Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til pist og offpist

Vinterferien nærmer sig, og det er tid til at kigge dit alpine udstyr igennem. Her er vores 7 yndlingsbukser til skiløb lige nu - for både hende og ham.

Når du køber et par nye er der et par ting, du skal huske på. Pasformen er, som du sikkert allerede har regnet ud, er meget smag og behag alt efter hvor stram du ønsker, at bukserne skal sidde. Mange mennesker, der står på ski foretrækker en mere baggy stil, men det er op til dig. På den anden side kan det være klogt at efterlade noget plads til at have et ekstra lag skiundertøj indenunder, især hvis du skal tilbringe lidt tid på skiliften i de kolde temperaturer. 

Hvilket slags skiløb du skal vælge, er også grundlaget for dit valg af skibukser. Hvis du med ude på tur, med andre ord at du vandrer op ad bjerget for så at gå ned igen, så kommer du virkelig til at svede. Her kan du foretrække et tyndere og mere ventilerende sæt skitøj.. Hvis du går på ski i minusgrader kan det være dejligt med en lidt tykkere skibukser udenover, især når du sidder stille i liften.

Når det kommer til funktioner, er der masser af smarte ting med skibukser. Justerbar talje og lukning for enden af buksene til at lukke sneen ude er standard og fås på alle modeller i testen. Derefter er modellerne forskellige, når det kommer til seler, lommer, ventilationslynlåse og forstærkninger ved benene. Tjek testresultaterne nedenfor.

FOR ham (rul ned til dametesten):

Peaka alpint skiløb

Maroon_Pants.jpg Test af: ,

Nøglefunktioner:
- Forstærkninger på indersiden af slutningen af buksebenet, hvilket øger holdbarheden
- Vind- og vandtæt med en stor åndbarhed
- Lukning for at holde sne ude både for enden af buksebenet og i taljen, hvor du kan fastgøre den tilhørende jakke. 

Egnet til: Skiløb.

Testpanelet siger: Et par afslappede og behagelige skibukser lavet af et holdbart materiale. Her får du et enkelt design, der varer længe, hvis du passer ordentligt på dine bukser. At købe et par skibukser fra Peak Performance er aldrig en dårlig idé, er til både nybegynderen og den øvede. Prislappen er på et gennemsnitligt niveau, pasformen er løs til det baggy hold, og kvaliteten er fin. Køb den tilhørende skijakke så du kan matche jakken og bukserne med funktionen der lukker sne ude. På denne måde undgår du at få kold luft eller sne ind under jakken via taljen.

En stor favorit

Legendary_Insulated.jpg Test af: ,

Nøglefunktioner:
- Primaloft foring med fremragende varmeregulering 
- Fuldstændig vandtætte bukser
- Snelås ved slutningen af buksebenet 

Egnet til : Pist og offpist.

Testpanelet siger: Et par rigtig gode all-round bukser til en rimelig sum. Dette er en foret variant af Helly Hansens klassiske Legendary Pant, og modellen får høje karakterer fra testpanelet. For det første har overraskende mange smarte funktioner for at være et par skibukser til pisten. Vandafvisende lynlåse ved lommerne, ventilationslynlåse på indersiden af lårene og i alt tre lommer. Modellen sidder rigtig godt på kroppen og opretholder en god kvalitet. Dette er et perfekt valg for dem, der står på ski et par gange om året og vil have et par gode skibukser, men ikke vil bruge for mange penge på dem. Bukserne er midt i det lave og mellemstore prisklasse. Absolut en ny favorit blandt mange i testpanelet!

Prisvenlig og varm

Wandeck_Pant.jpg Test af: ,

Nøglefunktioner:
- Forstærkninger på indersiden af lårene for længere holdbarhed
- Fremragende åndbarhed (dvs. 15.000 g / m2 / 24 timer - hældningen er normalt 5-10k), plus ventilationslynlåse på indersiden af lårene
- Vandtæt materiale, uanset om du tumler rundt i slud eller ej

Egnet til: Skiløb.

Testpanelet siger: Varme skibukser, der hovedsageligt passer til dig, der er lang og slank. sidder meget stramt, især omkring lår og bagdel. Hvis du ved, at du ofte træner ben i fitness kan det være smart at gå op i en størrelse for en løsere pasform. Ellers er denne model den mest prisvenlige i testen. Det er et par bedre skibukser end basic, men fungerer perfekt som en kom-i gang-bukser efter flere års pause. Du, der vil have et par gode skibukser til den spontane skitur, der måske kun sker en gang om året, har fundet det rigtige - dette er skibukserne for dig. En stilfuld, varm model, der har alle de nødvendige funktioner, du har brug for til pisten!

Høj kvalitet til gadget-nørden

Nengal_Pant.jpg Test af: ,

Nøglefunktioner:
- 2-lags Gore-Tex materiale gør bukserne helt vandtætte
- Recco-sendere, der hjælper dig med at finde ud af, om ulykken finder sted
- Indbyggede skinnebensbeskyttelse med silikonestripes, der holder bukserne på plads over støvlerne

Egnet til: Alle former for skiløb.

Testpanelet siger: Rigtige skibukser, der er skabt til alle former for skiløb - pist, off-pist og når du er ude på farten. er designet til at modstå alle af vejrets små luner, så ventilationslynlåse er ikke nødvendigt, da materialet ånder så snart, når du begynder at svede. Her får du aftageligt seler, vandtæt materiale, forstærkninger på de indvendige benender, praktiske lommer og alt hvad du muligvis har brug for, uanset hvor du går. Disse bukser er for dig, der rejser meget, både i pisten og i skoven, og har brug for et par solide skibuksee, der er meget holdbare. Det bliver ikke bedre end dette!


TIL HENDE:

Fungerer til alle begivenheder

Peak_-_Anima_Pants.jpg Test af: ,

Nøglefunktioner:
- Vind- og vandtæt materiale samt herlig åndbarhed
- Snelås og forstærkninger ved slutningen af benene 
- Snap-in-system, der giver dig mulighed for at fastgøre dine bukser med den tilsvarende jakke

Egnet til: Skiløb.

Testpanelet siger: Dette er ski-garderobeversionen af "den lille sorte". Et par stilfulde og enkle skibukser til alpint skiløb, der holder en højere standard end et par basisbukser gør. har det, du har brug for til en uge i bjergene, uden at have for mange funktioner. Du kan justere taljen, bukserne har forstærkninger på det indvendige benlås og der er snesikring. Modellen er løs uden at føle sig for baggy og materialet meget holdbart. Denne sorte model er velegnet til dem, der står på ski et par gange om året og vil have et par gode skibukser til en sum, der ikke føles som et røveri. Når det kommer til tøj fra Peak Performance, ved du, at du altid får et tøj af høj kvalitet. Her får du et simpelt design i et dejligt materiale - din skiven i årevis!

Til løjpen

WearColour_-_Cork_Pant.jpg Test af: ,

Nøglefunktioner:
- Vandafvisende materiale, perfekt hvis der er våd sne i bakken
- Ventilations lynlåse på indersiden af lårene, så du kan frigive overskydende varme
- Fleece ved knæ og bagdel, så du ikke bliver kold, når du sidder ned

Egnet til: Pist og off-pist.

Testpanelet siger: For det første, hvis du shopper tøj delvist med øjnene, er disse skibukser noget for dig. Hvor pæn er den gule farve ikke lige? Er der et sted, du skal satse på farve, så er det på løjperne. Det er ikke kun pænt, men også sikkert, idet du er mere synlig på et farverigt skisportssted end du vil være i en sort eller hvid model.  er et par skibukser, der varmer til et gennemsnitligt niveau, men som også har praktiske ventilationsevner. Kombineret med materialernes høje ventilationskapacitet er disse bukser dejlige til off-pist begivenhederne. Ekstra plus for lommerne, der går ned ad lårene, det værdsættes af de mest erfarne skiløbere i testpanelet.

Let it loose 

Didriksons_-_Alta_Pants.jpg Test af: ,

Nøglefunktioner:
- PVC-fri vandafvisende membran
- Snelås og kroge ved benafslutningen, så du kan fastgøre bukserne til jakken
- Tapede sømme

Egnet til: Skiløb.

Testpanelet siger: En løs pasform med masser af materiale omkring taljen og bagdel, perfekt til dig med brede hofter. Testpanelet kan især lide den brede talje bagpå, der har en hård kant som sikrer, at bukserne er stramme i bunden. Og misforstå testpanelet på den rigtige måde, den hårde kant er tydeligvis ikke ubehagelig, men har en fleecefor på indersiden. Men det sidder fast i taljen på en behagelig og praktisk måde. Disse er meget prisvenlige og en perfekt vind- og vandtæt model til dem, der nogen gange går på ski. Det er en klokkeren begynder-model der gør sig godt på skråningerne. Det har de mest væsentlige detaljer i form af egnede materialer uden en masse funktioner som seler og for mange lommer, der forstyrrer. Et par minimalistiske skibukser der passer til den klassiske Jensen, der rejser på ferie til Alperne en gang om året.

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

4 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

4 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

Nikes måske bedste løbesko nogensinde er netop blevet udgivet i en ny udgave. Sådan her tænker vores løbeambassadør om den nye Nike Air Zoom Pegasus 37 - mere dæmpet end nogensinde!

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

En træningstop til løb skal ikke kun være smart. Den skal også sidde godt og sørge for at holde dig nedkølet på løbeturen. Her er de toppe som er bedst i test!

04 jun 2020