Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

Det er super vigtigt at have reflekser på ens tøj, når man bevæger sig udendørs i de mørke timer på dagen. Vi har testet sæsonens tøjudvalg og udstyr med reflekser til løb - kan de holde til løb i de mørke stunder? 

Skal du gå ud og løbe, når solen går ned (eller slet ikke stået op endnu, for den sags skyld)? Du glemmer ikke reflekserne, vel? Der er masser af måder være synlig i mørket på, når du løber, herunder brug af tøj som jakker og veste eller sko med reflekser. Vi har ladet løbere, der er vant til at tackle løbestien i mørket, teste tøj og sko med synlige reflekser på. Her er de produkter, der er bedst i test!

Det vilde vest 

Silva Performance vest

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Denne fine er ret lille i størrelsen. Testpanelet anbefaler derfor kraftigt, at du køber en større størrelse, end du normalt har! Du ønsker måske endda at gå to størrelser op, hvis du foretrækker en løs pasform. Dele af testpanelet hylder ydersiden af vesten og synes modellen er både stilfuld og smart designet med store, velplacerede refleksdele. Denne løber-vest har også et stort, ventilerende net på bagsiden, hvilket gør det nemmere af slippe af med den overskydende varme. Der er også en opbevaringslomme bagpå. Det rummer alt fra en mellemstor telefon til nøglebundt. Refleksvesten får også pluspoint for stoffet i en reflekterende farve. Det er simpelthen umuligt ikke at se dig, når du har denne svend på!

- En god investering til de mørkere tider, både til løb, men også cykling og andre aktiviteter, hvor det er vigtigt at du er meget synlig, siger en testdeltager.

Høj kvalitet til god pris

endurance winter tights

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er et par super til at løbe i, når det kolde vejr rammer. Tightsen har en blød inderside for en behagelig og varm følelse og en høj talje med god komfort. De velplacerede refleksdele på den nedre del af tightsne gør deres arbejde - de lyser begge op i mørket og ser samtidig godt ud. For dem af jer, der føler at de kan lide at blive set i mørket, men hellere ikke vil løbe rundt i en refleksvest, er dette et perfekt valg! En høj testdeltager fremhæver også, at disse tights fungerer fremragende til dig med længere ben. På bagsiden af taljen er der en lomme med lynlås, hvor du f.eks. kan kan placere dine nøgler. 

- Kvaliteten føles fremragende, den høje talje sidder behageligt og bliver på sin plads under hele løbet. Jeg kan også godt lide det faktum, at reflekserne er designet som seje detaljer, stort plus! Den bedste af det hele er dog, at de er ekstremt prisvenlige!

Effektive reflekser

Viso wind jacket dam och herr

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Disse Newline løbejakker er til både og . Modellerne er næsten identiske med undtagelse af pasformen. Begge jakker betragtes dog som normale i størrelsen, så vælg din almindelige størrelse for optimal pasform. Løbjakkerne er lavet af et vandafvisende og vindtæt materiale og har et stort logo i meget reflekterende materiale på bagsiden. Modellerne har også store reflekser i nakken og på ærmerne, hvilket er helt perfekt. Disse jakker er lavet til løb i dagens mørke timer! Materialet ånder godt, siger flertallet af testpanelet, der er tilfredse med, at jakkerne ikke er foret, men fungerer godt ved nul til fem plusgrader. I koldere vejr skal du supplere med godt mellemlag eller undertøj i syntetisk materiale. Lommerne sidder lidt højere end normalt, hvilket betyder, at det, du har i lommen, ikke bevæger sig så meget, når du løber - herligt!

- Jeg kan godt lide, at reflekserne er så store, at du virkelig er synlig i mørket, siger en af de kvindelige testdeltagere. 

Reflekterende og hurtig tørring

city ready tights reflect

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Disse har høj talje og Nikes berømte Dri-Fit teknologi, der holder dig tør og varm, mens du løber. Der er snøre i taljen, som du kan stramme for at holde tightsne på plads. Reflekserne er syet ind i sømmene på buksebenene og går rundt om hele benene. Et element som testdeltagerne elsker - på den måde kan du føle dig tryg i mørket, men samtidig ikke behøve at udstråle "her kommer jeg!". Pasformen er stram, men uden at klemme for hårdt mod huden. Komforten er derfor meget høj. Nederst på benet er lynlåse, der ikke gnaver, og taljen er tilpas bred og behagelig. På bagsiden er en lynlåslomme med plads til nøgler.

- En iPhone X kan passe ind i lommen uden problemer, det ser man ikke ofte, siger en testdeltager. 

En vinterfavorit blandt store favoritter

Nike Air Zoom pegasus shield

Tøj:

Model: (findes også til mænd, du kan finde dem  ).

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er en vintervariant af den populære løbesko Air Zoom Pegasus 36.  pasform er lidt bredere end hos Nike's andre modeller normalt er, men størrelsesmæssigt er den som den plejer. På oversiden af skoen er der et net for optimal ventilation. Det betyder desværre, at skoen grundlæggende er helt vandtæt, undtagen på toppen, hvor vand risikerer at komme ind, hvis det regner når du løber. Det er dog ikke noget problem at løbe i sneen på gaden. Ellers er løbeskoen udstyret med reflekterende detaljer, så du kan ses i mørke og samtidig fungerer som en ekstra sål med et greb der tager hånd fænomenale våde veje uden problemer. Sidst, men ikke mindst, hvor pæn er modellen ikke lige?

"Den absolut bedste ting ved denne løbesko er den energi gengivelse, der giver mig mulighed for at få fart på og dermed blive skubbet fremad, mens jeg løber," siger en testdeltager. 

All in på reflekser!

Blacc Scoot

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er  til dig som gerne vil blive set i mørket! Scoot fra Blacc er spækket reflekser i et køligt mønster, der skinner næsten lige så lyst som månen gør under bælgsorte aftener. De er tykkere i materialet end nogle af de mere almindelige Blacc-træningstights, disse er dog ikke foret. Med andre ord, de er perfekte til mørke aftener eller morgener, før det bliver minus grader. Takket være et elastikbånd i taljen forbliver de på plads, mens du løber. Nogle af testdeltagerne opfatter tightsen at være lidt store i størrelsen, og du kan vælge den mindre, hvis du vælger mellem to størrelser. Ellers får de pluspoint for, at refleksmønsteret kan se ud som det sædvanlige sølvfarvede mønster, når det ikke er mørkt på din løbetur (se referencebilledet som reference).

- En god detalje er, at der er to mobillommer på siderne! siger en testdeltager

Tommelfinger eller fingerspids? Hvorfor vælge!

Craft hybrid glove

Tøj:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er  til dig, der ikke rigtig kan beslutte sig om tommelfinger- eller fingerspidser! Hybrid Weather Glove fra Craft er den gyldne mellemvej med et vind- og vandtæt handske, da den har et ekstra lag du kan trække over dine vanter og dermed opnå lidt ekstra beskyttelse mod det kolde vejr. Ellers er de udstyret med silikone på indersiden, hvilket giver et godt greb under udendørs træning med udstyr eller cykling. Fingerspidserne er også fungerer også fint på en touchskærm. På denne måde kan du ændre sangen på Spotify eller ændre indstillingerne på træningsuret uden at skulle tage handskerne af!

- Dette er en temmelig klassisk vante der er varm, står imod vinden og også har gode og meget synlige reflekser, siger en meget tilfreds testdeltager. 

Prikken over i'et!

Livingo hat

Beklædning:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Dette er en meget klassisk i trendy bordeuxfarve. Pasformen er stram, og Craft's logo er placeret i refleksen foran. Refleksdetaljerne løber også ned langs siderne af huen så du er synlig i alle retninger. Derudover fjerner huen sved på en optimal måde, da den er lavet af et ventilerende funktionelt materiale. Sidst men ikke mindst er den også meget varmt hvilket betyder, at du kan bruge det i alt fra et par plus grader til et par grader under nul.

- Det sidder meget stramt, hvilket er godt. Når jeg løber, vil jeg ikke have løstsiddende tøj på, siger en testdeltager.

Klassisk løbehandske fra Nike

Nike JDI flash

Beklædning:

Model:

Mærke:

Testpanelet siger: Den sidste model i testen er disse  lavet af et tykt, holdbart materiale fra Nike. De er virkelig varme og holder testpanelet glade og tilfredse i løbet af de sene natteløb. På bagsiden er der en reflekstekst i form af Nikes logo "Just Do It". Ellers er handskerne vandafvisende og lidt små i størrelsen. Vælg derfor en større størrelse, hvis du vælger mellem to. Testpanelet giver også thumbs up for at fingerspidserne fungerer sammen med din touchskærm! 

- Dejlige handsker i et robust materiale. Det føltes ikke som om jeg fryser fingrene under løbet, hvilket jeg normalt gør, siger en testdeltager. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Header.png

Test: træningstights, du bare må have

1 dag sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

3 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
header.jpg

Test: Teddyfleece-jakker til kvinder og mænd

15 nov 2019
Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

14 nov 2019
more news
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

1 dag sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

3 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

Fem fingre eller kun tommelfinger? Syntetisk eller uld? Eksperten fra handskemærket Hestra fortæller, hvad du skal overveje, når du køber nye handsker til dit barn.

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

Vi har modeller til pisten, freestyle-parken og freeride - her er sæsonens bedste skijakker til ham!

12 dec 2019