DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

At træne i bomuldtrusser er et big no-go eftersom materialet suger fugt til sig. Du bliver våd, kold og det føles tungt og ubehageligt, også selvom du har træningstights på. 

Gør det derfor rigtgt fra starten og træn i undertøj som er lavet i et materiale som både transporterer fugt og har en god åndbarhed, så du holder dig tør og tempereret under hele din træning.

Til forskel fra almindelige trusser er funktionsundertøj lavet med et minimum af sømme som kan gnave og elastikker som sidder for hårdt. Vores testpanel har testet modeller i polyamid og merinould for at se hvilke trusser som gør jobbet bedst! 

Et sikkert kortDK_Casall_H.png

Test af:

Vejledende pris: 179 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Materialer: 72,5% polyamid og 27,5% elastan. 

Pasform: En smule stor i størrelsen. Designet med en middelhøj talje som er højere fremme end bagtil. Den perfekte hipstertrusse som er perfekt skåret til næsten enhver kropsform. 

Komfort: Det spiller ingen rolle hvor meget du sveder, den her model absorberer sveden uden det mindste problem så du holder dig tør og fresh under hele din træning Du hverken ser eller mærker dem under din træning - så skøn er den!

Design: Hvorfor gøre det svært for sig selv? Et klassisk design i en sort kulør med et lille logo øverst. den her er et sikkert kort for til at have under et par træningstights.

Konklusion: Det kølende og tynde funktionmateriale føles herligt mod kroppen under hele din træning og har ikke noget udstikkende man let ser igennem sine træningstights. Materialets stræk for thumps up og giver virkelig en god bevægelses frihed til både box jumps og burpees. Det bedste ved denne model er at materialet faktisk transporterer sveden væk og ånder så du aldrig oplever en indelukket følelse. Minus er at modellen godt kunne have fået et hak opad på design fronten og en lidt højere pasform. Men er du en af dem der godt kan lide basisfarver når det kommer til undertøj er denne et sikkert valg. Lækker trusse til en god pris. 

Rigtig vinder! DK_Icebreaker.png

Test af:

Vejledende pris: 359 kroner.  

Kommer i farverne: , og 

Materialer: 83% merinould, 12% nylon og 5% lycra. 

Pasform: Trusserne er reelle og dækker virkelig dine skinker, selv på dig som har lavet dine squats! 

Komfort: Sidder på plads gennem hele din træning uden at kravle nordpå. Føles super skønt på kroppen og er til trods for det er uld, helt klø fri!  

Design: Helsort med clean logoelastik i taljen højst oppe føles lidt som en hed flirt med 90`ernes undertøjsreklamer. Det er ikke nyt, men det er en klassiker som holder og som falder i det flestes smag.

Konklusion: Uldtrusser får nok de fleste til at rynke både en og to rynker på oanden af skepsis, som deler testpanelet. Undertøj i uld lyder måske varmt, men faktum er at trusserne ånder super godt. De er lavet i et tyndt uldstof og holder kroppen kølig da ventilationen er super god. Selv den mest klø-følsomme personer kan have de her trusser uden at behøve bekymre sig, de er garanteret kløfri! Et minus er at de ikke transporterer fugt specielt godt. Efter et svedigt benpas bliver de fugtige - men det positive er at huden er tør. Når du er ude og stå på langrend og svede trods det er koldt udenfor er det her er dette et perfekt valg eftersom ulden varmer selv når det bliver vådt. Superskøn mod huden, havde det ikke været for den lille lap kløede så havde den fået en tier! Klip den væk og så har du et par trusser du vil have på hele tiden, også når du ikke træner!

Super fugttransport DK_Röhnisch_H.png

Test af:

Vejledende pris: 129 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Materialer: 82% polyamid og 18% elastan. 

Pasform: Normal i størrelsen med en noget bred talje, ligger du mellem to størrelser kan du vælge den lille af dem hvis du foretrækker en stram pasform. En af de højere taljer i testen hvilket er et plus. 

Komfort: Super fugttransport. Trusserne vil blive våde efter et svedigt pas, men det er ikke noget lægger mærke til. Derimod vil du føle at du stadig er tør på kroppen selv om materialet har suget fugten til sig. 

Design: Enkle linjer med en takket kant oppe der liver designet lidt op. De føles lidt mere klassiske end mange andre modeller i testen, hvilket testpanelet satte pris på

Konklusion: Vellidt model med takket kant der får en ellers meget basal model at blive lidt finere. Hipsteren sidder super godt på kroppen og føles blød mod huden. Fugttransporten er i absolut top selv om modellen bliver fugtig føler du dig tør og fresh efter et hårdt træningspas. Minus for de kraftige sømme bagpå der ses igennem et par tights. Derimod bidrager sømmene til at trusserne sidder på plads selv om du hopper, løber og generalt bevæger sig på en måde som kan vå dit undertøj kravle op eller krybe ned. Rammer du din rigtige størrelse kommer du også ville bruge dem til hverdag. Hvis du vasker og tumbler dem så kan de tabe farve. Forsøg tage hånd om det fine stof med lidt kærlighed så holder de længe. Husk ikke at vaske dem med skyllemiddel for at stoffet skal beholde sin åndbarhed.

Flot favorit DK_BjörnBorg_SBB.png

Test af:   

Vejledende pris: 199 kroner.  

Kommer i farven: 

Materialer: 91% polyamid og 9% elastan. 

Pasform: Normal høj talje. Det er en Brazilian-model som skæres henover numsen og giver en flot siluet.

Komfort: Bløde, skønne og følger din krops bevægelser. Den her model er så let at du ikke mærker dem under passet. Plus for at modellen sidder hvor den skal under din træning.

Design: En af de finere modeller i testen som næsten mærkes for fin til at svede i. Det her er en ny favorit for mange i testpanelet som med glæde kommer have den på til træning og til hverdag.

Konklusion: Tiltrods for denne model er tænkt som e finere hverdags trusse end noget du skal træne i, så overrasker den her model virkelig. Burpees, squats og sidesteps er ingen sag for denne trusse. Fra du tage solids Berry Bikini på sidder de på plads uden at glide en centimeter, hvilket overraskede mange i testpanelet. Det gør også du hurtigt glemmer du har dem på og ikke mærker til dem når du bevæger dig. Det noget gennemsigtige materiale bagpå giver en god ventilation og materialet er suverænt til at suge fugt op, så du holder dig tør og har en behagelig temperatur. Det sømlæse bagparti giver en blød følelse og efterlader ikke noget der ses igennem et par tights. Helt klart en ny favorit!

Super komfortDK_Salming_FBB.png

Test af:  

Vejledende pris: 179 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 85% polyamid og 15% elastan.

Pasform: True to size med en noget større pasform. Ligger du mellem to størrelser kan du vælge den mindre af dem for at få en stram pasform. Med en for stor størrelse kan trusserne kommer til at kravle op mellem ballerne.

Komfort: Super behagelig model. Det tynde og bløde materiale med det klassiske snit gør at de sidder hvorde skal og knapt føles på.

Design: Flot lysende farve. Dog kan farven komme lidt af hvis du vasker den og tørre i tørretumbleren.

Konklusion: Bekvemme trusser med en nedfoldbar kant for en optimal komfort. Det tynde materiale er blødt og behageligt samtidigt som det opleves teknisk. Med andre ord mærker du at denne model ånder når du får varmen og suger sved op i takt med at pulsen komer op. Den er model er lige god til  lav- og højintensiv træning. Følg vaske anvisninger for at opnå en længere levetid., vasker du eksempelvis trusserne ved 60 grader vil de hurtigt miste deres form. Tænk også over at farven kan smitte af og farve andet tøj når det er vådt. Vask eventuelt i en vaske pose. 

Skønne og flot udførtDK_Craft_GH.png

Test af:   

Vejledende pris: 149 kroner. 

Kommer i farverne: , , , , , , og 

Material: 75% polyamid og 25% elastan.

Pasform: Rimelige store i størrelsen, så du kan med fordel gå en størrelse ned hvis du ligge mellem to. en lidt højere talje der går lidt op mod navlen, hvilket testpanelet satte pris på.

Komfort: laserskårne kanter møder bløde sømme i den her model fra Craft. Det betyder du får en skøn og blød følelse, selv når du sveder. 

Design: Det sømløse design og den noget højere trusse føles moderne og er helt rigtig og oppe i tiden. Flot farve syntes testpanelet, men hvis du ikke kan lide den røde farve har du endel andre mønstre at vælge imellem. Her kan du virkelig vælge frit på farveskalaen.

Konklusion: Er du en af dem som søger en trusse som faktisk dækker hele numsen er denne et godt valg for dig.Super skøn model som absolut ikke gnaver eller glider rundt. Sørg bare for at vølge den rigtige størrelse, ellers kommer pasformen føles unaturlig. Plus for der ikke er nogle kanter elelr sømme der kan ses igennem tightsne! Trods sveden løber absorberer den fugt super effektivt og holder dig tør samtidigt som materialet er hurtigttørrende. Det gør denne model til en vinder under lange gå ture eller løb, hvor du gerne vil have materialet skal tørre. Et par pålidige trusser som er skabt til hård træning. 

Ekstremt prisvenlig DK_Wyte_HB.png

Test af:  

Vejledende pris: 129 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 85% polyamid og 15% elastan. 

Pasform: Noget store i størrelserne, så du kan sagtens gå en størrelse ned hvis du ligger imellem to. Testpanelet hav dog ønsket en noget højere talje. I en for stor størrelse bliver modellen noget løs foran.

Komfort: Det her er en sømløs model som du ikke mærker på kroppen. Materialet føles konstant køligt og rart mod huden. 

Design: En super fin skæring i et klassisk Brazilian-look som føles feminint og sidder smigrende på kroppen. Den sømløse model giver et moderne indtryk. 

Konklusion: Materialet føles som skabt for høj intensive pas hvor du sveder en del. Materialet suger sveden op med det samme uden at opleves vådt eller tungt. Modellen kunne have været noget højere i taljen for på den måde at få en mere rummelig pasform bagpå der dækker numsen bedre og holder trusserne på plads. En lidt for stor størrelse kan kravle op mellem ballerne hvis du løber eller laver squats i denne model. Takket være det tynde materiale er det derimod næsten umuligt at mærke du har dem på. I øvrigt er denne model enormt komfortabel og du kan let have dem på til hverdag under et par jeans eller tights. Super prisvenlige!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

5 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

6 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
more news
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

Når du løbetræner om efteråret og vinteren, så er det ikke bare vigtigt at have det rette tøj til det rette vejr. Du skal også være synlig på turen, og det gør du nemmest med reflekser. Sådan her lyser du bedst op i mørket.

5 dagar sedan
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

6 dagar sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

Den 12 oktober gik Eliud Kipchoge over i historien. Han blev nemlig den første i verden til at løbe et maraton på under to timer, og han gjorde det i et par Nike-løbesko.

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

Alle som elsker efterår og vinter ved, at skiundertøj kan bruges til både sofahygge og udendørshygge! Skiundertøj er sæsonens skønneste, varmeste og hyggeligste tøj, men hvordan skal skiundertøj egentlig vaskes?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019