Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

Efter regn kommer solskin eller er det omvendt? Uanset hvad, så kan det være godt at købe en regnjakke til at tackle sommerregnen i. Vi har testet fire af sæsonens regnjakker til hende. 

Til efterårets kolde måneder ejer de fleste af os allerede noget vandtæt, men også under forårs- og sommerdagene kan himlen pludselig åbne sig. Da behøver du en tyndere regnjakke som holder dig tør. Vores testpanel har prøvet fire forskellige modeller. Her er resultatet. 

Test af:

Only raincoat dk

Vejledende pris: 299 kroner. 

Findes i farverne: og 

Størrelsen: Lille i størrelsen. Ved du, at du fx foretrækker længere ærmer eller om du ligger mellem to størrelser, kan du med fordel vælge den store. 

Pasform: Jakken fra Only efterlader ingen plads til at have en ekstra trøje under jakken, da den er smal i ærmerne, men ellers sidder den udemærket.

Temperatur: Hverken koldere eller varmere end hvad du kan forvente dig af en regnjakke i det her materiale. Train Raincoat gør det den skal uden omsvøb. 

Længde: Kort! Testpanelet noterer, at jakken er den korteste i testen - både når det gælder armlængde og over ryggen.  

Åndbarhed: Rigtig gode regnjakker er vel ikke direkte kendte for at have en god ventilation, men den her model holder sig foran i feltet med sine ventilationshuller ved armhulerne. Det er altid værdsat! 

Vindtæthed: Hvis du skal ud i et reelt uvejr, så bør du måske overveje en anden model. Onlys jakke har ingen lynlås og kan derfor udelukket kun lukkes med knapper foran. Udover det er den vindtæt og takket været den høje krave, så anser testpanelet den for at være mere end godkendt til lidt typisk venten-på-bussen-vejr.  

Komfort: Materialet er en anelse mindre medgørlig i den her model end i testens andre jakker, hvilket giver en lidt mere stiv følelse i det. Udover det, så findes der ingen anmærkninger her og hvis du kan lide en tætsiddende pasform, så er den her jakke som skabt til dig. 

Design: Lyserødt er virkelig in lige nu! Train Raincoat er testens mest stilet med store synlige lommer som ikke bare udfylder en funktion, men også er en værdsat detalje. 

Opsummering: Trods at jakken savner en lynlås og måske ikke rigtigt kan tages med ud i en storm, så har den andre fordele der vejer op. Onlys lyserøde godbid er faktisk så fin, at ingen ville løfte øjenbrynet, hvis du dukkede op i den her i det fineste solskinsvejr. Den korte model og de store, meget synlige lommer er et værdsat indslag som gør at den passer perfekt til dit hverdagsoutfit - genial til de dage hvor du ikke ved, om det skal regne eller ej. Hvorfor tage chancen?

Test af:

Vendela Wyte dk

Vejledende pris: 629 kroner. 

Findes i farverne: , og 

Størrelse: Jakken fra Wyte er stor i modellen og du som foretrækker en kropsnær pasform bør gå en størrelse ned. 

Pasform: Meget rummelig, hvilket medfører at der er godt med plads til ekstra tøj under, hvis nu sommeraftenerne skulle blive koldere end forventet. 

Temperatur: Noget varmere end jakken fra Only, især da den er større og dækker mere af din krop. 

Længde: Lang! Hvis Onlys model var den mindste i testen, så er Wytes model det modsatte. Både i ærmer og i øvrig længde rækker den længere end sine konkurrenter. 

Åndbarhed: Præcis som den foregående testjakke, så har Wytes version små lufthuller ved armhulerne, hvilket helt enkelt er et krav som værdsættes!

Vindtæthed: Ikke den mindste brise kan finde vej ind i den her jakke, som er høj i kraven, kan strammes ind i ærmerne og har overlappende stofdele ved lynlåsen. Den er helt uigennemtrængelig! 

Komfort: Hvis du kan lide større modeller er Vendela noget for dig. Ingenting strammer eller hæmmer bevægelsesfriheden og du kan snildt svinge med armende under gåturen, uden at bekymre dig om gnidninger. 

Design: Wyte er det eneste mærke i testen som har givet deres model en aftagelig hætte samt et ekstra sæt lommer. Smart, men trods det er det designet som efterlader testpanelet en smule utilfredse. Når det gælder enten farve eller detaljerigdommen ønskes lidt mere. 

Opsummering: I rigtigt regnvejr er Vendela det sikreste kort. Ved at være ekstra gavmild på længden kan du til og med have held med at kunsten at sætte dig ned på et vådt underlag, uden at skulle skifte bukser bagefter. At man kan tage hætten af og på er en værdsat detalje, ligesom det ekstra par lommer. Den bredere model passer perfekt til selv mest kolde sommeraftener, hvor du helst vil have cardigan på under jakken. Modellens eneste minus er at designet gerne måtte have været lidt sjovere, men på den anden side så er det ikke for dens udseende at du køber den, men for dens effektive evne til at holde dig tør. 

Test af:

Didrickssons dk

Vejledende pris: 449 kroner. 

Findes i farverne: , , og .

Størrelse: True to size. Her er der intet behov for at være i tvivl - køb efter den størrelse som du plejer at have.

Pasform: Neutral pasform som hverken smitter af eller opleves for poset. Jakken har en lidt kjoleformet underdel som svajer ud fra kroppen lidt ligesom en klokkekjole. Perfekt til de med en timeglasfigur. 

Temperatur: Intet udover det sædvanlige, hverken når det gælder at blive for kold eller for varm. Avon jakken gør præcist dét som forventes af den. 

Længde: Didrikssons modellen er betydeligt kortere end modellen fra Wyte, men betydelige længere end den fra Only. Den gyldne mellemvej måske?

Åndbarhed: Avon jakken har ventilationslommer på ryggen, som du vil blive taknemmelig for i forårs- og sommerregnen som nogen gange kan opleves lidt trykkende.

Vindtæthed: Når det kommer til vindtæthed så får jakken en noget lavere karakter end fx Wytes model, især på grund af en lav halsudskæring uden en krave. Under intense regndage kan det blive en værdsat detalje, men hvis vinden tager til, så findes der en risiko for at den sniger sig ind ved halsen. 

Design: Der er intet galt i at stikke lidt ud, hvor Avon jakken kommer i tre farveglade visioner! Trods at den lave krave har en risiko for at blive upraktisk, så er det også et smart touch som testpanelet synes om.

Opsummering: Jakken fra Didriksson gør nøjagtigt det, som testpanelet forventer af en regnjakke, uden at overraske når det kommer til størrelse, åndbarheden eller varme. Når det derimod kommer til designet, så findes der desto endnu mere at blive overrasket af. Både i farve og form skiller den sig ud fra testens andre, ydmyge modeller og hvad mere kan man bede om på en regnfuld dag end noget farveglad tøj som kan lyse op? Testpanelet vil også gerne tildele modellen et ekstra plus for ydermaterialet som er uden miljøfarligt PFC! 

Test af:

Whistler dk

Vejledende pris: 569 kroner. 

Findes i farverne: , , , og 

Størrelse: True to size.

Pasform: Noget tight pasform, især længere nede. Hvis du har brede hofter bør du måske vælge en anden model eller gå en størrelse op. 

Temperatur: Whistlers jakke kan være ret kold takket været en kort model, men også gennem ventilationslommerne på ryggen. 

Længde: Jakken når ned under bagdelen, men er ikke super lang. Du bør ikke forsøge at sætte dig på våde underlag. Til forskel fra Wytes model kommer Whistlers jakke ikke til at kunne redde dig der!

Åndbarhed: Store ventilationslommer på den øverste del af ryggen som slipper luft ind, uden at jakken opleves som utæt. Testpanelet noterer, at man ikke kan ønske sig mere på den front!

Vindtæthed: Jakken kan lukkes med både lynlås og et overlappende parti af knapper som effektivt forhindrer vind i at snige sig ind. Kraven er også noget højere end hvad den er på både Didrikssons og Onlys modeller. 

Komfort: Superskøn! Materialet er testens blødeste og mest smidige. Der findes ingen ubehagelige sømme og pasformen er tilstrækkelig løs ved armhulerne til at du har bevægelsesfrihed. 

Design: Jakken fra Whistler kommer i flere forskellige farver som alle giver et blødt og beroligende indtryk. Testpanelet vil også uddele ekstra point for hætten som har en indbygget skærm til at beskytte ansigtet mod regnet. Yderst værdsat! 

Opsummering: Trods mange gode egenskaber er det absolut bedste ved jakken, at den er så blød og smidig. Materialet er klart mere medgørlig end konkurrenternes og det gør næsten ikke noget, at den er kropsnær ved hofterne - der er intet som gnaver eller gør ondt. Når det gælder designet, så er Whistler jakken betydeligt mere moderne end fx Only og Didriksons modeller. Trods det er den lyse, bløde farve yderst tiltalende. Det er også værd at være opmærksom på, at jakken er helt fri fra ftalater.

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

5 dagar sedan
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
more news
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

5 dagar sedan
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver selv sine nye træningssko Varsity Compete TR 2 som en model med grep og stabilitet til alle lejligheder. Vi lod PT'en Chand Smith svede i den nye sko for at se, om den holder godt i måtten. Så god er den ifølge ham!

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

Den seneste opdatering af Nike Pegasus er landet! Den er lettere, hurtigere og smartere end nogensinde før.

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

Trendy, pengepungsvenlige sneakers som aldrig går ud af mode? Vi snakker selvfølgelig om Supergas espadrillos sko. Her er historien bag mærket og de tre mest populære modeller, som du ikke vil gå glip af.

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

Man får nemt gnavesår med våde strømper i sneakers. Hvad siger du til at hoppe over det i år og i stedet vælge et par ventilerende funktionssandaler - kølige som de er behagelige.

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

Længes du efter sommerens varme rideture? Maksimer oplevelsen for både dig og din hest ved at vælge de rette ridebukser. Eksperten fortæller om, hvad du skal tænke på med pasform, forstærkning eller ej samt hvordan du vasker bukserne korrekt for lang holdbarhed.

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

Er det på tide at kaste los og begive sig ud på vandet? Gør sejlturen endnu mere behagelig ved at være klædt på i det rette tøj. Her er guiden som holder dig på rette kurs!

27 may 2019