Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

Endelig! Snart er det skisæson, og til det har du brug for et par nye skibriller. Sportamore har sat sæsonens bedste skibriller på prøve - her er resultatet!

Der er adskillige ting man skal have med ud på løjperne - ski og skistøvler, skijakken og skibukserne og, måske frem for alt, skibrillerne og hjelmen. Skibriller, eller beskyttelsesbriller, som de også kaldes, skal passe lige så godt til dig og din ansigtsform som til den hjelm, du har valgt, men derudover har du brug for skibriller med høj komfort, det rigtige objektiv til den rigtige lejlighed og selvfølgelig et stilfuldt design! Sportamores testpanel har testet sæsonens bedste modeller. Her præsenterer vi deres vurderinger. 

Flyv på skråningerne!

Oakley flight deck

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alt fra solrige til overskyede dage. Disse Oakley-skibriller er udstyret med en kontrastlinse, der gør det lettere at skelne bakkerne fra hinanden på de dage, hvor sne og himmel smelter sammen, men de slipper stadig lige nøjagtigt nok lys ind, selv under virkelig solrige forhold.

Resumé: Så snart testpanelet får disse skibriller på, er konklusionen klar: de er superskønne hele vejen igennem. De lukker helt tæt til omkring ansigtet takket være det bløde skum og passer perfekt til de hjelme, som testpanelet prøver dem sammen med (hav det som en tommelfingerregel altid at teste dine skibriller med en hjelm fra samme mærke). Udover det, så passer de til et normalt ansigt. Oakley-skibriller får også et plus for, at de er 100% kompatible med almindelige briller. Det er herligt, at man kan bruge normale briller under disse skibriller, synes testpanelet - men det er faktisk ikke skibrillernes bedste funktion.  

- Ja, hvad er egentlig bedst ved modellen? At de helt klart er selfie-venlige vil jeg sige! Bemærker en testdeltager. 

Minimalisme på den bedste måde

Scott goggle faze 2

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alle typer af vejr, takket være en lys-kontrastlinse, der får ujævne konturer og uregelmæssigheder til at se godt ud på skråningerne. På ydersiden af linsen er overfladen lettere sløret hvilket beskytter øjet mod solens skadelige stråler.

Resumé: Det bedste ved Scott modellen er faktisk det høje komfortniveau. De er meget flot i ansigtet takket være det bløde skum. Ellers er overfladen på ydersiden af glasset et stort plus, da det reflekterer alle solens stråler væk, der ellers kan forstyrre øjet. I modsætning til mærkets tidligere model er de her meget pænere i designet. Både i hånden og på hjelmen føles de meget minimalistiske uden på nogen måde at gå ned på funktionerne. Den lyserøde farve går også direkte hjem hos testpanelet, men til dig der ikke er så begejstret for farven lyserød, så er der også mange andre farver, hvoraf mange af dem til den mere diskrete side.

- Det bedste ved denne model er, at skibrillen har et fantastisk synsfelt. Rammen er så lille, at du har fuld synlighed i alle retninger, siger en testdeltager. 

Alle skiløbere, pas på vejret 

Caount stereo

Model:

Mærke:

Velegnet til: Den her linse er bedst egnet til solrige dage på grund af et ni-lags spejlglas, der lukker solens stærke stråler ude, men den fungerer også godt på overskyede skidage, da modellen er udstyret med kontrastforbedrende linse.

Resumé: Dette er et par temmelig minimalistiske skibriller med et smukt design. Rent udseendesmæssigt er de ifølge testpanelet meget cool uden at være alt for "spejlagtige". Den endelige bedømmelse af skibrillerne fra Atomic hæves til et højere niveau takket være det brede synsfelt. Med disse skibriller på vil du ikke gå glip af noget eller støde ind i hverken skråningerne eller andre skiløbere. De får også pluspoint for høj komfort og god ventilation.

- Jeg vil sige, at dette er skibrillerne, der optimerer kontrasterne på den bedste måde. De passer til alt vejr og alle skiløbere. 

All-round løsning

Sweet protection firewall

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alle vejrforhold. Den røde linse, som disse skibriller er udstyret med, betragtes traditionelt som den mest nyttige og behøver sjældent at blive suppleret med yderligere et sæt skibriller. En ægte all-around linse, også selvom den ikke har særlig meget reflekterende glas, bemærker testpanelet. 

Resumé: Først føles skummet i disse skibriller ikke lige så blødt og behageligt som på nogle af de andre testmodeller, men efter et stykke tid blødes det lidt op, og så bemærker man dem nærmest ikke. Ventilationen er virkelig på topniveau, hvilket er godt. Ellers risikerer dine skibriller at dugger til igen, hver gang du får varmen. På indersiden behandles linsen med anti-dugbeskyttelse. Det seje design passer desuden perfekt til en ung målgruppe, der kan lide at hænge ud på løjperne. En anden stor fordel er prisen, der gør denne bestemt til et køb, hvor man får en masse skibriller for pengene!

"Det er ikke meget spejlglas, men stadig nok til at lukke direkte lys ude, synes jeg, og når det kommer til kontraster, er linsen virkelig meget god," siger en testdeltager.  


Absolut ingen risiko for at blive blændet 

Salomon xview

Model:

Mærke:

Velegnet til: Denne model klarer sig bedst i strålende solskin, men klarer sig måske ikke helt så godt, når det er mørkt udenfor, da selve linsen opfattes som ganske mørk. Vælg disse skibriller, når du går ud på skråningerne en tidlig morgen i Alperne.

Resumé: Med denne model får du en masse skibriller for pengene. Salomon-skibrillerne har gode linser, sidder pænt i ansigtet og ventilerer lige som de skal. Det er godt at vide, at de passer til små ansigter i normal størrelse - og ikke mindst er pæne at kigge på. Linsen er relativt mørkt, hvilket betyder, at du ikke behøver at frygte at blive blændet af solen. Desværre er linsen så mørk, at du måske ønsker at supplere med en lysere variant, hvis du skal stå på ski tidligt på året i de skandinaviske bjerge. Sigtbarheden er også meget god på grund af det delvis rammeløse design. Endelig passer de også til de fleste hjelme. Det er et stort plus, men som altid anbefales det at benytte samme mærke af både skibriller og -hjelme.

- Jeg kan godt lide at de er ganske minimalistiske. Efter et stykke tid smelter du ligesom sammen med dem og helt glemmer, at du har dem på. 

Udskiftelig linse

Spectrum g002 essential

Model:

Mærke:

Velegnet til: Dette objektiv er også lidt mørkere, hvilket gør skibrillerne bedst egnet til morgenski, men det kommer også med en ekstra linse, som du kan skifte til under mørke forhold - smart!

Resume: Dette er et par virkelig overkommelige skibriller, hovedsageligt takket være den ekstra linse. Det betyder, at du ikke behøver at købe mere end et par skibriller. Skift i stedet bare mellem de to, der er inkluderet her. Ellers gør kontrastlinsen, som den skal, da den får alle kontraster til at vises på den bedste måde. Derudover får denne model ros for sin ventilationsevne. Her behøver du ikke at bekymre dig om at blive sved og få tåge på indersiden af skibrillerne. Taknemmelig synes testpanelet, men alligevel er det med sit design, at skibrillerne skiller sig mest ud.

- Det bedste er, at objektivet kan udskiftes. Det er virkelig meget værd, dels fordi det sparer plads i pakningen, men også fordi det bliver billigt.

Endnu en Oakley-favorit

oakley fall line

Model:

Mærke:

Passer til: Disse skibriller er velegnede til næsten al slags vejr, men hovedsageligt overskyet dage takket være den lyserøde linse, der forbedrer kontrasten. Den avancerede linse fanger kontraster i gråt lys på en optimal måde, men sammenlignet med den anden model fra det samme mærke er denne lidt mørkere i det.

Resumé: Dette er skibrillerne til dem, der vil skille sig ud. Designet er cool og lidt anderledes, hvilket testpanelet værdsætter. Derudover er dette et par rigtig gode briller, udstyret med en af Oakleys bedste kontrastlinser. Objektivet er også let at udskifte, hvilket gør det muligt at supplere det med andre linser, for eksempel hvis du foretrækker gult i stedet for lyserødt lys. De i testpanelet, der bruger helt normale briller under deres skibriller giver også tommelfingrene op for hvor godt de sidder under skibrillerne. Denne model anbefales til dig med normal til lille ansigt.

- De er frem for alt meget pæne, og jeg elsker, hvor godt de sidder med mine almindelige briller under, siger en testdeltager. 

Fantastisk linse x2

appertiff CRB + extra lens

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alle slags vejrforhold. Inkluderet i kassen er der én kontrastlinse til mørke forhold og én til lys. Det giver dig mulighed for at skifte efter behov - ja, og efter vejret også! Derudover holdes de skarpe solstråler ude solstråler takket være det olierede spejlglas.

Resumé: Disse skibriller fra Appertiff er først og fremmest kendetegnet ved deres rammeløse design som samtidigt er stilfuldt og funktionelt. Udsynet er perfekt, da ingen rammer er i vejen for synsfeltet. Det er også dejligt, at modellen leveres med en ekstra linse. Det betyder, at du ikke behøver at købe et andet par, når vejret skifter. På den måde er dette et køb, der giver dig en masse skibrille for dine penge, og det siger vi aldrig nej tak til! Sidst, men ikke mindst, vil testpanelet påpege, at de er meget pæne med deres oliefarvede spejlglas og deres rammeløse design.

- Det er dejligt, at de kommer med en ekstra linse, og når du først har fundet teknikken med at skifte linserne, går det som smurt - plus prisen er meget venlig! 

LÆS MERE:

SHOP HER:  

 Tilbage

News Feed

Header.png

Test: træningstights, du bare må have

1 dag sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

3 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
header.jpg

Test: Teddyfleece-jakker til kvinder og mænd

15 nov 2019
Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

14 nov 2019
more news
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

1 dag sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

3 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

Fem fingre eller kun tommelfinger? Syntetisk eller uld? Eksperten fra handskemærket Hestra fortæller, hvad du skal overveje, når du køber nye handsker til dit barn.

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

Vi har modeller til pisten, freestyle-parken og freeride - her er sæsonens bedste skijakker til ham!

12 dec 2019