Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

Efter regn kommer solskin eller er det omvendt? Uanset hvad, så kan det være godt at købe en regnjakke til at tackle sommerregnen i. Vi har testet fire af sæsonens regnjakker til hende. 

Til efterårets kolde måneder ejer de fleste af os allerede noget vandtæt, men også under forårs- og sommerdagene kan himlen pludselig åbne sig. Da behøver du en tyndere regnjakke som holder dig tør. Vores testpanel har prøvet fire forskellige modeller. Her er resultatet. 

Test af:

Only raincoat dk

Vejledende pris: 299 kroner. 

Findes i farverne: og 

Størrelsen: Lille i størrelsen. Ved du, at du fx foretrækker længere ærmer eller om du ligger mellem to størrelser, kan du med fordel vælge den store. 

Pasform: Jakken fra Only efterlader ingen plads til at have en ekstra trøje under jakken, da den er smal i ærmerne, men ellers sidder den udemærket.

Temperatur: Hverken koldere eller varmere end hvad du kan forvente dig af en regnjakke i det her materiale. Train Raincoat gør det den skal uden omsvøb. 

Længde: Kort! Testpanelet noterer, at jakken er den korteste i testen - både når det gælder armlængde og over ryggen.  

Åndbarhed: Rigtig gode regnjakker er vel ikke direkte kendte for at have en god ventilation, men den her model holder sig foran i feltet med sine ventilationshuller ved armhulerne. Det er altid værdsat! 

Vindtæthed: Hvis du skal ud i et reelt uvejr, så bør du måske overveje en anden model. Onlys jakke har ingen lynlås og kan derfor udelukket kun lukkes med knapper foran. Udover det er den vindtæt og takket været den høje krave, så anser testpanelet den for at være mere end godkendt til lidt typisk venten-på-bussen-vejr.  

Komfort: Materialet er en anelse mindre medgørlig i den her model end i testens andre jakker, hvilket giver en lidt mere stiv følelse i det. Udover det, så findes der ingen anmærkninger her og hvis du kan lide en tætsiddende pasform, så er den her jakke som skabt til dig. 

Design: Lyserødt er virkelig in lige nu! Train Raincoat er testens mest stilet med store synlige lommer som ikke bare udfylder en funktion, men også er en værdsat detalje. 

Opsummering: Trods at jakken savner en lynlås og måske ikke rigtigt kan tages med ud i en storm, så har den andre fordele der vejer op. Onlys lyserøde godbid er faktisk så fin, at ingen ville løfte øjenbrynet, hvis du dukkede op i den her i det fineste solskinsvejr. Den korte model og de store, meget synlige lommer er et værdsat indslag som gør at den passer perfekt til dit hverdagsoutfit - genial til de dage hvor du ikke ved, om det skal regne eller ej. Hvorfor tage chancen?

Test af:

Vendela Wyte dk

Vejledende pris: 629 kroner. 

Findes i farverne: , og 

Størrelse: Jakken fra Wyte er stor i modellen og du som foretrækker en kropsnær pasform bør gå en størrelse ned. 

Pasform: Meget rummelig, hvilket medfører at der er godt med plads til ekstra tøj under, hvis nu sommeraftenerne skulle blive koldere end forventet. 

Temperatur: Noget varmere end jakken fra Only, især da den er større og dækker mere af din krop. 

Længde: Lang! Hvis Onlys model var den mindste i testen, så er Wytes model det modsatte. Både i ærmer og i øvrig længde rækker den længere end sine konkurrenter. 

Åndbarhed: Præcis som den foregående testjakke, så har Wytes version små lufthuller ved armhulerne, hvilket helt enkelt er et krav som værdsættes!

Vindtæthed: Ikke den mindste brise kan finde vej ind i den her jakke, som er høj i kraven, kan strammes ind i ærmerne og har overlappende stofdele ved lynlåsen. Den er helt uigennemtrængelig! 

Komfort: Hvis du kan lide større modeller er Vendela noget for dig. Ingenting strammer eller hæmmer bevægelsesfriheden og du kan snildt svinge med armende under gåturen, uden at bekymre dig om gnidninger. 

Design: Wyte er det eneste mærke i testen som har givet deres model en aftagelig hætte samt et ekstra sæt lommer. Smart, men trods det er det designet som efterlader testpanelet en smule utilfredse. Når det gælder enten farve eller detaljerigdommen ønskes lidt mere. 

Opsummering: I rigtigt regnvejr er Vendela det sikreste kort. Ved at være ekstra gavmild på længden kan du til og med have held med at kunsten at sætte dig ned på et vådt underlag, uden at skulle skifte bukser bagefter. At man kan tage hætten af og på er en værdsat detalje, ligesom det ekstra par lommer. Den bredere model passer perfekt til selv mest kolde sommeraftener, hvor du helst vil have cardigan på under jakken. Modellens eneste minus er at designet gerne måtte have været lidt sjovere, men på den anden side så er det ikke for dens udseende at du køber den, men for dens effektive evne til at holde dig tør. 

Test af:

Didrickssons dk

Vejledende pris: 449 kroner. 

Findes i farverne: , , og .

Størrelse: True to size. Her er der intet behov for at være i tvivl - køb efter den størrelse som du plejer at have.

Pasform: Neutral pasform som hverken smitter af eller opleves for poset. Jakken har en lidt kjoleformet underdel som svajer ud fra kroppen lidt ligesom en klokkekjole. Perfekt til de med en timeglasfigur. 

Temperatur: Intet udover det sædvanlige, hverken når det gælder at blive for kold eller for varm. Avon jakken gør præcist dét som forventes af den. 

Længde: Didrikssons modellen er betydeligt kortere end modellen fra Wyte, men betydelige længere end den fra Only. Den gyldne mellemvej måske?

Åndbarhed: Avon jakken har ventilationslommer på ryggen, som du vil blive taknemmelig for i forårs- og sommerregnen som nogen gange kan opleves lidt trykkende.

Vindtæthed: Når det kommer til vindtæthed så får jakken en noget lavere karakter end fx Wytes model, især på grund af en lav halsudskæring uden en krave. Under intense regndage kan det blive en værdsat detalje, men hvis vinden tager til, så findes der en risiko for at den sniger sig ind ved halsen. 

Design: Der er intet galt i at stikke lidt ud, hvor Avon jakken kommer i tre farveglade visioner! Trods at den lave krave har en risiko for at blive upraktisk, så er det også et smart touch som testpanelet synes om.

Opsummering: Jakken fra Didriksson gør nøjagtigt det, som testpanelet forventer af en regnjakke, uden at overraske når det kommer til størrelse, åndbarheden eller varme. Når det derimod kommer til designet, så findes der desto endnu mere at blive overrasket af. Både i farve og form skiller den sig ud fra testens andre, ydmyge modeller og hvad mere kan man bede om på en regnfuld dag end noget farveglad tøj som kan lyse op? Testpanelet vil også gerne tildele modellen et ekstra plus for ydermaterialet som er uden miljøfarligt PFC! 

Test af:

Whistler dk

Vejledende pris: 569 kroner. 

Findes i farverne: , , , og 

Størrelse: True to size.

Pasform: Noget tight pasform, især længere nede. Hvis du har brede hofter bør du måske vælge en anden model eller gå en størrelse op. 

Temperatur: Whistlers jakke kan være ret kold takket været en kort model, men også gennem ventilationslommerne på ryggen. 

Længde: Jakken når ned under bagdelen, men er ikke super lang. Du bør ikke forsøge at sætte dig på våde underlag. Til forskel fra Wytes model kommer Whistlers jakke ikke til at kunne redde dig der!

Åndbarhed: Store ventilationslommer på den øverste del af ryggen som slipper luft ind, uden at jakken opleves som utæt. Testpanelet noterer, at man ikke kan ønske sig mere på den front!

Vindtæthed: Jakken kan lukkes med både lynlås og et overlappende parti af knapper som effektivt forhindrer vind i at snige sig ind. Kraven er også noget højere end hvad den er på både Didrikssons og Onlys modeller. 

Komfort: Superskøn! Materialet er testens blødeste og mest smidige. Der findes ingen ubehagelige sømme og pasformen er tilstrækkelig løs ved armhulerne til at du har bevægelsesfrihed. 

Design: Jakken fra Whistler kommer i flere forskellige farver som alle giver et blødt og beroligende indtryk. Testpanelet vil også uddele ekstra point for hætten som har en indbygget skærm til at beskytte ansigtet mod regnet. Yderst værdsat! 

Opsummering: Trods mange gode egenskaber er det absolut bedste ved jakken, at den er så blød og smidig. Materialet er klart mere medgørlig end konkurrenternes og det gør næsten ikke noget, at den er kropsnær ved hofterne - der er intet som gnaver eller gør ondt. Når det gælder designet, så er Whistler jakken betydeligt mere moderne end fx Only og Didriksons modeller. Trods det er den lyse, bløde farve yderst tiltalende. Det er også værd at være opmærksom på, at jakken er helt fri fra ftalater.

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

3 dagar sedan
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

4 dagar sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

5 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

16 jul 2019
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen på Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
more news
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

Dybe vandpytter og mudderpøle er ofte årsagen til at børn elsker efteråret. For forældrene derimod, ja det er ikke helt så sjovt. Sportamores lille testpanel har prøvet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlerne som er bedst i test!

3 dagar sedan
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

4 dagar sedan
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

Løbeskoen her fungerer lige så godt til eliteudøveren som til dig der motionerer. Med små farvespækkede skumkugler i sålen udgør Joyride Run Flyknit den sidste brik i Nikes store udbud. Det her er den nye, veldæmpende løbesko som kommer til at få en sikker plads i skohylden!

5 dagar sedan
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

For nyligt blev en ny sko i Pegasus-familien lanceret, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har ladet vores erfarne testpanel teste skoene på en løbetur - her er resultatet!

09 aug 2019
blacc running

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Tøjet er funktionelt, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du skal løbe 3 eller 30 kilometer, skal du tune ind på den her test, hvor noget af tøjet er kommet på prøve!

02 aug 2019
Reebok löparskor

Test! Top 3 bedste løbesko fra Reebok

Vores Reebok running-ambassadører er løbet i Reeboks løbesko hele sommeren. Her vurderer de pasform, komfort og funktion hos de tre mest populære modeller.

30 jul 2019
Magväskor

Trend: Mavetasken alle taler om

Findes der nogen som har misset at mavetasken er tilbage? Sikkert ikke! Her er alt, du behøver at vide om sæsonens mest trendy accessories.

29 jul 2019
Trender

Følg med på trendsafari – her er sæsonens hotteste tøj

Safarilook, mixede årtier og en bucket hat - her er sæsonens hedeste nyheder, som du ikke vil gå glip af.

29 jul 2019
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

At man skal satse på neondetaljen til efteråret er der ingen tvivl om. Modegiganten Puma har lanceret tre nye træningstights med cool detaljer. Vores testpanel gav dem en omgang i gymmet og ude på løbeturen!

24 jul 2019
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

En rigtig god skaljakke er et must til aktiviteter og leg. Her er alt, du behøver at vide.

24 jul 2019
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

Bryllupssæsonen er i fuld gang, og det bliver sværere at vide hvad man bør tage på for at være klædt korrekt. Må man have sneakers på et bryllup? Modeeksperten guider!

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til at alle bikinier, badedragter og badeshorts prydes af alverdens frugter lige nu, så har du højst sandsynligt boet under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

24 jul 2019
Metcon 5 vit rosa

Alt hvad du skal vide om den nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbage med en ny opdatering af den anerkendte træningssko Metcon. Metcon 5 er en sko til atleten som elsker former for højintensiv træning. Her er det, som er nyt og unik med den nye model.

23 jul 2019
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

16 jul 2019