DK_HEADER_DAM.jpg

Stor test af forårets træningsjakker 2018

Har du brug for en let jakke til foråret, når du løber, træner eller cykler? Eller måske på vej til og fra fitnesscenteret? Her er 8 modeller til damer, der klarer arbejdet. 

DK_NIKE_WMS.jpg

Mærke: Nike

Model: Shield Convertible Hood Jacket

Vejledende pris: 759 kroner 

Testpanelet siger:

Størrelse:

Vælg din normale størrelse! Jakken sidder lige, som den skal, når man træner, ikke for stramt og heller ikke for løst, så den er i vejen.

Vægt: 

Den er ekstrem let og kræver ingen plads. Du kan let folde den sammen, så den ingenting fylder i træningstasken. 

Pasform:

Jakken sidder rigtig godt og er tilpas lang, til hofterne, og der bliver den siddende, også når du løber. Den glider ikke op, men følger kroppens konturer, og ”poser” ikke, du føler dig flot og træningschic i den. 

Design:

Alle i testpanelet synes, at jakken er meget flot med hætte og lynlås. Jakken har en lomme på ryggen, som du nemt kan folde den ned i og lave den om til et bælte, hvis den bliver for varm, når du løber. Stort plus! Ellers kan det være et problem, når du først har fået pulsen op under løbeturen og er blevet varm. 

Temperatur: 

Denne jakke giver ingen varme, men er en tynd, vindjakke uden for. Reguler temperaturen med de lag, du har på under jakken. Fordi den er så tynd, kan du sagtens have jakken på under første del af træningen i fitnesscenteret. 

Komfort:

En meget behagelig komfort, takket være den perfekte pasform, det tynde og lette materiale og den former sig efter kroppen. 

Ventilation: 

Materialet ånder ganske godt, men jakken kan holde lidt på varme og fugt, så den kan klæbe til huden, når du sveder. 

Sammenfatning: 

En super-cool træningsjakke, der gør dig klar til en udendørs løbetur til foråret. Den sidder perfekt på kroppen, og Nike har virkelig tænkt på de små detaljer, f.eks. lang lynlås, lomme på ryggen og en smart hætte. Jakken fungerer også godt som en opvarmnings-jakke før en træningstime. Passer til vores nordiske klima og tåler både vind og vand, hvilket gør den endnu mere alsidig.

DK_KARITRAA.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Tove Jacket

Vejledende pris: 1 495 kroner

Testpanelet siger:

Størrelse:

Sidder tilpas stramt på kroppen, så du ikke føler, at vinden hiver fat i jakken, når du løber i blæsevejr. Jakken sidder perfekt over skuldre, bryst og arme og afsluttes med et par dejlige armvarmere. 

Vægt: 

En lidt tungere jakke, da den består af flere lag, men det mærker man ikke noget til. Forskellige tynde og tykke partier på jakken, så man kan regulere varmen, men det betyder, at jakken er lidt tungere end en normal vindjakke. 

Pasform:

Helt fantastisk pasform! Den føles næsten som et ekstra stykke ”hud” i et blødt materiale, der føles dejligt på kroppen. Selvom den sidder til over brystet, er det ikke noget, der generer, fordi det er så varm og blød. Det eneste minus er, at den ikke har nogen lynlås eller andet, du kan bruge til at stramme den over hoften. 

Design: 

Rigtig, rigtig dejligt! Kari Traa kan lave farverigt tøj, der også appellerer til en, der normalt vælger sort.  Smukke detaljer og velplacerede reflekser på ærmer, bryst og ryg.

Temperatur:

Jakken er forholdsvis varm, men har partier under armene og på ryggen, der frigiver overskydende varme. Det giver dig mulighed for at bruge den, når det er et par minus- og plusgrader udenfor. Du kan bruge denne jakke næsten hele året!

Komfort:

Højeste bedømmelse! Den smukkeste løbejakke, testpanelet nogensinde har testet. Materialet er ikke hårdt og irriterende, men blødt og dejligt.

Ventilation: 

Jakken ånder utrolig godt. I modsætning til jakker, der føles indelukkede og våde under træning, føles denne model utrolig behagelig på alle løbeture. Du behøver ikke engang at åbne jakken efter turen, hvis du f.eks. tager en pause for at handle ind, på grund af den høje ventilation. Uanset temperaturen udenfor holder denne jakke dig tilpas varm.

Sammenfatning: 

Dette er en jakke, du kan bruge, når du træner eller løber udendørs, og den er cool på flere måder. Den har økoimprægnering, der gør den meget vejrbestandig. Den har også et fedt design. Pasformen er absolut overlegen, og det bløde materiale gør jakken meget behagelig at gå rundt i, selv efter træningen. Jakkens åndbarhed gør den utrolig alsidig, og de forskellige lag gør, at du kan bruge den til foråret, men også når det bliver efterår og vinter. Den følger kroppens bevægelser og glider ikke op. Hvad mere kan man ønske sig af en træningsjakke?


DK_rohnisch_.jpg

Mærke: Röhnisch

Model: Namaste Jacket

Vejledende pris: 699 kroner 

Testpanelet siger:

Størrelse:

En jakke i en lidt kortere model, hvilket er godt at vide, hvis du er høj. Ellers er den luftigt uden at sidde for stramt.

Vægt:

Denne træningsjakke er hverken tung eller let, men har en normal vægt. Jakken føles godt på kroppen, og den er ikke i vejen, når du træner i den.

Pasform:

Pasformen er perfekt! Der er ikke for meget stof, så jakken poser ikke, og den er heller ikke så stram, at måske føler trang til at trække den ned. Selv ved halsen er pasformen stor, så lynlåsen ikke generer.

Design:

Dette er en superflot jakke! Den er så flot, at du vil have den på, selv når du ikke træner. Alle i testpanelet elsker det bløde stof, og teksten på ryggen er en fin detalje. Får mange komplimenter!

Temperatur:

Jakken passer perfekt til indendørs opvarmning, powerwalk til foråret eller før og efter træning. Men den bliver for varm, hvis du har den på til en hel træningstime. Jakken er lavet i et funktionsmateriale, men det er ikke "højtydende", som nogle af de andre jakker i testen.

Komfort:

Superskøn! En jakke, du også kan bruge uden for fitnesscenteret som sportsjakke fremfor en løbejakke. Perfekt til en weekend, hvor du gerne vil have pænt tøj på, også hvis du skal ud. 

Ventilation:

Jakken er lidt tykkere i stoffet og bliver derfor varmere end en tynd jakke, selvfølgelig. Åndbarheden er ikke særlig god, og du kan kun bruge den et par minutter på løbebåndet, før du bliver meget varm. 

Sammenfatning:

Dette er det rigtige valg, hvis du leder efter en jakke, du kan bruge til powerwalk og efterfølgende beholde på, hvis du f.eks. skal til brunch med en ven. Det er dejligt at føle sig fin, når man træner, men det er ikke jakken til dig, der kræver den bedste funktion. En del i testpanelet brød sig ikke om den korte model, men det er en smagssag. Fås i flere farver, vælg din favorit!

DK_casall_WMS.jpg

Mærke: Casall

Model: Leather Like Jacket

Vejledende pris: 1 295 kroner

Testpanelet siger: 

Størrelse:

Rammer prik, når det gælder bredde, længde og skulderparti. Jakken slutter lige over bagdelen. Men materialet er ekstremt elastisk, så flere størrelser kan helt sikkert passe en og samme person.

Vægt:

Vejer meget lidt i forhold til at være en så gennemarbejdet jakke. Ser ud til at veje mere end den gør.

Pasform:

Pasformen er fænomenal, hverken for løs eller for stram. Ærmerne er måske lidt lange, og der er meget stof ved dine håndled, hvis du ikke er særlig høj.

Design:

Jakken giver mere en følelse af, at du har en pæn jakke på, end andre træningsjakker. Det elastiske, skinnende materiale i et lidt plettet mønster minder trods navnet ikke om læder, men om silke, som giver dig mulighed for at bruge denne godbid både på arbejdet og i fitnesscenteret - og til fest. Nul "campinghabit"-fornemmelse i denne træningsjakke.

Temperatur:

Denne jakke varmer ikke, du skal supplere med undertøj, en sweater eller en ordentlig jakke i rigtigt udevejr. Til foråret og sommeren er den perfekt, når du har brug for en træningsjakke.

Komfort:

Det elastiske og kølige materiale gør jakken her til en vinder. Fungerer lige så godt til gå- og løbeture som til arbejde og hygge i sofaen, en rigtig dejlig jakke. 

Ventilation:

Her får jakken minuspoint, du bliver fugtig under højintensiv træning, fugten går ikke væk fra kroppen, men bliver inde i jakken. Den ånder ikke specielt godt, men fungerer bedre som cover-up før og efter træning. Betragt den som et stykke moderigtigt tøj, snarere end et "teknisk" stykke tøj.

Sammenfatning:

Dette er den ultimative jakke til dig, der allerede har en funktionel løbejakke hjemme. Casall-jakken er det behagelige, men sikre valg til og fra fitnesscenteret, under opvarmning på tennisbanen eller til en gåtur i weekenden til sommer. Helt perfekt, når du vil have noget dejligt på, der på samme tid ser godt ud. Men til højintensiv træning, når du sveder rigtig meget, kræves mere funktion. Stort plus til materialet der er usædvanligt elastisk! Det giver en dejlig følelse, blødt mod huden, og størrelsen behøver ikke være helt præcis.


DK_BLACC_WMS.jpg

Mærke: Blacc

Model: Rebella

Vejledende pris: 449 kroner 

Testpanelet siger:

Størrelse:

Blacc-jakken er true to size, så vælg din normale størrelse. Den kan opleves lidt for kort, hvis du er høj. 

Vægt:

En rigtig letvægter! Den er lavet i et tyndt og let materiale og fylder ingenting i tasken, når du ruller den sammen. Der er heller ingen detaljer på jakken, der larmer, når du løber eller lægger den i tasten, lynlåsen vejer ingenting.

Pasform:

Den minder lidt om en klassisk bomberjakke. Den sidder rigtig godt og er ikke for stram over bryst og arme. Armvarmerne er derimod lidt for stramme, og det går ud over bevægelsesfriheden.

Design:

Denne jakke er mere stilfuld end funktionel. De to lommer har ingen lynlås, og man kan derfor ikke lægge nøgler eller andet i, men jakken er virkelig flot, så betyder lommerne mindre! At den er kridhvid gør den luksuriøs og anderledes. 

Temperatur:

Da materialet er tyndt, og jakken ikke er foret, så passer den bedst til lidt varmere temperaturer, f.eks. i fitnesscenteret eller til løbeture om sommeren. En perfekt jakke til løbeture i foråret, når temperaturen er lidt varmere, du får nok brug for en tynd langærmet bluse under.

Komfort:

Jakken er superskøn, takket være det tynde materiale. Testpanelet mener, at jakken tager sig bedst ud, når den er åben med en flot top under.

Ventilation:

Materialet, hvor godt det end er, ånder ikke meget. Der er ingen ventilationshuller under armene, så den fungerer ikke til intensiv træning, hvis du ikke kan lide lidt kondens. Dette er først og fremmest en flot jakke, du har på før og efter træning, og ikke en jakke, du har på, når du løber.

Sammenfatning:

En flot jakke i et stilfuldt design, der passer perfekt på vej til fitnesscenteret eller under opvarmning. Designet er minimalistisk, men gennemtænkt - f.eks. skinnende lynlås i oliefarve i stedet for en kedelig sort. Det trækker ned, at armvarmerne er lidt for stramme, desuden mangler jakken et par praktiske detaljer, f.eks. en lomme til nøgler. Til gengæld får du meget for pengene!


DK_puma.jpg


Mærke: Puma

Model: Spark 3/4 zip

Vejledende pris: 499 kroner

Testpanelet siger:

Størrelse: 

En true to size- jakke, der er rummelig i modellen. Her skal du virkelig gå efter din normale størrelse. Jakken er fin til såvel høj som lav, og på de fleste går jakken ned til midten af rumpen. 

Vægt:

En ekstremt let jakke, som er meget taknemmelig. Den føles aldrig tung på kroppen og fylder ingenting hverken i fitnesscenteret eller i tasken en sen forårsaften. Du mærker næsten ikke, at du har jakken på. 

Pasform:

På grund af den rummelige model har jakken en meget god pasform. Den er ikke for stram, men sidder stadig godt på kroppen. Den er rummelig, hvor den skal være det, så har du f.eks. meget veltrænede arme, kan du sagtens bruge jakken, uden at den strammer. Elastikken gør, at du får en fin form på jakken, og den sidder ikke for stramt på rumpen. Normal længde på ærmerne. 

Design:

Der findes vel næppe en flottere træningsjakke end denne? Alle testpersoner, der er vilde med neutrale farver og farverige varianter, elsker denne jakke. Den lyserøde farve er superfin, og printet på foran og bagpå, gør blot jakken endnu flottere og en 3/4 lynlås føles rigtig! Det tynde stof løfter også designet og sikrer, at denne jakke får toppoint.

Temperatur:

Det tynde materiale snyder en smule, for man tror måske, at jakken er meget koldt, men faktum er, at den holder en behagelig temperatur, f.eks. under opvarmning. Du bliver ikke kold, når du går i gang, og du bliver heller ikke for varm, når du først har fået pulsen op. 

Komfort:

Taget i betragtning at jakken nærmest ikke kan mærkes på kroppen, er komforten høj. Du kan løbe i den og lave burpees uden problemer. Du har fuld bevægelsesfrihed i jakken. Det eneste negative er, at når du sveder, kan materialet på ærmerne klistre fast på dine arme. Derudover er jakken meget behagelig.

Ventilation:

Jakken har en god ventilation, og du føler dig aldrig ”isoleret”, selvom du sveder. Jakken er først og fremmest god til opvarmning og afkøling, da åndbarheden ikke er specielt god, så du kan ikke bruge den til en hel træningstime.

Sammenfatning:

Testpersonerne elsker denne jakke! Her er den perfekte jakke, den fylder ikke meget, og så er den rigtig flot. Har du brug for en teknisk avanceret træningsjakke, skal du ikke gå efter denne model. Men testpanelets medlemmer er fulde af begejstring, og en af dem købte to jakker, en til at bruge hjemme og en til arbejdet. Du kan både bruge den til løb, træning og hverdag, så den må siges at være meget anvendelig.


DK_UnderArmour.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Storm Outback Jacket

Vejledende pris: 609 kroner

Testpanelet siger:

Størrelse:

Den er en anelse stor i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser, så overvej at gå en størrelse ned, medmindre du har en lidt større barm. Jakken er rummelig og løs på overkroppen. Den går ned til midten af bagdelen, og ærmerne når til knoerne på hænderne.

Vægt:

Træningsjakken er let, behagelig at have på og nem at pakke ned. Selvom den er let, føles den varm!

Pasform:

Fantastisk pasform til træning, jakken sidder ikke alt for stramt på kroppen, men er snarere luftig og tillader alle mulige bevægelser. Fordi jakken er luftig, giver den dig mulighed for at bære en kraftig bluse, hvis du skal træne udenfor i få plusgrader. Jakken fungerer både til burpees og løb.

Design:

Designet kan nemt forklares sådan her: "Black never goes out of style". En stilfuld og mat jakke med to sidelommer med masser af plads. Det eneste, vi savner, er en lomme på ryggen. Jakken passer både til træning tl en tur i byen, fordi den er så stilren.

Temperatur:

Selvom stoffet er tyndt, fungerer jakken udmærket i et par plus grader, hvis du har en varm og funktionel bluse under. Den er dejlig at løbe i, da den tåler vind.

Komfort:

På grund af sin luftighed og fordi jakken ikke sidder for stramt, er meget behagelig. Man kan lave alle mulige bevægelser i den, og den absorberer sved. 

Ventilation:

Du kan sagtens træne og løbe i denne jakke på en behagelig måde, da den ånder rigtig fint. Testpanelet er meget tilfreds med de tekniske funktioner.

Sammenfatning:

En stilfuld træningsjakke, der har alt! Hvem vil ikke gerne have en stilfuld, let og vandafvisende jakke? Den eneste ulempe er, at den er lidt speciel i størrelse, men den gælder for mange af Armys produkter. Den har smarte refleksdetaljer og er perfekt til enhver form for udendørs træning.


DK_craft.jpg

Mærke: Craft

Model: Velo Convert Jacket

Vejledende pris: 799 kroner

Testpanelet siger:

Størrelse:

Den er lidt lille i størrelsen, er du er mellem to størrelser, skal du vælge den største. Mange i testpanelet, der normalt bruger størrelse S, valgte i stedet en M, fordi den er lidt stram forneden. 

Vægt:

Meget let og smidig jakke. Den føles let, men beskytter mod vind og vand.

Pasform:

Meget god mobilitet i ærmerne og over ryggen, perfekt hvis du kan lide at cykle. Godt med silikonekant, det holder jakken på plads. Den sidder fantastisk, og hvis det er koldt udenfor, kan du snildt have et sæt varmt undertøj på og bevæge dig frit.

Design:

Denne jakke lykkes med både at være farverig og stilren. Flotte funktionsdetaljer og plus for, at man kan omdanne den til en vest. Meget medgørlig!

Temperatur:

Jakkens meget tynde kvalitet betyder at den er mere afkølende og skøn end  varm. Perfekt til de lidt lunere forårs- og sommeraftener. Bruger du den, når termometeret viser nulgrader, skal du have et varmt sæt tøj under. Så beskytter jakken mod vind og vejr.

Komfort:

Den er superlet og behagelig, ånder på en god måde, men beskytter stadig mod vind og vejr. Nem at folde sammen og lægge i tasken. Det eneste, vi savner, er flere reflekser. Plus for de smarte lommer!

Ventilation:

Selvom den er vandafvisende, ånder den godt, når du løber, træner eller cykler. Dette er en jakke, du altid kan stole på, når du vil have en funktionel jakke.

Sammenfatning:

Den perfekte jakke til dig der cykelpendler! Den er superlet og behagelig, ånder, men beskytter mod vind og vejr på samme tid. Fleksibelt, at du kan lave den om til en vest. Det er en rigtig cool og god løsning, at du kan fjerne ærmerne. God når du løber, både som vest og jakke. Den føles mest som en træningsjakke, og ikke en jakke, du vil bruge i byen. Her gælder "function before fashion!". 

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

2 dagar sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

5 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

31 jul 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
more news
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

My Shelter er den seneste regnjakke fra Adidas og skal, præcis som navnet antyder, beskytte dig mod vind og vejr. Her er sport- og eventyrsfotografen Sophie Odelbergs mening om den nye jakke.

2 dagar sedan
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

Trailrunning er løb som sker off road, over stok og sten og ofte i en skov. Det anderledes miljø sætter dit udstyr på prøve - og her er hvad du skal huske på, når du køber trailsko.

5 dagar sedan
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

Flere og flere blive bevidste om hvilke materialer der findes i regntøj, og er derfor interesserede i at købe giftfri tøj til deres børn. Det her skal du have i mente til efteråret, når du vælger regntøj til børnene!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

Det er ikke altid nemt at finde det rette tøj til skoleudflugterne. Vejret kan hurtigt slå om, den ene dag er det rigtig varmt og den næste dag føles det næsten som vinter. Vi har snakket med en børnetøjsekspert om, hvordan børnene holder sig varme og tørre i efterårsvejret!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

Indendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en raket på banen. Her fortæller vores sportsglade testpanel hvorfor netop denne sko er oplagt til volleyball og innebandy.

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hovedet, må man have i... Uret! Vores testpanel har udforsket alle finesserne i træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire. Her er dens præstation ved blandet andet løb, spinning og gymtræning.

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

Nu kan du snart oplade batterierne på dit smartwatch, mens du har det på. Garmins nye, opdaterede Fenix 6-serie med solceller i selve displayet er her!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

En støddæmpning bestående af små kugler som former sig under foden og giver en unik pasform, lyder det fristende? Vores løbebegejstrede testpanel har løbet i den nye, hypede løbesko fra Nike - her er deres mening.

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019