Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

Endelig! Snart er det skisæson, og til det har du brug for et par nye skibriller. Sportamore har sat sæsonens bedste skibriller på prøve - her er resultatet!

Der er adskillige ting man skal have med ud på løjperne - ski og skistøvler, skijakken og skibukserne og, måske frem for alt, skibrillerne og hjelmen. Skibriller, eller beskyttelsesbriller, som de også kaldes, skal passe lige så godt til dig og din ansigtsform som til den hjelm, du har valgt, men derudover har du brug for skibriller med høj komfort, det rigtige objektiv til den rigtige lejlighed og selvfølgelig et stilfuldt design! Sportamores testpanel har testet sæsonens bedste modeller. Her præsenterer vi deres vurderinger. 

Flyv på skråningerne!

Oakley flight deck

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alt fra solrige til overskyede dage. Disse Oakley-skibriller er udstyret med en kontrastlinse, der gør det lettere at skelne bakkerne fra hinanden på de dage, hvor sne og himmel smelter sammen, men de slipper stadig lige nøjagtigt nok lys ind, selv under virkelig solrige forhold.

Resumé: Så snart testpanelet får disse skibriller på, er konklusionen klar: de er superskønne hele vejen igennem. De lukker helt tæt til omkring ansigtet takket være det bløde skum og passer perfekt til de hjelme, som testpanelet prøver dem sammen med (hav det som en tommelfingerregel altid at teste dine skibriller med en hjelm fra samme mærke). Udover det, så passer de til et normalt ansigt. Oakley-skibriller får også et plus for, at de er 100% kompatible med almindelige briller. Det er herligt, at man kan bruge normale briller under disse skibriller, synes testpanelet - men det er faktisk ikke skibrillernes bedste funktion.  

- Ja, hvad er egentlig bedst ved modellen? At de helt klart er selfie-venlige vil jeg sige! Bemærker en testdeltager. 

Minimalisme på den bedste måde

Scott goggle faze 2

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alle typer af vejr, takket være en lys-kontrastlinse, der får ujævne konturer og uregelmæssigheder til at se godt ud på skråningerne. På ydersiden af linsen er overfladen lettere sløret hvilket beskytter øjet mod solens skadelige stråler.

Resumé: Det bedste ved Scott modellen er faktisk det høje komfortniveau. De er meget flot i ansigtet takket være det bløde skum. Ellers er overfladen på ydersiden af glasset et stort plus, da det reflekterer alle solens stråler væk, der ellers kan forstyrre øjet. I modsætning til mærkets tidligere model er de her meget pænere i designet. Både i hånden og på hjelmen føles de meget minimalistiske uden på nogen måde at gå ned på funktionerne. Den lyserøde farve går også direkte hjem hos testpanelet, men til dig der ikke er så begejstret for farven lyserød, så er der også mange andre farver, hvoraf mange af dem til den mere diskrete side.

- Det bedste ved denne model er, at skibrillen har et fantastisk synsfelt. Rammen er så lille, at du har fuld synlighed i alle retninger, siger en testdeltager. 

Alle skiløbere, pas på vejret 

Caount stereo

Model:

Mærke:

Velegnet til: Den her linse er bedst egnet til solrige dage på grund af et ni-lags spejlglas, der lukker solens stærke stråler ude, men den fungerer også godt på overskyede skidage, da modellen er udstyret med kontrastforbedrende linse.

Resumé: Dette er et par temmelig minimalistiske skibriller med et smukt design. Rent udseendesmæssigt er de ifølge testpanelet meget cool uden at være alt for "spejlagtige". Den endelige bedømmelse af skibrillerne fra Atomic hæves til et højere niveau takket være det brede synsfelt. Med disse skibriller på vil du ikke gå glip af noget eller støde ind i hverken skråningerne eller andre skiløbere. De får også pluspoint for høj komfort og god ventilation.

- Jeg vil sige, at dette er skibrillerne, der optimerer kontrasterne på den bedste måde. De passer til alt vejr og alle skiløbere. 

All-round løsning

Sweet protection firewall

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alle vejrforhold. Den røde linse, som disse skibriller er udstyret med, betragtes traditionelt som den mest nyttige og behøver sjældent at blive suppleret med yderligere et sæt skibriller. En ægte all-around linse, også selvom den ikke har særlig meget reflekterende glas, bemærker testpanelet. 

Resumé: Først føles skummet i disse skibriller ikke lige så blødt og behageligt som på nogle af de andre testmodeller, men efter et stykke tid blødes det lidt op, og så bemærker man dem nærmest ikke. Ventilationen er virkelig på topniveau, hvilket er godt. Ellers risikerer dine skibriller at dugger til igen, hver gang du får varmen. På indersiden behandles linsen med anti-dugbeskyttelse. Det seje design passer desuden perfekt til en ung målgruppe, der kan lide at hænge ud på løjperne. En anden stor fordel er prisen, der gør denne bestemt til et køb, hvor man får en masse skibriller for pengene!

"Det er ikke meget spejlglas, men stadig nok til at lukke direkte lys ude, synes jeg, og når det kommer til kontraster, er linsen virkelig meget god," siger en testdeltager.  


Absolut ingen risiko for at blive blændet 

Salomon xview

Model:

Mærke:

Velegnet til: Denne model klarer sig bedst i strålende solskin, men klarer sig måske ikke helt så godt, når det er mørkt udenfor, da selve linsen opfattes som ganske mørk. Vælg disse skibriller, når du går ud på skråningerne en tidlig morgen i Alperne.

Resumé: Med denne model får du en masse skibriller for pengene. Salomon-skibrillerne har gode linser, sidder pænt i ansigtet og ventilerer lige som de skal. Det er godt at vide, at de passer til små ansigter i normal størrelse - og ikke mindst er pæne at kigge på. Linsen er relativt mørkt, hvilket betyder, at du ikke behøver at frygte at blive blændet af solen. Desværre er linsen så mørk, at du måske ønsker at supplere med en lysere variant, hvis du skal stå på ski tidligt på året i de skandinaviske bjerge. Sigtbarheden er også meget god på grund af det delvis rammeløse design. Endelig passer de også til de fleste hjelme. Det er et stort plus, men som altid anbefales det at benytte samme mærke af både skibriller og -hjelme.

- Jeg kan godt lide at de er ganske minimalistiske. Efter et stykke tid smelter du ligesom sammen med dem og helt glemmer, at du har dem på. 

Udskiftelig linse

Spectrum g002 essential

Model:

Mærke:

Velegnet til: Dette objektiv er også lidt mørkere, hvilket gør skibrillerne bedst egnet til morgenski, men det kommer også med en ekstra linse, som du kan skifte til under mørke forhold - smart!

Resume: Dette er et par virkelig overkommelige skibriller, hovedsageligt takket være den ekstra linse. Det betyder, at du ikke behøver at købe mere end et par skibriller. Skift i stedet bare mellem de to, der er inkluderet her. Ellers gør kontrastlinsen, som den skal, da den får alle kontraster til at vises på den bedste måde. Derudover får denne model ros for sin ventilationsevne. Her behøver du ikke at bekymre dig om at blive sved og få tåge på indersiden af skibrillerne. Taknemmelig synes testpanelet, men alligevel er det med sit design, at skibrillerne skiller sig mest ud.

- Det bedste er, at objektivet kan udskiftes. Det er virkelig meget værd, dels fordi det sparer plads i pakningen, men også fordi det bliver billigt.

Endnu en Oakley-favorit

oakley fall line

Model:

Mærke:

Passer til: Disse skibriller er velegnede til næsten al slags vejr, men hovedsageligt overskyet dage takket være den lyserøde linse, der forbedrer kontrasten. Den avancerede linse fanger kontraster i gråt lys på en optimal måde, men sammenlignet med den anden model fra det samme mærke er denne lidt mørkere i det.

Resumé: Dette er skibrillerne til dem, der vil skille sig ud. Designet er cool og lidt anderledes, hvilket testpanelet værdsætter. Derudover er dette et par rigtig gode briller, udstyret med en af Oakleys bedste kontrastlinser. Objektivet er også let at udskifte, hvilket gør det muligt at supplere det med andre linser, for eksempel hvis du foretrækker gult i stedet for lyserødt lys. De i testpanelet, der bruger helt normale briller under deres skibriller giver også tommelfingrene op for hvor godt de sidder under skibrillerne. Denne model anbefales til dig med normal til lille ansigt.

- De er frem for alt meget pæne, og jeg elsker, hvor godt de sidder med mine almindelige briller under, siger en testdeltager. 

Fantastisk linse x2

appertiff CRB + extra lens

Model:

Mærke:

Velegnet til: Alle slags vejrforhold. Inkluderet i kassen er der én kontrastlinse til mørke forhold og én til lys. Det giver dig mulighed for at skifte efter behov - ja, og efter vejret også! Derudover holdes de skarpe solstråler ude solstråler takket være det olierede spejlglas.

Resumé: Disse skibriller fra Appertiff er først og fremmest kendetegnet ved deres rammeløse design som samtidigt er stilfuldt og funktionelt. Udsynet er perfekt, da ingen rammer er i vejen for synsfeltet. Det er også dejligt, at modellen leveres med en ekstra linse. Det betyder, at du ikke behøver at købe et andet par, når vejret skifter. På den måde er dette et køb, der giver dig en masse skibrille for dine penge, og det siger vi aldrig nej tak til! Sidst, men ikke mindst, vil testpanelet påpege, at de er meget pæne med deres oliefarvede spejlglas og deres rammeløse design.

- Det er dejligt, at de kommer med en ekstra linse, og når du først har fundet teknikken med at skifte linserne, går det som smurt - plus prisen er meget venlig! 

LÆS MERE:

SHOP HER:  

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020