Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

Her er skoene som holder dig skadefri og tager din præstation til indendørssport til max! Sportamores testpanel har testet seks hurtige modeller til håndbold, innebandy og volleyball. 

Det er faktisk ikke helt unormalt, at man kører innebandy, håndbold eller volleyball i et par x-fitsko eller til og med løbesko - lav ikke den fejltagelse! En sko med dårlig støddæmpning eller som ikke giver tilstrækkelig med stabilitet, kan føre til både slidtage og mere akutte skader, som eksempelvis en forvridning. Indendørssko er designet til at stå imod de hårde knubs som de kvikke indendørssportsgrene påfører dem. Vi har derfor testet sko fra adidas, Unihoc, Hummel, Salming med flere. Her præsenterer vi Sportamores testpanel og deres meninger om sæsonens nyheder!


Uhyggelig hurtig i alle retninger!

Salming dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 045 kroner.

Sport: Først og fremmest innebandy, men også badminton, squash og volleyball takket været meget dæmpning. 

Størrelse og pasform: Først og fremmest bør det nævnes, at Viper 5 er meget små i størrelserne, hvilket gælder for de fleste af Salmings indendørssok. Derfor anbefales det, at du går en hel størrelse op, når du klikker sådan et par her hjem. Selv her kan den opleves som smal, men husk på at det er meningen! Med al sport, hvo du du gør lige så mange sidebevægelser som fremad, vil du ikke glide rundt med indersålen. 

Bedste egenskaber: Det allerførst som imponerer testpanelet er stabiliteten i Viper 5, som klarer alle de udfordringer innebandy pådutter dine fodled. Den her indendørssko kommer til at som støbt til foden. Desuden er dæmoningen et stort plus, frem for alt i hælen. Det er godt for dig som har lidt knæproblemer eller benhindeinflammation samt får ondt af sætte foden ned på stumme underlag. Testpanelet giver thumbs up for grebet på Salming skoens ydersål. 

Hvad kunne have været bedre? Til forskel fra den bløde hæk, så er fremfoden i den her indendørssko fra Salming en anelse flad, og man risikerer med jævne mellemrum at opleve den som en smule stiv inden den er blevet gået godt til. 

Opsummering: Viper er i bund og grund en innebandysko som med en ekstra bred sål som er tilpasset til sportens hurtigere vendinger. Den brede sål gør, at du kan accelerere lige så effektiv i sidebevægelser som fremad, hvilket helt enkelt er et must- have til så hurtig en sportgren! Udover det, ja så vil Viper med garanti vække opsigt - den giftige neonrosa farve er en rød tråd i Salmings sortiment af indendørssko, men Viper kan også sagtens blive klikket hjem i en mere diskret


Lige så let og med en dæmpning som en fodboldstøvle!

Asics dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 449 kroner.

Sport: Først og fremmest volleyball, men Upcourt passer stort set til alle former for indendørssport. 

Størrelse och pasform: Til forskel fra indendørsskoen fra Salming, så er Upcourt 3 fra Asics lidt bred i pasformen, hvilket let kan gøre at du glider lidt rundt på sålen, hvis du ikke snører denne ordentligt. Snører du skoene ordentlig, så er der derimod ingen problemer, og har du brede fødder så er det præcis sådan en sko som her, der passer til dig! 

Bedste egenskaber: Testpanelet vil gerne fremhæve hvor ekstrem let skoen er som dens absolut bedste kvalitet. Det mærkes, at Upcourt er en volleyball sko, som du ikke får nogle problemer med at blokere bolden i. Desuden er Upcourt, ligesom alle de andre modeller fra Asics, superskøn. Det gælder uanset om det er løbe- eller indendørssko. 

Hvad kunne have været bedre? Hvis du har smalle fødder, så er det her måske ikke lige skoen til dig, da Upcourt er relativ bred i det. Hvis du på den anden side har brede fødder, så kan Upcourt blive din nye bedste ven på banen! 

Opsummering: Upcourt er en ekstrem let volleyballsko med en god ventilationsevne og bred, stabil sål. Selvom Upcourt er klassificeret som en volleyballsko, så skal du ikke lade dig narre til at tro, at den ikke fungerer til andre sportsgrene. Det her er et udmærket alternativ til dig, som fx spiller innebandy eller badminton og gerne vil have en let sko. Ellers har den her indendørssko fra Asics en blødere overdel end de andre modeller i testen, hvilket gør at Upcourt ventilerer virkelig godt og holder dine fødder friske, sæt efter sæt. 


Som perfekt til lurefinten!

Unihoc dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 999 kroner.

Sport: Først og fremmest innebandy, men også badminton og squash. Passer ikke til sport med masser af hop grundet den flade sål. 

Størrelse og pasform: Ligesom indendørsskoen fra Asics, så er den her innebandysko fra Unihoc ganske stor i størrelsen, så du kan med fordel gå en størrelse eller to ned, hvis du er mellem to størrelser. Husk desuden på at dine fødder hæver op, når du træner, og at du skal kunne få plads til tykkere træningsstrømper.  

Bedste egenskaber: Det bedste med U4 fra Unihoc er frem for alt grebet, som gør at du får max ud af hvert løb og retningsændring. At sålen er så tilpas bred er desuden et stort plus, hvilket indebærer at du står stabilt samt mindsker risikoen for fodskader. Hvis du er den der spiller som går på krykker mindst én gang per sæson, så kan den ekstra stabilitet i den her indendørssko fra Unihoc være netop dét, du behøver!

Hvad kunne have været endnu bedre? På den ene side så er det her en ganske flad model, til forskel fra Salmings innebandysko, og den gør derfor ikke særligt meget for dig med ømme knæled. På den anden side giver U4 Plus en ekstra god kontakt med jorden, hvilket med garanti vil få dig til at føle dig smidig. 

Opsummering: Det her er testens anden innebandy sko fra U4 Plus fra innebandymærket Unihoc. Hvis du tidligere har spillet i fx Asics, så kommer din første tanke at være, at U4 er ganske flad i det. Hvis du har problemer med meniskerne skal du måske kigge på en anden model, men hvis du søger den der skønne følelse af at blive et med stav og bolden, så er U4 noget for dig. Takket været den lave sål, får du bedre kontakt med jorden i U4 end i nogen anden sko, og hvis du, ligesom testpanelet, elsker de hurtigere snydefinter så findes der kun én ting tilbage at sige: Køb Unihoc! 


Eksplosiv lethed med løbeskridtet!

Hummel dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 999 kroner.

Sport: Først og fremmest håndbold, men fungerer ligeså godt til innebandy, badminton og volleyball da sålen er til den bredere side. 

Størrelse og pasform: Den her indendørssko fra Hummel er ganske bred, så hav det i mente når du vælger størrelse. Udover det, ja, så er den true to size og har et godt greb samt kan snøres ordentlig til for at skabe den bedste pasform. 

Bedste egenskaber: Det bedste med Aerocharge fra Hummel er, at den har så behagelig en støddæmpning samt et godt energiafkast som der sparker dig fremad i skridtet. Aerocharge er en virkelig let håndboldsko som du vil føle dig hurtig i. Udover det, så vil testpanelet gerne uddele et ekstra point for at indendørsskoen fra Hummel kan snøres ordentlig ind, så den passer til flere fødder og dermed flere forskellige slags spillere. 

Hvad kunne have været endnu bedre? Det finns inte många negativa aspekter med den här inomhusskon, men möjligen är den något för mjuk i ovansidan, vilket ger en viss tendens till rörelse av foten inuti skon. Hummel är inte heller riktigt lika smidig som till exempel Unihoc.

Opsummering: Danske Hummel er en af de mest populære skabere af håndboldsko og tøj, og det mærkes at de har været med i kampen længe. Da testpanelet tager tre hurtige skridt for at komme til mål, er det som om at Aerocharge skyder fødderne fremad i skridtet og den veldæmpede sål fanger spilleren på vej ned i landingen, og sikrer en god kontakt med jorden. Testpanelet har faktisk svært ved at finde noget, som gøres bedre med den her håndboldsko, som fungerer mindst ligeså godt til innebandy, volleyball og badminton, takket været den bredde sål. 


Indendørssko med et touch af sneaker!

Adidas dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 095 kroner.

Sport: Først og fremmest volleyball og håndbold. 

Størrelse og pasform: Indendørsskoen fra Adidas er true to size og du kan uden ekstra funderinger købe den størrelse, du plejer at bruge. 

Bedste egenskaber: Det bedste med Crazyflight er hvor skøn den sidder på foden samt hvor behagelig den er at spille i. I sålen findes den hylde boost-dæmpning som er blevet Adidas signatur og som til stadighed vender tilbage i mange af deres løbesko. Udover det har Crazyflight et godt greb i ydersålen, hvilket er en forudsætning uanset hvilken indendørssport du giver dig i kast med. 

Hvad kunne have været endnu bedre? Testpanelet kommer ikke på noget, som de savner med denne indendørssko fra Adidas, hverken på volleyball- eller håndboldbanen. Det kan derimod være værd at påpege, at Crazyflight har en mere smal sål end konkurrenterne, og derfor ikke passer til helt så mange andre sportsgrene. 

Opsummering: Spørgsmålet er, om Adidas nogensinde har lavet en mindre lækker sko? Svaret er formodenligt, nej. Uanset om det handler om løbesko, sneakers eller indendørssko, så er Adidas næsten altid den lækreste i testgruppen. En anden smart finesse som vidner om, hvor rutinerede Adidas er når det kommer til at lave sko, er det ekstra slidstærke stof som findes på indersiden af skoens sål. Det gør, at den får et godt greb om både din strømpe og dermed din fod, så du slipper for at glide rundt. Crazyflight sidder desuden som smurt på foden, er true to size og har en ekstra skøn støddæmpning - perfekt til landingen efter et højt hop! 


En mangfoldig sko til dig med flere sportsgrene!

Mizuno dam DK.jpg

Model: ,

Vejledende pris: 1 245 kroner.

Sport: Især håndbold, men Weave Lighting passer til stort set alle former for indendørssport. 

Størrelse og pasform: Mizuno er en anelse små i størrelserne. Det kan være en god ide at gå en størrelse op, hvis du er usikker på hvor på skalaen du ligger. 

Bedste egenskaber: Weave Lightning udmærkes af sin maksimale stabilitet - det er svært at forestille sig et scenario, hvor du ville træde forkert med den her sko på! Den er forstærket ekstra ved hælen hvilket gør, at foden sidder præcis som den skal, uanset hvor meget du vrider og drejer foden. 

Hvad kunne have været bedre? Hælkappen, som giver ekstra stabilitet, er en smule hård i starten inden den er gået og løbet til, siger flere af testdeltagerne. Hvilket betyder, at når du eksempelvis skal sparke til en bold med strakt fod, så støtter hælkappen op sammen med hælsenen. Det er ikke helt behageligt, men heldigvis bliver det bedre med tiden! 

Opsummering: Indendørsskoen fra japanske Mizuno er er klassificeret som en håndboldsko, men som så mange andre indendørssko passer den ligeså godt til de fleste former for indendørssport. Weave Lighting har en lidt højere sål end de andre modeller og er en anelse mere stum, hvilket giver stabile egenskaber og den minder derfor noget om skoen U4 fra Unichoc. Den høje sål får derfor skoen til at minde en helt del om den klassiske "chunky sneakers", hvilket jo er supertrendy! Ellers er grebet stort set spot on, så du kan røre dig helt uhindret i alle retninger, helt uden at tabe fart! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020