DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

At træne i bomuldtrusser er et big no-go eftersom materialet suger fugt til sig. Du bliver våd, kold og det føles tungt og ubehageligt, også selvom du har træningstights på. 

Gør det derfor rigtgt fra starten og træn i undertøj som er lavet i et materiale som både transporterer fugt og har en god åndbarhed, så du holder dig tør og tempereret under hele din træning.

Til forskel fra almindelige trusser er funktionsundertøj lavet med et minimum af sømme som kan gnave og elastikker som sidder for hårdt. Vores testpanel har testet modeller i polyamid og merinould for at se hvilke trusser som gør jobbet bedst! 

Et sikkert kortDK_Casall_H.png

Test af:

Vejledende pris: 179 kroner. 

Kommer i farverne: , , og 

Materialer: 72,5% polyamid og 27,5% elastan. 

Pasform: En smule stor i størrelsen. Designet med en middelhøj talje som er højere fremme end bagtil. Den perfekte hipstertrusse som er perfekt skåret til næsten enhver kropsform. 

Komfort: Det spiller ingen rolle hvor meget du sveder, den her model absorberer sveden uden det mindste problem så du holder dig tør og fresh under hele din træning Du hverken ser eller mærker dem under din træning - så skøn er den!

Design: Hvorfor gøre det svært for sig selv? Et klassisk design i en sort kulør med et lille logo øverst. den her er et sikkert kort for til at have under et par træningstights.

Konklusion: Det kølende og tynde funktionmateriale føles herligt mod kroppen under hele din træning og har ikke noget udstikkende man let ser igennem sine træningstights. Materialets stræk for thumps up og giver virkelig en god bevægelses frihed til både box jumps og burpees. Det bedste ved denne model er at materialet faktisk transporterer sveden væk og ånder så du aldrig oplever en indelukket følelse. Minus er at modellen godt kunne have fået et hak opad på design fronten og en lidt højere pasform. Men er du en af dem der godt kan lide basisfarver når det kommer til undertøj er denne et sikkert valg. Lækker trusse til en god pris. 

Rigtig vinder! DK_Icebreaker.png

Test af:

Vejledende pris: 359 kroner.  

Kommer i farverne: , og 

Materialer: 83% merinould, 12% nylon og 5% lycra. 

Pasform: Trusserne er reelle og dækker virkelig dine skinker, selv på dig som har lavet dine squats! 

Komfort: Sidder på plads gennem hele din træning uden at kravle nordpå. Føles super skønt på kroppen og er til trods for det er uld, helt klø fri!  

Design: Helsort med clean logoelastik i taljen højst oppe føles lidt som en hed flirt med 90`ernes undertøjsreklamer. Det er ikke nyt, men det er en klassiker som holder og som falder i det flestes smag.

Konklusion: Uldtrusser får nok de fleste til at rynke både en og to rynker på oanden af skepsis, som deler testpanelet. Undertøj i uld lyder måske varmt, men faktum er at trusserne ånder super godt. De er lavet i et tyndt uldstof og holder kroppen kølig da ventilationen er super god. Selv den mest klø-følsomme personer kan have de her trusser uden at behøve bekymre sig, de er garanteret kløfri! Et minus er at de ikke transporterer fugt specielt godt. Efter et svedigt benpas bliver de fugtige - men det positive er at huden er tør. Når du er ude og stå på langrend og svede trods det er koldt udenfor er det her er dette et perfekt valg eftersom ulden varmer selv når det bliver vådt. Superskøn mod huden, havde det ikke været for den lille lap kløede så havde den fået en tier! Klip den væk og så har du et par trusser du vil have på hele tiden, også når du ikke træner!

Super fugttransport DK_Röhnisch_H.png

Test af:

Vejledende pris: 129 kroner. 

Kommer i farverne: , og 

Materialer: 82% polyamid og 18% elastan. 

Pasform: Normal i størrelsen med en noget bred talje, ligger du mellem to størrelser kan du vælge den lille af dem hvis du foretrækker en stram pasform. En af de højere taljer i testen hvilket er et plus. 

Komfort: Super fugttransport. Trusserne vil blive våde efter et svedigt pas, men det er ikke noget lægger mærke til. Derimod vil du føle at du stadig er tør på kroppen selv om materialet har suget fugten til sig. 

Design: Enkle linjer med en takket kant oppe der liver designet lidt op. De føles lidt mere klassiske end mange andre modeller i testen, hvilket testpanelet satte pris på

Konklusion: Vellidt model med takket kant der får en ellers meget basal model at blive lidt finere. Hipsteren sidder super godt på kroppen og føles blød mod huden. Fugttransporten er i absolut top selv om modellen bliver fugtig føler du dig tør og fresh efter et hårdt træningspas. Minus for de kraftige sømme bagpå der ses igennem et par tights. Derimod bidrager sømmene til at trusserne sidder på plads selv om du hopper, løber og generalt bevæger sig på en måde som kan vå dit undertøj kravle op eller krybe ned. Rammer du din rigtige størrelse kommer du også ville bruge dem til hverdag. Hvis du vasker og tumbler dem så kan de tabe farve. Forsøg tage hånd om det fine stof med lidt kærlighed så holder de længe. Husk ikke at vaske dem med skyllemiddel for at stoffet skal beholde sin åndbarhed.

Flot favorit DK_BjörnBorg_SBB.png

Test af:   

Vejledende pris: 199 kroner.  

Kommer i farven: 

Materialer: 91% polyamid og 9% elastan. 

Pasform: Normal høj talje. Det er en Brazilian-model som skæres henover numsen og giver en flot siluet.

Komfort: Bløde, skønne og følger din krops bevægelser. Den her model er så let at du ikke mærker dem under passet. Plus for at modellen sidder hvor den skal under din træning.

Design: En af de finere modeller i testen som næsten mærkes for fin til at svede i. Det her er en ny favorit for mange i testpanelet som med glæde kommer have den på til træning og til hverdag.

Konklusion: Tiltrods for denne model er tænkt som e finere hverdags trusse end noget du skal træne i, så overrasker den her model virkelig. Burpees, squats og sidesteps er ingen sag for denne trusse. Fra du tage solids Berry Bikini på sidder de på plads uden at glide en centimeter, hvilket overraskede mange i testpanelet. Det gør også du hurtigt glemmer du har dem på og ikke mærker til dem når du bevæger dig. Det noget gennemsigtige materiale bagpå giver en god ventilation og materialet er suverænt til at suge fugt op, så du holder dig tør og har en behagelig temperatur. Det sømlæse bagparti giver en blød følelse og efterlader ikke noget der ses igennem et par tights. Helt klart en ny favorit!

Super komfortDK_Salming_FBB.png

Test af:  

Vejledende pris: 179 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 85% polyamid og 15% elastan.

Pasform: True to size med en noget større pasform. Ligger du mellem to størrelser kan du vælge den mindre af dem for at få en stram pasform. Med en for stor størrelse kan trusserne kommer til at kravle op mellem ballerne.

Komfort: Super behagelig model. Det tynde og bløde materiale med det klassiske snit gør at de sidder hvorde skal og knapt føles på.

Design: Flot lysende farve. Dog kan farven komme lidt af hvis du vasker den og tørre i tørretumbleren.

Konklusion: Bekvemme trusser med en nedfoldbar kant for en optimal komfort. Det tynde materiale er blødt og behageligt samtidigt som det opleves teknisk. Med andre ord mærker du at denne model ånder når du får varmen og suger sved op i takt med at pulsen komer op. Den er model er lige god til  lav- og højintensiv træning. Følg vaske anvisninger for at opnå en længere levetid., vasker du eksempelvis trusserne ved 60 grader vil de hurtigt miste deres form. Tænk også over at farven kan smitte af og farve andet tøj når det er vådt. Vask eventuelt i en vaske pose. 

Skønne og flot udførtDK_Craft_GH.png

Test af:   

Vejledende pris: 149 kroner. 

Kommer i farverne: , , , , , , og 

Material: 75% polyamid og 25% elastan.

Pasform: Rimelige store i størrelsen, så du kan med fordel gå en størrelse ned hvis du ligge mellem to. en lidt højere talje der går lidt op mod navlen, hvilket testpanelet satte pris på.

Komfort: laserskårne kanter møder bløde sømme i den her model fra Craft. Det betyder du får en skøn og blød følelse, selv når du sveder. 

Design: Det sømløse design og den noget højere trusse føles moderne og er helt rigtig og oppe i tiden. Flot farve syntes testpanelet, men hvis du ikke kan lide den røde farve har du endel andre mønstre at vælge imellem. Her kan du virkelig vælge frit på farveskalaen.

Konklusion: Er du en af dem som søger en trusse som faktisk dækker hele numsen er denne et godt valg for dig.Super skøn model som absolut ikke gnaver eller glider rundt. Sørg bare for at vølge den rigtige størrelse, ellers kommer pasformen føles unaturlig. Plus for der ikke er nogle kanter elelr sømme der kan ses igennem tightsne! Trods sveden løber absorberer den fugt super effektivt og holder dig tør samtidigt som materialet er hurtigttørrende. Det gør denne model til en vinder under lange gå ture eller løb, hvor du gerne vil have materialet skal tørre. Et par pålidige trusser som er skabt til hård træning. 

Ekstremt prisvenlig DK_Wyte_HB.png

Test af:  

Vejledende pris: 129 kroner. 

Kommer i farverne:  og 

Materialer: 85% polyamid og 15% elastan. 

Pasform: Noget store i størrelserne, så du kan sagtens gå en størrelse ned hvis du ligger imellem to. Testpanelet hav dog ønsket en noget højere talje. I en for stor størrelse bliver modellen noget løs foran.

Komfort: Det her er en sømløs model som du ikke mærker på kroppen. Materialet føles konstant køligt og rart mod huden. 

Design: En super fin skæring i et klassisk Brazilian-look som føles feminint og sidder smigrende på kroppen. Den sømløse model giver et moderne indtryk. 

Konklusion: Materialet føles som skabt for høj intensive pas hvor du sveder en del. Materialet suger sveden op med det samme uden at opleves vådt eller tungt. Modellen kunne have været noget højere i taljen for på den måde at få en mere rummelig pasform bagpå der dækker numsen bedre og holder trusserne på plads. En lidt for stor størrelse kan kravle op mellem ballerne hvis du løber eller laver squats i denne model. Takket være det tynde materiale er det derimod næsten umuligt at mærke du har dem på. I øvrigt er denne model enormt komfortabel og du kan let have dem på til hverdag under et par jeans eller tights. Super prisvenlige!

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
more news
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-sko med stor S, og nu er den landet hos Sportamore i nye, friske farver! Tjek opdateringen og læs mere om superskoen.

3 dagar sedan
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

At du er gravid, betyder ikke, at du skal stoppe med at træne - tværtimod! At motionere under graviditet er godt for både dig og din baby. Vores gravide testpanel har svedt i træningstøj fra Blacc.

3 dagar sedan
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og knapper. Læs alt om sæsonens sports-bh'er, der er bedst i test.

4 dagar sedan
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

6 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020