Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

"Uret bliver som ens egen lille Personal Trainer!" Her er vurderingen fra Sportamores testpanel omkring Polars nye multisportsur. 

Det nye træningsur Ignite fra varemærket Polar er et enkelt ur som et let at manøvre og som også er oplagt til hverdagsbrug. Med sit touchdisplay hvis design minder om et analogt ur, kan du matche uret til både gymtights med træningstop til skjorte og habitjakke. Udover det, ja så er Polar, til forskel fra mange andre multisportsure modeller, virkelig let, så du kan sagtens sove med uret på håndleddet. Da måler uret din søvn og foreslår dernæst aktiviteter for den næste dag, baseret på hvor udhvilet du er. 

dk polar ignite

Model: ,

Vejledende pris: 1 795 kroner.

Opstart: Ved opstår kræves det, at du henter en app til din telefon som uret skal kobles til, netop som de fleste multisportsure kræver. Efter en kort tilvænningsperiode er Polar Ignite virkelig nem og enkel at manøvre rundt med. 

Komfort og pasform: Når det kommer til komforten, siger testpanelet, at det knapt kan blive bedre end det her. Den bløde silikonerem som følger med sidder tæt omkring håndleddet, uden at gnave, og ret meget mere end det kan man vist ikke bede om, når det kommer til et træningsurs komfort. 

Manøvrering: Jo mere bekendt du bliver med dit ur, jo enklere er det at manøvre. Polaar Ignite har en touchskærm, hvilket er supergodt, når du hurtigt lige skal klikke rundt på displayet. 

Skridttælling & GPS: Til forskel fra mange andre multisportsure, så tæller Polar Ignite ikke det samlede antal skridt, men i stedet en samlet sum af antal skridt per minut. Det giver dig en god ide om, hvor hurtigt du er gået i forhold til dine andre gåture, men nogle af testdeltagerne konstaterer, at de udover dette, gerne have haft mulighed for at se statistik over det samlede antal skridt på fx en dag. 

Pulsmåling: Til normal gymtræning og til hverdag fungerer den optiske sensor i Polar Ignite udmærket, men til højintensiv træning anbefales det at bruge et pulsbånd hvis du gerne vil have en præcis værdi. En optisk sensor, uanset urmodellen, fungerer bare bedst ved lavintensiv træning, det samme gælder for Polar Ignite. 

Opsummering: Polar Ignite er ikke sortimentets mest avancerede ur, men det indeholder præcist alt, hvad du kan ønske dig samt behøve af et multisportsur. Udover de mange forudinstallerede programmer, så rækker batteritiden op til fem dage og 17 timer, hvis du bærer uret døgnet rundt. Da giver uret dig en præcis måling af, hvodan du har sovet samt planerer træningen dagen efter ud fra det. 

– Uret bliver som en lille Personlig Træner, hvilket er herligt! Du ser hver eneste øvelse, som uret foreslår på skærmen, baseret på din søvn samt tidligere træningspas. Hvis du ikke ved, hvad fx udfaldsskridt er, så viser uret en animeret person som guider dig til at lave øvelsen korrekt samt gør øvelsen samtidig som dig. Virkelig fed og smart detalje! Siger en af testdeltagerne og en anden stemmer i: 

– Ja, og senere får du tre forskellige forslag til hvad du kan gøre hver dag. Så hvis du ikke lige føler for at lave konditionstræning i 20 minutter, så giver den dig et alternativ, fx 30 minutters træning med din egen kropsvægt. 

Udover at Polar Ignite fungerer som en portabel, lille PT-ven, så analyserer den også dine søvnvaner og måler din søvnkvalitet.

– Det er også ret interessant at få lidt mere styr på ens søvn. Efter at uret har analyseret dit søvnmønster tre nætter i træk, får du en opsummering af din søvncyklus. Hver nat udregner uret dit gennemsnit og vurderer søvnkvaliteten, siger en fra testpanelet. 

Så udover at træningsuret både lader dig analysere din egen søvn og holder styr på din fitnesstræning, så har den altså også massevis af forudinstallerede programmer at vælge iblandt. 

– Den har en række forudinstallerede programmer - jeg tror, at den dækker nærmest al den træning der findes, fx også ridning, sne- og vandsport. Ja, jeg kommer i hvert fald ikke på en sportsgren der savnes, fortæller en testdeltager. 

Til forskel fra mange andre multisportsure i sortimentet, så er Polar Ignite ikke særligt kompliceret, især ikke efter at du er kommet igennem opstartsperioden og app-installationen. Polar Ignite får også lidt ekstra cred for sin touchskærm! 

– Jeg synes, at uret passer til alle som leder efter et lille, sjovt træningsur som fungerer til de fleste aktiviteter, men stadigvæk ikke er alt for kompliceret. Den er vældig pædagogisk, og giver dig alt fra vejrtrækningsøvelser til småtips omkring træning. Det eneste du måske skal gøre er at bruge uret kontinuerligt for at den skal give de korrekte målinger. 

 

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

2 timmar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

3 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
more news
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

2 timmar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

2 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

3 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

3 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

5 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019