innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

 och  – här har vi satt innebandyklubbor från alla de populära varumärkena på prov!

SHOP DIREKTE: 

Værd at vide: 

  • Flex er et mål for, hvor fleksibel staven er - jo større flex, desto blødere skaft og jo lettere kan du bruge materialet til at skyde med bolden, lidt som en slangebøsse.
  • Et hårdt skaft giver hårdere skud og pasninger - forudsat, at du har den krævede styrke og teknik. Hvis du hverken har styrken eller teknikken på plads, kan du med fordel af at vælge en blødere stav.
  • Når du står op med staven lodret foran dig, skal den være så lang, at den ender et sted mellem navlen og brystbenet. BEMÆRK! Husk at have sko på, når du måler.
  • Mange synes, at en lidt længere stav giver bedre skud, mens en kortere er lettere til boldkontrol.
  • Både flex og længde er et spørgsmål om smag, men generelt anbefales blødere, kortere stave til juniorer og kvinder og hårdere stave  til mænd. Husk dog altid at stole på din mavefornemmelse.

zone

Forskellige modeller:  og 

Flex: 28

Passer til: Playmakeren

Testpanelet mener:

Denne stav er på mange måder let at spille med. Skaftet er blødt og let at bøje, ligesom bladet, der følger med den. Dette er dog ikke det første, testpanelet lægger mærke til.

- Det første jeg tænker på er, at den er ekstremt let. Jeg har vist aldrig spillet med sådan en let stav før! siger en tester.

Ulempen ved en så blød og let stav er, at den er noget vanskeligt at skyde med.

- Hvis du er vant til en hårdere stav og frem for alt et hårdere blad, er der en risiko for, at du synes, der er for lidt pres i Maker Air Superlight, siger en tester.

Nej, dette er ikke staven for backen, der ønsker at placere skud i det fjerne hjørne - snarere passer staven til angriberen, der ofte kommer i fri position. Bladets vinkel er så ret, at boldkontrollen er lige så god med forhånd som med baghånd.

- Jeg kan bestemt forestille mig at bruge denne stav, når det er straffe. Bladet er fladt og boldkontrollen så fordelagtig, at du let kan løfte bolden i baghånd, siger en person i testpanelet, mens andre ikke er så overbeviste.

- Jeg synes, at staven har et temmeligt "klæbrigt" blad - det inviterer dig til at "behandle" bolden lidt for meget i stedet for bare at sende den fremad. 
Hm ... ja, det skyldes måske ikke staven, mener andre i panelet.

epic superskin pro

Forskllige modeller:  og .

Flex: 29

Passer til: Allround

Testpanelet mener:

Denne stav fra Unihoc har faktisk mere fleksibilitet end den ovenstående fra Zone, men føles alligevel stivere - måske fordi bladet er en klasse hårdere. Det giver en flot blanding af flere egenskaber.

- Jeg synes, det er en perfekt blanding af "skudstav" og "driblestav", siger en tester og fortsætter:

- Tyngdepunktet er tættere på bladet, hvilket giver den ekstra hastighed til pasninger og skud.

Det faktum, at tyngdepunktet er lavt og bladet hårdere, betyder at du skal være lidt smidigere i håndleddene, når du modtager bolden. Hvis du er nybegynder eller vant til et blødere blad, skal du vænne dig til det. Når du først har teknik til at matche bladet, giver det kun fordele.

- Denne stav passer dig, der kan lide, når du er med i angrebsspillet. Du kan godt lide at presse bolden, du kan lide at leverede de afgørende afleveringer  - og også skyde på mål, når det passer! Det er en fantastisk allround stav, ganske enkelt.

På undersiden er bladet "rillet", hvilket betyder, at friktionen mod gulvet reduceres. Ud over denne smarte løsning er designet en anden ting, som testpanelet fremhæver som ekstra positivt. Detaljerne i guld er som prikken over i'et! Om Unihoc-staven kan det i øvrigt siges, at den hverken vejer for meget eller for lidt.

- Det er langt fra den letteste stav, jeg har spillet med, men jeg synes, den er god, siger en tester og fortsætter:

- Mange stave med høj flex er lidt for lette, hvilket gør det vanskeligt at skyde. Her får du en god blanding.

iconic titan straight edge

Forskellige modeller:  og 

Flex: 29

Passer til: Begynderen

Testpanelet mener:

Det bedste ved denne stav er, at der ikke er behov for tilvænning, mener testerne.

- Bladet er ekstremt let at spille med, og jeg behøver ikke at "skåle" eller "hooke" for at bolden skal ligge korrekt mod bladet, siger en tester og fortsætter:

- Med andre ord, med denne stav behøver du ikke være verdensstjerne for at skrive dig ind i matchprotokollen for assists. Grebet er også godt, og staven er ekstremt let, hvilket gør den velegnet til både kvinder og juniorer samt nogle herrer-seniorer.

Ulempen ved en så let stav er, at den kan opfattes som lidt for simpel for dig, der spiller på et avanceret niveau. Bladet er lidt for eftergivende, hvilket gør det lidt for "hyggeligt" at rulle bolden frem og tilbage mellem baghånd og forhånd.

- Hvis du er back og vil have en ægte slagstav, kan dette være den forkerte model, du skal i det mindste skifte til et hårdere blad, mener en tester, men tilføjer:

- For en allround-spiller, der sætter pris på en let at stav, der har et eftergivende blad, er den fin. Jeg er ikke en teknisk spiller, men jeg følte mig rigtig godt tilpas med denne Unihoc-stav i mine hænder.

Sidst men ikke mindst kan det siges om denne stav, at den er forsynet med "indhak" i skaftet, hvorved det får en svag kurveeffekt.

epic edge curve

Forskellige modeller:   og 

Flex: 26

Passer til: Sniperen

Testpanelet mener:

- Den bedste stav, jeg nogensinde har testet, siger en person i testpanelet lige efter første træning.

Denne Unihoc-stav er betydeligt hårdere end ovenstående modeller og har kun 26 i flex. Bortset fra dette er skaftet såkaldt buet. Det vil sige, at det bøjer lidt i bunden. Traditionelt er det en funktion, der gør staven endnu stivere og sværere at spille med.

- Jeg synes, du får god boldkontrol, selvom den er buet, og selvfølgelig skyder du særdeles godt med den!

Floorball-staven fra Unihoc roses også for designet, som er innovativt, stilfuldt og får dig til at skille dig ud.

- Én ting bemærker jeg - grebtapen, der følger med det, er magisk! Jeg synes, det er ret usædvanligt.

Med andre ord er denne stav perfekt til dig, der ellers er så kræsen, at du taper staven om, så snart du har købt en ny. Ellers er dette tydeligvis et "haglgevær" til sniperen, der kan lide at skyde overalt på marken. Den hårde stav giver også stort tryk, når man skyder på mål fra lang afstand. Når det er sagt, er den ikke den nemmeste at spille med.

- Denne stav er velegnet til den, der har spillet et stykke tid, da den ikke er så eftergivende som modellerne ovenfor.

tourlite

Forskellige modeller: .

Flex: 27

Passer: Allround

Testpanelet mener:

Dette er på alle måder en meget let stav, både med hensyn til skaftet og bladet. Det skaber en jævn balance. Dette gør det primært meget let at spille med staven.

- Dette er staven, som alle kan bruge, da den er meget all round. Du får god boldkontrol, da bladet er så blødt, og skuddet er overraskende godt af et blødt blad at være, siger en spiller i testpanelet, men en anden er ikke helt enig:

- Jeg har et lille problem med alle Q1-blade, og det er, at jeg ikke er så glad for bagsiden, som er ret lille og mangler en afrundet form. Det betyder, at bolden har en tendens til at glide væk ved høje skud.

Hvis du tidligere har spillet med Salmings klassiske Q1-blade, ved du, at de ellers er ret vinklede opad. For at holde skuddet i ret højde kræves derfor en teknik, hvor man læner sig meget over staven, når man skyder. Men hvis du har svært ved at få højde på bolden, er denne stav perfekt.

- Jeg kan også godt lide tapen, der er på. Den er meget klæbrig og giver et godt greb, siger en testperson.

Designet får også en god score - ensfarvede stave ser ud til at være efterårets stærkeste trend! Det skal også nævnes, at Salming selv mener, at denne stav er meget holdbar. Testpanelet kan ikke sige noget om dette, men efter et par ugers spil er staven i det mindste helt intakt.

- Dette kan være noget for mig, der normalt ødelægger et par stave pr. sæson!, udbryder en person i testpanelet og forklarer:

- Det er deprimerende at kaste sig ud i et skud og knække staven i stedet. Og det er også dyrt!

superair light

Forskellige modeller:  og .

Flex: 27

Velegnet til: De fleste

Testpanelet mener:

Denne Zone-klub er velegnet til de fleste spillertyper. En flex på 27 er normal blandt mandlige spillere, men lidt mere end den kvindelige spiller normalt bruger. Bladet er dog meget blødt af en 27 flex at være.

- Følelsen er, at bladet ikke er så "skålet" som for eksempel Hyper-modellen (se nedenfor, red.anm.), hvilket betyder, at boldkontrollen er lettere med bladets baghåndsside, siger en testperson.

- Ellers er det en meget let og fleksibel model med godt greb! Dette betyder, at den passer til alle spillertyper og til de fleste positioner.

Imidlertid er ikke alle spillere enige.

- Som back, der kan lide langskud, synes jeg, staven vejer for lidt. Den giver ikke den kraft i skuddet, som jeg ønsker.

Med andre ord er denne floorball-stav bedst egnet til dig, der skyder f.eks. "håndledsskud", snarere end slagskud, hvor du har mere vægt bag skuddene.

- Ligesom en af stavene ovenfor er bladet riflet nedenunder, hvilket betyder, at det glider meget behageligt over gulvet.

Ellers kan man sige, at denne stav er overkommelig i pris. For en rimelig sum får du mange fantastiske funktioner. Designet fremhæves som et af de positive aspekter. Denne model matcher garanteret dit kampudstyr.

hyper composite

Forskellige modeller:  och 

Flex: 27

Velegnet til: Begynderen

Testpanelet mener:

Firmaet klassificerer Hyper Composite Light som en begynder-stav, og testpanelet er enigt. Prisen er omkring 700 kr., og for den pris får du en meget brugervenlig softball-stav.

- Hvis vi skal starte med det negative, vil jeg sige, at den passer ekstremt dårligt til mit kampudstyr. Efter at have testet andre stave er jeg næsten blevet vant til den stilfulde, solide farve, griner en testperson. Imidlertid er en anden ikke så enig:

- Nå? Jeg synes, det er sådan, en stav normalt ser ud og skal se ud. 10 ud af 10 Sportamore-hjerter får den fra mig!

Bortset fra testpanelets uenighed om designet er der ikke meget negativt at sige om denne model. Staven passer til alle uanset position -  uden undtagelse.

- Bladet er ret skålformet, hvilket gør det let at fange bolden og komme til skud, siger en testperson og tilføjer:

- Normalt gør et skålformet blad det sværere at slå et baghåndspas, men jeg tror ikke, det gælder for denne stav. Godt!

Bladet er relativt blødt i forhold til staven, hvilket giver en god følelse. Du behøver ikke at have et håndled som en verdensstjerne for at kunne modtage et hårdt pas i høj hastighed med Hyper Composite Light. Bolden springer ikke væk, hvilket den kan gøre med et hårdere blad.

- Skaftet har en medium hård flex på 27, hvilket ikke gør staven til verdens sværeste at spille med, men heller ikke den letteste. For mænd eller kvinder med god teknik er den enkel nok til, at du kan flexe for at drage fordel ved slagskud.

sense hes

Forskellige modeller: 

Flex: 25

Velegnet til: Playmakeren

Testpanelet mener:

Den første ting, testpanelet bemærker, er at bladet er større end på de andre modeller, hvilket giver en stor og bred slagflade. Staven er som skabt til hårde afleveringer. Den er dog ikke egnet til begyndere, fordi hårdheden ikke er noget at spøge med.

- Jeg vil sige, at den passer til en mere erfaren spiller, der kan håndtere en stav, der ikke er så let at spille med. Den er faktisk meget vanskeligt at bøje, siger en person i testpanelet.

Denne stav fra Oxdog har kun en flex på 25 og passer derfor til dig med en perfekt teknik og muligvis en masse styrke. Den anbefales ikke til hverken juniorer eller kvinder.

- Bortset fra det faktum, at den lave flex gør skaftet vanskeligt at bøje, giver det også problemer med teknikken. Da staven er så hård, mener jeg, at den er til spillere med bløde håndled. Ellers springer bolden væk fra bladet.

Dette er den første stav i testen, hvor testpanelet mener, at grebet ikke lever op til forventningerne.

- Grebet er et minus. Så snart du bliver lidt svedig, mister du grebet. Jeg må udskifte tapen ret hurtigt.

Selvom denne stav ser ret robust ud, er den meget let. Sidst, men ikke mindst, skal du vide, at skaftet er ovalt og ikke helt rundt. Det giver et andet greb, som splitter testpanelet. Nogle siger, ​​at de aldrig vil købe en rund stav igen, mens andre foretrækker det klassiske.

 Tilbage

News Feed

canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
more news
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020