header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

Uanset om du hænger ud på skibakken, vandrer i fjeldene eller pendler til og fra arbejde, vil et sæt skiundertøj sikre, at du ikke fryser. Vi har testet sæsonens bud på det vigtige første lag, der holder dig både varm og tør.

Skiundertøj er kendetegnet ved dets høje opvarmningsevne, selv når materialet bliver vådt. Da det også er et naturligt materiale, er det antibakterielt og lugter derfor ikke. Vi har testet vores mest populære skiundertøj, hvoraf nogle er lavet i rent merinould, mens andre er skabt i en materialeblanding af uld og syntetisk. Finder du mon din nye favorit i denne test?

SKIUNDERTØJ TIL HENDE 

Mønstermani

KT_DAM_2.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale  100% merinould.

Pasform: Normal i størrelsen med generøse ærmelængder og normal benlængde. Plus gives for at sweateren går lidt ned over bagdelen. Taljen er medium høj og kan opfattes som lidt for lav bagpå, siger dele af testpanelet.

Komfort: "Meget behageligt skiundertøj, det følger virkelig alle mine bevægelser," siger en tilfreds testdeltager og de andre er enige. Så længe du ikke er super glad for at klæde dig i et naturligt materiale, der kan kradse lidt, vil du elske denne model.

Design : En soleklar 10'er! Et trendy design, hvor knapperne får et ekstra plus i karakterbogen. 

Resumé: Rose modellen er én af vores mest populære, når det kommer til skiundertøj til kvinder, og modellen roses for dets varme og utrolige fine design. Kari Traa er et mærke af kvinder til kvinder, og det mærkes, når det kommer til pasformen. Trøjen er meget smigrende på kroppen og har plads til både en stor barm og brede hofter, uden at modellen sidder dårligt. Ulempen med et underlg lavet helt i uld er, at det kan komme til at give en stikkende fornemmelse på følsom hud. Men hvis du ved, at du ikke er særlig følsom over for netop dét, så er dette en klar storfavorit. Varm, behagelig, kompatibel og ekstremt flot - Rose er helt klart en vinder blandt skiundertøj.

Bambusdrøm

SN_DAM.jpg

Mærke:

Model:

Materiale: 92% bambus og 7% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen som sidder tæt til, uden at den nederste del strammer til.  Generøs arm- og benlængde - perfekt til dem, der er høje.

Komfort: Tyndt og blødt materiale, der sidder rigtig godt på kroppen. Der er ikke en eneste ting at klage over. Materialet er også så tyndt, at du kan have skiundertøjet på under al slags tøj, uden at det buler. 

Design: Scandi Nomad har formået at skabe en model, der både er stilren og stikker ud på samme tid. De sorte og hvide blokke interagerer pænt med de lyserøde detaljer uden at være alt for meget. 

Resumé: I modsætning til de andre skiundertøjsmodeller i testen, så er Bamboo Baselayer lavet af, som navnet antyder, bambus. Det er et naturligt materiale, der er antibakterielt, hvilket betyder, at det er helt lugtfrit, ligesom uld. På samme tid er det meget blødere og lettere end uld, som testpanelet også bemærker her. Overdelen beskrives som superblød, meget flot og meget tynd. Men hvor god snakker vi? Jo, da materialet er ekstremt tyndt,er denne model ikke helt i samme liga når det kommer til at varme dig op som andre merinouldbukser, så tænk over dette, når du vælger denne model. På den anden side er modellen så bedre til og fra arbejde eller i løbet af en dagsvandring end ved alpint skiløb i Østrig netop grundet det tynde stof. Plus gives for at materialet er meget elastisk, så du kan bevæge dig helt uhindret!

Bold i bordeaux

WYTE_DAM.jpg

Mærke :

Model: og

Materiale: 75% merinould og 25% polyester.

Pasform: Meget stor i størrelsen, så du med fordel kan vælge en mindre størrelse, hvis du er mellem to. Ellers en figurtilpasning, hvor trøjen når til den øverste del af bagdelen. 

Komfort: Komfortabelt skiundertøj der sidder godt på kroppen. Et elastikbånd med mærkets logo på i taljen sikrer, at skiundertøjet holdes på plads. "Ekstra plus, fordi sweaterens syningen i nakken ikke sidder superstramt til, men faktisk giver plads til at trække vejret," siger en testdeltager der synes, at mange modeller er for stramme i nakken.

Design: Diskret, fin farve, der er spot on. 

Resumé: En tynd overdel i en materialeblanding, hvor det meste består af merinould og sikrer, at du holder dig varm, når det er koldt. Ærmerne er generøse og har huller til tommelfingrene, hvilket er perfekte til at sikre, at du ikke får et mellemrum mellem jakkehylster og vanter, når du går ud. Ligesom du ser på billedet herover så er benlængderne også generøse på denne Wyte model, hvilket er perfekt til dem, der har lange ben og ellers har svært ved at finde en underdel der ikke ender et stykke over anklerne. Det bedste ved dette skiundertøj er, at det er tyndt og derfor meget ventilerende. Så det betyder ikke noget, hvis du tilfældigvis får det varmt på benene, når du er på skiløjpen, materialet frigiver overskydende varme, så du opretholder en behagelig temperatur.

For frosne sjæle

helly hansen ny

Mærke:

Model: og

Materiale: 100% merinould.

Pasform: Normal i størrelsen med lynlås, der varmer din nakke og tilbyder lange ærmer. Sweateren går lidt ned over bagdelen og sikrer, at du ikke får et mellemrum mellem den øverste og den nederste del af taljen. Bukserne er udstyret med en bred elastik, der sidder behageligt på kroppen uden at stramme. 

Komfort: Bortset fra at nogle af sømmene kan mærkes, når du har skiundertøjet på, så er materialet superfint. "Usædvanligt behagelig for at være uld", siger en glædelig overrasket testdeltager.

Design: 50 lyserøde nuancer? Dele af testpanelet kan lide farverne og hvordan de afspejler hinanden, mens andre er lidt trætte af at se lyserødt dametøj. Heldigvis er underdelen også tilgængelig i en blå / rød farveversion.

Resumé: Er du en forfrossen sjæl? Redningen er her! Lifa Merino er Helly Hansens varmeste skiundertøj og lavet udelukkende af merinould. Med andre ord, dette stick-free skiundertøj er meget varmt og fungerer bedst under aktiviteter med lav intensitet. Det er en given vinder under vinterens koldeste aktiviteter og sidder både godt og overraskende behageligt på kroppen. Testpanelet synes om, at der er en halv lynlås på skjorten, da kraven varmer halsen, mens du kan trække lynlåsen ned, hvis du vil frigive overskydende varme.

Varmere end du tror

PEAK_DAM.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 50% merinould, 46% polyester og 4% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen med normal til lang ben- og ærmelængde.  Modellen passer derfor til de fleste, dog mangler den tommelfingerhullerne ved ærmernes lukning.

Komfort: Super flot sæt skiundertøj. Nogle i testpanelet finder ud af, at nogle af sømmene bliver synlige, når du netop har taget dit skiundertøj på, mens andre overhovedet ikke finder noget at klage over. Komforten er helt i top!

Design: Back to black - et stilrent design møder rene detaljer. Her sker der dog noget på samme tid, da størstedelen af bukserne er lavet i en sort farve. 

Resumé: Det bedste fra begge verdener mødes i denne sæt skiundertøj fra Peak Performance. En hårdtslående favorit af mange i testpanelet. Det, der først bemærkes, er, hvor skøn og behagelig skiundertøjet er, da dets tynde materiale sidder som smurt. Men du skal ikke lade dig narre af modellens syntetiske materiale, da dette skiundertøj opvarmes mindst lige så godt, som hvis det udelukkende var lavet i merinould. "Du bliver næsten selv nødt til at teste dette skiundertøj for at indse, hvor behageligt det er," siger en testdeltager. 

SKIUNDERTØJ TIL HAMf

Det bedste fra begge verdener

BULA_HERR.jpg

Mærke:

Model:  og

Materiale: 60% merinould og 40% polyester.

Pasform: Normal i størrelsen med en lidt løs pasform. Modellen sidder strammere omkring arme og ben end den gør omkring maven.

Komfort: Varm og behagelig model.

Design: Meget flot design. Testpanelet kan lide camouflage-detaljerne på samtidig med at de slår et slag for at underdelen ikke er lavet helt i camouflage. Med andre ord: et perfekt mønster.

Resumé: Dette sæt skiundertøj med blanding af uld og syntetisk materiale har en høj opvarmningsevne. Men hvis du er superfølsom overfor klid, er dette muligvis ikke dit første valg. Men hvis du ved, at du ikke er helt imod uld, fungerer denne model helt fint. Den sidder godt på kroppen, følger dine bevægelser og er frem for alt meget stilfuld. Merinoulden på ydersiden af undertøjet opvarmes også, når tøjet er fugtigt, mens polyesteren på indersiden bidrager til øget slidstyrke. Dette er en model, du bruger under rolige udendørs aktiviteter samt når det er virkelig koldt. Ekstra plus for de flade sømme, der overhovedet ikke kan mærkes, når du har dit skiundertøj på.

Komfortdrøm

WYTE_HERR.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 75% merinould og 25% polyester.

Pasform: True to size med en slank pasform. Trøjen er lidt kort til de virkelig lange testdeltagere, udover det er der ingen bemærkninger til pasformen. 

Komfort: Virkelig behageligt materiale, der passer perfekt til kroppen. Plus tildeles for tommelfingerhullerne ved ærmelukningen, der holder modellen på plads og du undgår et mellemrum mellem jakke og handske.

Design: Fulde point. Nogle gange foretrækker man bare det klassiske, og testpanelet er helt enige her - en model i en perfekt blå farve går rent ind hos alle. 

Resumé: Med rosende lovord som "absolut perfekt" og "helt gennem superfint skiundertøj" er Arvid en ny favorit af mange i det mandlige testpanel. Materiale er dog meget tyndt, faktisk så meget, at den øverste del ligner en almindelig t-shirt. Undertøjet er selvfølgelig varmere end en t-shirt, men det er mindst lige så behageligt at have på. Skiundertøjet varmer også, uden at være supervarmt, men du kan med fordel have det både på og udenfor jobbet såvel som når du går på arbejde. Det som virkelig er prikken over det berømte i er, at denne model også er meget prisvenlig!

Opsigtsvækkende design

MONS_HERR.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 93% merinould og 3% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen med en lidt rummelig pasform. Der er blandt andet noget ekstra stof i benene og ærmerne, hvilket får modellen til at passe til de fleste kropsformer. Generøse ben- og ærmelængder med tommelfingerhuller på sidstnævnte.

Komfort: Én af de bedste ting ved modellen er, at materialet slet ikke stikker, hvilket skiundertøj i uld har en tendens til at gøre. 

Design: Der er noget ved designet, der får mange i testpanelet til at tænke på løbetøj. Logoet langs ærmerne er tykt og får modellen til at skille sig ud.

Resume : Mons Royale er en gennemtænkt model. Der er ingen unødvendige sømme der gnaver, da materialet er sømløst og modellen føles generelt meget rar på kroppen. Selvom modellen er lavet i næsten 100 procent uld, varmer det kun op til et medium niveau og er derfor ikke for de superkolde dage i Alperne. Netop som du måske forventer af et sæt uldundertøj, halter ventilationen en smule bagefter - modellen duer derfor bedst til aktiviteter med lav intensitet og når det er et par minus grader udenfor. Plus for det seje design, der gør sweateren så stilfuld, at du altid gerne vil have den på, selv til hverdag. 

Til den forfrosne

CRAFT_HERR.jpg

Mærke:

Model: og

Materiale: 51% uld, 36% polyester og 13% polyamid.

Pasform: Normal til noget lille i størrelsen. Det bør dog ikke være et problem, hvis du kører med din sædvanlige størrelse. Pasformen sidder tight, men ikke for stramt.

Komfort: Ekstremt behageligt sæt skiundertøj og samtidig så pænt, at du vil hellere end gerne vil suse rundt i bjerghytten iført dette sæt i flere dage.

Design: Et beskedent design med et lille mønster på undertrøjen som lyser godt op. Det føles meget Crafty. 

Resumé: Er det virkelig koldt udenfor? Så vil du nyde Merino 240 fra Craft. Denne model er super varm og hører klart til i bjergene - uanset om du skal lave vilde aktiviteter udenfor, vandre eller bare tage en tur med hunden. Trøjen er behagelig og praktisk, idet du kan trække dens lynlås ned for at frigive overskydende varme. Én af de bedste ting ved modellen er, at den er virkelig behagelig. Den sidder godt uden at føles for stram og varmer ordentligt. Men det bedste er, at modellen ikke stikker og er meget holdbar.

En klassiker fra Peak

Underställ Peak

Mærke:

Model: og

Materiale: 50% merinould, 46% polyester og 4% elastan.

Pasform: Normal i størrelsen med normale, lange ærmer og benlængde. Du som er høj vil synes, de er noget korte i det. I øvrigt ellers en tæt pasform.

Komfort: Super blødt materiale! Det tynde stof føles blødt på huden, og det giver dig, takket være elastan, en god bevægelsesfrihed, når du er ude og stå på ski.

Design: En pænere version at sæt skiundertøj, siger en af testdeltagerne om designet på Peak Performance-modellen.

Resumé: Peak Performance Magic sættet er en klassiker blandt skiundertøj. Der er både trøjer med og uden lynlåse, alt efter smag og behag. Nogle foretrækker en lille krave med en lynlås til at varme nakken op, mens andre mener, at lynlåsen får det til at minde mere om et mellemlag i stedet for et underlag. Modellen er lavet af en materialeblanding, og det er virkelig magi - for blødere end det her bliver det ikke. Skiundertøjet sidder godt, føles tyndt og køligt, men har stadig en høj opvarmningsevne. Du får en smigrende pasform, og sættet er lavet til alpint skiløb. Næste gang du hænger ud på skråningerne eller for den sags skyld på After Skien, skal du tage dette undertøj med dig.

Et basis sæt 

craft ny ny

Mærke:

Model:

Materialer: 47% polyester, 42% uld og 11% polyamid.

Pasform: Denne model skiundertøj har samme pasform som et par strømpebukser med lidt korte ben og ærmer. Hvis du er høj, skal du gå en størrelse op eller kigge efter en anden model.

Komfort: Dette er praktisk! Måske kan sømmene mærkes lidt når du tager skiundertøjet på, men det er ikke noget, du tænker på, når du kickstarter din aktivitet.

Design: Stilrent og sort hele vejen igennem. Dette er en model til dem, der virkelig ikke ønsker et i øjnefaldende sæt skiundertøj, men stadig gerne vil have et sæt med en solid farve. Craft får nogle ekstra point, fordi under- og overdel er smeltet sammen, så det hele kører et rent, sort look. 

Resumé: Dette undertøj er lavet af både uld og syntetisk materiale og er meget tyndt. Det varmer på et gennemsnitligt niveau i de kolde måneder, men skal suppleres med et mellemlag og muligvis et ekstra par skiunderbukser, hvis du er på ski i Alperne. Du får både bukser og trøjer i ét og samme sæt, som både er praktisk, når du køber, men også prisvenlig. Takket være det tynde materiale ventilerer modellenoverraskende godt for at være lavet i uld.

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

1 dag sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

2 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

4 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

5 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

1 dag sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

2 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

4 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

5 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019