Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

Efter regn kommer solskin eller er det omvendt? Uanset hvad, så kan det være godt at købe en regnjakke til at tackle sommerregnen i. Vi har testet fire af sæsonens regnjakker til hende. 

Til efterårets kolde måneder ejer de fleste af os allerede noget vandtæt, men også under forårs- og sommerdagene kan himlen pludselig åbne sig. Da behøver du en tyndere regnjakke som holder dig tør. Vores testpanel har prøvet fire forskellige modeller. Her er resultatet. 

Test af:

Only raincoat dk

Vejledende pris: 299 kroner. 

Findes i farverne: og 

Størrelsen: Lille i størrelsen. Ved du, at du fx foretrækker længere ærmer eller om du ligger mellem to størrelser, kan du med fordel vælge den store. 

Pasform: Jakken fra Only efterlader ingen plads til at have en ekstra trøje under jakken, da den er smal i ærmerne, men ellers sidder den udemærket.

Temperatur: Hverken koldere eller varmere end hvad du kan forvente dig af en regnjakke i det her materiale. Train Raincoat gør det den skal uden omsvøb. 

Længde: Kort! Testpanelet noterer, at jakken er den korteste i testen - både når det gælder armlængde og over ryggen.  

Åndbarhed: Rigtig gode regnjakker er vel ikke direkte kendte for at have en god ventilation, men den her model holder sig foran i feltet med sine ventilationshuller ved armhulerne. Det er altid værdsat! 

Vindtæthed: Hvis du skal ud i et reelt uvejr, så bør du måske overveje en anden model. Onlys jakke har ingen lynlås og kan derfor udelukket kun lukkes med knapper foran. Udover det er den vindtæt og takket været den høje krave, så anser testpanelet den for at være mere end godkendt til lidt typisk venten-på-bussen-vejr.  

Komfort: Materialet er en anelse mindre medgørlig i den her model end i testens andre jakker, hvilket giver en lidt mere stiv følelse i det. Udover det, så findes der ingen anmærkninger her og hvis du kan lide en tætsiddende pasform, så er den her jakke som skabt til dig. 

Design: Lyserødt er virkelig in lige nu! Train Raincoat er testens mest stilet med store synlige lommer som ikke bare udfylder en funktion, men også er en værdsat detalje. 

Opsummering: Trods at jakken savner en lynlås og måske ikke rigtigt kan tages med ud i en storm, så har den andre fordele der vejer op. Onlys lyserøde godbid er faktisk så fin, at ingen ville løfte øjenbrynet, hvis du dukkede op i den her i det fineste solskinsvejr. Den korte model og de store, meget synlige lommer er et værdsat indslag som gør at den passer perfekt til dit hverdagsoutfit - genial til de dage hvor du ikke ved, om det skal regne eller ej. Hvorfor tage chancen?

Test af:

Vendela Wyte dk

Vejledende pris: 629 kroner. 

Findes i farverne: , og 

Størrelse: Jakken fra Wyte er stor i modellen og du som foretrækker en kropsnær pasform bør gå en størrelse ned. 

Pasform: Meget rummelig, hvilket medfører at der er godt med plads til ekstra tøj under, hvis nu sommeraftenerne skulle blive koldere end forventet. 

Temperatur: Noget varmere end jakken fra Only, især da den er større og dækker mere af din krop. 

Længde: Lang! Hvis Onlys model var den mindste i testen, så er Wytes model det modsatte. Både i ærmer og i øvrig længde rækker den længere end sine konkurrenter. 

Åndbarhed: Præcis som den foregående testjakke, så har Wytes version små lufthuller ved armhulerne, hvilket helt enkelt er et krav som værdsættes!

Vindtæthed: Ikke den mindste brise kan finde vej ind i den her jakke, som er høj i kraven, kan strammes ind i ærmerne og har overlappende stofdele ved lynlåsen. Den er helt uigennemtrængelig! 

Komfort: Hvis du kan lide større modeller er Vendela noget for dig. Ingenting strammer eller hæmmer bevægelsesfriheden og du kan snildt svinge med armende under gåturen, uden at bekymre dig om gnidninger. 

Design: Wyte er det eneste mærke i testen som har givet deres model en aftagelig hætte samt et ekstra sæt lommer. Smart, men trods det er det designet som efterlader testpanelet en smule utilfredse. Når det gælder enten farve eller detaljerigdommen ønskes lidt mere. 

Opsummering: I rigtigt regnvejr er Vendela det sikreste kort. Ved at være ekstra gavmild på længden kan du til og med have held med at kunsten at sætte dig ned på et vådt underlag, uden at skulle skifte bukser bagefter. At man kan tage hætten af og på er en værdsat detalje, ligesom det ekstra par lommer. Den bredere model passer perfekt til selv mest kolde sommeraftener, hvor du helst vil have cardigan på under jakken. Modellens eneste minus er at designet gerne måtte have været lidt sjovere, men på den anden side så er det ikke for dens udseende at du køber den, men for dens effektive evne til at holde dig tør. 

Test af:

Didrickssons dk

Vejledende pris: 449 kroner. 

Findes i farverne: , , og .

Størrelse: True to size. Her er der intet behov for at være i tvivl - køb efter den størrelse som du plejer at have.

Pasform: Neutral pasform som hverken smitter af eller opleves for poset. Jakken har en lidt kjoleformet underdel som svajer ud fra kroppen lidt ligesom en klokkekjole. Perfekt til de med en timeglasfigur. 

Temperatur: Intet udover det sædvanlige, hverken når det gælder at blive for kold eller for varm. Avon jakken gør præcist dét som forventes af den. 

Længde: Didrikssons modellen er betydeligt kortere end modellen fra Wyte, men betydelige længere end den fra Only. Den gyldne mellemvej måske?

Åndbarhed: Avon jakken har ventilationslommer på ryggen, som du vil blive taknemmelig for i forårs- og sommerregnen som nogen gange kan opleves lidt trykkende.

Vindtæthed: Når det kommer til vindtæthed så får jakken en noget lavere karakter end fx Wytes model, især på grund af en lav halsudskæring uden en krave. Under intense regndage kan det blive en værdsat detalje, men hvis vinden tager til, så findes der en risiko for at den sniger sig ind ved halsen. 

Design: Der er intet galt i at stikke lidt ud, hvor Avon jakken kommer i tre farveglade visioner! Trods at den lave krave har en risiko for at blive upraktisk, så er det også et smart touch som testpanelet synes om.

Opsummering: Jakken fra Didriksson gør nøjagtigt det, som testpanelet forventer af en regnjakke, uden at overraske når det kommer til størrelse, åndbarheden eller varme. Når det derimod kommer til designet, så findes der desto endnu mere at blive overrasket af. Både i farve og form skiller den sig ud fra testens andre, ydmyge modeller og hvad mere kan man bede om på en regnfuld dag end noget farveglad tøj som kan lyse op? Testpanelet vil også gerne tildele modellen et ekstra plus for ydermaterialet som er uden miljøfarligt PFC! 

Test af:

Whistler dk

Vejledende pris: 569 kroner. 

Findes i farverne: , , , og 

Størrelse: True to size.

Pasform: Noget tight pasform, især længere nede. Hvis du har brede hofter bør du måske vælge en anden model eller gå en størrelse op. 

Temperatur: Whistlers jakke kan være ret kold takket været en kort model, men også gennem ventilationslommerne på ryggen. 

Længde: Jakken når ned under bagdelen, men er ikke super lang. Du bør ikke forsøge at sætte dig på våde underlag. Til forskel fra Wytes model kommer Whistlers jakke ikke til at kunne redde dig der!

Åndbarhed: Store ventilationslommer på den øverste del af ryggen som slipper luft ind, uden at jakken opleves som utæt. Testpanelet noterer, at man ikke kan ønske sig mere på den front!

Vindtæthed: Jakken kan lukkes med både lynlås og et overlappende parti af knapper som effektivt forhindrer vind i at snige sig ind. Kraven er også noget højere end hvad den er på både Didrikssons og Onlys modeller. 

Komfort: Superskøn! Materialet er testens blødeste og mest smidige. Der findes ingen ubehagelige sømme og pasformen er tilstrækkelig løs ved armhulerne til at du har bevægelsesfrihed. 

Design: Jakken fra Whistler kommer i flere forskellige farver som alle giver et blødt og beroligende indtryk. Testpanelet vil også uddele ekstra point for hætten som har en indbygget skærm til at beskytte ansigtet mod regnet. Yderst værdsat! 

Opsummering: Trods mange gode egenskaber er det absolut bedste ved jakken, at den er så blød og smidig. Materialet er klart mere medgørlig end konkurrenternes og det gør næsten ikke noget, at den er kropsnær ved hofterne - der er intet som gnaver eller gør ondt. Når det gælder designet, så er Whistler jakken betydeligt mere moderne end fx Only og Didriksons modeller. Trods det er den lyse, bløde farve yderst tiltalende. Det er også værd at være opmærksom på, at jakken er helt fri fra ftalater.

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

5 dagar sedan
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

5 dagar sedan
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

5 dagar sedan
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

6 dagar sedan
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

6 dagar sedan
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

6 dagar sedan
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
more news
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

Alle som elsker efterår og vinter ved, at skiundertøj kan bruges til både sofahygge og udendørshygge! Skiundertøj er sæsonens skønneste, varmeste og hyggeligste tøj, men hvordan skal skiundertøj egentlig vaskes?

5 dagar sedan
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

5 dagar sedan
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

5 dagar sedan
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

6 dagar sedan
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

6 dagar sedan
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

6 dagar sedan
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

Tid til at skaffe en efterårsjakke, men er du på herrens mark med hvilken du skal købe? Sportamores kræsne testpanel er kommet dig i forkøbet og har gjort arbejdet for dig! Her er parkasjakkerne som er bedst i test.

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

Endelig er det tid til give sig i kast med løbe trail! Her er vores bedste trailsko fra Salomon, Icebug, Nike og Adidas.

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

"Uret bliver som ens egen lille Personal Trainer!" Her er vurderingen fra Sportamores testpanel omkring Polars nye multisportsur.

30 sep 2019