DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

Årets vigtigste køb til familiens mindste er helt klart flyverdragten. Vi har testet sæsonens populæreste modeller for at se om de holder til kælkning og sneboldskamp. 

En flyverdragt skal selvfølgelig være varm og beskytte mod kulden men, den skal samtidigt have god åndbarhed så man ikke koger over når man kaster sig rundt i en sneboldskamp. Præcis som med så meget andet tøj er visse ting der er gode at vide inden man begynder bestille hjem. Stort set alle flyverdragter idag har tapede sømme hvilket hjælper til med den vandafvisende effekt. Men når man snakker om hvor vandtæt til eksempel en flyverdragt er, angives det i et vandsøjletryk der beskriver det tryk som materialet kan modstå før vandet trænger igennem. Værdien er højden i millimeter på en overflade. Sådan kan du tolke cifrene:

  • Mindst 3 000 mm = Beskytter mod regn et kort stykke tid. 
  • Mindst 5 000 mm = Beskytter dig i kraftig regn. 
  • Mindst 8 000 mm = Tåler kraftigt regn under længere tid og man kan sidde på et vådt underlag. 
  • Mindst 12 000 mm = Til ekstreme vejrforhold. Beskytter mod kraftig regn og tåler leg i vandpytter i længere tid.

En anden indikator der kan være god at kende til er åndbarheden. Den beregnes ud fra om materialet er vandtæt men samtidigt kan absorberer fugt indefra og lede det ud igennem til det yderste lag. Sådan her kan du tolke angivelserne:

  • Mindst 3 000 g/m2/24h = Fin åndbarhed. Passer hverdag aktiviteter i let regn.
  • Mindst 5 000 g/m2/24h = God åndbarhed. Passer godt til leg udendørs.
  • Mindst 7 000 g/m2/24h = Særdeles god åndbarhed. Passer godt til både leg og sport.

Rummelig pasform 

DK_BERGANS.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 345 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Materialer: Funktionsmaterialet Bergland Element Active af 100% polyamid. 

Vandtæthed: 10 000 mm.

Åndbarhed: 10 000 g/m2/24h.

Pasform: En rummelig pasform som gør barnet kan hoppe og springe i snedriver uden det mindste problem. Den stærke elastik bagpå i taljen og elastikkerne i slutningen af ærmerne holder flyverdragten på plads. 

Komfort: Det her er en flyverdragt som er god i de ekstra lave temperaturer takket være det dobbelte lag. Men også i plusgrader og vind holder barnet en behagelig temperatur uden de store svedeture.

Detaljer: En smart, stor lomme foran hvor man kan have sine vanter eller sin hue i, hvilket virkelig var et hit hos familien mindste dog nok mest blandt forældrene. Smarte reflekser der ses tydeligt i mørket. 

Design: Klassisk, stilrent design. Den orange farve er populær både hos testpanelets store og små testere. 

Passer børn i alderen: 2-5 år. 

Konklusion: Flot flyverdragt i slidtstækt materiale med ekstr forstærkninger på knæ og numse og albuer. Refleksdetaljerne på ben, arme, hætte, ryg og foran giver virkelig god synlighed som man ønsker til udendørsleg for de små. Hætten kan tages af hvilket passer bedst for nogle. Flyverdragten er både vand- og vindtæt så du behøver ikke være urolig for regn og sne på nogen måde skal sætte en stopper for legen. Det dobbelte materiale holder en god varme i minusgrader samtidigt som det har en god åndbarhed, hvilket gør den også kan anvendes når det er lidt varmere udenfor. Denne model er derfor perfekt til den nordiske vinter hvor du aldrig ved hvad vejret vil byde på.. 

Allround-flyverdragtDK-REIMA.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 295 kroner. 

Kommer i farverne: , , , ,  og 

Materialer: Hovedmaterialer af 100% polyamid med polyuretan behandling udenpå. polstringen i 100% polyester. 

Vandtæthed:  12 000 mm.

Åndbarhed7 000 g/m2/24 h.

Pasform: Normal i størrelsen med en lige pasform der kan tilpasses i taljen efter ønske. Selv benlængden kan justeres med trykkanpper så barnet slipper for at trampe rundt i dem.

Komfort: Denne model sidder godt på barnet og hverken strækker imod eller gør barnet ikke kan bevæge sig, fuld bevægelsesfrihed i hop, spring og når man skla lave sneengle!

Detaljer: Reflekser i høj kvalitet som dog gerne måtte være lidt større. Pelskant i hætten der kan tages af. Alle sømme er tapede og vandtætte, ikke en dråbe kommer igennem selv efter timers leg i sneen.

Design: Ikke den flotteste model, men den gør sit job. Imitationspels kanten ved hætten giver en mere dressed helhed, men det går let at fjerne den for et mere sporty look. I øvrigt en stilren model uden en masse unødvendige detaljer som irriterer. 

Passer børn i alderen: 2-5 år.

Konklusion: Sne, slud og kulde er ingen match for denne model fra Reima. Flyverdragten er i en klasse for sig når det kommer til kvalitet og slidstyrke. Den opleves mere robust end andre modeller i testen. En flyverdragt der passer perfekt til børn som virkelig sætter tøjet på prøve. Elastikker i bunden af benene sørger for at holde flyverdragten fint på plads. Stort plus for trykknapper i bunder der gør man kan justereromkredsen. Flyverdragten kan klare at holde barnet varmt ned til 20 minusgrader, men testpanelet vil altid foreslå det klassiske lag på lag princip. Reima anbefaler tørretumbling af deres flyverdragter hvilket er en stror fordel når den er med i børnehaven og tit kan ende i tørreskab og lignende. 

En flyverdragt at vokse i DK_DIDRIKSONS.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 095 kroner. 

Kommer i farverne:  , , , , , og 

Materiale: 100% polyamid weave. 

Vandtæthed:  10 000 mm.

Åndbarhed: 8 000 g/m2/24h. 

Pasform: En rummelig pasform hvor du let får plads til skiundertøj og et tykt mellemlag. Barnet får en god bevægelsesfrihed uden at flyverdragten på nogen måde føles i vejen eller virker for stor.

Komfort: Modellen sidder godt og føles godt på kroppen. Der er inget der hindrer hverken leg eller bevægelse, men testpanelet havde ønsket en lidt mere slim model. 

Detaljer: Gode lynlåse som let kan betjenes af de små barnehænder. Du kan forlænge både ærmer og ben op til en hel størrelse. PFC-fri vandafvisning samt synlige reflekser hele vejen rundt. 

Design: Et klassisk design i lyserød og grå føles som et sikkert kort for familiens mindste.

Passer børn i alderen: 2-4 år. 

Konklusion: Didriksons ved hvad de laver, alt er godt og gennemtænkt. Detaljen at man kan forlænge benene i takt med at barnet vokser er en super bonus som kan gøre en forskel i småbørnsfamiliers økonomi. Materialet føles mere hårdført og man kan få indtrykket af en flyverdragt der kan gå i arv. Selv om flyverdragten er lavet til at kunne modstå det meste og være meget allround, så fyles det yderste lag bedre til at lege i snedriven end i vandpølen. En god flyverdragt som holder dit barn varmt til vinter!

Varm modelDK_HUMMEL.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 055 kroner. 

Kommer i farven:  

Materialer: Materiale i 100% nylon. Polstring i 100% polyester.

Vandtæthed:  10 000 mm. 

Åndbarhed: 5 000 g/m2/24h. 

Pasform: En pasform som hverken opleves som for stram eller rummelig, men perfekt til alle børnne i testpanelet. Flyverdragten har en normal længde hvilket er et plus da der ikke hænger en masse stof i benene og slæber hen over jorden. 

Komfort: Modellen er meget let at bevæge sig i og der er inget der holder barnet tilbage. Flyverdragten har en god varme og holder en jævn temperatur i minusgrader.

Detaljer: En lynlås der ikke folder og glider let, hvilket gør "kan selv" fasen en del lettere og sparer lidt tid om morgenen. Flyverdragten har refleksdetaljer, aftagbar hætte, og fodremme i gummi. 

Design: Enkel, stilren og flotte detaljer. Refleksdetaljerne langs ydersiderne af ærmerne giver et coolt look, syntes testpanelet. 

Passer børn i alderen: 2-6 år. 

Konklusion: En model som gør sig beddt når det er højst fire plusgrader udendørs. Ved aktiv leg i varmere vejr kommer flyverdragten blive for varm, selvom den har en ok åndbarhed. Sats på denne model til de rigtigt kolde dage sammen med et godt sæt skiundertøj. Stofkanten i ærmerne har huller til tommelfingrene så barnet kan falde i sneen uden der kommer noget ind i ærmerne. Plus for fodremmene i gummi hvilket gør dem lette at rengøre sammenlignet med elastik der bliver vådt og samler snavs. En favorit hvis børnene fik vælge selv!

Høj kvalitet DK_8848 ALTITUDE.jpgTest af:

Vejledende pris: 1 095 kroner. 

Kommer i farverne:  , , og 

Materialer: Materiale af 100% polyamid. Polstring i 100% polyester.

Vandtæthed:  20 000 mm.

Åndbarhed: 15 000 g/m2/24h.

Pasform: En noget mere slim pasform hvor du selv kan tilpasse taljen med en træksnor. Modellen har en generøs længde der gør barnet let kan sætte sig på hug uden at overdelen glider op og efterlader et gab mellem ben og støvle.

Komfort: Stoffet i bunden af ærmerne har tommelfinger huller og mulighed for at snørre det ind så ikke den mindste smule sne kan slippe ind. Med andre ord, en fuldt ud snesikker model.

Detaljer: To lynlåse ved brystet, refleksdetaljer og snørring i taljen.

Design: Et klassisk overall-design som opleves robust og aktivt end direkte trendig. 

Passer børn i alderen: Op til 6 år. 

Konklusion: Der findes et ord der opsummere den her model og det er kvalitet. At 8848 Altitude er synonym med holdbarhed og smarte funktioner er ingen nyhed. Denne flyverdragt har en fin vandtæthed, materialet er selvfølgelig helt PFC-frit og har en høj ånbarhed så børnene kan både løbe og lege uden at svede alt for meget. Hætten er lille i det, men det sørger samtidigt for at den virkelig sidder som den skal når man har trukket den op. Forstærket materiale på knæ og bagdel gør den her model til en sikker vinder til kælkebakken. Testpanelet satte virkelig pris på det bløde materiale ved halsen der gav en dejlig oplevelse. 

Varm og dejligDK-MOLO.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 295 kroner. 

Kommer i farverne:  , , , , og 

Materiale: 100% polyester.

Vandtæthed: : 10 000 mm.

Åndbarhed: 8 000 g/m2/24h.

Pasform: Normal i størrelsen med en rummeligere pasform som gør børnene kan hoppe, bøje sig og lave sne engle uden nogle problemer. Smarte elastikker i ben- og ærmer samt i taljen.

Komfort: Indersiden i fleece er blød og herlig mod kroppen. Samtidigt varmer materialet og har en god åndbarhed når der skal løbes om kap!

Detaljer: Overflødige knapper som er upraktiske at knappe for en fireårig. Store refleksdetaljer som virkelig kan ses i mørket. Plus for man kan tage hætten af.

Design: Refleksdetaljerne i form af store stjerner på ben og ærmer gør sig godt i den blå model men skær lidt skævt med de mønstrede varianter. Flot! 

Passer børn i alderen: 3-5 år. 

Konklusion: En varm og lækker model der føles som givet til kælkebakken og samtidigt også til en blæsende grå efterårsdag hvor den står på hop i vandpytter. Den her model gør stikker ud på legepladsen og er perfekt til familiens energibombe. Designet var et stort hit hos både børn og forældre. Pasformen er rummelig, overdelen er super let at få af og på, hvilket gør det hele lettere at have med at gøre for en stædig fireårig. Plus for at lynlåsen gled ekstremt let! Minus for knapperne foran som bare er en visuel detalje og ikke så praktisk. Materialet er vandafvisende og selvfølgelig PFC-frit.

Ses tydeligt i efterårsmørketDK_LINDBERG.jpgTest af:   

Vejledende pris: 999 kroner. 

Kommer i farverne:  , , , og 

Materialer: Materiale og polstring i 100% nylon. Andet lag polstring, 100% fleece.

Vandtæthed: : 15 000 mm.

Åndbarhed: 6 000 g/m2/24h. 

Pasform: True to size med en noget rummeligere pasform. Træksnoren i taljen gør så du kan tilpasse pasformen efter barnet. 

Komfort: Superblød og skøn fleece på indersiden varmer super godt. Modellen er lavet for at klare både koldt og vådt vejr, og det gør den med bravur. Barnet holder dig varm og tør i minusgrader. 

Detaljer: Masser af reflekser som både er praktiske og flotte.

Design: Hvor lækker den her farve lige? Den mintgrønne kulør føles super nytænkende på et marked med en del lyserøde og blå nuancher. De små mørkegrå detaljer føles helt rigtigt.

Passer børn i alderen: 2-5 år. 

Konklusion: En super flyverdragt som børnene let kan få af og på selv. En af de største fordele er alle refleksdetaljer som gør modellen synlig i efterårsmørket. Smarte afslutninger i ærmerne og benene sikre mod sne der trænger ind. Denne model klarer de rigtigt kolde vinterdage i kombination med et skønt sæt skiundetøj i uld. Det er også en topmodel til skibakken, åndbarheden er super effektiv når børn sveder en del og den har en flourkarbonfri yderbehandling. En lækker og praktisk model som i kan nyde til fulde under de koldeste dage. Godt gået Lindberg!

SHOP HER: 


LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

Alldeles nyss
DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

4 dagar sedan
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

6 dagar sedan
K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

09 jan 2019
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

09 jan 2019
Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

09 jan 2019
DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

08 jan 2019
Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

08 jan 2019
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

04 jan 2019
DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

03 jan 2019
DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

01 jan 2019
DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

01 jan 2019
Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

26 dec 2018
OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

23 dec 2018
Casall Sculpture 2.0

Nu er Casalls Sculpture tights squatsikre!

19 dec 2018
Under armour_shorts.jpg

8 tidsløse røverkøb til ham!

18 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg

Varme tilbud på overtøj til de små!

18 dec 2018
jacka peak.jpg

8 favoritter til hendes garderobe!

18 dec 2018
Blacc tights

Kæmpe guide: Find de rigtige tights fra Blacc

16 dec 2018
Vomero 14png

Masser af herlige kilometer i de nye Nike Vomero 14

13 dec 2018
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

11 dec 2018
Organotex_1.jpg

Imprægnering af skaltøj- Sådan gør du!

11 dec 2018
gel nimbus 21

Nyheden Asics Gel-Nimbus 21

10 dec 2018
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

09 dec 2018
DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

07 dec 2018
DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

06 dec 2018
Julklappstips honom

11 Julegavetips til ham

05 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

03 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

03 dec 2018
Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

30 nov 2018
Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

29 nov 2018
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

29 nov 2018
DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

28 nov 2018
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

28 nov 2018
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

28 nov 2018
sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

27 nov 2018
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

24 nov 2018
Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

24 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

24 nov 2018
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

Jumpboxes, kettlebells og gulve fyldte med kridtpletter. X-fitsæsonen er her og vi tester de bedste træningssko fra Nike.

DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

Tights, tights, tights og flere tights! Vores kvindelige testpanel har svedt i 8 favoritter til træningcentret.

K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

En god støvle på fødderne er en nødvendighed hvis du skal lykkes med dit skiløb. Vi guider dig i den rigtige retning!

DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture.

Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

Hvordan fejrer du på bedst mulige måde at 2019 er skudt igang? Med nyt fedt træningstøj! Vi giver dig her otte nyheder der hjælper dig afsted til din træning.

DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

Sportswearmærket Wyte har jakker til ethvert formål. Med hjælp fra vores testpanel har det aldrig været enklere at finde præcis den model der passer dig!

Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

I sne og kulde gælder det om at have ordentlige sko på fødderne. De her syv modeller er sikre investeringer til sæsonens vejr og glatte underlag.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

So fresh, so clean! Med nyt flot træningstøj bliver det lettere at komme afsted til træning!

DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

Føler du det kan være lidt et sats at bestille skibriler over nettet? Vi hjælper dig her med at vælge de rigtige! Vores testpanel har været ude og teste flere modeller for at du lettere får de rigtige hjem!

DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

Den vigtigeste brik i træningsgarderoben er helt klart sports bh`en. Maksimal støtte, polstrede skulderstroppe og en optimal pasform der virker for dig. Her er ni modeller som holder brysterne på plads!

DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

Det er ikke bare professionelle sportudøvere der har fordele ved at træne i kompressionstøj. Vores testpanel har tjekket de bedste tighs ud for maksimal restitution.

Suunto Fitness 3

Test af Suunto Fitness 3

Glem det traditionelle billed af et sportsur. Suunto Fitness 3 er et super flot livstilsur til både træning og hverdag. Joanna Swica og hendes venner har testet den.

OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

Ved genimprægnering af dit skaltøj holder det længere, men det er vigitig at du gør det på en miljøvenlig måde.