Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

Her er skoene som holder dig skadefri og tager din præstation til indendørssport til max! Sportamores testpanel har testet seks hurtige modeller til håndbold, innebandy og volleyball. 

Det er faktisk ikke helt unormalt, at man kører innebandy, håndbold eller volleyball i et par x-fitsko eller til og med løbesko - lav ikke den fejltagelse! En sko med dårlig støddæmpning eller som ikke giver tilstrækkelig med stabilitet, kan føre til både slidtage og mere akutte skader, som eksempelvis en forvridning. Indendørssko er designet til at stå imod de hårde knubs som de kvikke indendørssportsgrene påfører dem. Vi har derfor testet sko fra adidas, Unihoc, Hummel, Salming med flere. Her præsenterer vi Sportamores testpanel og deres meninger om sæsonens nyheder!


Uhyggelig hurtig i alle retninger!

Salming dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 045 kroner.

Sport: Først og fremmest innebandy, men også badminton, squash og volleyball takket været meget dæmpning. 

Størrelse og pasform: Først og fremmest bør det nævnes, at Viper 5 er meget små i størrelserne, hvilket gælder for de fleste af Salmings indendørssok. Derfor anbefales det, at du går en hel størrelse op, når du klikker sådan et par her hjem. Selv her kan den opleves som smal, men husk på at det er meningen! Med al sport, hvo du du gør lige så mange sidebevægelser som fremad, vil du ikke glide rundt med indersålen. 

Bedste egenskaber: Det allerførst som imponerer testpanelet er stabiliteten i Viper 5, som klarer alle de udfordringer innebandy pådutter dine fodled. Den her indendørssko kommer til at som støbt til foden. Desuden er dæmoningen et stort plus, frem for alt i hælen. Det er godt for dig som har lidt knæproblemer eller benhindeinflammation samt får ondt af sætte foden ned på stumme underlag. Testpanelet giver thumbs up for grebet på Salming skoens ydersål. 

Hvad kunne have været bedre? Til forskel fra den bløde hæk, så er fremfoden i den her indendørssko fra Salming en anelse flad, og man risikerer med jævne mellemrum at opleve den som en smule stiv inden den er blevet gået godt til. 

Opsummering: Viper er i bund og grund en innebandysko som med en ekstra bred sål som er tilpasset til sportens hurtigere vendinger. Den brede sål gør, at du kan accelerere lige så effektiv i sidebevægelser som fremad, hvilket helt enkelt er et must- have til så hurtig en sportgren! Udover det, ja så vil Viper med garanti vække opsigt - den giftige neonrosa farve er en rød tråd i Salmings sortiment af indendørssko, men Viper kan også sagtens blive klikket hjem i en mere diskret


Lige så let og med en dæmpning som en fodboldstøvle!

Asics dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 449 kroner.

Sport: Først og fremmest volleyball, men Upcourt passer stort set til alle former for indendørssport. 

Størrelse och pasform: Til forskel fra indendørsskoen fra Salming, så er Upcourt 3 fra Asics lidt bred i pasformen, hvilket let kan gøre at du glider lidt rundt på sålen, hvis du ikke snører denne ordentligt. Snører du skoene ordentlig, så er der derimod ingen problemer, og har du brede fødder så er det præcis sådan en sko som her, der passer til dig! 

Bedste egenskaber: Testpanelet vil gerne fremhæve hvor ekstrem let skoen er som dens absolut bedste kvalitet. Det mærkes, at Upcourt er en volleyball sko, som du ikke får nogle problemer med at blokere bolden i. Desuden er Upcourt, ligesom alle de andre modeller fra Asics, superskøn. Det gælder uanset om det er løbe- eller indendørssko. 

Hvad kunne have været bedre? Hvis du har smalle fødder, så er det her måske ikke lige skoen til dig, da Upcourt er relativ bred i det. Hvis du på den anden side har brede fødder, så kan Upcourt blive din nye bedste ven på banen! 

Opsummering: Upcourt er en ekstrem let volleyballsko med en god ventilationsevne og bred, stabil sål. Selvom Upcourt er klassificeret som en volleyballsko, så skal du ikke lade dig narre til at tro, at den ikke fungerer til andre sportsgrene. Det her er et udmærket alternativ til dig, som fx spiller innebandy eller badminton og gerne vil have en let sko. Ellers har den her indendørssko fra Asics en blødere overdel end de andre modeller i testen, hvilket gør at Upcourt ventilerer virkelig godt og holder dine fødder friske, sæt efter sæt. 


Som perfekt til lurefinten!

Unihoc dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 999 kroner.

Sport: Først og fremmest innebandy, men også badminton og squash. Passer ikke til sport med masser af hop grundet den flade sål. 

Størrelse og pasform: Ligesom indendørsskoen fra Asics, så er den her innebandysko fra Unihoc ganske stor i størrelsen, så du kan med fordel gå en størrelse eller to ned, hvis du er mellem to størrelser. Husk desuden på at dine fødder hæver op, når du træner, og at du skal kunne få plads til tykkere træningsstrømper.  

Bedste egenskaber: Det bedste med U4 fra Unihoc er frem for alt grebet, som gør at du får max ud af hvert løb og retningsændring. At sålen er så tilpas bred er desuden et stort plus, hvilket indebærer at du står stabilt samt mindsker risikoen for fodskader. Hvis du er den der spiller som går på krykker mindst én gang per sæson, så kan den ekstra stabilitet i den her indendørssko fra Unihoc være netop dét, du behøver!

Hvad kunne have været endnu bedre? På den ene side så er det her en ganske flad model, til forskel fra Salmings innebandysko, og den gør derfor ikke særligt meget for dig med ømme knæled. På den anden side giver U4 Plus en ekstra god kontakt med jorden, hvilket med garanti vil få dig til at føle dig smidig. 

Opsummering: Det her er testens anden innebandy sko fra U4 Plus fra innebandymærket Unihoc. Hvis du tidligere har spillet i fx Asics, så kommer din første tanke at være, at U4 er ganske flad i det. Hvis du har problemer med meniskerne skal du måske kigge på en anden model, men hvis du søger den der skønne følelse af at blive et med stav og bolden, så er U4 noget for dig. Takket været den lave sål, får du bedre kontakt med jorden i U4 end i nogen anden sko, og hvis du, ligesom testpanelet, elsker de hurtigere snydefinter så findes der kun én ting tilbage at sige: Køb Unihoc! 


Eksplosiv lethed med løbeskridtet!

Hummel dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 999 kroner.

Sport: Først og fremmest håndbold, men fungerer ligeså godt til innebandy, badminton og volleyball da sålen er til den bredere side. 

Størrelse og pasform: Den her indendørssko fra Hummel er ganske bred, så hav det i mente når du vælger størrelse. Udover det, ja, så er den true to size og har et godt greb samt kan snøres ordentlig til for at skabe den bedste pasform. 

Bedste egenskaber: Det bedste med Aerocharge fra Hummel er, at den har så behagelig en støddæmpning samt et godt energiafkast som der sparker dig fremad i skridtet. Aerocharge er en virkelig let håndboldsko som du vil føle dig hurtig i. Udover det, så vil testpanelet gerne uddele et ekstra point for at indendørsskoen fra Hummel kan snøres ordentlig ind, så den passer til flere fødder og dermed flere forskellige slags spillere. 

Hvad kunne have været endnu bedre? Det finns inte många negativa aspekter med den här inomhusskon, men möjligen är den något för mjuk i ovansidan, vilket ger en viss tendens till rörelse av foten inuti skon. Hummel är inte heller riktigt lika smidig som till exempel Unihoc.

Opsummering: Danske Hummel er en af de mest populære skabere af håndboldsko og tøj, og det mærkes at de har været med i kampen længe. Da testpanelet tager tre hurtige skridt for at komme til mål, er det som om at Aerocharge skyder fødderne fremad i skridtet og den veldæmpede sål fanger spilleren på vej ned i landingen, og sikrer en god kontakt med jorden. Testpanelet har faktisk svært ved at finde noget, som gøres bedre med den her håndboldsko, som fungerer mindst ligeså godt til innebandy, volleyball og badminton, takket været den bredde sål. 


Indendørssko med et touch af sneaker!

Adidas dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 095 kroner.

Sport: Først og fremmest volleyball og håndbold. 

Størrelse og pasform: Indendørsskoen fra Adidas er true to size og du kan uden ekstra funderinger købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Bedste egenskaber: Det bedste med Crazyflight er hvor skøn den sidder på foden samt hvor behagelig den er at spille i. I sålen findes den hylde boost-dæmpning som er blevet Adidas signatur og som til stadighed vender tilbage i mange af deres løbesko. Udover det har Crazyflight et godt greb i ydersålen, hvilket er en forudsætning uanset hvilken indendørssport du giver dig i kast med. 

Hvad kunne have været endnu bedre? Testpanelet kommer ikke på noget, som de savner med denne indendørssko fra Adidas, hverken på volleyball- eller håndboldbanen. Det kan derimod være værd at påpege, at Crazyflight har en mere smal sål end konkurrenterne, og derfor ikke passer til helt så mange andre sportsgrene. 

Opsummering: Spørgsmålet er, om Adidas nogensinde har lavet en mindre lækker sko? Svaret er formodenligt, nej. Uanset om det handler om løbesko, sneakers eller indendørssko, så er Adidas næsten altid den lækreste i testgruppen. En anden smart finesse som vidner om, hvor rutinerede Adidas er når det kommer til at lave sko, er det ekstra slidstærke stof som findes på indersiden af skoens sål. Det gør, at den får et godt greb om både din strømpe og dermed din fod, så du slipper for at glide rundt. Crazyflight sidder desuden som smurt på foden, er true to size og har en ekstra skøn støddæmpning - perfekt til landingen efter et højt hop! 


En mangfoldig sko til dig med flere sportsgrene!

Mizuno dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 245 kroner.

Sport: Især håndbold, men Weave Lighting passer til stort set alle former for indendørssport. 

Størrelse og pasform: Mizuno er en anelse små i størrelserne. Det kan være en god ide at gå en størrelse op, hvis du er usikker på hvor på skalaen du ligger. 

Bedste egenskaber: Weave Lightning udmærkes af sin maksimale stabilitet - det er svært at forestille sig et scenario, hvor du ville træde forkert med den her sko på! Den er forstærket ekstra ved hælen hvilket gør, at foden sidder præcis som den skal, uanset hvor meget du vrider og drejer foden. 

Hvad kunne have været bedre? Hælkappen, som giver ekstra stabilitet, er en smule hård i starten inden den er gået og løbet til, siger flere af testdeltagerne. Hvilket betyder, at når du eksempelvis skal sparke til en bold med strakt fod, så støtter hælkappen op sammen med hælsenen. Det er ikke helt behageligt, men heldigvis bliver det bedre med tiden! 

Opsummering: Indendørsskoen fra japanske Mizuno er er klassificeret som en håndboldsko, men som så mange andre indendørssko passer den ligeså godt til de fleste former for indendørssport. Weave Lighting har en lidt højere sål end de andre modeller og er en anelse mere stum, hvilket giver stabile egenskaber og den minder derfor noget om skoen U4 fra Unichoc. Den høje sål får derfor skoen til at minde en helt del om den klassiske "chunky sneakers", hvilket jo er supertrendy! Ellers er grebet stort set spot on, så du kan røre dig helt uhindret i alle retninger, helt uden at tabe fart! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Alldeles nyss
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
more news
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

Alldeles nyss
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

Maksimér løbeoplevelsen med den helt rigtige løbesko! Værsgo, her er en guide som hjælper dig med finde netop den model fra Adidas store løbeskossortiment, som passer til dig.

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

Sæsonens løbesko er her! Vores testpanel har kørt i modeller til intervaller, løb og lange afstande. Her er løbeskoene til ham, der er bedst i test!

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

Hvilke løbesko skal jeg have? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, inden sommerens løbesæson for alvor sparkes igang. Vores testpanel har gjort halvdelen af arbejdet for dig - her er de løbesko som er sæsonens bedste i test!

08 jul 2020