test pulsklockor

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

Er du på jagt efter et nyt pulsur? Vi har testet seks forskellige modeller - både nogle af den mere eksklusive slags multisportsure, og nogle basisvarianter som er gode ved pengepungen. 

For at afgøre, hvilke pulsure som skal sidde på dit håndled fremover, så findes der et par ting som kan være gode at have styr på. Hvis du ved, hvilke funktioner som er vigtige for dig, så bliver det også meget nemmere at finde et pulsur i en prisklasse, som lever op til netop dine behov. 

VED DU ALLEREDE HVILKET UR, DU VIL HAVE?  

Distans og tempo

Vi har alle forskellige slags lange løbeskridt, hvilket kan blive lidt problematisk, når det kommer til urets standardinstillingerne for netop hastighed, skridt og afstand. Hav i baghovedet, at du vil få brug for at kunne kalibrere målningerne til din personlige distance og bevægelser. Lav en præcis måling på  f.eks. en 400-metersbane eller en længere strækning, hvor du ved præcis, hvor lang den er. Løb dernæst strækningen med uret og juster det resultat, som uret angiver efter hvor lang løberunden egentlig er. Du kan også opnå den korrekte distancemåling, hvis du kobler uret sammen med din telefon og aktiverer lokalitionstjenesten, så GPS'en tilsluttes. 

Pulssensor

Alle ure i testen har en pulsmåler på håndleddet, hvilket er bedst til aktiviteter, hvor uret hele tiden kan aflæse pulsdata fra armen. Med andre ord, træning hvor blodtilførsel er kontinuerlig og selve uret er i konstant kontakt med huden. Et tip er at have uret siddende længere oppe på armen, da sensoren læser blodtrykket gennem kroppens væv - og jo mere væv, jo bedre bliver målingen.

Batteritid

Batteriet lades hurtigere op, jo flere funktioner du har igang, og de timer som er angives i testen dækker over, at uret konstant er i et aktivt træningsniveau, sammenkoblet med en telefon. 

Funktioner

Billigere varianter har et basisudbud af funktioner, såsom tempo og distance. Dyrere ure kan så anvendes til mere specifik træning. Find ud af, hvornår og til hvad du skal bruge uret til, inden du klikker det hjem. 

Vandtæthed (statiskt og dynamisk tryk)

Pulsurets vandtæthed kommunikeres i de antal meter, som uret kan klare, hvilket ikke betyder bogstavelig talt hvor mange meter under havets overflade, men mere fortæller trykniveauet. Sådan her kan du fortolke de forskellige klassificeringer, som du finder med urets produktbeskrivelse eller på varemærket hjemmeside: 

 • 3 ATM/30 meter = Vandtæt, uret tåler at blive sænket ned i vand. 

 • 5 ATM/50 meter = Vandtæt, uret klarer enkle, korte ture i vand. 
 • 10 ATM/100 meter = Vandtæt, uret klarer brusebad og svømning. 
 • 20 ATM/200 meter = Vandtæt, uret klarer dykning. 

TESTPANELETS VURDERINGER 

Lækkert, enkelt og nemt 

 Suunto Fitness 3

Test: 

Fås i farverne: 

Passer til: Nybegyndere og motionister. 

Sportsgrene: 

 • Svømning 
 • Cykling 
 • Løb 
 • Multisportsgrene 

Detaljer: Vandtæt ned til 30 meter, LED-belysning, tastelås under træning, kalorietæller, aktivitetsmål, søvnregistrering, søvntider, alarmklokke med mere. 

Konklusion: Et enkelt og letanvendeligt pulsur i rustfrit stål. Suunto Fitness 3 kommer med et blødt og fleksibelt armbånd i silikone, og oplades med et normalt USB-kabel. 

- Enkeltheden, vil jeg mene er det her urs absolutte styrke, siger en testdeltager og en anden er enig: 

- Ja, det er nemt at bruge hele vejen igennem, fra opstart til sammenkobling med mobilen. 

Ellers et stilrent design som passer til hverdagsoutfittet såvel som til træningstights og -toppe. Suunto Fitness 3 er et relativt let træningsur med en ganske lille urskive som gør, at det ikke stjæler overdrevet meget opmærksom fra resten af dit outfit, men nærmere smelter sammen med det. 

- Jeg brugte det først og fremmest til træning, da jeg synes, at batteriet er lidt for småt til at jeg kan bruge det både nat og dag. Så oplades det hurtigt dagen efter. 

Sidst men ikke mindst, så kan det nævnes at prisen er virkelig til den gode side for et ur af denne kaliber. Fitness 3 passer perfekt til dig som er motionist - uanset om du er førstegangskøber af et sportsur eller allerede har ejet flere af denne slags. Du vil ikke blive skuffet. 

Prisvenlig fra Garmin

Garmin forerunner 645

Test: 

Fås i farverne:   og 

Passer til: Nybegyndere og motionister 

Sportsgrene: 

 • Styrketræning 
 • Konditionstræning (crosstrainer, trappemaskine, klatring) 
 • Yoga 
 • Løb (på bane, løbebånd, indendørsløb, terrænløb)
 • Cykling (motionscykel, cykel) 
 • Fritidsaktiviteter (alpint, snowboard, langrend, padelsurfing) 
 • Svømning i bassin 

Detaljer: Pulsmålning via håndleddet, GPS, Garmin Pay, Garmin Connect, Bluetooth, vandtæt (slid, regn, sne, brusebad, svømning, dykning i vand og snorkling) med mere. 

Konklusion: Endnu et super prisvenligt træningsur er den her model fra ur-mesterne Garmin. Forerunner er en ekstrem populær urserie, som byder på mindst ét pulsur i hver prisklase. Forerunner 645 placerer sig solidt et sted i midten.

- Her får man meget for pengene, vil jeg mene, siger en testdeltager og fortsætter: 

- Uret indeholder så mange funktioner, at jeg endnu ikke har prøvet at teste de alle endnu, samtidig med at uret er så enkelt og skrabet for unødvendige detaljer. 

Garmin Forerunner 645 er til den mere moderne side. Kobles den sammen med din telefon, så kan den vise notifikationer, tage imod sms-beskeder og via Garmin Pay kan den endda erstatte din pung. Du holder ganske enkelt bare håndleddet frem og voila, så har du betalt. 

- Batteriet er også et stort plus i mine øjne. Det er ikke testens bedste på den front, men i sammenligning med andre lige så avancerede ure, så synes jeg helt klart, at Forerunner 645 klarer sig bedst. 

Meget for pengene 

suunto 9 g1 ny

Test: 

Fås i farverne:  og

Passer til: Fra motionisten til eliteudøveren. 

Sportsgrene: 

 • Svømning 
 • Cykling 
 • Løb 
 • Multisport 

Detaljer: Vandtæt ned til 30 meter, LED-belysning, tastelås under træning, kalorietæller, aktivitetsmål, aktivitetshistorik, søvnregistrering, søvntider, vågen tid, søvnkvalitet, alarmklokke med mere. 

Konklusion: Ligesom Suunto-uret herover, så er Suunto 9 G1 et nemt og lækkert træningsur i rustfrit stål og med et silikone armbånd. Det absolut bedste ved dette ur, ifølge vores testpanel, er monsterbatteriet som sikrer, at uret kan holde betydeligt længere end hvad du kan - op til 120 timer. 

- For at kunne lave målinger i alle af døgnets timer, det vil sige både aktivitetshistorik men også søvnkvalitet, så bliver Suunto 9 G1 et oplagt valg. Batteriet rækker til langt over et døgn, siger en testdeltager. 

Udover puls, skridt og distancer, så måler Suunto 9 G1 også din restitution, hastighed, belastning og højdeforskelle. 

- Jeg synes, at man med det samme mærker at dette ur er mere avancereret end mange andre modeller, og prisen er derfor en stor, positiv overraskelse!

Med monsterbatteriet og de mange funktioner, så er Suunto 9 G1 sensationel når det kommer til prisen. Testpanelet konstaterer med det samme, at den er hver eneste krone værd og passer til dig, som leder efter et solidt avanceret træningsur til løb, cykling, fitness eller hverdagsliv men som stadig ønsker at være skånsom mod pengepungen. 

Træningsuret over alle træningsure 

garmin fenix 6

Test: 

Fås i farverne:  

Passer til: Motionister, tekniknørder og eliteudøvere 

Sportsgrene: Alle. 

Detaljer: Animerede træningspas, energiovervågning, skidata, præstationsdata, væskekontrol, golfbaner, solcelleopladning, GPS, vejrtrækningsregistrering, ekspeditionsopdagelse, Spotify, Garmin Pay, smarte notifikationer og meget, meget mere. 

Konklusion: Det her ur havner definitivt ikke på budgetsiden i den her test af træningsure. Og alligevel kan testpanelet ikke lade være med at kåre den til testens vinder. Fenix 6X Pro Solar har alt - og det mener vi virkelig. 

- Jeg har ikke lyst til at tage det af, heller ikke når den skal oplades efter to uger! Udbryder en testdeltager. 

Udover at uret indeholder alt fra skikort i alperne til Garmin Connect, så overtrumfer den også alle andre konkurrenter, når det kommer til batteritiden. Takket være solceller, så kan Fenix 6X Pro Solar holdes igang i hele to uger plus tre ekstra dage. 

- Når det kommer til solcellerne, har jeg kun én ting at sige: de placerer uret i sin helt egen klasse! 

Her på falderebet er det uden tvivl testens mest robuste træningsur. Det er både vandtæt og har ikke touchskærm, hvilket betyder at den tåler stød og slag direkte på glasset. Skal du vandre, klatre i bjerge eller sejle, så er det det her ur, du skal satse på, basta bum! 

Det bedste hverdagsur 

Suunto 7

Test: 

Fås i farverne:  og 


Passer til: Motionisten og eliteudøveren. 


Sportsgrene: 

 • Svømning 
 • Løb 
 • Holdsport 
 • Cykling 


Detaljer: Google Assistant, Google Pay, Google Play, Google Fit, Spotify, tastelås ved træning, smarte notifikationer, højdemåler, hastighedsmåler, GPS, aktivitetsregistrering (kalorieforbrænding, aktivitetsmål, historik, skridttæller) med mere. 

Konklusion: Med et blødt armbånd i silikone og en glasfiberforstærkning lavet i polyamid, går Suunto 7 ikke så nemt i stykker. Den største fordel med det her sportsur er Suuntos samarbejde med Google, som åbner alle døre for, at du kan efterlade telefonen derhjemme, mens du træner. 


- For mig, som har en Androidtelefon, så er Suunto 7 perfekt. Jeg kan downloade de musikapps som jeg normalt bruger på min telefon, hvilket jeg elsker! 


Udover de smarte notifikationer, kalenderfunktionen og de fleste andre funktioner du behøver til dine daglige aktiviteter, så indeholder Suunto 7 hele 70 forskellige sportsgrene, blandt andet løb. 


- Jeg elsker Suunto-appen, da den giver et godt overblik over min træning med al tænkbar data. Kortfunktionen er det bedste. Det er supercoolt at kunne følge ens hastighed, puls, højdemeter og andet for hver kilometer, jeg løber, fortæller en lykkelig testdeltager. 


Suunto 7 giver dig, med andre ord, alt det du kunne ønske dig af et træningsur, samt at den er et udmærket komplement til mobiltelefonen under en arbejdsdag. Det her er med andre ord et vildt godt og lækkert køb, ifølge vores testpanel. 


- Uden tvivl det mest stilrene! 

Minimalisme med høj funktionalitet 

Polar Ignite

Test: 

Fås i farverne:  samt  og 


Passer til: Nybegyndere og motionister 


Sportsgrene: 

 • Løb
 • Cykling 
 • Gåture 
 • Svømning 

Detaljer: Hastighedsmåling, distancemåling, rute, højdemåling, måling af restitution, søvndata, vejrtrækningsøvelser, personligt træningsprogram, aktivitetsmåling, udskiftelig armbåndsrem. 


Konklusion: Sammen med Suunto 3, så er det her et af de nemmeste ure at navigere rundt med i testen. Polar Ignite S vejer stort set ingenting og ser lille og elegant ud på håndleddet. Ignite S er den noget mindre version af den normale Ignite model, men til trods for dette, så har Polar ikke været kræsne med funktionerne.


- Min erfaring er, at de mindre ure ofte er mere simple i det i sammenligning med de større varianter, men det er ikke aktuelt for Ignite. Jeg synes, at uret indeholder det meste. 


Det er først og fremmest batterilivet som adskiller Ignite fra de andre monsterure i testen. I træningstilstand kan pulsuret holde sig igang i kun 17 timer, men i normal tilstand rækker den det længere - op til fem dage! 


- Først virker det lidt i underkanten med de 17 timers i træningstilstand, men du træner jo ikke hele tiden. Det betyder at batteriet er bedre, end hvad man først tror, da man altid bruger normal urtilstand mere end træningstilstanden. 


Det her ur skal du først og fremmest købe, hvis du vil have en sprød lille kammerat på håndleddet, til hverdag såvel som til træning. Polar Ignite er ikke udbuddet mest avanceret træningsur, hvilket indebærer at denne model har nogle færre funktioner end de andre. Med det sagt, så holder den en høj kvalitet og rækker mere end vel til eksempelvis løb, svømning og cykling - især, når man har prisen i mente! 

Militærtestet triathlonur 

Vantage V

Test: 

Fås i farverne:  og 


Passer til: Motionister og eliteudøvere. 


Sportsgrene: 

 • Triathlon 
 • Løb 
 • Svømning 
 • Cykling 
 • Multisport 

Detaljer: Sleep plus, personligt træningsprogram, HR-max, tempozoner, højdemåler, kalorietæller, søvndata, restitutionsfeedback, træningseffekt, smarte notifikationer. 


Konklusion: Det her træningsur er blevet testet ud fra militære standarder og klarer præcis ligesom Garmin Fenix 6X Pro Solar barske forhold. Prisen her er derimod det halve af Garmin urets. 


- Let at anvende, præsterer på højt niveau og er perfekt til at måle mit løb med, siger en testdeltager. 


Vantage X retter sig først og fremmest til triathleter, hvilket betyder at den måler puls, strækninger og træningseffekten ved løb, svømning og cykling. Med det sagt, så fungerer den selvfølgelig også til de fleste andre træningsformer i et fitnessmiljø. 


- Designet er mindre elegant end pulsurene fra Suunto og mindre robust end modellerne fra Garmin. Det føles som om at Polar har satset på det sporty element, og jeg er vild med det! 


At Vantage A er militærtestet indebærer, at den kan klare både høje og lave temperaturer. Skal du ud og konkurrere eller træne i ekstreme miljøer, så passer det her pulsur med andre ord helt perfekt. Sidst men ikke mindst, så får træningsuret fra Polar også pluspoint for dens interface mellem forskellige enheder og at det er så nemt at navigere rundt i urets funktioner. 


SHOP HER: 


LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

14 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

14 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020