Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

Når temperaturen kommer over frysepunktet er det tid til at få børstet støvet af den tynde dunjakke i skabet. Eller hvorfor ikke bare købe en ny istedet? Her er 11 gode forslag! 

Til kvinder:

ADIDAS DAM.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun 

+ Feminin pasform men er lidt lang i ærmerne så er du lang vil du stadig have glæde af jakken! 

+ Modellen sidder rigtigt, rigtigt godt på kroppen. Jakken er både blød og behagelig - præcis det man vil have i en tynd dunjakke.

+ Cool, sports-look med en fluffy dunfor. Hvis du syntes 90-stilen er cool kan du tage et par smækbukser på sammen med jakken, så kører vi! 

- Selv om desinget får masser af ros er det ikke alle der syntes den glansende finish er det fedeste. Den ældre halvdel af testpanelet syntes den var lige Star Trek nok. 

Sammenfatning: En cool jakka som sidder rigtigt godt på kroppen. Den er en af de varmeste jakker i testen. Modellen kommer bedst til sin ret når det er et par plusgrader udenfor. Udover den sidder rigtgt godt har den også en god behagelig hætte og er super let. Perfekt til sport!

DK-SVEA DAM.jpgMærke: Svea
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Andedun

+ Præcis som modellen fra Adidas er det her en af de varmere jakker i testen. 

+ Lissabon Jacket har to, smarte detaljer som testpanelet vil fremhæve. Dels den super afslutning ved kraven og den snor rundt i bunden af jakken der gør man kan få en ekstra god pasform.

+ Komforten er i top. Indersiden af jakken er så lækker blød og polstringen er fluffy. 

- Det er en meget kort model der sidder over hoften på de fleste. Det er jo ikke nødvendigtvis en negativ ting hvis det er sådan en model du søger!

Sammenfatning: Cityversionen af en tynd dunjakke. Lissabon Jacket har et fint og stilrent look, fluffy dunpolstring og minder lidt om en bomberjakke i pasformen. Det er ikke førstevalget til en lang powerwalk, men gør sig fint til og fra jobbet eller til og fra skole. En super jakke der varmer godt og passer perfekt til et par fede solbriller!

2117 DAM.jpgMærke: 2117 of Sweden 
Model:

Vejledende pris: 979 kroner

Kommer i farverne :  og  

Materiale: Andedun

+ Jakken kan let pakkes ned, da den er meget tynd og helt ekstremt let. Det går faktisk at have den med i lommen! Helt perfekt at have med på rejsen. 

+ Vallen Jacket er et super mellemlag. Den varmer en del, men kommer selvfølgelig ikke op på siden varmemæssigt som Peak Performance. Derfor er jakken bedst når den kombineres med et sæt skiundertøj eller lignende. 

+ Modellen sidder overraskende godt. Armlængderne er tilstrækkeligt lange for de fleste i testpanelet og pasformen er både bekvem og flatterende, uanset din kropsform. 

- Farven er endnu mere neon i virkeligheden end hvad du ser på billedet, hvilket får mange til at gå en stor bue udenom jakken. Men man bliver set, også i mørket, det er et kæmpe plus og den lyse kulør gør sig rigtig fint syntes vi. Alligevel må vi sige det altså er er en ting som trækker ned.

Sammenfatning: Præcis som modellen fra Kari Traa er det her et perfekt mellemlag. Jakken er tynd og let, sidder godt på kroppen og kan kombineres med flere lag uden problemer.

PEAK DAM.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , , og .  

Materiale: Andedun

+ Andedunsfyldet giver den perfekte fluffy følelse og varmer super godt når det er rundt frysepunktet.

+ Holdbarheden for en Helium Hood Jacket er helt i top. Den her model er både lettere vandafvisende, tåler vind og står imod alt hverdags slidtage med topkarakter. Det eneste der kan sætte en stopper for festen er en spids gren på skovturen. 

+ En rigtig trendsætter. Har du styr på det ved du også at Peak Performance letvægtsjakker er det helt rigtige til foråret. Er skrigende lyserød ikke lige dig kommer den også i en del andre kulører. 

- Pasformen er true to Peak, det vil sige lille små i størrelserne og passer bedst hvis du har en mere lige kropstype. Jakken bliver lidt stram hvis du har lidt bredde rundt om hofterne. 

Sammenfatning: Peak Performance levererer altid høj kvalitet i en flot forpakning. Denne model er en fryd for øjet. Modellen har et blødt materiale og følger kroppens bevægelser til trods for det ikke er et produkt med stræk i. For dig med en lige og ret kropstype sidder den som smurt. Har du mere form kan du tage en størrelse større end normalt.

KARI TRAA DAM.jpgMærke: Kari Traa 
Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Feminin og gennemtænkt pasform med mere plads ved brystet og rundt hofterne. Ærmerne er forlænget med tommelfingerhuller for optimal komfort.  

+ Panelerne i fleece på siderne af jakken sørger for at den har en top åndbarhed i forhold til en del andre jakker i testen. Sørg derfor for at få pakket Tove Midlayer med når du skal på vandretur, da den kommer til sin ret sammen med en skaljakke og skiundertøj.

+ Ekstremt skøn jakke som følger dig i enhver bevægelse. Den er let og blød.

- Testpanelet har svært ved at finde noget negativt at sige. Visse af tsterne ønskede dog et lidt mere udstikkende design! 

Sammenfatning: Kari Traa har gjort det igen og levererer et topprodukt! Uden hætte og med en høj åndbarhed er det her en jakke der holder varmen uden at du føler dig indelukket. Det ultimative mellemlag som sidder tæt til kroppen. 

WYTE DAM.jpgMærke: Wyte 
Model:

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , , og 

Materiale: Andedun

+ Blødt materiale med en fluffy finish som du vil have fra en dunjakke. Indersiden føles blød og lækker mod huden og den er foret helt tilpas.

+ Letvægtsjakke som er en del lettere end hvad man først tror.

+ En rummeligere pasform som først og fremmest passer dig med lidt bredere hofter. Har du en mere lige kropsform kan du gå en størrelse ned for et strammere fit. Win win! 

- Den savner nogle smarte detaljer som justerbar hætte og mulighed for at stramme jakken ind i bunden. Det trækker ned på helheden og funktionaliteten. 

Sammenfatning: Testens budgetvariant er en tynd dunjakke med en klassisk pasform og fin, blå kulør. Modellen gør sig bedst i bye. Jakken har en rummelig pasform og blød inderside. Et perfekt valg til og fra jobbet når det er et par plusgrader udendørs.

Til mænd: 

2117 HERR.jpgMærke: 2117 of Sweden 

Model:

Vejledende pris: 1 145 kroner


Kommer i farven: 


Materiale: Andedun

+ Ekstremt let jakke i et tyndt polyamidmateriale med andedunsfyld. Du skal engang imellem lige kigge ned at dig selv for du kan næsten ikke mærke du har den på. 

+ Super skøn model der giver dig fuld bevægelsesfrihed uden noget der strammer eller gnaver. En af de mere kølige modeller i testen der gør sig bedst sammen med noget skiundertøj. 

+ Selv om hætten kan være lidt irriterende under en skaljakke vil testpanelet slået slag for jakken altså funker super godt som mellemlag på vandreturen.

- Pasformen er ikke lige i skabet for alle som testede den. Det er en rummelig model med plads for både store overarme og mave. Kombineret med den korte ryg og smalle stofkant i bunden for du en mere "kasset" pasform. 

Sammenfatning: En rigtig forårsmodel som er perfekt til når du ikke rigtig ved om du skal have jakke med eller ej da den er så let at pakke ned og tage med. Det at du kan pakke den let ned i lommen gør dog at yderstoffet let bliver kryllet.

ADIDAS HERR.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun

+ Super, super skøn model der føles let og blød mod kroppen og ikke det mindste som strammer eller gnaver. Jakken er helt optimal når temperaturen er mellem 5-10 plusgrader og klarer snildt blæsende hverdage. 

+ Den glansrige finish føles sporty og gør denne model perfekt for dig der går en tur på stadion og ser dit hold til foråret eller dig der bare elsker athleisurestilen. 

+ Pasformen er figurtæt og sidder som smurt på dig med brede skuldre og smallere talje.

- Mange testere syntes at hætten er lige vel lille for at den sidder bekvemt på hovedet. Det gør den taber lidt af sin funktion. 

Sammenfatning: For udendørsaktiviteter og i sportsammenhæng er Varilite Hood Jacket det ultimative valg. Den fluffy dunjakke har et clean look med en glinsende finish som gør at du stikker ud. Den har perfekt med varme til rundt de 5 plusgrader og sidder skønt på kroppen.  

PEAK HERR.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , og  

Materiale: Andedun

+ En slim pasform som sidder perfekt på dig med en smal talje og ikke vil have for meget luft mellem jakke og krop.

+ Med 90 procent andedun og 10 procent fjer varmer Helium Hood Jacket tilpas når temperaturen ligger rundt om nulpunktet. 

+ Lad os være ærlige, den her jakke er super flot og købes nok mest for stilpoint. Det er en ikonisk jakke der passer lige så godt til sport som til en god middag lørdag aften. 

- Modellen er for tyk og uhandy til at have på som mellemlag.Den her er en overjakke og skal bruges som det.

Sammenfatning: En jakke der rammer plet og er en af de varmeste modeller i testen. Udover den justerbare hætte hyldes også åndbarheden af testpanelet samtidigt som den også klarer sig fint i både vind og vejr. Vil du have en model du ikke bliver træt af, får du den her!

WYTE HERR.jpgMærke: Wyte
Model:  

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Letvægtsjakke der knapt mærkes når du har den på. Polstringen i andedun giver den der super lækre fluffy følelse og varmer præcis som den skal når det er de her 10-12 plusgrader udenfor. 

+ Et clean look som passer alt og alle, et sikkert kort i garderoben. 

+ Rummelig pasform med plads til både arme og mave, samtidigt som modellen holder sig indenfor spændet af "normal i størrelsen". 

- Jakken havde derimod fået højere bedømmelse om der havde været mulighed for at spænde jakken ind i bunden

Sammenfatning: Testens budgetvariant Jonathan har en rummelig pasform uden elastikkant i bunden, derfor retter den først og fremmest til dig med en lidt bredere kropsform som kan fylde jakken ud. Hætten er noget lille og det ydre materiale er ikke hårdført nok til at stå imod spidse grene. 

HAGLÖFS HERR.jpgMærke: Haglöfs 
Model:

Vejledende pris: 1 995 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Genanvendt polyester

+ En tynd og let syntetiskjakke som har en overraskende god varme. Friluftslivet bliver aldrig så godt som når du har denne model med dig. 

+ Smarte detaljer i form af en justerbar hætte og stretchpartier under armene giver en skræddersyet pasform som følgeralle dine bevægelser.. 

+ At jakken er fremstillet i genanvendt syntetiskmateriale er også et plus! 

- Detaljerne og designet viser tydeligt at den her model hører hjemme på din vandretur og begrænser derfor hvor og hvornår du ellers kan anvende den.

Sammenfatning: Syntetsforet QuadFusion Mimic har samme varmende egenskaber som dun og det beviser Haglöfs med Essens Mimic Hood. Det er en af de varmeste jakker i testen som gør sig rigtigt godt sammen med et sæt skiundertøj og med et mellemlag når det går under frysepunktet. En vinder til din skovtur som du kan have i mange år fremover. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

1 dag sedan
Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

1 dag sedan
Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

3 dagar sedan
Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

3 dagar sedan
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

5 dagar sedan
Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

15 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

15 mar 2019
Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

14 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

13 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

08 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

08 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

06 mar 2019
Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

04 mar 2019
Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

01 mar 2019
Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

26 feb 2019
Header.jpg

TEST: Mama by Blacc foråret 2019

26 feb 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg

Nu er Nike Icon Clash her!

25 feb 2019
Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

22 feb 2019
Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

22 feb 2019
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

21 feb 2019
Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

20 feb 2019
Filippa K Soft sport.png

Velkommen til Filippa K Soft Sport!

20 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Sådan! Nu har vi fået Nike Plus Size collection på hylderne

18 feb 2019
TommySport

Hej Tommy Sport!

14 feb 2019
Adidas UltraBoost 19

De nye UltraBoost 19 er her!

13 feb 2019
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

13 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Her er Peak Performances nye supertrøje du må og skal eje!

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Derfor er Nike One Tight de bedste!

12 feb 2019
Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

08 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

07 feb 2019
DK_header.jpg

Test! Prisvenlige Bh`er fra Blacc

02 feb 2019
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

30 jan 2019
JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

30 jan 2019
DK_adidas_header.jpg

Bedst i test! Adidas`s nye vindjakke

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

29 jan 2019
Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

29 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg

Café x Björn Borg

29 jan 2019
Nike TechPack1.png

Fremtidens træningskollektion er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

27 jan 2019
more news
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

Det bliver mere og mere populært med funktionel sportsmode, og i foråret 2019 er den stilfulde vindjakke på toppen. Her er de modeller, vi kan ikke kan få nok af!

Nike Axis

Derfor er Nike Air Max så "hyped"

En elsket og ikonisk dæmpning har fået sin egen højtid, Nike Air Max Day. Vi fortæller, hvorfor dagen er værd at fejre!

Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

Et sikkert forårstegn er når du bliver sulten efter at løbetræne. Når det stadig er lidt køligt i luften, kræver det en vindtæt løbejakke. Her er testpanelets favoritter i foråret 2019.

Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!

Saucony löparsko

Sådan vælger du de rigtige løbesko for 2019

Er en løbesko med masser af dæmpning det bedste at løbe i? Og hvad har skoens drop egentlig at skulle have sagt? Løbesko`s eksperten Agne Karlsson hjælper dig her på ret vej til at finde den helt rigtige løbesko for dig for 2019.

4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

Snart er det forår, hurra! Vær med til at fejre foråret med helt nye sneakers. Her er otte herremodeller som vi synes ekstra godt om lige nu.

Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

Har du også lyst til at gemme støvlerne væk længst inde i skabet? Her er ni nyheder til sneakersvejr.

Reebok Forever Floatride Energy

Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her

Gør plads til Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy – en neutral sko til løberen som løber hver dag!

4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sæsonens 12 bedste nyheder fra Adidas

Koral, militærgrønt og seamless design – her er forårets nyheder fra Adidas du bare må eje!

886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

Forårsnyheder fra Nike du IKKE vil gå glip af!

Træningstøj der matcher forårshumøret. Vi har samlet nogle af Nikes nyheder vi selv har på ønskelisten.

Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du skal vide om Haglöfs skaljakke- Grym Evo.

Haglöfs nye skaljakke hedder Grym og er specielt fremstillet med det hårde nordiske klima i tankerne!

Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

Årets træningsnyheder er rullet ind hos Sportamore og vores mandlige testpanel har svedt i seks af de nyeste træningssko! Få et nærmere kig på modellerne herunder!

Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

Praktiske, komfort og retro. Her er de tre hotteste sneakerstrends for 2019.