header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test! 

Når du vil igang igen efter en lang og herlig sommerferie, kan det være svært at hive sig selv op ad sofaen, men et par nye træningssko kan være en god genvej til en højere træningsmotivation. Vi har testet de bedste modeller fra Nike, Adidas, Under Armour og Puma. 

TRÆNINGSSKO TIL DAMER (RUL NED FOR HERRERNE)

, (dame)

ua dk

Vejledende pris: 999 kroner.

Størrelse og bredde: TriBase Reign er normale i bredden, både med ydersålen og i selve pasformen. Du kan med sikkerhed købe den størrelse, som du plejer at bruge. 

Greb: Samtlige sko i den her test har fået gode karakterer for sit greb, men TriBase Reign ligger godt på samme linje med konkurrenterne - enkelte har endda fået 10 point. 

Ventilation:  modellen har et ekstremt tyndt materiale som gør, at du føler dig køling og frisk hele træningspasset igennem. 

Komfort: Når det kommer til komforten, så ligger TriBase Reign godt hos testgruppen. Kun to andre modeller bliver anset for at være endnu mere skøn af Sportamores testpanel! 

Fleksibilitet: Det her er ikke en superblød sko, men den er helt klart godkendt og det er noget stivere materiale er endnu mere slidstærkt end hvad en blødere og mere fleksibel model havde været. 

Stabilitet: Når det kommer til stabiliteten er TriBase Reign et sikkert kort. Takket været en ekstra tynd sål får du god kontakt med jorden, hvilket er altid er ønskværdigt når det kommer til at løfte tungt. 

Støddæmpning: Trods sin virkelig tynde sål, så har modellen fra Under Armour dig i alle hoppebevægelser og absorberer blødt stødet, når du landere. Det tror man dog ikke, når man først lige ser den!

Opsummering: Alt i alt er det her en virkelig god træningssko. Den er behagelig, rimelig fleksibel og giver en værdsat jordforbindelse som gør, at du kan løfte tungt uden at skulle bekymre dig for skader og forkerte belastninger. Da støddæmpningen desuden er mere end godkendt til en træningsso passer TriBase Reign fra Under Armour til stort set alle typer af træning - alt fra X-fit til gym og cirkelpas!

,  (dame)

puma weave dk

Vejledende pris: 599 kroner. 

Størrelse og bredde: Pumas Weave XT er ret lille i størrelsen og er desuden ekstrem smal - perfekt til dig som har små fødder. 

Greb: Ligesom den foregående model fra  er der et godt greb i Weave XT's ydersål. Med den her sko på fødderne er burpees intet problem! 

Ventilation: Weave XT har en middelgod ventilationsevne, cirka som du kan forvente dig af en normal træningssko, hverken bedre eller dårligere. 

Komfort: Da testpanelet testede komforten, kom de frem til at Puma modellen er over forventning, men ikke helt så behagelig som Under Armour-modellen herover. 

Fleksibilitet: Når det kommer til fleksibiliteten stikker Weave XT betydeligt mere ud. Både dame- og herremodellen af denne sko får høje point for dens bøjelighed! 

Stabilitet: Da skoen er så ekstrem fleksibel virker det til at Puma er gået på kompromis med stabiliteten. Modellen lever ikke rigtigt op til testens øvrige standard som er vældig høj. Derfor passer den bedre til for eksempel dansepas end til tunge løft. 

Støddæmpning: Takket være højden på den allerede nævnte sål, så har den her Puma-sko en virkelig god støddæmpning som gør at den er oplagt til øvelser med hop og kortere sprint under cirkelpasset. 

Opsummering: Prisvenlige Weave XT fra Puma er en fleksibel træningssko som er god til træningspas med megen bevægelse, hvor et godt greb og god støddæmpning er af stor vigtighed! På et intensivt X-fitpass er det her et godt valg, selvom en lidt bedre ventilationsformåen måske havde være rart ved alle træningsformerne, da du bliver godt svedig. Det eneste rigtige problem med denne model er størrelserne, som er meget små - det kan være godt at have i baghovedet. Som en bonus ser den sprød ud! Weave XT minder lidt om en sneakers med den høje sål som er "vævet" rundt om skoens kanter, hvilket testpanelet godt kan lide. 

,  (dame)

metcon dame dk

Vejledende pris: 1 045 kroner. 

Størrelse og bredde: Modellens pasform er helt eksemplarisk, også selvom den er en smule bredere end tidligere Metcon-modeller har været. Ellers er størrelsen true to size. 

Greb: Til sammenligning med tidligere modeller af den samme sko, så er den nye  Metcon 5 mere tilpasset til tunge løft end for eksempel X-fit. 

Ventilation: Ventilationsevnen er fuldt ud godkendt, men man kunne måske godt have krævet lidt mere med tanken på, at det er en sko som er tiltænkt højintensive træningspas. 

Komfort: Når det gælder komforten, så kan det næsten ikke blive bedre end det er her. Metcon får lidt ekstra opmærksomhed grundet den ekstra polsstring i hælen som gør at skolen føles blød hele træningen igennem. 

Fleksibilitet: Sammenligner man med tidligere modeller af den samme sko, så er fleksibiliteten i den nye Metcon 5 veget lidt tilbage for at kunne give plads til en øget stabilitet, men trods det er skoen relativt fleksibel. 

Stabilitet: Stabiliteten er det mest opsigtsvækkende med Metcon 5 der faktisk kommer med en ekstern indlægsål som du kan bruge, når du skal løfte tungt. Selv uden ekstrasålen er Metcon næsten overdrevet stabil i forhold til at det er en X-fitsko! 

Støddæmpning: Da den nye version af den her elskede sko er tilpasset mere til tunge løft end hoppe øvelser, så er dæmpningen relativ lav, hvilket gør at hop og løb kan føles en smule ubehageligt. Det er heller ikke en sko som du vil løbe flere kilometer i på løbebåndet. 

Opsummering: Begrebet ”Metcon” sigter mod den del af et X-fit pas som træner konditionen, hvor den nye version af skoen har mindre fokus på støddæmpning og fleksibilitet. Selvom Metcon 5 ikke rigtigt kan genkendes fra de foregående modeller, så er den ikke blevet værre med årene. Metcon får høje karakterer af testdeltagerne, som alle mener at det her stadig er en udmærket sko til både X-fit passet og normal fitness træning. 

,  (dame)

alphabounce dame

Vejledende pris: 799 kroner.

Størrelse og bredde: Testpanelet starter med at konstatere det åbenlyse: Det er en ekstrem bred sko! Udover det så er den true to size. 

Greb: AlphaBounce Trainer har en rillet sål som giver et solidt greb, til og med på vår jord ved udendørstræning. For netop den egenskab tildeler testpanelet skoen 10 ud af 10 point!

Ventilation: Takket været det skønne ydermateriale ventilerer AlphaBounce super godt og du vil komme til at føle dig frisk hele passet igennem.

Komfort: Den her -model er virkelig behagelig. Bagtil er AlphaBounce udstyret med ekstra polstring, og da skoen er så bred i det hverken klemmer eller gnaver den nogen steder. 

Fleksibilitet: Alt i alt en virkelig blød træningssko - selvom den er så stabil - og derfor er den også virkelig fleksibel. 

Stabilitet: Med så bred en sål, er det svært at mislykkes med stabiliteten. Uanset hvad du giver dig i kast med på passet, så vil AlphaBounce ikke komme til at svigte dine fodled. For at vride om på fødderne, vil det kræve noget ekstremt! Testpanelet er fan af at gøre bulgariske udfald og andre balancen-udfordrende øvelser i dem her. 

Støddæmpning: Sålen på den her model giver en god støddæmpning trods at stabiliteten er i top, hvilket yderligere øger skoens mangfoldighed. Hop eller korte sprints er intet problem i disse sko. 

Opsummering: Adidas AlphaBounce Trainer er perfekt til dig som laver alt muligt i gymmet, alt fra at løbe til at løfte tungt eller gøre holdtræning. Hvis du har let ved at vrikke om på foden, så vil du finde den bredde sål en ren velsignelse, men den er altså derfor også god til burpees eller udfaldsskridt, hvor du gerne vil have lidt hjælp af materialet til at gå ud i sidebevægelserne. Minusset ved at de er så brede er, at de kan føles en smule kiksede at gå rundt i. Derimod er det netop bredden som gør at du står solidt fast på jorden ved løft og andet. 

,  (dame)

renew in season dame

Vejledende pris: 599 kroner.    

Størrelse og bredde: Renew In Season TR 9 er true to size og ikke bredere end hvad en træningssko plejer at være. Du kan købe den størrelse som du plejer at bruge. 

Greb: Det her er en træningssko som er skabt til at fungere lige så godt til holdtræning som til kortere løbepas. 

Ventilation: Desværre er den her Nike-model ikke så ventilerende som testpanelet havde ønsket. Ved rigtig svedige træningspas vil du gerne kunne kræve lidt mere. Brug derfor gerne træningsstrømper og ikke nogen i bomuld. 

Komfort: Sammen med Weave XT fra Puma er det her test skønneste sko. Pasformen er blød og tilpas, sålen er støddæmpende og behagelig!

Fleksibilitet: Når det kommer til fleksibiliteten, så stikker Renew In-Season ikke særlig meget ud, men den er tilpas fleksibel til normal gymtræning. 

Stabilitet: Det samme gælder for stabiliteten. Den er ikke overdrevet stabil eller uregerlig. Perfekt allround-sko med andre ord!

Støddæmpning: Da Renew In-Season er specifikt designet til at kunne klare kortere løbestrækninger, så er støddæmpningen lidt for blød til at være en træningssko. Det er et stort plus til alle gruppepas, hvor små sprintstrækninger kan forekomme eller når du bare gerne vil varme op på løbebåndet. 

Opsummering: Træningsskoen fra Nike er skabt til gympas. Ligesom Adidas AlphaBounce så klarer den både burpees og mindre løbestrækninger uden problemer. Den brede lynlås på skoens overdel ser ud til at give den en mere tight pasform, men i virkeligheden er det faktisk bare en smart detalje. Udover det så sidder modellen godt på fødderne og går stort set rent hjem hos testpanelet, som havde gerne ville have haft en lidt bedre ventilationsevne. 

TRÆNINGSSKOS TIL HERRER

,  (herre)

metcon herren

Vejledende pris: 1 045 kroner.

Størrelse og bredde: Ligesom med damemodellen er herreversionen af Metcon 5 true to size. Det mandlige testpanel oplevede derimod at den var noget bred i det. 

Greb: Også herrepanelet konstaterede at Metcon ikke har nogen som helst problemer med grebet. I tåspidsen er sålen forlænget og strækker sig derfor næsten hele vejen op til skoens overdel. Det gør Metcon perfekt til burpees. 

Ventilation: Det er ved ventilationsevnen at herre- og damemodellen adskiller sig mest fra hinanden. Herrepanelet havde gerne set noget mere fra Nike på denne front, da de ikke synes at træningsskoen sørger for at holde dig frisk gennem et helt pas. 

Komfort: En af Metcons bedste egenskaber er, at den sidder så godt på foden. Der findens ingenting som gnaver eller klemmer. 

Fleksibilitet: Da Metcon er designet til X-fit, så er den ganske fleksibel men ikke mere end andre træningssko plejer at være. Er du ude efter en blød og fleksibel sko findes der andre bedre tilpassede sko. 

Stabilitet: Vi har sagt det en gang, men det kan sagtens tåle en gentagelse. Den her opdateret version af Metcon er stort set et fænomen, når det kommer til stabilitet, selv med den medsendte ekstrasål som kan forvandle modellen til en ren løftesko. 

Støddæmpning: Nej, ikke noget hit her. Hvis du leder efter en model som kan kompensere for halvdårlige menisker og ømme knæ, så er det her ikke den rette model til dig. I den nye Metcon version er fokus på stabilitet, ikke på støddæmpning. 

Opsummering: Visse i testpaneler mener, at det her er i særklasse den bedste træningssko som de har prøvet, andre ville gerne have mere støddæmpning. Trods det, så er Metcon 5 til herrer en gennemgående vellidt model som er allerbedst, når du løfter tungt eller deltager i et X-fit pas som den netop er designet til. Det eneste minus er at den nye version af Metcon ikke gør sig ligeså godt ved kortere sprint som tidligere modeller har gjort. 

,  (herre)

renew retaliation herren

Vejledende pris: 599 kroner. 

Størrelse og bredde: Renew Retaliation TR er true to size, men har en ekstra bred pasform. Hvis du allerede ved, at du har smalle fødder, så er det her måske ikke den rette model til dig. 

Greb: Grebet i den her træningssko er godt, men ikke lige så godt som den er i eksempelvis Metcon. 

Ventilation: Renew Retaliations største minus er, at den ikke ventilerer så godt. Nike-modellen suger snarere sveden op end transporterer den væk. 

Komfort: Komforten er et stort plus, hvilket virker til at være gennemgående for hele Nikes Renew-serie. De kvindelige testdeltagere synes det samme. 

Fleksibilitet: I netop den her tætte testgrupper stikker Renew Retaliation TR ikke særligt meget ud, men i det store udbud er det her en relativ fleksibel model. 

Stabilitet: Stabiliteten i den her træningssko er absolut god, men ikke outstanding. Vil du have en superstabil sko, så er Metcon helt klart at foretrække. 

Støddæmpning: Renew Retaliation TR er blevet testet til boksepas, ved let løb og normal gymtræning. Dæmpningen virker udmærket til samtlige aktiviteter. 

Opsummering: Nike selv omtaler den her model som en meget mangfoldig træningsko og testpanelet er enig. God dæmpning, stabilitet og et godt greb gør Renew Retaliation TR til den eneste sko, du behøver til træning. Desuden er den virkelig prisvenlig! Til sammenligning med andre modeller fra Nike, er det her en bagatel. Desuden er den her model så tilpas lækker, at man sagtens vil kunne bruge den til hverdage. 

,  (herre)

alphabounce herr dk

Vejledende pris: 799 kroner.

Størrelse og bredde: AlphaBounce Trainer er normal i størrelsen, men som i tilfældet med damemodellen så er herreversionen ekstremt bred. Har du store fødder findes der en risiko for, at du føler dig lidt klodset i disse. 

Greb: Den rillede sål giver et godt reb, næsten så godt at det næsten ikke kan blive bedre. 

Ventilation: Ligesom med dameversionen af samme sko så er den her sko luftig og frisk, ifølge testpanelet. 

Komfort: Til forskel fra hvad testdeltagerne sagde om dameversionen, så er de ikke overdrevet begejstrede for komforten i Adidas AlphaBounce til herrer. Det er en skøn sko, men ikke så meget mere end det. 

Fleksibilitet: Herrerne anser heller ikke AlphaBounce for at være særskilt fleksibel. Den brede, støddæmpende sål er ikke af den helt stive slags, men mange andre modeller i testen er mere bøjelige end den her. 

Stabilitet: Stabiliteten er klokkeklar. AlphaBounce er den eneste sko i testen som tager kampen op mod Metcon på den front. Du står virkelig solidt plantet på jorden, hvor du kan gøre ustabile øvelser på en sikker måde i den her sko. 

Støddæmpning: Desværre er herrerne ikke lige så imponerede over støddæmpningen som de kvindelige testdeltagere er, men det er stadig en virkelig blød og hoppende sko - deraf navnet. Vist er den støddæmpende, men det er ikke en blød drøm sammenlignet med Adidas Boost-serien. 

Opsummering: Hvis du leder efter et par stabile, men stadig bløde sko til det normale gym- eller holdpas, så er det her et godt valg. AlphaBounce er som sagt en ekstrem bred træningssko takket været den skønne støddæmpning, som man også kan løbe korte strækninger i. Den er tilstrækkelig stiv i det til at løfte tungt i, hvilket også forenkles i og med at stabiliteten er så tilpas høj. Det er i princippet umuligt at beltaste leddene med en så bred sål! 

,  (herre)

puma lqdcell dk

Vejledende pris: 749 kroner.

Størrelse og bredde: Pumas LQDCELL Tension er true to size, men usædvanligt bred i parformen (som Puma ofte er). Modellen er designet til højintensiv træning, hvilket gør at man hellere vil have lidt ekstra plads end for lidt. 

Greb: Da denne sko er til højintensiv træning er grebet som forventet virkelig godt.

Ventilation: Også ventilationen lever op til forventningerne på en sko til intensive træningspas, da denne Puma-model føles både frisk og luftig. Perfekt hvis dine sko plejer at begynde at lugte ganske hurtigt. 

Komfort: Det allerførste indtryk, som testdeltagerne fik af denne sko er, at den er skøn og behagelig. At sålen er ekstra bred er ikke noget problem. Skoene er tilpas formbare, så de smyger sig om foden. 

Fleksibilitet: LQDCELL Tension har både en relativ tynd sål og et tyndt ydre, som tilsammen gør at skoen er virkelig fleksibel og let. 

Stabilitet: Selvom det her er en yderst fleksibel model, så har Puma ikke skruet ned for stabiliteten. At sålen er så tyndt giver en jordnær fornemmelse, så du føler dig solidt plantet i jorden. Testpanelet værdsætter mangfoldigheden! 

Støddæmpning: Sin tynde sål til trods, så er denne træningssko stadig dæmpet ved hælen, dér hvor det oftest behøves. Ellers er den derimod yderst minimalistisk når det kommer til dæmpningen, præcis som de fleste af os ønsker det. 

Opsummering: LQDCELL Tension er en træningssko som passer yderst godt til alle former for højintensiv træning, hvor du gerne har lidt ekstra plads inde i selve skoen. Til hop og let løb er den derimod ikke det oplagte valg, da sålen er til den tyndeste side. Den er derimod helt perfekt til tunge løft, da støddæmpningen i princippet er helt skåret væk, hvilket giver denne træningssko en stor kontaktflade og dermed gør den virkelig behagelig til eksempelvis dødsløft og knæbøj, da du mærker jorden under fødderne endnu bedre. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

5 dagar sedan
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

6 dagar sedan
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
more news
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

5 dagar sedan
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

6 dagar sedan
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbebukser til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: 13 sæt varmt skiundertøj

Uanset om du hænger ud på skibakken, vandrer eller pendler til og fra arbejde, vil et sæt skiundertøj sikre, at du ikke fryser. Vi har testet det første lag i sæsonen, der holder dig varm våd og tør.

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

Hvordan ved jeg, hvornår det er tid til skaffe vinterstøvler til mit barn? Hvad er det varmeste materiale, og skal skoen være vandtæt? Vikings produktekspert har svar til alt, når det kommer til de små og hvad de skal have på, når temperaturen daler.

21 oct 2019