Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

Det er super vigtigt at have reflekser på ens tøj, når man bevæger sig udendørs i de mørke timer på dagen. Vi har testet sæsonens tøjudvalg og udstyr med reflekser til løb - kan de holde til løb i de mørke stunder? 

Skal du gå ud og løbe, når solen går ned (eller slet ikke stået op endnu, for den sags skyld)? Du glemmer ikke reflekserne, vel? Der er masser af måder være synlig i mørket på, når du løber, herunder brug af tøj som jakker og veste eller sko med reflekser. Vi har ladet løbere, der er vant til at tackle løbestien i mørket, teste tøj og sko med synlige reflekser på. Her er de produkter, der er bedst i test!

Det vilde vest 

Silva Performance vest

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Denne fine er ret lille i størrelsen. Testpanelet anbefaler derfor kraftigt, at du køber en større størrelse, end du normalt har! Du ønsker måske endda at gå to størrelser op, hvis du foretrækker en løs pasform. Dele af testpanelet hylder ydersiden af vesten og synes modellen er både stilfuld og smart designet med store, velplacerede refleksdele. Denne løber-vest har også et stort, ventilerende net på bagsiden, hvilket gør det nemmere af slippe af med den overskydende varme. Der er også en opbevaringslomme bagpå. Det rummer alt fra en mellemstor telefon til nøglebundt. Refleksvesten får også pluspoint for stoffet i en reflekterende farve. Det er simpelthen umuligt ikke at se dig, når du har denne svend på!

- En god investering til de mørkere tider, både til løb, men også cykling og andre aktiviteter, hvor det er vigtigt at du er meget synlig, siger en testdeltager.

Høj kvalitet til god pris

endurance winter tights

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er et par super til at løbe i, når det kolde vejr rammer. Tightsen har en blød inderside for en behagelig og varm følelse og en høj talje med god komfort. De velplacerede refleksdele på den nedre del af tightsne gør deres arbejde - de lyser begge op i mørket og ser samtidig godt ud. For dem af jer, der føler at de kan lide at blive set i mørket, men hellere ikke vil løbe rundt i en refleksvest, er dette et perfekt valg! En høj testdeltager fremhæver også, at disse tights fungerer fremragende til dig med længere ben. På bagsiden af taljen er der en lomme med lynlås, hvor du f.eks. kan kan placere dine nøgler. 

- Kvaliteten føles fremragende, den høje talje sidder behageligt og bliver på sin plads under hele løbet. Jeg kan også godt lide det faktum, at reflekserne er designet som seje detaljer, stort plus! Den bedste af det hele er dog, at de er ekstremt prisvenlige!

Effektive reflekser

Viso wind jacket dam och herr

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Disse Newline løbejakker er til både og . Modellerne er næsten identiske med undtagelse af pasformen. Begge jakker betragtes dog som normale i størrelsen, så vælg din almindelige størrelse for optimal pasform. Løbjakkerne er lavet af et vandafvisende og vindtæt materiale og har et stort logo i meget reflekterende materiale på bagsiden. Modellerne har også store reflekser i nakken og på ærmerne, hvilket er helt perfekt. Disse jakker er lavet til løb i dagens mørke timer! Materialet ånder godt, siger flertallet af testpanelet, der er tilfredse med, at jakkerne ikke er foret, men fungerer godt ved nul til fem plusgrader. I koldere vejr skal du supplere med godt mellemlag eller undertøj i syntetisk materiale. Lommerne sidder lidt højere end normalt, hvilket betyder, at det, du har i lommen, ikke bevæger sig så meget, når du løber - herligt!

- Jeg kan godt lide, at reflekserne er så store, at du virkelig er synlig i mørket, siger en af de kvindelige testdeltagere. 

Reflekterende og hurtig tørring

city ready tights reflect

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Disse har høj talje og Nikes berømte Dri-Fit teknologi, der holder dig tør og varm, mens du løber. Der er snøre i taljen, som du kan stramme for at holde tightsne på plads. Reflekserne er syet ind i sømmene på buksebenene og går rundt om hele benene. Et element som testdeltagerne elsker - på den måde kan du føle dig tryg i mørket, men samtidig ikke behøve at udstråle "her kommer jeg!". Pasformen er stram, men uden at klemme for hårdt mod huden. Komforten er derfor meget høj. Nederst på benet er lynlåse, der ikke gnaver, og taljen er tilpas bred og behagelig. På bagsiden er en lynlåslomme med plads til nøgler.

- En iPhone X kan passe ind i lommen uden problemer, det ser man ikke ofte, siger en testdeltager. 

En vinterfavorit blandt store favoritter

Nike Air Zoom pegasus shield

Tøj:

Model: (findes også til mænd, du kan finde dem  ).

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er en vintervariant af den populære løbesko Air Zoom Pegasus 36.  pasform er lidt bredere end hos Nike's andre modeller normalt er, men størrelsesmæssigt er den som den plejer. På oversiden af skoen er der et net for optimal ventilation. Det betyder desværre, at skoen grundlæggende er helt vandtæt, undtagen på toppen, hvor vand risikerer at komme ind, hvis det regner når du løber. Det er dog ikke noget problem at løbe i sneen på gaden. Ellers er løbeskoen udstyret med reflekterende detaljer, så du kan ses i mørke og samtidig fungerer som en ekstra sål med et greb der tager hånd fænomenale våde veje uden problemer. Sidst, men ikke mindst, hvor pæn er modellen ikke lige?

"Den absolut bedste ting ved denne løbesko er den energi gengivelse, der giver mig mulighed for at få fart på og dermed blive skubbet fremad, mens jeg løber," siger en testdeltager. 

All in på reflekser!

Blacc Scoot

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er  til dig som gerne vil blive set i mørket! Scoot fra Blacc er spækket reflekser i et køligt mønster, der skinner næsten lige så lyst som månen gør under bælgsorte aftener. De er tykkere i materialet end nogle af de mere almindelige Blacc-træningstights, disse er dog ikke foret. Med andre ord, de er perfekte til mørke aftener eller morgener, før det bliver minus grader. Takket være et elastikbånd i taljen forbliver de på plads, mens du løber. Nogle af testdeltagerne opfatter tightsen at være lidt store i størrelsen, og du kan vælge den mindre, hvis du vælger mellem to størrelser. Ellers får de pluspoint for, at refleksmønsteret kan se ud som det sædvanlige sølvfarvede mønster, når det ikke er mørkt på din løbetur (se referencebilledet som reference).

- En god detalje er, at der er to mobillommer på siderne! siger en testdeltager

Tommelfinger eller fingerspids? Hvorfor vælge!

Craft hybrid glove

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er  til dig, der ikke rigtig kan beslutte sig om tommelfinger- eller fingerspidser! Hybrid Weather Glove fra Craft er den gyldne mellemvej med et vind- og vandtæt handske, da den har et ekstra lag du kan trække over dine vanter og dermed opnå lidt ekstra beskyttelse mod det kolde vejr. Ellers er de udstyret med silikone på indersiden, hvilket giver et godt greb under udendørs træning med udstyr eller cykling. Fingerspidserne er også fungerer også fint på en touchskærm. På denne måde kan du ændre sangen på Spotify eller ændre indstillingerne på træningsuret uden at skulle tage handskerne af!

- Dette er en temmelig klassisk vante der er varm, står imod vinden og også har gode og meget synlige reflekser, siger en meget tilfreds testdeltager. 

Prikken over i'et!

Livingo hat

Beklædning:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er en meget klassisk i trendy bordeuxfarve. Pasformen er stram, og Craft's logo er placeret i refleksen foran. Refleksdetaljerne løber også ned langs siderne af huen så du er synlig i alle retninger. Derudover fjerner huen sved på en optimal måde, da den er lavet af et ventilerende funktionelt materiale. Sidst men ikke mindst er den også meget varmt hvilket betyder, at du kan bruge det i alt fra et par plus grader til et par grader under nul.

- Det sidder meget stramt, hvilket er godt. Når jeg løber, vil jeg ikke have løstsiddende tøj på, siger en testdeltager.

Klassisk løbehandske fra Nike

Nike JDI flash

Beklædning:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Den sidste model i testen er disse  lavet af et tykt, holdbart materiale fra Nike. De er virkelig varme og holder testpanelet glade og tilfredse i løbet af de sene natteløb. På bagsiden er der en reflekstekst i form af Nikes logo "Just Do It". Ellers er handskerne vandafvisende og lidt små i størrelsen. Vælg derfor en større størrelse, hvis du vælger mellem to. Testpanelet giver også thumbs up for at fingerspidserne fungerer sammen med din touchskærm! 

- Dejlige handsker i et robust materiale. Det føltes ikke som om jeg fryser fingrene under løbet, hvilket jeg normalt gør, siger en testdeltager. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

2 dagar sedan
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

4 dagar sedan
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
more news
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

Vores testpanel har sat shorts fra blandt andet Nike, Adidas og Under Armour på prøve. Her er træningsshortsne til mænd som er de bedste i test!

2 dagar sedan
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle - vi kigger mærmere på forskellen mellem de tre træningssko fra Nike!

4 dagar sedan
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

Sommerferien er slut og det nye skole år er startet. Sørg for at børnene får hvad de står og mangler, her bringer vi vores favoritter!

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020