Stövlar - Header.jpg

Test af: Gummistøvler til børn 2020

Der findes ikke noget sjovere end at hoppe i vandpytter! Vores mini-testpanel har testet sæsonens bedste gummistøvler til børn. 

Hvilke gummistøvler skal mit barn have? Et legitimt spørgsmål! Man ved jo aldrig, hvornår det begynder at regne, så et par gode gummistøvler er et must i børnenes skogarderobe. Vores lille testpanel har leget, hoppet og løbet rundt i det våde vejr med årets bedste gummistøvler på fusserne. 

Tretorn Aktiv Kid NYModel: 

Mærke:  

Det her var ekstra godt: Den grove sål med det rillede mønster som sikrer, at barnet kan bruge støvlen til det meste af årets forskellige slags vejr. 

Testpanelets vurdering: Det her er en rigtig solid gummistøvle som har en tyk sål med et grovt mønster og dermed et godt greb. Du behøver ikke at være bekymret for om dit barn skal glide rundt i disse støvler. Takket været at foden hæves en smule op fra jorden i disse støvler, så beskytter modellen også fødderne mod kulden som ellers kan trække fra jorden op igennem støvlen. Man får en fornemmelse af, at de her støvler vil stå model til mange forskellige slags vejrforhold samt mange minutgrader, da de selvfølgelig også er forede. 

– Det her er et par gummistøvler til det aktive barn, siger testpersonens mor og tilføjer: 

– Det føles supergodt med et par solide støvler som kommer til at holde til mange års leg. Desuden har de et klassisk design, så de vil fortsætte med at være moderne. 

Modellens skafte er højt og der findes plads til buksebenet, både udenpå og inden i selve støvlen, uden problemer. Active Kid har også en indersål der kan tages ud som giver god komfort og dæmpning. Der findes desuden reflekser bag på hælen og støvlen er desuden forstærket ved både hæl og tå. Kvalitet og design i en perfekt kombination! 

Fås også i:  og .


Tretorn Aktiv Chelsea.jpgModel: 

Mærke: 

Det her var ekstra godt: Designet! Vi skal hilse fra testpanelet og sige, at man er garanteret højere streetcred med den her model på fødderne. 

Testpanelets vurdering: Det her er en regnstøvle til juniors og modellen har en ekstra grov sål med et rillet mønster. Sålen sikrer, at du let kan løbe omkring i en våd skov uden at glide, stort plus for det!

Pasformen minder om en klassisk Chelsea-boot hvilket er noget, som testpanelet falder for med det samme. Støvlerne er superfede! De er desuden nemme at tage af og på selv, takket været det lave skaft. Det eneste minus er modellens lave skaft, da man så kan blive nødt til at undgå de helt dybe vandpytter. 

– Men det faktum at det er supernemt både at cykle og spille bold, selv i regnvejr, i disse støvler vejer op for det minus! 

Kvaliteten opleves som høj, da støvlerne ikke går i stykker i første testrunde. Den lyserøde farve er populær blandt både store og små, og designet er så tilpas lækkert at børnene gerne vil have dem her på, selv når det ikke regner. 

Fås også i farven: .  


Reima Ankles Rain Boot.jpgModel: 

Mærke: 

Det her var ekstra godt: De her støvler er både lidt blødere og har et længere skaft end andre støvler, hvilket betyder at modellen derfor er mere tilpasset til leg og føles ikke helt så kluntet, som en model med højere skaft kan gøre. 

Testpanelets vurdering: Det her er en let og smidig gummistøvle med et lavt skaft. Den føles mere som en allround støvle end et par normale gummistøvler med et højt skaft, da det er lettere at bevæge sig med denne model på fødderne. Den eneste ulempe er, at dens lave skaft ikke helt kan består testen med de dybe vandpytter, når uvejret er ude. 

– Det er næsten som en crossover til en sneaker i et gummistøvlemateriale. Børn vil derfor nemt falde for dens lethed og smidighed, siger en tilfreds forældre til en af mini-testdeltagerne. 

Støvlerne er superbehagelige og hælen sidder tæt til på den gode måde. Man kan nemt trække regnbukserne udover støvlerne, og da sålen er rillet, har den et godt greb på underlaget. 

Fås også i farverne:  og .


Viking Dråpe Baby Boots.jpgModel: 

Mærke: 

Det her var ekstra godt: Designet, støvlerne er så fine at testpanelet gerne vil sove med dem på. 

Testpanelets vurdering: Et par supersøde gummistøvler med regndråbemønster, fås i en blå eller gul variant. Det høje skaft gør dem perfekte til at hoppe i store vandpytter! Ydersålen har et fint puslespilsmønster, men sætter der sig vådt, fint sandt fast i rillerne, så kan det nemt blive spredt over det hele, når børnene tager støvlerne på indenfor. Så testpanelet anbefaler, at man altid lige banker eller skyller skoene af, hvis dit barn eksempelvis har været på opdagelse i sandkassen. 

– Mit barn elsker de her støvler så meget, at hun nægter at tage dem af, siger en af forældrene til mini-testdeltageren. 

En stensikker blåstempling, med andre ord! Sålen er ganske tyk og den beskytter derfor ekstra god mod kulden fra den kolde jord. Støvlen er fleksibel i forhold til at det er en gummistøvle, og den er let at lege og løbe rundt omkring i. Ikke mindre end en storfavorit. 

Fås også i farven: .


Didriksons Splashman Kids Boot.jpgModel: 

Mærke: 

Det her var ekstra godt: Den grove såls solide greb! 

Testpanelets vurdering: Et par lækre gummistøvler med snøring. Snøringen er egentlig mest for designet skyld, og du bør derfor binde en ordentlig knude, så den ikke løsner sig. Der findes et håndtag øverst oppe på de her støvler, som gør det nemmere for barnet selv at tage dem af og på, noget som virkelig værdsættes af både barn og forældre i testpanelet. Især de børn som er i den selvstændige og stædige "vil-selv" alder!

Sålen er rillet og giver et sikkert greb i underlaget. Endnu en fordel er det at buksebenene har rigeligt med plads både indeni og udenpå støvlerne. 

– Det her er et par superfede gummistøvler til forår- og sommermånederne, siger én i testpanelet. 

Fås også i farverne:  og .


Aigle Lolly Pop.jpgModel: 

Mærke:  

Det her var ekstra godt: Det høje skaft! Du kan til og med hoppe i vandpytter uden regnbukser på - og stadig ikke få våde ben. 

Testpanelets vurdering: Det her er et par usædvanligt bløde gummistøvler med et ekstra højt skaft. Sålen er ikke specielt grov i det, så derfor kan det være en fordel ikke at løbe med den her model på fødderne, når temperaturen nærmer sig nul og jorden er lidt glat. 

En anden fordel er dog, ej at forglemme, at du får plads til inde i selve støvlerne, hvis I ønsker det. Modellen passer desuden perfekt til forår og sommer, da de er uforede. 

– Støvlerne har et enkelt og smart design, nemt at matche til det meste! 

Fås også i:  og . 


Viking Jolly.jpgModel: 

Märke: 

Det her var ekstra godt: Støvlen føles fleksibel og er let at bevæge sig i.

Testpanelets vurdering: Det her er en bred gummistøvle som efterlader masser af plads til ekstra strømper, men der er også en vis risiko for at dit barn vil glide rundt inde i selve støvlen, hvis du ikke har købt den rette størrelse. Kig derfor nærmere på størrelsesoversigten, hvis du er i tvivl. Støvlen har en høj grad af fleksibilitet, hvilket bliver værdsat, når tiden er kommet til at trække et par galonbukser op over støvlernes skafte. 

Designet på den her model er en anelse retro, hvilket både barn og forældre sætter pris på. Ellers er det indersiden som høster de fleste komplimenter. 

– Støvlens inderside er et stort plus. Stoffet er blødt, behageligt og hurtigttørrende, siger én af forældrene. 

Fås også i farverne:  og 


Tretorn Gränna.jpgModel: 

Mærke:  

Det her var ekstra godt: Her har vi en farveglad støvle som lyser op på hvilken som helst regnfyldt dag.  

Testpanelets vurdering: Testpanelet vil gerne først og fremmest fremhæve de farvespækkede design. Det værdsættes virkelig af hos barnet, som tester støvlerne, og lyser op på en grå tirsdag morgen med lidt støvregn. Det er en klassisk gummistøvle rent funktionelt og passer til alle typer af regnvejr. Støvlen sidder virkelig godt på foden, hvor tå og hæl er ekstra forstærkede. 

– Sålen er noget mere robust end på lignende modeller, hvilket føles som en stor fordel, siger en forældre. 

Skaftet er så tilpas højt, at man med et par større bukser stadig kan få dem ned i støvlen, uden at denne gaber eller sidder for løst om fødderne eller benet. Kort sagt, så er denne model en god ven i regnen! 

Fås også i farverne: 


Crocs Handle it.jpgModel: 

Mærke:  

Det her var ekstra godt: Støvlen er vældig let og behagelig at have på, takket være det specielle Croslite-materiale. 

Testpanelets vurdering: Her er et par ekstremt lette gummistøvler som er lavet i et specielt Crocs materiale. Det kaldes for Croslite og vejer endnu mindre end materialet hos en typisk gummistøvle. Har du nogensinde tjekket materialet på et par klassiske Crocs-tøfler ud, så ved du, hvordan det føles. Noget, som gør at støvlen stikker lidt ud rent udseendesmæssigt, er håndtaget længst oppe på skaftet, som sikrer at dit barn selv kan tage støvlerne af og på uden de mindste problemer. 

– På en regnfuld sommerdag er de her støvler perfekte! Siger en glad forældre til en af mini-testdeltagerne og tilføjer til slut: 

– Det kan være godt at have et par ekstra strømper på i dem, når det er koldt udenfor, da de er uforede. 

Skaftet har en supergod højde, og støvlen er bred ved tæerne. Så det er absolut intet problem at få plads til ekstra strømper, når temperaturen daler. Denne enkle models største fordel er, at den er så let og behagelig!

Fås også i:  og .


SHOP NU: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

15 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

15 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020