Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

Efter regn kommer solskin eller er det omvendt? Uanset hvad, så kan det være godt at købe en regnjakke til at tackle sommerregnen i. Vi har testet fire af sæsonens regnjakker til hende. 

Til efterårets kolde måneder ejer de fleste af os allerede noget vandtæt, men også under forårs- og sommerdagene kan himlen pludselig åbne sig. Da behøver du en tyndere regnjakke som holder dig tør. Vores testpanel har prøvet fire forskellige modeller. Her er resultatet. 

Test af:

Only raincoat dk

Vejledende pris: 299 kroner. 

Findes i farverne: og 

Størrelsen: Lille i størrelsen. Ved du, at du fx foretrækker længere ærmer eller om du ligger mellem to størrelser, kan du med fordel vælge den store. 

Pasform: Jakken fra Only efterlader ingen plads til at have en ekstra trøje under jakken, da den er smal i ærmerne, men ellers sidder den udemærket.

Temperatur: Hverken koldere eller varmere end hvad du kan forvente dig af en regnjakke i det her materiale. Train Raincoat gør det den skal uden omsvøb. 

Længde: Kort! Testpanelet noterer, at jakken er den korteste i testen - både når det gælder armlængde og over ryggen.  

Åndbarhed: Rigtig gode regnjakker er vel ikke direkte kendte for at have en god ventilation, men den her model holder sig foran i feltet med sine ventilationshuller ved armhulerne. Det er altid værdsat! 

Vindtæthed: Hvis du skal ud i et reelt uvejr, så bør du måske overveje en anden model. Onlys jakke har ingen lynlås og kan derfor udelukket kun lukkes med knapper foran. Udover det er den vindtæt og takket været den høje krave, så anser testpanelet den for at være mere end godkendt til lidt typisk venten-på-bussen-vejr.  

Komfort: Materialet er en anelse mindre medgørlig i den her model end i testens andre jakker, hvilket giver en lidt mere stiv følelse i det. Udover det, så findes der ingen anmærkninger her og hvis du kan lide en tætsiddende pasform, så er den her jakke som skabt til dig. 

Design: Lyserødt er virkelig in lige nu! Train Raincoat er testens mest stilet med store synlige lommer som ikke bare udfylder en funktion, men også er en værdsat detalje. 

Opsummering: Trods at jakken savner en lynlås og måske ikke rigtigt kan tages med ud i en storm, så har den andre fordele der vejer op. Onlys lyserøde godbid er faktisk så fin, at ingen ville løfte øjenbrynet, hvis du dukkede op i den her i det fineste solskinsvejr. Den korte model og de store, meget synlige lommer er et værdsat indslag som gør at den passer perfekt til dit hverdagsoutfit - genial til de dage hvor du ikke ved, om det skal regne eller ej. Hvorfor tage chancen?

Test af:

Vendela Wyte dk

Vejledende pris: 629 kroner. 

Findes i farverne: , og 

Størrelse: Jakken fra Wyte er stor i modellen og du som foretrækker en kropsnær pasform bør gå en størrelse ned. 

Pasform: Meget rummelig, hvilket medfører at der er godt med plads til ekstra tøj under, hvis nu sommeraftenerne skulle blive koldere end forventet. 

Temperatur: Noget varmere end jakken fra Only, især da den er større og dækker mere af din krop. 

Længde: Lang! Hvis Onlys model var den mindste i testen, så er Wytes model det modsatte. Både i ærmer og i øvrig længde rækker den længere end sine konkurrenter. 

Åndbarhed: Præcis som den foregående testjakke, så har Wytes version små lufthuller ved armhulerne, hvilket helt enkelt er et krav som værdsættes!

Vindtæthed: Ikke den mindste brise kan finde vej ind i den her jakke, som er høj i kraven, kan strammes ind i ærmerne og har overlappende stofdele ved lynlåsen. Den er helt uigennemtrængelig! 

Komfort: Hvis du kan lide større modeller er Vendela noget for dig. Ingenting strammer eller hæmmer bevægelsesfriheden og du kan snildt svinge med armende under gåturen, uden at bekymre dig om gnidninger. 

Design: Wyte er det eneste mærke i testen som har givet deres model en aftagelig hætte samt et ekstra sæt lommer. Smart, men trods det er det designet som efterlader testpanelet en smule utilfredse. Når det gælder enten farve eller detaljerigdommen ønskes lidt mere. 

Opsummering: I rigtigt regnvejr er Vendela det sikreste kort. Ved at være ekstra gavmild på længden kan du til og med have held med at kunsten at sætte dig ned på et vådt underlag, uden at skulle skifte bukser bagefter. At man kan tage hætten af og på er en værdsat detalje, ligesom det ekstra par lommer. Den bredere model passer perfekt til selv mest kolde sommeraftener, hvor du helst vil have cardigan på under jakken. Modellens eneste minus er at designet gerne måtte have været lidt sjovere, men på den anden side så er det ikke for dens udseende at du køber den, men for dens effektive evne til at holde dig tør. 

Test af:

Didrickssons dk

Vejledende pris: 449 kroner. 

Findes i farverne: , , og .

Størrelse: True to size. Her er der intet behov for at være i tvivl - køb efter den størrelse som du plejer at have.

Pasform: Neutral pasform som hverken smitter af eller opleves for poset. Jakken har en lidt kjoleformet underdel som svajer ud fra kroppen lidt ligesom en klokkekjole. Perfekt til de med en timeglasfigur. 

Temperatur: Intet udover det sædvanlige, hverken når det gælder at blive for kold eller for varm. Avon jakken gør præcist dét som forventes af den. 

Længde: Didrikssons modellen er betydeligt kortere end modellen fra Wyte, men betydelige længere end den fra Only. Den gyldne mellemvej måske?

Åndbarhed: Avon jakken har ventilationslommer på ryggen, som du vil blive taknemmelig for i forårs- og sommerregnen som nogen gange kan opleves lidt trykkende.

Vindtæthed: Når det kommer til vindtæthed så får jakken en noget lavere karakter end fx Wytes model, især på grund af en lav halsudskæring uden en krave. Under intense regndage kan det blive en værdsat detalje, men hvis vinden tager til, så findes der en risiko for at den sniger sig ind ved halsen. 

Design: Der er intet galt i at stikke lidt ud, hvor Avon jakken kommer i tre farveglade visioner! Trods at den lave krave har en risiko for at blive upraktisk, så er det også et smart touch som testpanelet synes om.

Opsummering: Jakken fra Didriksson gør nøjagtigt det, som testpanelet forventer af en regnjakke, uden at overraske når det kommer til størrelse, åndbarheden eller varme. Når det derimod kommer til designet, så findes der desto endnu mere at blive overrasket af. Både i farve og form skiller den sig ud fra testens andre, ydmyge modeller og hvad mere kan man bede om på en regnfuld dag end noget farveglad tøj som kan lyse op? Testpanelet vil også gerne tildele modellen et ekstra plus for ydermaterialet som er uden miljøfarligt PFC! 

Test af:

Whistler dk

Vejledende pris: 569 kroner. 

Findes i farverne: , , , og 

Størrelse: True to size.

Pasform: Noget tight pasform, især længere nede. Hvis du har brede hofter bør du måske vælge en anden model eller gå en størrelse op. 

Temperatur: Whistlers jakke kan være ret kold takket været en kort model, men også gennem ventilationslommerne på ryggen. 

Længde: Jakken når ned under bagdelen, men er ikke super lang. Du bør ikke forsøge at sætte dig på våde underlag. Til forskel fra Wytes model kommer Whistlers jakke ikke til at kunne redde dig der!

Åndbarhed: Store ventilationslommer på den øverste del af ryggen som slipper luft ind, uden at jakken opleves som utæt. Testpanelet noterer, at man ikke kan ønske sig mere på den front!

Vindtæthed: Jakken kan lukkes med både lynlås og et overlappende parti af knapper som effektivt forhindrer vind i at snige sig ind. Kraven er også noget højere end hvad den er på både Didrikssons og Onlys modeller. 

Komfort: Superskøn! Materialet er testens blødeste og mest smidige. Der findes ingen ubehagelige sømme og pasformen er tilstrækkelig løs ved armhulerne til at du har bevægelsesfrihed. 

Design: Jakken fra Whistler kommer i flere forskellige farver som alle giver et blødt og beroligende indtryk. Testpanelet vil også uddele ekstra point for hætten som har en indbygget skærm til at beskytte ansigtet mod regnet. Yderst værdsat! 

Opsummering: Trods mange gode egenskaber er det absolut bedste ved jakken, at den er så blød og smidig. Materialet er klart mere medgørlig end konkurrenternes og det gør næsten ikke noget, at den er kropsnær ved hofterne - der er intet som gnaver eller gør ondt. Når det gælder designet, så er Whistler jakken betydeligt mere moderne end fx Only og Didriksons modeller. Trods det er den lyse, bløde farve yderst tiltalende. Det er også værd at være opmærksom på, at jakken er helt fri fra ftalater.

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

1 timme sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

10 timmar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

1 dag sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

2 dagar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

5 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg

Bedst i test! Trendy forårsjakker til kvinder 2020

22 apr 2020
Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

22 apr 2020
Header.jpg

Stilfuld test: Hvide sneakers til mænd

21 apr 2020
Hoka One One redigerad

Derfor skal du løbe i Clifton 6 fra Hoka One One

21 apr 2020
nano x header

Den nye Reebok Nano X - lige så alsidig som dig

21 apr 2020
test pulsklockor

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

21 apr 2020
Le specs solglasögon

2020's mest trendy solbriller

20 apr 2020
more news
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

Sneakers er livet - ja, det synes vi på Sportamore i hvert fald. Vi foretrækker at gå rundt i et par Fila-sneakers, ja, nærmest året rundt. Se de sæsonens hotteste modeller til kvinder her!

1 timme sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

Er det på tide at købe nye trailsko? Her tester vi de bedste løbesko til trail fra Merrell!

10 timmar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

Ønsker du dig et par retroinspirerede, men stadig moderne, stilfulde sneakers? Så skal du satse på et par sneakers fra New Balance! Her er årets nyheder.

1 dag sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

Har du blå mærker eller gnavesår i trussekanten efter træningen? Det er sandsynligvis bomuldsundertøjet, der er synderen her!

2 dagar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

5 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

Hvis du lider af pronation, er der én ting at lære af løbeskosproducenten Asics. Her er alt, hvad du har brug for at vide om deres bedste pronationssko.

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony - hvilken løbeskosproducent har de bedste løbesko med meget dæmpning? Lad os dykke ned i mulighederne!

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

Når du laver yoga, er tøjet vigtigt - og vi tænker derfor naturligvis først og fremmest på selve funktionen. Det nye Infinalon materiale fra Nike er det mest behagelige, vi har prøvet indtil videre!

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

Hvem elsker ikke et par højtaljede tights? Her er de mest populære modeller fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila og Gavelo samt flere.

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

Når du løbetræner, så er det vigtigt at have en virkelig god sportsbh som giver dig den rette støtte. Her er 2020's bedste modeller til løb.

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

Hvide sneakers har en tendens til ikke at være hvide særlig længe efter, du begynder at bruge dem. Prøv disse tricks for at gøre dem kridhvide og sprøde igen!

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

Det er årets hotteste trend og perfekt til både hjemmekontoret og den udendørs picnic. Her er 10 luksuriøse og bløde træningssæt, du ikke vil gå glip af!

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

Nu er tiden kommet for luftige sko som badetøfler, slip-ins og flip-flops. Her er årets hedeste sommersko fra Fila, Adidas og Birkenstock.

13 may 2020