Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

Her er skoene som holder dig skadefri og tager din præstation til indendørssport til max! Sportamores testpanel har testet seks hurtige modeller til håndbold, innebandy og volleyball. 

Det er faktisk ikke helt unormalt, at man kører innebandy, håndbold eller volleyball i et par x-fitsko eller til og med løbesko - lav ikke den fejltagelse! En sko med dårlig støddæmpning eller som ikke giver tilstrækkelig med stabilitet, kan føre til både slidtage og mere akutte skader, som eksempelvis en forvridning. Indendørssko er designet til at stå imod de hårde knubs som de kvikke indendørssportsgrene påfører dem. Vi har derfor testet sko fra adidas, Unihoc, Hummel, Salming med flere. Her præsenterer vi Sportamores testpanel og deres meninger om sæsonens nyheder!


Uhyggelig hurtig i alle retninger!

Salming dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 045 kroner.

Sport: Først og fremmest innebandy, men også badminton, squash og volleyball takket været meget dæmpning. 

Størrelse og pasform: Først og fremmest bør det nævnes, at Viper 5 er meget små i størrelserne, hvilket gælder for de fleste af Salmings indendørssok. Derfor anbefales det, at du går en hel størrelse op, når du klikker sådan et par her hjem. Selv her kan den opleves som smal, men husk på at det er meningen! Med al sport, hvo du du gør lige så mange sidebevægelser som fremad, vil du ikke glide rundt med indersålen. 

Bedste egenskaber: Det allerførst som imponerer testpanelet er stabiliteten i Viper 5, som klarer alle de udfordringer innebandy pådutter dine fodled. Den her indendørssko kommer til at som støbt til foden. Desuden er dæmoningen et stort plus, frem for alt i hælen. Det er godt for dig som har lidt knæproblemer eller benhindeinflammation samt får ondt af sætte foden ned på stumme underlag. Testpanelet giver thumbs up for grebet på Salming skoens ydersål. 

Hvad kunne have været bedre? Til forskel fra den bløde hæk, så er fremfoden i den her indendørssko fra Salming en anelse flad, og man risikerer med jævne mellemrum at opleve den som en smule stiv inden den er blevet gået godt til. 

Opsummering: Viper er i bund og grund en innebandysko som med en ekstra bred sål som er tilpasset til sportens hurtigere vendinger. Den brede sål gør, at du kan accelerere lige så effektiv i sidebevægelser som fremad, hvilket helt enkelt er et must- have til så hurtig en sportgren! Udover det, ja så vil Viper med garanti vække opsigt - den giftige neonrosa farve er en rød tråd i Salmings sortiment af indendørssko, men Viper kan også sagtens blive klikket hjem i en mere diskret


Lige så let og med en dæmpning som en fodboldstøvle!

Asics dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 449 kroner.

Sport: Først og fremmest volleyball, men Upcourt passer stort set til alle former for indendørssport. 

Størrelse och pasform: Til forskel fra indendørsskoen fra Salming, så er Upcourt 3 fra Asics lidt bred i pasformen, hvilket let kan gøre at du glider lidt rundt på sålen, hvis du ikke snører denne ordentligt. Snører du skoene ordentlig, så er der derimod ingen problemer, og har du brede fødder så er det præcis sådan en sko som her, der passer til dig! 

Bedste egenskaber: Testpanelet vil gerne fremhæve hvor ekstrem let skoen er som dens absolut bedste kvalitet. Det mærkes, at Upcourt er en volleyball sko, som du ikke får nogle problemer med at blokere bolden i. Desuden er Upcourt, ligesom alle de andre modeller fra Asics, superskøn. Det gælder uanset om det er løbe- eller indendørssko. 

Hvad kunne have været bedre? Hvis du har smalle fødder, så er det her måske ikke lige skoen til dig, da Upcourt er relativ bred i det. Hvis du på den anden side har brede fødder, så kan Upcourt blive din nye bedste ven på banen! 

Opsummering: Upcourt er en ekstrem let volleyballsko med en god ventilationsevne og bred, stabil sål. Selvom Upcourt er klassificeret som en volleyballsko, så skal du ikke lade dig narre til at tro, at den ikke fungerer til andre sportsgrene. Det her er et udmærket alternativ til dig, som fx spiller innebandy eller badminton og gerne vil have en let sko. Ellers har den her indendørssko fra Asics en blødere overdel end de andre modeller i testen, hvilket gør at Upcourt ventilerer virkelig godt og holder dine fødder friske, sæt efter sæt. 


Som perfekt til lurefinten!

Unihoc dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 999 kroner.

Sport: Først og fremmest innebandy, men også badminton og squash. Passer ikke til sport med masser af hop grundet den flade sål. 

Størrelse og pasform: Ligesom indendørsskoen fra Asics, så er den her innebandysko fra Unihoc ganske stor i størrelsen, så du kan med fordel gå en størrelse eller to ned, hvis du er mellem to størrelser. Husk desuden på at dine fødder hæver op, når du træner, og at du skal kunne få plads til tykkere træningsstrømper.  

Bedste egenskaber: Det bedste med U4 fra Unihoc er frem for alt grebet, som gør at du får max ud af hvert løb og retningsændring. At sålen er så tilpas bred er desuden et stort plus, hvilket indebærer at du står stabilt samt mindsker risikoen for fodskader. Hvis du er den der spiller som går på krykker mindst én gang per sæson, så kan den ekstra stabilitet i den her indendørssko fra Unihoc være netop dét, du behøver!

Hvad kunne have været endnu bedre? På den ene side så er det her en ganske flad model, til forskel fra Salmings innebandysko, og den gør derfor ikke særligt meget for dig med ømme knæled. På den anden side giver U4 Plus en ekstra god kontakt med jorden, hvilket med garanti vil få dig til at føle dig smidig. 

Opsummering: Det her er testens anden innebandy sko fra U4 Plus fra innebandymærket Unihoc. Hvis du tidligere har spillet i fx Asics, så kommer din første tanke at være, at U4 er ganske flad i det. Hvis du har problemer med meniskerne skal du måske kigge på en anden model, men hvis du søger den der skønne følelse af at blive et med stav og bolden, så er U4 noget for dig. Takket været den lave sål, får du bedre kontakt med jorden i U4 end i nogen anden sko, og hvis du, ligesom testpanelet, elsker de hurtigere snydefinter så findes der kun én ting tilbage at sige: Køb Unihoc! 


Eksplosiv lethed med løbeskridtet!

Hummel dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 999 kroner.

Sport: Først og fremmest håndbold, men fungerer ligeså godt til innebandy, badminton og volleyball da sålen er til den bredere side. 

Størrelse og pasform: Den her indendørssko fra Hummel er ganske bred, så hav det i mente når du vælger størrelse. Udover det, ja, så er den true to size og har et godt greb samt kan snøres ordentlig til for at skabe den bedste pasform. 

Bedste egenskaber: Det bedste med Aerocharge fra Hummel er, at den har så behagelig en støddæmpning samt et godt energiafkast som der sparker dig fremad i skridtet. Aerocharge er en virkelig let håndboldsko som du vil føle dig hurtig i. Udover det, så vil testpanelet gerne uddele et ekstra point for at indendørsskoen fra Hummel kan snøres ordentlig ind, så den passer til flere fødder og dermed flere forskellige slags spillere. 

Hvad kunne have været endnu bedre? Det finns inte många negativa aspekter med den här inomhusskon, men möjligen är den något för mjuk i ovansidan, vilket ger en viss tendens till rörelse av foten inuti skon. Hummel är inte heller riktigt lika smidig som till exempel Unihoc.

Opsummering: Danske Hummel er en af de mest populære skabere af håndboldsko og tøj, og det mærkes at de har været med i kampen længe. Da testpanelet tager tre hurtige skridt for at komme til mål, er det som om at Aerocharge skyder fødderne fremad i skridtet og den veldæmpede sål fanger spilleren på vej ned i landingen, og sikrer en god kontakt med jorden. Testpanelet har faktisk svært ved at finde noget, som gøres bedre med den her håndboldsko, som fungerer mindst ligeså godt til innebandy, volleyball og badminton, takket været den bredde sål. 


Indendørssko med et touch af sneaker!

Adidas dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 095 kroner.

Sport: Først og fremmest volleyball og håndbold. 

Størrelse og pasform: Indendørsskoen fra Adidas er true to size og du kan uden ekstra funderinger købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Bedste egenskaber: Det bedste med Crazyflight er hvor skøn den sidder på foden samt hvor behagelig den er at spille i. I sålen findes den hylde boost-dæmpning som er blevet Adidas signatur og som til stadighed vender tilbage i mange af deres løbesko. Udover det har Crazyflight et godt greb i ydersålen, hvilket er en forudsætning uanset hvilken indendørssport du giver dig i kast med. 

Hvad kunne have været endnu bedre? Testpanelet kommer ikke på noget, som de savner med denne indendørssko fra Adidas, hverken på volleyball- eller håndboldbanen. Det kan derimod være værd at påpege, at Crazyflight har en mere smal sål end konkurrenterne, og derfor ikke passer til helt så mange andre sportsgrene. 

Opsummering: Spørgsmålet er, om Adidas nogensinde har lavet en mindre lækker sko? Svaret er formodenligt, nej. Uanset om det handler om løbesko, sneakers eller indendørssko, så er Adidas næsten altid den lækreste i testgruppen. En anden smart finesse som vidner om, hvor rutinerede Adidas er når det kommer til at lave sko, er det ekstra slidstærke stof som findes på indersiden af skoens sål. Det gør, at den får et godt greb om både din strømpe og dermed din fod, så du slipper for at glide rundt. Crazyflight sidder desuden som smurt på foden, er true to size og har en ekstra skøn støddæmpning - perfekt til landingen efter et højt hop! 


En mangfoldig sko til dig med flere sportsgrene!

Mizuno dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 245 kroner.

Sport: Især håndbold, men Weave Lighting passer til stort set alle former for indendørssport. 

Størrelse og pasform: Mizuno er en anelse små i størrelserne. Det kan være en god ide at gå en størrelse op, hvis du er usikker på hvor på skalaen du ligger. 

Bedste egenskaber: Weave Lightning udmærkes af sin maksimale stabilitet - det er svært at forestille sig et scenario, hvor du ville træde forkert med den her sko på! Den er forstærket ekstra ved hælen hvilket gør, at foden sidder præcis som den skal, uanset hvor meget du vrider og drejer foden. 

Hvad kunne have været bedre? Hælkappen, som giver ekstra stabilitet, er en smule hård i starten inden den er gået og løbet til, siger flere af testdeltagerne. Hvilket betyder, at når du eksempelvis skal sparke til en bold med strakt fod, så støtter hælkappen op sammen med hælsenen. Det er ikke helt behageligt, men heldigvis bliver det bedre med tiden! 

Opsummering: Indendørsskoen fra japanske Mizuno er er klassificeret som en håndboldsko, men som så mange andre indendørssko passer den ligeså godt til de fleste former for indendørssport. Weave Lighting har en lidt højere sål end de andre modeller og er en anelse mere stum, hvilket giver stabile egenskaber og den minder derfor noget om skoen U4 fra Unichoc. Den høje sål får derfor skoen til at minde en helt del om den klassiske "chunky sneakers", hvilket jo er supertrendy! Ellers er grebet stort set spot on, så du kan røre dig helt uhindret i alle retninger, helt uden at tabe fart! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

5 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

6 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
more news
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

Når du løbetræner om efteråret og vinteren, så er det ikke bare vigtigt at have det rette tøj til det rette vejr. Du skal også være synlig på turen, og det gør du nemmest med reflekser. Sådan her lyser du bedst op i mørket.

5 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

6 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

Den 12 oktober gik Eliud Kipchoge over i historien. Han blev nemlig den første i verden til at løbe et maraton på under to timer, og han gjorde det i et par Nike-løbesko.

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

Alle som elsker efterår og vinter ved, at skiundertøj kan bruges til både sofahygge og udendørshygge! Skiundertøj er sæsonens skønneste, varmeste og hyggeligste tøj, men hvordan skal skiundertøj egentlig vaskes?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019