Det kunne have været bedre: De er lidt korte i benene. Er du over middel, er der risiko for, at du vil opleve dem som 7/8 i stedet for fuld længde -  godt at vide, før du køber.

Resume: Kvalitet koster!. siger selv, at deres komprimering er så avanceret, at et par kompressionstights kan skalere træningen i betydeligt omfang, og at det er rart med ekstra kompression, er der ingen tvivl om. Som med de fleste andre kompressionstights er Print Mid-Rise Compression Tights en smule vanskelige at få på, men når de først sidder der, er de 100 procent "super komfortable". Ellers ventilerer de  godt og holder dig tør, selv under de virkeligt svedige HIIT-passager.

,

Casall sculpture tights

Fås i farverne: , og .

Velegnet til: Fitness og til en vis grad også løb.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse tigths fra er, hvor let de tilpasses  dine former. Som navnet antyder, former de din krop takket være let kompression.

Det kunne have været bedre: Størrelserne er lidt vanskelige. Hvis du ligger mellem to størrelser, skal du vælge den største, da Sculpture 7/8 Tights har små størrelser.

Resume: Disse strømpebukser er meget stilfulde i designet med blot et par guld- eller sølvfarvede detaljer, afhængigt af modellen. Derfor er de valget for dig, der ikke vil stjæle al opmærksomheden i fitnesscentret. Ellers vender testpanelet tommelfingeren op for den høje talje, som giver en behagelig pasform, og for at disse tights former sig efter din figur. De får også gode karakterer for træningskomforten. Dette er muligvis ikke den model, du vælger, når du laver strækøvelser og yoga, men ved alle typer løft giver den et dejligt pres på musklerne.

,

Power Tights Blacc

Fås i farverne: , , , ,

, ,  , og .

Velegnet til: Træning eller afslapning hjemme i sofaen.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse strømpebukser er, at de er bløde, behagelige og bevægelige. Det sidder godt uden at glide rundt. Takket være den mere robuste linning er pasformen tæt på kroppen og perfekt.

Det kunne have været bedre: Nogle i testpanelet mener, at tightsene fra måske er lidt gennemsigtige, hvis de er for små. Sørg derfor for at klikke den rigtige størrelse hjem og drop planer om at gå ned i en størrelse, fordi du kan lide en stram model. Så sker der det, at materialet strækkes ud så tightsen bliver mere gennemsigtig. Ellers er der ingen kommentarer.

Resumé: Dette er måske testens mest overkommelige tights. En anden klar fordel er, at de fås i mange forskellige farver og designs. Power Tights leveres i ni forskellige farver, så alle kan finde mindst en farve, der passer. Ellers er de meget komfortable og elastiske, hvilket betyder, at du kan bevæge dig helt frit uden at skulle bekymre dig om at blive generet af stoffet. Derudover ventilerer de også godt og holder dig tør under træningen. Et superkup, hvis du spørger os!

,

Fast Lane winter tights blacc

Fås i farverne: og .

Velegnet til: Løb efterår, vinter og tidligt forår.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse strømpebukser er, at de har en "børstet" inderside, hvilket betyder, at de holder dig varm, selv når temperaturen falder. Derfor er de perfekte at have på i de koldeste måneder af året.

Det kunne have været bedre: Testpanelet har svært ved at finde kritikpunkter. Et bredere bånd i taljen ville dog være bedre. Der er risiko for, at det eksisterende kan skære lidt og genere.

Resume: Dette er de eneste vintertights i testen og et klart valg for dem, der søgere nye løbeudfordringer. Ud over at være bekvemme og varme takket være indersiden, har Fast Lane Winter Tights også mange praktiske funktioner, som testpanelet roser. Der findes blandt andet to lommer til små genstande, og begge har lynlåse - en bag på ryggen og en ved hoften. Derudover har modellen masser af refleksdetaljer på lårene, hvilket gør dig synlig i mørke. Sidst men ikke mindst er komforten også meget høj med flade sømme som ikke gnaver.

Leder du efter noget specifikt? Her finder du vores  og  .

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
more news
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019