header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test! 

Når du vil igang igen efter en lang og herlig sommerferie, kan det være svært at hive sig selv op ad sofaen, men et par nye træningssko kan være en god genvej til en højere træningsmotivation. Vi har testet de bedste modeller fra Nike, Adidas, Under Armour og Puma. 

TRÆNINGSSKO TIL DAMER (RUL NED FOR HERRERNE)

, (dame)

ua dk

Vejledende pris: 999 kroner.

Størrelse og bredde: TriBase Reign er normale i bredden, både med ydersålen og i selve pasformen. Du kan med sikkerhed købe den størrelse, som du plejer at bruge. 

Greb: Samtlige sko i den her test har fået gode karakterer for sit greb, men TriBase Reign ligger godt på samme linje med konkurrenterne - enkelte har endda fået 10 point. 

Ventilation:  modellen har et ekstremt tyndt materiale som gør, at du føler dig køling og frisk hele træningspasset igennem. 

Komfort: Når det kommer til komforten, så ligger TriBase Reign godt hos testgruppen. Kun to andre modeller bliver anset for at være endnu mere skøn af Sportamores testpanel! 

Fleksibilitet: Det her er ikke en superblød sko, men den er helt klart godkendt og det er noget stivere materiale er endnu mere slidstærkt end hvad en blødere og mere fleksibel model havde været. 

Stabilitet: Når det kommer til stabiliteten er TriBase Reign et sikkert kort. Takket været en ekstra tynd sål får du god kontakt med jorden, hvilket er altid er ønskværdigt når det kommer til at løfte tungt. 

Støddæmpning: Trods sin virkelig tynde sål, så har modellen fra Under Armour dig i alle hoppebevægelser og absorberer blødt stødet, når du landere. Det tror man dog ikke, når man først lige ser den!

Opsummering: Alt i alt er det her en virkelig god træningssko. Den er behagelig, rimelig fleksibel og giver en værdsat jordforbindelse som gør, at du kan løfte tungt uden at skulle bekymre dig for skader og forkerte belastninger. Da støddæmpningen desuden er mere end godkendt til en træningsso passer TriBase Reign fra Under Armour til stort set alle typer af træning - alt fra X-fit til gym og cirkelpas!

,  (dame)

puma weave dk

Vejledende pris: 599 kroner. 

Størrelse og bredde: Pumas Weave XT er ret lille i størrelsen og er desuden ekstrem smal - perfekt til dig som har små fødder. 

Greb: Ligesom den foregående model fra  er der et godt greb i Weave XT's ydersål. Med den her sko på fødderne er burpees intet problem! 

Ventilation: Weave XT har en middelgod ventilationsevne, cirka som du kan forvente dig af en normal træningssko, hverken bedre eller dårligere. 

Komfort: Da testpanelet testede komforten, kom de frem til at Puma modellen er over forventning, men ikke helt så behagelig som Under Armour-modellen herover. 

Fleksibilitet: Når det kommer til fleksibiliteten stikker Weave XT betydeligt mere ud. Både dame- og herremodellen af denne sko får høje point for dens bøjelighed! 

Stabilitet: Da skoen er så ekstrem fleksibel virker det til at Puma er gået på kompromis med stabiliteten. Modellen lever ikke rigtigt op til testens øvrige standard som er vældig høj. Derfor passer den bedre til for eksempel dansepas end til tunge løft. 

Støddæmpning: Takket være højden på den allerede nævnte sål, så har den her Puma-sko en virkelig god støddæmpning som gør at den er oplagt til øvelser med hop og kortere sprint under cirkelpasset. 

Opsummering: Prisvenlige Weave XT fra Puma er en fleksibel træningssko som er god til træningspas med megen bevægelse, hvor et godt greb og god støddæmpning er af stor vigtighed! På et intensivt X-fitpass er det her et godt valg, selvom en lidt bedre ventilationsformåen måske havde være rart ved alle træningsformerne, da du bliver godt svedig. Det eneste rigtige problem med denne model er størrelserne, som er meget små - det kan være godt at have i baghovedet. Som en bonus ser den sprød ud! Weave XT minder lidt om en sneakers med den høje sål som er "vævet" rundt om skoens kanter, hvilket testpanelet godt kan lide. 

,  (dame)

metcon dame dk

Vejledende pris: 1 045 kroner. 

Størrelse og bredde: Modellens pasform er helt eksemplarisk, også selvom den er en smule bredere end tidligere Metcon-modeller har været. Ellers er størrelsen true to size. 

Greb: Til sammenligning med tidligere modeller af den samme sko, så er den nye  Metcon 5 mere tilpasset til tunge løft end for eksempel X-fit. 

Ventilation: Ventilationsevnen er fuldt ud godkendt, men man kunne måske godt have krævet lidt mere med tanken på, at det er en sko som er tiltænkt højintensive træningspas. 

Komfort: Når det gælder komforten, så kan det næsten ikke blive bedre end det er her. Metcon får lidt ekstra opmærksomhed grundet den ekstra polsstring i hælen som gør at skolen føles blød hele træningen igennem. 

Fleksibilitet: Sammenligner man med tidligere modeller af den samme sko, så er fleksibiliteten i den nye Metcon 5 veget lidt tilbage for at kunne give plads til en øget stabilitet, men trods det er skoen relativt fleksibel. 

Stabilitet: Stabiliteten er det mest opsigtsvækkende med Metcon 5 der faktisk kommer med en ekstern indlægsål som du kan bruge, når du skal løfte tungt. Selv uden ekstrasålen er Metcon næsten overdrevet stabil i forhold til at det er en X-fitsko! 

Støddæmpning: Da den nye version af den her elskede sko er tilpasset mere til tunge løft end hoppe øvelser, så er dæmpningen relativ lav, hvilket gør at hop og løb kan føles en smule ubehageligt. Det er heller ikke en sko som du vil løbe flere kilometer i på løbebåndet. 

Opsummering: Begrebet ”Metcon” sigter mod den del af et X-fit pas som træner konditionen, hvor den nye version af skoen har mindre fokus på støddæmpning og fleksibilitet. Selvom Metcon 5 ikke rigtigt kan genkendes fra de foregående modeller, så er den ikke blevet værre med årene. Metcon får høje karakterer af testdeltagerne, som alle mener at det her stadig er en udmærket sko til både X-fit passet og normal fitness træning. 

,  (dame)

alphabounce dame

Vejledende pris: 799 kroner.

Størrelse og bredde: Testpanelet starter med at konstatere det åbenlyse: Det er en ekstrem bred sko! Udover det så er den true to size. 

Greb: AlphaBounce Trainer har en rillet sål som giver et solidt greb, til og med på vår jord ved udendørstræning. For netop den egenskab tildeler testpanelet skoen 10 ud af 10 point!

Ventilation: Takket været det skønne ydermateriale ventilerer AlphaBounce super godt og du vil komme til at føle dig frisk hele passet igennem.

Komfort: Den her -model er virkelig behagelig. Bagtil er AlphaBounce udstyret med ekstra polstring, og da skoen er så bred i det hverken klemmer eller gnaver den nogen steder. 

Fleksibilitet: Alt i alt en virkelig blød træningssko - selvom den er så stabil - og derfor er den også virkelig fleksibel. 

Stabilitet: Med så bred en sål, er det svært at mislykkes med stabiliteten. Uanset hvad du giver dig i kast med på passet, så vil AlphaBounce ikke komme til at svigte dine fodled. For at vride om på fødderne, vil det kræve noget ekstremt! Testpanelet er fan af at gøre bulgariske udfald og andre balancen-udfordrende øvelser i dem her. 

Støddæmpning: Sålen på den her model giver en god støddæmpning trods at stabiliteten er i top, hvilket yderligere øger skoens mangfoldighed. Hop eller korte sprints er intet problem i disse sko. 

Opsummering: Adidas AlphaBounce Trainer er perfekt til dig som laver alt muligt i gymmet, alt fra at løbe til at løfte tungt eller gøre holdtræning. Hvis du har let ved at vrikke om på foden, så vil du finde den bredde sål en ren velsignelse, men den er altså derfor også god til burpees eller udfaldsskridt, hvor du gerne vil have lidt hjælp af materialet til at gå ud i sidebevægelserne. Minusset ved at de er så brede er, at de kan føles en smule kiksede at gå rundt i. Derimod er det netop bredden som gør at du står solidt fast på jorden ved løft og andet. 

,  (dame)

renew in season dame

Vejledende pris: 599 kroner.    

Størrelse og bredde: Renew In Season TR 9 er true to size og ikke bredere end hvad en træningssko plejer at være. Du kan købe den størrelse som du plejer at bruge. 

Greb: Det her er en træningssko som er skabt til at fungere lige så godt til holdtræning som til kortere løbepas. 

Ventilation: Desværre er den her Nike-model ikke så ventilerende som testpanelet havde ønsket. Ved rigtig svedige træningspas vil du gerne kunne kræve lidt mere. Brug derfor gerne træningsstrømper og ikke nogen i bomuld. 

Komfort: Sammen med Weave XT fra Puma er det her test skønneste sko. Pasformen er blød og tilpas, sålen er støddæmpende og behagelig!

Fleksibilitet: Når det kommer til fleksibiliteten, så stikker Renew In-Season ikke særlig meget ud, men den er tilpas fleksibel til normal gymtræning. 

Stabilitet: Det samme gælder for stabiliteten. Den er ikke overdrevet stabil eller uregerlig. Perfekt allround-sko med andre ord!

Støddæmpning: Da Renew In-Season er specifikt designet til at kunne klare kortere løbestrækninger, så er støddæmpningen lidt for blød til at være en træningssko. Det er et stort plus til alle gruppepas, hvor små sprintstrækninger kan forekomme eller når du bare gerne vil varme op på løbebåndet. 

Opsummering: Træningsskoen fra Nike er skabt til gympas. Ligesom Adidas AlphaBounce så klarer den både burpees og mindre løbestrækninger uden problemer. Den brede lynlås på skoens overdel ser ud til at give den en mere tight pasform, men i virkeligheden er det faktisk bare en smart detalje. Udover det så sidder modellen godt på fødderne og går stort set rent hjem hos testpanelet, som havde gerne ville have haft en lidt bedre ventilationsevne. 

TRÆNINGSSKOS TIL HERRER

,  (herre)

metcon herren

Vejledende pris: 1 045 kroner.

Størrelse og bredde: Ligesom med damemodellen er herreversionen af Metcon 5 true to size. Det mandlige testpanel oplevede derimod at den var noget bred i det. 

Greb: Også herrepanelet konstaterede at Metcon ikke har nogen som helst problemer med grebet. I tåspidsen er sålen forlænget og strækker sig derfor næsten hele vejen op til skoens overdel. Det gør Metcon perfekt til burpees. 

Ventilation: Det er ved ventilationsevnen at herre- og damemodellen adskiller sig mest fra hinanden. Herrepanelet havde gerne set noget mere fra Nike på denne front, da de ikke synes at træningsskoen sørger for at holde dig frisk gennem et helt pas. 

Komfort: En af Metcons bedste egenskaber er, at den sidder så godt på foden. Der findens ingenting som gnaver eller klemmer. 

Fleksibilitet: Da Metcon er designet til X-fit, så er den ganske fleksibel men ikke mere end andre træningssko plejer at være. Er du ude efter en blød og fleksibel sko findes der andre bedre tilpassede sko. 

Stabilitet: Vi har sagt det en gang, men det kan sagtens tåle en gentagelse. Den her opdateret version af Metcon er stort set et fænomen, når det kommer til stabilitet, selv med den medsendte ekstrasål som kan forvandle modellen til en ren løftesko. 

Støddæmpning: Nej, ikke noget hit her. Hvis du leder efter en model som kan kompensere for halvdårlige menisker og ømme knæ, så er det her ikke den rette model til dig. I den nye Metcon version er fokus på stabilitet, ikke på støddæmpning. 

Opsummering: Visse i testpaneler mener, at det her er i særklasse den bedste træningssko som de har prøvet, andre ville gerne have mere støddæmpning. Trods det, så er Metcon 5 til herrer en gennemgående vellidt model som er allerbedst, når du løfter tungt eller deltager i et X-fit pas som den netop er designet til. Det eneste minus er at den nye version af Metcon ikke gør sig ligeså godt ved kortere sprint som tidligere modeller har gjort. 

,  (herre)

renew retaliation herren

Vejledende pris: 599 kroner. 

Størrelse og bredde: Renew Retaliation TR er true to size, men har en ekstra bred pasform. Hvis du allerede ved, at du har smalle fødder, så er det her måske ikke den rette model til dig. 

Greb: Grebet i den her træningssko er godt, men ikke lige så godt som den er i eksempelvis Metcon. 

Ventilation: Renew Retaliations største minus er, at den ikke ventilerer så godt. Nike-modellen suger snarere sveden op end transporterer den væk. 

Komfort: Komforten er et stort plus, hvilket virker til at være gennemgående for hele Nikes Renew-serie. De kvindelige testdeltagere synes det samme. 

Fleksibilitet: I netop den her tætte testgrupper stikker Renew Retaliation TR ikke særligt meget ud, men i det store udbud er det her en relativ fleksibel model. 

Stabilitet: Stabiliteten i den her træningssko er absolut god, men ikke outstanding. Vil du have en superstabil sko, så er Metcon helt klart at foretrække. 

Støddæmpning: Renew Retaliation TR er blevet testet til boksepas, ved let løb og normal gymtræning. Dæmpningen virker udmærket til samtlige aktiviteter. 

Opsummering: Nike selv omtaler den her model som en meget mangfoldig træningsko og testpanelet er enig. God dæmpning, stabilitet og et godt greb gør Renew Retaliation TR til den eneste sko, du behøver til træning. Desuden er den virkelig prisvenlig! Til sammenligning med andre modeller fra Nike, er det her en bagatel. Desuden er den her model så tilpas lækker, at man sagtens vil kunne bruge den til hverdage. 

,  (herre)

alphabounce herr dk

Vejledende pris: 799 kroner.

Størrelse og bredde: AlphaBounce Trainer er normal i størrelsen, men som i tilfældet med damemodellen så er herreversionen ekstremt bred. Har du store fødder findes der en risiko for, at du føler dig lidt klodset i disse. 

Greb: Den rillede sål giver et godt reb, næsten så godt at det næsten ikke kan blive bedre. 

Ventilation: Ligesom med dameversionen af samme sko så er den her sko luftig og frisk, ifølge testpanelet. 

Komfort: Til forskel fra hvad testdeltagerne sagde om dameversionen, så er de ikke overdrevet begejstrede for komforten i Adidas AlphaBounce til herrer. Det er en skøn sko, men ikke så meget mere end det. 

Fleksibilitet: Herrerne anser heller ikke AlphaBounce for at være særskilt fleksibel. Den brede, støddæmpende sål er ikke af den helt stive slags, men mange andre modeller i testen er mere bøjelige end den her. 

Stabilitet: Stabiliteten er klokkeklar. AlphaBounce er den eneste sko i testen som tager kampen op mod Metcon på den front. Du står virkelig solidt plantet på jorden, hvor du kan gøre ustabile øvelser på en sikker måde i den her sko. 

Støddæmpning: Desværre er herrerne ikke lige så imponerede over støddæmpningen som de kvindelige testdeltagere er, men det er stadig en virkelig blød og hoppende sko - deraf navnet. Vist er den støddæmpende, men det er ikke en blød drøm sammenlignet med Adidas Boost-serien. 

Opsummering: Hvis du leder efter et par stabile, men stadig bløde sko til det normale gym- eller holdpas, så er det her et godt valg. AlphaBounce er som sagt en ekstrem bred træningssko takket været den skønne støddæmpning, som man også kan løbe korte strækninger i. Den er tilstrækkelig stiv i det til at løfte tungt i, hvilket også forenkles i og med at stabiliteten er så tilpas høj. Det er i princippet umuligt at beltaste leddene med en så bred sål! 

,  (herre)

puma lqdcell dk

Vejledende pris: 749 kroner.

Størrelse og bredde: Pumas LQDCELL Tension er true to size, men usædvanligt bred i parformen (som Puma ofte er). Modellen er designet til højintensiv træning, hvilket gør at man hellere vil have lidt ekstra plads end for lidt. 

Greb: Da denne sko er til højintensiv træning er grebet som forventet virkelig godt.

Ventilation: Også ventilationen lever op til forventningerne på en sko til intensive træningspas, da denne Puma-model føles både frisk og luftig. Perfekt hvis dine sko plejer at begynde at lugte ganske hurtigt. 

Komfort: Det allerførste indtryk, som testdeltagerne fik af denne sko er, at den er skøn og behagelig. At sålen er ekstra bred er ikke noget problem. Skoene er tilpas formbare, så de smyger sig om foden. 

Fleksibilitet: LQDCELL Tension har både en relativ tynd sål og et tyndt ydre, som tilsammen gør at skoen er virkelig fleksibel og let. 

Stabilitet: Selvom det her er en yderst fleksibel model, så har Puma ikke skruet ned for stabiliteten. At sålen er så tyndt giver en jordnær fornemmelse, så du føler dig solidt plantet i jorden. Testpanelet værdsætter mangfoldigheden! 

Støddæmpning: Sin tynde sål til trods, så er denne træningssko stadig dæmpet ved hælen, dér hvor det oftest behøves. Ellers er den derimod yderst minimalistisk når det kommer til dæmpningen, præcis som de fleste af os ønsker det. 

Opsummering: LQDCELL Tension er en træningssko som passer yderst godt til alle former for højintensiv træning, hvor du gerne har lidt ekstra plads inde i selve skoen. Til hop og let løb er den derimod ikke det oplagte valg, da sålen er til den tyndeste side. Den er derimod helt perfekt til tunge løft, da støddæmpningen i princippet er helt skåret væk, hvilket giver denne træningssko en stor kontaktflade og dermed gør den virkelig behagelig til eksempelvis dødsløft og knæbøj, da du mærker jorden under fødderne endnu bedre. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

3 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

3 dagar sedan
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

Nikes måske bedste løbesko nogensinde er netop blevet udgivet i en ny udgave. Sådan her tænker vores løbeambassadør om den nye Nike Air Zoom Pegasus 37 - mere dæmpet end nogensinde!

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

En træningstop til løb skal ikke kun være smart. Den skal også sidde godt og sørge for at holde dig nedkølet på løbeturen. Her er de toppe som er bedst i test!

04 jun 2020