DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

WYTE OLLE HERR_dk.jpgTest af:  

Vejledende pris:  719 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Pasform: Normal i størrelsen, med en rummelig pasform. Har du brede skuldre kan denne model godt være lidt stram, så den er bedst for dig med en mere lige kropsform.

Komfort: Du får fuld bevægelsesfrihed for pengene i denne model. Den sidder  godt uden at være den dejligste jakke i verden og har en fin varme til det tidlige efterår.

Design: Et neutralt design. Inget som stikker ud og tiltrækker unødig opmærksomhed, men en model der passer til de fleste.

Konklusion: En hybridjakke med dunfyld fremme og bag. Ærmerne er i nylon og polyester. Denne model har ingen hætte og er ganske tynd i det hvilket gør den til det perfekte mellemlag. Den varmer noget men kommer nok mest til sin ret sammen med uldundertøj og en skaljakke. Jakkens fyld er 90 procent andedun og 10 procent fjer. Der er kun anvendt dun som er restprodukt fra fødevareindustrien. Den er blød og behagelig uden at give en WOW-følelse. 

PEAK HERR_dk.jpgTest af:

Vejledende pris 1 995 kroner.  

Kommer i farverne:  og 

Pasform: True to size. Den her jakke har et tight fit uden at den opleves alt for stram. Den er ikke alt for rummelig og der efterlades ikke megt luft mellem krop og jakke.  

Komfort: En let og tynd jakke som sidder super skønt på kroppen. Den holder varmen perfekt frem til nulpunktet, her vil man nok bytte den ud eller anvende den som mellemlag.

Design: Super flot jakke. det vovede mønster giver et moderene look der roses af vores testpanel. Farven er helt rigtig her til efteråret.

Konklusion:  En jakke der er langt nogle udviklingkroner i med 90 procent andedun og 10 procent fjer der giver dig den fluffy følelse og varmende effekt. Jakken er noget varmere end andre jakken i testen og du kan sagtens anende den som det yderste lag når det forsat er plusgrader. Jakken ar en justerbar hætte som varmer godt og holder blæsten fint ude. Testpanelet kan godt lide den lidt stramme pasform og kaster roser efter designet. Minus for at jakken opleves lidt for tyk i det til rigtigt at anbefaleden som mellemlag 100 procent. Som yderstelag er den super flot og varm som samtidigt har en god åndbarhed samtidigt som den beksytter fint mod vind og til en vis del vand.

WYTE JONATHAN HERR_dk.jpgTest af:

Vejledende pris:  899 kroner. 

Kommer i farver:  og 

Pasform: En rummelig jakke som giver mere plads til arme og mave end de fleste i testen, men holder sig indenfor den almindelig størrelseskurve. Passer bedst for dig med en lidt bredere kropsform.

Komfort: Jakken er ekstremt let og mærkes knapt på kroppen. Den sidder bekvemt uden noget der irriterer eller lignende. Minus for hætten der er lige en anelse for lille og ikke rigtigt dækker panden når det blæser.

Design: Dele af testpanelet elsker det clean look og mener den passer til alle. Andre havde nok foretrukket noget mere mønstret, mere farve eller moderne detaljer. Men der er vi jo forskellige.

Konklusion:  Med en rummelig pasform passer denne jakke til dig der ikke er helt bekvem i stramme jakker.Isoleringen består af 90 procent andedun og 10 procent fjer som er restprodukt fra fødevareindustrien. Den har en herlig fluffy finish i jakken. Testpanelet havde ønsket en større hætte der går lidt længere frem. Den her model anvendes først og fremmest som det yderste lag på kølige efterårsdage da den godt kan være lidt for stor i det som mellemlag.

ADIDAS HERR_dk.jpgTest af:  

Vejledende pris:  999 kroner. 

Kommer i farven: 

Pasform:  Denne jakke er normal i størrelsen og den virker mere figursyet end de andre jakker i testen. Den sidder perfekt på dig med brede skuldre og en smallere talje.

Komfort:  Super tynd jakke som kan virke lidt køligere end de andre modeller i testen og kan anvendes i det tidlige efterår inden det bliver alt for koldt. den sidder super godt og der er fuld bevægelsesfrihed i den. Den er lavet så den sidder stramt for neden så der ikke lukkes noget kold luft ind. 

Design: En lidt mere basic jakke me det clean look og en glinsende finish. Føles sporty og passer fint til en fodboldskamp eller andre udendørs aktiviteter.

Konklusion:  Sportfreaken bør kigge nærmere på den her! Den har en slimfit pasform og sidder generelt godt på kroppen. Den er skøn og bekvem at have på, fyldningen er 80 procent andedun og 20 procent fjer. Den virker blød og fluffy. Smart inderlomme til mobilen. Hætten virker lidt for lille og er ikke et hit. Denne model er heller ikke den varmeste i testen men virker fint i efterårets blæsevejr når temperaturen er mellem 5-15 grader. 

2117 HERR_dk.jpgTest af:

Vejledende pris:  799 kroner. 

Kommer i farver:  og 

Pasform: Du får masser af længde i ærmerne og en rummelig pasform om maven. Den er en anelse figursyet samtidigt som elastikken nederst giver et lidt grovere indtryk af jakken med samtidigt holder den jakken fint tæt.

Komfort: Isoleringen i syntetiskt primaloft giver en blød oplevelse da den også er lavet i vældigt tyndt materiale. Du aknsagtens have en skaljakke udenpå uden at du føler dig helt pakket ind. 

Design: Plus for farven der er en fed kombination af grå og blå. Det ellers klassiske design på denne tynde dunjakke kunne godt have været lidt sjovere.

Konklusion:  En nyhed for efteråret der føles som et sikkert valg. Du får en varm jakke med set syntetiske fyld der fæles både blødt og skønt. Jakken passer godt som yderste lag når det er plusgrader, men passer måske endnu bedre som mellemlag når temperaturen falder under nulpunktet. Materialet opleves ikke som videre slidstærkt men heller ikke som decideret svagt. Er bedst under en skaljakke. Hætten kan ikke justeres, hvilket havde været en fordel på de blæsende dage. En ellers rigtig flot jakke du kan have på til og fra arbejdet men også pakke ned til vandreturen uden at den tager for meget plads.

HAGLÖFS HERR_dk.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 995 kroner.  

Kommer i farver:  og 

Pasform: Normal i størrelsen. En mere lige pasform med god rummelig rundt om maven og i ærmerne. Har en fluffy følelse takke være det syntetiske fyld QuadFusion Mimic.

Komfort: En af de varmare jakker i testen. Dtet er stadig en tynd multiliner, men den her varmer skønt når det er nogle plusgrader udenfor og du kan sagtens have den her model til det er tid til at hive den varmeste vinter jakke frem. Den sidder super godt.

Design: Den her model har en herlig friluft-følelse og den inviterer til at man skal tage den med på vandreturen. Den er dog ikke til den modebeviste.

Konklusion: Funktionalitet er alpha og omega i Essens Mimic Hood. Hver detalje er genenmtænkt, såsom den varmende isolering til den justerbar hætte og strækpartier under armene for en optimal bevægelsefrihed. Design mæssigt er den en klar vinder til friluftlivet. Jakken er både tynd og let men stadig fluffy og takket være den pakkede isolering, tilpas varm. Den stramme pasform gør at du kan anvende den her model som et mellemlag også, selv om den gør dig bedst som det yderstelag!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

1 dag sedan
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

3 dagar sedan
DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

6 dagar sedan
Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

03 dec 2018
Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

30 nov 2018
Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

29 nov 2018
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

29 nov 2018
DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

28 nov 2018
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

28 nov 2018
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

28 nov 2018
sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

27 nov 2018
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

24 nov 2018
Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

24 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

24 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

20 nov 2018
driva

Nu findes der en sports-bh uld!

18 nov 2018
Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

18 nov 2018
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

16 nov 2018
DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

15 nov 2018
Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

15 nov 2018
Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

15 nov 2018
Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

14 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

14 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

14 nov 2018
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

Vinterens skinnende træningskollektion er her! Metallic Clash fra Nike er en blændende indspræjtning af luksus som du ikke vil gå glip af!

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

At købe skistøvler til børnene behøver ikke være så svært. Eksperten guider dig i den rigtige retning!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

Adidas er sublime på sportswear som vi gerne har på både til træning, på jobbet og hjemme i sofaen. Her er 10 godbider du ikke vil gå glip af!

fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

Canadiske Sorel ved hvordan man laver ordentlige vintersko i super kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til sæsonens kolde, snerige og våde dage.

vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

Vidste du at kompressionsmærket Skins tilbyder træningstøj i seamless-teknologi? De er bløde, skønne og perfekte til lavintensiv træning.

NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

Tid til Nike! Her er 10 favoritter der holder både til turen til og fra træning som under din træning.

Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

Farer du vild i vinterens udbud af varme jakker? Vi hjælper dig den rigtige fra Didriksons.