DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

Vinterhalvåret betyder ikke bare at der skal kælkes og julehygges. For mange kan de isede gader en kold vinterdag være lige så svær st bevæge sig frem på som en 5 stjernet forhindringsbane. At udvide vintergarderoben med et par skridsikre støvler som sørger for at du kan gå præcis som du normalt ville uanset isede fortove eller blød sne, er en invistering du ikke vil fortryde. Vores testpanel, bestående af både mænd og kvinder, har testet sæsonens modeller og ved hvor gode de egentlig er.

FOR HENDE 

DK_SALOMON_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 345 kroner. 

Pasform: Noget lille i størrelsen. Vælger du din almindelige størrelse kommer dine tæer støder på ude i spidsen, så gå et hak op for optimal pasform. Skoen har en normal bredde som går at juterere med snørring og to huller.

Komfort: Det middelhøje skaft varmer tilpas, men havde gerne været en eller to centimeter højere for virkelig at dække anklerne. Indersiden i fleece for fuldt hus. Ekstremt skøn sko!

Design: Den turkis, børstede inderside liver virkelig designet op men dele af testpanelet syntes ikke det var et hit og havde foretrukket en neutral farve for et mere stilrent look. 

Konklusion: En stabil sko beregnet til udendørsaktiviteter som hiking og gåture i skoven. Skoen er dog noget lille i modellen så gå med fordel en størrelse op for en optimal pasform. Skoen overdel i softshell er helt vandtæt og sålen har en nøje placerede metaldupper som gør at du står helt og aldeles fast på isede veje og i dybere sne. Denne model gør sig bedts til vinter hvor vejret er strengt og den kan få lov at arbejde. Dupperne er ikke dynamiske, det vil sige at de ikke tilpasser sig underlaget, bør du ikke gå rundt med dem på frossen jord eller inde på butikker. 

DK_MERREL_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 495 kroner

Pasform: Noget stor i størrelsen med en rummelig og bred pasform. Har du smallere fødder skal du snørre skoen stramt til og have en tyk sok eller sål i. 

Komfort:  Indersiden i fleece er blød og herlig, samt hjælper til at holde på varmen. Indersålen har et buk ved midten som støtter foden på en bekvem måde.

Design: Testets sneaker-variant. Det ser ud som en kombineret vandre- og arbejdesko med grå detaljer. man vælger denne model for sin funktionalitet og ikke sit udseende.

Konklusion: Det første testpanelet valgte at nævne var at det lignede en arbejdssko. Det er en model man kan arbejde i hvis du arbejder i industri eller udensørs. Skoen er super varm, med et slidstærkt ydremateriale der gør du kan gå i dene model i flere sæsoner. Overdelen er helt vandtæt. Minus ved skoen er det lave design. Når der er meget sne vil det komme ind i skoen hvis du ikke har nogle lange tykke skisokker på. Skoen er også meget bred så den kan opleves som klumpet. Det bedste er grebet. Vibram Arctic Grip-sålen, som minder om sandpapir, fæster lige så godt på is som klinker. Tricket er at gå normalt i skoene så alle de skridsikre funktioner får kontakt med underlaget. Plus for at du let kan have denne sko på ind i butikker og fungerer fint på asfalt. En sko der er som gjort for dig med en dårlig balance som vil have en stabil sko du kan anvende langt ind i foråret.

DK_ICEBUG_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 615 kroner

Kommer også i rød:

Pasform: Stor i størrelsen med en bred pasform fremme. Gå en størrelse ned for den skal sidde lige i skabet eller tag et par ekstra tykke sokker på.

Komfort: Skoen sidder super skønt på skoen og har en sål som går lidt op i spidsen så du oplever det som om du får lidt rul i dit skridt. Lynlåsen på indersiden af skaftet gør skoen let at tage af og på.

Design: Storby udgaven af dupstøvlen, en feminin model som alle i testpanelet syntes passer perfekt når du vil have noget lidt finere på fødderne til og fra jobbet. Flot med mocka og plus for de små refleksdetaljer. 

Konklusion: En af Icebugs klassikere – en stilren vandresko for dig som ikke er ude efter en vandrestøvle men alligevel vil gå sikkert her til vinter. Metro2 W Bugrip har en vandafvisende overdel i mocka og en slidtærk og vandtæt sål, hvilket betyder denne model let klarer at gå på et snedækket underlag. Icebugs dynamiske dupper overrasker positivt. Et minus ved skoen er den kan opleves som en smule stor og klumpet med sålen der peger op foran på den måde. Samtidigt er skoen heller ikke den bedste model til leg i sneen. Det bedste ved skoen må nok være at den er rigtig varm og klarer flere minusgrader, samt sålen greb. En vinter vinder til de kolde fusser!

DK_HALTI_DAM.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 145 kroner

Pasform: Lidt små i størrelsen, så ligger du mellem to bør du vælge den storre. Snørringen og de fire huller på fremsiden gør at du kan justere pasformen efter ønskemål.  

Komfort: Indersålen retter foden op på en bekvem måde, så du føler virkelig du går oprejst i den her model. Indersiden er blød og skøn. Skaftet går præcis tilpas højt på anklen.

Design: En lækker og stilren vinterstøvle som opleves som skovens version af 6-inch Premium fra Timberland. Testpanelet hylder de sorte detaljer som føles gennemtænkte og højer design scoren. 

Konklusion: Wow! Så snart du får på Freddo DX Mid Arctic Grip på foden trækker du lidt på smilebåndet. Den her sko har en lækker indersål samtidigt som hele skoen krammer foden og giver en stabil støtte. Tænk dog på den er lille lille i størelsen, så den kan være en fordel at gå op så du fåe ordentlig plads med en skisok. Minus ved skoen er at den er den midst varme model i testen. Derimod er den sublim til længere vandreture og hiking da overdelen er helt vandtæt og ventilerende. Denne model er dupløs men har istedet Vibram Arctic-sål som næsten føles som sandpapir. Materialet fæster rigtigt fint på vådt og glat underlag. 

FOR HAM

DK_SALOMON_HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 345 kroner

Pasform: True to size, så sats på din almindelige størrelse for bedste pasform. 

Komfort: Det middelhøje skaft føles lidt hårdt mod benet i starten men du kan løse det med en lidt tykkere sok. Indersiden i fleece får topkarakter-

Design: Slår du en outdoor-støvle op i ordbogen vil der være et billed af dene model ved siden af. En klassisk Salomon-sko somegner sig bedst i naturen. Dele af testpanelet havde nok ønsket lidt mere farve som Salomon normalt også er glade for at bruge. 

Konklusion: En solid støvle for dig som ved du kommer bruge meget tid udendørs til vinter på glatte underlag. Med en stabil og skridsikker sål i kombination med hårde metal dupper findes der ikke noget der kommer overraske Shelter Spikes CS WP. Hav dog i mente at såler ikke trækker sig op i sålen når du til eksempel går på asfalt eller går ind i en butik. Anvend derfor skoen der hvor den gør sig bedst- i naturen. Noget der trækker ned ved skoen er skaftet der går optil anklen, Testpanelet havde ønsket det gik op over for mere komfort og varme. Noget der trækker op igen er skoens vandtætte overdel og model er tilpas varm og super bekvem om foden. 

DK_MERREL_HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 495 kroner

Pasform: Skoen er noget lille i størrelsen når vi kigger på længden, derimod er den noget rummeligere i bredden end hvad normalt er. Så gå en størrelse op og bind dem ordentligt til og hva en tyk sok i så har du en sublim pasform. 

Komfort: Stabil og rummelig sko som sidder skønt på foden. Super for dig med lidt nedsat balance som vil have en sko du kan stole på. 

Design: Et solidt design som påminder om en klassisk arbejdssko, med sorte og grå detaljer. Der var intet som fik testpanelet til at løfte på øjenbrynene, men skoen er top funtionel. 

Konklusion: At Merrell laver skridsikre sko er ingen nyhed. Deres sko er oftest udstyret med Vibram Arctic Grip-sålen som griber is, sne og klinker uden mindste problem. Eftersom skoen ikke har nogle dupper kan du sagtens anvende den på flere undelag end en almindelig dup-sko, som indendørs, uden at ridse gulvet! Sørg for ikke at ændre dit skridt men gå som du plejer så aktiveres sålen bedst. Skoen er vandtæt, holdbart og varmt uden anmærkninger. Denne model er skabt til det kolde og hårde klima. Minus  kan dog gives for manglen af et ordentligt skaft der gør den bliver lidt kold om anklerne og ikke rigtigt kan bruges når der er meget sne. Men ekstra plus for den er så stabil og bekvem. En gedigen arbejdssko der gør sit job til UG!

DK_ICEBUG__HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 615 kroner

Pasform: Noget stor i størrelsen. Hvis du ikke vil have sto par uldsokker i skoen skal du nok gå en halv til en hel størrelse ned for optimal pasform.

Komfort: Super blød og herlig sko. Sålen går lidt op fremme ved tæerne, hvilket testpanelet reagerede negativt på til at starte med. Men efter at have gået lidt i dem blev de positivt overraskede over "rullet" i skridtet. Praktisk lynlås der gør det let at få skoen af og på selv med handsker på.

Design: Lækker mocka som giver en lidt mere dresset følelse end de andre sko i testen. Refleksdetaljerne giver et fint indtryk og har god synlighed, også selv om du skal matche med ekstra reflekser hvis du skal ud i mørket.

Konklusion: En klassisk ud og gå-sko med et godt greb. Skoens sål er vandtæt, så  du behøver ikke undgå vandpytter. Derimod er overdelen kun vandavisende, hvilket man lige skal have i baghovedet. Det er også mockaen der først kan blive lidt slidt som noget af det første. Der er ikke en finger at sætte på funktionerne og holdbarheden med det er bare en kosmetisk defekt. Kronen på værket er dupperne som er dynamiske. Med andre ord bliver de hårde på is og sne mens de bliver bløde og går ind i sålen når du går på hårde underlag som gulv og asfalt. Den her model er meget varm og har et rummeligt skaft med plads for skisokker hvis du ønsker det. 

DK_HALTI_HERR.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 145 kroner

Pasform: Normal i størrelsen med en pasform som hverken er for smal eller bred. Testpanelet skulle ville kategoriserer den som bredere end Timberlands 6-inch premium.

Komfort: Skoen sidder rigtigt godt på foden og du kan selv tilpasse komforten med hjælp af snørringen og hullerne øverst. 

Design: Diskret design som føles lidt afpillet selv om det er en solid støvle. Flot højt skaft, sorte detaljer og med diskret logo bagpå.

Konklusion: En outdoor-mash up når det er bedst. Her får du en alsidig og robust sko. Den er super flot og designet er i top. Den grebsikre Vibram Arctic Grib-sål der føles som sandpapir gør at du står stabilt på glatte underlag. Udover at is ikke sætter en stopper for gåturen er den også vandtæt og rigtigt fint ventileret. Den er dog testen mindst varme model, men har rigtig god åndbarhed og fungerer fint til at tge dig til og fra jobbet i byen. Den sidder skønt på foden og giver dig en tight følelse der også bliver et hit på din næste skovtur.

SHOP HER: 

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

Alldeles nyss
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

1 dag sedan
Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

2 dagar sedan
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

4 dagar sedan
TommySport

Hej Tommy Sport!

14 feb 2019
Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

13 feb 2019
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

12 feb 2019
Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

08 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

27 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vide om Nike Epic React Flyknit 2

26 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

25 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheder i 2019

25 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Sådan passer du bedst på din sports-bh

24 jan 2019
UA Hovr

Løbeskoene for 2019 du ikke vil gå glip af!

24 jan 2019
Byks_Karitraa.png

Forårets nye sneakers fra Kari Traa

23 jan 2019
Lofsan PureMove Bra

Lofsan: Sådan vælger du den rigtige sports-bh

22 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg

Craft`s nye Studio Collection er her!

21 jan 2019
Puma XT Fuse

De bedste håndboldssko 2019

18 jan 2019
DK-Header.jpg

Bedst i test! Vinterens varme parkaer

18 jan 2019
DK_HEADER.png

Vi tester X-fitsko fra Nike

17 jan 2019
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

15 jan 2019
K2 pjäxor

Find de rigtige skistøvler fra K2

09 jan 2019
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

09 jan 2019
Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

09 jan 2019
DK_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker!

08 jan 2019
Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

08 jan 2019
DK-Header-HERR.jpg

Test af vores bedste linerjakker for herrer

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

04 jan 2019
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

Vi er så stolte og glade for vi nu kan tilbyde Filippa K Soft Sport her hos os på Sportamore! Her er alt du skal vide om brandet!

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

Endelig kan vi nu tilbyde et bredere sortiment af størrelser fra Nike her hos Sportamore. Her er alt du vil vide om Nikes Plus size-kollektion.

TommySport

Hej Tommy Sport!

Det amerikanske mærke Tommy Hilfiger har lanceret en sporty kollektion, og nu findes Tommy Sport hos os på Sportamore.

Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

Lige som du troede dagen ikke kunne blive meget bedre, så kommer Adidas nu med deres helt nye løbesko UltraBoost 19!

Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

Med bokseringen som inspiration kommer Puma nu med sin nye tilføjelse til din træningsgarderobe. De nye Jaab XT er en perfekt kombination af komfort, fleksibilitet og dæmpning.

Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

Et par tights der duer til alt. Det er tanken bag One. Vi har testet Nikes nye supertights og vi blev ikke skuffet!

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

Det er ikke bare smag og stil der styrer indkøb til træningsgarderoben. Din pengepung har også noget at skulle sige! Så her har du fem prisvenlige sportsbh`er fra Blacc.

svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

Vindafvisende, let og stilren. Sig hej til Adidas nye tilføjelse til din træningsgarderobe: vindjakken Wind Fleece Jacket!