Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Tid til at hæve træningen til nye niveauer med et par nye træningssko til indendørsbrug. Her er sæsonens træningssko til ham - nemlig, dem, der er bedst i test! 

For at få mest muligt ud af din træning er det afgørende, at dit udstyr er i orden - og så er de sko, du træner i, vigtige. Derfor har vores erfarne testpanel gjort halvdelen af arbejdet for dig. Sådan bedømmer de årets bedste , efter at have svedt i dem i fitnesscentret!

Testens CrossFit-favorit 

Reebok - Nano X.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og

De bedste egenskaber: Det perfekte mix af bekvemmelighed, stabilitet og smidighed.

Passer til: Højintensiv træning, CrossFit, fitnesscentret og cirkeltræning. 

Konklusion: 

Reeboks helt store stolthed, Nano, er en CrossFit- sko som udkom for første gang i 2011. Siden da er træningsskoen blevet opdateret hvert år og på den måde blevet endnu bedre og endnu mere tilpasset efter atleternes favoritøvelser. Den seneste udgave (sko nummer 10) hedder Nano X og, ifølge vores testdeltagere, den mest behagelige sko so far. 

Reebok har overgået sig selv! Den tykke, hævede hæl og snøringen gør skoen til den mest behagelige træningssko, som jeg nogensinde har testet, siger en tilfreds testdeltager. 

Uanset hvilken øvelse, du giver dig kast med, så sidder Nano X som limet på foden. Dubble unders, olympiske løft og armbøjninger er ikke noget ideelt match her. Mange Cross-Fit sko har en tendens til at være for flade til de kortere løbestrækninger, men det er ikke tilfældet i de her sko. 

- Nano X er mindst lige så stabil som sin forgænger, Reebok Nano 9. Den her træningssko er derimod endnu blødere og mere smidig, hvilket jeg er svært begejstret for. 

Reeboks sko er, som bekendt, noget store i størrelsen så ligger du mellem to størrelser, så kan det være en god ide at vælge den mindre variant. Overdelen kan godt være noget tight i starten, så bliv ikke forskrækket hvis den sidder noget tæt til på foden i begyndelsen. 

Sprød allroundsko for HIIT-sessioner 

Nike - Free x Metcon 3.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Passer til: Højintensiv træning og fitnesscentret.

De bedste egenskaber: Den sprøde kombination af behagelig dæmpninng og en bred sål som sikrer, at du står stabil, selv ved de noget tungere løft. 

Konklusion: 

Kører du meget cirkeltræning med pulshævende øvelser, hvor hop kan forekomme? Så er Free Metcon 6 lige noget for dig. Superskoen fra Nike, som ej skal forveksles med den sædvanlige Metcon-sko, er en stabil og dæmpet træningssko som passer til alle typer af træning, udover robuste løftesessioner. 

- Hvis du har trænet i et par normale Metcon tidligere, så vil du uden tvivl kunne mærke at den her træningssko ikke giver samme kontakt med underlaget, så du bør derfor undgå de tunge løft med denne model på fødderne. Jeg har derimod afprøvet at lave front squats med lavvægt og det går udmærket, siger en testdeltager. 

Sålen på Free Metcon 3 er blødere og mere dæmpet end den normale Metcon-sko er, og modellen er derfor perfekt til cirkel- og højintensiv træning. Takket været den brede sål, så får du stabilitet i hurtige sidebevægelser mellem de forskellige øvelser. 

- Netop som med andre Metcon-varianter, så har den her sko forstærkninger på siderne af skoen, så du kan klatre i reb uden at slide for meget på modellen. Jeg er også fan af overdelen, som er lavet af holdbart mesh, siger en tester. 

Kort og godt: En sprød allroundsko! 

Lang og smal træningssko med et anderledes design 

Puma - LQDCELL Hydra.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Passer til: Styrke- og holdtræning.

De bedste egenskaber: Bekvemmeligheden og grebet som sikrer, at du kan træne uden forhindringer. 

Konklusion: 

De her træningssko fra Puma har en lang og smal pasform og retter sig derfor mod dig som har lange og smalle fødder. Har dine fødder en anden pasform, så bør du allerede nu kigge efter en anden model. Føler du derimod, at dette er beskrivelsen på dine fødder? Fedt, så læs endelig videre!

- Du får en god støtte omkring hælen, godt greb ved både box jumps og burpees, hvor du til en vis del kan løfte lidt tungere vægte med disse sko på. Da modellen ikke er en decideret model til CrossFit, så får du kun en OK stabilitet ved de tunge løft, siger en testdeltager. 

Mellemsålen i LQdELL giver en stabil dæmpning som sammen med en tight overdel holder foden på plads, uanset den udførte øvelse. Designer er meget Puma-agtigt og deler vandene hos testpanelet. Nogle af deltagerne synes det er lidt for meget, hvor andre er store fans af det. 

- Opsummeringsvis vil jeg mene, at det er en god træningssko for dem med en anelse smallere fødder og som synes om Puma. Størrelsen er som sædvanligt noget stor i det, så gå gerne en halv til en hel størrelse, når modellen her klikkes hjem. Prisen er fin og fair, så skoene får et godkendt stempel herfra! 

WOW! En sko til alle slags træningsformer! 

Nike - SuperRep Go.jpg

Test af: 

Fås i farverne:  og 

Passer til: Cirkel- og fitnesstræning, HIIT og til en vis grad også CrossFit. 

De bedste egenskaber: Den ventilerende overdel får høje karakterer! Mange træningssko har en tendens til at blive meget varme i et svedigt fitnesscenter, men ikke den her model! 

Konklusion: 

SuperRep Go er én af årets nyheder fra Nike og er en træningssko, som passer til dem der gerne vil kunne kombinere mellemtunge løft med korte løbedistancer i et og samme træningspas. 

- De her træningssko er superheftige! Skoen har en let afrunding ved sålen (lidt ala en rullesål, red.) som robuste træningssko sjældent byder på, hvilket gør skiftet mellem øvelserne virkelig behageligt, siger en af testdeltagerne. 

Skoene er stabile og sørger for at du står stabilt i stillestående øvelser, til trods for den tykke sål. Den ventilerende overdel gør skoene både superbehagelige ved de svedige træningspas, men trækker også selve skoens vægt ned. 

- Jeg lægger knap mærke til skoene på fødderne. Nike har haft held med kombinationen af en let, men stabil træningssko, som samtidig har et drønlækkert design. Stort plus for fleksibilitet og komfort! 

En allroundsko som er perfekt til cirkel- og styrketræning, hvor du kan lave flere øvelser med høj og en høj puls kombineret med noget tungere løft. 

Prisvenlig sko til den rolige styrketræning

Under Armour - Surge SE.jpg

Test af: 

Fås i farven: 

Passer til: Rolig styrketræningssessioner med mellemtunge løft. 

De bedste egenskaber:  Stabil sko med god kontakt til underlaget. 

Konklusion: 

Er du én af dem som ikke er fan af hop og dets lige, når du træner, så kan Surge SE blive din nye bedste ven. Under Armour træningsskoen er superstabil og giver en god kontakt med underlaget. Skoene er derfor perfekte til dig som træner i fitnesscentret og vil smide en eller anden tung løftesession ind i dit træningspas. 

- Samtidig er skoene virkelig lette i det og er optimale til mere dynamiske og fleksible øvelser, siger en testdeltager. 

Skoene er noget stive i det, på godt og ondt. Stivheden gør at modellen kan føles mere stabil end hvis skoen havde haft en mere veldæmpet sål, og på den måde står du stadig solidt plantet i jorden ved samtlige øvelser. Derimod så passer skoen ikke til de kortere løberunder som f.eks. til opvarmning eller øvelser med megen hop etc. 

Skoene er til den bredere side, men kan bindes stramt til, selv hos dig med smallere fødder. Ekstra plus for den prisvenlige prislap. 

- Jeg vil anbefale de her sko til dem, som gerne vil kunne bruge samme sko til styrketræningspasser og holdtræningen, men som måske prioriteret at bruge mest tid på styrke-delen. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

Vores mandlige testpanel har spurtet og driblet i vores nye træningssko til indendørssport. Her er softball-skoene, som er bedst lige nu.

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020