höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.  

Vi kender fornemmelsen - uanset hvor mange tights man ejer, så føles det altid som om man har for få. I denne test har vi derfor presset hele 12 par træningstights ind på meget lidt plads! Her er alt det, du vil vide om kompression, tykkelse og pasform på de hedeste træningstights fra alle de store mærker lige nu. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner. 

Passer til: Højintensiv træning. 

Størrelse: For sin størrelse er Pro Capsule Tights en anelse rummelig. Hvis du er mellem to størrelser, anbefaler testpanelet, at du tester den mindre version. 

Tykkelse: Det bliver tydeligt at disse tights er skabt til højintensiv træning, da testpanelet tjekker tykkelse. Pro Capsule Tights er virkelig tynde, hvilket er godt til alle svedige træningsformer. 

Kompression: Selvom materialet er så tyndt, så tilbyder modellen relativ meget kompression. Faktisk er de her tights det par i testen som generelt har den største kompression, det er ikke uden grund at de er klassificeret som rene kompressionstights. 

Fugttransport & ventilationsevne: Med tanke på hvor tyndt materialet er, så ville det være forventeligt hvis det ikke gjorde sit job, når det kommer til fugttransport og luftighed. I Pro Capsule TIghts skal du ikke være bekymret over manglende friskhedsfornemmelse! Perfekt hvis du ved, at du sveder meget under passet. 

Opsummering: Pro Capsule Tights er helt igennem et par skønne tights som er udmærket til højintensiv træning. De har en let kompressionsevne som former dine ben, uden at tightsen føles for stive i det. Testpanelet er også vilde med Pro Capsule Tights design! Tightsen eneste minus er den sølv-agtige tape som er synlige ved benet, da den ikke er så fleksibel plus at de ikke er helt så korte som "7/8" navnets statement antyder. Lidt misvisende, derimod behøver du ikke at hive dem over hælen som på billedet. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 379 kroner.

Passer til: Alle typer af træning, bortset fra eventuel løb. 

Størrelse: Nike modellen her er stort set true to size, og du kan købe din sædvanlige størrelse. 

Tykkelse: One Tight Hybrid er hverken særskilt tykke eller tynde, men cirka som et par træningstights typisk er. 

Kompression: Hvis du leder efter et par tights til løb, så er det her den forkerte model. One Tight Hybrid giver stort set ingen kompression, overhovedet. De er derimod meget bedre skab til eksempelvis yoga, da de er så bløde i materialet. 

Fugttransport & ventilationsevne: Ligesom med den anden Nike-model får One Tight Hybrid høje karakterer for dens even til at holde dig nedkølet og tør under træningen. I siderne findes der mesh-paneler som giver ekstra ventilation. 

Opsummering: Alt i alt er testpanelet virkelig imponeret af dette par fra Nike også. Ingen søm der forstyrrer, ingen vaskelapper der gnaver og da de er så ekstremt fleksible, så fungerer de ligeså godt til hvad du end giver dig i kast med - med en mulig undtagelse af løb, da testpanelet i så fald gerne så lidt mere kompression. Sidst, men ikke mindst, så vil testdeltagerne gerne uddele et plus for den lille lomme som findes bagpå, hvor en nøgle eller andre småsager kan være under træningspasset. Værdsat og mangfoldigt!

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner.

Passer til: Yoga, fitness og alle former for træning hvor fleksibilitet er et must-have. 

Størrelse: Air Mesh Tight 7/8 er lidt lille i størrelsen, så hvis du er mellem to størrelser er det en god ide at gå en størrelse op. 

Tykkelse: Ligesom Pro Capsule er Air Mesh Tight virkelig tynde, hvilket gør at de passer perfekt til alle pas hvor du skal kunne bevæge dig frit og ikke vil blive for svedig.

Kompression: Modellen har lidt til næsten ingen kompression, og er derfor ikke så god til løb eller andre træningsformer hvor du gerne vil have lidt støtte fra materialet. 

Fugttransport & ventilationsevne: Da materialet er så tyndt behøver du ikke at bekymre dig for, hvordan materialet føles, når du bliver svedig. De holder dig kølig hele passet igennem og er ikke gennemblødte i slutningen af et højintensivt pas.

Opsummering: Sidste nyt fra Nike er den her lyserøde åbenbaring som uden tvivl vil gøre dig bemærket i gymmet. Når det kommer til komforten, så kan det næsten ikke blive bedre end det her - Air Mesh Tight kan også sagtens komme på til en hyggeaften derhjemme! Det eneste som kan forhindre disse tights i at blive din nye favoritmodel er kompressionsevnen, da den er vældig lav. Hvis du er vant til at træne i kompressionstights, kan du komme til at mangle lidt fra disse tights. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 699 kroner.

Passer til: Gymtræning, yoga og andet hvor du behøver fuld bevægelsesfrihed. 

Størrelse: Sprinkle Metallic er stor set true to size, men takket være et ekstremt stretch i materialet kan du til og med købe både en størrelse mindre eller en større, hvis du er mellem to størrelser. Stoffet tilpasser sig efter dig.

Tykkelse: Sprinkle Metallic er virkelig tynde, hvilket er skønt når du give den gas under et rigtigt krævende pas. Det er svært at få det for varmt med denne model på. 

Kompression: Dette er et par virkelig bløde træningstights, og der er stort set ingen kompression at spotte, udover lige ved taljen. Sprinkle Metallic har et bredt taljebånd som gør at de holder alt på plads. 

Fugttransport & ventilationsevne: Materialet i Sprinkle Metallic er ligesom med størstedelen af modellerne i denne test virkelig tyndt, og derfor har de heller ikke de fjerneste problemer med at holde dig tør og nedkølet. 

Opsummering: Disse Casall tights er testens dyreste par og er stadig hver en krone værd. Fungerer ligeså godt til gymmet som til holdtræning. Sprinkle Metallic er helt enkelt superskønne og 100% squatsikre. I taljen findes der snørebånd, så du kan justere på tigthtsen ved behov, men det behøves faktisk ikke. Materialet i den her model er så medgørligt at de sidder godt, uanset hvad. Det eneste minus med Sprinkle Metallic er at kompressionen er lig med nul. De giver dig derfor ikke den mest lækre form, til forskel fra andre tights som nogen gange hjælper med at "skulptere" dine ben. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 599 kroner.

Passer til: Yoga og normal gymtræning. 

Størrelse: Den her anden model fra Casall sidder godt på kroppen og størrelsen føles true to size. 

Tykkelse: Også disse tights er lavet i et supertyndt materiale, men ikke helt så tyndt som tilfældet med Sprinkle Metallic.

Kompression: Heller ikke her er der særlig meget kompression at skrive hjem om. Hvis det er hvad du leder efter, så skal du kigge videre efter en anden model. 

Fugttransport & ventilationsevne: Da stoffet er tyndt og luftigt, så ventilerer disse tights ekstremt godt og der findes absolut ingen risiko for at du vil føle dig overdrevent svedig, uanset hvad du kaster dig ud i. At de er mønstrede gør dem også "pletsikrede" for den som tager fat, når hun bliver rigtig svedig. 

Opsummering: Tiger 7/8 Tights er uhørt skønne og sidder næsten som et andet skin. Trods et virkelig tyndt materiale, så er modellen slet ikke gennemsigtig. Derfor fungerer de optimalt til stort set alle øvelserne du vover dig ud i i gymmet, yoga såvel som holdtræning. Da stoffet er så tilpas tyndt, ventilerer de desuden virkelig godt, hvlket gør at du kan bruge disse tights til højintensiv træning også. Tightsens eneste minus er det bredde taljestykke som ikke er helt passende, mener visse i testpanelet. Andre elsker derimod den støttende talje.

,

tightstest no

Vejledende pris: 429 kroner. 

Passer til: Lavintensiv træning som yoga, let gympas og powerwalks. 

Størrelsen: Modellen er true to size, så køb den størrelse du plejer at have. 

Tykkelse: Materialet i Miko Tights er ikke så tykt, men minder meget om samme tynde stof som med Sprinkle Metallic fra Casall og Air Mesh fra Nike.

Kompression: Eftersom disse tights passer absolut bedst til lavintensiv træning, så er kompressionsevnen ganske lav, hvilket forstås bare er et plus når du skal gå på et yogapas. 

Fugttransport & ventilationsevne: Miko Tights ventilerer godt, men håndterer fugten betydeligt værre. Det bløde materiale opsuger nærmere sveden i stedet for at  transportere den væk. Lille advarsel mod pletter, hvis du er følsom overfor det. 

Opsummering: Med tanke på stoffets blødhed vil det nok ikke komme som et chok, at også den her model er ekstremt dejlig. Absolut intet gnaver og da stoffet er så tilpas medgørligt, har du fuld bevægelsesfrihed. Udover det, så føles det ikke helt optimalt at materialet håndterer fugt så dårligt, så undgå gerne de mere hårde træningspas med denne model på. Når du går til yoga eller kører et lettere gympas, så spiller den dårlige ventilationsevne ikke helt så stor en rolle. Derudover så er disse tights outfitværdige med sin vinrøde efterårsfarve! 

,

tightstest no

Vejledende pris: 429 kroner.

Passer til: Alle former for træning. 

Størrelse: Køb den størrelse som du plejer at bruge. Flattering Printed Tights er true to size og har en normal pasform. 

Tykkelse: Når det gælder tykkelsen på materialet, så er det her en noget grovere model end hvad de andre tights er. Trods det, så er de ikke overdrevet grove, men cirka som de øvrige tights i sortimentet. 

Kompression: Heller ikke Flattering Printed Tights har en særlig høj kompression, men de holder trods alt det hele sammen og giver en fin, smigrende form. 

Fugttransport & ventilationsevne: Det som gør at den her model passer til alt fra normalt gympas til mere højintensiv til mere højintensiv træning er tightsens suveræne ventilationsevne. Flattering Printed Tights transporterer fugten væk så godt at de består ved selv de allermest svedige pas. Fulde point fra testpanelet på begge punkter! 

Opsummering: At træne i grå tights plejer at være en ganske dårlig ide (hej, svedpletter!), men den her model ventilerer sveden væk på en ganske fin måde. Testpanelet vil også gerne gøre opmærksom på at der findes en praktisk lille lomme, hvor du kan placere din nøgle, mens du træner. Tightsens materiale er desuden lavet i genanvendt polyester, hvilket føles godt for samvittigheden. Udover det så er mønstret både lækkert som trendy, hvor det eneste minus er snørebåndet i taljen som ikke udfylder nogen særlig funktion, da man ikke kan binde dem, og det føles derfor bare en smule overflødigt. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner.  

Passer til: Alle former af træning.

Størrelse: Den her Parley-model fra Adidas er lidt stor i størrelsen. Måske det er en god ide at vælge den mindre, hvis du er mellem to størrelser. De er heller ikke så korte i benene som navnet lover, så man risikerer at opleve dem som et par tights med fuld længde, hvis du er kortere end 165 centimeter. 

Tykkelse: Det her er ikke en model som du vil bruge om vinteren, da materialet er virkelig tyndt - netop som med Sparkle Metallic og Air Mesh fra Nike. 

Kompression: Heller ikke de her tights har nogen nævneværdig kompression, men de er på den anden side ekstremt bløde og fleksible.

Fugttransport & ventilationsevne: Både når det kommer til at borttransportere sved og ventilation, så får denne model fine point, men Parley Tights er ikke helt så klokkeklare som ovenstående model fra Röhnisch. 

Opsummering: Testens første par tights fra adidas er lavet i et virkelig skønt materiale, bliver aldrig gennemsigtige, glider ikke ned og har en perfekt lomme på den ene side af benet. Thumbs up for at tightsen er lavet i plast der er samlet op fra havet samt at materialet er skønt og behageligt. Testpanelet har testet disse tights til både løb og styrketræninng, hvor de var allerbedst under den sidstnævnte træningsform. Ved løb vil testdeltagerne gerne bede om lidt mere kompression. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 549 kroner.

Passer til: Yoga og let gymtræning.

Størrelse: Adidas' andet bidrag til testen er stort set true to size, men måske en anelse til den store side. 

Tykkelse: Modellen er perfekt til varme yogasale, da materialet er supertyndt og luftigt. 

Kompression: Der findes stort set ingen kompression, men de er heller ikke helt formløse og smigrer derfor din krop. 

Fugttransport & ventilationsevne: For ventilation og borttransport af fugt får BT Wanderlust næsten lige så gode karakterer som Flattering Printed Tights fra Röhnisch, men kun næsten. Heller ikke den her model vil du få nogen problemer med friskhedsfornemmelsen. 

Opsummering: Den her Adidas-model er designet til at holde dig tør og frisk under yoga, og det bør de virkelig også. Desværre får de ikke rigtig lige så gode karakterer for designet, hverken når det gælder for komfort eller udførsel. Testdeltagerne er ikke helt tilfredse med, hvordan de føles på - visse sømme gnaver og materialet er ikke ligeså fleksibelt som man kunne ønske sig af et par yoga- og gymtights, hvilket desværre trækker ned i helhedsindtrykket.

,

tightstest no

Vejledende pris: 449 kroner.

Passer til: Løb. (Vi ved godt, at det her egentlig er en test af træningstights, men de her tights var alt for lækre til ikke at have med, så vi gjorde en undtagelse!)

Størrelse: Du kan vælge den størrelse du plejer at have, da disse tights er true to size. 

Tykkelse: Præcis som navnet antyder, så vejer Feather Limited Tights næsten ingenting, især da stoffet er så vældig tyndt.  

Kompression: Selvom disse tights er designet til løb, så har de næsten ingen kompression. 

Fugttransport & ventilationsevne: Den tiltænkte træningsform her er helt sikkert svedige løbeture med denne fugttransport og ventilationsevne. Heller ikke Feather Limited Tights lever op til Flattering Printed Tights høje standard, men de kommer stadig op på et høj niveau. 

Opsummering: De her tights fra Blacc har en ganske høj talje med en bred elastik, hvilket sikrer at de sidder oppe uden problemer. På bagsiden findes en lille lomme hvor nøgler får plads og det er altid værdsat! Efter et gennemført pas er Feather Limited Tights stadig relativ tørre og friske, så de kan med enkelthed anvendes til mere intensive intervalpas. Materialet er elastisk og virkelig behageligt samt designet er lækkert i al dets enkelthed. Et ekstra plus gives for at der findes en matchende sport-bh og top i sortimentet fra Blacc. 


,

tightstest no

Vejledende pris: 359 kroner.

Passer til: Alle træningsformer.

Størrelse: Også denne model fra Blacc er true to size, så du kan uden problemer købe din normale størrelse. 

Tykkelse: Til forskel fra de fleste andre modeller i testen, så er Breeze relativ tyk og er dermed helt "squat proof".  

Kompression: Lige i det her tilfælde virker kompressionsevnen at have trådt til siden for at lade maksimal stretch og god bevægelse komme frem. Det er en fleksibel model som sidder godt ved både yoga og gympas. 

Fugttransport & ventilationsevne: Selvom stoffet er tykt, så har de her Blacc-tights både en god ventilationsevne og fugttranspot. Overflødigt sved bliver aldrig et problem. 

Opsummering: Det her er et par lækre og behagelige tights som passer til mange forskellige typer af træning. De sidder højt i taljen og har et bredt snørebånd som holder alt på plads. De er "hjertetformet" bagpå, hvilket fremhæver formerne på en smigrende måde. Udover det værdsættes de for deres mangfoldighed som gør, at de kan tages med på spinning, gym, yoga, ja stort set alle former for træningseventyr. 

,

tightstest no

Vejledende pris: 229 kroner.

Passer til: Lavintensiv træning. 

Størrelse: Også denne model tilbyder en true to size størrelse, så køb den du plejer at bruge.  

Tykkelse: Ligesom Breeze er Blaccs Power Tights lidt tykkere i materialet. Da de er designet til lavintensiv træning er dette et stort plus, da du eller nemt kan komme til at fryse lidt.

Kompression: Heller ikke denne model har nogen videre kompression at tale om. Derfor har de måske ikke verdens mest smigrende pasform, men på den anden side så er de virkelig smidige og behagelige. 

Fugttransport & ventilationsevne: Når det kommer til fugttransporten og ventilationsevnen så præsterer Power Tights cirka som træningstights plejer, hverken bedre eller værre. Da de er til lavintensiv træning, så gør det heller ikke noget, at de ikke får lige så høje karakterer som Flattering Printed Tights fra Röhnisch. 

Opsummering: Testens rosin i pølseenden er en model fra Blacc. Power Tights er lavet til lavintensiv træning og de gør det rigtig god i den kategori. Testpanelet konstaterer at de passer perfekt til eksempelvis yoga eller et let gympas. Tightsens materiale er tykt og ikke gennemsigtigt nogen steder. Hverken dødsløft eller rene squats bliver derfor et problem. Desuden får du dem til en fremragende pris! 

LÆS MERE:

SHOPPA HÄR:

 Tilbage

News Feed

Dedicated new brand

Nyt hos os: Dedicated - når du vil shoppe med god samvittighed

11 timmar sedan
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

12 timmar sedan
dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

23 timmar sedan
birkenstock

Forskellene mellem Birkenstocks sandaler

1 dag sedan
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

5 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

5 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

6 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan vasker du dine træningssko

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
more news
Dedicated new brand

Nyt hos os: Dedicated - når du vil shoppe med god samvittighed

Fra bomuldsfrø til færdigt tøj - Dedicated er det mærke, der tager hensyn til både planeten og dem, der fremstiller tøjet. Nu finder du det seje, økologiske fairtrade-mærke hos os!

11 timmar sedan
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

12 timmar sedan
dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

23 timmar sedan
birkenstock

Forskellene mellem Birkenstocks sandaler

Birkenstock er manges favoritsandaler. De klassiske sandaler bliver aldrig umoderne, men har du styr på, hvordan de forskellige modeller adskiller sig?

1 dag sedan
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

5 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

5 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

6 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan vasker du dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020