Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode? Tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er bedst i test!

Uanset om du kan lide tights med høj talje, sømløse modeller eller kompression, finder du din nye favorit i denne test. Her er vores top-10 modeller fra mærker som , , , og   - med flere.

,

Rock Away Tights Better Bodies

Fås i farverne: , , , , , og .

Velegnet til: Yoga, motionscenteret, vandreture og hjemmehygge.

Bedste egenskaber: Det absolut bedste er, at de er så bløde og lette. Nogle i testpanelet hævder bestemt, at Rockaway Tights er lige så gode at bruge i fitnesscentret som derhjemme.

Det kunne have været bedre: Materialet er ret tyndt, hvilket betyder, at du måske ikke ønsker at bruge dem til de dybeste dødløft. Risiko for, at de opfattes lidt for gennemsigtige.

Resume: Dette er virkelig noget for dig, der kan lide tights med høj talje. Disse tights fra sidder højt og behageligt med en bred linning, der ikke gnaver.. For øvrigt er de både elastiske og bløde - perfekte til afslappende yoga, men også gode til dem, der ønsker fuld bevægelsesfrihed i fitnesscentret. Sidst men ikke mindst ønsker testpanelet også at fremhæve, at de fås i mange forskellige farver (selvom denne testede model i mørkerød er langt den bedste!).

,

Nike One Tights

Fås i farverne: og .

Velegnet til: Træning, lettere former for yoga og et sporty outfit i byen.

Bedste egenskaber : Komforten er det absolut bedste ved disse Nike-tights. Udover, at det er ekstremt bevægeligt, er stoffet også meget blødt og har en glat finish.

Det kunne have været bedre: Testpanelet mener, at blokpartierne på benene burde være ens i stedet for at sidde i forskellige højder. Ellers er der ikke meget at bemærke til designet - super flot!

Resume: Det er ikke nyt, at bare kan dette med tights. One Tight 7/8 er 100%  komfortabel. Den høje talje er en meget behagelig funktion, der løfter den allerede høje samlede vurdering. Derudover kan testpanelet lide, at modellen er så stilfuld, at den ikke vil blive  forveksles  med sportsudstyr på en bytur. Sammen med en smart hættetrøje og et par sneakers får disse tights topkarakter også uden for fitnesscentret,.


Blacc joy

Fås i farverne: , , , ,  , , og .

Velegnet til: Løb og lettere træning.

Bedste egenskaber: Designet er det bedste ved disse  , der fås i 8 forskellige farver, hvoraf nogle er diskrete, mens andre er mere fremtrædende. Her er mindst en farve, der passer til dig og din smag!

Det kunne have været bedre: Testpanelet havde gerne set, at materialet var lidt mere elastisk, men stoffet er bestemt ikke så stift, at det generer dig under træningen.

Resume: Dette er et par dejlige, stilfulde tights, der hovedsageligt er egnet til løb, men som også kan bruges i fitnesscentret. De har en normal, høj talje med bred linning, der sidder stramt og behageligt uden at skære. Også godt, at der i taljen er snøring og elastik , så du kan tilpasse pasformen til din smag. For eksempel, hvis du vil "trykke på" under intervaltræningen, kan det være fint at stramme lidt til for at holde dem på plads. Sidst men ikke mindst gør testpanelet opmærksom på prisen. Her får du  tights for pengene!

,

Kari Traa Louise

Fås i farverne: , , , , , , og .

Velegnet til: Løb, fitness og al træning med høj intensitet.

Bedste egenskaber: Det bedste er, hvor perfekte de er! Ved benenderne er der lynlåse, så de er lette at få på og i bunden er der en silikone-stribe.

Det kunne have været bedre: De i testpanelet, der foretrækker en høj talje,  ønskede en bredere linning på disse tights, men det er mest et spørgsmål om smag og behag.

Resumé: tights er et ægte kup for dem, der leder efter et par behagelige tights til løbetræning eller fitness. Takket være smarte funktioner som silikonestrimler, lynlåse og snøring sidder de perfekt til alle, der træner med høj intensitet. Det er også godt, at nogle af farverne har refleksdetaljer. På denne måde sikrer du dig, at du er synlig på mørke aftenture.

 ,

Adidas tights

Fås i farverne: .

Velegnet til: Fitness og let yoga.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse strømpebukser fra er, at de er så fleksible og behagelige. Selvom de primært er egnet til træning i fitnesslokalet, egner de sig også til lettere yogasessioner takket være materialets høje elasticitet.

Det kunne have været bedre: Dette er ikke en model for dig, der leder efter farverige detaljer og farverigt design. De er stilfulde og dekoreret med de klassiske tre striber på ydersiden af benene. Hvis vi skal være ærlige, hvem bliver så trætte af dem?

Resume: Disse tights fra Adidas har været klassiske favoritter i mange år. Stoffet har ikke meget kompression, og det gør modellen bedst egnet til styrketræning i fitnesscentret, hvor du ikke har brug for den efterfølgende "kompressionsfølelse" som ved løbetræning. Derudover fjerner de fugt og ventilerer på en optimal måde, hvilket er fint, når du sveder under HIIT-træningen eller løfter tungt i fitnesscentret. Sidst, men ikke mindst: designet. Det er lige så trendy til byturen som i fitnesscentrer,  Sort base med tre hvide striber går aldrig af mode.

,

Nike Power Tights

Fås i farverne: og .

Velegnet til: Alle former for fitness og en tur i byen. Du kan matche disse tights med et par behagelige sneakers og en overdimensioneret hættetrøje.

Bedste egenskaber: Designet er sandsynligvis det bedste, må testpanelet indrømme, selvom det meste er perfekt ved denne model.

Det kunne have været bedre: Ja, hvad skal man sige? Forudsat at du køber den rigtige størrelse, er disse tights ren perfektion, men de har en tendens til at være lidt små i størrelse. Køb derfor en større model, hvis du ligger mellem to.

Resume: I lighed med One Tight fra Nike, er denne model fra det samme brand så behagelig som muligt. Den høje talje har en bred linning, som ikke skærer, når du udfører sit-ups eller løft. Ellers er de vældigt pæne og transporterer fugten, som de skal. Hvis du hellere vil skille dig ud end "falde sammen med masserne" er de også tilgængelige i en iøjnefaldende blå farvetone, som helt sikkert vil blive en succes i begyndelsen af næste år, når en mere farverig palet forventes at blive trendy!

 

Mid Rise compression tights 2xu

Fås i farverne: , , og .

Velegnet til: Løb, fitness og al træning med lav intensitet.

Bedste egenskaber: Selvfølgelig er det den graduerede kompression, som testpanelet har blikket rettet imod! 2XU er kendt for den høj kvalitet i komprimeringstights, og denne gang skuffer de heller ikke vores testpanel.

Det kunne have været bedre: De er lidt korte i benene. Er du over middel, er der risiko for, at du vil opleve dem som 7/8 i stedet for fuld længde -  godt at vide, før du køber.

Resume: Kvalitet koster!. siger selv, at deres komprimering er så avanceret, at et par kompressionstights kan skalere træningen i betydeligt omfang, og at det er rart med ekstra kompression, er der ingen tvivl om. Som med de fleste andre kompressionstights er Print Mid-Rise Compression Tights en smule vanskelige at få på, men når de først sidder der, er de 100 procent "super komfortable". Ellers ventilerer de  godt og holder dig tør, selv under de virkeligt svedige HIIT-passager.

,

Casall sculpture tights

Fås i farverne: , og .

Velegnet til: Fitness og til en vis grad også løb.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse tigths fra er, hvor let de tilpasses  dine former. Som navnet antyder, former de din krop takket være let kompression.

Det kunne have været bedre: Størrelserne er lidt vanskelige. Hvis du ligger mellem to størrelser, skal du vælge den største, da Sculpture 7/8 Tights har små størrelser.

Resume: Disse strømpebukser er meget stilfulde i designet med blot et par guld- eller sølvfarvede detaljer, afhængigt af modellen. Derfor er de valget for dig, der ikke vil stjæle al opmærksomheden i fitnesscentret. Ellers vender testpanelet tommelfingeren op for den høje talje, som giver en behagelig pasform, og for at disse tights former sig efter din figur. De får også gode karakterer for træningskomforten. Dette er muligvis ikke den model, du vælger, når du laver strækøvelser og yoga, men ved alle typer løft giver den et dejligt pres på musklerne.

,

Power Tights Blacc

Fås i farverne: , , , ,

, ,  , og .

Velegnet til: Træning eller afslapning hjemme i sofaen.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse strømpebukser er, at de er bløde, behagelige og bevægelige. Det sidder godt uden at glide rundt. Takket være den mere robuste linning er pasformen tæt på kroppen og perfekt.

Det kunne have været bedre: Nogle i testpanelet mener, at tightsene fra måske er lidt gennemsigtige, hvis de er for små. Sørg derfor for at klikke den rigtige størrelse hjem og drop planer om at gå ned i en størrelse, fordi du kan lide en stram model. Så sker der det, at materialet strækkes ud så tightsen bliver mere gennemsigtig. Ellers er der ingen kommentarer.

Resumé: Dette er måske testens mest overkommelige tights. En anden klar fordel er, at de fås i mange forskellige farver og designs. Power Tights leveres i ni forskellige farver, så alle kan finde mindst en farve, der passer. Ellers er de meget komfortable og elastiske, hvilket betyder, at du kan bevæge dig helt frit uden at skulle bekymre dig om at blive generet af stoffet. Derudover ventilerer de også godt og holder dig tør under træningen. Et superkup, hvis du spørger os!

,

Fast Lane winter tights blacc

Fås i farverne: og .

Velegnet til: Løb efterår, vinter og tidligt forår.

Bedste egenskaber: Det bedste ved disse strømpebukser er, at de har en "børstet" inderside, hvilket betyder, at de holder dig varm, selv når temperaturen falder. Derfor er de perfekte at have på i de koldeste måneder af året.

Det kunne have været bedre: Testpanelet har svært ved at finde kritikpunkter. Et bredere bånd i taljen ville dog være bedre. Der er risiko for, at det eksisterende kan skære lidt og genere.

Resume: Dette er de eneste vintertights i testen og et klart valg for dem, der søgere nye løbeudfordringer. Ud over at være bekvemme og varme takket være indersiden, har Fast Lane Winter Tights også mange praktiske funktioner, som testpanelet roser. Der findes blandt andet to lommer til små genstande, og begge har lynlåse - en bag på ryggen og en ved hoften. Derudover har modellen masser af refleksdetaljer på lårene, hvilket gør dig synlig i mørke. Sidst men ikke mindst er komforten også meget høj med flade sømme som ikke gnaver.

Leder du efter noget specifikt? Her finder du vores  og  .

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

16 timmar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

17 timmar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

19 timmar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

1 dag sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

1 dag sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

1 dag sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

16 timmar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

17 timmar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

19 timmar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

1 dag sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

1 dag sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

1 dag sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020