DK-Header-HERR.jpg

Test af vores bedste linerjakker for herrer

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

WYTE OLLE HERR_dk.jpgTest af:  

Vejledende pris:  719 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Pasform: Normal i størrelsen, med en rummelig pasform. Har du brede skuldre kan denne model godt være lidt stram, så den er bedst for dig med en mere lige kropsform.

Komfort: Du får fuld bevægelsesfrihed for pengene i denne model. Den sidder  godt uden at være den dejligste jakke i verden og har en fin varme til det tidlige efterår.

Design: Et neutralt design. Inget som stikker ud og tiltrækker unødig opmærksomhed, men en model der passer til de fleste.

Konklusion: En hybridjakke med dunfyld fremme og bag. Ærmerne er i nylon og polyester. Denne model har ingen hætte og er ganske tynd i det hvilket gør den til det perfekte mellemlag. Den varmer noget men kommer nok mest til sin ret sammen med uldundertøj og en skaljakke. Jakkens fyld er 90 procent andedun og 10 procent fjer. Der er kun anvendt dun som er restprodukt fra fødevareindustrien. Den er blød og behagelig uden at give en WOW-følelse. 

PEAK HERR_dk.jpgTest af:

Vejledende pris 1 995 kroner.  

Kommer i farverne:  og 

Pasform: True to size. Den her jakke har et tight fit uden at den opleves alt for stram. Den er ikke alt for rummelig og der efterlades ikke megt luft mellem krop og jakke.  

Komfort: En let og tynd jakke som sidder super skønt på kroppen. Den holder varmen perfekt frem til nulpunktet, her vil man nok bytte den ud eller anvende den som mellemlag.

Design: Super flot jakke. det vovede mønster giver et moderene look der roses af vores testpanel. Farven er helt rigtig her til efteråret.

Konklusion:  En jakke der er langt nogle udviklingkroner i med 90 procent andedun og 10 procent fjer der giver dig den fluffy følelse og varmende effekt. Jakken er noget varmere end andre jakken i testen og du kan sagtens anende den som det yderste lag når det forsat er plusgrader. Jakken ar en justerbar hætte som varmer godt og holder blæsten fint ude. Testpanelet kan godt lide den lidt stramme pasform og kaster roser efter designet. Minus for at jakken opleves lidt for tyk i det til rigtigt at anbefaleden som mellemlag 100 procent. Som yderstelag er den super flot og varm som samtidigt har en god åndbarhed samtidigt som den beksytter fint mod vind og til en vis del vand.

DK-WYTE HERR JONATHAN.jpgTest af:

Vejledende pris:  899 kroner. 

Kommer i farver:  og 

Pasform: En rummelig jakke som giver mere plads til arme og mave end de fleste i testen, men holder sig indenfor den almindelig størrelseskurve. Passer bedst for dig med en lidt bredere kropsform.

Komfort: Jakken er ekstremt let og mærkes knapt på kroppen. Den sidder bekvemt uden noget der irriterer eller lignende. Minus for hætten der er lige en anelse for lille og ikke rigtigt dækker panden når det blæser.

Design: Dele af testpanelet elsker det clean look og mener den passer til alle. Andre havde nok foretrukket noget mere mønstret, mere farve eller moderne detaljer. Men der er vi jo forskellige.

Konklusion:  Med en rummelig pasform passer denne jakke til dig der ikke er helt bekvem i stramme jakker.Isoleringen består af 90 procent andedun og 10 procent fjer som er restprodukt fra fødevareindustrien. Den har en herlig fluffy finish i jakken. Testpanelet havde ønsket en større hætte der går lidt længere frem. Den her model anvendes først og fremmest som det yderste lag på kølige efterårsdage da den godt kan være lidt for stor i det som mellemlag.

ADIDAS HERR_dk.jpgTest af:  

Vejledende pris:  999 kroner. 

Kommer i farven: 

Pasform:  Denne jakke er normal i størrelsen og den virker mere figursyet end de andre jakker i testen. Den sidder perfekt på dig med brede skuldre og en smallere talje.

Komfort:  Super tynd jakke som kan virke lidt køligere end de andre modeller i testen og kan anvendes i det tidlige efterår inden det bliver alt for koldt. den sidder super godt og der er fuld bevægelsesfrihed i den. Den er lavet så den sidder stramt for neden så der ikke lukkes noget kold luft ind. 

Design: En lidt mere basic jakke me det clean look og en glinsende finish. Føles sporty og passer fint til en fodboldskamp eller andre udendørs aktiviteter.

Konklusion:  Sportfreaken bør kigge nærmere på den her! Den har en slimfit pasform og sidder generelt godt på kroppen. Den er skøn og bekvem at have på, fyldningen er 80 procent andedun og 20 procent fjer. Den virker blød og fluffy. Smart inderlomme til mobilen. Hætten virker lidt for lille og er ikke et hit. Denne model er heller ikke den varmeste i testen men virker fint i efterårets blæsevejr når temperaturen er mellem 5-15 grader. 

2117 HERR_dk.jpgTest af:

Vejledende pris:  799 kroner. 

Kommer i farver:  og 

Pasform: Du får masser af længde i ærmerne og en rummelig pasform om maven. Den er en anelse figursyet samtidigt som elastikken nederst giver et lidt grovere indtryk af jakken med samtidigt holder den jakken fint tæt.

Komfort: Isoleringen i syntetiskt primaloft giver en blød oplevelse da den også er lavet i vældigt tyndt materiale. Du aknsagtens have en skaljakke udenpå uden at du føler dig helt pakket ind. 

Design: Plus for farven der er en fed kombination af grå og blå. Det ellers klassiske design på denne tynde dunjakke kunne godt have været lidt sjovere.

Konklusion:  En nyhed for efteråret der føles som et sikkert valg. Du får en varm jakke med set syntetiske fyld der fæles både blødt og skønt. Jakken passer godt som yderste lag når det er plusgrader, men passer måske endnu bedre som mellemlag når temperaturen falder under nulpunktet. Materialet opleves ikke som videre slidstærkt men heller ikke som decideret svagt. Er bedst under en skaljakke. Hætten kan ikke justeres, hvilket havde været en fordel på de blæsende dage. En ellers rigtig flot jakke du kan have på til og fra arbejdet men også pakke ned til vandreturen uden at den tager for meget plads.

HAGLÖFS HERR_dk.jpgTest af:  

Vejledende pris: 1 995 kroner.  

Kommer i farver:  og 

Pasform: Normal i størrelsen. En mere lige pasform med god rummelig rundt om maven og i ærmerne. Har en fluffy følelse takke være det syntetiske fyld QuadFusion Mimic.

Komfort: En af de varmare jakker i testen. Dtet er stadig en tynd multiliner, men den her varmer skønt når det er nogle plusgrader udenfor og du kan sagtens have den her model til det er tid til at hive den varmeste vinter jakke frem. Den sidder super godt.

Design: Den her model har en herlig friluft-følelse og den inviterer til at man skal tage den med på vandreturen. Den er dog ikke til den modebeviste.

Konklusion: Funktionalitet er alpha og omega i Essens Mimic Hood. Hver detalje er genenmtænkt, såsom den varmende isolering til den justerbar hætte og strækpartier under armene for en optimal bevægelsefrihed. Design mæssigt er den en klar vinder til friluftlivet. Jakken er både tynd og let men stadig fluffy og takket være den pakkede isolering, tilpas varm. Den stramme pasform gør at du kan anvende den her model som et mellemlag også, selv om den gør dig bedst som det yderstelag!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

1 dag sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

1 dag sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi kommer til at elske de nye Nemeziz 19.1. En let, eksplosiv og virkelig fed sko for den offensive spiller. Her er testpanelets mening om den nye fodboldstøvle fra adidas.

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019