DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

At træne i bomuldtrusser er et big no-go eftersom materialet suger fugt til sig. Du bliver våd, kold og det føles tungt og ubehageligt, også selvom du har træningstights på. 

Gør det derfor rigtgt fra starten og træn i undertøj som er lavet i et materiale som både transporterer fugt og har en god åndbarhed, så du holder dig tør og tempereret under hele din træning.

Til forskel fra almindelige trusser er funktionsundertøj lavet med et minimum af sømme som kan gnave og elastikker som sidder for hårdt. Vores testpanel har testet modeller i polyamid og merinould for at se hvilke trusser som gør jobbet bedst! 

Et sikkert kortDK_Casall_H.png

Test af:

Vejledende pris: 179 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Materialer: 72,5% polyamid og 27,5% elastan. 

Pasform: En smule stor i størrelsen. Designet med en middelhøj talje som er højere fremme end bagtil. Den perfekte hipstertrusse som er perfekt skåret til næsten enhver kropsform. 

Komfort: Det spiller ingen rolle hvor meget du sveder, den her model absorberer sveden uden det mindste problem så du holder dig tør og fresh under hele din træning Du hverken ser eller mærker dem under din træning - så skøn er den!

Design: Hvorfor gøre det svært for sig selv? Et klassisk design i en sort kulør med et lille logo øverst. den her er et sikkert kort for til at have under et par træningstights.

Konklusion: Det kølende og tynde funktionmateriale føles herligt mod kroppen under hele din træning og har ikke noget udstikkende man let ser igennem sine træningstights. Materialets stræk for thumps up og giver virkelig en god bevægelses frihed til både box jumps og burpees. Det bedste ved denne model er at materialet faktisk transporterer sveden væk og ånder så du aldrig oplever en indelukket følelse. Minus er at modellen godt kunne have fået et hak opad på design fronten og en lidt højere pasform. Men er du en af dem der godt kan lide basisfarver når det kommer til undertøj er denne et sikkert valg. Lækker trusse til en god pris. 

Rigtig vinder! DK_Icebreaker.png

Test af:

Vejledende pris: 359 kroner.  

Kommer i farverne: , og 

Materialer: 83% merinould, 12% nylon og 5% lycra. 

Pasform: Trusserne er reelle og dækker virkelig dine skinker, selv på dig som har lavet dine squats! 

Komfort: Sidder på plads gennem hele din træning uden at kravle nordpå. Føles super skønt på kroppen og er til trods for det er uld, helt klø fri!  

Design: Helsort med clean logoelastik i taljen højst oppe føles lidt som en hed flirt med 90`ernes undertøjsreklamer. Det er ikke nyt, men det er en klassiker som holder og som falder i det flestes smag.

Konklusion: Uldtrusser får nok de fleste til at rynke både en og to rynker på oanden af skepsis, som deler testpanelet. Undertøj i uld lyder måske varmt, men faktum er at trusserne ånder super godt. De er lavet i et tyndt uldstof og holder kroppen kølig da ventilationen er super god. Selv den mest klø-følsomme personer kan have de her trusser uden at behøve bekymre sig, de er garanteret kløfri! Et minus er at de ikke transporterer fugt specielt godt. Efter et svedigt benpas bliver de fugtige - men det positive er at huden er tør. Når du er ude og stå på langrend og svede trods det er koldt udenfor er det her er dette et perfekt valg eftersom ulden varmer selv når det bliver vådt. Superskøn mod huden, havde det ikke været for den lille lap kløede så havde den fået en tier! Klip den væk og så har du et par trusser du vil have på hele tiden, også når du ikke træner!

Super fugttransport DK_Röhnisch_H.png

Test af:

Vejledende pris: 129 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Materialer: 82% polyamid og 18% elastan. 

Pasform: Normal i størrelsen med en noget bred talje, ligger du mellem to størrelser kan du vælge den lille af dem hvis du foretrækker en stram pasform. En af de højere taljer i testen hvilket er et plus. 

Komfort: Super fugttransport. Trusserne vil blive våde efter et svedigt pas, men det er ikke noget lægger mærke til. Derimod vil du føle at du stadig er tør på kroppen selv om materialet har suget fugten til sig. 

Design: Enkle linjer med en takket kant oppe der liver designet lidt op. De føles lidt mere klassiske end mange andre modeller i testen, hvilket testpanelet satte pris på

Konklusion: Vellidt model med takket kant der får en ellers meget basal model at blive lidt finere. Hipsteren sidder super godt på kroppen og føles blød mod huden. Fugttransporten er i absolut top selv om modellen bliver fugtig føler du dig tør og fresh efter et hårdt træningspas. Minus for de kraftige sømme bagpå der ses igennem et par tights. Derimod bidrager sømmene til at trusserne sidder på plads selv om du hopper, løber og generalt bevæger sig på en måde som kan vå dit undertøj kravle op eller krybe ned. Rammer du din rigtige størrelse kommer du også ville bruge dem til hverdag. Hvis du vasker og tumbler dem så kan de tabe farve. Forsøg tage hånd om det fine stof med lidt kærlighed så holder de længe. Husk ikke at vaske dem med skyllemiddel for at stoffet skal beholde sin åndbarhed.

Flot favorit DK_BjörnBorg_SBB.png

Test af:   

Vejledende pris: 199 kroner.  

Kommer i farven: 

Materialer: 91% polyamid og 9% elastan. 

Pasform: Normal høj talje. Det er en Brazilian-model som skæres henover numsen og giver en flot siluet.

Komfort: Bløde, skønne og følger din krops bevægelser. Den her model er så let at du ikke mærker dem under passet. Plus for at modellen sidder hvor den skal under din træning.

Design: En af de finere modeller i testen som næsten mærkes for fin til at svede i. Det her er en ny favorit for mange i testpanelet som med glæde kommer have den på til træning og til hverdag.

Konklusion: Tiltrods for denne model er tænkt som e finere hverdags trusse end noget du skal træne i, så overrasker den her model virkelig. Burpees, squats og sidesteps er ingen sag for denne trusse. Fra du tage solids Berry Bikini på sidder de på plads uden at glide en centimeter, hvilket overraskede mange i testpanelet. Det gør også du hurtigt glemmer du har dem på og ikke mærker til dem når du bevæger dig. Det noget gennemsigtige materiale bagpå giver en god ventilation og materialet er suverænt til at suge fugt op, så du holder dig tør og har en behagelig temperatur. Det sømlæse bagparti giver en blød følelse og efterlader ikke noget der ses igennem et par tights. Helt klart en ny favorit!

Super komfortDK_Salming_FBB.png

Test af:  

Vejledende pris: 179 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 85% polyamid og 15% elastan.

Pasform: True to size med en noget større pasform. Ligger du mellem to størrelser kan du vælge den mindre af dem for at få en stram pasform. Med en for stor størrelse kan trusserne kommer til at kravle op mellem ballerne.

Komfort: Super behagelig model. Det tynde og bløde materiale med det klassiske snit gør at de sidder hvorde skal og knapt føles på.

Design: Flot lysende farve. Dog kan farven komme lidt af hvis du vasker den og tørre i tørretumbleren.

Konklusion: Bekvemme trusser med en nedfoldbar kant for en optimal komfort. Det tynde materiale er blødt og behageligt samtidigt som det opleves teknisk. Med andre ord mærker du at denne model ånder når du får varmen og suger sved op i takt med at pulsen komer op. Den er model er lige god til  lav- og højintensiv træning. Følg vaske anvisninger for at opnå en længere levetid., vasker du eksempelvis trusserne ved 60 grader vil de hurtigt miste deres form. Tænk også over at farven kan smitte af og farve andet tøj når det er vådt. Vask eventuelt i en vaske pose. 

Skønne og flot udførtDK_Craft_GH.png

Test af:   

Vejledende pris: 149 kroner. 

Kommer i farverne: , , , , , , og 

Material: 75% polyamid og 25% elastan.

Pasform: Rimelige store i størrelsen, så du kan med fordel gå en størrelse ned hvis du ligge mellem to. en lidt højere talje der går lidt op mod navlen, hvilket testpanelet satte pris på.

Komfort: laserskårne kanter møder bløde sømme i den her model fra Craft. Det betyder du får en skøn og blød følelse, selv når du sveder. 

Design: Det sømløse design og den noget højere trusse føles moderne og er helt rigtig og oppe i tiden. Flot farve syntes testpanelet, men hvis du ikke kan lide den røde farve har du endel andre mønstre at vælge imellem. Her kan du virkelig vælge frit på farveskalaen.

Konklusion: Er du en af dem som søger en trusse som faktisk dækker hele numsen er denne et godt valg for dig.Super skøn model som absolut ikke gnaver eller glider rundt. Sørg bare for at vølge den rigtige størrelse, ellers kommer pasformen føles unaturlig. Plus for der ikke er nogle kanter elelr sømme der kan ses igennem tightsne! Trods sveden løber absorberer den fugt super effektivt og holder dig tør samtidigt som materialet er hurtigttørrende. Det gør denne model til en vinder under lange gå ture eller løb, hvor du gerne vil have materialet skal tørre. Et par pålidige trusser som er skabt til hård træning. 

Ekstremt prisvenlig DK_Wyte_HB.png

Test af:  

Vejledende pris: 129 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 85% polyamid og 15% elastan. 

Pasform: Noget store i størrelserne, så du kan sagtens gå en størrelse ned hvis du ligger imellem to. Testpanelet hav dog ønsket en noget højere talje. I en for stor størrelse bliver modellen noget løs foran.

Komfort: Det her er en sømløs model som du ikke mærker på kroppen. Materialet føles konstant køligt og rart mod huden. 

Design: En super fin skæring i et klassisk Brazilian-look som føles feminint og sidder smigrende på kroppen. Den sømløse model giver et moderne indtryk. 

Konklusion: Materialet føles som skabt for høj intensive pas hvor du sveder en del. Materialet suger sveden op med det samme uden at opleves vådt eller tungt. Modellen kunne have været noget højere i taljen for på den måde at få en mere rummelig pasform bagpå der dækker numsen bedre og holder trusserne på plads. En lidt for stor størrelse kan kravle op mellem ballerne hvis du løber eller laver squats i denne model. Takket være det tynde materiale er det derimod næsten umuligt at mærke du har dem på. I øvrigt er denne model enormt komfortabel og du kan let have dem på til hverdag under et par jeans eller tights. Super prisvenlige!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Alldeles nyss
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
more news
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

Alldeles nyss
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

Maksimér løbeoplevelsen med den helt rigtige løbesko! Værsgo, her er en guide som hjælper dig med finde netop den model fra Adidas store løbeskossortiment, som passer til dig.

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

Sæsonens løbesko er her! Vores testpanel har kørt i modeller til intervaller, løb og lange afstande. Her er løbeskoene til ham, der er bedst i test!

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

Hvilke løbesko skal jeg have? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, inden sommerens løbesæson for alvor sparkes igang. Vores testpanel har gjort halvdelen af arbejdet for dig - her er de løbesko som er sæsonens bedste i test!

08 jul 2020