DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Test af dame-modeller (scroll ned for herre-test): 

Til fodboldmødre!  DK_SVEA.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 2 495 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Materialer: 60% bomuld 40% nylon. For 100% nylon. Fyld 80% dun, 20% fjer.

Pasform: True to size med generøs armlængde. Modellen er hverken for stram eller rummeling og kan tilpasses i taljen med en træksnor. Den er er noget bredere nederst hvilket og passer dig med lidt sul på hofterne. Jakken går ned til midt på lårene og har en stor lækker hæte med pels. 

Komfort: Super behagelig jakke. Da det er tyk model er den ikke videre let. Den opleves mere som robust og varm. Du kommer helt sikkert ikke til at fryse i denne model det er helt sikkert.

Design: Et klassisk design som er mere hverdagsfin i det end mange af det mere sporty modeller i testen. En perfekt jakke til at have på sammen med lidt festligere tøj som jakkesæt og lignende.

Konklusion: Du som er en tro Svea-følger er sikkert bekendt med den populære jakke Miss Smith. Den lange, varme jakke med en lækker hætte er et godt valg til vinterens koldeste dage. Det slidstærke materiale gør at modellen holder i flere sæsoner. Et minus ved jakken er den kan føles lidt tung og uhandy, det er samtidigt heller ikke det man køber den for. Det bedste er den lange pasform og materialets evne til at varme når det er aller koldest. En feminin pasform med plads til både bryst og hofter, to forlommer med fleece for dig som har glemt vanterne derhjemme. Den er perfekt til at stå på sidelinjen når de små spiller kamp i kulden! Anbefales til fodboldmødre! 

Til rockpigen! DK_ELVINE.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 995 kroner.  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 100% nylon. For 100% polyester. Fyldning 100% polyester. 

Pasform: En kort jakke som er normal i størrelen. Modellen har kant i ærmerne, halsen samt på det nederste inder for der hjælper med at holder jakken tæt til kroppen. Modellen er uden hætte med en høj krave der varmer skønt. 

Komfort: Takket være kanten nede der går hele vejen ned til toppen af numsen varmer jakken hele overkroppen og er perfekt til de kolde dage. 

Design: Dunjakkens version af en bomberjakker. Flabet, fin og et enkelt design. Stor flab på lynlåsen er en cool detalje, godt gået Elvine!

Konklusion: Vil du have en vinterjakke med attitude er Lisen det eneste valg for dig! En kortere model der er smart udformet så der ikke kommer koldt kold luft ind under. Polyesterforet varmer mindst lige så godt som den bedste dunjakke og lokkede de fleste i testepanelet me sin ekstreme varme. Det puffede look giver en cool look der også føles lækkert på kroppen. Derimod kan du opleve materialet ikke giver dig fuld bevægelsesfrihed uden dog at trække imod eller lignende. Hvis du godt kan lide jakker der kan justeres ind i taljen kan denne opleves som lidt rund i det. Deler du ikke dette syn har du her testens vinder! Den er varmere end du tror og flottere i virkeligheden end på billed. To forlommer med lynlåse samt en inderlomme med lynlås.

Til dig som altid fryser! DK_WYTE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 1 345 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 100% polyester. Fyld 90% dun, 10% fjer.

Pasform: Lidt stor i størrelsen hvilket resulterer i en rummelig pasform. Havde kunne være mere slim rundt om mavepartiet, eller minimum have en snor i taljen hvor du selv kan tilpasse pasformen. Skønt at jakken går ned til midten på lårene. Plus for lynlåse i sidderne så du kan åbne for ventilation og pasform.

Komfort: Ekstremt skøn jakke som er super varm samtidigt som den giver en hyggelig og blød følelse. Du vil sove og bo i den her jakke 24/7. 

Design: Enkelt design med store lommer som du kommer i både ovenfra og fra siden. 

Konklusion: Din bedste ven når det rusker og er koldt udendørs. Alma fra Wyte har en lang og rummelig pasform hvor du let for plads til en tyk trøje under. Men det er ikke fordi du behøver det, da denne model er meget varm og du kommer i fryse til vinter. Modellen havde nok fået en bedre overall score hvis den kunne tilpasses i taljen. Stort plus for du kan udvide den i bunden af jakken så du får en bedre bevægelsesfrihed. Det bedste ved jakken er den bløde følelse den har og der er ikke noget der holder dig tilbage. Stofkanten i bunden af ærmerne og den høje krave lukker kulden ude på en effektiv måde. En af de mest prisvenlige modeller i testen.

Til piloten! DK_ALPHA.jpg

Test af:

Vejledende pris: 2 025 kroner.  

Kommer i farverne:  og 

Material: 100% nylon. For 100% nylon. Fyld 100% polyester. 

Pasform: Kropsmæssigt er den true to size, men modellen har noget stramme ærmer der også går langt op i armhulerne end de andre modeller i testen. Ligger du mellem to størrelser og kan lide at træne bicebs kan det være smart at vælge den større af dem. 

Komfort: Vælger du den rigtige størrelse er den super bekvem. Man kan let tro at dette skal være den varmeste i testen, men det er ikke tilfældet. Det er selvfølgelig en varm jakke som klarer minusgrader, men den er samtidigt så tilpas kølig den virker til nul og plusgrader.

Design: Den blå nuance får høje anbefalinger, plus de små pilot-inspirerede detaljer.

Konklusion: Testens lækreste hætte passer helt klart til N3B VF 59 Wmn. I kombination med designet som går nedover bagdelen for du en lækker jakke der varmer. Modellen har mange smarte detaljer som en snor i taljen og fire forlommer hvor de to i brysthøjde er perfekt placeret til at stoppe dine kolde fingre i. Plus for inderlommen med lynlås. Minus ved jakken er at den kan gabe lidt foran ved lynlåsen hvor kold luft kan komme ind. Testpanelet havde ønsket en noget længere model for at undgå dette. Det bedste ved modellen er det lækre design og de smarte stofkanter i ærmerne.

Til citypigen! DK_PUMA.jpg

Test af:

Vejledende pris: 1 595 kroner. 

Kommer i farven: 

Materiaer: 100% polyester. For 100% polyester. Fyld 90% dun, 10% fjer. 

Pasform: En super rummelig pasform der grænser til at være en oversize model. Jakken stopper ved starten af numsen og kan justeres nederst for en optimal pasform. Du får en rund pasform. Normal længde på ærmerne.

Komfort: En super blød og tynd jakke som hverken er i vejen eller føles som den holder dig tilbage når du har den på. Indersiden er blød på huden. 

Design: Søger du en model med lidt attitude er denne grøne model fra Puma et godt valg. Den noget oversize-pasform i kombination med en tykkere krave giver et standhaftigt indtryk. Designet faldt ikke i alles smag.

Konklusion: At Puma laver tøj der er flot er ingen nyhed. 480 Down Jacket føles skabt for Kyle Jenner hvor den rummelige pasform og buff følelse virkelig træder frem. Jakken har en en nogenlunde varmende effekt til de kølige dage i byen. Det her er ikke en jakke du tager på til en gåtur i skoven eftersom den korte og rummelige pasform gør det svært at holde tæt ved taljen og armene. Plus for lynlåsen hverken gnaver eller slider ved hagen. det bedste ved jakken er den er let og følger kroppens bevægelser hvilket gør den til en vinder når du vil have en jakker der er hurtig at få af og på.

Til den sporty! DK_PEAK.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 3 195 kroner. 

Kommer i farverne: , og .

Material: 100 % genbrugs polyamid. Fyld 90% dun, 10% fjer. 

Pasform: Normal i størrelsen med en generøs armlængde som. Jakken når til starten af bagdelen og der findes en træksnor længst nede så den kan tilpasses. En bekvem og lige pasform.  

Komfort: Super bekvem og varm jakke - her er modellen du kan stole på når det er så koldt at du får istapper på øjenvibberne!

Design: Den røde farve deler testpanelet. Visse kan lide den mere i øjnefaldende kulør som lever en kedelig november dag op og andre afskyr den.

Konklusion: Nøgleordet for Frost Down Jacket er funktionalitet, varmende effekt og bekvem pasform. Alle som har testet en Peak Performance-jakke ved at de får høj kvalitet og og masser af komfort. Det afpillede design er desuden helt rigtigt modemæssigt. Selv om jakken sidder til og let følger kroppens bevægelser, er den samtidigt varm, vind- og vandafvisende. En perfekt følgesvend for dig der kan lide en mere sporty stil, men samtidigt vil kunne bruge den på pisterne, på din skiferie. En lomme med lynlås på ærmet kan holde dit liftkort tæt og fleecematerialet ved hagen varmer godt og sørger for der ikke er noget der gnaver. Plus for hætten kan tilpasses.

Til eventyren! DK_HAGLÖFS.jpg

Test af:   

Vejledende pris: 2 295 kroner.  

Kommer i farverne:  og .

Material: 100% Genanvendt polyester. Fyld 85% dun, 15% fjer. 

Pasform: Figurtæt pasform som går et stykke ned på bagdelen, den er noget længere bagpå end fremme. Modellen går ind i taljen og bliver bredere nede hvilket er perfekt hvis man har lidt hofter. Du kan også tilpasse nederdelen med en snor efter eget ønskemål.

Komfort: Super skøn jakke som varmer behageligt. Eftersom materialet er det tyndeste i testen, men stadig super varmt, så er den her jakke let at pakke sammen på vandreturen eller skituren. Den sider som en drøm og ser og føles behagelig. 

Design: Mixet mellem glans og mat materiale er en rigtigt cool kombination. Jakken føles lidt luksus og moderne, som en flottere udgave af en vandrejakke, men som du samtidigt vil have på ind til byem eller en kold vintedag.

Konklusion: Kun Haglöfs har lykkedes skabe en tynd jakke som varmer så meget i forhold til det tynde materiale jakken er lavet i. Det resulterer i en alsidig jakke der kan anvendes til en kold dag i byen, e tur i parken eller decideret vandretur i skoven. Jakken har en høj krave, tætsiddende hætte der bliver hvor den skal selv om det blæser og forlomer med lynlås. Modellen savner derimod inderlommer hvilket testpanelet havde ønsket. Når det er -20 grader og du leder efter den varmeste jakke du har i garderoben er dette ikke den du hiver frem. Den er dog helt fin til udendørs aktiviteter hvor man får pulsen lidt op, da den holder en god åndbarhed.

Til skiløberen! DK_WEAR.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 645 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 100% polyester. For 100% polyester. Fyld 100% polyester. 

Pasform: Noget lang bagpåog går godt ned over bagdelen. Minder en del om Peak Performance Blackburn Jacket i pasformen da den går lidt ind ved taljen men samtidigt holder en nogenlunde lige figur.

Komfort: Super behagelig jakke. Det noget længere bagparti giver en god varmende effekt og en behagelig følelse af virkelig at være godt klædt på. Jakken er super let og giver dig en god bevægelsesfrihed.

Design: Lækkert, sporty look som føles super innovativt. Både farven og detaljer lokkede testpanelet en del og det her blev designmæssigt, hurtigt en favorit.

Konklusion: En frisk model for både krop og øjnene. Jakken er normal i størrelsen og har en noget længere pasform bagpå, hvilket er et stort plus. Modellen har to forlommer fremme og en lommer med lynlås på armen til et liftkort eller lignende, så den går helt sikkert at tage med på skiferie. Den gode åndbarhed gør du både kan hoppe, danse og lave gymnastik i jakken uden de mindste problemer. det er ikke den varmeste jakke i testen, men i kombination med en aktivitet eller et godt mellemlag i -10 grader er den spot on. Plus for det forstærkede partier på skulder og arme. Minus for den kan opleves lidt for sporty til hverdagsbrug.

Test af herre-modeller: 

Til småbarns faderen! DK_WYTE.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 615 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 100% polyester. Stoppning: 90% dun, 10% fjäder. 

Pasform: En lang, lige model med plads til både skiundertøj og et tykt mellemlag. Du behøver ikke være urolig for at den her model bliver for stram at have på, så vælg din almindelige størrelse så får du en rummelig jakke. Kan tilpasses i taljen.

Komfort: Ja, denne model er skøn, testpanelet har ingen indvendinger her. Derimod er den bedre at have på end den ser ud.

Design: Den grønne kulør er vellidt og med fine detaljer. I sin helhed er det dog ikke en model du vælger når du skal på fin middag. En praktisk jakke som føles skabt til et koldt klima hvor komfort og varme kommer før design. 

Konklusion: Er du ude efter en varm jakke som sidder bekvemt, men ikke har nogle større krav til en skræddersyet pasform er dette en model for dig. Med sit lange, lige design passer denne model de fleste og det varmende materiale klarer minusgrader med bravur. Minus ved jakken er pasformen som ikke er den flotteste i testen. Du køber denne jakke for varmen skyld, derfor er den velegnet til småbarnsfaderen. En solid vinterjakke der går ned og varmer lårene. Det bedste ved jakken er de smarte detaljer som aftagbar hætte og idnerlommer med lynlås.

Til dig som altid fryser! DK_PEAK.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 3 195 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 100 % genanvendt polyamid. Fyld 90% dun, 10% fjer.

Pasform: Stor i størrelsen med lange og brede ærmer der helt sikker passer dig med brede overarme. Har du en mere normal størrelse kan du med fordel gå en størrelse ned for en optimal pasform. Jakken er meget lige i det.

Komfort: En let og blød jakke med skøn hætte som både er rummelig og går at tilpasse.

Design: Stilrent design for den klassiskae Peak-elsker med en hætte som kan tilpasses, inderlommer samt lomme til liftkort på armen. Lækker farve, ingen detaljer som stikker ud.. 

Konklusion: Så snart du får denne jakke på mærker du det er en model der beskytter dig mod elementerne. Du som er vant til Peak Performance jakker ved at de leverer høj kvalitet i kombination med klassisk og stilrent design. Det bedste ved jakken er at den varmer så hammer godt. Minus er den er så stor i størrelserne, specielt i ærmerne, så tænk på det når du skal vælge størrelse. Med den rette størrelse for du en allround jakke som er lige cool hvor end du tager den på. I Frost Down jacket kommer du aldrig til at fryse. 

Til den moderne skovtrold! DK_HAGLÖFS.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 995 kroner. 

Kommer i farverne:  og .

Material: 100% Genbrugs polyamid. Fyld 100% genanvendt polyester. 

Pasform: Noget stram ved hoften og armene, rummeligere pasform rundt om maven. Du som har en bredere hofte kan opleve denne model kryber op når du går. Ligger du mellem to størrelser kan du ,ed fordel gå en størrelse op.

Komfort: Tynd og behagelig jakke med en høj krave og tætsiddende hætte. jakken har en stram pasfoorm som sidder super skønt på kroppen og give en god bevægelsesfrihed. 

Design: En multifunktionel model som både kan anvendes til hverdag til jobbet eller til weekend ture i skoven. Lidt mangel på lommer i denne model, savner inderlommer.

Konklusion: Til forskel fra andre Haglöfs jakker æmmer denne model nok lidt mere af fashion end outdoor, men det går ikke udover funktionaliteten. Jakken er forstærket på overarme og skuldre, materialet her står imod vand og vind og mærkes solidt. Havde den været 5 centimeter længere havde tetspanelet kastet konfetti omkring sig. Minus ved jakken er at den er noget stram om hoften. I kombination med det lidt kortere designgør det altså at jakken glider op, så du må gå og trække den ned iblandt. Gå en størrelse op for en mere rummelig pasform. Det bedste ved jakken er den er super at røre sig i, den følger din krops bevægelser og står imod det meste. En solid vinterjakke for den modebevidste skovtrold!

Til multitaskeren! DK_WEAR.jpg

Test af:   

Vejledende pris: 1 645 kroner. 

Kommer i farverne:  og .  

Material: 100% polyester. For 100 % polyester. Fyld 100 % polyester. 

Pasform: Noget stor i størrelsen. Ved du at din almindelige størrelse kan opleves som lidt stor i størrelsen skal du bestemt gå en størrelse op. Modellen er meget rummelig hen ver maven. Med ret størrelse sidder jakken som smurt. Plus for snoren længst nede så du selv kan tilpasse pasformen efter behov.

Komfort: Den sidder godt og føles godt på kroppen. Zeal Jacket har en god komfort. 

Design: Fin farve, fedt at blande glans med mat farve. Smarte lynlåse og inderlommer med lynlås samt en lomme på armen med lynlås til liftkort. Hætten kan tilpasses.

Konklusion: En jakke som har alt du vil have uden at den bliver alt for teknisk og funtionel. Skal du til byen og drikke kaffe? Tag din Zeal Jacket på! Skal du på skiferie?  Tag din Zeal Jacket med! Det sporty look er en fryd for øjet og jakken varmer godt uden at blive alt for varm. Den er lige god til en gåtur som når du skla være aktiv. Minus for jakken er lige lidt for rummelig rundt om maven, tstpanelet havde foretrukket en mere slim udgave. Det bedste ved jakken er den kan bruges til alt!

Til den modebevidste DK_WEAR2.jpg

Test af:   

Vejledende pris: 1 295 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 65% polyester, 35% bomuld. For 100% polyester. Fyld 100% polyester. 

Pasform: True to size. Jakken har en længre pasform, generøs armlængde med gemt elastik og knapper der gør den kan tilpasses. En lige pasform som sidder godt på de fleste. Meget høj krave med hætte der ligeledes kan tilpasses.

Komfort: Føles lidt mere som en jakke der skal beskytte dig for vand og vind, end den skal holde varme. Kombiner med et varmt mellemlag da denne jakke nok mere skal ses som en beskyttende skal. Lidt stiv i armene med hårde kanter i bunder. Ellers sidder den som den skal.

Design: Jakken har et inderstof i camo og en mønstret kant ved lynlåsen som virker lidt off i kombination med den grønne jakke. Når den dog er lynet kan man ikke se detaljen og jakken er rigtig flot. Testpanelet hylder den sorte hætte og læderdetaljerne der er lidt cool.

Konklusion: Testens mest slidstærke jakke er helt klart Diverse jacket. Materialet kan opleves som noget stift inden den er gået til, men takket være samme materiale holder den også en del sæsoner. Den varmer super godt, men gør sig bedst sammen med et mellemlag i fleece. Minus er at jakken godt kan føles lidt klumpet. Det bedste ved jakken er holdbarheden og det faktum at den er vand-, vind og skidtsikker. Ja, du læste rigtigt. I denne model kan du let bare tage en klud over tørre det meste skidt væk! 

Til storbyfyren! DK_PUMA.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne:  og .  

Materialer: 100% nylon. For 100% nylon. Fyld 90% dun, 10% fjer. 

Pasform: True to size. Modellen har normal længde i ærmer. Skræddersyet og lige pasform der sidder perfekt på de fleste. En høj krave der varmer.

Komfort: Det her er ikke den varmeste jakke i testet men den varmer ok og kan absolut kombineres med et mellemlag. Den sidder super skønt på kroppen og har en god pasform der du kan bevæge dig uden problemer.  

Design: Lækker jakke i efterårets farve. Modellen er uden en hætte giver derfor en mere by-agtigt følelse som sammen med det enkle logo giver et stilrent look. Derimod er testpanelet noget i tvivl om logoet bagpå den en skulder som virker lidt malplaceret.

Konklusion: Leder du efter en vinterjakke som har en god pasform uden en masse funktioner er denne budgetfavorit noget for dig. Ingen hætte som irriterer eller er i vejen, ingen unødige detaljer som giver en outdoor-følelse og ikke noget tungt materiale her! Warmcell Ultralight AD Jacket er en let model til storbyfyren der skal bruge en varm jakke som han hurtigt kan kaste over armen når man skla hurtigt ud af døren. Modellen er lidt kort i armene og har ikke nogen afslutning hvilket gør den ikke slutter tæt i ærmerne. Pasformen er dog super og giver en rigtig fin siluet. En prisvenlig jakke som sidder som smurt på.

Till outdoor-fantasten!  DK_8848.jpg

Test af:

Vejledende pris: 1 695 kroner. 

Kommer i farverne:  og

Materialer: 100% polyamid. Fyld 100% polyester. 

Pasform: En rummelig men samtidigt lige pasform hvor du får plads til et mellemlag uden at føle du har for meget tøj på. Rummelige ærmer med afslutninger i stof der holder tæt ved håndledene. Plus for den lange pasform der går ned under bagdelen.

Komfort: Skøn og bekvem jakke med en hætte som kan tilpasses for højeste komfort. Dette er en varm model der sidder super godt. Det er ikke den jakke i testen med bedst bevægelsesfrihed, men det er heller ikke derfor man køber den.

Design: Det jagtinspirerende design føles som skabt til skoven. Modellen er vældig populær bladt testpanelet også selvom den ikke er førstevalget til en aften i byen. På vandreture gør den sig dog perfekt og giver samtidigt et moderne indtryk. 

Konklusion: En kvalitetsjakke som er lavet til outdoor-freaken. Med et vand- og vindafvisende materiale som er slidstærkt får du en ven for livet. 8848 ved hvad de gør og de gør det rigtigt godt! Mange små smarte lommer foran, høj krave og en hætte der er lige så varm som den er lækker. pasformen er lige og rummelig, hvilket gør den kan opleves som noget stor for dig som ikke vil have plads til et mellemlag. Den her robuste jakke er ikke noget for dig som vil have en varm vinterjakke til bylivet. Den her model hører hjemme i skoven og på landet.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

22 timmar sedan
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

1 dag sedan
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og farverigt - det er sæsonens skimode!

18 oct 2018
BB DK Header

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

18 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

18 oct 2018
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyt hos Sportamore!

18 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png

Derfor skal du gå efter polstret skitøj på pisten

17 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Her er trailskoene som er bedst i test

17 oct 2018
Russell Athletic

Efterårets flotteste hoodies kommer fra Russell Athletic

16 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

16 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sæsonens sikreste køb

16 oct 2018
Sportswear herr

Farverige og oversized for fyrene til efteråret!

16 oct 2018
kari traa

Den ukendte historie bag skiundertøjet Rose fra Kari Traa

15 oct 2018
Wyte

Hold fødderne varme med Wyte

15 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

12 oct 2018
DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

11 oct 2018
DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkerne du ikke vil gå glip af til efterår!

09 oct 2018
Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

09 oct 2018
ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

09 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

08 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 oct 2018
Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

05 oct 2018
more news
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

Elsker du feminint skitøj som stikker ud og har et mønster der stikker ud? Så er Odd Mollys vinterkollektion noget for dig.

+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

Adidas har haft et langt samarbejde med designeren Stella McCartney, noget som skal fejres med en ny kollektionen - Statement. Tjek det nye tøj her!

DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

Med en batterilevetid på op til 120 timer og nye, spændende funktioner er Suunto 9 G1 et pulsur man kan forelske sig i. Her er hvad vores testpanel syntes er bedst ved Suuntos nyeste model.

Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

Se her alle løbere! Hvis du vil fortsætte løbe udendørs når temperaturen slanger sig længere og længere nedad. Når sludet dækker gaderne, er det her Nikes nye løbekollektion Running Utility kommer til sin ret.

DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

I Nike Utility Shield Collection er nogle af de mest populære løbesko blevet opdateret til at modstår vådt og koldt efterårs- og vintervejr. Læs her hvordan de 2 Shield-versioner af Pegasus 35 og Odyssey React klarede sig.

DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

Efterårets mest trendsikre farve er klart den vinrøde, eller burgundy som den kaldes af modeeliten. Vi har plukket 15 efterårsfavoritter frem til damer du ikke vil gå glip af!

DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

Svensk design, naturligt håndtværk og god varme. Et par hyggelige tøfler er et must til efterår og vinter, vores favoritter kommer fra Shepherd.

DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

Årets vigtigste køb til familiens mindste er helt klart flyverdragten. Vi har testet sæsonens populæreste modeller for at se om de holder til kælkning og sneboldskrig.

alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

Arenas nye serie Bodylift er lavet i samarbejde med ingen ringere end Therese Alshammar. Her giver hun sine bedste tips til når du skal købe ny badedragt – og hvordan du tager din svømmetræning til næste niveau.

Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!

Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

Er du nysgerrig på træningstøj med kompression, men har svært ved at forstå hvad det egentlig gør godt for? Her er alt du behøver at vide.

5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

Match sneen til vinter med Wytes lækre skisæt i hvidt, en sæsonsnyhed du ikke vil gå glip af. Sådan her ser sæsonens skikollektion fra Wyte ud.