DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Test af dame-modeller (scroll ned for herre-test): 

Til fodboldmødre!  DK_SVEA.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 2 495 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Materialer: 60% bomuld 40% nylon. For 100% nylon. Fyld 80% dun, 20% fjer.

Pasform: True to size med generøs armlængde. Modellen er hverken for stram eller rummeling og kan tilpasses i taljen med en træksnor. Den er er noget bredere nederst hvilket og passer dig med lidt sul på hofterne. Jakken går ned til midt på lårene og har en stor lækker hæte med pels. 

Komfort: Super behagelig jakke. Da det er tyk model er den ikke videre let. Den opleves mere som robust og varm. Du kommer helt sikkert ikke til at fryse i denne model det er helt sikkert.

Design: Et klassisk design som er mere hverdagsfin i det end mange af det mere sporty modeller i testen. En perfekt jakke til at have på sammen med lidt festligere tøj som jakkesæt og lignende.

Konklusion: Du som er en tro Svea-følger er sikkert bekendt med den populære jakke Miss Smith. Den lange, varme jakke med en lækker hætte er et godt valg til vinterens koldeste dage. Det slidstærke materiale gør at modellen holder i flere sæsoner. Et minus ved jakken er den kan føles lidt tung og uhandy, det er samtidigt heller ikke det man køber den for. Det bedste er den lange pasform og materialets evne til at varme når det er aller koldest. En feminin pasform med plads til både bryst og hofter, to forlommer med fleece for dig som har glemt vanterne derhjemme. Den er perfekt til at stå på sidelinjen når de små spiller kamp i kulden! Anbefales til fodboldmødre! 

Til rockpigen! DK_ELVINE.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 995 kroner.  

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 100% nylon. For 100% polyester. Fyldning 100% polyester. 

Pasform: En kort jakke som er normal i størrelen. Modellen har kant i ærmerne, halsen samt på det nederste inder for der hjælper med at holder jakken tæt til kroppen. Modellen er uden hætte med en høj krave der varmer skønt. 

Komfort: Takket være kanten nede der går hele vejen ned til toppen af numsen varmer jakken hele overkroppen og er perfekt til de kolde dage. 

Design: Dunjakkens version af en bomberjakker. Flabet, fin og et enkelt design. Stor flab på lynlåsen er en cool detalje, godt gået Elvine!

Konklusion: Vil du have en vinterjakke med attitude er Lisen det eneste valg for dig! En kortere model der er smart udformet så der ikke kommer koldt kold luft ind under. Polyesterforet varmer mindst lige så godt som den bedste dunjakke og lokkede de fleste i testepanelet me sin ekstreme varme. Det puffede look giver en cool look der også føles lækkert på kroppen. Derimod kan du opleve materialet ikke giver dig fuld bevægelsesfrihed uden dog at trække imod eller lignende. Hvis du godt kan lide jakker der kan justeres ind i taljen kan denne opleves som lidt rund i det. Deler du ikke dette syn har du her testens vinder! Den er varmere end du tror og flottere i virkeligheden end på billed. To forlommer med lynlåse samt en inderlomme med lynlås.

Til dig som altid fryser! DK_WYTE.jpg

Test af:

Vejledende pris: 1 345 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 100% polyester. Fyld 90% dun, 10% fjer.

Pasform: Lidt stor i størrelsen hvilket resulterer i en rummelig pasform. Havde kunne være mere slim rundt om mavepartiet, eller minimum have en snor i taljen hvor du selv kan tilpasse pasformen. Skønt at jakken går ned til midten på lårene. Plus for lynlåse i sidderne så du kan åbne for ventilation og pasform.

Komfort: Ekstremt skøn jakke som er super varm samtidigt som den giver en hyggelig og blød følelse. Du vil sove og bo i den her jakke 24/7. 

Design: Enkelt design med store lommer som du kommer i både ovenfra og fra siden. 

Konklusion: Din bedste ven når det rusker og er koldt udendørs. Alma fra Wyte har en lang og rummelig pasform hvor du let for plads til en tyk trøje under. Men det er ikke fordi du behøver det, da denne model er meget varm og du kommer i fryse til vinter. Modellen havde nok fået en bedre overall score hvis den kunne tilpasses i taljen. Stort plus for du kan udvide den i bunden af jakken så du får en bedre bevægelsesfrihed. Det bedste ved jakken er den bløde følelse den har og der er ikke noget der holder dig tilbage. Stofkanten i bunden af ærmerne og den høje krave lukker kulden ude på en effektiv måde. En af de mest prisvenlige modeller i testen.

Til piloten! DK_ALPHA.jpg

Test af:

Vejledende pris: 2 025 kroner.  

Kommer i farverne:  og 

Material: 100% nylon. For 100% nylon. Fyld 100% polyester. 

Pasform: Kropsmæssigt er den true to size, men modellen har noget stramme ærmer der også går langt op i armhulerne end de andre modeller i testen. Ligger du mellem to størrelser og kan lide at træne bicebs kan det være smart at vælge den større af dem. 

Komfort: Vælger du den rigtige størrelse er den super bekvem. Man kan let tro at dette skal være den varmeste i testen, men det er ikke tilfældet. Det er selvfølgelig en varm jakke som klarer minusgrader, men den er samtidigt så tilpas kølig den virker til nul og plusgrader.

Design: Den blå nuance får høje anbefalinger, plus de små pilot-inspirerede detaljer.

Konklusion: Testens lækreste hætte passer helt klart til N3B VF 59 Wmn. I kombination med designet som går nedover bagdelen for du en lækker jakke der varmer. Modellen har mange smarte detaljer som en snor i taljen og fire forlommer hvor de to i brysthøjde er perfekt placeret til at stoppe dine kolde fingre i. Plus for inderlommen med lynlås. Minus ved jakken er at den kan gabe lidt foran ved lynlåsen hvor kold luft kan komme ind. Testpanelet havde ønsket en noget længere model for at undgå dette. Det bedste ved modellen er det lækre design og de smarte stofkanter i ærmerne.

Til citypigen! DK_PUMA.jpg

Test af:

Vejledende pris: 1 595 kroner. 

Kommer i farven: 

Materiaer: 100% polyester. For 100% polyester. Fyld 90% dun, 10% fjer. 

Pasform: En super rummelig pasform der grænser til at være en oversize model. Jakken stopper ved starten af numsen og kan justeres nederst for en optimal pasform. Du får en rund pasform. Normal længde på ærmerne.

Komfort: En super blød og tynd jakke som hverken er i vejen eller føles som den holder dig tilbage når du har den på. Indersiden er blød på huden. 

Design: Søger du en model med lidt attitude er denne grøne model fra Puma et godt valg. Den noget oversize-pasform i kombination med en tykkere krave giver et standhaftigt indtryk. Designet faldt ikke i alles smag.

Konklusion: At Puma laver tøj der er flot er ingen nyhed. 480 Down Jacket føles skabt for Kyle Jenner hvor den rummelige pasform og buff følelse virkelig træder frem. Jakken har en en nogenlunde varmende effekt til de kølige dage i byen. Det her er ikke en jakke du tager på til en gåtur i skoven eftersom den korte og rummelige pasform gør det svært at holde tæt ved taljen og armene. Plus for lynlåsen hverken gnaver eller slider ved hagen. det bedste ved jakken er den er let og følger kroppens bevægelser hvilket gør den til en vinder når du vil have en jakker der er hurtig at få af og på.

Til den sporty! DK_PEAK.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 3 195 kroner. 

Kommer i farverne: , og .

Material: 100 % genbrugs polyamid. Fyld 90% dun, 10% fjer. 

Pasform: Normal i størrelsen med en generøs armlængde som. Jakken når til starten af bagdelen og der findes en træksnor længst nede så den kan tilpasses. En bekvem og lige pasform.  

Komfort: Super bekvem og varm jakke - her er modellen du kan stole på når det er så koldt at du får istapper på øjenvibberne!

Design: Den røde farve deler testpanelet. Visse kan lide den mere i øjnefaldende kulør som lever en kedelig november dag op og andre afskyr den.

Konklusion: Nøgleordet for Frost Down Jacket er funktionalitet, varmende effekt og bekvem pasform. Alle som har testet en Peak Performance-jakke ved at de får høj kvalitet og og masser af komfort. Det afpillede design er desuden helt rigtigt modemæssigt. Selv om jakken sidder til og let følger kroppens bevægelser, er den samtidigt varm, vind- og vandafvisende. En perfekt følgesvend for dig der kan lide en mere sporty stil, men samtidigt vil kunne bruge den på pisterne, på din skiferie. En lomme med lynlås på ærmet kan holde dit liftkort tæt og fleecematerialet ved hagen varmer godt og sørger for der ikke er noget der gnaver. Plus for hætten kan tilpasses.

Til eventyren! DK_HAGLÖFS.jpg

Test af:   

Vejledende pris: 2 295 kroner.  

Kommer i farverne:  og .

Material: 100% Genanvendt polyester. Fyld 85% dun, 15% fjer. 

Pasform: Figurtæt pasform som går et stykke ned på bagdelen, den er noget længere bagpå end fremme. Modellen går ind i taljen og bliver bredere nede hvilket er perfekt hvis man har lidt hofter. Du kan også tilpasse nederdelen med en snor efter eget ønskemål.

Komfort: Super skøn jakke som varmer behageligt. Eftersom materialet er det tyndeste i testen, men stadig super varmt, så er den her jakke let at pakke sammen på vandreturen eller skituren. Den sider som en drøm og ser og føles behagelig. 

Design: Mixet mellem glans og mat materiale er en rigtigt cool kombination. Jakken føles lidt luksus og moderne, som en flottere udgave af en vandrejakke, men som du samtidigt vil have på ind til byem eller en kold vintedag.

Konklusion: Kun Haglöfs har lykkedes skabe en tynd jakke som varmer så meget i forhold til det tynde materiale jakken er lavet i. Det resulterer i en alsidig jakke der kan anvendes til en kold dag i byen, e tur i parken eller decideret vandretur i skoven. Jakken har en høj krave, tætsiddende hætte der bliver hvor den skal selv om det blæser og forlomer med lynlås. Modellen savner derimod inderlommer hvilket testpanelet havde ønsket. Når det er -20 grader og du leder efter den varmeste jakke du har i garderoben er dette ikke den du hiver frem. Den er dog helt fin til udendørs aktiviteter hvor man får pulsen lidt op, da den holder en god åndbarhed.

Til skiløberen! DK_WEAR.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 645 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 100% polyester. For 100% polyester. Fyld 100% polyester. 

Pasform: Noget lang bagpåog går godt ned over bagdelen. Minder en del om Peak Performance Blackburn Jacket i pasformen da den går lidt ind ved taljen men samtidigt holder en nogenlunde lige figur.

Komfort: Super behagelig jakke. Det noget længere bagparti giver en god varmende effekt og en behagelig følelse af virkelig at være godt klædt på. Jakken er super let og giver dig en god bevægelsesfrihed.

Design: Lækkert, sporty look som føles super innovativt. Både farven og detaljer lokkede testpanelet en del og det her blev designmæssigt, hurtigt en favorit.

Konklusion: En frisk model for både krop og øjnene. Jakken er normal i størrelsen og har en noget længere pasform bagpå, hvilket er et stort plus. Modellen har to forlommer fremme og en lommer med lynlås på armen til et liftkort eller lignende, så den går helt sikkert at tage med på skiferie. Den gode åndbarhed gør du både kan hoppe, danse og lave gymnastik i jakken uden de mindste problemer. det er ikke den varmeste jakke i testen, men i kombination med en aktivitet eller et godt mellemlag i -10 grader er den spot on. Plus for det forstærkede partier på skulder og arme. Minus for den kan opleves lidt for sporty til hverdagsbrug.

Test af herre-modeller: 

Til småbarns faderen! DK_WYTE.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 615 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 100% polyester. Stoppning: 90% dun, 10% fjäder. 

Pasform: En lang, lige model med plads til både skiundertøj og et tykt mellemlag. Du behøver ikke være urolig for at den her model bliver for stram at have på, så vælg din almindelige størrelse så får du en rummelig jakke. Kan tilpasses i taljen.

Komfort: Ja, denne model er skøn, testpanelet har ingen indvendinger her. Derimod er den bedre at have på end den ser ud.

Design: Den grønne kulør er vellidt og med fine detaljer. I sin helhed er det dog ikke en model du vælger når du skal på fin middag. En praktisk jakke som føles skabt til et koldt klima hvor komfort og varme kommer før design. 

Konklusion: Er du ude efter en varm jakke som sidder bekvemt, men ikke har nogle større krav til en skræddersyet pasform er dette en model for dig. Med sit lange, lige design passer denne model de fleste og det varmende materiale klarer minusgrader med bravur. Minus ved jakken er pasformen som ikke er den flotteste i testen. Du køber denne jakke for varmen skyld, derfor er den velegnet til småbarnsfaderen. En solid vinterjakke der går ned og varmer lårene. Det bedste ved jakken er de smarte detaljer som aftagbar hætte og idnerlommer med lynlås.

Til dig som altid fryser! DK_PEAK.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 3 195 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 100 % genanvendt polyamid. Fyld 90% dun, 10% fjer.

Pasform: Stor i størrelsen med lange og brede ærmer der helt sikker passer dig med brede overarme. Har du en mere normal størrelse kan du med fordel gå en størrelse ned for en optimal pasform. Jakken er meget lige i det.

Komfort: En let og blød jakke med skøn hætte som både er rummelig og går at tilpasse.

Design: Stilrent design for den klassiskae Peak-elsker med en hætte som kan tilpasses, inderlommer samt lomme til liftkort på armen. Lækker farve, ingen detaljer som stikker ud.. 

Konklusion: Så snart du får denne jakke på mærker du det er en model der beskytter dig mod elementerne. Du som er vant til Peak Performance jakker ved at de leverer høj kvalitet i kombination med klassisk og stilrent design. Det bedste ved jakken er at den varmer så hammer godt. Minus er den er så stor i størrelserne, specielt i ærmerne, så tænk på det når du skal vælge størrelse. Med den rette størrelse for du en allround jakke som er lige cool hvor end du tager den på. I Frost Down jacket kommer du aldrig til at fryse. 

Til den moderne skovtrold! DK_HAGLÖFS.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 1 995 kroner. 

Kommer i farverne:  og .

Material: 100% Genbrugs polyamid. Fyld 100% genanvendt polyester. 

Pasform: Noget stram ved hoften og armene, rummeligere pasform rundt om maven. Du som har en bredere hofte kan opleve denne model kryber op når du går. Ligger du mellem to størrelser kan du ,ed fordel gå en størrelse op.

Komfort: Tynd og behagelig jakke med en høj krave og tætsiddende hætte. jakken har en stram pasfoorm som sidder super skønt på kroppen og give en god bevægelsesfrihed. 

Design: En multifunktionel model som både kan anvendes til hverdag til jobbet eller til weekend ture i skoven. Lidt mangel på lommer i denne model, savner inderlommer.

Konklusion: Til forskel fra andre Haglöfs jakker æmmer denne model nok lidt mere af fashion end outdoor, men det går ikke udover funktionaliteten. Jakken er forstærket på overarme og skuldre, materialet her står imod vand og vind og mærkes solidt. Havde den været 5 centimeter længere havde tetspanelet kastet konfetti omkring sig. Minus ved jakken er at den er noget stram om hoften. I kombination med det lidt kortere designgør det altså at jakken glider op, så du må gå og trække den ned iblandt. Gå en størrelse op for en mere rummelig pasform. Det bedste ved jakken er den er super at røre sig i, den følger din krops bevægelser og står imod det meste. En solid vinterjakke for den modebevidste skovtrold!

Til multitaskeren! DK_WEAR.jpg

Test af:   

Vejledende pris: 1 645 kroner. 

Kommer i farverne:  og .  

Material: 100% polyester. For 100 % polyester. Fyld 100 % polyester. 

Pasform: Noget stor i størrelsen. Ved du at din almindelige størrelse kan opleves som lidt stor i størrelsen skal du bestemt gå en størrelse op. Modellen er meget rummelig hen ver maven. Med ret størrelse sidder jakken som smurt. Plus for snoren længst nede så du selv kan tilpasse pasformen efter behov.

Komfort: Den sidder godt og føles godt på kroppen. Zeal Jacket har en god komfort. 

Design: Fin farve, fedt at blande glans med mat farve. Smarte lynlåse og inderlommer med lynlås samt en lomme på armen med lynlås til liftkort. Hætten kan tilpasses.

Konklusion: En jakke som har alt du vil have uden at den bliver alt for teknisk og funtionel. Skal du til byen og drikke kaffe? Tag din Zeal Jacket på! Skal du på skiferie?  Tag din Zeal Jacket med! Det sporty look er en fryd for øjet og jakken varmer godt uden at blive alt for varm. Den er lige god til en gåtur som når du skla være aktiv. Minus for jakken er lige lidt for rummelig rundt om maven, tstpanelet havde foretrukket en mere slim udgave. Det bedste ved jakken er den kan bruges til alt!

Til den modebevidste DK_WEAR2.jpg

Test af:   

Vejledende pris: 1 295 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Material: 65% polyester, 35% bomuld. For 100% polyester. Fyld 100% polyester. 

Pasform: True to size. Jakken har en længre pasform, generøs armlængde med gemt elastik og knapper der gør den kan tilpasses. En lige pasform som sidder godt på de fleste. Meget høj krave med hætte der ligeledes kan tilpasses.

Komfort: Føles lidt mere som en jakke der skal beskytte dig for vand og vind, end den skal holde varme. Kombiner med et varmt mellemlag da denne jakke nok mere skal ses som en beskyttende skal. Lidt stiv i armene med hårde kanter i bunder. Ellers sidder den som den skal.

Design: Jakken har et inderstof i camo og en mønstret kant ved lynlåsen som virker lidt off i kombination med den grønne jakke. Når den dog er lynet kan man ikke se detaljen og jakken er rigtig flot. Testpanelet hylder den sorte hætte og læderdetaljerne der er lidt cool.

Konklusion: Testens mest slidstærke jakke er helt klart Diverse jacket. Materialet kan opleves som noget stift inden den er gået til, men takket være samme materiale holder den også en del sæsoner. Den varmer super godt, men gør sig bedst sammen med et mellemlag i fleece. Minus er at jakken godt kan føles lidt klumpet. Det bedste ved jakken er holdbarheden og det faktum at den er vand-, vind og skidtsikker. Ja, du læste rigtigt. I denne model kan du let bare tage en klud over tørre det meste skidt væk! 

Til storbyfyren! DK_PUMA.jpg

Test af:  

Vejledende pris: 799 kroner. 

Kommer i farverne:  og .  

Materialer: 100% nylon. For 100% nylon. Fyld 90% dun, 10% fjer. 

Pasform: True to size. Modellen har normal længde i ærmer. Skræddersyet og lige pasform der sidder perfekt på de fleste. En høj krave der varmer.

Komfort: Det her er ikke den varmeste jakke i testet men den varmer ok og kan absolut kombineres med et mellemlag. Den sidder super skønt på kroppen og har en god pasform der du kan bevæge dig uden problemer.  

Design: Lækker jakke i efterårets farve. Modellen er uden en hætte giver derfor en mere by-agtigt følelse som sammen med det enkle logo giver et stilrent look. Derimod er testpanelet noget i tvivl om logoet bagpå den en skulder som virker lidt malplaceret.

Konklusion: Leder du efter en vinterjakke som har en god pasform uden en masse funktioner er denne budgetfavorit noget for dig. Ingen hætte som irriterer eller er i vejen, ingen unødige detaljer som giver en outdoor-følelse og ikke noget tungt materiale her! Warmcell Ultralight AD Jacket er en let model til storbyfyren der skal bruge en varm jakke som han hurtigt kan kaste over armen når man skla hurtigt ud af døren. Modellen er lidt kort i armene og har ikke nogen afslutning hvilket gør den ikke slutter tæt i ærmerne. Pasformen er dog super og giver en rigtig fin siluet. En prisvenlig jakke som sidder som smurt på.

Till outdoor-fantasten!  DK_8848.jpg

Test af:

Vejledende pris: 1 695 kroner. 

Kommer i farverne:  og

Materialer: 100% polyamid. Fyld 100% polyester. 

Pasform: En rummelig men samtidigt lige pasform hvor du får plads til et mellemlag uden at føle du har for meget tøj på. Rummelige ærmer med afslutninger i stof der holder tæt ved håndledene. Plus for den lange pasform der går ned under bagdelen.

Komfort: Skøn og bekvem jakke med en hætte som kan tilpasses for højeste komfort. Dette er en varm model der sidder super godt. Det er ikke den jakke i testen med bedst bevægelsesfrihed, men det er heller ikke derfor man køber den.

Design: Det jagtinspirerende design føles som skabt til skoven. Modellen er vældig populær bladt testpanelet også selvom den ikke er førstevalget til en aften i byen. På vandreture gør den sig dog perfekt og giver samtidigt et moderne indtryk. 

Konklusion: En kvalitetsjakke som er lavet til outdoor-freaken. Med et vand- og vindafvisende materiale som er slidstærkt får du en ven for livet. 8848 ved hvad de gør og de gør det rigtigt godt! Mange små smarte lommer foran, høj krave og en hætte der er lige så varm som den er lækker. pasformen er lige og rummelig, hvilket gør den kan opleves som noget stor for dig som ikke vil have plads til et mellemlag. Den her robuste jakke er ikke noget for dig som vil have en varm vinterjakke til bylivet. Den her model hører hjemme i skoven og på landet.

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

4 dagar sedan
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

4 dagar sedan
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

4 dagar sedan
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

4 dagar sedan
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

4 dagar sedan
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

5 dagar sedan
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

6 dagar sedan
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

05 apr 2019
Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

04 apr 2019
Adidas UB19

Derfor har du brug for mere end ét par løbesko

04 apr 2019
Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

04 apr 2019
Löpartights test

TEST: Sæsonens bedste løbetights til mænd

02 apr 2019
Wyte

Her er årets badetrends 2019

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg

TEST: De 5 bedste løbetights til kvinder

01 apr 2019
Löparskor

Mid season sales: De 7 bedste løbesko til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers

Video: Èt par sneakers – flere styles

29 mar 2019
Löparskor

8 farverige løbesko. Gør et fund til Mid Season Sale

28 mar 2019
Plock tights dam

Mesh-tights overtager markedet

28 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka

9 træningsjakker til at byde foråret velkommen!

28 mar 2019
Header.png

Sæsonens skaljakker – bedst i test!

26 mar 2019
salomon

TEST: Salomon Speedcross 5

26 mar 2019
Adidas miljöarbete

Adidas klimavenlige arbejde fortsætter

25 mar 2019
Regnställ

TEST: Forårets regntøj til børn

22 mar 2019
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

22 mar 2019
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

22 mar 2019
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

20 mar 2019
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

20 mar 2019
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

18 mar 2019
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

Minimalistiske løbesko? Nej tak! Hoka One One har fået succes med sin overdimensionerede mellemsål og uovertruffen støddæmpning. Her er nyhederne som triller ind hos Sportamore i løbet af foråret.

Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

Vandtæt, nem at pakke og let at bære rundt på. Hvordan lyder det? Duffelbag tasken er en ofte glemt klassiker som er helt perfekt til korte weekendrejser.

Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

Præcis op til påsken udgiver Asics nye farveversioner af deres to mest populære løbesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt, hvad du skal vide om skoene!

Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

Foråret er på vej og vi længtes efter sol, varme og nye sneakers. Her er tre af de største skotendenser fra Adidas, som vi hellere end gerne vil have på fødderne.

Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

Der findes ikke nogen bedre følelse end at tulle rundt i træningstøj som sidder som et ekstra lag hud. Nu udgiver Adidas sin nye Primekit-kollektion og vi elsker den allerede!

New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

Zante eller 1080. Hvordan adskiller New Balance sig fra de andre populære løbesko? Vi har søgt hjælp hos en superløber for at få svaret!

TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!