Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

Den sene vinters nyheder er endelig landet og vi fylder bare på og på til løbesæsonen 2019. Her kommer vores mandelige testpanel domme over de nyeste løbesko fra de største varemærker!  

Starten af det nye år har budt på flere spændende nyheder fra nogle af de største brands, blandt andet en solid og gennemgribende opdatering af Adidas-favoritten UltraBoost. Uanset om du er helt frisk nybegynder eller en rutineret og garvet løber vil du helt sikkert kunne finde en model der passer dig blandt årets første omgang løbesko til at ramme markedet. Læs og se hvilke modeller der fik topkarakterer! 

DK_HERR.png

Nike_Epic_React_Flyknit_2_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Kommer i farverne: ,  og 

Størrelse: Hvis du har løbet i Nike inden ved du at deres løbesko er små i størrelserne, den her model er ikke nogen undtagelse. Det er fremfor alt overdelen som opleves ret stram i det. Vælg en størrelse større og prøv dem grundigt.

Pasform: Smalle og tætsiddende. Her får du en sko som sidder tæt, ligesom et par sokker.

Komfort: Fleksibel, skøn og fantastisk ventilation. Finder du den rigtige størrelse får du en simpelthen en drøm af en løbesko. 

Design: Det er helt igennem en veldesignet sko der er flot nok til at bruge som sneaker! Den er både lidt hurtig og stilren samtidigt med præcis den rigtige mængde små detaljer der stikker ud. Det her er en sko der føles rigtig helt rigtig og frisk! 

Sammenfatning:

Som ofte når det gælder Nike er Epic React Flyknit 2 en uhørt lækker løbesko. Det er også en sko du bare kan have på til hverdag som et par sneakers. Men det er ikke kun designet der imponerer testpanelet, det her er også en sko med funktionalitet til hurtig sprint, med sin gode responsive dæmpning. Til de helt lange løbeture ville testpanelet nok have valgt en sko med lidt mere støtte i selvom den har en langt mere stabil hælkappe end den forrige version af modellen. Et kæmpe plus er skoens åndbarhed der er helt i top og man kan til tider næsten helt glemme man har et par løbesko på! Til forår- og sommerens svedige løbeture vil du være mere end tilfreds med et par Epic React Flyknit på fødderne.

Asics-Gel_Nimbus_21_DK1.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 500 kroner

Kommer i farverne: , , , og .

Størrelse: Noget små. Vi anbefaler at gå en halv størrelse op.

Pasform: Skoen er rummeligere fremme ved tæerne end den tidligere udgave, selvom skoen som helhed opleves som lille i det.

Komfort: Fokus ligger vireklig på komfort i den her sko. Det er en sko med god dæmpning der ikke lover for meget! 

Design: Mange af Nikes og Adidas løbesko kan let forvekles med almindelige sneakers, men det går ikke helt at sige om denne model. De ligner og er en løbesko. Designet er måske ikke i top, men et par stilrene sko der ikke falder for meget i øjnene.

Sammenfatning:

Leder du efter en pålidelig allroundsko til din træning og specielt de lange træningspas har du her et super alternativ. Ja, prisen er deroppe ad og er en af de dyreste i testen, men du får virkelig en solid og holdbar premiumsko som du kan have i lang tid fremover. En prisværd sko hvis du løber langt og længe ad gangen. Testpanelet syntes også den er forholdsvis let når man tænker på hvor meget dæmpning de har. De føles bløde men samtidigt responsive. 

HOKA_Napali_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 145 kroner

Kommer i farven: 

Størrelse: lidt lille i størrelsen.

Pasform: Napali har en smallere fremfod end mange andre løbesko, hvilket kan gøre det besværligere at vælge størrelse. Det er ingen sko for dig som pronerer.

Komfort: Det tager nogle gange at løbe dem til og den er ikke særlig fleksibel. Men når den er løbet til er den herlig blød. 

Design: Præcis som Hoka One Ones øvrige sko, så er Napali ikke for dig som vil have en clean og stilren sko. Det her er som at have en lille monstertruck på foden, hvilket nogle elsker og andre hader. 

Sammenfatning:

Napali ser ud som en rigtig basse, men den er betydligt lettere end man skulle tro. Du får masser af drive og skydes godt fremad. Visse mener at den ikke er meget anderledes end de seneste versioner af Nikes Lunarglide. Hoka One One er kendte for sin dæmpning og Napali kommer ikke skuffe på dette punkt heller. Der er den her "løbe på skyer" følelse som fans af Adidas UltraBoost vil kunne genkende. Nogle i testpanelet mener dog at den høje sål får den til at føles lidt ustabil når man løber, men det afhænger også af din løbestil. Napali er en neutral sko til hverdagsmotionisten som behøver en cool sko til at leve dit løb lidt op!Plus for dæmpningen der skåner både knæ og hofte. 

Saucony_Triumph_Iso_5_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner

Kommer i farven: 

Størrelse: True to size.

Pasform: Ikke en sko for dig med smalle fødder, men perfekt for alle løbere med brede fødder.

Komfort: Den fantastiske dæmpning gør det rigtigt skønt at få nogle kilometer under bæltet. Skoen er opbygget på en god måde og sidder godt på foden. Den er fleksibel uden at være løs. Smart system med den store pløs som er syet fast under snøringen. Den sidder altid som den skal og hverken klemmer eller irriterer.

Design: Ikke de mest diskrete sko,  men er du en fan af trenden med klumpede sneakers vil de her løbesko falde i din smag.

Sammenfatning:

Komforten er virkelig i top hos Sauconys nye Triumph ISO. Nogle testere som tidligere har haft problemer med hælspore når de løber har let kunne løbe videre og hele vejen igennem. Dæmpningen er sublim! Leder du efter dæmpede løbesko er denne model en af de bedste på markedet. De er dyre, men pengene værd. Støtte får du ikke megetaf men har du et neutralt løbeskridt rækker det. Sålen er som sagt tyk og solid, hvilket giver den der veldæmpede og trygge følelse når du skal løbe, men det giver også et bestemt look. Ikke et par sko som være stand in for dine sneakers men testpanelet syntes det er cool med en chunky model! Noget andet som er hvert at nævne er den super ventilerede overdel, stort plus! 

NB_Vongo_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris:  1 295 kroner

Kommer i farven: 

Størrelse: True to size, så vælg din almindelige. 

Pasform: Størrelsen føles almindelig , men det er altså en lidt bred sko. Har du smalle fødder bør du kigge efter en anden model.

Komfort: Pronationsstøtte langs hele indersiden giver en super tryg følelse. For en løber med brede fødder er det super skønt, men du med smalle fødder vil ikke syntes Vongo er helt så fantastisk.

Design: Den her sko følger trenden med et mere chunky design. Lækkert syntes vi!

Sammenfatning:

Har du brede fødder og ønsker lidt ekstra plads forrest i skoen? Så er Vongo lige noget for dig. Den solide sål har et trendy, bredt udseende som er suværent for alle der følger med i modebilledet og samtidigt godt kan lide de seneste års lettere og mere hurtigere modeller af løbesko. Mellemsålen lavet i Fresh Foam er udformet i et helt stykke hvilket giver en meget blødere oplevelse under din løbetur. Med tanke på den klumpede sål forventede vi også en god dæmpning. Er du mere vant til eksempelvis Adidas UltraBoost eller Nike Epic React mærker du at denne sål er lige lidt mere fast i det dog.  

UA_HOVR_Sonic_2_DK.png


Mærke:

Model:

Vejledende pris: 939 kroner.

Kommer i farverne:  og .

Størrelse: Vælg din almindelige.

Pasform: Passer normalbrede fødder og sidder som en løbesko skal. Ingen anmærkninger her. 

Komfort: Det an tage nogle ture at få løbet dem til men når de først er trampet til er det helt sikkert at de bliver et par af dine nye favorit løbesko.Der er dog ikke meget støtte i dem. Stort plus for mesh-delene.

Design: Flotte, sorte løbesko med en cool farve der stikker lidt ud. 

Sammenfatning:

Der er to ting vi ekstra godt kan lide ved denne model. Det første er designet, de er flotte og designet føles moderne uden at være alt for hipster eller noget. Det andet er ventilationen, du kan løbe mange kilometer uden at svede om fødderne eller føles alt for varm. Så HOVR Sonic 2 er helt klart en sko vi kan anbefale til sommeren 2019. Det vi ikke kan lide ved skoen eller som vi syntes den mangler er dæmpning, den bliver lige lidt for stum og ikke videre responsiv. Helhedsindtrykket er dog mere end godkendt og man får en god følelse både før, under og efter sin løbetur. En cool detalje du kan tage med er at skoene kan tilslutte skoene til Under Armors app Map my run og få detaljerede målinger og statistik på dine løbeture. 

Adidas_UltraBoost_19_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner.

Kommer i farverne: , og .

Størrelse: Pasformen er tight, men størrelsen som helhed er helt almindelig.

Pasform: Betydelig mere tætsiddende pasform end forængeren, så hr du haft en tidligere udgave af UltraBoost kan det tage nogle gange at vende sig til UltraBoost 19.  

Komfort: Står en blød og skøn løbesko i toppen af din ønskeliste kan vi varmt anbefale UltraBoost 19. Det er et par sko med den bløde velkendte Boost-dæmpning som giver følelsen af at flyve fremad med et par skyer under fødderne.

Design: Adidas ved hvordan man laver løbesko der vækker det der "must have" og denne UltraBoost er ingen undtagelse. Mange anvender denne model som sneakers og det kan du også med denne, selvom den har lidt mere løb over sig.  

Sammenfatning: 

UltraBoost 19 er på mange måder en helt ny sko hvis man skal sammenligne med forgængeren. Den er mere avanceret med et lidt tightere fit og en mere fast dæmpning. Du får 20% mere Boost i mellemsålen end tidligere hvilket skal give en mindre svampet følelse når du løber i den. Det syntes testpanelet virkelig kan mærkes, følelsen i UltraBoost 19 er mere stabil og er ikke lige så løs som tidligere versioner. Du får stadig den der bløde, responsive følelse men det er lidt mere som at løbe i en sok sammenlignet med andre løbesko. Det er helt sikkert en sko for løberen der sætter komfort højt på prioteringsliste. 

Puma_Hybrid_Rocket_Runner_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 929 kroner.

Kommer i farverne:  og .

Størrelse: Puma er generelt store i størrelsen og denne model er ingen undtagelse. Gå en hel størrelse ned for et godt fit.

Pasform: Super brede. Testere som normalt vælger en halv til en hel størrelse større for at få bredden med også behøver ikke det i denne model.

Komfort: Ualmindelig sål som gør den fantastisk blød og fleksibelt. Den følger foden bevægelser i hvert et skridt. Sålen er delt i tre og sidder sammen med to bløde "ledere" som gør skoen ekstra bøjelig, helt suverænt.

Design: Det tager lige nogle sekunder inden du vender dig til den spraglede, prikkede sål med et look der er meget oppe i tiden. Det futuristiske og unikke der helt sikkert er et sjovt indslag i din garderobe! Det er cool at snøre disse sko på og det smitter af på løbestemningen.

Sammenfatning:

Bløde, lette og luftige løbesko til en overraskende god pris. Testpanelet er positivt overrasket over Puma`s nye løbesko. At løbe på asfalt bliver en sand fornøjelse på grund af den tredelte sål der giver en helt ny type af fleksibilitet. Pasformen får ldit løb til at føles naturligt, det er som at løbe med et par lækre puder på fødderne istedet for et par sko. Eftersom sålen ikke har noget mærkbart mønster under sig anbefaler vi dem fremfor alt til asfalt og løbebaner da grebet ikke er helt så optimalt til andet. Udseendet er specielt og der er lidt Blade runner - over det! Men er du, ligesom os, vilde med looket får du en superskøn og blød løbesko til at sparke din løbesæson igang. Inden du klikker den hjem skal du huske på det er en bred model, så har du smalle fødder så vælg en anden model. Eller kan et tip være at gå en halv størrelse ned.

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

2 dagar sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi kommer til at elske de nye Nemeziz 19.1. En let, eksplosiv og virkelig fed sko for den offensive spiller. Her er testpanelets mening om den nye fodboldstøvle fra adidas.

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019