Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

Når temperaturen kommer over frysepunktet er det tid til at få børstet støvet af den tynde dunjakke i skabet. Eller hvorfor ikke bare købe en ny istedet? Her er 11 gode forslag! 

Til kvinder:

ADIDAS DAM.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun 

+ Feminin pasform men er lidt lang i ærmerne så er du lang vil du stadig have glæde af jakken! 

+ Modellen sidder rigtigt, rigtigt godt på kroppen. Jakken er både blød og behagelig - præcis det man vil have i en tynd dunjakke.

+ Cool, sports-look med en fluffy dunfor. Hvis du syntes 90-stilen er cool kan du tage et par smækbukser på sammen med jakken, så kører vi! 

- Selv om desinget får masser af ros er det ikke alle der syntes den glansende finish er det fedeste. Den ældre halvdel af testpanelet syntes den var lige Star Trek nok. 

Sammenfatning: En cool jakka som sidder rigtigt godt på kroppen. Den er en af de varmeste jakker i testen. Modellen kommer bedst til sin ret når det er et par plusgrader udenfor. Udover den sidder rigtgt godt har den også en god behagelig hætte og er super let. Perfekt til sport!

DK-SVEA DAM.jpgMærke: Svea
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Andedun

+ Præcis som modellen fra Adidas er det her en af de varmere jakker i testen. 

+ Lissabon Jacket har to, smarte detaljer som testpanelet vil fremhæve. Dels den super afslutning ved kraven og den snor rundt i bunden af jakken der gør man kan få en ekstra god pasform.

+ Komforten er i top. Indersiden af jakken er så lækker blød og polstringen er fluffy. 

- Det er en meget kort model der sidder over hoften på de fleste. Det er jo ikke nødvendigtvis en negativ ting hvis det er sådan en model du søger!

Sammenfatning: Cityversionen af en tynd dunjakke. Lissabon Jacket har et fint og stilrent look, fluffy dunpolstring og minder lidt om en bomberjakke i pasformen. Det er ikke førstevalget til en lang powerwalk, men gør sig fint til og fra jobbet eller til og fra skole. En super jakke der varmer godt og passer perfekt til et par fede solbriller!

2117 DAM.jpgMærke: 2117 of Sweden 
Model:

Vejledende pris: 979 kroner

Kommer i farverne :  og  

Materiale: Andedun

+ Jakken kan let pakkes ned, da den er meget tynd og helt ekstremt let. Det går faktisk at have den med i lommen! Helt perfekt at have med på rejsen. 

+ Vallen Jacket er et super mellemlag. Den varmer en del, men kommer selvfølgelig ikke op på siden varmemæssigt som Peak Performance. Derfor er jakken bedst når den kombineres med et sæt skiundertøj eller lignende. 

+ Modellen sidder overraskende godt. Armlængderne er tilstrækkeligt lange for de fleste i testpanelet og pasformen er både bekvem og flatterende, uanset din kropsform. 

- Farven er endnu mere neon i virkeligheden end hvad du ser på billedet, hvilket får mange til at gå en stor bue udenom jakken. Men man bliver set, også i mørket, det er et kæmpe plus og den lyse kulør gør sig rigtig fint syntes vi. Alligevel må vi sige det altså er er en ting som trækker ned.

Sammenfatning: Præcis som modellen fra Kari Traa er det her et perfekt mellemlag. Jakken er tynd og let, sidder godt på kroppen og kan kombineres med flere lag uden problemer.

PEAK DAM.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , , og .  

Materiale: Andedun

+ Andedunsfyldet giver den perfekte fluffy følelse og varmer super godt når det er rundt frysepunktet.

+ Holdbarheden for en Helium Hood Jacket er helt i top. Den her model er både lettere vandafvisende, tåler vind og står imod alt hverdags slidtage med topkarakter. Det eneste der kan sætte en stopper for festen er en spids gren på skovturen. 

+ En rigtig trendsætter. Har du styr på det ved du også at Peak Performance letvægtsjakker er det helt rigtige til foråret. Er skrigende lyserød ikke lige dig kommer den også i en del andre kulører. 

- Pasformen er true to Peak, det vil sige lille små i størrelserne og passer bedst hvis du har en mere lige kropstype. Jakken bliver lidt stram hvis du har lidt bredde rundt om hofterne. 

Sammenfatning: Peak Performance levererer altid høj kvalitet i en flot forpakning. Denne model er en fryd for øjet. Modellen har et blødt materiale og følger kroppens bevægelser til trods for det ikke er et produkt med stræk i. For dig med en lige og ret kropstype sidder den som smurt. Har du mere form kan du tage en størrelse større end normalt.

KARI TRAA DAM.jpgMærke: Kari Traa 
Model:

Vejledende pris: 1 195 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Feminin og gennemtænkt pasform med mere plads ved brystet og rundt hofterne. Ærmerne er forlænget med tommelfingerhuller for optimal komfort.  

+ Panelerne i fleece på siderne af jakken sørger for at den har en top åndbarhed i forhold til en del andre jakker i testen. Sørg derfor for at få pakket Tove Midlayer med når du skal på vandretur, da den kommer til sin ret sammen med en skaljakke og skiundertøj.

+ Ekstremt skøn jakke som følger dig i enhver bevægelse. Den er let og blød.

- Testpanelet har svært ved at finde noget negativt at sige. Visse af tsterne ønskede dog et lidt mere udstikkende design! 

Sammenfatning: Kari Traa har gjort det igen og levererer et topprodukt! Uden hætte og med en høj åndbarhed er det her en jakke der holder varmen uden at du føler dig indelukket. Det ultimative mellemlag som sidder tæt til kroppen. 

WYTE DAM.jpgMærke: Wyte 
Model:

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , , og 

Materiale: Andedun

+ Blødt materiale med en fluffy finish som du vil have fra en dunjakke. Indersiden føles blød og lækker mod huden og den er foret helt tilpas.

+ Letvægtsjakke som er en del lettere end hvad man først tror.

+ En rummeligere pasform som først og fremmest passer dig med lidt bredere hofter. Har du en mere lige kropsform kan du gå en størrelse ned for et strammere fit. Win win! 

- Den savner nogle smarte detaljer som justerbar hætte og mulighed for at stramme jakken ind i bunden. Det trækker ned på helheden og funktionaliteten. 

Sammenfatning: Testens budgetvariant er en tynd dunjakke med en klassisk pasform og fin, blå kulør. Modellen gør sig bedst i bye. Jakken har en rummelig pasform og blød inderside. Et perfekt valg til og fra jobbet når det er et par plusgrader udendørs.

Til mænd: 

2117 HERR.jpgMærke: 2117 of Sweden 

Model:

Vejledende pris: 1 145 kroner


Kommer i farven: 


Materiale: Andedun

+ Ekstremt let jakke i et tyndt polyamidmateriale med andedunsfyld. Du skal engang imellem lige kigge ned at dig selv for du kan næsten ikke mærke du har den på. 

+ Super skøn model der giver dig fuld bevægelsesfrihed uden noget der strammer eller gnaver. En af de mere kølige modeller i testen der gør sig bedst sammen med noget skiundertøj. 

+ Selv om hætten kan være lidt irriterende under en skaljakke vil testpanelet slået slag for jakken altså funker super godt som mellemlag på vandreturen.

- Pasformen er ikke lige i skabet for alle som testede den. Det er en rummelig model med plads for både store overarme og mave. Kombineret med den korte ryg og smalle stofkant i bunden for du en mere "kasset" pasform. 

Sammenfatning: En rigtig forårsmodel som er perfekt til når du ikke rigtig ved om du skal have jakke med eller ej da den er så let at pakke ned og tage med. Det at du kan pakke den let ned i lommen gør dog at yderstoffet let bliver kryllet.

ADIDAS HERR.jpgMærke: Adidas 
Model:

Vejledende pris: 999 kroner

Kommer i farven:

Materiale: Andedun

+ Super, super skøn model der føles let og blød mod kroppen og ikke det mindste som strammer eller gnaver. Jakken er helt optimal når temperaturen er mellem 5-10 plusgrader og klarer snildt blæsende hverdage. 

+ Den glansrige finish føles sporty og gør denne model perfekt for dig der går en tur på stadion og ser dit hold til foråret eller dig der bare elsker athleisurestilen. 

+ Pasformen er figurtæt og sidder som smurt på dig med brede skuldre og smallere talje.

- Mange testere syntes at hætten er lige vel lille for at den sidder bekvemt på hovedet. Det gør den taber lidt af sin funktion. 

Sammenfatning: For udendørsaktiviteter og i sportsammenhæng er Varilite Hood Jacket det ultimative valg. Den fluffy dunjakke har et clean look med en glinsende finish som gør at du stikker ud. Den har perfekt med varme til rundt de 5 plusgrader og sidder skønt på kroppen.  

PEAK HERR.jpgMærke: Peak Performance 
Model:

Vejledende pris: 1 895 kroner

Kommer i farverne: , , og  

Materiale: Andedun

+ En slim pasform som sidder perfekt på dig med en smal talje og ikke vil have for meget luft mellem jakke og krop.

+ Med 90 procent andedun og 10 procent fjer varmer Helium Hood Jacket tilpas når temperaturen ligger rundt om nulpunktet. 

+ Lad os være ærlige, den her jakke er super flot og købes nok mest for stilpoint. Det er en ikonisk jakke der passer lige så godt til sport som til en god middag lørdag aften. 

- Modellen er for tyk og uhandy til at have på som mellemlag.Den her er en overjakke og skal bruges som det.

Sammenfatning: En jakke der rammer plet og er en af de varmeste modeller i testen. Udover den justerbare hætte hyldes også åndbarheden af testpanelet samtidigt som den også klarer sig fint i både vind og vejr. Vil du have en model du ikke bliver træt af, får du den her!

WYTE HERR.jpgMærke: Wyte
Model:  

Vejledende pris: 899 kroner

Kommer i farverne: , og 

Materiale: Andedun

+ Letvægtsjakke der knapt mærkes når du har den på. Polstringen i andedun giver den der super lækre fluffy følelse og varmer præcis som den skal når det er de her 10-12 plusgrader udenfor. 

+ Et clean look som passer alt og alle, et sikkert kort i garderoben. 

+ Rummelig pasform med plads til både arme og mave, samtidigt som modellen holder sig indenfor spændet af "normal i størrelsen". 

- Jakken havde derimod fået højere bedømmelse om der havde været mulighed for at spænde jakken ind i bunden

Sammenfatning: Testens budgetvariant Jonathan har en rummelig pasform uden elastikkant i bunden, derfor retter den først og fremmest til dig med en lidt bredere kropsform som kan fylde jakken ud. Hætten er noget lille og det ydre materiale er ikke hårdført nok til at stå imod spidse grene. 

HAGLÖFS HERR.jpgMærke: Haglöfs 
Model:

Vejledende pris: 1 995 kroner

Kommer i farverne:  og 

Materiale: Genanvendt polyester

+ En tynd og let syntetiskjakke som har en overraskende god varme. Friluftslivet bliver aldrig så godt som når du har denne model med dig. 

+ Smarte detaljer i form af en justerbar hætte og stretchpartier under armene giver en skræddersyet pasform som følgeralle dine bevægelser.. 

+ At jakken er fremstillet i genanvendt syntetiskmateriale er også et plus! 

- Detaljerne og designet viser tydeligt at den her model hører hjemme på din vandretur og begrænser derfor hvor og hvornår du ellers kan anvende den.

Sammenfatning: Syntetsforet QuadFusion Mimic har samme varmende egenskaber som dun og det beviser Haglöfs med Essens Mimic Hood. Det er en af de varmeste jakker i testen som gør sig rigtigt godt sammen med et sæt skiundertøj og med et mellemlag når det går under frysepunktet. En vinder til din skovtur som du kan have i mange år fremover. 

SHOP HER:

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

5 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019