Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

Den sene vinters nyheder er endelig landet og vi fylder bare på og på til løbesæsonen 2019. Her kommer vores mandelige testpanel domme over de nyeste løbesko fra de største varemærker!  

Starten af det nye år har budt på flere spændende nyheder fra nogle af de største brands, blandt andet en solid og gennemgribende opdatering af Adidas-favoritten UltraBoost. Uanset om du er helt frisk nybegynder eller en rutineret og garvet løber vil du helt sikkert kunne finde en model der passer dig blandt årets første omgang løbesko til at ramme markedet. Læs og se hvilke modeller der fik topkarakterer! 

DK_HERR.png

Nike_Epic_React_Flyknit_2_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Kommer i farverne: ,  og 

Størrelse: Hvis du har løbet i Nike inden ved du at deres løbesko er små i størrelserne, den her model er ikke nogen undtagelse. Det er fremfor alt overdelen som opleves ret stram i det. Vælg en størrelse større og prøv dem grundigt.

Pasform: Smalle og tætsiddende. Her får du en sko som sidder tæt, ligesom et par sokker.

Komfort: Fleksibel, skøn og fantastisk ventilation. Finder du den rigtige størrelse får du en simpelthen en drøm af en løbesko. 

Design: Det er helt igennem en veldesignet sko der er flot nok til at bruge som sneaker! Den er både lidt hurtig og stilren samtidigt med præcis den rigtige mængde små detaljer der stikker ud. Det her er en sko der føles rigtig helt rigtig og frisk! 

Sammenfatning:

Som ofte når det gælder Nike er Epic React Flyknit 2 en uhørt lækker løbesko. Det er også en sko du bare kan have på til hverdag som et par sneakers. Men det er ikke kun designet der imponerer testpanelet, det her er også en sko med funktionalitet til hurtig sprint, med sin gode responsive dæmpning. Til de helt lange løbeture ville testpanelet nok have valgt en sko med lidt mere støtte i selvom den har en langt mere stabil hælkappe end den forrige version af modellen. Et kæmpe plus er skoens åndbarhed der er helt i top og man kan til tider næsten helt glemme man har et par løbesko på! Til forår- og sommerens svedige løbeture vil du være mere end tilfreds med et par Epic React Flyknit på fødderne.

Asics-Gel_Nimbus_21_DK1.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 500 kroner

Kommer i farverne: , , , og .

Størrelse: Noget små. Vi anbefaler at gå en halv størrelse op.

Pasform: Skoen er rummeligere fremme ved tæerne end den tidligere udgave, selvom skoen som helhed opleves som lille i det.

Komfort: Fokus ligger vireklig på komfort i den her sko. Det er en sko med god dæmpning der ikke lover for meget! 

Design: Mange af Nikes og Adidas løbesko kan let forvekles med almindelige sneakers, men det går ikke helt at sige om denne model. De ligner og er en løbesko. Designet er måske ikke i top, men et par stilrene sko der ikke falder for meget i øjnene.

Sammenfatning:

Leder du efter en pålidelig allroundsko til din træning og specielt de lange træningspas har du her et super alternativ. Ja, prisen er deroppe ad og er en af de dyreste i testen, men du får virkelig en solid og holdbar premiumsko som du kan have i lang tid fremover. En prisværd sko hvis du løber langt og længe ad gangen. Testpanelet syntes også den er forholdsvis let når man tænker på hvor meget dæmpning de har. De føles bløde men samtidigt responsive. 

HOKA_Napali_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 145 kroner

Kommer i farven: 

Størrelse: lidt lille i størrelsen.

Pasform: Napali har en smallere fremfod end mange andre løbesko, hvilket kan gøre det besværligere at vælge størrelse. Det er ingen sko for dig som pronerer.

Komfort: Det tager nogle gange at løbe dem til og den er ikke særlig fleksibel. Men når den er løbet til er den herlig blød. 

Design: Præcis som Hoka One Ones øvrige sko, så er Napali ikke for dig som vil have en clean og stilren sko. Det her er som at have en lille monstertruck på foden, hvilket nogle elsker og andre hader. 

Sammenfatning:

Napali ser ud som en rigtig basse, men den er betydligt lettere end man skulle tro. Du får masser af drive og skydes godt fremad. Visse mener at den ikke er meget anderledes end de seneste versioner af Nikes Lunarglide. Hoka One One er kendte for sin dæmpning og Napali kommer ikke skuffe på dette punkt heller. Der er den her "løbe på skyer" følelse som fans af Adidas UltraBoost vil kunne genkende. Nogle i testpanelet mener dog at den høje sål får den til at føles lidt ustabil når man løber, men det afhænger også af din løbestil. Napali er en neutral sko til hverdagsmotionisten som behøver en cool sko til at leve dit løb lidt op!Plus for dæmpningen der skåner både knæ og hofte. 

Saucony_Triumph_Iso_5_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner

Kommer i farven: 

Størrelse: True to size.

Pasform: Ikke en sko for dig med smalle fødder, men perfekt for alle løbere med brede fødder.

Komfort: Den fantastiske dæmpning gør det rigtigt skønt at få nogle kilometer under bæltet. Skoen er opbygget på en god måde og sidder godt på foden. Den er fleksibel uden at være løs. Smart system med den store pløs som er syet fast under snøringen. Den sidder altid som den skal og hverken klemmer eller irriterer.

Design: Ikke de mest diskrete sko,  men er du en fan af trenden med klumpede sneakers vil de her løbesko falde i din smag.

Sammenfatning:

Komforten er virkelig i top hos Sauconys nye Triumph ISO. Nogle testere som tidligere har haft problemer med hælspore når de løber har let kunne løbe videre og hele vejen igennem. Dæmpningen er sublim! Leder du efter dæmpede løbesko er denne model en af de bedste på markedet. De er dyre, men pengene værd. Støtte får du ikke megetaf men har du et neutralt løbeskridt rækker det. Sålen er som sagt tyk og solid, hvilket giver den der veldæmpede og trygge følelse når du skal løbe, men det giver også et bestemt look. Ikke et par sko som være stand in for dine sneakers men testpanelet syntes det er cool med en chunky model! Noget andet som er hvert at nævne er den super ventilerede overdel, stort plus! 

NB_Vongo_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris:  1 295 kroner

Kommer i farven: 

Størrelse: True to size, så vælg din almindelige. 

Pasform: Størrelsen føles almindelig , men det er altså en lidt bred sko. Har du smalle fødder bør du kigge efter en anden model.

Komfort: Pronationsstøtte langs hele indersiden giver en super tryg følelse. For en løber med brede fødder er det super skønt, men du med smalle fødder vil ikke syntes Vongo er helt så fantastisk.

Design: Den her sko følger trenden med et mere chunky design. Lækkert syntes vi!

Sammenfatning:

Har du brede fødder og ønsker lidt ekstra plads forrest i skoen? Så er Vongo lige noget for dig. Den solide sål har et trendy, bredt udseende som er suværent for alle der følger med i modebilledet og samtidigt godt kan lide de seneste års lettere og mere hurtigere modeller af løbesko. Mellemsålen lavet i Fresh Foam er udformet i et helt stykke hvilket giver en meget blødere oplevelse under din løbetur. Med tanke på den klumpede sål forventede vi også en god dæmpning. Er du mere vant til eksempelvis Adidas UltraBoost eller Nike Epic React mærker du at denne sål er lige lidt mere fast i det dog.  

UA_HOVR_Sonic_2_DK.png


Mærke:

Model:

Vejledende pris: 939 kroner.

Kommer i farverne:  og .

Størrelse: Vælg din almindelige.

Pasform: Passer normalbrede fødder og sidder som en løbesko skal. Ingen anmærkninger her. 

Komfort: Det an tage nogle ture at få løbet dem til men når de først er trampet til er det helt sikkert at de bliver et par af dine nye favorit løbesko.Der er dog ikke meget støtte i dem. Stort plus for mesh-delene.

Design: Flotte, sorte løbesko med en cool farve der stikker lidt ud. 

Sammenfatning:

Der er to ting vi ekstra godt kan lide ved denne model. Det første er designet, de er flotte og designet føles moderne uden at være alt for hipster eller noget. Det andet er ventilationen, du kan løbe mange kilometer uden at svede om fødderne eller føles alt for varm. Så HOVR Sonic 2 er helt klart en sko vi kan anbefale til sommeren 2019. Det vi ikke kan lide ved skoen eller som vi syntes den mangler er dæmpning, den bliver lige lidt for stum og ikke videre responsiv. Helhedsindtrykket er dog mere end godkendt og man får en god følelse både før, under og efter sin løbetur. En cool detalje du kan tage med er at skoene kan tilslutte skoene til Under Armors app Map my run og få detaljerede målinger og statistik på dine løbeture. 

Adidas_UltraBoost_19_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 1 495 kroner.

Kommer i farverne: , og .

Størrelse: Pasformen er tight, men størrelsen som helhed er helt almindelig.

Pasform: Betydelig mere tætsiddende pasform end forængeren, så hr du haft en tidligere udgave af UltraBoost kan det tage nogle gange at vende sig til UltraBoost 19.  

Komfort: Står en blød og skøn løbesko i toppen af din ønskeliste kan vi varmt anbefale UltraBoost 19. Det er et par sko med den bløde velkendte Boost-dæmpning som giver følelsen af at flyve fremad med et par skyer under fødderne.

Design: Adidas ved hvordan man laver løbesko der vækker det der "must have" og denne UltraBoost er ingen undtagelse. Mange anvender denne model som sneakers og det kan du også med denne, selvom den har lidt mere løb over sig.  

Sammenfatning: 

UltraBoost 19 er på mange måder en helt ny sko hvis man skal sammenligne med forgængeren. Den er mere avanceret med et lidt tightere fit og en mere fast dæmpning. Du får 20% mere Boost i mellemsålen end tidligere hvilket skal give en mindre svampet følelse når du løber i den. Det syntes testpanelet virkelig kan mærkes, følelsen i UltraBoost 19 er mere stabil og er ikke lige så løs som tidligere versioner. Du får stadig den der bløde, responsive følelse men det er lidt mere som at løbe i en sok sammenlignet med andre løbesko. Det er helt sikkert en sko for løberen der sætter komfort højt på prioteringsliste. 

Puma_Hybrid_Rocket_Runner_DK.png

Mærke:

Model:

Vejledende pris: 929 kroner.

Kommer i farverne:  og .

Størrelse: Puma er generelt store i størrelsen og denne model er ingen undtagelse. Gå en hel størrelse ned for et godt fit.

Pasform: Super brede. Testere som normalt vælger en halv til en hel størrelse større for at få bredden med også behøver ikke det i denne model.

Komfort: Ualmindelig sål som gør den fantastisk blød og fleksibelt. Den følger foden bevægelser i hvert et skridt. Sålen er delt i tre og sidder sammen med to bløde "ledere" som gør skoen ekstra bøjelig, helt suverænt.

Design: Det tager lige nogle sekunder inden du vender dig til den spraglede, prikkede sål med et look der er meget oppe i tiden. Det futuristiske og unikke der helt sikkert er et sjovt indslag i din garderobe! Det er cool at snøre disse sko på og det smitter af på løbestemningen.

Sammenfatning:

Bløde, lette og luftige løbesko til en overraskende god pris. Testpanelet er positivt overrasket over Puma`s nye løbesko. At løbe på asfalt bliver en sand fornøjelse på grund af den tredelte sål der giver en helt ny type af fleksibilitet. Pasformen får ldit løb til at føles naturligt, det er som at løbe med et par lækre puder på fødderne istedet for et par sko. Eftersom sålen ikke har noget mærkbart mønster under sig anbefaler vi dem fremfor alt til asfalt og løbebaner da grebet ikke er helt så optimalt til andet. Udseendet er specielt og der er lidt Blade runner - over det! Men er du, ligesom os, vilde med looket får du en superskøn og blød løbesko til at sparke din løbesæson igang. Inden du klikker den hjem skal du huske på det er en bred model, så har du smalle fødder så vælg en anden model. Eller kan et tip være at gå en halv størrelse ned.

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

1 dag sedan
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

1 dag sedan
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

3 dagar sedan
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

3 dagar sedan
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

5 dagar sedan
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

06 mar 2019
Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

04 mar 2019
Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

01 mar 2019
Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

26 feb 2019
Header.jpg

TEST: Mama by Blacc foråret 2019

26 feb 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg

Nu er Nike Icon Clash her!

25 feb 2019
Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

22 feb 2019
Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

22 feb 2019
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

21 feb 2019
Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

20 feb 2019
Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

20 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

18 feb 2019
TommySport

Hej Tommy Sport!

14 feb 2019
Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

13 feb 2019
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

13 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Her er Peak Performances nye supertrøje du må og skal eje!

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

12 feb 2019
Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

08 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
more news
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

Det bliver mere og mere populært med funktionel sportsmode, og i foråret 2019 er den stilfulde vindjakke på toppen. Her er de modeller, vi kan ikke kan få nok af!

Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

En elsket og ikonisk dæmpning har fået sin egen højtid, Nike Air Max Day. Vi fortæller, hvorfor dagen er værd at fejre!

Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

Et sikkert forårstegn er når du bliver sulten efter at løbetræne. Når det stadig er lidt køligt i luften, kræver det en vindtæt løbejakke. Her er testpanelets favoritter i foråret 2019.

Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!

Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

Er en løbesko med masser af dæmpning det bedste at løbe i? Og hvad har skoens drop egentlig at skulle have sagt? Løbesko`s eksperten Agne Karlsson hjælper dig her på ret vej til at finde den helt rigtige løbesko for dig for 2019.

4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

Snart er det forår, hurra! Vær med til at fejre foråret med helt nye sneakers. Her er otte herremodeller som vi synes ekstra godt om lige nu.

Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

Har du også lyst til at gemme støvlerne væk længst inde i skabet? Her er ni nyheder til sneakersvejr.

Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

Gør plads til Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy – en neutral sko til løberen som løber hver dag!

4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

Koral, militærgrønt og seamless design – her er forårets nyheder fra Adidas du bare må eje!

886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

Træningstøj der matcher forårshumøret. Vi har samlet nogle af Nikes nyheder vi selv har på ønskelisten.

Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

Haglöfs nye skaljakke hedder Grym og er specielt fremstillet med det hårde nordiske klima i tankerne!

Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

Årets træningsnyheder er rullet ind hos Sportamore og vores mandlige testpanel har svedt i seks af de nyeste træningssko! Få et nærmere kig på modellerne herunder!

Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

Praktiske, komfort og retro. Her er de tre hotteste sneakerstrends for 2019.