Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

Når temperaturen kommer over frysepunktet er det tid til at få børstet støvet af den tynde dunjakke i skabet. Eller hvorfor ikke bare købe en ny istedet? Her er 11 gode forslag! 

Til kvinder:

ADIDAS DAM.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun 

+ Feminin pasform men er lidt lang i ærmerne så er du lang vil du stadig have glæde af jakken! 

+ Modellen sidder rigtigt, rigtigt godt på kroppen. Jakken er både blød og behagelig - præcis det man vil have i en tynd dunjakke.

+ Cool, sports-look med en fluffy dunfor. Hvis du syntes 90-stilen er cool kan du tage et par smækbukser på sammen med jakken, så kører vi! 

- Selv om desinget får masser af ros er det ikke alle der syntes den glansende finish er det fedeste. Den ældre halvdel af testpanelet syntes den var lige Star Trek nok. 

Sammenfatning: En cool jakka som sidder rigtigt godt på kroppen. Den er en af de varmeste jakker i testen. Modellen kommer bedst til sin ret når det er et par plusgrader udenfor. Udover den sidder rigtgt godt har den også en god behagelig hætte og er super let. Perfekt til sport!

DK-SVEA DAM.jpgMærke: Svea
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Andedun

+ Præcis som modellen fra Adidas er det her en af de varmere jakker i testen. 

+ Lissabon Jacket har to, smarte detaljer som testpanelet vil fremhæve. Dels den super afslutning ved kraven og den snor rundt i bunden af jakken der gør man kan få en ekstra god pasform.

+ Komforten er i top. Indersiden af jakken er så lækker blød og polstringen er fluffy. 

- Det er en meget kort model der sidder over hoften på de fleste. Det er jo ikke nødvendigtvis en negativ ting hvis det er sådan en model du søger!

Sammenfatning: Cityversionen af en tynd dunjakke. Lissabon Jacket har et fint og stilrent look, fluffy dunpolstring og minder lidt om en bomberjakke i pasformen. Det er ikke førstevalget til en lang powerwalk, men gør sig fint til og fra jobbet eller til og fra skole. En super jakke der varmer godt og passer perfekt til et par fede solbriller!

2117 DAM.jpgMærke: 2117 of Sweden 
Model:

Vejledende pris: 979 kroner

Kommer i farverne :  og  

Materiale: Andedun

+ Jakken kan let pakkes ned, da den er meget tynd og helt ekstremt let. Det går faktisk at have den med i lommen! Helt perfekt at have med på rejsen. 

+ Vallen Jacket er et super mellemlag. Den varmer en del, men kommer selvfølgelig ikke op på siden varmemæssigt som Peak Performance. Derfor er jakken bedst når den kombineres med et sæt skiundertøj eller lignende. 

+ Modellen sidder overraskende godt. Armlængderne er tilstrækkeligt lange for de fleste i testpanelet og pasformen er både bekvem og flatterende, uanset din kropsform. 

- Farven er endnu mere neon i virkeligheden end hvad du ser på billedet, hvilket får mange til at gå en stor bue udenom jakken. Men man bliver set, også i mørket, det er et kæmpe plus og den lyse kulør gør sig rigtig fint syntes vi. Alligevel må vi sige det altså er er en ting som trækker ned.

Sammenfatning: Præcis som modellen fra Kari Traa er det her et perfekt mellemlag. Jakken er tynd og let, sidder godt på kroppen og kan kombineres med flere lag uden problemer.

PEAK DAM.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , , og .  

Materiale: Andedun

+ Andedunsfyldet giver den perfekte fluffy følelse og varmer super godt når det er rundt frysepunktet.

+ Holdbarheden for en Helium Hood Jacket er helt i top. Den her model er både lettere vandafvisende, tåler vind og står imod alt hverdags slidtage med topkarakter. Det eneste der kan sætte en stopper for festen er en spids gren på skovturen. 

+ En rigtig trendsætter. Har du styr på det ved du også at Peak Performance letvægtsjakker er det helt rigtige til foråret. Er skrigende lyserød ikke lige dig kommer den også i en del andre kulører. 

- Pasformen er true to Peak, det vil sige lille små i størrelserne og passer bedst hvis du har en mere lige kropstype. Jakken bliver lidt stram hvis du har lidt bredde rundt om hofterne. 

Sammenfatning: Peak Performance levererer altid høj kvalitet i en flot forpakning. Denne model er en fryd for øjet. Modellen har et blødt materiale og følger kroppens bevægelser til trods for det ikke er et produkt med stræk i. For dig med en lige og ret kropstype sidder den som smurt. Har du mere form kan du tage en størrelse større end normalt.

KARI TRAA DAM.jpgMærke: Kari Traa 
Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Feminin og gennemtænkt pasform med mere plads ved brystet og rundt hofterne. Ærmerne er forlænget med tommelfingerhuller for optimal komfort.  

+ Panelerne i fleece på siderne af jakken sørger for at den har en top åndbarhed i forhold til en del andre jakker i testen. Sørg derfor for at få pakket Tove Midlayer med når du skal på vandretur, da den kommer til sin ret sammen med en skaljakke og skiundertøj.

+ Ekstremt skøn jakke som følger dig i enhver bevægelse. Den er let og blød.

- Testpanelet har svært ved at finde noget negativt at sige. Visse af tsterne ønskede dog et lidt mere udstikkende design! 

Sammenfatning: Kari Traa har gjort det igen og levererer et topprodukt! Uden hætte og med en høj åndbarhed er det her en jakke der holder varmen uden at du føler dig indelukket. Det ultimative mellemlag som sidder tæt til kroppen. 

WYTE DAM.jpgMærke: Wyte 
Model:

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , , og 

Materiale: Andedun

+ Blødt materiale med en fluffy finish som du vil have fra en dunjakke. Indersiden føles blød og lækker mod huden og den er foret helt tilpas.

+ Letvægtsjakke som er en del lettere end hvad man først tror.

+ En rummeligere pasform som først og fremmest passer dig med lidt bredere hofter. Har du en mere lige kropsform kan du gå en størrelse ned for et strammere fit. Win win! 

- Den savner nogle smarte detaljer som justerbar hætte og mulighed for at stramme jakken ind i bunden. Det trækker ned på helheden og funktionaliteten. 

Sammenfatning: Testens budgetvariant er en tynd dunjakke med en klassisk pasform og fin, blå kulør. Modellen gør sig bedst i bye. Jakken har en rummelig pasform og blød inderside. Et perfekt valg til og fra jobbet når det er et par plusgrader udendørs.

Til mænd: 

2117 HERR.jpgMærke: 2117 of Sweden 

Model:

Vejledende pris: 1 145 kroner


Kommer i farven: 


Materiale: Andedun

+ Ekstremt let jakke i et tyndt polyamidmateriale med andedunsfyld. Du skal engang imellem lige kigge ned at dig selv for du kan næsten ikke mærke du har den på. 

+ Super skøn model der giver dig fuld bevægelsesfrihed uden noget der strammer eller gnaver. En af de mere kølige modeller i testen der gør sig bedst sammen med noget skiundertøj. 

+ Selv om hætten kan være lidt irriterende under en skaljakke vil testpanelet slået slag for jakken altså funker super godt som mellemlag på vandreturen.

- Pasformen er ikke lige i skabet for alle som testede den. Det er en rummelig model med plads for både store overarme og mave. Kombineret med den korte ryg og smalle stofkant i bunden for du en mere "kasset" pasform. 

Sammenfatning: En rigtig forårsmodel som er perfekt til når du ikke rigtig ved om du skal have jakke med eller ej da den er så let at pakke ned og tage med. Det at du kan pakke den let ned i lommen gør dog at yderstoffet let bliver kryllet.

ADIDAS HERR.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun

+ Super, super skøn model der føles let og blød mod kroppen og ikke det mindste som strammer eller gnaver. Jakken er helt optimal når temperaturen er mellem 5-10 plusgrader og klarer snildt blæsende hverdage. 

+ Den glansrige finish føles sporty og gør denne model perfekt for dig der går en tur på stadion og ser dit hold til foråret eller dig der bare elsker athleisurestilen. 

+ Pasformen er figurtæt og sidder som smurt på dig med brede skuldre og smallere talje.

- Mange testere syntes at hætten er lige vel lille for at den sidder bekvemt på hovedet. Det gør den taber lidt af sin funktion. 

Sammenfatning: For udendørsaktiviteter og i sportsammenhæng er Varilite Hood Jacket det ultimative valg. Den fluffy dunjakke har et clean look med en glinsende finish som gør at du stikker ud. Den har perfekt med varme til rundt de 5 plusgrader og sidder skønt på kroppen.  

PEAK HERR.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , og  

Materiale: Andedun

+ En slim pasform som sidder perfekt på dig med en smal talje og ikke vil have for meget luft mellem jakke og krop.

+ Med 90 procent andedun og 10 procent fjer varmer Helium Hood Jacket tilpas når temperaturen ligger rundt om nulpunktet. 

+ Lad os være ærlige, den her jakke er super flot og købes nok mest for stilpoint. Det er en ikonisk jakke der passer lige så godt til sport som til en god middag lørdag aften. 

- Modellen er for tyk og uhandy til at have på som mellemlag.Den her er en overjakke og skal bruges som det.

Sammenfatning: En jakke der rammer plet og er en af de varmeste modeller i testen. Udover den justerbare hætte hyldes også åndbarheden af testpanelet samtidigt som den også klarer sig fint i både vind og vejr. Vil du have en model du ikke bliver træt af, får du den her!

WYTE HERR.jpgMærke: Wyte
Model:  

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Letvægtsjakke der knapt mærkes når du har den på. Polstringen i andedun giver den der super lækre fluffy følelse og varmer præcis som den skal når det er de her 10-12 plusgrader udenfor. 

+ Et clean look som passer alt og alle, et sikkert kort i garderoben. 

+ Rummelig pasform med plads til både arme og mave, samtidigt som modellen holder sig indenfor spændet af "normal i størrelsen". 

- Jakken havde derimod fået højere bedømmelse om der havde været mulighed for at spænde jakken ind i bunden

Sammenfatning: Testens budgetvariant Jonathan har en rummelig pasform uden elastikkant i bunden, derfor retter den først og fremmest til dig med en lidt bredere kropsform som kan fylde jakken ud. Hætten er noget lille og det ydre materiale er ikke hårdført nok til at stå imod spidse grene. 

HAGLÖFS HERR.jpgMærke: Haglöfs 
Model:

Vejledende pris: 1 995 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Genanvendt polyester

+ En tynd og let syntetiskjakke som har en overraskende god varme. Friluftslivet bliver aldrig så godt som når du har denne model med dig. 

+ Smarte detaljer i form af en justerbar hætte og stretchpartier under armene giver en skræddersyet pasform som følgeralle dine bevægelser.. 

+ At jakken er fremstillet i genanvendt syntetiskmateriale er også et plus! 

- Detaljerne og designet viser tydeligt at den her model hører hjemme på din vandretur og begrænser derfor hvor og hvornår du ellers kan anvende den.

Sammenfatning: Syntetsforet QuadFusion Mimic har samme varmende egenskaber som dun og det beviser Haglöfs med Essens Mimic Hood. Det er en af de varmeste jakker i testen som gør sig rigtigt godt sammen med et sæt skiundertøj og med et mellemlag når det går under frysepunktet. En vinder til din skovtur som du kan have i mange år fremover. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

1 dag sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
Nike Free 5.0

TEST: Sådan føles den nye Nike Free Run 5.0

18 apr 2019
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

18 apr 2019
Hoka One One header

At elske nyhederne fra Hoka One One

18 apr 2019
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sæsonens smarteste taske

18 apr 2019
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

17 apr 2019
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

17 apr 2019
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

16 apr 2019
Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

15 apr 2019
Asics löparskor

Sig hej till Asics pastelfarvede løbesko

15 apr 2019
Nike Icon Clash

Nikes nyheder giver os surfervibes

10 apr 2019
Adidas sneakers

Forårets sneakertrends fra Adidas

10 apr 2019
Adidas Primeknit

Nu findes Adidas nye, sømløse træningstøj hos os!

10 apr 2019
Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

09 apr 2019
New Balance löparskor

Hvad er forskellen på New Balance løbesko?

08 apr 2019
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

05 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

05 apr 2019
more news
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

1 dag sedan
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi kommer til at elske de nye Nemeziz 19.1. En let, eksplosiv og virkelig fed sko for den offensive spiller. Her er testpanelets mening om den nye fodboldstøvle fra adidas.

2 dagar sedan
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og smart på samme tid. Her er nogle vandtætte favoritter fra Peak Performance som gør sig lige så godt til en tur i byen som på outdoor-eventyr.

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019