Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere. 

Den berygtede Boost-familie fra Adidas er kendt for at have en af de bedst behagelige støddæmpninger som findes på markedet. Vi har ladet Pulseboost HD gå en runde blandt Sportamores krævende testpanel. Her er deres mening om dame- og herremodellen. 

Pulseboost dam & herr dk

, Pulseboost HD (dame)

Vejledende pris: 

Vægt: 340 gram.

Drop: 8 millimeter.

Størrelse og form: Takket været den nye, strikkede overdel og en strømpelignende konstruktion tilpasser Pulseboost HD sig efter dine fødder. Da sålen er tilpas bred spiller det ikke nogen særlig stor rolle, om du har smalle eller brede fødder, den tight overdel omfavner foden på en behagelig måde. 

Jordforbindelse: Testpanelet lægger med det samme mærke til at Pulseboost HD føles lavere end hvad en løbesko normalt gør, hvilket giver en meget nær jordforbindelse, trods et normalthøjt drop. 

Støtte: Uanset underlag, så mener testpanelet desuden at Pulseboost føles både tryg og stabil. Det mærkes med det samme at det her er en løbesko som kan holde til sidelæns-belastninger - noget som gør at den minder lidt om sko til indendørssport. 

Støddæmpning: Modellen holder hvad den lover, når det kommer til ikke at ville adskille sig for meget fra det almene Boost-koncept. Sålen giver fortsat en hoppende følelse, og i sammenligning med Ultraboost og Solarboost, så opleves Pulsboost HD til og med som at have større støddæmpning! 

Fodfæste: Ydersålen er en af modellens mange nyheder, og det mærkes med det samme at det gør en forskel! Det nye, anderledes mønster på skoens underside giver et ekstra godt greb på asfalt og for den bedrift får damemodellen hele ni point! 

Opsummering: Pulseboost HD er en vældig blød og behagelig løbesko at løbe i. Den tilpasser sig let efter din fod og sidder derefter til uden at klemme på noget tidspunkt under løbeturen. Da løbeskoen er tilpasset til byløb giver det den et solidt fodfæste på asfalt og tillader sidebevægelser som kan være ret ustabile i andre løbesko. 

Et ekstra stor plus deles også ud for at Pulseboost HD er vældig blød i materialet, hvilket både gør den behagelig samtidig med at man får plads til skoene i en lille taske. Sammenfattet så er testpanelet generelt positivt stemte overfor den nye løbesko og har egentlig bare én kritisk kommentar. Ved pløsen på Pulseboost HD findes en spændende QR-kode som er tænkt til at afsløre tips til mødepladser og kaffebarer i den by, hvor du løbetræner. Desværre findes der ingen nordiske byer at vælge imellem, hvilet er en skam. 

,

Vejledende pris: 

Vægt: 349 gram.

Drop: 8 millimeter.

Størrelse & pasform: Strikkemetoden, som Adidas selv kalder for adaptive knit, kan man takke for den fantastiske pasform som Pulseboost HD har. Ved pløsen sidder skoen en anelse løsere for sidenhen at bliver mere fast jo længere ned mod sålen du kommer. Også de mandlige deltagere i testpanelet konstaterer, at skoen er true to size og passer til alle fødder. 

Jordforbindelse: Også herremodellen er lavere i profil end hvad eksempelvist Ultraboost og Solarboost er. Droppet i Pulseboost HD ligger på 8 millimeter for både herre- og dameskoen, mens begge forgængere har et drop på 10. I kombination med den strømpelignende fornemmelse giver det testdeltagerne en bedre jordforbindelse end i de tidligere Boost-modeller. 

Støtte: Til forskel fra andre løbesko giver Pulseboost HD en ekstra god støtte i sidebevægelser. Derimod kan Pulseboost HD ikke medregnes i genren af stabile løbesko. Ved du derfor, at du har stor tendens til pronation, er pladfodet eller døjer med en besværlig skade, kan det være en god ide at satse på noget mere stabilt. 

Støddæmpning: En anden ting som adskiller Pulseboost fra Ultraboost er den nye mellemsål, hvis formål er at give løbeskridtet en god respons og samtidig tage imod stød. Herremodellen har, ligesom damemodellen, en god støddæmpning. 

Fodfæste: Mønstret i Pulseboosts nye ydersål minder på mange måder om dækkene på en cykel. Takket været dét oplever testdeltagerne et øget fodfæste på asfalt såvel som på øvrige, tørre underlag.

Komfort: Ligesom kvinderne i testpanelet allerede har konstateret at Pulseboost HD er en superskøn sko fra allerførste sekund, har mændene gjort det samme. Trods flere nye finesser, adskiller skoen sig ikke nævneværdigt fra tidligere Boost-modeller, når det kommer til komforten. 

Opsummering: For Sportamores rutinerede testpanel er det her med den ufejlbare Boost-dæmpning ingen nyhed. At Pulseboost minder meget om andre løbesko fra Adidas er derfor en god ting, men testdeltagerne vil trods det gerne fremhæve de tillæg, som Pulseboost stolt bryster sig af, som positive. Blandt andet med sit lavere drop og bredere sål giver Pulseboost HD en bedre kontakt med jorden, hvilket gør at du altid føler dig klar. 

Skulle en cykel eller bil pludselig tvinge dig til at skifte retning, så bakker Pulseboost HD dig op i sidebevægelserne, takket været den ekstra støtte omkring hælen. Sammenfattet konstaterer en del af testpanelet at skoen lever op til alle andre positive aspekter, da den både er så tilpas skøn og fed, at den let kommer til at blive brugt til hverdag også! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

6 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

6 dagar sedan
Crop tops Better Bodies

Sådan styler du din crop top

De forkortede toppe har længe været synlige både i gymmet, byen og til fest. Men hvor kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produktekspert Donna Bruns har svaret!

15 jul 2019
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

15 jul 2019
Metcon 5 testbild

Test: De omtalte Nike Metcon 5 lever op til forventningerne

Nike er tilbage med en opdatering af den elskede træningssko Metcon. Metcon 5 er hidtil Nikes mest mangesidige og tålige sko til X-fit, skabt til dig som elsker højintensiv træning.

09 jul 2019
Nike löparskor

Forskellen mellem Nikes løbesko

Det kan være svært at vide, hvad forskellen er mellem de forskellige løbesko. Men bare rolig! Vi har fået hjælp af eksperten, der har undersøgt forskellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly fra Nike.

04 jul 2019
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du skal vide om din nye Pulseboost HD

Nu er den her endelig - løbeskoen som alle storbysløbere har ventet på! Adidas' elskede Boost-sål gør sin entré i et opdateret format. Her er de nye ting ved Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Asics header

Eksperten guider: Sådan skal dine løbesko sidde på foden

Hvor store skal mine løbesko være? Hvor stramt skal de sidde? Og hvordan skal de føles ved hælen? Eksperterne fra Asics besvarer alle spørgsmål om pasformen med dine løbesko!

24 jun 2019
Minitest pulseboost header

Minitest: Så god er Adidas løbeskoen Pulseboost HD

Hypen omkring den store løbenyhed fra Adidas har længe været stor. Med sin nye sål spås Pulseboost HD til at være næsten helt unik i sin genre, men hvor god er den egentlig? Her er vurderingen fra vores produkttestere.

20 jun 2019
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019