Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

Når temperaturen kommer over frysepunktet er det tid til at få børstet støvet af den tynde dunjakke i skabet. Eller hvorfor ikke bare købe en ny istedet? Her er 11 gode forslag! 

Til kvinder:

ADIDAS DAM.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun 

+ Feminin pasform men er lidt lang i ærmerne så er du lang vil du stadig have glæde af jakken! 

+ Modellen sidder rigtigt, rigtigt godt på kroppen. Jakken er både blød og behagelig - præcis det man vil have i en tynd dunjakke.

+ Cool, sports-look med en fluffy dunfor. Hvis du syntes 90-stilen er cool kan du tage et par smækbukser på sammen med jakken, så kører vi! 

- Selv om desinget får masser af ros er det ikke alle der syntes den glansende finish er det fedeste. Den ældre halvdel af testpanelet syntes den var lige Star Trek nok. 

Sammenfatning: En cool jakka som sidder rigtigt godt på kroppen. Den er en af de varmeste jakker i testen. Modellen kommer bedst til sin ret når det er et par plusgrader udenfor. Udover den sidder rigtgt godt har den også en god behagelig hætte og er super let. Perfekt til sport!

DK-SVEA DAM.jpgMærke: Svea
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Andedun

+ Præcis som modellen fra Adidas er det her en af de varmere jakker i testen. 

+ Lissabon Jacket har to, smarte detaljer som testpanelet vil fremhæve. Dels den super afslutning ved kraven og den snor rundt i bunden af jakken der gør man kan få en ekstra god pasform.

+ Komforten er i top. Indersiden af jakken er så lækker blød og polstringen er fluffy. 

- Det er en meget kort model der sidder over hoften på de fleste. Det er jo ikke nødvendigtvis en negativ ting hvis det er sådan en model du søger!

Sammenfatning: Cityversionen af en tynd dunjakke. Lissabon Jacket har et fint og stilrent look, fluffy dunpolstring og minder lidt om en bomberjakke i pasformen. Det er ikke førstevalget til en lang powerwalk, men gør sig fint til og fra jobbet eller til og fra skole. En super jakke der varmer godt og passer perfekt til et par fede solbriller!

2117 DAM.jpgMærke: 2117 of Sweden 
Model:

Vejledende pris: 979 kroner

Kommer i farverne :  og  

Materiale: Andedun

+ Jakken kan let pakkes ned, da den er meget tynd og helt ekstremt let. Det går faktisk at have den med i lommen! Helt perfekt at have med på rejsen. 

+ Vallen Jacket er et super mellemlag. Den varmer en del, men kommer selvfølgelig ikke op på siden varmemæssigt som Peak Performance. Derfor er jakken bedst når den kombineres med et sæt skiundertøj eller lignende. 

+ Modellen sidder overraskende godt. Armlængderne er tilstrækkeligt lange for de fleste i testpanelet og pasformen er både bekvem og flatterende, uanset din kropsform. 

- Farven er endnu mere neon i virkeligheden end hvad du ser på billedet, hvilket får mange til at gå en stor bue udenom jakken. Men man bliver set, også i mørket, det er et kæmpe plus og den lyse kulør gør sig rigtig fint syntes vi. Alligevel må vi sige det altså er er en ting som trækker ned.

Sammenfatning: Præcis som modellen fra Kari Traa er det her et perfekt mellemlag. Jakken er tynd og let, sidder godt på kroppen og kan kombineres med flere lag uden problemer.

PEAK DAM.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , , og .  

Materiale: Andedun

+ Andedunsfyldet giver den perfekte fluffy følelse og varmer super godt når det er rundt frysepunktet.

+ Holdbarheden for en Helium Hood Jacket er helt i top. Den her model er både lettere vandafvisende, tåler vind og står imod alt hverdags slidtage med topkarakter. Det eneste der kan sætte en stopper for festen er en spids gren på skovturen. 

+ En rigtig trendsætter. Har du styr på det ved du også at Peak Performance letvægtsjakker er det helt rigtige til foråret. Er skrigende lyserød ikke lige dig kommer den også i en del andre kulører. 

- Pasformen er true to Peak, det vil sige lille små i størrelserne og passer bedst hvis du har en mere lige kropstype. Jakken bliver lidt stram hvis du har lidt bredde rundt om hofterne. 

Sammenfatning: Peak Performance levererer altid høj kvalitet i en flot forpakning. Denne model er en fryd for øjet. Modellen har et blødt materiale og følger kroppens bevægelser til trods for det ikke er et produkt med stræk i. For dig med en lige og ret kropstype sidder den som smurt. Har du mere form kan du tage en størrelse større end normalt.

KARI TRAA DAM.jpgMærke: Kari Traa 
Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Feminin og gennemtænkt pasform med mere plads ved brystet og rundt hofterne. Ærmerne er forlænget med tommelfingerhuller for optimal komfort.  

+ Panelerne i fleece på siderne af jakken sørger for at den har en top åndbarhed i forhold til en del andre jakker i testen. Sørg derfor for at få pakket Tove Midlayer med når du skal på vandretur, da den kommer til sin ret sammen med en skaljakke og skiundertøj.

+ Ekstremt skøn jakke som følger dig i enhver bevægelse. Den er let og blød.

- Testpanelet har svært ved at finde noget negativt at sige. Visse af tsterne ønskede dog et lidt mere udstikkende design! 

Sammenfatning: Kari Traa har gjort det igen og levererer et topprodukt! Uden hætte og med en høj åndbarhed er det her en jakke der holder varmen uden at du føler dig indelukket. Det ultimative mellemlag som sidder tæt til kroppen. 

WYTE DAM.jpgMærke: Wyte 
Model:

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , , og 

Materiale: Andedun

+ Blødt materiale med en fluffy finish som du vil have fra en dunjakke. Indersiden føles blød og lækker mod huden og den er foret helt tilpas.

+ Letvægtsjakke som er en del lettere end hvad man først tror.

+ En rummeligere pasform som først og fremmest passer dig med lidt bredere hofter. Har du en mere lige kropsform kan du gå en størrelse ned for et strammere fit. Win win! 

- Den savner nogle smarte detaljer som justerbar hætte og mulighed for at stramme jakken ind i bunden. Det trækker ned på helheden og funktionaliteten. 

Sammenfatning: Testens budgetvariant er en tynd dunjakke med en klassisk pasform og fin, blå kulør. Modellen gør sig bedst i bye. Jakken har en rummelig pasform og blød inderside. Et perfekt valg til og fra jobbet når det er et par plusgrader udendørs.

Til mænd: 

2117 HERR.jpgMærke: 2117 of Sweden 

Model:

Vejledende pris: 1 145 kroner


Kommer i farven: 


Materiale: Andedun

+ Ekstremt let jakke i et tyndt polyamidmateriale med andedunsfyld. Du skal engang imellem lige kigge ned at dig selv for du kan næsten ikke mærke du har den på. 

+ Super skøn model der giver dig fuld bevægelsesfrihed uden noget der strammer eller gnaver. En af de mere kølige modeller i testen der gør sig bedst sammen med noget skiundertøj. 

+ Selv om hætten kan være lidt irriterende under en skaljakke vil testpanelet slået slag for jakken altså funker super godt som mellemlag på vandreturen.

- Pasformen er ikke lige i skabet for alle som testede den. Det er en rummelig model med plads for både store overarme og mave. Kombineret med den korte ryg og smalle stofkant i bunden for du en mere "kasset" pasform. 

Sammenfatning: En rigtig forårsmodel som er perfekt til når du ikke rigtig ved om du skal have jakke med eller ej da den er så let at pakke ned og tage med. Det at du kan pakke den let ned i lommen gør dog at yderstoffet let bliver kryllet.

ADIDAS HERR.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun

+ Super, super skøn model der føles let og blød mod kroppen og ikke det mindste som strammer eller gnaver. Jakken er helt optimal når temperaturen er mellem 5-10 plusgrader og klarer snildt blæsende hverdage. 

+ Den glansrige finish føles sporty og gør denne model perfekt for dig der går en tur på stadion og ser dit hold til foråret eller dig der bare elsker athleisurestilen. 

+ Pasformen er figurtæt og sidder som smurt på dig med brede skuldre og smallere talje.

- Mange testere syntes at hætten er lige vel lille for at den sidder bekvemt på hovedet. Det gør den taber lidt af sin funktion. 

Sammenfatning: For udendørsaktiviteter og i sportsammenhæng er Varilite Hood Jacket det ultimative valg. Den fluffy dunjakke har et clean look med en glinsende finish som gør at du stikker ud. Den har perfekt med varme til rundt de 5 plusgrader og sidder skønt på kroppen.  

PEAK HERR.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , og  

Materiale: Andedun

+ En slim pasform som sidder perfekt på dig med en smal talje og ikke vil have for meget luft mellem jakke og krop.

+ Med 90 procent andedun og 10 procent fjer varmer Helium Hood Jacket tilpas når temperaturen ligger rundt om nulpunktet. 

+ Lad os være ærlige, den her jakke er super flot og købes nok mest for stilpoint. Det er en ikonisk jakke der passer lige så godt til sport som til en god middag lørdag aften. 

- Modellen er for tyk og uhandy til at have på som mellemlag.Den her er en overjakke og skal bruges som det.

Sammenfatning: En jakke der rammer plet og er en af de varmeste modeller i testen. Udover den justerbare hætte hyldes også åndbarheden af testpanelet samtidigt som den også klarer sig fint i både vind og vejr. Vil du have en model du ikke bliver træt af, får du den her!

WYTE HERR.jpgMærke: Wyte
Model:  

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Letvægtsjakke der knapt mærkes når du har den på. Polstringen i andedun giver den der super lækre fluffy følelse og varmer præcis som den skal når det er de her 10-12 plusgrader udenfor. 

+ Et clean look som passer alt og alle, et sikkert kort i garderoben. 

+ Rummelig pasform med plads til både arme og mave, samtidigt som modellen holder sig indenfor spændet af "normal i størrelsen". 

- Jakken havde derimod fået højere bedømmelse om der havde været mulighed for at spænde jakken ind i bunden

Sammenfatning: Testens budgetvariant Jonathan har en rummelig pasform uden elastikkant i bunden, derfor retter den først og fremmest til dig med en lidt bredere kropsform som kan fylde jakken ud. Hætten er noget lille og det ydre materiale er ikke hårdført nok til at stå imod spidse grene. 

HAGLÖFS HERR.jpgMærke: Haglöfs 
Model:

Vejledende pris: 1 995 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Genanvendt polyester

+ En tynd og let syntetiskjakke som har en overraskende god varme. Friluftslivet bliver aldrig så godt som når du har denne model med dig. 

+ Smarte detaljer i form af en justerbar hætte og stretchpartier under armene giver en skræddersyet pasform som følgeralle dine bevægelser.. 

+ At jakken er fremstillet i genanvendt syntetiskmateriale er også et plus! 

- Detaljerne og designet viser tydeligt at den her model hører hjemme på din vandretur og begrænser derfor hvor og hvornår du ellers kan anvende den.

Sammenfatning: Syntetsforet QuadFusion Mimic har samme varmende egenskaber som dun og det beviser Haglöfs med Essens Mimic Hood. Det er en af de varmeste jakker i testen som gør sig rigtigt godt sammen med et sæt skiundertøj og med et mellemlag når det går under frysepunktet. En vinder til din skovtur som du kan have i mange år fremover. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

2 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

3 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

5 dagar sedan
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
more news
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

Når du løbetræner om efteråret og vinteren, så er det ikke bare vigtigt at have det rette tøj til det rette vejr. Du skal også være synlig på turen, og det gør du nemmest med reflekser. Sådan her lyser du bedst op i mørket.

2 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

3 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

Den 12 oktober gik Eliud Kipchoge over i historien. Han blev nemlig den første i verden til at løbe et maraton på under to timer, og han gjorde det i et par Nike-løbesko.

5 dagar sedan
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

Alle som elsker efterår og vinter ved, at skiundertøj kan bruges til både sofahygge og udendørshygge! Skiundertøj er sæsonens skønneste, varmeste og hyggeligste tøj, men hvordan skal skiundertøj egentlig vaskes?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019