header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test! 

Når du vil igang igen efter en lang og herlig sommerferie, kan det være svært at hive sig selv op ad sofaen, men et par nye træningssko kan være en god genvej til en højere træningsmotivation. Vi har testet de bedste modeller fra Nike, Adidas, Under Armour og Puma. 

TRÆNINGSSKO TIL DAMER (RUL NED FOR HERRERNE)

, (dame)

ua dk

Vejledende pris: 999 kroner.

Størrelse og bredde: TriBase Reign er normale i bredden, både med ydersålen og i selve pasformen. Du kan med sikkerhed købe den størrelse, som du plejer at bruge. 

Greb: Samtlige sko i den her test har fået gode karakterer for sit greb, men TriBase Reign ligger godt på samme linje med konkurrenterne - enkelte har endda fået 10 point. 

Ventilation:  modellen har et ekstremt tyndt materiale som gør, at du føler dig køling og frisk hele træningspasset igennem. 

Komfort: Når det kommer til komforten, så ligger TriBase Reign godt hos testgruppen. Kun to andre modeller bliver anset for at være endnu mere skøn af Sportamores testpanel! 

Fleksibilitet: Det her er ikke en superblød sko, men den er helt klart godkendt og det er noget stivere materiale er endnu mere slidstærkt end hvad en blødere og mere fleksibel model havde været. 

Stabilitet: Når det kommer til stabiliteten er TriBase Reign et sikkert kort. Takket været en ekstra tynd sål får du god kontakt med jorden, hvilket er altid er ønskværdigt når det kommer til at løfte tungt. 

Støddæmpning: Trods sin virkelig tynde sål, så har modellen fra Under Armour dig i alle hoppebevægelser og absorberer blødt stødet, når du landere. Det tror man dog ikke, når man først lige ser den!

Opsummering: Alt i alt er det her en virkelig god træningssko. Den er behagelig, rimelig fleksibel og giver en værdsat jordforbindelse som gør, at du kan løfte tungt uden at skulle bekymre dig for skader og forkerte belastninger. Da støddæmpningen desuden er mere end godkendt til en træningsso passer TriBase Reign fra Under Armour til stort set alle typer af træning - alt fra X-fit til gym og cirkelpas!

,  (dame)

puma weave dk

Vejledende pris: 599 kroner. 

Størrelse og bredde: Pumas Weave XT er ret lille i størrelsen og er desuden ekstrem smal - perfekt til dig som har små fødder. 

Greb: Ligesom den foregående model fra  er der et godt greb i Weave XT's ydersål. Med den her sko på fødderne er burpees intet problem! 

Ventilation: Weave XT har en middelgod ventilationsevne, cirka som du kan forvente dig af en normal træningssko, hverken bedre eller dårligere. 

Komfort: Da testpanelet testede komforten, kom de frem til at Puma modellen er over forventning, men ikke helt så behagelig som Under Armour-modellen herover. 

Fleksibilitet: Når det kommer til fleksibiliteten stikker Weave XT betydeligt mere ud. Både dame- og herremodellen af denne sko får høje point for dens bøjelighed! 

Stabilitet: Da skoen er så ekstrem fleksibel virker det til at Puma er gået på kompromis med stabiliteten. Modellen lever ikke rigtigt op til testens øvrige standard som er vældig høj. Derfor passer den bedre til for eksempel dansepas end til tunge løft. 

Støddæmpning: Takket være højden på den allerede nævnte sål, så har den her Puma-sko en virkelig god støddæmpning som gør at den er oplagt til øvelser med hop og kortere sprint under cirkelpasset. 

Opsummering: Prisvenlige Weave XT fra Puma er en fleksibel træningssko som er god til træningspas med megen bevægelse, hvor et godt greb og god støddæmpning er af stor vigtighed! På et intensivt X-fitpass er det her et godt valg, selvom en lidt bedre ventilationsformåen måske havde være rart ved alle træningsformerne, da du bliver godt svedig. Det eneste rigtige problem med denne model er størrelserne, som er meget små - det kan være godt at have i baghovedet. Som en bonus ser den sprød ud! Weave XT minder lidt om en sneakers med den høje sål som er "vævet" rundt om skoens kanter, hvilket testpanelet godt kan lide. 

,  (dame)

metcon dame dk

Vejledende pris: 1 045 kroner. 

Størrelse og bredde: Modellens pasform er helt eksemplarisk, også selvom den er en smule bredere end tidligere Metcon-modeller har været. Ellers er størrelsen true to size. 

Greb: Til sammenligning med tidligere modeller af den samme sko, så er den nye  Metcon 5 mere tilpasset til tunge løft end for eksempel X-fit. 

Ventilation: Ventilationsevnen er fuldt ud godkendt, men man kunne måske godt have krævet lidt mere med tanken på, at det er en sko som er tiltænkt højintensive træningspas. 

Komfort: Når det gælder komforten, så kan det næsten ikke blive bedre end det er her. Metcon får lidt ekstra opmærksomhed grundet den ekstra polsstring i hælen som gør at skolen føles blød hele træningen igennem. 

Fleksibilitet: Sammenligner man med tidligere modeller af den samme sko, så er fleksibiliteten i den nye Metcon 5 veget lidt tilbage for at kunne give plads til en øget stabilitet, men trods det er skoen relativt fleksibel. 

Stabilitet: Stabiliteten er det mest opsigtsvækkende med Metcon 5 der faktisk kommer med en ekstern indlægsål som du kan bruge, når du skal løfte tungt. Selv uden ekstrasålen er Metcon næsten overdrevet stabil i forhold til at det er en X-fitsko! 

Støddæmpning: Da den nye version af den her elskede sko er tilpasset mere til tunge løft end hoppe øvelser, så er dæmpningen relativ lav, hvilket gør at hop og løb kan føles en smule ubehageligt. Det er heller ikke en sko som du vil løbe flere kilometer i på løbebåndet. 

Opsummering: Begrebet ”Metcon” sigter mod den del af et X-fit pas som træner konditionen, hvor den nye version af skoen har mindre fokus på støddæmpning og fleksibilitet. Selvom Metcon 5 ikke rigtigt kan genkendes fra de foregående modeller, så er den ikke blevet værre med årene. Metcon får høje karakterer af testdeltagerne, som alle mener at det her stadig er en udmærket sko til både X-fit passet og normal fitness træning. 

,  (dame)

alphabounce dame

Vejledende pris: 799 kroner.

Størrelse og bredde: Testpanelet starter med at konstatere det åbenlyse: Det er en ekstrem bred sko! Udover det så er den true to size. 

Greb: AlphaBounce Trainer har en rillet sål som giver et solidt greb, til og med på vår jord ved udendørstræning. For netop den egenskab tildeler testpanelet skoen 10 ud af 10 point!

Ventilation: Takket været det skønne ydermateriale ventilerer AlphaBounce super godt og du vil komme til at føle dig frisk hele passet igennem.

Komfort: Den her -model er virkelig behagelig. Bagtil er AlphaBounce udstyret med ekstra polstring, og da skoen er så bred i det hverken klemmer eller gnaver den nogen steder. 

Fleksibilitet: Alt i alt en virkelig blød træningssko - selvom den er så stabil - og derfor er den også virkelig fleksibel. 

Stabilitet: Med så bred en sål, er det svært at mislykkes med stabiliteten. Uanset hvad du giver dig i kast med på passet, så vil AlphaBounce ikke komme til at svigte dine fodled. For at vride om på fødderne, vil det kræve noget ekstremt! Testpanelet er fan af at gøre bulgariske udfald og andre balancen-udfordrende øvelser i dem her. 

Støddæmpning: Sålen på den her model giver en god støddæmpning trods at stabiliteten er i top, hvilket yderligere øger skoens mangfoldighed. Hop eller korte sprints er intet problem i disse sko. 

Opsummering: Adidas AlphaBounce Trainer er perfekt til dig som laver alt muligt i gymmet, alt fra at løbe til at løfte tungt eller gøre holdtræning. Hvis du har let ved at vrikke om på foden, så vil du finde den bredde sål en ren velsignelse, men den er altså derfor også god til burpees eller udfaldsskridt, hvor du gerne vil have lidt hjælp af materialet til at gå ud i sidebevægelserne. Minusset ved at de er så brede er, at de kan føles en smule kiksede at gå rundt i. Derimod er det netop bredden som gør at du står solidt fast på jorden ved løft og andet. 

,  (dame)

renew in season dame

Vejledende pris: 599 kroner.    

Størrelse og bredde: Renew In Season TR 9 er true to size og ikke bredere end hvad en træningssko plejer at være. Du kan købe den størrelse som du plejer at bruge. 

Greb: Det her er en træningssko som er skabt til at fungere lige så godt til holdtræning som til kortere løbepas. 

Ventilation: Desværre er den her Nike-model ikke så ventilerende som testpanelet havde ønsket. Ved rigtig svedige træningspas vil du gerne kunne kræve lidt mere. Brug derfor gerne træningsstrømper og ikke nogen i bomuld. 

Komfort: Sammen med Weave XT fra Puma er det her test skønneste sko. Pasformen er blød og tilpas, sålen er støddæmpende og behagelig!

Fleksibilitet: Når det kommer til fleksibiliteten, så stikker Renew In-Season ikke særlig meget ud, men den er tilpas fleksibel til normal gymtræning. 

Stabilitet: Det samme gælder for stabiliteten. Den er ikke overdrevet stabil eller uregerlig. Perfekt allround-sko med andre ord!

Støddæmpning: Da Renew In-Season er specifikt designet til at kunne klare kortere løbestrækninger, så er støddæmpningen lidt for blød til at være en træningssko. Det er et stort plus til alle gruppepas, hvor små sprintstrækninger kan forekomme eller når du bare gerne vil varme op på løbebåndet. 

Opsummering: Træningsskoen fra Nike er skabt til gympas. Ligesom Adidas AlphaBounce så klarer den både burpees og mindre løbestrækninger uden problemer. Den brede lynlås på skoens overdel ser ud til at give den en mere tight pasform, men i virkeligheden er det faktisk bare en smart detalje. Udover det så sidder modellen godt på fødderne og går stort set rent hjem hos testpanelet, som havde gerne ville have haft en lidt bedre ventilationsevne. 

TRÆNINGSSKOS TIL HERRER

,  (herre)

metcon herren

Vejledende pris: 1 045 kroner.

Størrelse og bredde: Ligesom med damemodellen er herreversionen af Metcon 5 true to size. Det mandlige testpanel oplevede derimod at den var noget bred i det. 

Greb: Også herrepanelet konstaterede at Metcon ikke har nogen som helst problemer med grebet. I tåspidsen er sålen forlænget og strækker sig derfor næsten hele vejen op til skoens overdel. Det gør Metcon perfekt til burpees. 

Ventilation: Det er ved ventilationsevnen at herre- og damemodellen adskiller sig mest fra hinanden. Herrepanelet havde gerne set noget mere fra Nike på denne front, da de ikke synes at træningsskoen sørger for at holde dig frisk gennem et helt pas. 

Komfort: En af Metcons bedste egenskaber er, at den sidder så godt på foden. Der findens ingenting som gnaver eller klemmer. 

Fleksibilitet: Da Metcon er designet til X-fit, så er den ganske fleksibel men ikke mere end andre træningssko plejer at være. Er du ude efter en blød og fleksibel sko findes der andre bedre tilpassede sko. 

Stabilitet: Vi har sagt det en gang, men det kan sagtens tåle en gentagelse. Den her opdateret version af Metcon er stort set et fænomen, når det kommer til stabilitet, selv med den medsendte ekstrasål som kan forvandle modellen til en ren løftesko. 

Støddæmpning: Nej, ikke noget hit her. Hvis du leder efter en model som kan kompensere for halvdårlige menisker og ømme knæ, så er det her ikke den rette model til dig. I den nye Metcon version er fokus på stabilitet, ikke på støddæmpning. 

Opsummering: Visse i testpaneler mener, at det her er i særklasse den bedste træningssko som de har prøvet, andre ville gerne have mere støddæmpning. Trods det, så er Metcon 5 til herrer en gennemgående vellidt model som er allerbedst, når du løfter tungt eller deltager i et X-fit pas som den netop er designet til. Det eneste minus er at den nye version af Metcon ikke gør sig ligeså godt ved kortere sprint som tidligere modeller har gjort. 

,  (herre)

renew retaliation herren

Vejledende pris: 599 kroner. 

Størrelse og bredde: Renew Retaliation TR er true to size, men har en ekstra bred pasform. Hvis du allerede ved, at du har smalle fødder, så er det her måske ikke den rette model til dig. 

Greb: Grebet i den her træningssko er godt, men ikke lige så godt som den er i eksempelvis Metcon. 

Ventilation: Renew Retaliations største minus er, at den ikke ventilerer så godt. Nike-modellen suger snarere sveden op end transporterer den væk. 

Komfort: Komforten er et stort plus, hvilket virker til at være gennemgående for hele Nikes Renew-serie. De kvindelige testdeltagere synes det samme. 

Fleksibilitet: I netop den her tætte testgrupper stikker Renew Retaliation TR ikke særligt meget ud, men i det store udbud er det her en relativ fleksibel model. 

Stabilitet: Stabiliteten i den her træningssko er absolut god, men ikke outstanding. Vil du have en superstabil sko, så er Metcon helt klart at foretrække. 

Støddæmpning: Renew Retaliation TR er blevet testet til boksepas, ved let løb og normal gymtræning. Dæmpningen virker udmærket til samtlige aktiviteter. 

Opsummering: Nike selv omtaler den her model som en meget mangfoldig træningsko og testpanelet er enig. God dæmpning, stabilitet og et godt greb gør Renew Retaliation TR til den eneste sko, du behøver til træning. Desuden er den virkelig prisvenlig! Til sammenligning med andre modeller fra Nike, er det her en bagatel. Desuden er den her model så tilpas lækker, at man sagtens vil kunne bruge den til hverdage. 

,  (herre)

alphabounce herr dk

Vejledende pris: 799 kroner.

Størrelse og bredde: AlphaBounce Trainer er normal i størrelsen, men som i tilfældet med damemodellen så er herreversionen ekstremt bred. Har du store fødder findes der en risiko for, at du føler dig lidt klodset i disse. 

Greb: Den rillede sål giver et godt reb, næsten så godt at det næsten ikke kan blive bedre. 

Ventilation: Ligesom med dameversionen af samme sko så er den her sko luftig og frisk, ifølge testpanelet. 

Komfort: Til forskel fra hvad testdeltagerne sagde om dameversionen, så er de ikke overdrevet begejstrede for komforten i Adidas AlphaBounce til herrer. Det er en skøn sko, men ikke så meget mere end det. 

Fleksibilitet: Herrerne anser heller ikke AlphaBounce for at være særskilt fleksibel. Den brede, støddæmpende sål er ikke af den helt stive slags, men mange andre modeller i testen er mere bøjelige end den her. 

Stabilitet: Stabiliteten er klokkeklar. AlphaBounce er den eneste sko i testen som tager kampen op mod Metcon på den front. Du står virkelig solidt plantet på jorden, hvor du kan gøre ustabile øvelser på en sikker måde i den her sko. 

Støddæmpning: Desværre er herrerne ikke lige så imponerede over støddæmpningen som de kvindelige testdeltagere er, men det er stadig en virkelig blød og hoppende sko - deraf navnet. Vist er den støddæmpende, men det er ikke en blød drøm sammenlignet med Adidas Boost-serien. 

Opsummering: Hvis du leder efter et par stabile, men stadig bløde sko til det normale gym- eller holdpas, så er det her et godt valg. AlphaBounce er som sagt en ekstrem bred træningssko takket været den skønne støddæmpning, som man også kan løbe korte strækninger i. Den er tilstrækkelig stiv i det til at løfte tungt i, hvilket også forenkles i og med at stabiliteten er så tilpas høj. Det er i princippet umuligt at beltaste leddene med en så bred sål! 

,  (herre)

puma lqdcell dk

Vejledende pris: 749 kroner.

Størrelse og bredde: Pumas LQDCELL Tension er true to size, men usædvanligt bred i parformen (som Puma ofte er). Modellen er designet til højintensiv træning, hvilket gør at man hellere vil have lidt ekstra plads end for lidt. 

Greb: Da denne sko er til højintensiv træning er grebet som forventet virkelig godt.

Ventilation: Også ventilationen lever op til forventningerne på en sko til intensive træningspas, da denne Puma-model føles både frisk og luftig. Perfekt hvis dine sko plejer at begynde at lugte ganske hurtigt. 

Komfort: Det allerførste indtryk, som testdeltagerne fik af denne sko er, at den er skøn og behagelig. At sålen er ekstra bred er ikke noget problem. Skoene er tilpas formbare, så de smyger sig om foden. 

Fleksibilitet: LQDCELL Tension har både en relativ tynd sål og et tyndt ydre, som tilsammen gør at skoen er virkelig fleksibel og let. 

Stabilitet: Selvom det her er en yderst fleksibel model, så har Puma ikke skruet ned for stabiliteten. At sålen er så tyndt giver en jordnær fornemmelse, så du føler dig solidt plantet i jorden. Testpanelet værdsætter mangfoldigheden! 

Støddæmpning: Sin tynde sål til trods, så er denne træningssko stadig dæmpet ved hælen, dér hvor det oftest behøves. Ellers er den derimod yderst minimalistisk når det kommer til dæmpningen, præcis som de fleste af os ønsker det. 

Opsummering: LQDCELL Tension er en træningssko som passer yderst godt til alle former for højintensiv træning, hvor du gerne har lidt ekstra plads inde i selve skoen. Til hop og let løb er den derimod ikke det oplagte valg, da sålen er til den tyndeste side. Den er derimod helt perfekt til tunge løft, da støddæmpningen i princippet er helt skåret væk, hvilket giver denne træningssko en stor kontaktflade og dermed gør den virkelig behagelig til eksempelvis dødsløft og knæbøj, da du mærker jorden under fødderne endnu bedre. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

4 dagar sedan
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

6 dagar sedan
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
more news
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

Flere og flere blive bevidste om hvilke materialer der findes i regntøj, og er derfor interesserede i at købe giftfri tøj til deres børn. Det her skal du have i mente til efteråret, når du vælger regntøj til børnene!

4 dagar sedan
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

Indendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en raket på banen. Her fortæller vores sportsglade testpanel hvorfor netop denne sko er oplagt til volleyball og innebandy.

6 dagar sedan
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hovedet, må man have i... Uret! Vores testpanel har udforsket alle finesserne i træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire. Her er dens præstation ved blandet andet løb, spinning og gymtræning.

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

Nu kan du snart oplade batterierne på dit smartwatch, mens du har det på. Garmins nye, opdaterede Fenix 6-serie med solceller i selve displayet er her!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

En støddæmpning bestående af små kugler som former sig under foden og giver en unik pasform, lyder det fristende? Vores løbebegejstrede testpanel har løbet i den nye, hypede løbesko fra Nike - her er deres mening.

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

For nyligt blev en ny sko i Pegasus-familien lanceret, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har ladet vores erfarne testpanel teste skoene på en løbetur - her er resultatet!

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve!

02 aug 2019