Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

Hvilke løbesko skal jeg have? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, inden sommerens løbesæson for alvor sparkes igang. Vores testpanel har gjort halvdelen af arbejdet for dig - her er de løbesko som er sæsonens bedste i test! 

Nu er sommeren her endelig og det prikker i benene efter at komme ud på løbeturen, men inden du kan nyde det fuldt ud, så kræves det at du har held med at finde de helt rette løbesko til netop dine fødder. Vores testpanel har løbet i trailsko, letvægtssko og mængdetræningssko fra  og .

Allerede shoppeklar? Se alle vores løbesko til kvinder lige !

LÆS MERE

Testens prisvenlige alternativ 


Test af: 

Type af sko: Neutral

Fås i farverne:  og 

Passer til dig som … har et neutralt løbeskridt og leder efter et par prisvenlige, første løbesko, inden du for alvor bliver bidt af træningsformen. 

Konklusion: 

Det absolut første, som testpanelet konstaterer er, hvor fede de her sko er. Selvom det er yderst populært med hvide løbesko til både kvinder og mænd, så er det ikke ofte at man ser dem helt hvide som her. 

- Den kridhvide overdel er superskøn, det føles som en blød sky der omslutter min fod, siger en testdeltager. 

Testpanelet kan også konstatere, at indersålen er fastlimet inde i selve skoen og man derfor på ingen måde tage den ud. Det er et stort minus for dig som gerne vil have mulighed for at tilføje en ekstra indlægssål, men har du et neutralt løbetrin, så kommer den her lille udfordring ikke til at påvirke dig. 

- Når jeg snører skoene, så indser jeg, at sålen faktisk er ganske hård i det. Dæmpningen er ikke noget, som videre imponerer mig, og leder du efter et par løbesko med meget dæmpning, så kan du godt gå hen og blive en smule skuffet, siger en testdeltager. 

Er du ikke fan af at løbe i for bløde sko, så er det her på den anden side det helt rette par for dig. Løbeskoene fra Under Armour passer nemlig ellers til dig med brede fødder, hvor du som er lidt smallere oppe omkring hælen og anklen anbefales at spænde skoene godt til, inden du begiver dig ud på løbeturen. 

- Når det kommer til distancen, så vil jeg mene at denne model passer optimalt til de lidt kortere strækninger eller intervaltræningen. De er også perfekte til alle typer af gåture. 

Til trods for de mange fordele, så er det prisen der får dette testpanel til at synes, at skoene er hver eneste krone værd. Begrebet "prisvenlig" føles næsten som en undervurdering! Hvis du ikke rigtigt kan beslutte dig for om løb er en sidegesjæft ved siden af træning i fitnesscentret eller om du er "in it to win it", så er det her en god startermodel. 

 En sjov løbesko med høj grad af komfort 

saucony dam ny

Test af: 

Type af sko: Neutral letvægtssko

Fås i farverne: 

Passer til dig som ... Har en neutral løbeteknik og som leder efter en hurtig sko til tempopas og interval hvor pulsen kommer godt op. 

Konklusion: 

Den her løbesko fra Saucony er en rigtig sommerperle! Når du først får den i hånden, er det den fjerlette vægt du lægger allerførst mærke til. 

- Man under sig virkelig over, hvor robust denne sko kan være, når den jo vejer så utrolig  lidt - men vent med at dømme den ude alene af den grund! Kinvara 11 overraskede i hvert fald mig betragteligt, siger en imponeret testdeltager. 

Når testdeltagerne endelig har fået skoene på, efter at have beundret den længe nok, så imponerer den geniale pasform også. Løbeskoene fra Saucony sidder som limet på foden og føles både blødt og fleksibelt hele vejen fra hæl til tå. 

- Det her bliver min nye bedste ven til sommer. At løbe med dem på føles både flyvende og behageligt, da støddæmpningen er virkelig skøn og responsiv. Det føles faktisk meget sjovere at løbe end normalt, så længe man har de her godklumper på fødderne! 

Saucony Kinvara 11 er en letvægtssko som først og fremmest skal hives frem til de kortere distancer. Skal du løbe langt og længe, så anbefales en mere kraftig version, eksempelvis Saucony Triump eller Ride Iso. 

- Man kan heller ikke undgå at nævne den superfine sommerfarve som sammen med et par solkyssede ben vil poppe endnu mere. Skoens design får, ifølge mig, fulde point, siger en fra testpanelet. 

Udover det, ja, så er Kinvara 11 normal i bredden, men tilstrækkelig blød til at selv du med bredere fødder kan løbe med den her model på. Sammenlignetmed mere prisvenlige sko, så er Sauconys Kinvara model på alle måder mere en premiummodel, men den koster så også derefter. 

Smart og velventilerende fra Reebok 


Test af: 

Type af sko: Neutral

Fås i farverne:  og 

Passer til dig som ... Har et neutralt løbeskridt og er på udkig efter en let sko med en tynd overdel og som er oplagt til løb om sommeren.  

Konklusion: 

Visse i testpanelet er lidt skeptiske, da de først åbner æsken med skoene, men bliver hurtigt positivt overraskede i stedet. 

- Min første tanke er "åh nej", da jeg har løbet i Reeboks løbesko tidligere, uden rigtigt at blive fan af dem. Men så snart jeg får fat på Floatride Run Phantea ændrer jeg mening - det her er en solid opdatering fra de modeller, jeg har testet tidligere! 

Tidligere Floatride-modeller har, efter testpanelets smag og behag, været lige lovligt minimalistiske og åp mange måder er den her løbesko det også. Trods den ekstremt lave vægt, så føles Floatride Run Phantea derimod betydelig mere luksuriøst end de andre løbesko i Floatride-serien. 

- Meshoverdelen er superskøn, og jeg er fan af partiet bag på hælen som sidder behageligt mod hælsenen. Her er der ingen risiko for gnavesår og vabler. 

Reeboks løbesko er true to size (og ikke til den mindre side som andre Reebok-sko har en tendens tl at være), men er faktisk ganske generøse med bredden. Selv testdeltagere med bredde fødder oplever, at de behøver at stramme snøringen ekstra til. 

- Skoen føles generelt let og stabil samt passer til dig med en god løbeteknik. Den anbefales ikke til løberen som sætter hælen ned i jorden først, men hvis du er vant til at lande på mellem- eller forfoden i dit løbeskridt, så er letheden i den her sko en klar fordel. 

Ellers kan det siges om Floatride Run Phantea fra Reebok at overdelen er yderst ventilerende. Den er, med andre ord, suveræn til sommerens varme løberunder, til trods for den i øvrigt knapt så sommerlige farvepalet. Nej, til sammenligning med Kinvara-modellen så er designet på den her løbesko langt fra sommerligt - men på den anden side, så bliver vi aldrig trætte af et par stilrene, sorte sko! 

Alsidig trailsko fra Salomon


Test af: 

Type af sko: Trailsko

Fås i farverne:  og 

Passer til dig som ... Hvis løberunde går fra asfalten i forstaden eller inde i byen, ud i en skov og tilbage igen. 

Konklusion: 

Den her løbesko fra Salomon er en hybrid mellem en mængdetræningssko og trailsko. Det gør den perfekt til dig som er klar på eventyr og gerne giver dig i kast med diverse udfordringer. 

- Herlig sko! Men støddæmpningen er der desværre ikke meget af, selvom den er skabt til både asfalt og terrænløb, så i min optik passer modellen bedst til løb i terræn, siger en af vores testdeltager, men en anden er uenig i den vurdering: 

- Jeg, som er vant til at løbe på både asfalt og i terræn med normale terrænsko, synes faktisk at den er model er et skridt opad. Sense Feel tilpasser sig til asfalten bedre end hvad de fleste andre trailsko, jeg har testet, gør. 

Så udover en ganske fast dæmpning, så er skoen blød og virkelig skøn på foden. Da overdelen er usædvanligt fleksibel så passer den også til dig med bredde fødder. 

– Den er meget let og langt fra at være klodset. Når jeg løber i den her løbesko fra Salomon, så føler jeg mig fleksibel, stor bevægelsesfrihed og hurtig. 

Ligesom med Floatide Run Phantea fra Reebok, så er Salomons bud på en løbesko virkelig velventileret - så tilpas ventilerende at strømpen bliver en smule gennemblødt ved de mindste tegn på regndråber. 

- Det føles faktisk som et nødvendigt onde, da den også er super nedkølende og skøn under de varme sommerdage, siger en testdeltager. 

Designmæssigt er den lækker, mener testpanelet, i hvert fald hvis man sammenligner den med trailsko generelt. Overdelens farve er mildest talt til den nedtonede side, men skoen fås også i en mere forfriskende lyserød farve samt i hvid. 

- Selvfølgelig vil jeg også give modellen pluspoint for grebet. Til sammenligning med resten af skoene i testen, så er de her overall set de bedste løbesko, når det kommer til at løbe over våde underlag eller nedfaldne grene. Stort plus! 

Løbesko fra Nike med stort L


Test af: 

Type af sko: Neutral

Fås i farverne:  og 

Passer til dig som … Forbereder dig til et maraton og søger en løbesko som holder kroppe frisk, selv på spurten. 

Konklusion: 

Wow, okay! Air Zoom Pegasus 37 er Nikes helt store flagship for 2020 sæsonen - og det mærkes. Løbeskoen råber ligefrem premium og den indtager selvfølgelig podiet på 1. pladsen hos testdeltagerne med det samme. Derfor vil testdeltagerne gerne indlede den her bedømmelse med at redegøre for skoens minus, så er det ligesom overstået, ikke?

- Hælen er en anelse hård i starten, og behøver lidt tilvænning og at blive blødt lidt op, inden du giver dig i kast med dit maraton, vover en testdeltager at udtale sig. 

"Var det dét?", tænker I måske, og ja, det var det faktisk. Pegasus er som sagt en af Nikes absolut mest elskede modeller, og vores testpanel forstår virkelig godt hvorfor. 

- Allerede efter den første løbetur med modellen på fødderne, ja det føles som om jeg svæver på asfalten. Skoen giver en god respons og det føles som om at jeg får meget energi i mit løbetrin, fortæller en testdeltager. 

Sålen i den her løbesko er lavet af det lette og miljørigtige EVA-skum, som Nike har døbt React. Det giver en skøn dæmpning som sikrer, at du orker at løbe langt og længe, uden at slække på tempoet. 

- Det som især overrasker mig med Pegasus er, at størrelsen er støtte end hvad de fleste Nike-sko er. Hvis du sammenligner denne model med tidligere varianter, så kan du i hvert fald købe den en halv størrelse mindre end du plejer at bruge, siger en testdeltager. 

Med det sagt, så er Nike Air Zoom Pegasus 37 ikke større i størrelse end hvad sko fra de fleste andre mærker er, den er bare støtte en normale Nike sko. 

Komfortdrømmenes komfortdrøm 


Test af: 

Type af sko: Neutral

Fås i farverne:  og  

Passer til dig som … Er på markedet efter en sprød løbesko med høj grad af dæmpning! Ingen anden sko kan måle sig med UltraBoost på det her punkt. 

Konklusion: 

Ultraboost er for Adidas hvad Pegasus er for Nike - premiumskoen som enhver indbidt løber bør eje mindst ét par af, og det skader bestemt heller ikke at have flere par stående. Ultraboost er mindst lige så vellidt som løbesko som den er som sneakers, takket været dens stilrene design. 

- Ja, det her må vel være mit tredje par, tror jeg. Jeg har et par til mit løb, et par på kontoret og så en ældre model som jeg har været så glad for, at jeg ikke kan få mig selv til at smide dem ud, fortæller en grinene testdeltager. 

Ultraboost passer til dig med et neutralt løbetrin, og den anbefales derfor stærkt til alle som har et problem med menisken (kroppens naturlige støddæmpere, red.). Dæmpningen i Ultraboost 20 er uden sammenligning. 

- Jeg tror, at du bliver nødt til at teste den selv for at forstå hvor blød den egentlig er. Det kan umuligt blive mere behageligt end det her, men det har jo sine ulemper også. 

I en løbesko med så meget dæmpning som her, så bliver energiafkastet iblandt lidt haltende, og det er desværre tilfældet her. Ultraboost byder ikke på den hurtigst følelse nogensinde. 

– Jeg anbefaler den her sko til mængdetræning på de mellem til lange distancer, i et langsomt tempo. Vil jeg være hurtigt, så hiver jeg hellere Adizero Adios eller SL20 frem fra skabet, fortæller en testdeltager, som bakkes op af en medtester: 

– Jeg synes om at variere det. Skal jeg løbe intervaller, så vælger jeg en anden sko, men kender du de der dage, hvor man måske har givet den gas i fitness aftenen inden og allerede føler sig lidt brugt? I det tilfælde er Ultraboost perfekt. 

Sidst, men selvfølgelig ikke mindst, kan det siges om Ultraboost at den er true to size og normal i bredden. Dermed passer den til de fleste fødder, og da overdelen består af en tight strømpekonstruktion, så har skoen også plads til den bredere fod. 

Asics bløde GEL-dæmpning i en letvægtssko


Test af: 

Type af sko: Neutral triathlonsko

Fås i farverne:  og 

Passer til dig som ... Er på markedet efter en hurtigtørende, let sko som du kan løbe i regn og rusk med. 

Konklusion: 

GEL-Noosa Tri 12 er oprindeligt en triathlonsko, men den kan også sagtens bruges som en normal løbesko. Af egenskaber kan nævnes at den er let, hurtig og ekstrem fleksibel. 

- Jeg anbefaler den her Asics-sko til de erfarne løbere, da denne model kræver en del af bl.a. ens løbeteknik. Droppet er ganske lavt, og du vil helst ikke lande på hælen, men nærmere forfoden. 

Ellers kan GEL-Noosa Tri 12 prale med finesser som en vandresistent overdel og en hurtigtsnøring som sikrer, at du slipper for at bøje dig forover og binde skoene. Normale snørebånd medfølger desuden, hvis du er mere til en klassisk omgang snørebånd. 

- Udover at den sidder supertight og skønt på foden, så er det bedste med den her model at jeg føler mig smidig med den på. Det her er minimalisme på højt niveau. 

Mellemsålen i GEL_Noosa Tri 12 er forsynet med Asics såkaldte GEL-dæmpning. Det gør skoen blød og hoppende, for at være net en sko. Trodst det, så skal det ikke være nogen hemmelighed at dette er en krævende skomodel. Har du trætte menisken, så er det her ikke løbeskoen for dig. Hvis du derimod har løbet længe, har en god teknik og leder efter en udfordring, så kan det her være præcis den nytænkning, du behøver. 

- Jeg synes ikke, at man skal begive sig ud på et langt distancepas på over 21 kilometer i den her sko med det samme, hvis du er nybegynder. Men med lidt træning, så kan den absolut klare et helt maraton, siger en testdeltager.  

Prisvenlig løbesko med premium-vibes 


Test af: 

Type af sko: Neutral

Fås i faverne:  og 

Passer til dig som ... Jagter en god begyndersko blandt kongemodellerne. Supernova er prisvenlig, men lavet i et luksuriøst materiale.  

Konklusion: 

Supernova er en ny variant i år og findes i en prisklasse som er nyere indenfor Adidas verden. I den her løbesko har man blandet premium TPU med tegnebogsvenligt EVA. Resultatet er Supernova, en frisk løbesko som ikke sprænger banken. 

- Det første, jeg hørte om den her sko, var at den minder en del om Ultraboost, så er barren jo ligesom sat højt fra første øjeblik af. Og jeg blev på ingen måde skuffet over Supernova - not bad! 

Mellemsålen i Supernova er altså en hybrid mellem to forskellige slags materialer som Adidas selv har døbt Boost og Bounce. Resultatet er et mix af det bedste fra begge verdener. 

- Netop som med Ultraboost, så er den her løbesko ganske hoppende i det og stadig skøn, men den har faktisk endnu en klar fordel. Ultraboost kan godt føles en smule tungere end hvad den her sko gør. Jeg føler mig faktisk lettere i Supernova, siger en testdeltager. 

Ellers er det en lækker sko med en skøn ventilation som er strategisk placeret på steder, hvor foden sveder mest. 

- Det er helt klart en sommerlig farve, selvom den er sort. Jeg så også, at den findes i en hvid model, som jeg mistænker for at være endnu mere luftig i det. 

Så hvad er uelmperne? Jo altså, EVA holder jo som bekendt ikke helt så længe som TPU gør, og dæmpningen i Supernova kommer derfor ikke helt op på samme høje niveau som Ultraboost. Til trods for det, så tages hatten af for Adidas. For du får en helt del sko for et forholdsvis beskedent beløb! 

Kan du ikke få nok? 

Tag en genvej til valget af de helt rette løbesko 

  •   – at pronere indebærer lander for ofte på enten indersiden eller ydersiden af foden, når du sætter den ned i underlaget. Det kan så føre til forkerte belastninger på knæ og hofte. Sats derfor på en sko som kan kompensere for den vinkel. Pronationssko kaldes desuden også nogen gange for stabile løbesko. 
  •   – letvægtssko bruges først og fremmest til intervaltræning og konkurrence. Skal du løbe i et roligt tempo, er nybegynder eller småskadet, så bør du satse på en sko med mere dæmpning. Vil du være hurtigt, så er letvægtsskoen derimdo det eneste, rigtige valg. 
  •  – at en sko er neutral indebærer, at den ikke har nogen form for pronationsstøtte. Her finder du løbesko til mængdetræning, som ofte er mere veldæmpede for at du kan løbe langt, uden at det slider for meget på kroppen. En neutral løbesko passer som regel til både korte og lange distancer, og mange anvender denne variant til forskellige slags løbepas. 

LÆS MERE: 

SHOP HER: 

 Tilbage

News Feed

Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning - til hende

Løbesko med dæmpning er alfa og omega ved løbepas på asfalt og andre hårde underlag, hvis du skal skåne ben og fødder så meget som muligt. Her er de bløde løbesko for damer, som er bedst i test!

5 dagar sedan
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

5 dagar sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

6 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

6 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Test! Vores bedste indendørssko til floorball

Vores mandlige testpanel har spurtet og driblet i vores nye træningssko til indendørssport. Her er softball-skoene, som er bedst lige nu.

18 sep 2020
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

18 sep 2020
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020