Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Uanset om du foretrækker klassisk sorte, dyrmønstret eller farveblokke, så er én ting sikkert - tights med høj talje klæder alle! I den her test har Sportamores testpanel sat alt fra seamless-tights til shapetights på prøve. Her er deres mening!

Blød og behagelige pasform 

tights test rönisch

Model: ,

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Det bedste med de her tights fra Röhnisch er at de er superbhagelige, har smigrende sømme over bagdelen og generelt er de bare ret så lækre. 

Det kunne have været bedre: Desværre findes der ikke nogen lynlås til lommen, hvilket gør at de ikke passer særlig godt til løb. Ellers passer tightsen til de fleste træningsformer. 

Opsummering: Det her er et par superfine, mørkerøde tights som er noget lysere i virkeligheden end på produktbilledet. Ved taljen slutter tightsen præcis lige over navlen. De er dermed ikke superhøje, dog er de helt klart en højtaljet model. Hvis du er lavere end middelhøj, vil de her tights sidde helt perfekt på dig, da de er en anelse korte i benene. I taljen findes en snor som du kan stramme tightsene lidt med. De er også 100% squatsikre, hvilket altid er værdsat! Bagtil findes en lille lomme, hvor der er plads til nøgler etc. 

Trendy blokmønster

Tommy sport

Model: ,

Passer til: Gym- og styrketræning.

Bedste egenskaber: Det er altid herligt at have tights på som rent stilmæssigt skiller sig ud fra de andre tights i fitness, siger en af testdeltagerne, og det gør de her tights så sandelig. Udover det, så er tightsen fra Tommy Sport superskønne at have på og taljen er på tilpas høj, at den sidder højt over navlen - virkelig værdsat!

Det kunne have været bedre: Der er ikke rigtigt så meget kompression i de her tights som testpanelet ville ønske. Hvis du leder efter et par rene kompressionstights, så er det her måske ikke en model for dig. 

Opsummering:  Tightsen fra Tommy Sport sørger for et taknemmeligt afbrud i det ellers stilrene sortiment. Med sine blokpartier over knæene, er det her et rigtigt trendy alternativ som vil gøre dit næste træningspas yderst Instagramvenligt - perfekt til dig som motiveres af netop dét. Ellers er det et par rigtigt behagelige tights som ikke kommer til at svigte dig i fitness. På benene findes ventilerende paneler i fint mesh, for den maksimale ventilationsevne, selv under de svedige pas. 

 

Black is the new black

only polay

Model: ,

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Udover det sprøde design, så er snøren i taljen på de her tights et stort plus, da den holder dem godt på plads - uanset hvilken øvelse du giver dig i kast med i gymmet. En anden stor fordel er at de er så tilpas elastiske, at de kan bruges til virkelig fleksible yogapas. 

Det kunne have været bedre: Testpanelet har svært ved at finde noget der kunne forbedres, men én ting som er en skam er, at mønstret ikke findes på både for- og bagside af tightsen. 

Opsummering: Det her er tightsen for dig som ikke altid er enig i at "orange is the new black". Hvis du, som så mange andre, synes at sorte tights altid er det bedste valg, så kan det her være din mulighed for at krydre fitness-garderoben lidt. Tightsne fra Only Play har et diskret, men stadig sprødt slangeskindsmønster som testpanelet elsker. Udover det, ja, så er de virkelig behagelige og har et bredt taljesstykke som giver lige tilpas kompression. Tightsen får også ekstra pluspoint for at man kan lave squats i dem, uden at du behøver at bekymre dig for om undertøjet kan ses igennem stoffet. 


Limited edition

tights med hög midja blacc

Model: ,

Passer til: Lavintensiv gymtræning og yoga.

Bedste egenskaber: Det absolut bedste med de her tights er den brede talje som omfavner dine former uden at klemme til - meget smigrende og desuden virkelig behageligt. 

Det kunne have været bedre: De her tights er lavet til lavintensiv træning, hvilket ikke gør dem særlig mangfoldige. De fungerer fx ikke til løb, hvis du leder efter kompression til netop den slags træning. 

Opsummering: Disse tights sælges kun i et begrænset antal, men den sædvanlige Blacc komfort går igen fra andre modeller af samme mærke. Det er her et par tights som fungerer godt til både yoga og løb, hvilket er en god nyhed til dig som elsker variation! Udover den behagelige, høje talje så er designet det bedste med modellen. De er dog ikke helt så mørke, som de ser ud til at være på billedet, nærmere lyseblå. Lækkert med de glitrende detaljer nederst som giver det lidt ekstra krydderi. 


Det behageligste alternativ 

Nike one tights

Model: ,

Passer til: Gymtræning og yoga. 

Bedste egenskaber: ”Materialet er det skønneste, jeg har testet" siger en af testdeltagerne, som også tilføjer at det er "blødt uden at opleves som slapt". Taljen er også betydelig højere end hvad den umiddelbart udgiver sig for at være. Efter at stoffet er varmet op, så kan tightsne trækkes hele vejen op til brystkassen - så behageligt!

Det kunne have været bedre: Det er lidt synd at de to grå blokpartier på hvert ben ikke er jævne, men når forskellige længder op ad benet. Det havde givet mere harmoni hvis blokpartierne havde sluttet på samme niveau, siger testpanelet. Men det er jo en smagssag. Lækre er de i hvert fald uden tvivl. 

Opsummering: Tightsne fra Nike er, som ventet, præcis så skønne, som man kunne forvente. De har et blødt, fleksibelt stof som på en næsten magisk måde ikke opleves slapt, men nærmere former dine ben og bagdel. Til efteråret er blokpartierne på mode, og Nike er ikke sene til at hoppe med på modebølgen. Testpanelet er i sin helhed godt tilfredse med designet, som er diskret men også tilbyder noget ekstra. Tightsen får også ekstra pluspoint for at der findes to lommer til at opbevare gymkort og skabsnøglen i. 

  

Smarte løsninger

craft tights

Model: ,

Passer til: Yoga, pilates og andet studiosport.

Bedste egenskaber: Det bedste med disse Craft tights er den høje komfort. De er ekstremt bløde og fleksible, men samtidig sørger den ribbede talje for at maven holdes på plads og får støtte. Længst nede på disse tights findes en ekstra del som kan trækkes ned over hælen, som dermed varmer anklerne og du slipper derfor at blive hold om fødderne ved lavintensiv træning - smart, synes testpanelet. 

Det kunne have været bedre: Over bagdel og lår sidder disse tights en smule løst, hvilket er godt når du skal køre stretchpas og yoga, men det indebærer også at de så ikke passer så godt til hverken styrketræning eller anden højintensiv træning. 

Opsummering: Her har vi et par virkelig skønne, seam-less tights med høj talje, som virkelig giver dig fuld bevægelsesfrihed. Længst nede findes en smart "løkke" som du trækker ned over hælen og dermed holder dine frosne fødder varme under de lavintensive pas. Den blå farve vil med garanti gøre dig synlig i gymmet, men for den mindre vovede kvinde findes disse tights også i en mere neutral farve - sort. 

 

Stilrene tights fra underlagsgiganten Kari Traa

kari traa tights

Model: ,

Passer til: Yoga, styrketræning og gymtræning.

Bedste egenskaber: "Jeg vil med garanti vælge de her tights før alle andre tights, når jeg skal lave yoga", siger en af testdeltagerne som stort set er euforisk over komforten, men frem for alt designet. Hvis du ikke har testet disse tights fra Kari Traa allerede, så er det virkelig på tide! 

Det kunne have været bedre:  Tightsne fra Kari Traa er virkelig lange, hvilket indebærer at de risikerer at klumpe sig sammen ved slutningen af benet, hvis du er kortere end mellemlang. 

Opsummering: Hvis du har bare det mindste smule styr på Kari Traa, så ved du helt sikkert, at de fuldstændig dominerer underlagstøjet til kvinder. Derfor er det måske heller ikke så mærkeligt, at de også er gode til at skabe træningstights. De her tights er superlækre, trods et vældig enkelt design, og udover det er de bare virkelig skønne. Taljen er høj og giver tilpas kompression, forudsat at du køber den rette størrelse!

 

Prisvenlige vintertights

Wyte Anja

Model: ,

Passer til: Gym, styrketræning og løb.

Bedste egenskaber: Det bedste med de her tights er, at de passer supergodt til både efterår og vinter. På indersiden findes et børstet materiale som giver lidt ekstra varme - perfekt til gåture ude i naturen og løb under de kolde årstider. 

Det kunne have været bedre: Eftersom disse tights er lavet til køligere temperaturer, har de ingen meshpaneler. De risikerer derfor at blive lidt varme i det, hvis du kører højintensiv træning indenfor. 

Opsummering: Rigtigt bløde vintertight som sidder højt og tight i taljen, uden at kramme for hårdt. Designet er diskret, men på ingen måde kedelig og de glitrende prikker på lægmusklerne er et fint indslag som værdsættes af testpanelet. At prikkerne desuden er reflekser er en ekstra smart finesse, som gør disse tights perfekte til løb efter mørkets frembrud. 

 

100% smigrende pasform

casall

Model: ,

Passer til: Højintensiv træning. 

Bedste egenskaber: Det absolut bedste med de her tights er deres evne til at forme din krop som var det en skulptur. Tightsen har en smigrende pasform, som du virkelig føler dig fin i. Udover det, så er materialet tyndt og let, hvilket er virkelig behageligt. 

Det kunne have været bedre: Det værste med de her tight er, at du skal være lidt ekstra vågen når det kommer til valget af størrelsen. Det tynde stof gør at trussekanter kan ses gennem materialet - hvis det er noget, som irriterer dig. 

Opsummering: ”Jeg elsker dem!” er det første som en af testdeltagerne udbryder, da hun prøver tightsen fra Casall på. De her træningstights er til højintensiv træning og har en 100% smigrende pasform, med en hel del kompression. Det gør, at de passer perfekt til højintensiv træning og da selv stoffet tørrer hurtigt og ventilerer supergodt, ja, så kan det knapt blive bedre. Testpanelet anbefaler dem uden problemer til de allermest svedige træningspas!

 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020