Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

Når temperaturen kommer over frysepunktet er det tid til at få børstet støvet af den tynde dunjakke i skabet. Eller hvorfor ikke bare købe en ny istedet? Her er 11 gode forslag! 

Til kvinder:

ADIDAS DAM.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun 

+ Feminin pasform men er lidt lang i ærmerne så er du lang vil du stadig have glæde af jakken! 

+ Modellen sidder rigtigt, rigtigt godt på kroppen. Jakken er både blød og behagelig - præcis det man vil have i en tynd dunjakke.

+ Cool, sports-look med en fluffy dunfor. Hvis du syntes 90-stilen er cool kan du tage et par smækbukser på sammen med jakken, så kører vi! 

- Selv om desinget får masser af ros er det ikke alle der syntes den glansende finish er det fedeste. Den ældre halvdel af testpanelet syntes den var lige Star Trek nok. 

Sammenfatning: En cool jakka som sidder rigtigt godt på kroppen. Den er en af de varmeste jakker i testen. Modellen kommer bedst til sin ret når det er et par plusgrader udenfor. Udover den sidder rigtgt godt har den også en god behagelig hætte og er super let. Perfekt til sport!

DK-SVEA DAM.jpgMærke: Svea
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Andedun

+ Præcis som modellen fra Adidas er det her en af de varmere jakker i testen. 

+ Lissabon Jacket har to, smarte detaljer som testpanelet vil fremhæve. Dels den super afslutning ved kraven og den snor rundt i bunden af jakken der gør man kan få en ekstra god pasform.

+ Komforten er i top. Indersiden af jakken er så lækker blød og polstringen er fluffy. 

- Det er en meget kort model der sidder over hoften på de fleste. Det er jo ikke nødvendigtvis en negativ ting hvis det er sådan en model du søger!

Sammenfatning: Cityversionen af en tynd dunjakke. Lissabon Jacket har et fint og stilrent look, fluffy dunpolstring og minder lidt om en bomberjakke i pasformen. Det er ikke førstevalget til en lang powerwalk, men gør sig fint til og fra jobbet eller til og fra skole. En super jakke der varmer godt og passer perfekt til et par fede solbriller!

2117 DAM.jpgMærke: 2117 of Sweden 
Model:

Vejledende pris: 979 kroner

Kommer i farverne :  og  

Materiale: Andedun

+ Jakken kan let pakkes ned, da den er meget tynd og helt ekstremt let. Det går faktisk at have den med i lommen! Helt perfekt at have med på rejsen. 

+ Vallen Jacket er et super mellemlag. Den varmer en del, men kommer selvfølgelig ikke op på siden varmemæssigt som Peak Performance. Derfor er jakken bedst når den kombineres med et sæt skiundertøj eller lignende. 

+ Modellen sidder overraskende godt. Armlængderne er tilstrækkeligt lange for de fleste i testpanelet og pasformen er både bekvem og flatterende, uanset din kropsform. 

- Farven er endnu mere neon i virkeligheden end hvad du ser på billedet, hvilket får mange til at gå en stor bue udenom jakken. Men man bliver set, også i mørket, det er et kæmpe plus og den lyse kulør gør sig rigtig fint syntes vi. Alligevel må vi sige det altså er er en ting som trækker ned.

Sammenfatning: Præcis som modellen fra Kari Traa er det her et perfekt mellemlag. Jakken er tynd og let, sidder godt på kroppen og kan kombineres med flere lag uden problemer.

PEAK DAM.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , , og .  

Materiale: Andedun

+ Andedunsfyldet giver den perfekte fluffy følelse og varmer super godt når det er rundt frysepunktet.

+ Holdbarheden for en Helium Hood Jacket er helt i top. Den her model er både lettere vandafvisende, tåler vind og står imod alt hverdags slidtage med topkarakter. Det eneste der kan sætte en stopper for festen er en spids gren på skovturen. 

+ En rigtig trendsætter. Har du styr på det ved du også at Peak Performance letvægtsjakker er det helt rigtige til foråret. Er skrigende lyserød ikke lige dig kommer den også i en del andre kulører. 

- Pasformen er true to Peak, det vil sige lille små i størrelserne og passer bedst hvis du har en mere lige kropstype. Jakken bliver lidt stram hvis du har lidt bredde rundt om hofterne. 

Sammenfatning: Peak Performance levererer altid høj kvalitet i en flot forpakning. Denne model er en fryd for øjet. Modellen har et blødt materiale og følger kroppens bevægelser til trods for det ikke er et produkt med stræk i. For dig med en lige og ret kropstype sidder den som smurt. Har du mere form kan du tage en størrelse større end normalt.

KARI TRAA DAM.jpgMærke: Kari Traa 
Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Feminin og gennemtænkt pasform med mere plads ved brystet og rundt hofterne. Ærmerne er forlænget med tommelfingerhuller for optimal komfort.  

+ Panelerne i fleece på siderne af jakken sørger for at den har en top åndbarhed i forhold til en del andre jakker i testen. Sørg derfor for at få pakket Tove Midlayer med når du skal på vandretur, da den kommer til sin ret sammen med en skaljakke og skiundertøj.

+ Ekstremt skøn jakke som følger dig i enhver bevægelse. Den er let og blød.

- Testpanelet har svært ved at finde noget negativt at sige. Visse af tsterne ønskede dog et lidt mere udstikkende design! 

Sammenfatning: Kari Traa har gjort det igen og levererer et topprodukt! Uden hætte og med en høj åndbarhed er det her en jakke der holder varmen uden at du føler dig indelukket. Det ultimative mellemlag som sidder tæt til kroppen. 

WYTE DAM.jpgMærke: Wyte 
Model:

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , , og 

Materiale: Andedun

+ Blødt materiale med en fluffy finish som du vil have fra en dunjakke. Indersiden føles blød og lækker mod huden og den er foret helt tilpas.

+ Letvægtsjakke som er en del lettere end hvad man først tror.

+ En rummeligere pasform som først og fremmest passer dig med lidt bredere hofter. Har du en mere lige kropsform kan du gå en størrelse ned for et strammere fit. Win win! 

- Den savner nogle smarte detaljer som justerbar hætte og mulighed for at stramme jakken ind i bunden. Det trækker ned på helheden og funktionaliteten. 

Sammenfatning: Testens budgetvariant er en tynd dunjakke med en klassisk pasform og fin, blå kulør. Modellen gør sig bedst i bye. Jakken har en rummelig pasform og blød inderside. Et perfekt valg til og fra jobbet når det er et par plusgrader udendørs.

Til mænd: 

2117 HERR.jpgMærke: 2117 of Sweden 

Model:

Vejledende pris: 1 145 kroner


Kommer i farven: 


Materiale: Andedun

+ Ekstremt let jakke i et tyndt polyamidmateriale med andedunsfyld. Du skal engang imellem lige kigge ned at dig selv for du kan næsten ikke mærke du har den på. 

+ Super skøn model der giver dig fuld bevægelsesfrihed uden noget der strammer eller gnaver. En af de mere kølige modeller i testen der gør sig bedst sammen med noget skiundertøj. 

+ Selv om hætten kan være lidt irriterende under en skaljakke vil testpanelet slået slag for jakken altså funker super godt som mellemlag på vandreturen.

- Pasformen er ikke lige i skabet for alle som testede den. Det er en rummelig model med plads for både store overarme og mave. Kombineret med den korte ryg og smalle stofkant i bunden for du en mere "kasset" pasform. 

Sammenfatning: En rigtig forårsmodel som er perfekt til når du ikke rigtig ved om du skal have jakke med eller ej da den er så let at pakke ned og tage med. Det at du kan pakke den let ned i lommen gør dog at yderstoffet let bliver kryllet.

ADIDAS HERR.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun

+ Super, super skøn model der føles let og blød mod kroppen og ikke det mindste som strammer eller gnaver. Jakken er helt optimal når temperaturen er mellem 5-10 plusgrader og klarer snildt blæsende hverdage. 

+ Den glansrige finish føles sporty og gør denne model perfekt for dig der går en tur på stadion og ser dit hold til foråret eller dig der bare elsker athleisurestilen. 

+ Pasformen er figurtæt og sidder som smurt på dig med brede skuldre og smallere talje.

- Mange testere syntes at hætten er lige vel lille for at den sidder bekvemt på hovedet. Det gør den taber lidt af sin funktion. 

Sammenfatning: For udendørsaktiviteter og i sportsammenhæng er Varilite Hood Jacket det ultimative valg. Den fluffy dunjakke har et clean look med en glinsende finish som gør at du stikker ud. Den har perfekt med varme til rundt de 5 plusgrader og sidder skønt på kroppen.  

PEAK HERR.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , og  

Materiale: Andedun

+ En slim pasform som sidder perfekt på dig med en smal talje og ikke vil have for meget luft mellem jakke og krop.

+ Med 90 procent andedun og 10 procent fjer varmer Helium Hood Jacket tilpas når temperaturen ligger rundt om nulpunktet. 

+ Lad os være ærlige, den her jakke er super flot og købes nok mest for stilpoint. Det er en ikonisk jakke der passer lige så godt til sport som til en god middag lørdag aften. 

- Modellen er for tyk og uhandy til at have på som mellemlag.Den her er en overjakke og skal bruges som det.

Sammenfatning: En jakke der rammer plet og er en af de varmeste modeller i testen. Udover den justerbare hætte hyldes også åndbarheden af testpanelet samtidigt som den også klarer sig fint i både vind og vejr. Vil du have en model du ikke bliver træt af, får du den her!

WYTE HERR.jpgMærke: Wyte
Model:  

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Letvægtsjakke der knapt mærkes når du har den på. Polstringen i andedun giver den der super lækre fluffy følelse og varmer præcis som den skal når det er de her 10-12 plusgrader udenfor. 

+ Et clean look som passer alt og alle, et sikkert kort i garderoben. 

+ Rummelig pasform med plads til både arme og mave, samtidigt som modellen holder sig indenfor spændet af "normal i størrelsen". 

- Jakken havde derimod fået højere bedømmelse om der havde været mulighed for at spænde jakken ind i bunden

Sammenfatning: Testens budgetvariant Jonathan har en rummelig pasform uden elastikkant i bunden, derfor retter den først og fremmest til dig med en lidt bredere kropsform som kan fylde jakken ud. Hætten er noget lille og det ydre materiale er ikke hårdført nok til at stå imod spidse grene. 

HAGLÖFS HERR.jpgMærke: Haglöfs 
Model:

Vejledende pris: 1 995 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Genanvendt polyester

+ En tynd og let syntetiskjakke som har en overraskende god varme. Friluftslivet bliver aldrig så godt som når du har denne model med dig. 

+ Smarte detaljer i form af en justerbar hætte og stretchpartier under armene giver en skræddersyet pasform som følgeralle dine bevægelser.. 

+ At jakken er fremstillet i genanvendt syntetiskmateriale er også et plus! 

- Detaljerne og designet viser tydeligt at den her model hører hjemme på din vandretur og begrænser derfor hvor og hvornår du ellers kan anvende den.

Sammenfatning: Syntetsforet QuadFusion Mimic har samme varmende egenskaber som dun og det beviser Haglöfs med Essens Mimic Hood. Det er en af de varmeste jakker i testen som gør sig rigtigt godt sammen med et sæt skiundertøj og med et mellemlag når det går under frysepunktet. En vinder til din skovtur som du kan have i mange år fremover. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

4 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

4 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

4 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

4 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020