höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.  

Vi kender fornemmelsen - uanset hvor mange tights man ejer, så føles det altid som om man har for få. I denne test har vi derfor presset hele 12 par træningstights ind på meget lidt plads! Her er alt det, du vil vide om kompression, tykkelse og pasform på de hedeste træningstights fra alle de store mærker lige nu. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner. 

Passer til: Højintensiv træning. 

Størrelse: For sin størrelse er Pro Capsule Tights en anelse rummelig. Hvis du er mellem to størrelser, anbefaler testpanelet, at du tester den mindre version. 

Tykkelse: Det bliver tydeligt at disse tights er skabt til højintensiv træning, da testpanelet tjekker tykkelse. Pro Capsule Tights er virkelig tynde, hvilket er godt til alle svedige træningsformer. 

Kompression: Selvom materialet er så tyndt, så tilbyder modellen relativ meget kompression. Faktisk er de her tights det par i testen som generelt har den største kompression, det er ikke uden grund at de er klassificeret som rene kompressionstights. 

Fugttransport & ventilationsevne: Med tanke på hvor tyndt materialet er, så ville det være forventeligt hvis det ikke gjorde sit job, når det kommer til fugttransport og luftighed. I Pro Capsule TIghts skal du ikke være bekymret over manglende friskhedsfornemmelse! Perfekt hvis du ved, at du sveder meget under passet. 

Opsummering: Pro Capsule Tights er helt igennem et par skønne tights som er udmærket til højintensiv træning. De har en let kompressionsevne som former dine ben, uden at tightsen føles for stive i det. Testpanelet er også vilde med Pro Capsule Tights design! Tightsen eneste minus er den sølv-agtige tape som er synlige ved benet, da den ikke er så fleksibel plus at de ikke er helt så korte som "7/8" navnets statement antyder. Lidt misvisende, derimod behøver du ikke at hive dem over hælen som på billedet. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 379 kroner.

Passer til: Alle typer af træning, bortset fra eventuel løb. 

Størrelse: Nike modellen her er stort set true to size, og du kan købe din sædvanlige størrelse. 

Tykkelse: One Tight Hybrid er hverken særskilt tykke eller tynde, men cirka som et par træningstights typisk er. 

Kompression: Hvis du leder efter et par tights til løb, så er det her den forkerte model. One Tight Hybrid giver stort set ingen kompression, overhovedet. De er derimod meget bedre skab til eksempelvis yoga, da de er så bløde i materialet. 

Fugttransport & ventilationsevne: Ligesom med den anden Nike-model får One Tight Hybrid høje karakterer for dens even til at holde dig nedkølet og tør under træningen. I siderne findes der mesh-paneler som giver ekstra ventilation. 

Opsummering: Alt i alt er testpanelet virkelig imponeret af dette par fra Nike også. Ingen søm der forstyrrer, ingen vaskelapper der gnaver og da de er så ekstremt fleksible, så fungerer de ligeså godt til hvad du end giver dig i kast med - med en mulig undtagelse af løb, da testpanelet i så fald gerne så lidt mere kompression. Sidst, men ikke mindst, så vil testdeltagerne gerne uddele et plus for den lille lomme som findes bagpå, hvor en nøgle eller andre småsager kan være under træningspasset. Værdsat og mangfoldigt!

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner.

Passer til: Yoga, fitness og alle former for træning hvor fleksibilitet er et must-have. 

Størrelse: Air Mesh Tight 7/8 er lidt lille i størrelsen, så hvis du er mellem to størrelser er det en god ide at gå en størrelse op. 

Tykkelse: Ligesom Pro Capsule er Air Mesh Tight virkelig tynde, hvilket gør at de passer perfekt til alle pas hvor du skal kunne bevæge dig frit og ikke vil blive for svedig.

Kompression: Modellen har lidt til næsten ingen kompression, og er derfor ikke så god til løb eller andre træningsformer hvor du gerne vil have lidt støtte fra materialet. 

Fugttransport & ventilationsevne: Da materialet er så tyndt behøver du ikke at bekymre dig for, hvordan materialet føles, når du bliver svedig. De holder dig kølig hele passet igennem og er ikke gennemblødte i slutningen af et højintensivt pas.

Opsummering: Sidste nyt fra Nike er den her lyserøde åbenbaring som uden tvivl vil gøre dig bemærket i gymmet. Når det kommer til komforten, så kan det næsten ikke blive bedre end det her - Air Mesh Tight kan også sagtens komme på til en hyggeaften derhjemme! Det eneste som kan forhindre disse tights i at blive din nye favoritmodel er kompressionsevnen, da den er vældig lav. Hvis du er vant til at træne i kompressionstights, kan du komme til at mangle lidt fra disse tights. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 699 kroner.

Passer til: Gymtræning, yoga og andet hvor du behøver fuld bevægelsesfrihed. 

Størrelse: Sprinkle Metallic er stor set true to size, men takket være et ekstremt stretch i materialet kan du til og med købe både en størrelse mindre eller en større, hvis du er mellem to størrelser. Stoffet tilpasser sig efter dig.

Tykkelse: Sprinkle Metallic er virkelig tynde, hvilket er skønt når du give den gas under et rigtigt krævende pas. Det er svært at få det for varmt med denne model på. 

Kompression: Dette er et par virkelig bløde træningstights, og der er stort set ingen kompression at spotte, udover lige ved taljen. Sprinkle Metallic har et bredt taljebånd som gør at de holder alt på plads. 

Fugttransport & ventilationsevne: Materialet i Sprinkle Metallic er ligesom med størstedelen af modellerne i denne test virkelig tyndt, og derfor har de heller ikke de fjerneste problemer med at holde dig tør og nedkølet. 

Opsummering: Disse Casall tights er testens dyreste par og er stadig hver en krone værd. Fungerer ligeså godt til gymmet som til holdtræning. Sprinkle Metallic er helt enkelt superskønne og 100% squatsikre. I taljen findes der snørebånd, så du kan justere på tigthtsen ved behov, men det behøves faktisk ikke. Materialet i den her model er så medgørligt at de sidder godt, uanset hvad. Det eneste minus med Sprinkle Metallic er at kompressionen er lig med nul. De giver dig derfor ikke den mest lækre form, til forskel fra andre tights som nogen gange hjælper med at "skulptere" dine ben. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 599 kroner.

Passer til: Yoga og normal gymtræning. 

Størrelse: Den her anden model fra Casall sidder godt på kroppen og størrelsen føles true to size. 

Tykkelse: Også disse tights er lavet i et supertyndt materiale, men ikke helt så tyndt som tilfældet med Sprinkle Metallic.

Kompression: Heller ikke her er der særlig meget kompression at skrive hjem om. Hvis det er hvad du leder efter, så skal du kigge videre efter en anden model. 

Fugttransport & ventilationsevne: Da stoffet er tyndt og luftigt, så ventilerer disse tights ekstremt godt og der findes absolut ingen risiko for at du vil føle dig overdrevent svedig, uanset hvad du kaster dig ud i. At de er mønstrede gør dem også "pletsikrede" for den som tager fat, når hun bliver rigtig svedig. 

Opsummering: Tiger 7/8 Tights er uhørt skønne og sidder næsten som et andet skin. Trods et virkelig tyndt materiale, så er modellen slet ikke gennemsigtig. Derfor fungerer de optimalt til stort set alle øvelserne du vover dig ud i i gymmet, yoga såvel som holdtræning. Da stoffet er så tilpas tyndt, ventilerer de desuden virkelig godt, hvlket gør at du kan bruge disse tights til højintensiv træning også. Tightsens eneste minus er det bredde taljestykke som ikke er helt passende, mener visse i testpanelet. Andre elsker derimod den støttende talje.

,

tightstest no

Vejledende pris: 429 kroner. 

Passer til: Lavintensiv træning som yoga, let gympas og powerwalks. 

Størrelsen: Modellen er true to size, så køb den størrelse du plejer at have. 

Tykkelse: Materialet i Miko Tights er ikke så tykt, men minder meget om samme tynde stof som med Sprinkle Metallic fra Casall og Air Mesh fra Nike.

Kompression: Eftersom disse tights passer absolut bedst til lavintensiv træning, så er kompressionsevnen ganske lav, hvilket forstås bare er et plus når du skal gå på et yogapas. 

Fugttransport & ventilationsevne: Miko Tights ventilerer godt, men håndterer fugten betydeligt værre. Det bløde materiale opsuger nærmere sveden i stedet for at  transportere den væk. Lille advarsel mod pletter, hvis du er følsom overfor det. 

Opsummering: Med tanke på stoffets blødhed vil det nok ikke komme som et chok, at også den her model er ekstremt dejlig. Absolut intet gnaver og da stoffet er så tilpas medgørligt, har du fuld bevægelsesfrihed. Udover det, så føles det ikke helt optimalt at materialet håndterer fugt så dårligt, så undgå gerne de mere hårde træningspas med denne model på. Når du går til yoga eller kører et lettere gympas, så spiller den dårlige ventilationsevne ikke helt så stor en rolle. Derudover så er disse tights outfitværdige med sin vinrøde efterårsfarve! 

,

tightstest no

Vejledende pris: 429 kroner.

Passer til: Alle former for træning. 

Størrelse: Køb den størrelse som du plejer at bruge. Flattering Printed Tights er true to size og har en normal pasform. 

Tykkelse: Når det gælder tykkelsen på materialet, så er det her en noget grovere model end hvad de andre tights er. Trods det, så er de ikke overdrevet grove, men cirka som de øvrige tights i sortimentet. 

Kompression: Heller ikke Flattering Printed Tights har en særlig høj kompression, men de holder trods alt det hele sammen og giver en fin, smigrende form. 

Fugttransport & ventilationsevne: Det som gør at den her model passer til alt fra normalt gympas til mere højintensiv til mere højintensiv træning er tightsens suveræne ventilationsevne. Flattering Printed Tights transporterer fugten væk så godt at de består ved selv de allermest svedige pas. Fulde point fra testpanelet på begge punkter! 

Opsummering: At træne i grå tights plejer at være en ganske dårlig ide (hej, svedpletter!), men den her model ventilerer sveden væk på en ganske fin måde. Testpanelet vil også gerne gøre opmærksom på at der findes en praktisk lille lomme, hvor du kan placere din nøgle, mens du træner. Tightsens materiale er desuden lavet i genanvendt polyester, hvilket føles godt for samvittigheden. Udover det så er mønstret både lækkert som trendy, hvor det eneste minus er snørebåndet i taljen som ikke udfylder nogen særlig funktion, da man ikke kan binde dem, og det føles derfor bare en smule overflødigt. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner.  

Passer til: Alle former af træning.

Størrelse: Den her Parley-model fra Adidas er lidt stor i størrelsen. Måske det er en god ide at vælge den mindre, hvis du er mellem to størrelser. De er heller ikke så korte i benene som navnet lover, så man risikerer at opleve dem som et par tights med fuld længde, hvis du er kortere end 165 centimeter. 

Tykkelse: Det her er ikke en model som du vil bruge om vinteren, da materialet er virkelig tyndt - netop som med Sparkle Metallic og Air Mesh fra Nike. 

Kompression: Heller ikke de her tights har nogen nævneværdig kompression, men de er på den anden side ekstremt bløde og fleksible.

Fugttransport & ventilationsevne: Både når det kommer til at borttransportere sved og ventilation, så får denne model fine point, men Parley Tights er ikke helt så klokkeklare som ovenstående model fra Röhnisch. 

Opsummering: Testens første par tights fra adidas er lavet i et virkelig skønt materiale, bliver aldrig gennemsigtige, glider ikke ned og har en perfekt lomme på den ene side af benet. Thumbs up for at tightsen er lavet i plast der er samlet op fra havet samt at materialet er skønt og behageligt. Testpanelet har testet disse tights til både løb og styrketræninng, hvor de var allerbedst under den sidstnævnte træningsform. Ved løb vil testdeltagerne gerne bede om lidt mere kompression. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 549 kroner.

Passer til: Yoga og let gymtræning.

Størrelse: Adidas' andet bidrag til testen er stort set true to size, men måske en anelse til den store side. 

Tykkelse: Modellen er perfekt til varme yogasale, da materialet er supertyndt og luftigt. 

Kompression: Der findes stort set ingen kompression, men de er heller ikke helt formløse og smigrer derfor din krop. 

Fugttransport & ventilationsevne: For ventilation og borttransport af fugt får BT Wanderlust næsten lige så gode karakterer som Flattering Printed Tights fra Röhnisch, men kun næsten. Heller ikke den her model vil du få nogen problemer med friskhedsfornemmelsen. 

Opsummering: Den her Adidas-model er designet til at holde dig tør og frisk under yoga, og det bør de virkelig også. Desværre får de ikke rigtig lige så gode karakterer for designet, hverken når det gælder for komfort eller udførsel. Testdeltagerne er ikke helt tilfredse med, hvordan de føles på - visse sømme gnaver og materialet er ikke ligeså fleksibelt som man kunne ønske sig af et par yoga- og gymtights, hvilket desværre trækker ned i helhedsindtrykket.

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner.

Passer til: Løb. (Vi ved godt, at det her egentlig er en test af træningstights, men de her tights var alt for lækre til ikke at have med, så vi gjorde en undtagelse!)

Størrelse: Du kan vælge den størrelse du plejer at have, da disse tights er true to size. 

Tykkelse: Præcis som navnet antyder, så vejer Feather Limited Tights næsten ingenting, især da stoffet er så vældig tyndt.  

Kompression: Selvom disse tights er designet til løb, så har de næsten ingen kompression. 

Fugttransport & ventilationsevne: Den tiltænkte træningsform her er helt sikkert svedige løbeture med denne fugttransport og ventilationsevne. Heller ikke Feather Limited Tights lever op til Flattering Printed Tights høje standard, men de kommer stadig op på et høj niveau. 

Opsummering: De her tights fra Blacc har en ganske høj talje med en bred elastik, hvilket sikrer at de sidder oppe uden problemer. På bagsiden findes en lille lomme hvor nøgler får plads og det er altid værdsat! Efter et gennemført pas er Feather Limited Tights stadig relativ tørre og friske, så de kan med enkelthed anvendes til mere intensive intervalpas. Materialet er elastisk og virkelig behageligt samt designet er lækkert i al dets enkelthed. Et ekstra plus gives for at der findes en matchende sport-bh og top i sortimentet fra Blacc. 


,

tightstest no

Vejledende pris: 359 kroner.

Passer til: Alle træningsformer.

Størrelse: Også denne model fra Blacc er true to size, så du kan uden problemer købe din normale størrelse. 

Tykkelse: Til forskel fra de fleste andre modeller i testen, så er Breeze relativ tyk og er dermed helt "squat proof".  

Kompression: Lige i det her tilfælde virker kompressionsevnen at have trådt til siden for at lade maksimal stretch og god bevægelse komme frem. Det er en fleksibel model som sidder godt ved både yoga og gympas. 

Fugttransport & ventilationsevne: Selvom stoffet er tykt, så har de her Blacc-tights både en god ventilationsevne og fugttranspot. Overflødigt sved bliver aldrig et problem. 

Opsummering: Det her er et par lækre og behagelige tights som passer til mange forskellige typer af træning. De sidder højt i taljen og har et bredt snørebånd som holder alt på plads. De er "hjertetformet" bagpå, hvilket fremhæver formerne på en smigrende måde. Udover det værdsættes de for deres mangfoldighed som gør, at de kan tages med på spinning, gym, yoga, ja stort set alle former for træningseventyr. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 229 kroner.

Passer til: Lavintensiv træning. 

Størrelse: Også denne model tilbyder en true to size størrelse, så køb den du plejer at bruge.  

Tykkelse: Ligesom Breeze er Blaccs Power Tights lidt tykkere i materialet. Da de er designet til lavintensiv træning er dette et stort plus, da du eller nemt kan komme til at fryse lidt.

Kompression: Heller ikke denne model har nogen videre kompression at tale om. Derfor har de måske ikke verdens mest smigrende pasform, men på den anden side så er de virkelig smidige og behagelige. 

Fugttransport & ventilationsevne: Når det kommer til fugttransporten og ventilationsevnen så præsterer Power Tights cirka som træningstights plejer, hverken bedre eller værre. Da de er til lavintensiv træning, så gør det heller ikke noget, at de ikke får lige så høje karakterer som Flattering Printed Tights fra Röhnisch. 

Opsummering: Testens rosin i pølseenden er en model fra Blacc. Power Tights er lavet til lavintensiv træning og de gør det rigtig god i den kategori. Testpanelet konstaterer at de passer perfekt til eksempelvis yoga eller et let gympas. Tightsens materiale er tykt og ikke gennemsigtigt nogen steder. Hverken dødsløft eller rene squats bliver derfor et problem. Desuden får du dem til en fremragende pris! 

LÆS MERE:

SHOPPA HÄR:

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

4 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

4 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019