Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Uanset om du foretrækker klassisk sorte, dyrmønstret eller farveblokke, så er én ting sikkert - tights med høj talje klæder alle! I den her test har Sportamores testpanel sat alt fra seamless-tights til shapetights på prøve. Her er deres mening!

Blød og behagelige pasform 

tights test rönisch

Model: ,

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Det bedste med de her tights fra Röhnisch er at de er superbhagelige, har smigrende sømme over bagdelen og generelt er de bare ret så lækre. 

Det kunne have været bedre: Desværre findes der ikke nogen lynlås til lommen, hvilket gør at de ikke passer særlig godt til løb. Ellers passer tightsen til de fleste træningsformer. 

Opsummering: Det her er et par superfine, mørkerøde tights som er noget lysere i virkeligheden end på produktbilledet. Ved taljen slutter tightsen præcis lige over navlen. De er dermed ikke superhøje, dog er de helt klart en højtaljet model. Hvis du er lavere end middelhøj, vil de her tights sidde helt perfekt på dig, da de er en anelse korte i benene. I taljen findes en snor som du kan stramme tightsene lidt med. De er også 100% squatsikre, hvilket altid er værdsat! Bagtil findes en lille lomme, hvor der er plads til nøgler etc. 

Trendy blokmønster

Tommy sport

Model: ,

Passer til: Gym- og styrketræning.

Bedste egenskaber: Det er altid herligt at have tights på som rent stilmæssigt skiller sig ud fra de andre tights i fitness, siger en af testdeltagerne, og det gør de her tights så sandelig. Udover det, så er tightsen fra Tommy Sport superskønne at have på og taljen er på tilpas høj, at den sidder højt over navlen - virkelig værdsat!

Det kunne have været bedre: Der er ikke rigtigt så meget kompression i de her tights som testpanelet ville ønske. Hvis du leder efter et par rene kompressionstights, så er det her måske ikke en model for dig. 

Opsummering:  Tightsen fra Tommy Sport sørger for et taknemmeligt afbrud i det ellers stilrene sortiment. Med sine blokpartier over knæene, er det her et rigtigt trendy alternativ som vil gøre dit næste træningspas yderst Instagramvenligt - perfekt til dig som motiveres af netop dét. Ellers er det et par rigtigt behagelige tights som ikke kommer til at svigte dig i fitness. På benene findes ventilerende paneler i fint mesh, for den maksimale ventilationsevne, selv under de svedige pas. 

 

Black is the new black

only polay

Model: ,

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Udover det sprøde design, så er snøren i taljen på de her tights et stort plus, da den holder dem godt på plads - uanset hvilken øvelse du giver dig i kast med i gymmet. En anden stor fordel er at de er så tilpas elastiske, at de kan bruges til virkelig fleksible yogapas. 

Det kunne have været bedre: Testpanelet har svært ved at finde noget der kunne forbedres, men én ting som er en skam er, at mønstret ikke findes på både for- og bagside af tightsen. 

Opsummering: Det her er tightsen for dig som ikke altid er enig i at "orange is the new black". Hvis du, som så mange andre, synes at sorte tights altid er det bedste valg, så kan det her være din mulighed for at krydre fitness-garderoben lidt. Tightsne fra Only Play har et diskret, men stadig sprødt slangeskindsmønster som testpanelet elsker. Udover det, ja, så er de virkelig behagelige og har et bredt taljesstykke som giver lige tilpas kompression. Tightsen får også ekstra pluspoint for at man kan lave squats i dem, uden at du behøver at bekymre dig for om undertøjet kan ses igennem stoffet. 


Limited edition

tights med hög midja blacc

Model: ,

Passer til: Lavintensiv gymtræning og yoga.

Bedste egenskaber: Det absolut bedste med de her tights er den brede talje som omfavner dine former uden at klemme til - meget smigrende og desuden virkelig behageligt. 

Det kunne have været bedre: De her tights er lavet til lavintensiv træning, hvilket ikke gør dem særlig mangfoldige. De fungerer fx ikke til løb, hvis du leder efter kompression til netop den slags træning. 

Opsummering: Disse tights sælges kun i et begrænset antal, men den sædvanlige Blacc komfort går igen fra andre modeller af samme mærke. Det er her et par tights som fungerer godt til både yoga og løb, hvilket er en god nyhed til dig som elsker variation! Udover den behagelige, høje talje så er designet det bedste med modellen. De er dog ikke helt så mørke, som de ser ud til at være på billedet, nærmere lyseblå. Lækkert med de glitrende detaljer nederst som giver det lidt ekstra krydderi. 


Det behageligste alternativ 

Nike one tights

Model: ,

Passer til: Gymtræning og yoga. 

Bedste egenskaber: ”Materialet er det skønneste, jeg har testet" siger en af testdeltagerne, som også tilføjer at det er "blødt uden at opleves som slapt". Taljen er også betydelig højere end hvad den umiddelbart udgiver sig for at være. Efter at stoffet er varmet op, så kan tightsne trækkes hele vejen op til brystkassen - så behageligt!

Det kunne have været bedre: Det er lidt synd at de to grå blokpartier på hvert ben ikke er jævne, men når forskellige længder op ad benet. Det havde givet mere harmoni hvis blokpartierne havde sluttet på samme niveau, siger testpanelet. Men det er jo en smagssag. Lækre er de i hvert fald uden tvivl. 

Opsummering: Tightsne fra Nike er, som ventet, præcis så skønne, som man kunne forvente. De har et blødt, fleksibelt stof som på en næsten magisk måde ikke opleves slapt, men nærmere former dine ben og bagdel. Til efteråret er blokpartierne på mode, og Nike er ikke sene til at hoppe med på modebølgen. Testpanelet er i sin helhed godt tilfredse med designet, som er diskret men også tilbyder noget ekstra. Tightsen får også ekstra pluspoint for at der findes to lommer til at opbevare gymkort og skabsnøglen i. 

  

Smarte løsninger

craft tights

Model: ,

Passer til: Yoga, pilates og andet studiosport.

Bedste egenskaber: Det bedste med disse Craft tights er den høje komfort. De er ekstremt bløde og fleksible, men samtidig sørger den ribbede talje for at maven holdes på plads og får støtte. Længst nede på disse tights findes en ekstra del som kan trækkes ned over hælen, som dermed varmer anklerne og du slipper derfor at blive hold om fødderne ved lavintensiv træning - smart, synes testpanelet. 

Det kunne have været bedre: Over bagdel og lår sidder disse tights en smule løst, hvilket er godt når du skal køre stretchpas og yoga, men det indebærer også at de så ikke passer så godt til hverken styrketræning eller anden højintensiv træning. 

Opsummering: Her har vi et par virkelig skønne, seam-less tights med høj talje, som virkelig giver dig fuld bevægelsesfrihed. Længst nede findes en smart "løkke" som du trækker ned over hælen og dermed holder dine frosne fødder varme under de lavintensive pas. Den blå farve vil med garanti gøre dig synlig i gymmet, men for den mindre vovede kvinde findes disse tights også i en mere neutral farve - sort. 

 

Stilrene tights fra underlagsgiganten Kari Traa

kari traa tights

Model: ,

Passer til: Yoga, styrketræning og gymtræning.

Bedste egenskaber: "Jeg vil med garanti vælge de her tights før alle andre tights, når jeg skal lave yoga", siger en af testdeltagerne som stort set er euforisk over komforten, men frem for alt designet. Hvis du ikke har testet disse tights fra Kari Traa allerede, så er det virkelig på tide! 

Det kunne have været bedre:  Tightsne fra Kari Traa er virkelig lange, hvilket indebærer at de risikerer at klumpe sig sammen ved slutningen af benet, hvis du er kortere end mellemlang. 

Opsummering: Hvis du har bare det mindste smule styr på Kari Traa, så ved du helt sikkert, at de fuldstændig dominerer underlagstøjet til kvinder. Derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at de også er gode til at skabe træningstights. De her tights er superlækre, trods et vældig enkelt design, og udover det er de bare virkelig skønne. Taljen er høj og giver tilpas kompression, forudsat at du køber den rette størrelse!

 

Prisvenlige vintertights

Wyte Anja

Model: ,

Passer til: Gym, styrketræning og løb.

Bedste egenskaber: Det bedste med de her tights er, at de passer supergodt til både efterår og vinter. På indersiden findes et børstet materiale som giver lidt ekstra varme - perfekt til gåture ude i naturen og løb under de kolde årstider. 

Det kunne have været bedre: Eftersom disse tights er lavet til køligere temperaturer, har de ingen meshpaneler. De risikerer derfor at blive lidt varme i det, hvis du kører højintensiv træning indenfor. 

Opsummering: Rigtigt bløde vintertight som sidder højt og tight i taljen, uden at kramme for hårdt. Designet er diskret, men på ingen måde kedelig og de glitrende prikker på lægmusklerne er et fint indslag som værdsættes af testpanelet. At prikkerne desuden er reflekser er en ekstra smart finesse, som gør disse tights perfekte til løb efter mørkets frembrud. 

 

100% smigrende pasform

casall

Model: ,

Passer til: Højintensiv træning. 

Bedste egenskaber: Det absolut bedste med de her tights er deres evne til at forme din krop som var det en skulptur. Tightsen har en smigrende pasform, som du virkelig føler dig fin i. Udover det, så er materialet tyndt og let, hvilket er virkelig behageligt. 

Det kunne have været bedre: Det værste med de her tight er, at du skal være lidt ekstra vågen når det kommer til valget af størrelsen. Det tynde stof gør at trussekanter kan ses gennem materialet - hvis det er noget, som irriterer dig. 

Opsummering: ”Jeg elsker dem!” er det første som en af testdeltagerne udbryder, da hun prøver tightsen fra Casall på. De her træningstights er til højintensiv træning og har en 100% smigrende pasform, med en hel del kompression. Det gør, at de passer perfekt til højintensiv træning og da selv stoffet tørrer hurtigt og ventilerer supergodt, ja, så kan det knapt blive bedre. Testpanelet anbefaler dem uden problemer til de allermest svedige træningspas!

 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

6 dagar sedan
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

6 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
more news
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

6 dagar sedan
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

6 dagar sedan
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

Endelig! Det behøver ikke at være en helt videnskab for at finde et par prisvenlige tights der samtidig ikke er gennemsigtige. Vi byder her den nye træningskollektion fra Blacc varmt velkommen i Sportamore sortimentet!

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Tid til at hæve træningen til nye niveauer med et par nye træningssko til indendørsbrug. Her er sæsonens træningssko til ham - nemlig, dem, der er bedst i test!

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, holdtræning og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at udvælge de bedste til dig!

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

Træningssko Nike Metcon har taget fitnesscentret med storm - takket være det faktum, at den er fleksibel nok til træning med høj intensitet, men også stabil nok til at klare de tunge løft. Sig goddag til Nike Metcon 6!

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad 2020 har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

Nu bliver Metcon endnu bedre! Her tester vores træningspanel den 6. udgave af Nikes populære træningssko.

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test: Her prøver vi de bedste af sæsonens modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på padelbanen!

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

At Kari Traa er kendt for deres skiundertøj er ikke noget nyt. I år lancerer de endnu en spand spændende nyheder. Her er alt, hvad du vil vide om efterårets undertøj i uld og syntetisk.

18 aug 2020