Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad 2020 har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesscentret eller i hallen!

I en verden med tusindvis af forskellige kan udvalget undertiden føles  uoverskueligt. Derfor har vi ladet vores testpanel træne i årets fem bedste træningssko til indendørs brug. Sådan er fleksibiliteten, stabiliteten, dæmpningen og designet på de nye træningssko fra , og .

Test: 

nano x

Fås i farverne:  og 

Passer til: CrossFit, anden HIIT-træning og fitnesscentret. 

Testpanelets vurdering: 

Reebok Nano er en favorit som har været med i gamet længe. Den her 10. version af skoen anses dog for at være bedre end nogensinde før. Den er blandt andet blevet forsynet med en ny, forbedret overdel som skal give en maksimeret pasform og komfort. 

- Reebok har opnået netop det! Personligt synes jeg, at Nano-varianten gennem årene har været både god og knap så god, men med Nano X har de fundet den gyldne mellemvej, siger en testdeltager. 

Ligesom med alle de foregående Nano-modeller, så er det her også en CrossFit-sko. Til trods for det, så er der masser af gode grunde til, at du også sagtens kan rocke andre træningsformer med den her sko på, udenfor boksens vægge. 

- Jeg kører slet ikke CrossFit, men vil anbefale den alligevel. Selve meningen med den her type af sko er netop at den skal kunne gå til det meste, hvilket jeg synes den klarer med bravur! 

Netop som med Nano 9, så har den 10. version en stabil sål. Du kan derfor sagtens løfte tungt i skoen ved siden af de højintensive trænngspas, som Nano X er designet til. Helt uden at den bliver for stiv i det. 

– Problemet med mange stabile sko er, at de godt kan blive lidt for klodsede i det. Det problem har Reebok løst på elegant vis, siger en testdeltager og forklarer: 

- Når du f.eks. laver burpees, så vil du gerne at overdelen kan flexe, uden at skoen gaber ved hælen. 

Et andet rygte, som Nano X virkelig lever op til, er dens ukendte greb. 

- Der findes ikke noget værre end når du laver hurtige sidebevægelser eller hop, og du ikke kan stole på skoens, når du allermest behøver et godt greb. Det er ikke tilfældet med Nano X. 

Sidst men ikke mindst så kan det nævnes at Reebok Nano X er en anelse stor i størrelsen (hvilket er typisk for Reebok). Testpanelet anbefaler derfor at du kører med en halv størrelse større end den, du plejer at bruge. 

Test: 

metcon 6

Fås i farverne:  og  og .

Passer til: CrossFit og tunge løft! 

Testpanelets vurdering: 

Den nye Metcon 6 har fået lidt et skønhedsløft rent designmæssigt, men faktisk også funktionsmæssigt. Den første forskel fra tidligere versioner af den samme sko er, at den her variant ventilerer bedre, men desværre må testpanelet konstatere, at den stadig er til den noget varme side. 

- Foden føles en anelse svedige og indelukket, så hvis du er på udkig efter en rigtigt nedkølende træningssko, som ventilerer godt, så er det her ikke det rette match for dig, siger en testdeltager og tilføjer: 

- Vil du derimod have en træningssko med god jordkontakt, hvor du ikke rykker dig ud af stedet ved tunge løft samtidig med at skoen er fleksibel nok til f.eks. boxjumps og burpess, så er det her helt klart det rette valg. 

Der findes visse ligheder mellem Nano og Metcon. Metcon var fra starten af en Cross-Fit sko, og til dét er den stadig ganske glimrende. Den er også perfekte til andre former for HIIT-trlning, både derhjemme og i fitnesscentret. Desværre har Metcon 6 derimod ikke nogen respons i sålen, og savner næsten helt nogen form for dæmpning. 

- For dansesessioner og andre træningsformer, hvor du behøver at få lidt støtte fra skoen, så er det her med andre ord ikke det helt rette valg, konstaterer en testdeltager. 

Metcon 6 er derimod helt oplagt til de tunge løft, noget som er et nyt element for de seneste udgaver af træningsskoen. Også her kan det mærkes, at der drages tydelige paralleller til Reeboks variant, Nano, men Metcon er om muligt mere stabil. 

- Med Metcon-skoene følger der udtagelige kile med, som du kan smide ind i skoene, hvis du vil forvandle dem til et par løftesko. Perfekt til wallballs, squats og thrusters hvis du vil snyde dig til ekstra bevægelighed! 

Størrelsen er som andre Nike sko, det vil sige en anelse mindre end hos konkurrenterne. Sidst men ikke mindst så falder testpanelet med et brag for selve designet. 

- Skoenes look er mildest talt farvestærkt, hvilket giver ekstra træningsenergi. Man føler sig faktisk rigtig stærk i Metcon 6! 

Test: 

free metcon

Fås i farverne:  og 

Passer til: Cirkelpas, træning i fitnesscentret, HIIT-træning - ja, det meste!

Testpanelets vurdering: 

Det, som især adskiller Free Metcon fra den normale Metcon-variant, er selve sålen. Her er den både blødere og mere fleksibel. Det omformer den til til at være lidt mere af en allroundsko end søstervarianten. Det er dog ikke det første, som testpanelet hæfter sig ved. 

- Hvor cool er den her sko ikke lige? Den skal uden tvivl have de højeste point mulige for designet, siger en testdeltager så snart Free Metcon 3 tages ud af skoæsken. 

Skoen stikker virkelig ud fra mængden, og det er svært at se Free Metcon 3 som en særlig god træningssko, hvor du ved squats og lignende øvelser gerne vil have en stabil sål. Det ser Free Metcon ikke ud til at være, fortæller en testdeltager, men følger straks op: 

- Men så snart du får skoen på fødderne, så indser du at skinnet i sandhed kan bedrage. Den er stabil og slet ikke "svampet" i sålen. 

Udover at sålen er superstabil, så har den også et drop som underletter teknikken ved lette løft. 

- Jeg føler, at hælen er en anelse højere end skoen er foran, hvilket i sidste ende nok er en fordel for dig som er lidt mindre fleksibel i f.eks. squat-positionen. Du kan nemmere komme ned i de dybere squats med en sko som er bygget op på netop den måde. 

På undersiden har Free Metcon 3 et ekstra godt greb. Det mærkes virkelig tydeligt, når du vil udføre burpees, sidehop og lignende. Testpanelet har egentlig kun ét kritikpunkt at fremføre. Netop dér hvor remmen går, som strækker sig fra overdelen og ned til sålen, føles materialet en anelse hårdt i det. På ydersiden bliver det i starten lidt et irrirationsmoment, da kanten trykker en smule mod ankelknoglen. 

- Herefter bløder skoen op, så man lægger mindre og mindre mærke til det, men måske havde kanten kunne have været en anelse blødere fra starten af. 

Test: 

superrep go

Fås i farverne:  og 

Passer til: Alle typer af cirkeltræning og gruppepas! 

Testpanelets vurdering: 

Til forskel fra både Nano og Metcon-modellerne, så er SuperReb Go helt ny i sortimentet. Til sammenligning med de gamle klassikere, så er det her en sjovere træningssko som overrasker på alle niveauer. Den citrongule farve kan friske hvilket som helst forvasket træningsoutfit op, men den største fordel er og bliver komforten. 

- En helt igennem superskøn sko - især for mig som godt kan få lidt ond i benene, når jeg træner for meget i Metcon, fortæller en testdeltager og bliver pakket op af en anden: 

- Ja, for mig med knæproblemer så er de som sendt fra himlen! Jeg vil aldrig få lyst til at gå til et træningspas i andre sko. 

SuperRep Go passer perfekt til alle typer af cirkeltræning, hvor du behøver en grad af støtte, men samtidig en vis stabilitet. Hvis ambitionen er at løfte tungt, så vil testpanelet hellere anbefale Metcon 6. 

- Hvsi du vil og vover, så sørg for at have flere forskellige træningssko til de forskellige træningspas, så kunne et scenarie være at løfte tungt i Metcon 6, holdtræning i SuperRep Go og dernæst have Free Metcon 6 til når du træner solo i fitnesscentret, foreslå en testdeltager som selv lever op til sin egen anbefaling. 

Ligesom med alle skoene fra Nike, så er SuperRep Go også noget lille i størrelsen, men ikke helt så lille som sko fra mærket plejer at være. Hvis du plejer at køre en hel størrelse op end du plejer, når du rocker et par Metcon, så kan du købe en halv størrelse større i den her variant. 

- By the way - wow, et par fede sko! Jeg, som normalt altid vælger sort, blev først afskrækket af den klare farve, men den er virkelig så fed, faktisk endnu federe i virkelig end hvad billedet viser. 

Udover at de er så fede, så er overdelen på SuperRep Go desuden så tynd, at den umuligt kan blive for varm. Ventilationsevnen er perfekt til de ildelugtende træningspas! 

Test: 

puma provoke

Fås i farven: 

Passer til: Det meste, udover de tunge løft.

Testpanelets vurdering: 

Så cool et par sko! De udstråler energi og glæde - på sådan en måde som virkelig kan gøre en forskel visse dage inden et træningspas, griner en testdeltager. 

At denne farvepalet og det tilhørende mønster synes at være efterårets hedeste træningstendens, når det kommer til sko, hersker der vist ikke nogen tvivl om. Hvis du ikke helt er modig nok til at satse på et par leopardmøntrede Metcon 6, så kan Provoke XT fra Puma sikker falde i din smag. 

- De her træningssko er relativt allround, men jeg vil mene at de kommer med en begrænsning i de forskellige anvendelsesmuligheder. Til f.eks. de tunge løft er de en anelse for ustabile, hvis du spørger mig. 

Selve støtten og hvordan skoen omfavner foden er supergodt, ifølge testdeltagerne, men kontakten med underlaget er en begrænsende faktor, alt efter træningsformen. Den her type af træningssko kommer til sin fulde ret til gruppetræningen, hvor komforten og spændstigheden er altafgørende. 

- Grebet er virkelig godt. Jeg vil vove at give dem næsten fulde point for netop dét. Her slipper jeg for at bekymre mig om pludselig at miste grebet med underlaget, når jeg f.eks. står i planken eller kører box jumps. 

Hvis du kun vil have et eneste par sko til alle træningspas (udover løft, that is), så kan det her være din nsæte favorit. Puma-skoene overrasker måske ikke synderligt på nogle punkter, men den falder heller ikke igennem, hvilket er en balancegang i sig selv. 

- Lækker, prisvenlig og funktionel. What's not to like? 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
more news
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020