DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

Vinterhalvåret betyder ikke bare at der skal kælkes og julehygges. For mange kan de isede gader en kold vinterdag være lige så svær st bevæge sig frem på som en 5 stjernet forhindringsbane. At udvide vintergarderoben med et par skridsikre støvler som sørger for at du kan gå præcis som du normalt ville uanset isede fortove eller blød sne, er en invistering du ikke vil fortryde. Vores testpanel, bestående af både mænd og kvinder, har testet sæsonens modeller og ved hvor gode de egentlig er.

FOR HENDE 

DK_SALOMON_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 345 kroner. 

Pasform: Noget lille i størrelsen. Vælger du din almindelige størrelse kommer dine tæer støder på ude i spidsen, så gå et hak op for optimal pasform. Skoen har en normal bredde som går at juterere med snørring og to huller.

Komfort: Det middelhøje skaft varmer tilpas, men havde gerne været en eller to centimeter højere for virkelig at dække anklerne. Indersiden i fleece for fuldt hus. Ekstremt skøn sko!

Design: Den turkis, børstede inderside liver virkelig designet op men dele af testpanelet syntes ikke det var et hit og havde foretrukket en neutral farve for et mere stilrent look. 

Konklusion: En stabil sko beregnet til udendørsaktiviteter som hiking og gåture i skoven. Skoen er dog noget lille i modellen så gå med fordel en størrelse op for en optimal pasform. Skoen overdel i softshell er helt vandtæt og sålen har en nøje placerede metaldupper som gør at du står helt og aldeles fast på isede veje og i dybere sne. Denne model gør sig bedts til vinter hvor vejret er strengt og den kan få lov at arbejde. Dupperne er ikke dynamiske, det vil sige at de ikke tilpasser sig underlaget, bør du ikke gå rundt med dem på frossen jord eller inde på butikker. 

DK_MERREL_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 495 kroner

Pasform: Noget stor i størrelsen med en rummelig og bred pasform. Har du smallere fødder skal du snørre skoen stramt til og have en tyk sok eller sål i. 

Komfort:  Indersiden i fleece er blød og herlig, samt hjælper til at holde på varmen. Indersålen har et buk ved midten som støtter foden på en bekvem måde.

Design: Testets sneaker-variant. Det ser ud som en kombineret vandre- og arbejdesko med grå detaljer. man vælger denne model for sin funktionalitet og ikke sit udseende.

Konklusion: Det første testpanelet valgte at nævne var at det lignede en arbejdssko. Det er en model man kan arbejde i hvis du arbejder i industri eller udensørs. Skoen er super varm, med et slidstærkt ydremateriale der gør du kan gå i dene model i flere sæsoner. Overdelen er helt vandtæt. Minus ved skoen er det lave design. Når der er meget sne vil det komme ind i skoen hvis du ikke har nogle lange tykke skisokker på. Skoen er også meget bred så den kan opleves som klumpet. Det bedste er grebet. Vibram Arctic Grip-sålen, som minder om sandpapir, fæster lige så godt på is som klinker. Tricket er at gå normalt i skoene så alle de skridsikre funktioner får kontakt med underlaget. Plus for at du let kan have denne sko på ind i butikker og fungerer fint på asfalt. En sko der er som gjort for dig med en dårlig balance som vil have en stabil sko du kan anvende langt ind i foråret.

DK_ICEBUG_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 615 kroner

Kommer også i rød:

Pasform: Stor i størrelsen med en bred pasform fremme. Gå en størrelse ned for den skal sidde lige i skabet eller tag et par ekstra tykke sokker på.

Komfort: Skoen sidder super skønt på skoen og har en sål som går lidt op i spidsen så du oplever det som om du får lidt rul i dit skridt. Lynlåsen på indersiden af skaftet gør skoen let at tage af og på.

Design: Storby udgaven af dupstøvlen, en feminin model som alle i testpanelet syntes passer perfekt når du vil have noget lidt finere på fødderne til og fra jobbet. Flot med mocka og plus for de små refleksdetaljer. 

Konklusion: En af Icebugs klassikere – en stilren vandresko for dig som ikke er ude efter en vandrestøvle men alligevel vil gå sikkert her til vinter. Metro2 W Bugrip har en vandafvisende overdel i mocka og en slidtærk og vandtæt sål, hvilket betyder denne model let klarer at gå på et snedækket underlag. Icebugs dynamiske dupper overrasker positivt. Et minus ved skoen er den kan opleves som en smule stor og klumpet med sålen der peger op foran på den måde. Samtidigt er skoen heller ikke den bedste model til leg i sneen. Det bedste ved skoen må nok være at den er rigtig varm og klarer flere minusgrader, samt sålen greb. En vinter vinder til de kolde fusser!

DK_HALTI_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 145 kroner

Pasform: Lidt små i størrelsen, så ligger du mellem to bør du vælge den storre. Snørringen og de fire huller på fremsiden gør at du kan justere pasformen efter ønskemål.  

Komfort: Indersålen retter foden op på en bekvem måde, så du føler virkelig du går oprejst i den her model. Indersiden er blød og skøn. Skaftet går præcis tilpas højt på anklen.

Design: En lækker og stilren vinterstøvle som opleves som skovens version af 6-inch Premium fra Timberland. Testpanelet hylder de sorte detaljer som føles gennemtænkte og højer design scoren. 

Konklusion: Wow! Så snart du får på Freddo DX Mid Arctic Grip på foden trækker du lidt på smilebåndet. Den her sko har en lækker indersål samtidigt som hele skoen krammer foden og giver en stabil støtte. Tænk dog på den er lille lille i størelsen, så den kan være en fordel at gå op så du fåe ordentlig plads med en skisok. Minus ved skoen er at den er den midst varme model i testen. Derimod er den sublim til længere vandreture og hiking da overdelen er helt vandtæt og ventilerende. Denne model er dupløs men har istedet Vibram Arctic-sål som næsten føles som sandpapir. Materialet fæster rigtigt fint på vådt og glat underlag. 

FOR HAM

DK_SALOMON_HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 345 kroner

Pasform: True to size, så sats på din almindelige størrelse for bedste pasform. 

Komfort: Det middelhøje skaft føles lidt hårdt mod benet i starten men du kan løse det med en lidt tykkere sok. Indersiden i fleece får topkarakter-

Design: Slår du en outdoor-støvle op i ordbogen vil der være et billed af dene model ved siden af. En klassisk Salomon-sko somegner sig bedst i naturen. Dele af testpanelet havde nok ønsket lidt mere farve som Salomon normalt også er glade for at bruge. 

Konklusion: En solid støvle for dig som ved du kommer bruge meget tid udendørs til vinter på glatte underlag. Med en stabil og skridsikker sål i kombination med hårde metal dupper findes der ikke noget der kommer overraske Shelter Spikes CS WP. Hav dog i mente at såler ikke trækker sig op i sålen når du til eksempel går på asfalt eller går ind i en butik. Anvend derfor skoen der hvor den gør sig bedst- i naturen. Noget der trækker ned ved skoen er skaftet der går optil anklen, Testpanelet havde ønsket det gik op over for mere komfort og varme. Noget der trækker op igen er skoens vandtætte overdel og model er tilpas varm og super bekvem om foden. 

DK_MERREL_HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 495 kroner

Pasform: Skoen er noget lille i størrelsen når vi kigger på længden, derimod er den noget rummeligere i bredden end hvad normalt er. Så gå en størrelse op og bind dem ordentligt til og hva en tyk sok i så har du en sublim pasform. 

Komfort: Stabil og rummelig sko som sidder skønt på foden. Super for dig med lidt nedsat balance som vil have en sko du kan stole på. 

Design: Et solidt design som påminder om en klassisk arbejdssko, med sorte og grå detaljer. Der var intet som fik testpanelet til at løfte på øjenbrynene, men skoen er top funtionel. 

Konklusion: At Merrell laver skridsikre sko er ingen nyhed. Deres sko er oftest udstyret med Vibram Arctic Grip-sålen som griber is, sne og klinker uden mindste problem. Eftersom skoen ikke har nogle dupper kan du sagtens anvende den på flere undelag end en almindelig dup-sko, som indendørs, uden at ridse gulvet! Sørg for ikke at ændre dit skridt men gå som du plejer så aktiveres sålen bedst. Skoen er vandtæt, holdbart og varmt uden anmærkninger. Denne model er skabt til det kolde og hårde klima. Minus  kan dog gives for manglen af et ordentligt skaft der gør den bliver lidt kold om anklerne og ikke rigtigt kan bruges når der er meget sne. Men ekstra plus for den er så stabil og bekvem. En gedigen arbejdssko der gør sit job til UG!

DK_ICEBUG__HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 615 kroner

Pasform: Noget stor i størrelsen. Hvis du ikke vil have sto par uldsokker i skoen skal du nok gå en halv til en hel størrelse ned for optimal pasform.

Komfort: Super blød og herlig sko. Sålen går lidt op fremme ved tæerne, hvilket testpanelet reagerede negativt på til at starte med. Men efter at have gået lidt i dem blev de positivt overraskede over "rullet" i skridtet. Praktisk lynlås der gør det let at få skoen af og på selv med handsker på.

Design: Lækker mocka som giver en lidt mere dresset følelse end de andre sko i testen. Refleksdetaljerne giver et fint indtryk og har god synlighed, også selv om du skal matche med ekstra reflekser hvis du skal ud i mørket.

Konklusion: En klassisk ud og gå-sko med et godt greb. Skoens sål er vandtæt, så  du behøver ikke undgå vandpytter. Derimod er overdelen kun vandavisende, hvilket man lige skal have i baghovedet. Det er også mockaen der først kan blive lidt slidt som noget af det første. Der er ikke en finger at sætte på funktionerne og holdbarheden med det er bare en kosmetisk defekt. Kronen på værket er dupperne som er dynamiske. Med andre ord bliver de hårde på is og sne mens de bliver bløde og går ind i sålen når du går på hårde underlag som gulv og asfalt. Den her model er meget varm og har et rummeligt skaft med plads for skisokker hvis du ønsker det. 

DK_HALTI_HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 145 kroner

Pasform: Normal i størrelsen med en pasform som hverken er for smal eller bred. Testpanelet skulle ville kategoriserer den som bredere end Timberlands 6-inch premium.

Komfort: Skoen sidder rigtigt godt på foden og du kan selv tilpasse komforten med hjælp af snørringen og hullerne øverst. 

Design: Diskret design som føles lidt afpillet selv om det er en solid støvle. Flot højt skaft, sorte detaljer og med diskret logo bagpå.

Konklusion: En outdoor-mash up når det er bedst. Her får du en alsidig og robust sko. Den er super flot og designet er i top. Den grebsikre Vibram Arctic Grib-sål der føles som sandpapir gør at du står stabilt på glatte underlag. Udover at is ikke sætter en stopper for gåturen er den også vandtæt og rigtigt fint ventileret. Den er dog testen mindst varme model, men har rigtig god åndbarhed og fungerer fint til at tge dig til og fra jobbet i byen. Den sidder skønt på foden og giver dig en tight følelse der også bliver et hit på din næste skovtur.

SHOP HER: 

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

22 timmar sedan
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

3 dagar sedan
DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

5 dagar sedan
Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

03 dec 2018
Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

30 nov 2018
Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

29 nov 2018
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

29 nov 2018
DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

28 nov 2018
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

28 nov 2018
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

28 nov 2018
sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

27 nov 2018
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

24 nov 2018
Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

24 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

24 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

20 nov 2018
driva

Nu findes der en sports-bh uld!

18 nov 2018
Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

18 nov 2018
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

16 nov 2018
DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

15 nov 2018
Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

15 nov 2018
Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

15 nov 2018
Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

14 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

14 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

14 nov 2018
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

Vinterens skinnende træningskollektion er her! Metallic Clash fra Nike er en blændende indspræjtning af luksus som du ikke vil gå glip af!

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

At købe skistøvler til børnene behøver ikke være så svært. Eksperten guider dig i den rigtige retning!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

Adidas er sublime på sportswear som vi gerne har på både til træning, på jobbet og hjemme i sofaen. Her er 10 godbider du ikke vil gå glip af!

fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

Canadiske Sorel ved hvordan man laver ordentlige vintersko i super kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til sæsonens kolde, snerige og våde dage.

vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

Vidste du at kompressionsmærket Skins tilbyder træningstøj i seamless-teknologi? De er bløde, skønne og perfekte til lavintensiv træning.

NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

Tid til Nike! Her er 10 favoritter der holder både til turen til og fra træning som under din træning.

Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

Farer du vild i vinterens udbud af varme jakker? Vi hjælper dig den rigtige fra Didriksons.