Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Uanset om du foretrækker klassisk sorte, dyrmønstret eller farveblokke, så er én ting sikkert - tights med høj talje klæder alle! I den her test har Sportamores testpanel sat alt fra seamless-tights til shapetights på prøve. Her er deres mening!

Blød og behagelige pasform 

tights test rönisch

Model: ,

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Det bedste med de her tights fra Röhnisch er at de er superbhagelige, har smigrende sømme over bagdelen og generelt er de bare ret så lækre. 

Det kunne have været bedre: Desværre findes der ikke nogen lynlås til lommen, hvilket gør at de ikke passer særlig godt til løb. Ellers passer tightsen til de fleste træningsformer. 

Opsummering: Det her er et par superfine, mørkerøde tights som er noget lysere i virkeligheden end på produktbilledet. Ved taljen slutter tightsen præcis lige over navlen. De er dermed ikke superhøje, dog er de helt klart en højtaljet model. Hvis du er lavere end middelhøj, vil de her tights sidde helt perfekt på dig, da de er en anelse korte i benene. I taljen findes en snor som du kan stramme tightsene lidt med. De er også 100% squatsikre, hvilket altid er værdsat! Bagtil findes en lille lomme, hvor der er plads til nøgler etc. 

Trendy blokmønster

Tommy sport

Model: ,

Passer til: Gym- og styrketræning.

Bedste egenskaber: Det er altid herligt at have tights på som rent stilmæssigt skiller sig ud fra de andre tights i fitness, siger en af testdeltagerne, og det gør de her tights så sandelig. Udover det, så er tightsen fra Tommy Sport superskønne at have på og taljen er på tilpas høj, at den sidder højt over navlen - virkelig værdsat!

Det kunne have været bedre: Der er ikke rigtigt så meget kompression i de her tights som testpanelet ville ønske. Hvis du leder efter et par rene kompressionstights, så er det her måske ikke en model for dig. 

Opsummering:  Tightsen fra Tommy Sport sørger for et taknemmeligt afbrud i det ellers stilrene sortiment. Med sine blokpartier over knæene, er det her et rigtigt trendy alternativ som vil gøre dit næste træningspas yderst Instagramvenligt - perfekt til dig som motiveres af netop dét. Ellers er det et par rigtigt behagelige tights som ikke kommer til at svigte dig i fitness. På benene findes ventilerende paneler i fint mesh, for den maksimale ventilationsevne, selv under de svedige pas. 

 

Black is the new black

only polay

Model: ,

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Udover det sprøde design, så er snøren i taljen på de her tights et stort plus, da den holder dem godt på plads - uanset hvilken øvelse du giver dig i kast med i gymmet. En anden stor fordel er at de er så tilpas elastiske, at de kan bruges til virkelig fleksible yogapas. 

Det kunne have været bedre: Testpanelet har svært ved at finde noget der kunne forbedres, men én ting som er en skam er, at mønstret ikke findes på både for- og bagside af tightsen. 

Opsummering: Det her er tightsen for dig som ikke altid er enig i at "orange is the new black". Hvis du, som så mange andre, synes at sorte tights altid er det bedste valg, så kan det her være din mulighed for at krydre fitness-garderoben lidt. Tightsne fra Only Play har et diskret, men stadig sprødt slangeskindsmønster som testpanelet elsker. Udover det, ja, så er de virkelig behagelige og har et bredt taljesstykke som giver lige tilpas kompression. Tightsen får også ekstra pluspoint for at man kan lave squats i dem, uden at du behøver at bekymre dig for om undertøjet kan ses igennem stoffet. 


Limited edition

tights med hög midja blacc

Model: ,

Passer til: Lavintensiv gymtræning og yoga.

Bedste egenskaber: Det absolut bedste med de her tights er den brede talje som omfavner dine former uden at klemme til - meget smigrende og desuden virkelig behageligt. 

Det kunne have været bedre: De her tights er lavet til lavintensiv træning, hvilket ikke gør dem særlig mangfoldige. De fungerer fx ikke til løb, hvis du leder efter kompression til netop den slags træning. 

Opsummering: Disse tights sælges kun i et begrænset antal, men den sædvanlige Blacc komfort går igen fra andre modeller af samme mærke. Det er her et par tights som fungerer godt til både yoga og løb, hvilket er en god nyhed til dig som elsker variation! Udover den behagelige, høje talje så er designet det bedste med modellen. De er dog ikke helt så mørke, som de ser ud til at være på billedet, nærmere lyseblå. Lækkert med de glitrende detaljer nederst som giver det lidt ekstra krydderi. 


Det behageligste alternativ 

Nike one tights

Model: ,

Passer til: Gymtræning og yoga. 

Bedste egenskaber: ”Materialet er det skønneste, jeg har testet" siger en af testdeltagerne, som også tilføjer at det er "blødt uden at opleves som slapt". Taljen er også betydelig højere end hvad den umiddelbart udgiver sig for at være. Efter at stoffet er varmet op, så kan tightsne trækkes hele vejen op til brystkassen - så behageligt!

Det kunne have været bedre: Det er lidt synd at de to grå blokpartier på hvert ben ikke er jævne, men når forskellige længder op ad benet. Det havde givet mere harmoni hvis blokpartierne havde sluttet på samme niveau, siger testpanelet. Men det er jo en smagssag. Lækre er de i hvert fald uden tvivl. 

Opsummering: Tightsne fra Nike er, som ventet, præcis så skønne, som man kunne forvente. De har et blødt, fleksibelt stof som på en næsten magisk måde ikke opleves slapt, men nærmere former dine ben og bagdel. Til efteråret er blokpartierne på mode, og Nike er ikke sene til at hoppe med på modebølgen. Testpanelet er i sin helhed godt tilfredse med designet, som er diskret men også tilbyder noget ekstra. Tightsen får også ekstra pluspoint for at der findes to lommer til at opbevare gymkort og skabsnøglen i. 

  

Smarte løsninger

craft tights

Model: ,

Passer til: Yoga, pilates og andet studiosport.

Bedste egenskaber: Det bedste med disse Craft tights er den høje komfort. De er ekstremt bløde og fleksible, men samtidig sørger den ribbede talje for at maven holdes på plads og får støtte. Længst nede på disse tights findes en ekstra del som kan trækkes ned over hælen, som dermed varmer anklerne og du slipper derfor at blive hold om fødderne ved lavintensiv træning - smart, synes testpanelet. 

Det kunne have været bedre: Over bagdel og lår sidder disse tights en smule løst, hvilket er godt når du skal køre stretchpas og yoga, men det indebærer også at de så ikke passer så godt til hverken styrketræning eller anden højintensiv træning. 

Opsummering: Her har vi et par virkelig skønne, seam-less tights med høj talje, som virkelig giver dig fuld bevægelsesfrihed. Længst nede findes en smart "løkke" som du trækker ned over hælen og dermed holder dine frosne fødder varme under de lavintensive pas. Den blå farve vil med garanti gøre dig synlig i gymmet, men for den mindre vovede kvinde findes disse tights også i en mere neutral farve - sort. 

 

Stilrene tights fra underlagsgiganten Kari Traa

kari traa tights

Model: ,

Passer til: Yoga, styrketræning og gymtræning.

Bedste egenskaber: "Jeg vil med garanti vælge de her tights før alle andre tights, når jeg skal lave yoga", siger en af testdeltagerne som stort set er euforisk over komforten, men frem for alt designet. Hvis du ikke har testet disse tights fra Kari Traa allerede, så er det virkelig på tide! 

Det kunne have været bedre:  Tightsne fra Kari Traa er virkelig lange, hvilket indebærer at de risikerer at klumpe sig sammen ved slutningen af benet, hvis du er kortere end mellemlang. 

Opsummering: Hvis du har bare det mindste smule styr på Kari Traa, så ved du helt sikkert, at de fuldstændig dominerer underlagstøjet til kvinder. Derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at de også er gode til at skabe træningstights. De her tights er superlækre, trods et vældig enkelt design, og udover det er de bare virkelig skønne. Taljen er høj og giver tilpas kompression, forudsat at du køber den rette størrelse!

 

Prisvenlige vintertights

Wyte Anja

Model: ,

Passer til: Gym, styrketræning og løb.

Bedste egenskaber: Det bedste med de her tights er, at de passer supergodt til både efterår og vinter. På indersiden findes et børstet materiale som giver lidt ekstra varme - perfekt til gåture ude i naturen og løb under de kolde årstider. 

Det kunne have været bedre: Eftersom disse tights er lavet til køligere temperaturer, har de ingen meshpaneler. De risikerer derfor at blive lidt varme i det, hvis du kører højintensiv træning indenfor. 

Opsummering: Rigtigt bløde vintertight som sidder højt og tight i taljen, uden at kramme for hårdt. Designet er diskret, men på ingen måde kedelig og de glitrende prikker på lægmusklerne er et fint indslag som værdsættes af testpanelet. At prikkerne desuden er reflekser er en ekstra smart finesse, som gør disse tights perfekte til løb efter mørkets frembrud. 

 

100% smigrende pasform

casall

Model: ,

Passer til: Højintensiv træning. 

Bedste egenskaber: Det absolut bedste med de her tights er deres evne til at forme din krop som var det en skulptur. Tightsen har en smigrende pasform, som du virkelig føler dig fin i. Udover det, så er materialet tyndt og let, hvilket er virkelig behageligt. 

Det kunne have været bedre: Det værste med de her tight er, at du skal være lidt ekstra vågen når det kommer til valget af størrelsen. Det tynde stof gør at trussekanter kan ses gennem materialet - hvis det er noget, som irriterer dig. 

Opsummering: ”Jeg elsker dem!” er det første som en af testdeltagerne udbryder, da hun prøver tightsen fra Casall på. De her træningstights er til højintensiv træning og har en 100% smigrende pasform, med en hel del kompression. Det gør, at de passer perfekt til højintensiv træning og da selv stoffet tørrer hurtigt og ventilerer supergodt, ja, så kan det knapt blive bedre. Testpanelet anbefaler dem uden problemer til de allermest svedige træningspas!

 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

6 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

6 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

Hvorfor bliver du egentlig følelsesløs i tæerne, når du står på ski, og hvad er egentlig et flexindeks? Her fortæller eksperten om K2 dig alt om, hvordan dit skiudstyr skal sidde!

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019