header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

Uanset om du hænger ud på skibakken, vandrer i fjeldene eller pendler til og fra arbejde, vil et sæt skiundertøj sikre, at du ikke fryser. Vi har testet sæsonens bud på det vigtige første lag, der holder dig både varm og tør.

Skiundertøj er kendetegnet ved dets høje opvarmningsevne, selv når materialet bliver vådt. Da det også er et naturligt materiale, er det antibakterielt og lugter derfor ikke. Vi har testet vores mest populære skiundertøj, hvoraf nogle er lavet i rent merinould, mens andre er skabt i en materialeblanding af uld og syntetisk. Finder du mon din nye favorit i denne test?

SKIUNDERTØJ TIL HENDE 

Mønstermani

KT_DAM_2.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale  100% merinould.

Pasform: Normal i størrelsen med generøse ærmelængder og normal benlængde. Plus gives for at sweateren går lidt ned over bagdelen. Taljen er medium høj og kan opfattes som lidt for lav bagpå, siger dele af testpanelet.

Komfort: "Meget behageligt skiundertøj, det følger virkelig alle mine bevægelser," siger en tilfreds testdeltager og de andre er enige. Så længe du ikke er super glad for at klæde dig i et naturligt materiale, der kan kradse lidt, vil du elske denne model.

Design : En soleklar 10'er! Et trendy design, hvor knapperne får et ekstra plus i karakterbogen. 

Resumé: Rose modellen er én af vores mest populære, når det kommer til skiundertøj til kvinder, og modellen roses for dets varme og utrolige fine design. Kari Traa er et mærke af kvinder til kvinder, og det mærkes, når det kommer til pasformen. Trøjen er meget smigrende på kroppen og har plads til både en stor barm og brede hofter, uden at modellen sidder dårligt. Ulempen med et underlg lavet helt i uld er, at det kan komme til at give en stikkende fornemmelse på følsom hud. Men hvis du ved, at du ikke er særlig følsom over for netop dét, så er dette en klar storfavorit. Varm, behagelig, kompatibel og ekstremt flot - Rose er helt klart en vinder blandt skiundertøj.

Bambusdrøm

SN_DAM.jpg

Mærke:

Model:

Materiale: 92% bambus og 7% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen som sidder tæt til, uden at den nederste del strammer til.  Generøs arm- og benlængde - perfekt til dem, der er høje.

Komfort: Tyndt og blødt materiale, der sidder rigtig godt på kroppen. Der er ikke en eneste ting at klage over. Materialet er også så tyndt, at du kan have skiundertøjet på under al slags tøj, uden at det buler. 

Design: Scandi Nomad har formået at skabe en model, der både er stilren og stikker ud på samme tid. De sorte og hvide blokke interagerer pænt med de lyserøde detaljer uden at være alt for meget. 

Resumé: I modsætning til de andre skiundertøjsmodeller i testen, så er Bamboo Baselayer lavet af, som navnet antyder, bambus. Det er et naturligt materiale, der er antibakterielt, hvilket betyder, at det er helt lugtfrit, ligesom uld. På samme tid er det meget blødere og lettere end uld, som testpanelet også bemærker her. Overdelen beskrives som superblød, meget flot og meget tynd. Men hvor god snakker vi? Jo, da materialet er ekstremt tyndt,er denne model ikke helt i samme liga når det kommer til at varme dig op som andre merinouldbukser, så tænk over dette, når du vælger denne model. På den anden side er modellen så bedre til og fra arbejde eller i løbet af en dagsvandring end ved alpint skiløb i Østrig netop grundet det tynde stof. Plus gives for at materialet er meget elastisk, så du kan bevæge dig helt uhindret!

Bold i bordeaux

WYTE_DAM.jpg

Mærke :

Model: og

Materiale: 75% merinould og 25% polyester.

Pasform: Meget stor i størrelsen, så du med fordel kan vælge en mindre størrelse, hvis du er mellem to. Ellers en figurtilpasning, hvor trøjen når til den øverste del af bagdelen. 

Komfort: Komfortabelt skiundertøj der sidder godt på kroppen. Et elastikbånd med mærkets logo på i taljen sikrer, at skiundertøjet holdes på plads. "Ekstra plus, fordi sweaterens syningen i nakken ikke sidder superstramt til, men faktisk giver plads til at trække vejret," siger en testdeltager der synes, at mange modeller er for stramme i nakken.

Design: Diskret, fin farve, der er spot on. 

Resumé: En tynd overdel i en materialeblanding, hvor det meste består af merinould og sikrer, at du holder dig varm, når det er koldt. Ærmerne er generøse og har huller til tommelfingrene, hvilket er perfekte til at sikre, at du ikke får et mellemrum mellem jakkehylster og vanter, når du går ud. Ligesom du ser på billedet herover så er benlængderne også generøse på denne Wyte model, hvilket er perfekt til dem, der har lange ben og ellers har svært ved at finde en underdel der ikke ender et stykke over anklerne. Det bedste ved dette skiundertøj er, at det er tyndt og derfor meget ventilerende. Så det betyder ikke noget, hvis du tilfældigvis får det varmt på benene, når du er på skiløjpen, materialet frigiver overskydende varme, så du opretholder en behagelig temperatur.

For frosne sjæle

helly hansen ny

Mærke:

Model: og

Materiale: 100% merinould.

Pasform: Normal i størrelsen med lynlås, der varmer din nakke og tilbyder lange ærmer. Sweateren går lidt ned over bagdelen og sikrer, at du ikke får et mellemrum mellem den øverste og den nederste del af taljen. Bukserne er udstyret med en bred elastik, der sidder behageligt på kroppen uden at stramme. 

Komfort: Bortset fra at nogle af sømmene kan mærkes, når du har skiundertøjet på, så er materialet superfint. "Usædvanligt behagelig for at være uld", siger en glædelig overrasket testdeltager.

Design: 50 lyserøde nuancer? Dele af testpanelet kan lide farverne og hvordan de afspejler hinanden, mens andre er lidt trætte af at se lyserødt dametøj. Heldigvis er underdelen også tilgængelig i en blå / rød farveversion.

Resumé: Er du en forfrossen sjæl? Redningen er her! Lifa Merino er Helly Hansens varmeste skiundertøj og lavet udelukkende af merinould. Med andre ord, dette stick-free skiundertøj er meget varmt og fungerer bedst under aktiviteter med lav intensitet. Det er en given vinder under vinterens koldeste aktiviteter og sidder både godt og overraskende behageligt på kroppen. Testpanelet synes om, at der er en halv lynlås på skjorten, da kraven varmer halsen, mens du kan trække lynlåsen ned, hvis du vil frigive overskydende varme.

Varmere end du tror

PEAK_DAM.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 50% merinould, 46% polyester og 4% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen med normal til lang ben- og ærmelængde.  Modellen passer derfor til de fleste, dog mangler den tommelfingerhullerne ved ærmernes lukning.

Komfort: Super flot sæt skiundertøj. Nogle i testpanelet finder ud af, at nogle af sømmene bliver synlige, når du netop har taget dit skiundertøj på, mens andre overhovedet ikke finder noget at klage over. Komforten er helt i top!

Design: Back to black - et stilrent design møder rene detaljer. Her sker der dog noget på samme tid, da størstedelen af bukserne er lavet i en sort farve. 

Resumé: Det bedste fra begge verdener mødes i denne sæt skiundertøj fra Peak Performance. En hårdtslående favorit af mange i testpanelet. Det, der først bemærkes, er, hvor skøn og behagelig skiundertøjet er, da dets tynde materiale sidder som smurt. Men du skal ikke lade dig narre af modellens syntetiske materiale, da dette skiundertøj opvarmes mindst lige så godt, som hvis det udelukkende var lavet i merinould. "Du bliver næsten selv nødt til at teste dette skiundertøj for at indse, hvor behageligt det er," siger en testdeltager. 

SKIUNDERTØJ TIL HAMf

Det bedste fra begge verdener

BULA_HERR.jpg

Mærke:

Model:  og

Materiale: 60% merinould og 40% polyester.

Pasform: Normal i størrelsen med en lidt løs pasform. Modellen sidder strammere omkring arme og ben end den gør omkring maven.

Komfort: Varm og behagelig model.

Design: Meget flot design. Testpanelet kan lide camouflage-detaljerne på samtidig med at de slår et slag for at underdelen ikke er lavet helt i camouflage. Med andre ord: et perfekt mønster.

Resumé: Dette sæt skiundertøj med blanding af uld og syntetisk materiale har en høj opvarmningsevne. Men hvis du er superfølsom overfor klid, er dette muligvis ikke dit første valg. Men hvis du ved, at du ikke er helt imod uld, fungerer denne model helt fint. Den sidder godt på kroppen, følger dine bevægelser og er frem for alt meget stilfuld. Merinoulden på ydersiden af undertøjet opvarmes også, når tøjet er fugtigt, mens polyesteren på indersiden bidrager til øget slidstyrke. Dette er en model, du bruger under rolige udendørs aktiviteter samt når det er virkelig koldt. Ekstra plus for de flade sømme, der overhovedet ikke kan mærkes, når du har dit skiundertøj på.

Komfortdrøm

WYTE_HERR.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 75% merinould og 25% polyester.

Pasform: True to size med en slank pasform. Trøjen er lidt kort til de virkelig lange testdeltagere, udover det er der ingen bemærkninger til pasformen. 

Komfort: Virkelig behageligt materiale, der passer perfekt til kroppen. Plus tildeles for tommelfingerhullerne ved ærmelukningen, der holder modellen på plads og du undgår et mellemrum mellem jakke og handske.

Design: Fulde point. Nogle gange foretrækker man bare det klassiske, og testpanelet er helt enige her - en model i en perfekt blå farve går rent ind hos alle. 

Resumé: Med rosende lovord som "absolut perfekt" og "helt gennem superfint skiundertøj" er Arvid en ny favorit af mange i det mandlige testpanel. Materiale er dog meget tyndt, faktisk så meget, at den øverste del ligner en almindelig t-shirt. Undertøjet er selvfølgelig varmere end en t-shirt, men det er mindst lige så behageligt at have på. Skiundertøjet varmer også, uden at være supervarmt, men du kan med fordel have det både på og udenfor jobbet såvel som når du går på arbejde. Det som virkelig er prikken over det berømte i er, at denne model også er meget prisvenlig!

Opsigtsvækkende design

MONS_HERR.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 93% merinould og 3% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen med en lidt rummelig pasform. Der er blandt andet noget ekstra stof i benene og ærmerne, hvilket får modellen til at passe til de fleste kropsformer. Generøse ben- og ærmelængder med tommelfingerhuller på sidstnævnte.

Komfort: Én af de bedste ting ved modellen er, at materialet slet ikke stikker, hvilket skiundertøj i uld har en tendens til at gøre. 

Design: Der er noget ved designet, der får mange i testpanelet til at tænke på løbetøj. Logoet langs ærmerne er tykt og får modellen til at skille sig ud.

Resume : Mons Royale er en gennemtænkt model. Der er ingen unødvendige sømme der gnaver, da materialet er sømløst og modellen føles generelt meget rar på kroppen. Selvom modellen er lavet i næsten 100 procent uld, varmer det kun op til et medium niveau og er derfor ikke for de superkolde dage i Alperne. Netop som du måske forventer af et sæt uldundertøj, halter ventilationen en smule bagefter - modellen duer derfor bedst til aktiviteter med lav intensitet og når det er et par minus grader udenfor. Plus for det seje design, der gør sweateren så stilfuld, at du altid gerne vil have den på, selv til hverdag. 

Til den forfrosne

CRAFT_HERR.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 51% uld, 36% polyester og 13% polyamid.

Pasform: Normal til noget lille i størrelsen. Det bør dog ikke være et problem, hvis du kører med din sædvanlige størrelse. Pasformen sidder tight, men ikke for stramt.

Komfort: Ekstremt behageligt sæt skiundertøj og samtidig så pænt, at du vil hellere end gerne vil suse rundt i bjerghytten iført dette sæt i flere dage.

Design: Et beskedent design med et lille mønster på undertrøjen som lyser godt op. Det føles meget Crafty. 

Resumé: Er det virkelig koldt udenfor? Så vil du nyde Merino 240 fra Craft. Denne model er super varm og hører klart til i bjergene - uanset om du skal lave vilde aktiviteter udenfor, vandre eller bare tage en tur med hunden. Trøjen er behagelig og praktisk, idet du kan trække dens lynlås ned for at frigive overskydende varme. Én af de bedste ting ved modellen er, at den er virkelig behagelig. Den sidder godt uden at føles for stram og varmer ordentligt. Men det bedste er, at modellen ikke stikker og er meget holdbar.

En klassiker fra Peak

Underställ Peak

Mærke:

Model: og

Materiale: 50% merinould, 46% polyester og 4% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen med normale, lange ærmer og benlængde. Du som er høj vil synes, de er noget korte i det. I øvrigt ellers en tæt pasform.

Komfort: Super blødt materiale! Det tynde stof føles blødt på huden, og det giver dig, takket være elastan, en god bevægelsesfrihed, når du er ude og stå på ski.

Design: En pænere version at sæt skiundertøj, siger en af testdeltagerne om designet på Peak Performance-modellen.

Resumé: Peak Performance Magic sættet er en klassiker blandt skiundertøj. Der er både trøjer med og uden lynlåse, alt efter smag og behag. Nogle foretrækker en lille krave med en lynlås til at varme nakken op, mens andre mener, at lynlåsen får det til at minde mere om et mellemlag i stedet for et underlag. Modellen er lavet af en materialeblanding, og det er virkelig magi - for blødere end det her bliver det ikke. Skiundertøjet sidder godt, føles tyndt og køligt, men har stadig en høj opvarmningsevne. Du får en smigrende pasform, og sættet er lavet til alpint skiløb. Næste gang du hænger ud på skråningerne eller for den sags skyld på After Skien, skal du tage dette undertøj med dig.

Et basis sæt 

craft ny ny

Mærke:

Model:

Materialer: 47% polyester, 42% uld og 11% polyamid.

Pasform: Denne model skiundertøj har samme pasform som et par strømpebukser med lidt korte ben og ærmer. Hvis du er høj, skal du gå en størrelse op eller kigge efter en anden model.

Komfort: Dette er praktisk! Måske kan sømmene mærkes lidt når du tager skiundertøjet på, men det er ikke noget, du tænker på, når du kickstarter din aktivitet.

Design: Stilrent og sort hele vejen igennem. Dette er en model til dem, der virkelig ikke ønsker et i øjnefaldende sæt skiundertøj, men stadig gerne vil have et sæt med en solid farve. Craft får nogle ekstra point, fordi under- og overdel er smeltet sammen, så det hele kører et rent, sort look. 

Resumé: Dette undertøj er lavet af både uld og syntetisk materiale og er meget tyndt. Det varmer på et gennemsnitligt niveau i de kolde måneder, men skal suppleres med et mellemlag og muligvis et ekstra par skiunderbukser, hvis du er på ski i Alperne. Du får både bukser og trøjer i ét og samme sæt, som både er praktisk, når du køber, men også prisvenlig. Takket være det tynde materiale ventilerer modellenoverraskende godt for at være lavet i uld.

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

3 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

3 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

4 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

4 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

4 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
more news
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

Den 10. version af Reebok's mest populære træningssko, Nano, beskrives som den hidtil bedste. Nu har vi fået Nano X i nye farver i sortimentet - tjek den ud her!

3 dagar sedan
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

At finde den rigtige type af rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores mini-panel hjælpe dig i din søgen. De har testet nogle af sæsonens nye babyrygsække - og her er resultatet!

3 dagar sedan
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

3 dagar sedan
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

4 dagar sedan
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

De bedste træningssko samt tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

4 dagar sedan
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

Tre par løbesko, som alle har fået topkarakter fra det dedikerede løbepanel - her er de bedste løbesko fra Nike!

4 dagar sedan
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020